Lupaukset eläkeläisköyhyyden, siirtämisestä historiaan, pidettävä.

Anonyymi

Paljonko ovat sairaus- ja kansaneläkkeet Ruotsissa / kk ?

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/puheenaihe/Eläkeläisköyhyys

Uusi halllitus pääsi valtaan, sairaus- ja kansaneläkeläisten, eli kaikkein köyhimpien suomalaisten äänillä.

Niin Antti Rinne, Maria Ohisalo, Li Andersson, kuin muutkin uuden hallituksen, kansanedustajat ja puolueet, lupasivat, poistaa kipeintä eriarvoisuutta ja puuttua eniten juurikin eläkeläisköyhyyteen.

"Yhdenkään eläkeläisen, ei pidä joutua, tulemaan alle tonnin/kk eläkkeellä toimeen"

Tuo ja ihan kunnollisten korotuksien lupaamiset, ovat typistyneet pilkalliseen "vappusataseen" ja rikkaimpien vapaamatkustamisen jatkamiseen.

Uusi hallitus näyttää jatkavan, ex-äärioikeistohallituksen linjalla. Köyhimpien kurjistaminen saa jatkua, ellei vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, nyt nosteta, sieltä köyhyysrajan alta, edes 1000€/kk MINIMIELÄKKEELLE.

Pitäkää lupauksenne uusi hallitus. Kyseessä ei ole enempää, eikä vähempää, kuin Suomen perustuslaillinen uskottavuus, demokratia ja oikeusvaltio. Eläkeläiset katsoivat vielä tämän kortin, seuraavissa vaaleissa, emme enää äänestä, ellei tule edes tuota, vieläkin köyhyysrajan alla olevaa 1000€/kk MINIMIELÄKETTÄ. Tiedoksi uudelle hallitukselle.

46

264

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ruotsin sairaus- ja kansaneläkeläisillä on ainakin varaa, viettää talvet etelän lämmössä, joten tietäisikö joku, miten isot eläkkeet siellä vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille onkaan ?

   http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/puheenaihe/Eläkeläisköyhyys

  • Anonyymi

   "Vappusatanen" on köyhimpien sairaus- ja kansaneläkeläisten, syvää halveksuntaa ja pilkkaamista.

   Vähintään se 1000€/kk on tultava jokaiselle, jos aidosti, edes yritetään, tehdä eläkeläisten köyhyydelle mitään, vai luuleko joku, että tämä:

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilta-synkka-tieto-47-itsemurhayritysta-tai-sen-uhkaa-viikonloppuna-taustalla-koyhyytta-toivottomuutta-ja-pahoinvointia/7231556#gs.g2fapu

   olisi satasen almulla lievitettävissä ? Ei ole.

   Onko uusi hallitus, yhtä äärioikeistolainen ja rikkaiden etujenajaja, kuin ex-äärioikeistohallitus.

   • Anonyymi

    Demari pettää aina.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Demari pettää aina.

    Jos eläkeläinen on ulosotossa, siitä tonnista ei jää kuin suojaosuus noin 680 eur/kk.
    Kaiken lisäksi se tonni vie asumistuen melkein minimiin. Turhaa rahan pyöritystä valtion taskusta valtion taskuun ja osalla ulosottoon. Onhan ne lisääntyneet eläkeläisten kohdalla. Huomattavasti.


  • Anonyymi

   Eikö kukaan tiedä, vai onko rikkaiden autoilu, teille tärkeämpää, kuin köyhyyseläkeläisten henget ja terveydet ?

  • Anonyymi

   Sairaus- ja kansaneläkeläiset Ruotsissa, saavatko he 3000€/kk minimissään ?

  • Anonyymi

   RINNE JA PIPILÄ samanlaisia huijareita molemmat.Heti ensimmäiseksi petetään eläkeläisiä Vahinko ettei äänestys lippua voi vetää takaisin samalla tavalla kuin herrojen puheet

  • Anonyymi

   Eläkkeen korottaminen leikkaa asumistukea ja toimeentulotukea, joten eläkkeen korottaminen satasella muuttaa korkeintaan tukinimikkeen kaikkein köyhimmiltä.

  • Anonyymi

   EI asumistukiin kosketa, sellaisesta ei ole ollut mitään puhetta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-#comment-97801139

   Sdp, Vasemmisto ja Vihreät, Keput mukaan lukien, pääsivät uuteen hallitukseen, juurikin eläkeläisköyhien äänillä.

   Mikäli lupauksia, aidoista korotuksista ja eläkeläisköyhyyden siirtämisestä historiaan, ei pidetä. Eivät eläkeläisköyhät, äänestä enää koskaan.

   Mitä se tulee tarkoittamaan, ns. perustuslailliselle demokratialle ja oikeusvaltiolle, kun törkeästi petetyt eläkeläisköyhät, jättävät äänestämättä ?

   Paljonko ne sairaus- ja kansaneläkkeet, ovat siellä Ruotsissa, kun heikäläiset eläkeläiset, viettävät talvensa, etelän lämmössä, eikä leipäjonoissa kerjuulla, kuten Suomessa ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EU:lta tulee Suomelle jatkuvasti noottia täysin riittämättömästä perusturvasta. Nyt kun Vasemmistoliittokin on hallituksessa, niin varmaan se köyhyys vihdoin poistetaan Suomen maasta.

   • Anonyymi

    Se oli lupaus, mutta helatorstain viiskymppisellä, tai vappusatasella, ei iso, hoitamaton, eläkeläisten köyhyysongelma, liikahda mihinkään.


  • Anonyymi

   Ennakkotiedoissa uutisissa, ns. valtamedioissa, eikä KU:ssakaan, sanota mitään, että eläkeläisköyhyydelle, oltaisiin aidosti tekemässä jotain. Olemme erittäin huolissamme, sillä satasella emme saa, paikattua edes vanhoja villasukkiamme, niin paljon ex-äärioikeistohallitus, eläkeläisköyhiltä leikkasi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-#comment-97802460

   Toivotaan, että Vasemmisto ja Vihreät edes, pitävät lupauksensa. Eläkeläisköyhyyden siirtämisestä historiaan.

   • Anonyymi

    on normaalia ollut jo kauan, kun pienituloisille "muka annetaan" esim. 50e, mutta nostetaan kaikkia hintoja etu- ja takakäteen 100e.
    miten tuosta saa plus-tuloksen itselle ?
    minä en ainakaan saa,vaikka on ihan hyvä laskupää.

    raukkamaisinta on nostaa joitain hintoja,jotka vaikuttaa suureen määrään eri asioita,palveluita ja/tai ostoja. aina pienituloinen kärsii ja kuristetaan eniten ja aina vaan lisää ja lisää.
    miksi näin?

    on aivan sama,kuka,mikä tai ketkä hlöt,puolueet tai hallitukset päättää, em. tulos on kuin ikuinen iki-liikkuja ja aina sama toistuu.
    miksi?


  • Anonyymi

   Maanantaina se kuullaan, pitäväkö lupaukset, joita ennen eduskuntavaaleja tekivät, eli lupasivat, nostaa tämän maan rakentajat ja sairaat, vammaiset, köyhyysrajan yläpuolelle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-#comment-97802460

   Eläkeläisköyhät heidät hallitukseen äänestivät, ja jättävät äänestämättä, seuraavissa vaaleissa, jos ei lupauksia pidetä. Vappusatanen EI RIITÄ, nostamaan köyhyyseläkeläisiä, ei edes lievittämään ahdinkoa, mitenkään.

   1000€/kk MINIMIELÄKKEIKSI, SITÄ ME ODOTAMME JA SEN ON TULTAVA, KUTEN LUVATTIIN, JOS AIDOSTI AIKOVAT SIIRTÄÄ ELÄKELÄISKÖYHYYDEN EILISEEN.

  • Anonyymi

   Vähintä mitä uudelta hallitukselta, on voitava vaatia ja odottaa.

   Paljonko on Ruotsin sairaus- ja kansaneläkkeet, se joka tietää ja vastaa, saa pisteitä.

  • Anonyymi

   Vasemmistoliitto ja Vihreät kusetitte heti ELÄKELÄISIÄ vaikka nimenomaan he teitä äänestivät

  • Anonyymi

   Sehän nähdään maanantaina, että kusettivatko vai pitävätkö lupauksensa.

   Jos kusettivat, loppuu äänestäminen, kokonaan.

   Sittenpähän miettivät päättäjät, että missä perustuslaillinen demokratia ja oikeusvaltio.

   Kyllä ne lupaukset, kaikkein heikoimmissa asemissa oleville köyhille, on pidettävä, siitä nostetaan kyllä rikossyytteet, jos niin törkeän tempun tekevät. Valtakunnanoikeuteen köyhien pahoinpitelijät.

   Maanantaina tuo uusi hallitus, päättää ja sinetöi kohtalonsa - KÖYHYYSELÄKKEET TONNIIN, KUTEN LUVATTU, TAI ULOS.

  • Anonyymi

   Uuden hallituksen rehellisyyden mitta - on sairaus- ja kansaneläkeläisille annetuissa lupauksissa:

   "Yhdenkään eläkeläisen, ei pidä joutua, tulemaan alle 1000€/kk eläkkeellä toimeen"

   - Li Andersson, Maria Ohimaa, Sanna Marin

   Eläkeläisköyhyyttä piti vähentää. Pääsitte lupauksilla, eläkeläisköyhyyden aidosta vähentämisestä, eli sairaus- ja kansaneläkeläisten, köyhyysrajan yläpuolelle nostamislupauksilla, uuteen hallitukseen.

   Mikäli ette pidä lupauksianne, 1000€/kk MINIMIELÄKKEESTÄ, emme tule äänestämään, teitä enää koskaan.

   Ette ole PetosPersKok:sia kummempia, ellei tuo 1000€/kk MINIMIELÄKE TOTEUDU. Ette saa koskaan anteeksi, jos petätte kaikkein köyhimmät eläkeläiset.

  • Anonyymi

   Diesel vero pitää poistaa että on varaa polttoaineeseen, kyllä ihmisen pitää päästä kulkemaan kauppaan ja lääkäriin, taksiin ei oo varaa???

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Saksa on korottamassa sitä verotonta 1 250€/kk minimieläkettä, jonka bonuksena siellä on täysin maksuton kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102443052

   Suomessa on kansanmurha meneillään, köyhyyteen pakottamalla sairaus-kansaneläkeläisiä.

   800€/kk ei ole sairaus-kansaneläke 2020 - se on raakaa väkivaltaa, hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa, puolustuskyvyttömillä vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla.

  • Anonyymi

   Suomen tiedotusvälineissä, BF-Yle:ssä, kuin muissakaan, ei uutisoida pitkään jatketun sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen jättämisen vaikutuksista, vakavasti sairaisiin vanhuksiin, vammaisiin ja kroonikoihin.

   THL ei tutki, eikä raportoi, heittelee vain yliolkaisia, eläkeläisillä on kolestrolia - tyyppisiä nonsense-juttuja, jotka eivät kerro mitään, siitä karmivasta todellisuudesta, jossa satojatuhansia Suomen sairaus-kansaneläkeläisiä, 800€/kk ORJAELÄKKEILLÄ kärvistelee.

   https://www.dw.com/en/philippines-maria-ressas-cyber-libel-verdict-a-method-of-silencing-dissent/a-53811284

   Kannattaa lukea tuo juttu, käännös löytyy oikeasta yläkulmasta, jos tarvitsee, siinä on asiaa siitä, mikä on myös nykyisen "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten korruptoiman, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän menetelmä, häivyttää köyhyys ja köyhyyteen pakotetut ihmiset, pois näkyvistä BF-Yleisradion ja muiden medioitten uutisista. Täysin vastaava, ei mitään eroa enää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Enää eivät riitä vain lupaukset, jo kuntavaaleissa jätämme äänestämättä, kun luvattuja: "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - sairaus-kansaneläkekorotuksia, ei ole tullut.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   Tekivät käytännössä kipeän eläkeleikkauksen, jota nimittivät korotukseksi, korruptiopoliitikot, kaikissa puolueissa, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marinin / hallituksen pahin virhe, on valehtelu äänestäjille, puolelle miljoonalle, köyhyyteen jätetylle sairaus-kansaneläkeläisille. 800€/kk orjuuseläkeläiset ovat Suomen uiguureja, joilla maksatetaan, upporikkaiden EK-artistien ym veroparatiisiyritys-pörssikeinottelijoiden luksuselämiä.

