Miljoonia tienanneet "artistit", kerjuulla köyhyyteen pakotettujen kustannuksella

Anonyymi

Eivätkö Kosososet, Suosuosalot, Piupau-paulat ym mitä niitä onkaan, ym EK-medioissa kerjäävät ja ruikuttavat, miljoonia urillaan tienanneet "muusikot", "näyttelijät", ym "taiteilijat" - ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, tule koskaan omillaan toimeen ja voisi lopettaa, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettujen ja pahoinpideltyjen, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen vanhusten, vammaisten, pitkäaikaisssairaiden, 800€/kk orjuuseläkeläisten pahoinpitelemistä, maassa jo makaavien silmitöntä potkimista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

Nyt meni Vilkkumaakin boikottiin, pitäkööt omana vahinkonaan, että nai ahneen "kitaristin", jolle mikään ei riitä.

Yksikään korruptiopoliitikko, joka hyväksyy "koronatukien" jakamista, kyseisille ja muille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, ei tule enää koskaan, saamaan vaaliääniämme, missään vaaleissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainut keino herätellä korruptiopäättäjiä. Ihmiskaupan tekeminen, puolustuskyvyttömillä 800€/kk orjuuseläkeläisillä, on loputtava.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

35

1120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ahneus ja häikäilemättömyys, suuri tunteettomuus ja piittamattomuus, heikompaan asemaan pahoinpideltyjän hätätilasta Suomessa, ei ole taidetta, vaan sen irvikuvaa.

    • Anonyymi

      Teekutsu-itkuvirsi-Edellmannit ja veroparatiisi-Vesalat, Maltan mikäs se yksi "elokuva"-pörssikeinottelijahemmo, jota ei haluta Lappiin, yksityistämään kalastusvesiä olikaan, silkkaa häikäilemättömyyttä ja heikompaan asemaan pakotettujen kustannuksella, voiton maksimointia, ja korruptiopoliitikot rahoittamassa valtion varoilla, kyseistä ahneutta. Ei ole mitään demokratiaan, saati sivistys- ja oikeusvaltioiden toimintaa, rahoittaa upporikkaiden joutilaiden "taide"elämäntapoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-"tapahtumajärjestäjät" on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Valtion tehtävä oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa on ensisijaisesti turvata, jokaisen Suomen kansalaisen oikeusturva, eikä rahoittaa tuhlailevia, verojenkiertoon varoja käyttäviä veroparatiisitoimijoita. Kovaäänisimmät ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, ovat tienanneet miljoonia urillaan, kiertävät veronsa Maltalle ym verokeitaisiin ja kehtaavat vielä olla vaatimassa, veronsa Suomeen maksavia kansalaisia, ylläpitämään heidän luksus-elämäntapojaan.

      Monien taustalta löytyy, korkeissa päättävissä viroissa mm. valtiolla olevista suvuista olevia, eli osaavat valtion kustannuksella luksuselämien rahoittamisen. Nykyisten päättäjien ei pidä enää sallia, kyseistä toimintaa, vaan vaatia veroparatiisiyrityksiä/toimijoita verotukseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16700971/quotkoronatukiaquot-koyhyysongelmasta-vaikeneville-quottiedotusvalineillequot#comment-105676679

      Härskeimmät esiintyvät veroparatiisi-sijoitusfirmojen mainoksissa, ja sieltä sitten huutelevat korruptiopoliitikkoja "apuun". Ahneudelle on löydyttävä rajoja, veroparatiisi-"kulttuuri-tapahtuma-taide-alat" verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, kuten muutkin kansalaiset joutuvat Suomessa tekemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

    • Anonyymi

      Ökyrikkaiden pörssikeinottelijoiden, miljoonauria tehneiden veroparatiisisijoittajien, rahoittaminen "suomalaisen kulttuurin" "taiteen ja tapahtumien" nimissä, eli äärioikeistolaisen, nationalistisen veroparatiisi-"eliitin" käyttöön, omittua eli varastettua kansallistunnusta käyttämällä, -aika pitäisi olla jo ohitettu ja kansalaisten kritiikki ja todellisista syistä vakava huoli, veroparatiisikeinottelijoiden rahoittamisesta, veroparatiisiyrityksien voiton maksimointiin, kansalaisten varoilla ja kustannuksella, jopa puuttuvan oikeusturvan keinomenetelmillä, otettaisiin jo tosissaan päättäjienkin keskuudessa, eli estettäisiin, vaikka EK-medioissa painostus ja rahankerjuu veroparatiisi"yrittäjille- ja kulttuuri-tapahtuma-alalle", näyttää tulleen uutisten ja tiedonvälityksen tilalle.

      https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/art-2000007992642.html

      Vaan ahneudella ei ole rajoja, eli ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, rahankerjuu valtiolta / muilta kansalaisilta, vain kovenee, kun köyhyysongelma pahenee ja ihmisten hätä perustuslain oikeuksien puuttumisesta, myös veroparatiisi-sotehankkeiden väkisin, vastoin perustuslakia läpipakottamisista herättää jo suurta hätää ja kauhua köyhyyteen pahoinpideltyjen keskuudessa.

      https://www.aftonbladet.se/kultur/a/Vqmae4/nu-slar-kapitalismen-sonder-jamstalldheten

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

    • Anonyymi

      Onhan se hälyytysmerkki, että äärioikeistoradikalismia ja kovaa väkivaltaa, toisten kansalaisten köyhyyteen pahoinpitelemistä, jopa perustuslaillisen oikeusturvan kustannuksella, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden rahoittamista, valtion "yritys-maatalous-korona-taide-kulttuuri-tapahtuma-jne" nimikkeellä, ei vieläkään tutkita isona korruptiona ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden rahoittamisena, Suomen perustuslain vastaisena,isona talousrikollisuutena, mitä se on.

      https://yle.fi/uutiset/3-11977069

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

      Sinnemäen tapaus on vain pieni osa, isoa korruptiota ja järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, jota Suomen valtiolta, kunnista ja ministeriöistä, on vuosikymmenet rahoitettu, enemmistön kansalaisista perustuslaillisten oikeuksien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      Se, että ne vähäiset tutkinnat mitä korruptiosta ja äärioikeiston järjestäytyneestä isosta veroparatiisirikollisuudesta on, näyttävät keskittyvän naispäättäjiin, johtunee siitä, että se suurin iso talous-veroparatiisi-pörssirikollisuus, osaa paremmin suojautua tutkinnoilta, tai tutkijoissa on äärioikealle radikalisoituneita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16956086/eun-korruptoituneimmat-ja-piittaamattomimmat-paattajat-loytyvat-suomesta

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-eliittirouvaksi osoittautunut Vilkkumaa, Kososineen ja Suosalo-Suutareineen, on itse elitistinen ja kulttuurivihamielinen, joksi hän Suomen kansaa, tietämättömästi solvaa.

      https://www.is.fi/viihde/art-2000008071507.html

      Eriksson on oikeilla jäljillä, kun uskaltaa ammatistaan käsin, kritisoida läpikaupallista, eli sitä kautta kulttuurinvastaista musiikki- ym populaaribisnestä, joka on pörssikeinottelua, siinä missä mikä tahansa muu markkinateollisuus.

      Vilkkumaa ei selkeästi tunne sitä mitä kritisoi, eli Suomen kansaa, vaan niputtaa meidät yhdeksi homogeniseksi "taistelevien metsojen" tuijottajiksi, mitä emme todellakaan ole, vaan erittäin kulttuuririkas, ja monimuotoinen, taiteellinen ja luova kansa. Minkälaisessa ilmapiirissä Vilkkumaa on kasvanut, kun näkee Suomen kansalaiset "kulttuurivihamielisenä", sopii kysyä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

      Tämän kirjoittaja on elänyt niin runsaan, elävän kulttuurin keskellä ikänsä, jota ei ole tuettu miljoonilla ja rahoitettu köyhyyteen pakottamalla puolustuskyvyttömiä ihmisiä, kuten Vilkkumaan ja miehensä kaltaisten, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden kulttuuribisneksiä, että siinä on sulattelemista, vielä monelle muullekin kansalle. Ihan hyvin on on voitu, värikästä ja soivaa, elävää taidetta ja kulttuuria toteuttaa, ilman tuota sijoitusasuntoihin rahaa ruinaavaa, itseään kulttuurina pitävää, elitististä Helsingin veroparatiisi-kulttuurimarginaalia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      Ahneudelle jota rahoitetaan kulttuurin nimessä, on alettava löytymään rajat. Parasta kulttuurin tukemista, on toteuttaa aito, vahva oikeusturva, jokaiselle Suomen kansalaiselle, eikä rahoittaa nyrpeitä ja elitistiseen elämään tottuneita, upporikkaita perintö- ja verosuunnittelijoita, joille miljoonia tuoneet uratkaan, eivät riitä omillaan toimeen tulemiseen ja vielä kiittämättömästi solvaavat rahoittajiaan "kulttuurivihamieliseksi kansaksi".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

    • Anonyymi

      Se, että on "pokkaa" ruinata valtion tukia, kun samalla mainostaa veroparatiisi-sijoitusyhtiötä, kuten Vesala, on ehkä jonkun mielestä "kulttuuria", mutta ei se todellakaan ole sellaista kulttuuria, mitä tulisi rahoittaa Suomen kansalaisten kustannuksella.

      Juha Tapiot ja Jukka pojat, eivät todellakaan edusta Suomen kansalaisten näkemystä elävästä kulttuurista ja taiteesta, vaikka kai tuolle veroparatiisi-musabisnes genrelle, ostajat kaltaisistaan aina löytyy, mutta se ei ole perustelu niiden voiton maksimoinnin rahoittamiseen, valtion varoilla ja kansalaisten, elävän taiteen ja kulttuurin, ym kustannuksella.

      Ne arvonnat ja kilpailut, joilla veroparatiisi-musa-ym "eliitti"-kulttuuri- ja taidebisnes, marginaalista upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden elätyttämistä valtiolla perustelee, saavat äänestäjiä sillä, että köyhyyteen pakotetut osallistuvat niihin, jonkun telkkarin, tai puhelimen voittamisen toivossa, tyyliin -jotain on pakko äänestää, että vahingossa edes voittaisi sen puhelimen tms. Sitä sitten käytetään todisteena muka sille, että Suomen kansaliset muka kannattaisivat, kyseisen veroparatiisikulttuurin tukemista. Kieroa ja lemahtavaa meininkiä.

    • Anonyymi

      Ymmärrystä päättäjiltä toivotaan. Liian pitkään, liian paljon, jaettu yritys-maatalous-korona-taide-kulttuuri-tapahtuma - ym tukia pörssikeinottelun voiton maksimointiin verokeitaissa. Nyt se tie on käyty loppuun ja tukien jakamisen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden luksuselämiin, on loputtava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      Veroparatiisiyritykset eivät työllistä, aidosti ketään, eivätkä maksa veroja, vaan tuottavat tappiota valtiolle. Sen aikaa ovat muka työllistävinään, että saavat revittyä muhkeat tuet veroparatiisiyrityksilleen ja kun ne on otettu, alkaa irtisanominen, joten sellaista ikiliikkujaa, ei Suomen kansalaisilla / valtiolla, ole enää syytä eikä varaa rahoittaa.

    • Anonyymi

      Veroparatiisiyritykset eivät työllistä aidosti, eivätkä maksa veroja Suomen valtiolle, joten ei niitä kuulu enää 2021, myöskään rahoittaa.

    • Anonyymi

      Vilkkumaa ja moni muu tämän maan inisijäartistit eivät todella ole tevia arvostelemaan Anna Erikssonia....... Hohhhoijaaaa 😫😓🤔🙄🇫🇮

      • Anonyymi

        Tarkoitin päteviä arvostelemaan 😱


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17122796/marinin-kompastuskivi-ei-ole-reppu-vaan-elakelaiskoyhyys#comment-110192126

      Veroparatiisi-ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, pörssikeinottelua verokeitaisiin, millään alalla, ei kuulu rahoittaa valtion / kansalaisten varoilla ja heikoimpaan asemaan puolustuskyvyttömiä, ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, oikeusturvattomiksi, ihmiskaupan välineiksi Veroparatiisi-sotemonopoleille pahoinpitelemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

      Minkälaisia rahankäyttäjiä miljoonia urillaan tiennanneet, pörssikeinottelulla voittoa tahkoavat "artistit" mahtavat olla, kun eivät koskaan tule omillaan toimeen ja pitää ahnehtia puolustuskyvyttömien ihmisten osa, raa´alla väkivallalla korruptiopäättäjien suosiollisella avustuksella ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      Kuvottavaa ahneutta ja ajattelemattomuutta, itseään "taiteen ja kulttuurin" edustajina pitävillä, veroparatiisi-pörssikeinottelijoilla. Esiintyvät vielä Spr:n rahankeruu-mainoksissa, ahneuttaan boostatakseen, vastenmielistä. Oman kansamme päälle syljetään, mutta esiinnytään "hyväntekijöinä" Spr:n rahankeruumainoksissa. Spr:n johdonkin veroparatiisi-pörssikeinottelua, olisi syytä myös tutkia tarkemmin. Siellä on varmasti keruurahoja käytetty, palatsien rakentelemiseen tropiikissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

      Demokratia on vaikea saavuttaa, mutta erittäin helppo ja nopea hukata. Suomi on jo lähempänä Unkaria, eikä kuulu mitenkään enää Pohjoismaisiin hyvinvointivaltioihin, siitä todistetaan puolet huonommat, ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeet, puolen miljoonan Suomen kansalaisten kohdalla.

      https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

      Enemmistö Suomen kansalaisista, ei tarvitse kyseisiä Veroparatiisi"taide-kulttuuri-tapahtuma-alojen" pörssikeinottelija-veroparatiisipummeja, yhtään mihinkään. Meillä on elävää taidetta ja kulttuuria Suomi täynnä, jota ei rahoiteta valtion vastikkeettomilla pörssikeinottelu-tuilla, vaadimme vain aitoa oikeusturvaa puolelle miljoonalle eläkeläisköyhille, ennen veroparatiisirikkaiden tuhlareiden voitonmaksimointia verokeitaissa, korruptiopäättäjien aika herätä todellisuuteen.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17122796/marinin-kompastuskivi-ei-ole-reppu-vaan-elakelaiskoyhyys#comment-110192126

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      ÄärioikeistoKepujen SipiläSaarikon ja KokSdp:n Marinin, EK-medioissa esitetty näytelmä, vale-erimielisyyksistä korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, on surkein esitys aikoihin. Enää eivät köyhyyteen pahoinpidellyt kansalaiset, tule äänestämään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

    • Anonyymi

      Nokkavat, ahneet, itsestään liikoja luulevat, veroparatiisi-pörssi-"taiteilijat", pois valtion, eli kansalaisten elätettävien listalta.

      https://yle.fi/uutiset/3-12179947

    • Anonyymi

      Tässä niitä syitä, miksi korruptiopoliitikot äärioikeistoekstremismissään, ovat niin hanakoita "tukemaan", niin sanottua "taide- ja kulttuuri"-veroparatiisiyritystuilla herroiksi elelyä.

      https://www.dw.com/en/that-wasnt-a-real-election-culture-figures-cold-on-macron/a-61593997

      Kuten Macronin ja Le Penin välillä, ei enää käytännössä, ole mitään todellista eroa, molemmat ovat yhtä ääri-äärioikeistolaisen, veroparatiisirikkaiden poliitikan tekijöitä, ei Suomessakaan ÄärioikeistoSdpn MarinHilloahon, suhteen kannata tehdä valintaa, kun äänestämättä jättämisellä, pystyy paremmin puolustamaan, pieni- ja keskituloisten asioita. Aidoissa demokratioissa, ei jouduta tekemään valintaa, "koleran ja ruton" välillä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Monikaan ei ymmärrä mikä mahdollistaa tämän? Vihje mikä elittiä yhdistää, toinen vihje mikä elittiä yhdistää vapaa-ajalla, kolmas vihje millä eliitti juhlii yhdessä, neljäs vihje miksi toimittajat bailaa elitin kanssa? Kysymys kuuluu onko nenulit samassa kulhossa onne, jos maassa olisi tutkiva vapaa rehellinen viranomainen isku juhliin vaihtuisi valtaa reippaasti ...

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikkojen yksipuoluejärjestelmä, saa ilmeisesti enemmän hyötyä itselleen, heikoimpien kaltoinkohtelusta. Eläkeläisköyhille annettuja lupauksia, aidon oikeusturvan, sen entisen köyhyysrajan 1 250€/kk, vähimmäiseläke-oikeusturvasta, ei ilmeisesti ollut aikomuskaan toteuttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin

      EK-HS:lle kelpaavat nyt äärioikeistokovikset, korruptiovaalimainoksiin, ankara lapsuus, kun ei "kaikki-hyvin"-kulissien takaa näy.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

    • Anonyymi

      Urkuharmooninjatkeilla lienee hädänalaisten hyväksikäyttäminen geeneissä, kuten pygmikkoruumiinrakenne. Eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomien, nimitteleminen "ukkeleiksiakkeleiksi" tms, kertoo vain loputtomasta ahneudesta. Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläiset, ovat ihan oikeita ihmisiä, joiden vähätteleminen nimittelemällä, pahentaa, jo entuudestaan järkyttävää hätätilaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Arvostusta niille taiteen alojen harjoittajille, jotka tulevat omillaan toimeen ja tuntevat yhteiskuntavastuuta, uskaltavat olla haavoittuvimpien puolella, ahneutta vastaan.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-YK:n pahan tahdon lähettiläät, aktivoituneet EK-medioissa, puolustamaan vuosikymmenet nauttimiaan ahneustukia, kulttuuri-taiteen-yritys- jne tapahtumien-ym ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, elämäntapojen ja "solidaarisuus"-maailman matkailujen hiilijalanjäljen kasvattamisreissuilleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      Perusteluina näyttävät käyttävän, nyt säälin kerjäämistä, "kun lapsena sain piiskaa", tms. Kumma etteivät muutama vuosikymmen sitten, muistaneet tuota piiskansaantiaan, vaan vasta kun köyhyyteen pahoinpidelty, se monelaista väkivaltaa ja eriarvoistamista kokenut, aidon solidaarisuuden tarpeessa oleva, väestön enemmistö Suomessa, on alkanut , syystäkin kyseenalaistamaan, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden elämäntapojen rahoittamista, kulttuuri-taide-yritys-tapahtuma-korona-milloin milläkin ökytyilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259897/yle-syo-poydassasi

      "Solidaarisuutta" oman kansamme, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä kohtaan, ei noilta ökytuilla kulttuurin-taiteen-median-ym verukkeella, keskuudessamme vaurastuneilta, ole koskaan löytynyt, eikä löydy jatkossakaan, pelkkää pohjatonta ahneutta, kylmää eriarvoistamista ja kansamme kahtiajakoa, ylimielistä oman elämäntavan, maksattamista heikoimpien henkien kustannuksella.

    • Anonyymi

      Olisi jo korkein aika, karsia kaikki "taide-kulttuuri-media-ym" ökytuet pois, muutenkin jo toimeen tulevilta, ökyrikkailta pörssikeinottelijoilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17711489/veroparatiisi-media-kulttuuri-taide-ym-okytukia-quotsolidaarisuudenquot-verukkeella

      Emme tarvitse kyseisten sisäpiirien "palveluja" yhtään mihinkään. Tunnemme solidaarisuutta oman kansamme osattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja kohtaan, emme mainittujen varakkaiden, ökyelämäntapoihin perustuvia, valtion kulttuuri-taide-media-jne porukoiden, lentomatkailu-hiilijalanjälki-elämäntapa-matkailuihin, "solidaarisuuden" verukkeella.

    • Anonyymi

      Pörssikeinottelijoiden elämäntapojen rahoittamista verokeitaisiin, ei pidä enää tehdä "yrittämisen-maatalouden-kulttuurin-jne"-nimillä, heillä on omaa rahaa, millä rahoittaa elämäntapansa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yön pimeydessä kuin varkaita, tuodaan hetkellistä, pörssirikollisrahastukseen käytettävää, ulkomaista halpatyövoimaa, veroparatiisiyrityksien yritys-maatalous-media-kulttuuri-korona-ym rahastuksen välineiksi, rasismikorttia nöyristelleitten äänillä Suomeen. Suuret ulkomaiset bussit, liukuvat äänettömästi ja salaa yön pimeydessä, omaa kansaa häpäistään julkisesti ja vihasolvataan ns. virallisessa mediassa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891746/aarifasisti-ek-yle-paheksuu-ryostamiaan-koyhia-tekopyhyydessaan#comment-121376075

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jotain hyötyä voisi nykyisestä natsihallituksesta olla, jos se kykenisi rajoittamaan, ökyrikkaitten perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, elämäntapa-taiteen-kulttuurin-ym rahoittamista verokeitaisiin, joka on jo mennyt niin "helposti ja hienosti" tähän saakka, että on korkein aika, laittaa kermaperseet tulemaan toimeen omillaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sama valhe kaiken lisäksi niin korruptiopoliitikko-pörssirikollisOligarkeilla kuin ek-medioilla, eli yksipuoluejärjestelmä muutettu TOTALITARISTISEKSI järjestelmäksi Suomessa.

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat pörssirikollisperilliset, joiden ökyelämäntapoja maksatetaan, tavallista Suomen kansaa, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, hoilaavat jälleen Teekutsuliikkeen äärifasisti-kirkkojen mineraateista, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon, köyhyyteen pahoinpitelemisen sanomaansa, joulun verukkeella.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6378397

      Mitä ylimilitarisoidumpi, äärifasistisempi kova poliisivaltio, sitä turvattomampi, eriarvoistetumpi, kahtiajetumpi se on, tämän päivän Suomi.

    • Anonyymi

      Härskeintä toimintaa ruhtinaallisesti tienaneilta .

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe