Naisen pitkä tukka

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/457f7394-a9de-426d-bb15-2f60e05822c9
"Venäläinen Anzhelika Baranova, 28, on leikannut hiuksensa viimeksi viisivuotiaana. Naisen huikean pitkä tukka ylettyy liki maahan asti. Baranova paljastaa, ettei ole sen tarkemmin huolehtinut hiustensa hyvinvoinnista. Nainen pesee hiuksensa kahdesti viikossa ja antaa kuivua kaikessa rauhassa. Joskus tukka aiheuttaa ongelmia jokapäiväisessä elämässä, mutta Baranova kertoo sen olevan silti kaiken vaivan väärti."

Ilmeisesti naiset suhtautuvat näin pitkähiuksiseen ihailevan kateellisesti.
Mikä siinä on, että nainen ihailee ja on myönteinen naisen pitkille hiuksille, mutta mies, joka on kasvattanut partaa, eikä parta ole läheskään saman pituinen, niin nainne suhtautuu YÖK, leikkaa tuo ällötys pois.
Pitkähiuksisen naisen nähdessään nainen sensijaan toteaa, kuinka ihanan pitkät hiukset sinulla, minäkin haluan samanlaiset.

Miksi miehellä ei saisi olla pitkää partaa, mutta naisella vaikka maata laahavat hiukset.
Kyllä noin pitkien hiuksen pesemisessä on kova urakka, eikä varmasti saa tuota hiusmäärää joka kohdastaan pestyä kunnolla.
Varmasti parrakas mies hoitaa partaansa paljon useammin, kuin pitkähiuksinen nainen.
Parta pestään ainakin 3 kertaa viikossa, öljytään lähes päivittäin ja harjataan myöskin lähes päivittäin, ainakin silloin, kun lähdetään ihmisten ilmoille.

Eihän tuo nainen edes huolehdi hiustensa hyvinvoinnista, kuten toteisi, että voi olla hiuksiin piiloutuneena vaikka millaisia hämähäkkejä.
Naisillahan on samalainen asenne parrakkaisiin miehiin, että parrassa voi olla vaikka mitä piiloutuneena ja parta pitää ajaa pois, no se on sama, kuin, että aja nainen hiukset lyhemmiksi.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ... jos nyt olen rehellinen, niin noissa on noin puoli metriä sellaista huonokuntoista latvaa, jonka itse leikkauttaisin heti pois. Niin se tuppaa ikävä kyllä olemaan valtaosassa noista "ennätyspitkissä" hiuksissa. Sen huonoksi kuluneen osuuden tuon naisen jälkeen hius näyttää hyvältä.

      Jos en olisi itse säännöllisesti leikkauttanut pois huonoa latvaa, niin tuollaiset mun omanikin olisivat. En siis näe mitään syytä kateuteen. Mun hiukseni ovat monet kerrat olleet pituudeltaan pepun alapuolelle ulottuvat ja siitä ne on sitten leikattu tonne noin puoleen selkään. Musta on ehkä jopa vähän yllättävää, että hiokset ovat noin "lyhyet", jos ei niitä oikeasti koskaan leikata. Hius nyt kuitenkin kasvaa keskimäärin sen sentin kuussa.

      • Anonyymi

        Jospa hiustenkin kasvu hidastuu jossain vaiheessa. Ehkä niilläkin on maksimipituus, kuten kasveilla. Ruohokin kasvaa aina kun sitä leikataan. Jos sitä ei leikata, sen kasvu tyrehtyy tietyn mittaisena. Ehkä sama juttu hiuksilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa hiustenkin kasvu hidastuu jossain vaiheessa. Ehkä niilläkin on maksimipituus, kuten kasveilla. Ruohokin kasvaa aina kun sitä leikataan. Jos sitä ei leikata, sen kasvu tyrehtyy tietyn mittaisena. Ehkä sama juttu hiuksilla.

        Jalkakarvoilla on maksimipituus, en ole jalkakarvoja koskaan leikannut, eivätkä ole kasvaneet kuin parin sentin pituuteen.

        t. ätmi toteaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa hiustenkin kasvu hidastuu jossain vaiheessa. Ehkä niilläkin on maksimipituus, kuten kasveilla. Ruohokin kasvaa aina kun sitä leikataan. Jos sitä ei leikata, sen kasvu tyrehtyy tietyn mittaisena. Ehkä sama juttu hiuksilla.

        En tiedä, eikä kai sillä lopulta hirveästi väliä ole.

        Olen kyllä kuullut joidenkin ihmisten kertovan, että heidän hiuksensa eivät kasva tiettyä pituutta pidemmiksi, vaikka kuinka yrittäisi kasvattaa. Ehkä hiuksilla siis on joku yksilöllinen maksimipituus. Tiedä sitten "tietävätkö" ne jotenkin kantajansa pituuden, kun ei sellaisia maata laahaavia tähkäpää-hiuksia oikeastaan koskaan näe uutisoitavan.


    • Jokaisella saa olla sen mittaiset hiukset kuin itse tahtoo, tosin kyllä lähes maata laahaavissa hiuksissan on ne omat vaikeutensa ja jos tukka vielä paksu, niin voin kuvitella, että niskaa saattaa painaa ja päätäkin, kun tukjan laittaa vaikka nutturalle.

      Miehellä voi olla parta kunhan se on siisti (tosin ei tartte olla mikään todella sliipattu). Jollekin voi sopia myös sellainen joulupukkimainen muhkea risuparta, tosin ei välttämättä nuorille miehille (ainakaan ihan kaikille), koska parta vanhentaa. Mutta esim. Sean Connerylle parta kävi hyvin, kun hän oli vanhempi mies.

      • Anonyymi

        Ja voihan ihmisen oma perustelu vaikkapa pitkälle parralle olla ihan hyvin myös jotain aivan muuta kuin ulkonäöllinen. Ja siis muillehan ei omia ratkasujaan tarvitse varsinaisesti perustella, mutta kyllä jokaisella jokin itselle esitetty perustelu ratkaisuilleen on. Jos tuntuu itestä hyvältä niin sillä hyvä.


    • Aloittaja itse vain kokee asiat noin, että naisilla saisi olla pitkät hiukset ja miehillä ei pitkää partaa. Kyllä saa olla, mutta kaikki eivät pidä kaikesta...

      Minusta kyhythiuksinen nainen on kaunis. Lisäksi se lyhythiuksisuus on kumppanillekin mukavempaa, ei ole hiukset edessä.
      Pitkiä hiuksia pitävät kyllä usein osaa laitella ja huolta hiuksiaan, mutta on niissä vaiva ja on ne välissä kyllä edessä ja joka puolella silti...

    • Anonyymi

      Itselläni on ollut sekä lyhyt tukka, hyvin lyhyt tukka, sänki, sekä hyvin pitkä tukka.
      Ensimmäisen kerran leikattiin hiukset 12-vuotiaana.
      Ne oli pitkät, ja kampaaja kauhisteli niitten leikkaamista. Pidin kuitenkin pääni. Halusin sellaisen bob-kampauksen ja sen sitten sain.
      Minulla on kuitenkin erittäin voimakas hiusten kasvu jonka ominaisuuden olen perinyt isältäni. Hiukset kasvaa kuin heinä ja jos tahtoo että ne pysyy jonkinlaisessa mallissa ja kuosissa saisi juosta kampaajalla tämän tästä.
      Siksi olenkin antanut aina välillä tukan kasvaa, ja sitten on tullut halu kokeilla jotain ja on leikatttu. Kuten se siilitukka josta tykkäsin kovasti!
      Se sopi minulle tosi hyvin. On oikeastaan alkanut tehdä mieli sellaista taas.
      Nyt on taas ollut useamman vuoden pitkä. Pitkää tukkaa täytyy kyllä hoitaa ja latvoja leikata kun ne kuivuvat. Muuten alkavat murtua rumasti.
      Itse pesen shampoolla, hoitoaineita en käytä mutta hyvää laadukasta hiusöljyä latvoihin. Harjaan kunnolla aamuin illoin jotta verenkierto päänahassa elpyy kunnolla ja hiusjuuret joista hiusten kunto riippuu saavat ravinteita.
      Pidän hiuksiani kiinni päälaella päiväsaikaan. Työssäni en voi antaa tukan roikkua ja muutenkin se on tiellä ja ärsyttää.

    • Omani kokemukseni pitkistä hiukisista pistää tiskikoneen ja pesukoneen tukkoon.
      Aina en kerkeä hiuksia harjata ja piilotan hiukseni. Takkiin ja pusakkaan ja tulee häntä näkyviin hiuksista pitää sekin yrittää piilottaa myös hiusten kuivaaminen tarvitsee ison pyyhkeen.

      Jaa a moni istuu hiukseni päälle myös itse istunhiuksieni päälle lapsi tarrautuu hiuksiin yms muuta. Mies nukkuu hiusteni seassa.

    • Anonyymi

      Nyt kun tulee syksykin, voi vähä jo vetäytyä piiloonkin elokuvien jännityksiin tai puihin kuten itse, juurikin tarkistin erästä direct3d-juttuani voisi sitäkin koodata vähän lisää, parannella..

    • Videossa Anzhelika Baranova lakaisi hiuksillaan lattiaa? Entäs ulkona, tarttuuko tommoseen tukkaan kaikki koirankakat?

    • Anonyymi

      Kun on ruma naama, niin parta on hyvä olla, se peittää ruman naaman.

      t. Ruma mies

      • Anonyymi

        Sen verran pitää etutukkaa olla, että saa naaman kammattua piiloon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe