Munamies aloitti haukkumalla lapsettomat yksinasuvat "vastuuttomiksi".

Anonyymi-ap

Korruptiovaaliehdokkaiden Teekutsu-mainoksena viikkolehdessä, tällä kertaa Vasemmiston listoilta eduskuntaan pyrkivä, kajaanilaisen pankkivirkailijan poika, rahakkaan näyttelijänuran tehnyt Riku Nieminen, ei tosiaan ole tainnut hätäpäivää nähdä, kun julistaa nais-vammais-sairaus-vanhus- ym yksinasuvien ja lapsettomien / eläkeläisköyhyys-vihaa, jo ennen kuin on edes päässyt eduskuntaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-

Nieminen kertoo viikkolehden jutussa, aiemmin "vältelleensä vastuuta", pysyttelemällä lapsettomana. Huomio nyt kaikki lapsettomat ja muut yksinasuvat, minkälainen arvelette Niemisen motivaation, olla korjata yksinasuvien, lapsettomien, joita naisistuneen köyhyyden eläkeläisköyhissä, enemmistö on, enemmän kuin heikkoa asemaa, kun käsitykset lapsettomuuden syistä, tietämys ja asenteet lapsettomia kohtaan, ovat tuolla 1940-50-luvulta tutussa, äärioikeiston Teekutsuliikkeen, sovinististen vihapuheiden tasolla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644109/tasa-arvoa-okyrikkaille-perinto-verosuunnittelija-porssikeinottelijoille-keskenaan

Hakattujen siskojen, abortteihin sosiaalisin perustein, eli köyhyyteen pahoinpideltyinä, raiskattuina, asunnottomina, raskauden takia erotettuina, jätettyinä ja osattomina, vakavan perhe- ja lähisuhdeväkivallan kokeneina ym, sekä tahattomasti lapsettomina, onnettomuuksien ja sairauksien takia, ja köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettuina, kaikelle edellä kerrotulle siten ALTISTETTUINA, lapsettomiksi joutuneitten, tuskin pitäisi enää Niemisen kaltaisia pörssikeinottelijoita, joutua valistamaan, lapsettomuuden moninaisista syistä, mutta suoraan sanoen syytä olisi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

Niemisen kaltaisia uusliberaali-äärioikeistolaisia, markkinavoimien pörssipääoman etujenajajia, eivät köyhyyteen pakotetut, eivätkä pieni- ja keskituloiset, varsinkaan vastuuta kaikesta, muidenkin lasten edestä, kantamaan tottuneet ja joutuneet, lapsettomat yksinasuvat, enää riesoikseen tarvitse. Kieltäytykää äänestämästä ihmiset, parempaa ei tullut, eikä näytä olevan luvassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

38

227

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä pidän vastuuttomina niitä jotka tekee lapsia myrkkypiikitettäviksi ja sotaa kärsimään, koulusadismia kärsimään, matuterrorismia kärsimään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kyllä tuossa Teekutsu-ilmiössä, on kyse äärioikeistoekstremismin, eli pörssirikollisuuden uusfasismin noususta. Rasismikortin nöyristely, jolla maahanmuuttoa ovat moninkertaistamassa, varsinkin PetosKalmaKokPersRkpVihrKeSdpjne, on sitä pahimmillaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

   Tuskin on sattumaa, että veroparatiisi-sotelausunnon asiantuntijoina, perustuslakivaliokunta, käytti myös pankkialan pörssikeinottelijoita, veroparatiisi-sotemonopolien korruptiotohtori-professori-lääkäri-tutkijoita, eli täysi jäävejä henkilöitä, joiden olisi pitänyt jäävätä itsensä, tai poliitikkojen olisi se pitänyt tehdä, jo Suomen lakien ja kansalaisoikeuksien takia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

   Perhekeskeisten jumalkäsitys itsestään ja jatkuva kauna, viha ja nälvintä, lapsettomia yksinasuvia kohtaan, on yksi eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon, mutta eniten juuri eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pakottamisen syistä. Lapsettomille ikään kuin kostetaan, jotain, heidän halutaan tulevan "pyhällä hengellä" toimeen, eikä tarvitsevan ruumiillista ravintoa, elämän välttämättömiä tarpeita, kuten muutkin ihmiset.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla   Egoistinen, narsistinen lisääntyjä, pitää itseään jumalolentona ja luulee, että kaikki muut kadehtivat häntä. Tyypillinen jenkkien käsitys itseästään ja valtiostaan, eli pörssirikollisten veroparatiisimarkkinavoimien. Niiden etujenajajaksi Niemistä siis nyt Vasemmiston Teekutsuille pestataan.

   • Anonyymi

    Kookookuslaiset kauoiaat niitä mamuja Suomeen haluaa ostamaan kauppoihinsa sinun kela rahalla
    Se on fakta
    Politiikan tuntija


  • Anonyymi

   Hyvä syy äänestää jatkossa jotain muuta puoluetta kuin Vasemmistoa.

   Kehäraakit "viihdetaiteilijat" hakeutuvat politiikassa joko vihreisiin tai Vasemmistoon, niille kun pikkupuolueine kelpaa vaikka Aku Hirvennaama, jos tuo yhdenkin äänen.

   • Anonyymi

    Ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-osakekuori-pörssisijoittajia ne ovat, eivätkä mitään "kehäraakkeja", hilloa on ja ahneutta vaikka muille jakaa.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641988/harjoittele-aanestamisen-lopettamista-hyvissa-ajoin-ennen-korruptiovaaleja

    Eikä ole puolueesta kiinni, KAIKKI puolueet, samaa ökypääoman etujenajajaa, ihmishengistä kylmästi piittaamatta.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

    Hyvä syy kieltäytyä enää äänestämällä, pönkittämästä ahneiden pörssimogulien ahneutta.


   • Anonyymi

    Kyllä se vasemmisto sunkin etusa jaa paremmin kuin kukaan muu
    Ei kokoomus sullemimaista ruokaa anna
    Ihmettelen kun kansa äänestää kokoomusta mutta samaan omaa ei kokoomus politiikka miellytä

    Äänestäkää kokomusta saatte ilmaista sähköä ja ruokaa ja bensaa
    Kauppiaat kokoomuslaisa ja nehän myy ilmaieksi kuten nytkin

    Oikeistohallitukset keksineet pörssi sähkön

    Kun kapitalisti teienaa ja rikstuu niin työläinen köyhtyy

    Jos et ole oikea rikas kokoomuslainen loinen miksi äänestä siten kokoomusta

    Jos omaisuutesi on alle miljoonan en näe syytä äänestää kokoomusta

    Äänestä sdp


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17537766/metsateollisuus-rahoittamaan-1-500ekk-minimielakkeet

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

   Rahasta eivät Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ole Suomessakaan kiinni, julisti mm. ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläSaarikko, viime eduskuntavaalitenteissä, vaan "ARVOVALINNOISTA". No nyt ne arvovalinnat on nähty, edelleen se sama 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden häpäisy vain pahentunut.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   Pörssirikolliset siis ehdokkaina, ja pörssirikolliset niitä äänestämässä. Älkää Suomen kansa, vaivautuko korruptio-vaaliuurnille, on toinenkin tie, siten Saksan eläkeläisköyhät saivat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kun lopettivat äänestämisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

   Ja nämäkin vielä, eihän sitä tiedä, jos joku nämä kansalaisajatukset noteeraisi ja kuulisi, mitä eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyillä, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi pahoipidellyillä, on sanottavaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

  • Anonyymi

   Ihmishenkien kustannuksella juhliminen, näyttää olevan eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, pörssirikollisten tihentymän pääasiallinen tehtävä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644356/onko-kansanmurha-elakelaiskoyhilla-tosiasia-jo-suomessa-

   "Rahasta eivät kunnolliset sairaus-kansaneläkkeet, ole Suomessakaan kiinni, vaan ARVOVALINNOISTA", julisti ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläKulmuni, viime eduskuntavaaleissa. Noh, edelleen se sama, viime vuosisadan, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-almupilkka n. 700€/kk, tosin entistä moninkertaisimmimmilla elinkustannuksilla, pakkomaksuilla ja leikkauksilla jopa välttämättömistä reseptilääkekorvauksista. Näitä eivät hyväosaiset hoksaa, mitä ne tarkoittavat olemattoman almun varassa kituuttaville, mutta kuuluisi sivistykseen älytä, kun haavoittuvimpia tapetaan ennenaikaisesti köyhyyteen Suomessa, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita.

  • Anonyymi

   Eikös tämä Riku ollut eräässä kyseenalaiseksi tiedetyssä lahkolaisliikkeessä todella monta vuotta?? Tuskinpa sellaiseen mennään/jäädään ihan lämpimikseen, ja ajattelu luonnollisesti muuttuu sen aivopesun myötä. Itse en luottaisi puheisiinsa lainkaan.

   • Anonyymi

    ON kyllä niin vastenmielisen näköinen kyrpänaama, että oikein oksettaa jo ennen kuin avaa edes läpensä.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Taas pian laillistetulla rikollisjärjestöllä valintatilaisuus keväällä .

  • Anonyymi

   Nieminen, Toniko?
   neve höörd

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rikkaat ovat huolissaan, kun köyhät eivät enää lisäänny kuten ennen. Kuka nyt rikkaiden verot maksaa, kun köyhiä on niin vähän?
   Kenttäpiispakin sanoi, että pitää laittaa karva-kabbel soimaan. Ilmeisesti hän pitää vaimonsa kanssa kursseja tästä soitannasta.

   • Anonyymi

    Köyhät ei lisäänny, ei ole alistettavia, ei sotilaita maata puolustamaan, ei köyhälistöä jonka pitää olla olemassa jotta olisi rikkaita. Köyhät on pakkosiitettävä. Siirrettävä siitoslaitoksiin kuin emakot.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mutta mitään ei ole opittu, kansantappaminen myös eläkeläisväestöä, oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi, oikeusturvattomaksi pakottamalla, on oman Suomen kansamme eliminoimista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   "Ei-kopioiksi", eli aidoiksi kansantappajiksi, itseään nimittävät uusfasistit, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä, ovat tekoälyllä toteuttaneet, "hienovaraisen" kansantappamis-ohjelman, jonka tunnistaminen, "hyvinvoinnin" kulisseista, voi olla tietämättömälle hankalaa, kun "isossa kuvassa" sitä ruuvipuristimella, puolustuskyvyttömien vanhusten, ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, hengiltä niistämistä, ihmiskaupan orjuuteen pahoinpideltyinä, ei asiaa tietämätön tunnista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

  • Rahaa valtiolta kuppaavia taiteiljoita ei saisi päästää lähellekään eduskuntataloa. Taiteilijat pitivät mielenosoituksen eduskunnan edessä heti, kun heidän keikkatulot loppuivat koronan takia eivätkä Spotifystä saadut rahat olleet riittävästi. He saivat koronatukia aivan järjettömistä syistä, koska tulotaso oli heikentynyt. Riku Nieminenkin voisi mennä Mtv3:lle palkkatöihin, niin ei tarvitsisi pyrkiä eduskuntaan ohjailemaan verovaroja taideproggiksiin. Yhden taideproggiksen katsojamäärä on ehkä 40, eikä sellainen ketään oikeasti edes kiinnosta. Jos olisi katsojia, niin olisi myös lipputuloja.

   Muutenkin suvaitsemattomuuden taso on aivan liikaa tässä maassa, eikä ihme olisi vaikka koko Suomi romahtaisi. Yksin asuviin sinkkuihin kohdistuva vaino on liian pitkälle menemistä. Aikuisten parisuhteet yleensä perustuvat siihen, että on omat asunnot jo olemassa kun vaatekaappikin on jo niin täynnä vaatteita ettei mahdu tilaa sen toisen vaatteille ja lapsetkin ovat jo aikuistuneet. On Riku Niemisellä ihan omantyyliset ongelmat.

  • Anonyymi

   Munamies on hyvä vain ja makselee kiltisti elatusmaksuja.

  • Anonyymi

   Eikös tämä "munamies" juuri eronnut vaimostaan? Eipä kannata paljon perheasioissa neuvoa!

   • Anonyymi

    Munamies ilmestyy sitten kohta naistenlehtiin äkkirakastumisellaan, kihlauksella, avioliitolla ja uudella vauvalla joka luonnollisesti "sinetöi onnemme". "Maailman paras isä" hehkuttaa munamiehen uusi miesystävä. Vanhan liiton lapset ihmettelee vastuullista isäänsä.


   • Anonyymi

    Alkoivatko pojat kiinnostaa tanssijaa?


  • Anonyymi

   Ketä oikeasti kiinnostaa?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Trivago = 3 vakoa.

  • Anonyymi

   Ja syy miksi juuri vasemmiston poliitikoista ja sellaisiksi eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmään pyrkivistä varoitamme, on se, että haavoittuvimpien keskuudessa on vielä ihmisiä, jotka eivät näe korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ, sitä tosiasiaa, että KAIKKI poliitikot, ovat ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisia, ajamassa vain omien pörssiosakkeidensa voittoja verokeitaisiin itselleen ja toisille ökyrikkaille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

  • Anonyymi

   Jos olisi mitään eroa, eduskunnan poliittisten puolueitten välillä, ne Pohjoismaiden ja EU-demokratioitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, olisi toteutettu jo nykyisen hallituksen aikana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   Hallitus ehtii hyvin, toteuttaa edes ne vähimmät lupauksistaan, eli entisen köyhyysrajan 1 250€/kk äärimmäisesti ehdottomin raja äänestämiselle. Muussa tapauksessa, eläkeläisväestön ja sellaisiksi tulevaisuudessa joutuvien, on enemmän kuin syytä, lopettaa kaikki äänestäminen.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   150
   1817
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1354
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   970
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   792
  5. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   46
   704
  6. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   704
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   306
   688
  8. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   629
  9. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   238
   590
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   527
  Aihe