Yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot pelkäävät äänestysprosentin laskua

Anonyymi-ap

Heti kun kansalaiset, alkoivat kirjoittelemaan, äänestämisen lopettamisesta, eli siitä mahdollisuudesta, kuinka äänestämisen lopettamisella, voisi vaikuttaa, kun muuten ei voi, alkoi EK-medioissa näkymään valeuutisia, äänestysprosenteista aiemmissakin vaaleissa, niistä jyrkästi laskusuuntaisista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

Elikkäs ainut asia, jota eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafiat veroparatiisimogulit pelkäävät, on että Suomen kansa EI enää äänestä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

51

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miljoona eläkeläistä on iso määrä, n. 5,5 miljoonaisesta väestöstä, kun he kieltäytyvät enää äänestämällä, heikentämästä omaa asemaansa, jo hätätilaksi muutettua oikeusturvattomaksi pahoinpitelyä, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia jättämistä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pakottamista ym perustuslain ja oikeuksien vastaista väkivallan vastaanottamista, on jo suuri määrä pois korruptiopoliitikkojen "päätöksien" laillisuudesta. Siihen kun yhtyvät nuoret, joiden ainut todellinen tulevaisuuden turva, Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET olisivat, työttömät ja syrjäytetyt, ym köyhät, niin alkaahan siinä olla jo kohta puolet Suomen väestöstä ja siinä kohtaa, tulee kansainvälinen oikeus puuttumaan tilanteeseen, tutkimaan korruptiopoliitikkojen pörssirikollisuusmafiat, likaisen korruptio yksipuoluejärjestelmän.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina#comment-118409112

      • Anonyymi

        Äänestämätgömyydellä, he menettävät vaikutusmahdollisuuden. SE, sinulla taka-ajatuksena, susi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On erittäin hyvä tieto, että myös verovarojen tärvääminen korruptiovaalimainontaan vähentämisellä, on ollut äänestämistä korruptiovaaleissa, vähentävä vaikutus. Eli pelkkää kovaan ek-mediamainontaan, tekstiviesti-some-impulssien tuuttamiseen, ym painostamiseen, sumuttamiseen ja kiristämiseen, pelotteluun ja uhkailuun, perustuva eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, romahtaa itsekseen, kun lopetamme äänestämisen. Ihmiset ja luonto kiittävät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

    • Anonyymi

      Tavallisen kansan ei kannata enää äänestää, jos haluaa koskaan mitään, suojella itseään ja läheisiään, oikeuksiaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      • Anonyymi

        Pelaat hallituksen pussiin, haiskahtaa🙊


    • Anonyymi

      Jos puoletkin Suomen väestöstä, lopettaa pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen yksipuoluejärjestelmän äänestämisen, tarkoittaa se, että kansainvälinen yhteisö / oikeus, tulee puuttumaan, Suomen heikkoon ihmisoikeustilanteeseen ja korruptiopoliitikkojen korruptioon, pörssirikollismafioitten rahoittamiseen verokeitaisiin ym likaiseen toimintaan Arkadianmäellä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

      • Anonyymi

        Ei tule Puuttumaan.
        Katsovat, kansaa ei kiinnosta. Luottavat poliitikkojen Päätöksiin.

        Niinhän kävi Natoäänestyksille!!!


    • Ongelma on vaihtoehtojen puute. Kaikki nykyiset valtapuolueet ovat niin samanmielisiä, että eroja löytää vasta suurennuslasilla.

      http://www.astettaparemmas.eu/

      • Anonyymi

        On Muitskin kuin valtapuolueet.


    • Anonyymi

      Hienoa. Mätä systeemi ei ansaitse rehellisten suomalaisten mandaattia. Koko Eduskunta edustaa pikemminkin helvetin enkeleitä kuin Suomen kansaa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        No voi voi! Jos kusipäät jotka haluavat väkivaltaa ja hallita sillä ovat verrattavissa mitenkään virallisesti valituilla kansanedustajalle ei mitenkään!
        Mätä systeemi no kerro parempi kuin demokratia?
        Ryssissä on korruptoitunut valtakoneisto terroristi diktaattori, miten siellä kuuluu kenenkään ääni?


    • Anonyymi

      Minä kansalaisena pelkään vain Koskenkorvan prosenttien laskemista. Kyllä se niin on, että 38 vol-% on ehdoton minimi. Sen alle ei saa mennä.

    • Anonyymi

      Paljon on pielessä, kun kansalaiset eivät saa kirjoittamalla, verrata eduskunnan yksipuoluejärjestelmää, ÄärioikeistoIsraelin ja Iranin vastaaviin.

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009328157.html

      EK-medioissa muka puolivahingossa, militaristipoliiseja aseiden, tankkien ym kansainvälisen ase-sotabisnes-pörssikeinotteluvälineistön, kanssa esittelyn tarkoitus, on konkreettisesti, pelotella herkkäuskoisia äänestämään korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      Kaikista TYHMINTÄ on äänestämättömyys , Silloin tavan kansa häviää varmasti , kokoomuslaiset eivät ole yhtä tyhmiä että jättäisivät äänestämättä.

      • Anonyymi

        Juurikin niin!


    • Anonyymi

      Tuo pelottelu, uhkailu ja kiristäminen, meni läpi vielä viime vuosisadalla, tämän päivän jyrkästi eriarvoistetussa, kahtiajaetussa, ison köyhyysongelman Suomessa, tuolla vanhalla virrellä, ei ole enää mitään uskottavuutta, se on kymmenien turhien äänestyskertojen jälkeen, jokaisen todettavissa.

      • Anonyymi

        Vaaleja siirrelläänkin tarvittaessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaaleja siirrelläänkin tarvittaessa.

        Tuo oli hyvä huomio, vaalien siirtelyllä, ym korruptiovaaleihin liityvällä säätämisellä, kotiin mainoslappujen tunkemisella ym, hämätään kansalaisia, luulemaan, että olisi äänestyspakko, mikä se käytännössä jo kiristämisellä, painostamisella, "kansalaisvelvollisuudeksi" äänten luovuttamista pörssirikollis-korrutiopoliitikoille, jo pidemmän aikaa, Suomessa on ollutkin, mutta siitäkin syystä, kannattaa edes kokeilla, mitä tapahtuisi, jos kieltäytyy äänestämästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo oli hyvä huomio, vaalien siirtelyllä, ym korruptiovaaleihin liityvällä säätämisellä, kotiin mainoslappujen tunkemisella ym, hämätään kansalaisia, luulemaan, että olisi äänestyspakko, mikä se käytännössä jo kiristämisellä, painostamisella, "kansalaisvelvollisuudeksi" äänten luovuttamista pörssirikollis-korrutiopoliitikoille, jo pidemmän aikaa, Suomessa on ollutkin, mutta siitäkin syystä, kannattaa edes kokeilla, mitä tapahtuisi, jos kieltäytyy äänestämästä.

        Hei kusipää se on kansalaisten velvollisuus miten muuten voit moittia hallintoa ellet ole mukana!
        Siis kannatat harvain valtaa , useimmiten rikkaiden kun köyhät jättävät äänestämättä tai oikeisto populismia äänestävät joten sekö on oikea tapa!?


    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, erottavat Suomen, oikeus-sivistysvaltioista, muista Pohjoismaista ja EU-demokratioista, äärioikeistoekstremistiseksi ylimilitarisoiduksi poliitivaltioksi, jossa korruptiopoliitikot, kohdistavat viharikoksia, haavoittuvimmiksi äärimmäiseen köyhyyteen, pahoinpitelemiinsä eläkeläisväestöön, käyttävät heitä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, pidetään myös talousosaamisena, sillä sehän on suuri säästö, kun eläkeläisväestöstä saadaan kunnon minimieläkkeillä terveempiä, ihmisiä jotka pystyvät ihan itse, ennaltaehkäisemään mm. muistisairauksia ja torjumaan viruksia ym pandemioita ja muuta vielä vakavemmin sairastumista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703431/aarioikeistokrdkokpersrkpjne-ovat-leikanneet-kipeasti-koyhimmilta

    • Anonyymi

      EK-Yle mainostaa äärioikeistolaista militarismi-poliisivaltiota, pörssirikollismonopolien vale-työvoimapulaa, "investointeja", joista ei maksella veroja mihinkään valtioon, kuin viimeistä päivää.

      Omaa kansaamme työttöminä ja ilmaistyövoimana, muttei kelpaa, kun pörssirikolliset näkevät uhkana oman kansamme, vain ulkomainen halpatyövoima, jota rasismikortilla tuodaan, kelpaa.

    • Anonyymi

      Se olisi jännittävin vaali-ilta koskaan, kun äänestysprosentti valahtaisi, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten silmien edessä, niin alas, ettei laillista eduskuntaa, eikä hallitusta saataisi, tosin eihän ex-äärioikeistohallitus, laillinen edes ollutkaan, sitä ei ollut yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17712415/korruptioheinaluoma-pilkkaa-koyhia-mainostamalla-itseaan-quotrengiksiquot

      • Anonyymi

        Ei toteudu. Jos kansa ei äänestä. Nykytouhu jatkuu!!!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Huijausta!


    • Anonyymi

      Ehkäpä kansalaiset vähitellen hoksaavat, kuinka suuri valta heillä onkaan, kun oppivat pitämään oikeuksiaan arvossa, eivätkä enää luovutakaan niitä, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikko-pörssirikollisille, vaikka kuinka painostettaisiin, mainostettaisiin, houkuteltaisiin ja vedätettäisiin, pitää oppia sanomaan EI, emme luovuta teille enää ääniämme, joita käytätte meitä vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724205/ei-tule-petoskalmakok-korruptioorpon-aarioikeistohallitusta-enaa-koskaan#comment-118845069

      Korruptiovaaleissa äänestäminen, on jo pitkään ollut itsetuhoista ja hengenvaarallista, jokaiselle pieni- ja keskituloiselle kansalaiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17740134/petoskalmakok-korruptioaaltolastubb-ovat-rasittavia-tyrkkyja

    • Anonyymi

      Oletpa Tyhmä!

      Kerroppa, miten voin Äänestämätä vakkuttaa?

      Haluaisin Suomeen takaisin itsrnäisyyden, puolueettomuuden. Eu eron, ja natottomuuden.

      Äänrstämättä jättämällä, mikään noista, eikä mistään muustakaan toteudu.

      Jos Äänestän PS, olen vaikuttamassa moniin suomesssa oleviin ongelmiin äänelläni.

      Jos äänestän, Vapaudenliittoa. On heilläkin houkutteleva lista korjausliikkeitä, joissa olisin mukana Äänelläni.

      Valitsen noista. EN jää nukkuvaksi.Koska,se hyödyttää nykyhallituspuolueita,jotka ovat kansamme/ maamme tuho/ syöpä....😜

      • Anonyymi

        Totta. Aloittajalla oma lehmä taas ojassa... 🐄


    • Anonyymi

      Opettele ensin kirjoittamaan. Äänestämättä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17726366/hyvia-keinoja-aanestyttamisvaatimusten-torjuntaan

      Kun äänestysprosentti laskee riittävän alhaalle, loppuu korruptiopoliitikko-pörssirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄLTÄ, legimiteetti, eli laillisuus "päätöksiltä", tosin laillisiahan niiden "päätökset", eivät muutenkaan, enää aikoihin ole olleet, mutta siinä tapauksessa, kun me kansalaisten enemmistössä, vahvistamme tuon ikävän totuuden, tulee kansainvälisen yhteisön velvollisuudeksi, puuttua Suomen huonoon ihmisoikeustilanteeseen, sananvapauksien estämisiin, isoon talousrikollisuuteen, pörssirikollismafioitten sotarikosliitto-hävittäjä-ym hankkeisiin, joihin ei ole Suomen kansalta lupaa kysytty eikä saatu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

    • Anonyymi

      Siinä vastaus kysymykseen.

    • Anonyymi

      Toivottavasti sinut pakkonaitetaan Marinille niin että siinä on ainut panokaverisi loppuelämän ajan. Vankilan uhalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan turha jupista vaalien välissä, jos luovuttaa oikeutensa, läpeensä korruptoituneille, äärioikeistoekstremistisille korruptiopoliitikko-pörssirikollisille, joita ei voisi vähempää kiinnostaa, miten Suomen kansa voi. Pelkkiä leikkureita tarjolla, kaikilla ehdokkailla ja puolueilla - ei niin itsetuhoinen pidä olla, että enää äänestäisi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17776906/valtion-velasta-marisevat-eniten-porssimiljonaarit-eniten-velasta-hyotyneet

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775510/tasta-naette-aktiivileikkurit-ym-heikennykset-milta-puolueilta-tulossa

      Velkaan joka on päätynyt, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisten, joutavien luksuselämien ylläpitoon, voittojen maksimointiin verokeitaissa, on miljardeja miljardien perään irronnut helposti, ja yksimielisesti eduskunnassa, mutta kansan hädänalaisimmista on kyse, eivät edes sitä oikeus-sivistyvaltioiden minimi-oikeusturvaa, ole saaneet aikaiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

    • Anonyymi

      Eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN vaaleissa äänestäminen, olisi kuin allekirjoittaisi jatkuvien, tuhansien miljardien eurojen varkauksiin lupapaperit, ökyrikkaille AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneille, PetosKokPersRkpKeSdpjne:n pörssirikolliskapitalisteille. ÄLkää enää suostuko kansalaiset, ihmishenget jo kyseessä. Älkää tehkö velkaa jälkeläisillenne, velkaa jota he eivät tarvitse, eivät halua, eivätkä pysty koskaan maksamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17790538/harhauttaja-korruptioniinistotrump-kuuluu-haagin-tuomioistuimeen

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791869/korruptiopoliitikot-karttavat-nimia-tuhansien-miljardien-eurojen-velkakirjaan#comment-119876264

      Kun äänestysprosentti saadaan romahtamaan, riittävän alhaalle, tulee kansainvälinen korkein oikeus, kysymään oliko ex-äärioikeistohallitus LAITON, kuten se oli, onko hyökkäysliitto-hävittäjäryöstöistä järjestetty, minkäänlaista virallista kansanäänestystä - Ei ole, joten kyseiset pörssirikolliskapitalistien, tuhansien miljardien eurojen ryöstöhankkeet, tullaan estämään ja perumaan.

    • Anonyymi

      Mikään ei muutu paremmaksi suomessa ennenkuin persuja on enemmistö eduskunnasta ja siihen vaaditaan nukkuvien lähtö uurnille?🤔🤨🙄

      • Anonyymi

        Mitäs noista ohjeista tuumaat?

        ""Viisi ohjetta tuleviin eduskuntavaaleihin:
        - Äänestä pienpuoluetta
        - Äänestä vasta vaalipäivänä
        - Älä käytä lyijykynää
        - Tee numeroista riittävän isoja
        - Älä pidä vaalisalaisuutta""


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs noista ohjeista tuumaat?

        ""Viisi ohjetta tuleviin eduskuntavaaleihin:
        - Äänestä pienpuoluetta
        - Äänestä vasta vaalipäivänä
        - Älä käytä lyijykynää
        - Tee numeroista riittävän isoja
        - Älä pidä vaalisalaisuutta""

        Ei ole mitään "pienpuolueita", kaikki ovat osa isompia äärioikeiston pörssirikollispuolueita, hämäyksiä ja kansank-setuksia.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768659/suomen-kansa-vetaa-hatajarrusta-kieltaytymalla-korruptiovaaleista

      Onneksi ei ole äänestyspakkoa. Äänestäminen On Jo Lopppunut.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775510/tasta-naette-aktiivileikkurit-ym-heikennykset-milta-puolueilta-tulossa

    • Anonyymi

      EPÄTOIVO näyttää tiivistyvän PetosKokPersRkpKejne:n pörssirikolliskapitalistien rikollisporukoissa, sen näkee "päällekäymisvideo"-TILAUSTÖISTÄ sotarikosliitto-hävittäjähankkeen, tuhansien miljardien eurojen VELKAVANKEUDEN siivittämiseksi korruptiovaaleissa. Säälittävää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17698925/voivatko-korruptiopoliitikot--porssirikollismafiat-tehda-vakivallan-tilaustoita-vaalimainoksiksi-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

      Suomen kansa kieltäytyy, enää korruptiovaaleissa äänestämällä, ottamaan nimiinsä tuota AutokratiaUsan Pörssirikolliskapitalistien sotabisnes-ikuista velkaa, tuhansia miljardeja euroja ja vielä sotaa kaupan päälle - Ei kiitos, olemme jo lopettaneet äänestämisen korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe