Naispoliitikot SUTENÖÖREINÄ, eläkeläisköyhyyden toteuttajina

Anonyymi-ap

Mitä muuta, kuin pörssirikollismafioitten patriarkaatin, pohjatonta mielistelyä, on haavoittuvimmille ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, törkeästi valehteleminen, omien korruptiourien edistämiseksi.

https://www.theguardian.com/media/2023/jan/01/fans-andrew-tate-king-of-toxic-masculinity-flood-web-arrest

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Tanska, Saksa, Norja, Ruotsi, Islanti

Edelleen ne viime vuosisadan, Romanian n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almut Suomi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

"Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan". Edes niitä entisen köyhyysrajan 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan eläkkeitä, eivät ole toteuttaneet. Eläkeläisköyhien yksinelävien naisten, ennenaikaiset köyhyyteen tappamiset, ovat nykyisenkin hallituksen, poliittisten korruptiourien hinta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen

33

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Vaikeavammaiset" kuten EK-HS eläkeläisköyhiä nimittää, eivät ensisijaisesti tarvitse hissiä, vaan Pohjoismaiset ja EU-oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturvan, itsemääräämisoikeudet, joiden turvin voivat ihan itse päättää, mikä on kunkin ikäihmisen, "vaikeavammaisen" ja pitkäaikaissairaan ensisijainen tarve.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista

      Korkeakoulutettujen korruptiopoliitikkojen- ja medioitten saivartelu, aiheuttaa lisää ennenaikaisia eläkeläisköyhyys-kuolemia.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-sutenöörit.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa

      Feikki-"sosiaaliturvan uudistus", EI korjaa puuttuvaa oikeusturvaa, sairaus-kansaneläkkeitä, niitä suoria, konkreettisia tulojensiirtoja, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosaan, eli siihen aitoon oikeusturvaan, aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiin, jotka aidoissa oikeusvaltioissa alkavat olla jo sen 1 500€/kk, Suomi ei ole puolivälissäkään tuota, aidon oikeusturvan minimieläkettä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Korruptionaispoliitikko-Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-sutenöörit, temputtavat, kerjuuttavat, lyövät byrokratia-suorituttamisella, loppuun uuvutettuja ikäihmisiä, vakavasti vammaisia, pitkäaikaissairaita, kun pitäisi jo kiireesti, olla lunastamassa edes niitä vaalilupauksia, toteuttamassa konkreettisia päivityksiä, kompensaatioita, korjauksia, aitoja korotuksia. niihin sairaus-kansaneläkkeiden nimellä olevien. pilkka-almujen perusosiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

    • Anonyymi

      Just Valitit kun eläkkeet nousee niin paljon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.stern.de/panorama/wissen/natur/english-version-headshot-for-a-kidney-3119724.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      Taitaa Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA, olla kiinalaisten pörssimogulien kanssa veljeileville, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssimafioille, niin tuottoisa pörssibisnes, että sitä puolustamaan, pitää värvätä jopa veroparatiisi-kulttuuritukiporukka, Brasilian riippukeinuosastolta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtio on enää veroparatiisiyritys, brändejä brändien sisällä. Äänestäminen korruptiovaaleissa on sokeaa uskomista kaupallisiin brändeihin, niille omien oikeuksiensa luovuttamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689807/lahtiko-kaurismaki-lulaa-karkuun-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-pelastamaan#comment-118326288

      Pörssirikollismafioitten johtamassa eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, jokaiselle puolueelle, on tehty imago, ÄärioikeistoVasemmistolla se on tuo Teekutsuliikkeen VeroparatiisiPelastusarmeijan, kerjuuttamisperinteen jatkaminen, köyhyyden romantisointi pörssimiljoonäri elokuvientekijä Kaurismäen tyyliin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      "Frälsningsarmen"-suomenruotsalaisten ökyrikkaiden, Teekutsukerjuuttamisperinne, elättää ökyrikkaita pörssimiljardöörejä Sveitsin Alppien verokeitaissa, kuin pörssikeinottelija-kulttuuriväkeä Brasilian riippukeinuissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa

      Köyhyyden romantisointi jääköön elokuviin, mutta oikeusvaltioihin se äärioikeistoekstremistinen, Teekutsukerjuuttaminen ei kuulu. Suomenkin pitkään kiusattu ja kidutettu eläkeläisväestö, ansaitsee Pohjoismaiset ja EU-oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeet luvattiin - edelleen ne n. 700€/kk Romanian veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pilkka-almut.

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      Hallitus ehtiin vielä, niin halutessaan, toteuttaa ne lupaamansa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET. Alle tuon summan emme enää äänestä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Luksuspalatsejaan ek-medioissa esittelevät, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-"taiteen-kulttuurin-median-ym", korruptiopoliitikkojen sisäpiirit, ovat kahmineet itselleen sen, mikä pitäisi Suomessa, jo lakienkin mukaan, kuulua kaikille kansalaisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17632554/hs-jattituloja-saaneet-artistit-hakivat-koronakriisin-varjolla-sossupummitukeja-!

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Norja, Tanska, Islanti

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17702555/quotlapsiuurastajiaquot-ek-medioissa-esittavia--kulttuuri-mediatuki-porssikeinottelija-okyja

      Ovat taitavia lähinnä lyömään heikompiaan, potkimaan päähän haavoittuvimpia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kulttuuri-yritys-maatalous-korona- ym tukia, osake-vakuutuskuoriin pörssikeitaissa, kahmivat ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, väittävät ek-medioissa, vastustavansa äärioikeistoekstremismiä ja viharikollisuutta, vaikka käytännössä hyväksyvät ne täysin, kun tekijöinä ovat heille vastikkeettomia tukia jakavat, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafiat, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009328157.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17702082/hallitus-vihaa-elakelaiskoyhia-luvattuja-1-250ekk-minimielakkeita-ei-ole-toteutettu

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pakottamalla, ON äärioikeistoekstremismiä ja viharikollisuutta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

      Ylimilitarisoitu äärioikeistoekstremistinen poliisivaltio, jota pörssirikollismafioitten hirmuhallinnot johtavat, ei ole mikään aito oikeusvaltio, eikä demokratia. Suomen oikeusvaltioista erottavat, Pohjoismaiden ja muiden EU-valtioiden, jo toteuttamat
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi

      Eläkeläisten on syytä boikotoida, ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarinia, jonka eläkeläisvihasta ei kenelläkään ole enää epäselvyyttä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17657295/aarioikeistosdpn-korruptiosanna-mielistelee-sovinistisia-veroparatiisihoveja#comment-118409048

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ jossa pörssirikollismafioitten sotabisnes-pörssikeinottelu, menee oikeusvaltion ja demokratian lakien ja sääntöjen edelle, jossa kansa on eriarvoistettu jyrkästi, köyhyysongelma korjaamatta, ei ole äänestämisen arvoinen. Äänestäminen on tavallisille ihmisille, jo itsetuhoista ja hengenvaarallista, siksi se loppuu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarin ei kestä arvostelua, kritiikit poistetaan äkkiä, täältä keskustelusta, esim. tämä keskustelu, jossa näkyi videolla, KorruptioMarin mielistelemässä äärioikeistobrittien sovinistisia veroparatiisihoveja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17657295/aarioikeistosdpn-korruptiosanna-mielistelee-sovinistisia-veroparatiisihoveja#comment-118409048

      YK / Unicef, eli me Suomen kansalaiset, ruokimme ÄärioikeistoBritannian lapset ja vanhukset, kun sen korruptio-Bilderberg-johto, käyttää valtion varat sotimiseen ÄärioikeistoUkrainassa.

    • Anonyymi

      Tuhoan kaikki firmat joihin joudun töihin!

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan#comment-118746501

      Suurin Kansanliike sitten sotien tulossa, Äänestämisen Lopettamisesta.

      Vastuuta Suomesta ja kansastamme tuntevien tahojen, on nostettava rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, pörssirikollismafioitten valtion, eläkerahastojen ryöstöjä ja AutokratiaUsan pörssimogulien hyökkäysrikosliitto-hävittäjähankeita vastaan.

    • Anonyymi

      Nykyisen hallituksen eläkeläisköyhille valehteleminen, ylitti kaikki törkeyden mittarit, 30€ nolo VALE-ELÄKEKOROTUS, tulee Lopettamaan äänestämisen korruptiovaaleissa, ainakin äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen, n. miljoonan eläkeläisväestön, ja tulevien köyhyyseläkeläisten, eli nuorten pätkä-silppu-ilmais-ym työläisten, on syytä torjua korruptiopoliitikko-pörssirikollisten VAATIMUSväkivalta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

    • Anonyymi

      Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikollisille, sitä on nykyisen hallituksen käsitys "itsenäisyydestä ja tasa-arvosta naisille" ja silmitöntä vihaa köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutettuja eläkeläisköyhiä kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17721531/elakelaiskoyhat-torjukaa-tiukasti-korruptiopoliitikko-sote-ihmiskauppiaiden-vaatimukset

      Valheita "naisten itsenäisyydestä ja tasa-arvosta", näyttää nyt epätoivoisten hallituspuolueitten, eläkeläisköyhille törkeästi valehdelleillen, VALE-ELÄKEKOROTUS-leikkaajien koneista irtoavan, mutta eläkeläiset eivät ole tyhmiä, he näkevät kyllä teidän lävitsenne.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jopa eläkeläisköyhien, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen, vakava oikeusturvan puuttumisesta johtuva hätätila, kääntyi entisten punapuolueitten, nykyisten vitivalkoisten porvaripuolueitten yksipuoluejärjestelmässä, perintörikkaiden nuorten ja terveiden köyhyydeksi KU:n uutisissa.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      Eurostatin tutkijoiden vakavat varoitukset, eläkeläisköyhien ennenaikaiset kuolemat, vakava köyhyyshätätila, puuttuva oikeusturva, ne viime vuosisadan
      700€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pilkka-almut, olisi nykyisen hallituksen jo lupauksiensa perusteella, pitänyt kyetä siirtämään menneisyyteen, kuten jokainen nykyisen hallituksen puolueista lupasivat, vaan ei, valheita valheita vain ja lisää leikkauksia.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtion korkeiden virkamiesten ym korruptiolla ja kovalla kyynärpäätaktiikalla, osake-pörssikeinottelulla miljonääreiksi rikastuneiden, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-incel-jälkeläiset, ovat myös yliopistokoulutuksen saaneita naisia, joita ek-medioissa palkitaan, kehutaan "ihmeellisiksi karismaattisiksi olennoiksi", kun suostuvat ek-medioitten, teekutsuliikkeen porvaritoimittajien jutuissa, vähättelemään itseensä kohdistunutta, seksuaalista väkivaltaa, heikompaan asemaan pakotettujen naisten ja tyttöjen kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      Kun köyhyyteen pahoinpidellyt naiset ja tytöt, eivät enää uskalla tehdä rikosilmoituksia, heihin äärioikeiston korkeakoulutettujen perintöjälkeläisten, kohdistamasta henkeä uhkaavasta ym väkivallasta, myös virkamieskorruption pelossa, sopii kysyä kuinka oikeusvaltio ja demokratia Suomessa voi ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sanavarastosi on hieman yksipuolinen.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe