Miljoonia tienanneet "artistit", kerjuulla köyhyyteen pakotettujen kustannuksella

Anonyymi

Eivätkö Kosososet, Suosuosalot, Piupau-paulat ym mitä niitä onkaan, ym EK-medioissa kerjäävät ja ruikuttavat, miljoonia urillaan tienanneet "muusikot", "näyttelijät", ym "taiteilijat" - ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, tule koskaan omillaan toimeen ja voisi lopettaa, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettujen ja pahoinpideltyjen, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen vanhusten, vammaisten, pitkäaikaisssairaiden, 800€/kk orjuuseläkeläisten pahoinpitelemistä, maassa jo makaavien silmitöntä potkimista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

Nyt meni Vilkkumaakin boikottiin, pitäkööt omana vahinkonaan, että nai ahneen "kitaristin", jolle mikään ei riitä.

Yksikään korruptiopoliitikko, joka hyväksyy "koronatukien" jakamista, kyseisille ja muille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille, ei tule enää koskaan, saamaan vaaliääniämme, missään vaaleissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on ainut keino herätellä korruptiopäättäjiä. Ihmiskaupan tekeminen, puolustuskyvyttömillä 800€/kk orjuuseläkeläisillä, on loputtava.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

16

258

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ahneus ja häikäilemättömyys, suuri tunteettomuus ja piittamattomuus, heikompaan asemaan pahoinpideltyjän hätätilasta Suomessa, ei ole taidetta, vaan sen irvikuvaa.

  • Anonyymi

   Teekutsu-itkuvirsi-Edellmannit ja veroparatiisi-Vesalat, Maltan mikäs se yksi "elokuva"-pörssikeinottelijahemmo, jota ei haluta Lappiin, yksityistämään kalastusvesiä olikaan, silkkaa häikäilemättömyyttä ja heikompaan asemaan pakotettujen kustannuksella, voiton maksimointia, ja korruptiopoliitikot rahoittamassa valtion varoilla, kyseistä ahneutta. Ei ole mitään demokratiaan, saati sivistys- ja oikeusvaltioiden toimintaa, rahoittaa upporikkaiden joutilaiden "taide"elämäntapoja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-"tapahtumajärjestäjät" on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Valtion tehtävä oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa on ensisijaisesti turvata, jokaisen Suomen kansalaisen oikeusturva, eikä rahoittaa tuhlailevia, verojenkiertoon varoja käyttäviä veroparatiisitoimijoita. Kovaäänisimmät ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, ovat tienanneet miljoonia urillaan, kiertävät veronsa Maltalle ym verokeitaisiin ja kehtaavat vielä olla vaatimassa, veronsa Suomeen maksavia kansalaisia, ylläpitämään heidän luksus-elämäntapojaan.

   Monien taustalta löytyy, korkeissa päättävissä viroissa mm. valtiolla olevista suvuista olevia, eli osaavat valtion kustannuksella luksuselämien rahoittamisen. Nykyisten päättäjien ei pidä enää sallia, kyseistä toimintaa, vaan vaatia veroparatiisiyrityksiä/toimijoita verotukseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16700971/quotkoronatukiaquot-koyhyysongelmasta-vaikeneville-quottiedotusvalineillequot#comment-105676679

   Härskeimmät esiintyvät veroparatiisi-sijoitusfirmojen mainoksissa, ja sieltä sitten huutelevat korruptiopoliitikkoja "apuun". Ahneudelle on löydyttävä rajoja, veroparatiisi-"kulttuuri-tapahtuma-taide-alat" verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, kuten muutkin kansalaiset joutuvat Suomessa tekemään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

  • Anonyymi

   Ökyrikkaiden pörssikeinottelijoiden, miljoonauria tehneiden veroparatiisisijoittajien, rahoittaminen "suomalaisen kulttuurin" "taiteen ja tapahtumien" nimissä, eli äärioikeistolaisen, nationalistisen veroparatiisi-"eliitin" käyttöön, omittua eli varastettua kansallistunnusta käyttämällä, -aika pitäisi olla jo ohitettu ja kansalaisten kritiikki ja todellisista syistä vakava huoli, veroparatiisikeinottelijoiden rahoittamisesta, veroparatiisiyrityksien voiton maksimointiin, kansalaisten varoilla ja kustannuksella, jopa puuttuvan oikeusturvan keinomenetelmillä, otettaisiin jo tosissaan päättäjienkin keskuudessa, eli estettäisiin, vaikka EK-medioissa painostus ja rahankerjuu veroparatiisi"yrittäjille- ja kulttuuri-tapahtuma-alalle", näyttää tulleen uutisten ja tiedonvälityksen tilalle.

   https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/art-2000007992642.html

   Vaan ahneudella ei ole rajoja, eli ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, rahankerjuu valtiolta / muilta kansalaisilta, vain kovenee, kun köyhyysongelma pahenee ja ihmisten hätä perustuslain oikeuksien puuttumisesta, myös veroparatiisi-sotehankkeiden väkisin, vastoin perustuslakia läpipakottamisista herättää jo suurta hätää ja kauhua köyhyyteen pahoinpideltyjen keskuudessa.

   https://www.aftonbladet.se/kultur/a/Vqmae4/nu-slar-kapitalismen-sonder-jamstalldheten

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

  • Anonyymi

   Onhan se hälyytysmerkki, että äärioikeistoradikalismia ja kovaa väkivaltaa, toisten kansalaisten köyhyyteen pahoinpitelemistä, jopa perustuslaillisen oikeusturvan kustannuksella, veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden rahoittamista, valtion "yritys-maatalous-korona-taide-kulttuuri-tapahtuma-jne" nimikkeellä, ei vieläkään tutkita isona korruptiona ja äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden rahoittamisena, Suomen perustuslain vastaisena,isona talousrikollisuutena, mitä se on.

   https://yle.fi/uutiset/3-11977069

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Sinnemäen tapaus on vain pieni osa, isoa korruptiota ja järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, jota Suomen valtiolta, kunnista ja ministeriöistä, on vuosikymmenet rahoitettu, enemmistön kansalaisista perustuslaillisten oikeuksien kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Se, että ne vähäiset tutkinnat mitä korruptiosta ja äärioikeiston järjestäytyneestä isosta veroparatiisirikollisuudesta on, näyttävät keskittyvän naispäättäjiin, johtunee siitä, että se suurin iso talous-veroparatiisi-pörssirikollisuus, osaa paremmin suojautua tutkinnoilta, tai tutkijoissa on äärioikealle radikalisoituneita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16956086/eun-korruptoituneimmat-ja-piittaamattomimmat-paattajat-loytyvat-suomesta

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-eliittirouvaksi osoittautunut Vilkkumaa, Kososineen ja Suosalo-Suutareineen, on itse elitistinen ja kulttuurivihamielinen, joksi hän Suomen kansaa, tietämättömästi solvaa.

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008071507.html

   Eriksson on oikeilla jäljillä, kun uskaltaa ammatistaan käsin, kritisoida läpikaupallista, eli sitä kautta kulttuurinvastaista musiikki- ym populaaribisnestä, joka on pörssikeinottelua, siinä missä mikä tahansa muu markkinateollisuus.

   Vilkkumaa ei selkeästi tunne sitä mitä kritisoi, eli Suomen kansaa, vaan niputtaa meidät yhdeksi homogeniseksi "taistelevien metsojen" tuijottajiksi, mitä emme todellakaan ole, vaan erittäin kulttuuririkas, ja monimuotoinen, taiteellinen ja luova kansa. Minkälaisessa ilmapiirissä Vilkkumaa on kasvanut, kun näkee Suomen kansalaiset "kulttuurivihamielisenä", sopii kysyä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

   Tämän kirjoittaja on elänyt niin runsaan, elävän kulttuurin keskellä ikänsä, jota ei ole tuettu miljoonilla ja rahoitettu köyhyyteen pakottamalla puolustuskyvyttömiä ihmisiä, kuten Vilkkumaan ja miehensä kaltaisten, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden kulttuuribisneksiä, että siinä on sulattelemista, vielä monelle muullekin kansalle. Ihan hyvin on on voitu, värikästä ja soivaa, elävää taidetta ja kulttuuria toteuttaa, ilman tuota sijoitusasuntoihin rahaa ruinaavaa, itseään kulttuurina pitävää, elitististä Helsingin veroparatiisi-kulttuurimarginaalia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

   Ahneudelle jota rahoitetaan kulttuurin nimessä, on alettava löytymään rajat. Parasta kulttuurin tukemista, on toteuttaa aito, vahva oikeusturva, jokaiselle Suomen kansalaiselle, eikä rahoittaa nyrpeitä ja elitistiseen elämään tottuneita, upporikkaita perintö- ja verosuunnittelijoita, joille miljoonia tuoneet uratkaan, eivät riitä omillaan toimeen tulemiseen ja vielä kiittämättömästi solvaavat rahoittajiaan "kulttuurivihamieliseksi kansaksi".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

  • Anonyymi

   Se, että on "pokkaa" ruinata valtion tukia, kun samalla mainostaa veroparatiisi-sijoitusyhtiötä, kuten Vesala, on ehkä jonkun mielestä "kulttuuria", mutta ei se todellakaan ole sellaista kulttuuria, mitä tulisi rahoittaa Suomen kansalaisten kustannuksella.

   Juha Tapiot ja Jukka pojat, eivät todellakaan edusta Suomen kansalaisten näkemystä elävästä kulttuurista ja taiteesta, vaikka kai tuolle veroparatiisi-musabisnes genrelle, ostajat kaltaisistaan aina löytyy, mutta se ei ole perustelu niiden voiton maksimoinnin rahoittamiseen, valtion varoilla ja kansalaisten, elävän taiteen ja kulttuurin, ym kustannuksella.

   Ne arvonnat ja kilpailut, joilla veroparatiisi-musa-ym "eliitti"-kulttuuri- ja taidebisnes, marginaalista upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden elätyttämistä valtiolla perustelee, saavat äänestäjiä sillä, että köyhyyteen pakotetut osallistuvat niihin, jonkun telkkarin, tai puhelimen voittamisen toivossa, tyyliin -jotain on pakko äänestää, että vahingossa edes voittaisi sen puhelimen tms. Sitä sitten käytetään todisteena muka sille, että Suomen kansaliset muka kannattaisivat, kyseisen veroparatiisikulttuurin tukemista. Kieroa ja lemahtavaa meininkiä.

  • Anonyymi

   Ymmärrystä päättäjiltä toivotaan. Liian pitkään, liian paljon, jaettu yritys-maatalous-korona-taide-kulttuuri-tapahtuma - ym tukia pörssikeinottelun voiton maksimointiin verokeitaissa. Nyt se tie on käyty loppuun ja tukien jakamisen ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden luksuselämiin, on loputtava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Veroparatiisiyritykset eivät työllistä, aidosti ketään, eivätkä maksa veroja, vaan tuottavat tappiota valtiolle. Sen aikaa ovat muka työllistävinään, että saavat revittyä muhkeat tuet veroparatiisiyrityksilleen ja kun ne on otettu, alkaa irtisanominen, joten sellaista ikiliikkujaa, ei Suomen kansalaisilla / valtiolla, ole enää syytä eikä varaa rahoittaa.

  • Anonyymi

   Veroparatiisiyritykset eivät työllistä aidosti, eivätkä maksa veroja Suomen valtiolle, joten ei niitä kuulu enää 2021, myöskään rahoittaa.

  • Anonyymi

   Vilkkumaa ja moni muu tämän maan inisijäartistit eivät todella ole tevia arvostelemaan Anna Erikssonia....... Hohhhoijaaaa 😫😓🤔🙄🇫🇮

   • Anonyymi

    Tarkoitin päteviä arvostelemaan 😱


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17122796/marinin-kompastuskivi-ei-ole-reppu-vaan-elakelaiskoyhyys#comment-110192126

   Veroparatiisi-ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, pörssikeinottelua verokeitaisiin, millään alalla, ei kuulu rahoittaa valtion / kansalaisten varoilla ja heikoimpaan asemaan puolustuskyvyttömiä, ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, oikeusturvattomiksi, ihmiskaupan välineiksi Veroparatiisi-sotemonopoleille pahoinpitelemällä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16804389/rikkaat-ruikuttajat-eivat-maksa-veroja-suomeen-silti-esittavat-vaatimuksia-valtiolle

   Minkälaisia rahankäyttäjiä miljoonia urillaan tiennanneet, pörssikeinottelulla voittoa tahkoavat "artistit" mahtavat olla, kun eivät koskaan tule omillaan toimeen ja pitää ahnehtia puolustuskyvyttömien ihmisten osa, raa´alla väkivallalla korruptiopäättäjien suosiollisella avustuksella ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

   Kuvottavaa ahneutta ja ajattelemattomuutta, itseään "taiteen ja kulttuurin" edustajina pitävillä, veroparatiisi-pörssikeinottelijoilla. Esiintyvät vielä Spr:n rahankeruu-mainoksissa, ahneuttaan boostatakseen, vastenmielistä. Oman kansamme päälle syljetään, mutta esiinnytään "hyväntekijöinä" Spr:n rahankeruumainoksissa. Spr:n johdonkin veroparatiisi-pörssikeinottelua, olisi syytä myös tutkia tarkemmin. Siellä on varmasti keruurahoja käytetty, palatsien rakentelemiseen tropiikissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

   Demokratia on vaikea saavuttaa, mutta erittäin helppo ja nopea hukata. Suomi on jo lähempänä Unkaria, eikä kuulu mitenkään enää Pohjoismaisiin hyvinvointivaltioihin, siitä todistetaan puolet huonommat, ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeet, puolen miljoonan Suomen kansalaisten kohdalla.

   https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

   Enemmistö Suomen kansalaisista, ei tarvitse kyseisiä Veroparatiisi"taide-kulttuuri-tapahtuma-alojen" pörssikeinottelija-veroparatiisipummeja, yhtään mihinkään. Meillä on elävää taidetta ja kulttuuria Suomi täynnä, jota ei rahoiteta valtion vastikkeettomilla pörssikeinottelu-tuilla, vaadimme vain aitoa oikeusturvaa puolelle miljoonalle eläkeläisköyhille, ennen veroparatiisirikkaiden tuhlareiden voitonmaksimointia verokeitaissa, korruptiopäättäjien aika herätä todellisuuteen.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17122796/marinin-kompastuskivi-ei-ole-reppu-vaan-elakelaiskoyhyys#comment-110192126

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   ÄärioikeistoKepujen SipiläSaarikon ja KokSdp:n Marinin, EK-medioissa esitetty näytelmä, vale-erimielisyyksistä korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, on surkein esitys aikoihin. Enää eivät köyhyyteen pahoinpidellyt kansalaiset, tule äänestämään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

  • Anonyymi

   Nokkavat, ahneet, itsestään liikoja luulevat, veroparatiisi-pörssi-"taiteilijat", pois valtion, eli kansalaisten elätettävien listalta.

   https://yle.fi/uutiset/3-12179947

  • Anonyymi

   Tässä niitä syitä, miksi korruptiopoliitikot äärioikeistoekstremismissään, ovat niin hanakoita "tukemaan", niin sanottua "taide- ja kulttuuri"-veroparatiisiyritystuilla herroiksi elelyä.

   https://www.dw.com/en/that-wasnt-a-real-election-culture-figures-cold-on-macron/a-61593997

   Kuten Macronin ja Le Penin välillä, ei enää käytännössä, ole mitään todellista eroa, molemmat ovat yhtä ääri-äärioikeistolaisen, veroparatiisirikkaiden poliitikan tekijöitä, ei Suomessakaan ÄärioikeistoSdpn MarinHilloahon, suhteen kannata tehdä valintaa, kun äänestämättä jättämisellä, pystyy paremmin puolustamaan, pieni- ja keskituloisten asioita. Aidoissa demokratioissa, ei jouduta tekemään valintaa, "koleran ja ruton" välillä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   3291
  2. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   146
   3115
  3. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   590
   2152
  4. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   100
   1934
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   70
   1395
  6. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   67
   1306
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1212
  8. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   9
   1106
  9. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   518
   1027
  10. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   430
   970
  Aihe