   https://www.theguardian.com/world/2021/apr/03/china-launches-musical-in-bid-to-counter-uyghur-abuse-allegations

   Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on liike, joka olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, kun äänestämällä ei voi enää vaikuttaa, kansanedustajat eivät edusta enää demokratiaa ja tavallisia kansalaisia.

   Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään, on kaukana aidosta demokratiasta, oikeusvaltiosta ja kansalaisten perustuslaillisista oikeuksista, joiden tunnusmerkit puuttuvat, nyt puolen miljoonan vanhuksen, vammaisen ja pitkäaikaissairaan lisäksi, yhä useammalta Suomen kansalaiselta.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eläkeläisköyhyys siirtyy historiaan sitten kun kaikki ovat tasa-arvoisesti köyhiä.

   Siihen ei mene kuin noin 20 vuotta jos tällä samalla systeemillä jatketaan.

   https://www.vahtera.blog/post/suomi-ostaa-kavereita-eu-ssa

  • Anonyymi

   Enemmistö Suomen kansalaisista, on jo köyhiä pieni- ja keskituloisia, ei se ole jossain tulevaisuudessa, vaan se on jo täällä keskuudessamme. Pienemmillä paikkakunnilla, se vielä ehkä pysyy piilossa, kun ihmiset on opetettu häpeämään sitä, mikä ei ole heidän omaa syytänsä, vaan korruptiopoliitikkojen.
   Esim. Tampereella, Turussa ja Helsingissä, katukuva kertoo, kuinka demokratia romutettiin Suomessa ja kansalaisilta vietiin perustuslaillinen oikeusturva. Hätätila yhteiskunnassa, on täysin vaiettu aihe EK-medioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

   Emme mitään ihmeitä odottaneet, kun eduskuntavaaleissa vielä äänestimme, ja luotimme hallituksen puolueitten lupauksiin, joiden oikeistopuolueetkin lupasivat:

   "Useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" -Äärioikeisto-KeputRkpVihreät.

   Ihan vain aitoja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, aidon oikeusturvan minimiä 2021, jotka ovat voimassa kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Eivät kompensoineet, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia sairaus-kansaneläkeläisiltä, joten on helppo jättää äänestämättä jo kuntavaaleissa, vain siten tulemme kuulluksi ja voimme aidosti vastustaa niin rikkaiden valtioiden EU-"tukipakettia", kuin Veroparatiisi-sotea.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

  • Anonyymi

   Marinin säälittävät some-poseeraukset Nurmisen kanssa, eivät pelasta Sdp:tä, kun lupaukset sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden, siirtämisestä historiaan, ovat edelleen, täysin lunastamatta. Nolo viisikymppinen, ei kompensoi edes ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, elinkustannusten nousua, eriarvoistamis- ja pakkomaksuja, pääsymaksuja reseptilääkkeisiin jne, eli ovat jatkoa ex-äärioikeistohallituksen leikkauksille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   hallituksemme poisti eläkeläisköyhyyden Italiasta

  • Anonyymi

   Meitä verrataan aina läntisiin sivistysvaltioihin vaikka todellisuus on meillä aivan jotain muuta kuin sivistysvaltiossa pitäisi , lukemattomat työssä terveytensä menettäneet ajetaan köyhyysrajan alapuolelle meidän julkisen terveydenhuollon ja vakuutus oikeuksien yms. avulla jotka toimivat mielivaltaisesti vain rahan kuvat silmissään , usein potilaasta tai sairauksista välittämättä , Kovin hiljaa ovat myös tahot jotka näitä valvovat . tai pitäisi valvoa . Onpa tuo totuus tullut itsekin kuultua ja ihan lääkärin suusta , miten asiat hoidetaan meillä ja miten länsinaapurissa. Meillä ei todella sairaat pärjää tässä ottelussa jossa pitäisi koittaa etujaan ajaa , myös lääkärien moraali asian suhteen ihmetyttää ... ja syvä hijaisuus........

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

   On tekopyhää ja kaksinaamaista, korruptiopoliitikkojen ym vallankäyttäjien, teeskennellä huolissaan olevaa ja kauhitella koronarokote-vastaisuutta, kun ovat ihan itse toimillaan osoittaneet, ettei heihin voi luottaa, jättämällä vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, koronan riskiryhmien ytimeen kuuluvat, 800€/kk orjuuseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Luulevatko korruptiopoliitikot, ettei sairaus-kansaneläkeläisköyhien pettäminen ja julma valehteleminen, kaikkein haavoittuvimpaan asemaan pahoinpidellyille, heijastu muidenkin kansalaisten luottamukseen poliitikoihin ym vallankäyttäjiin ? Aikamoisen naiivia on luulla, ettei niin olisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Lisää myös koronarokote-vastaisuutta, kun vakavista terveyssyistä, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, eli erittäin pätevistä syistä, hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyviä, syyllistetään ja heihin kohdistetaan vihapuheita, ihan ministerien ja kansanedustajien toimesta ja heidät jätettiin ilman aitoa oikeusturvaa, kärvistelemään 800€/kk orjuuseläkkeiden varaan, normaalia huomattavasti vaativamman koronavirustorjunnan kanssa, heitteille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

  • Anonyymi

   Äänestämättä jättäminen on jo selvä asia, ellei luvattuja, aidon oikeusturvan minimieläkkeitä, 1 250€/kk ala näkyä budjettiriihessä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108231/vammaisvihaa-ek-ylessa-budjettiriihen-kunniaksi-quotsupervammaisquot-aarioikeistoradikalismia

   Meillä ei ole pula "lääkäri-hoitaja-hoitopaikoista", vaan aidosta oikeusturvasta, oikeuksista ihan itse päättää, missä ja miten vietämme vanhuutemme, mistä ns. julkiselta ostamme palvelumme, jos ostamme ja jos tarvitsemme, enemmistö 800€/kk orjuuseläkeläisistä, ei tarvitse kyseisiä pakkopalveluja koskaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei auta leikkauksilla uhkailut, siunailut, pelottelut ja taivastelut enää, eivät hiusten, meikin ja mekkojen vaihtamiset, kun ELÄKELÄISKÖYHILLE TEHDYT LUPAUKSET, ovat edelleen täysin lunastamatta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227088/pitsinnyplaajahallituksella-kiire-1-250ekk-minimielake-vaalilupausten-toteuttamiseksi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198744/ruotsi-korottaa-jalleen-sairaus-kansanelakkeita-1-500ekk-siella-jo-onkin

   Kaikissa muissa Pohjoismaissa, ei sairaus-työkyvyttömyyseläkeläisiä, edes verrata hyväosaisiin eläkeläisiin, vaan heille ovat turvatut 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan ja demokratian tunnusmerkkeinä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

   "Hoitoonpääsyllä" josta tuli ihmiskauppaa, ei makseta energialaskuja ym jyrkästi kohonneita elinkustannuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17226934/marinilla--hallituksella-tasan-yksi-mahdollisuus-1-250ekk-minimielakkeiden-toteuttaminen

   Hallituksen jokainen puolue, lupasi "siirtää eläkeläisköyhyyden historiaan", toisin kävi eläkeläisköyhyys jatkaa pahenemistaan ja hallitus vain taivastelee, vikisee peloissaan ja meikkaa enemmän.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17227067/hallitus-napertelee-1-250ekk-minimielakkeet-kertarysayksella-toteutettava

   Pitäisi lyödä luut kurkkuun, äärioikeisto-porvarioppositiolle kertalinttuulla, toteuttamalla ja pitämällä lupaukset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

   https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

   1 250€/kk MINIMIELÄKE-TULOS TAI ULOS HALLITUS.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   523
   5356
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   2458
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2172
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1346
  5. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1205
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   66
   1203
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   1131
  8. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   938
  9. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   891
  Aihe