Vetyauto facebook ryhmät

Anonyymi-ap

Mitähän *vetyautot" ryhmiä mahtaa löytyä facebookista? Suomalaisia nyt lähinnä...

16

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      FB:n nuorten nopeasti / ennenaikaiksesti laukevien ryhmien etsiskelyn sijaan vilpitön, henkisesti aikuinen ja objektiivisesti vetytaloudesta kiinnostunut hakee alan tämän hetken kehityksestä fakta-infoa virallisemmmista, sekä alan teollisuuden lähteistä.

      "Key actions of the EU Hydrogen Strategy"

      - https://energy.ec.europa.eu/topics/energy-systems-integration/hydrogen/key-actions-eu-hydrogen-strategy_en

      "European Hydrogen Refuelling Station Availability System"

      - https://www.clean-hydrogen.europa.eu/get-involved/european-hydrogen-refuelling-station-availability-system_en

      EU: "Fit for 55: Delivering on the proposals"

      - https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/european-green-deal/delivering-european-green-deal/fit-55-delivering-proposals_en

      EU:n vetyverkkodirektiivistäkin on nippa nappa muste kuivunut, eli homma tulee ottamaan aikansa, mutta etenee tasaista tahtia ja valmistuu aikanaan.

      "Euroopan parlamentti: Autojen latauspisteitä tulisi olla vähintään 60 km välein sekä vetytankkauspisteitä 100 km välein"

      Torstai 20.10.2022

      - https://www.kuljetuslehti.fi/2022/euroopan-parlamentti-autojen-latauspisteita-tulisi-olla-vahintaan-60-km-valein-seka-vetytankkauspisteita-100-km-valein/

      Mutta kuten tunnettua, niin keskenkasvuiset ovat kärsimättömiä ... toistamiseen valheillakin manipuloiva anti-vety-propagandisti on sitten ihan oma luokaton lajinsa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taitaa olla enemmän ryhmiä Yksisarviselle kuin vetyaiutoille?

    • Anonyymi

      Vetyautot ovat menneen talven lumia. Polttokenno ei ole tulevaisuuden ratkaisu, ja autonvalmistajat tietävät sen.

    • Anonyymi

      Vetynarsisti koittaa parhaansa mukaan ohjata vetyä ihannoiville propagandan sivuille eikä niille aidoille vedysta vapaasti keskusteleville sivuille, joissa kerrotaan myös vedyn huonoista puolista. Kun hän on heikoilla niin hän usein käyttää pilkkaamista aseena pyrkien sillä hiljentämään vastapuolta. Häntä suuresti harmittaa kaikenlainen asiapohjainen kritiikki vetyä kohtaan ja huonona häviäjänä sortuu myös huonoon käytökseen kirjoittelussaan.

      Vetyautot ovat menestyneet todella surkeasti monessa eri maassa missä on edes suppea vetytankkausverkosto. Ihmiset eivät halua ostaa vetyautoa myöskään maissa missä on kohtuu hyvä vetytankkausverkosto. Tämä vetyautojen huono suosio selviää kun lukee kommentteja eri keskustelupalstoilta ja tämänhän vetynarsisti pyrkii sinulta salaamaan. Erittäin hälyyttävää on että myös monet vetyautojen omistajat varoittavat miettimään kahteen kertaan jos aikoo ostaa (elämänsä ensimmäisen) vetyauton. Vetyautoja on myös vaikeampaa myydä eteenpäin kun niitä ei juuri kukaan halua ostaa, jolloin hintaa on pakko tiputtaa reilusti.

      Kaasuautotkin myivät huonosti koko 2010-luvun vaikka olivat kohtuu hintaisia hankkia ja halvempi energia sekä vielä hybridejä paremmalla käytettävyydeltään arjessa (kaasu+bensa) kuin vetyautot. Nyt samaa yritetään kalliilla vetyautoilla joiden kokonaiskustannukset ovat selvästi kovemmat kuin kaasuautoilla väittäen että nyt on kaikki toisin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17250419/missa-muualla-voi-keskustella-vetyautoista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17679482/miksi-vetytankkausverkoston-maissa-vetyautot-ei-mene-kaupaksi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17254273/vetyautojen-maarat-eri-maissa-prosentteina

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17743607/vetytekniikka-ei-kiinnosta-juuri-ketaan-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18143537/maailmassa-tayssahkoautoja-27-700-000-vetyautoja-noin-72-000-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16995588/miksi-vetyautot-voittaisi-kaasuautot-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17932150/vetyautoja-menee-edelleen-todella-huonosti-kaupaksi-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18006801/vetyautosta-tarjotaan-surkeasti-autoliikkeessa-

      • Anonyymi

        Yep yep, tuota vapaata keksutelua on anti-vety-propagandisti harrastellut toistamiseen omillekin kengilleen kusevilla metodeilla:

        - https://keskustelu.suomi24.fi/t/18110029/ev-hehkuttelun-eparehtiys

        ps. Jälleen näemmä iski fakta-informaation aiheuttama ahdistusreaktio ja sen seurauksena tavoilleen uskollinen maaninen random-aivottomuuksien foldauskohtaus ... no, eihän tuollainen railakkaasti yli kymmenen vuotta jatkuntut aktiivinen huuhaatoiminta nyt ihan tasapainoisen henkilön raamiin tahdo istua.

        Perustettiinkos ja listattiikos Kempower tuon aktiivisen yhden ainoan aatteen trollaustoiminan aloittamisen aikoihin ... tulipa vain mieleen.


    • Anonyymi

      Kaikille noille vetyautojen ryhmille on sama yhdistävä tekijä että on vähän jäseniä ja vähän keskustelua suhteessa muihin autoryhmiin. Ihmisiä ei vain vety aidosti kiinnosta.

    • Anonyymi

      "Kaasuautotkin myivät huonosti koko 2010-luvun vaikka olivat kohtuu hintaisia hankkia ja halvempi energia sekä vielä hybridejä paremmalla käytettävyydeltään arjessa (kaasu+bensa) kuin vetyautot."

      Euroopassa ainakin LPG on suhteellisen suosittu vaihtoehtoinen polttoaine. Sillä ajaa noin 15 miljoonaa autoilijaa EU:ssa ja sille on 13 300 tankkauspaikkaa Euroopassa.

      "LPG - the alternative fuel"

      "UTA Edenred offers you a comprehensive network of LPG stations"

      - https://web.uta.com/en/fuel-577b/autogas-lpg

      MyLGP.eu: https://www.mylpg.eu/

      Nyttemmin voi dieselinkin muuttaa LPG-käyttöiseksi ja sen suisio saattaa hyvinkin kasvaa pitkin EU:ta, sillä se sallitaan puhtaaksi luokiteltuna ainakin joidenkin maiden LEZ-alueilla. Edullisempaa kuin auton uudempaan tai uuteen vaihaminen.

      "What if you converted your old diesel into an LPG car from 3,000 euros?"

      - https://newsrnd.com/news/2023-12-10-what-if-you-converted-your-old-diesel-into-an-lpg-car-from-3-000-euros-.SkQmAOsXLp.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Perustettiinkos ja listattiikos Kempower tuon aktiivisen yhden ainoan aatteen trollaustoiminan aloittamisen aikoihin ... tulipa vain mieleen."

      Jatkatko vedyn hypettämistä sen takia kun sinulla on sijoitukset kiinni vetyosakkeissa ja työpaikka vedyn parissa?

      • Anonyymi

        Toivon useita eri vaihtoehtoja pseudo-ekologisen ja geopoliittiseen Kiina-riippuvuuteen ajavan EV:n sijaan. Se on poliittinen pakkovalinta, ei autonvalmistajien oma valinta.

        Vedyn suhteen tarkkailen tilanteen kehittymistä ja olen aika ajoin laittanut esille fakta-infoa linkkeineen sen tämän hetken kehityksestä, josta voi koettaa haarukoida sen tulevaa potentiaalia.

        Vety on toistaiseksi lienee ainoa potentiaalisti paikkansa joskus myöhemmin ottava yksi tulevaisuuden vaihtoehto.

        Ongelma on se, miten poliittisen myopisella pakolla polttarit ollaan pitkässä juoksussa ajamassa kokonan alas. Muutoin olisi ollut hyvinkin todennäköistä, että alan teollisuus olisi ladannut suuret panokset e-fuelin ja bio-polttoaineiden kehitykseen, joka olisi ollut hyvin tervetullutta.

        Sen sijaan, palstoille ilmestyi muuan, suorastaan fanaattinen yhden ainoa EV-aatteen manipulatiivinen propagandisti ja aivan poikkeusellisen aktiivinen trollaaja ... muistaakseni juurikin niissä aikahaarukoissa kun Kempower ilmetyi markkinakuvaan ...

        * https://keskustelu.suomi24.fi/t/18110029/ev-hehkuttelun-eparehtiys


    • Anonyymi

      Vetyfanitus on valehtelua kun väitetään että vetyautot ovat hyvä tuote, mutta myyntitilastot todistavat etteivät ole. Tavallinen kansa ei halua ostaa vetyautoja nettihehkutuksista ja nettikiusaamisestasi huolimatta, koska jokin toinen käyttövoima on parempi vaihtoehto vetyautolle.... ja sekös sinua harmittaa. ;)

      " Polttokennoautolla on oltava joku valttikortti sen ominaisuuksissa: tilat, hyötykuorman määrä, toimintamatka… silloin asiakas voi olla valmis jopa maksamaan hieman enemmän. Miksi asiakas ostaisi vetyteknologiaa ilman jotain hyötyä?"

      https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/toyotan-vetyprojektin-johtaja-uskomme-vetyyn-hyvana-vaihtoehtona-etenkin-dieselille/

      Ja sinua harmittaa että kun kerron totuuden ettei kansa halua ostaa vetyautoja, niin olen milloin milläkin mustamaalaamis kommentillasi, koska sinua harmittaa niin kovasti tunnustaa itsellesi että vetyjuna jäi asemalle ja täyssähköautot menivät kirkkaasti ohitse myyntitilastoissa. ;o)

    • Anonyymi

      "Perustettiinkos ja listattiikos Kempower tuon aktiivisen yhden ainoan aatteen trollaustoiminan aloittamisen aikoihin ... tulipa vain mieleen."

      Alkoiko hypetyksesi vetyä kohtaan kun pääsit vedyn pariin töihin ja löit all-in vetyosakkeisiin kun olit niin voitonvarma tulevaisuuden näkymistä? Kempower ollut käytännössä olemassa noin 6 vuotta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kempower

    • Anonyymi

      Vetynarsisti ei selvästikkään halua että ihmiset menevät lukemaan myös muualta mitä kaikkea vedystä ajatellaan ja mitä kaikkia huonoja puolia paljastuu... usean kirjoittajan ja usean keskustelupalstan toimesta. Haaveet kaatuu! :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe