Yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot pelkäävät äänestysprosentin laskua

Anonyymi-ap

Heti kun kansalaiset, alkoivat kirjoittelemaan, äänestämisen lopettamisesta, eli siitä mahdollisuudesta, kuinka äänestämisen lopettamisella, voisi vaikuttaa, kun muuten ei voi, alkoi EK-medioissa näkymään valeuutisia, äänestysprosenteista aiemmissakin vaaleissa, niistä jyrkästi laskusuuntaisista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

Elikkäs ainut asia, jota eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafiat veroparatiisimogulit pelkäävät, on että Suomen kansa EI enää äänestä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

18

113

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miljoona eläkeläistä on iso määrä, n. 5,5 miljoonaisesta väestöstä, kun he kieltäytyvät enää äänestämällä, heikentämästä omaa asemaansa, jo hätätilaksi muutettua oikeusturvattomaksi pahoinpitelyä, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia jättämistä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pakottamista ym perustuslain ja oikeuksien vastaista väkivallan vastaanottamista, on jo suuri määrä pois korruptiopoliitikkojen "päätöksien" laillisuudesta. Siihen kun yhtyvät nuoret, joiden ainut todellinen tulevaisuuden turva, Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET olisivat, työttömät ja syrjäytetyt, ym köyhät, niin alkaahan siinä olla jo kohta puolet Suomen väestöstä ja siinä kohtaa, tulee kansainvälinen oikeus puuttumaan tilanteeseen, tutkimaan korruptiopoliitikkojen pörssirikollisuusmafiat, likaisen korruptio yksipuoluejärjestelmän.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina#comment-118409112

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On erittäin hyvä tieto, että myös verovarojen tärvääminen korruptiovaalimainontaan vähentämisellä, on ollut äänestämistä korruptiovaaleissa, vähentävä vaikutus. Eli pelkkää kovaan ek-mediamainontaan, tekstiviesti-some-impulssien tuuttamiseen, ym painostamiseen, sumuttamiseen ja kiristämiseen, pelotteluun ja uhkailuun, perustuva eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, romahtaa itsekseen, kun lopetamme äänestämisen. Ihmiset ja luonto kiittävät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos puoletkin Suomen väestöstä, lopettaa pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen yksipuoluejärjestelmän äänestämisen, tarkoittaa se, että kansainvälinen yhteisö / oikeus, tulee puuttumaan, Suomen heikkoon ihmisoikeustilanteeseen ja korruptiopoliitikkojen korruptioon, pörssirikollismafioitten rahoittamiseen verokeitaisiin ym likaiseen toimintaan Arkadianmäellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

  • Ongelma on vaihtoehtojen puute. Kaikki nykyiset valtapuolueet ovat niin samanmielisiä, että eroja löytää vasta suurennuslasilla.

   http://www.astettaparemmas.eu/

  • Anonyymi

   Hienoa. Mätä systeemi ei ansaitse rehellisten suomalaisten mandaattia. Koko Eduskunta edustaa pikemminkin helvetin enkeleitä kuin Suomen kansaa.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Minä kansalaisena pelkään vain Koskenkorvan prosenttien laskemista. Kyllä se niin on, että 38 vol-% on ehdoton minimi. Sen alle ei saa mennä.

  • Anonyymi

   Paljon on pielessä, kun kansalaiset eivät saa kirjoittamalla, verrata eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, ÄärioikeistoIsraelin ja Iranin vastaaviin.

   https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009328157.html

   EK-medioissa muka puolivahingossa, militaristipoliiseja aseiden, tankkien ym kansainvälisen ase-sotabisnes-pörssikeinotteluvälineistön, kanssa esittelyn tarkoitus, on konkreettisesti, pelotella herkkäuskoisia äänestämään korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi

   Kaikista TYHMINTÄ on äänestämättömyys , Silloin tavan kansa häviää varmasti , kokoomuslaiset eivät ole yhtä tyhmiä että jättäisivät äänestämättä.

  • Anonyymi

   Tuo pelottelu, uhkailu ja kiristäminen, meni läpi vielä viime vuosisadalla, tämän päivän jyrkästi eriarvoistetussa, kahtiajaetussa, ison köyhyysongelman Suomessa, tuolla vanhalla virrellä, ei ole enää mitään uskottavuutta, se on kymmenien turhien äänestyskertojen jälkeen, jokaisen todettavissa.

   • Anonyymi

    Vaaleja siirrelläänkin tarvittaessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaaleja siirrelläänkin tarvittaessa.

    Tuo oli hyvä huomio, vaalien siirtelyllä, ym korruptiovaaleihin liityvällä säätämisellä, kotiin mainoslappujen tunkemisella ym, hämätään kansalaisia, luulemaan, että olisi äänestyspakko, mikä se käytännössä jo kiristämisellä, painostamisella, "kansalaisvelvollisuudeksi" äänten luovuttamista pörssirikollis-korrutiopoliitikoille, jo pidemmän aikaa, Suomessa on ollutkin, mutta siitäkin syystä, kannattaa edes kokeilla, mitä tapahtuisi, jos kieltäytyy äänestämästä.


  • Anonyymi

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, erottavat Suomen, oikeus-sivistysvaltioista, muista Pohjoismaista ja EU-demokratioista, äärioikeistoekstremistiseksi ylimilitarisoiduksi poliitivaltioksi, jossa korruptiopoliitikot, kohdistavat viharikoksia, haavoittuvimmiksi äärimmäiseen köyhyyteen, pahoinpitelemiinsä eläkeläisväestöön, käyttävät heitä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjina.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

   Muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, pidetään myös talousosaamisena, sillä sehän on suuri säästö, kun eläkeläisväestöstä saadaan kunnon minimieläkkeillä terveempiä, ihmisiä jotka pystyvät ihan itse, ennaltaehkäisemään mm. muistisairauksia ja torjumaan viruksia ym pandemioita ja muuta vielä vakavemmin sairastumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703431/aarioikeistokrdkokpersrkpjne-ovat-leikanneet-kipeasti-koyhimmilta

  • Anonyymi

   EK-Yle mainostaa äärioikeistolaista militarismi-poliisivaltiota, pörssirikollismonopolien vale-työvoimapulaa, "investointeja", joista ei maksella veroja mihinkään valtioon, kuin viimeistä päivää.

   Omaa kansaamme työttöminä ja ilmaistyövoimana, muttei kelpaa, kun pörssirikolliset näkevät uhkana oman kansamme, vain ulkomainen halpatyövoima, jota rasismikortilla tuodaan, kelpaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   310
   2401
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   29
   2041
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   209
   767
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   309
   701
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   38
   688
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   660
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   42
   621
  Aihe