Kuolemanrajatapaukset voivat olla saatanasta

Anonyymi-ap

Moni kertoo kulkeneensa valoa kohti ja tunteneensa valtavaa rakkautta. Jotkut ovat nähneet kirkkaana hohtavia hahmoja, kuin valon enkeleitä. Jotkut ovat nähneet kuolleita läheisiään onnellisina.

Nämä henkilöt eivät ole uskossa Jeesukseen. He eivät puhu mitään Jeesuksesta kokemuksen yhteydessä. He eivät kerro totuutta siitä, mitä vääräuskoisille ja jumalattomille tapahtuu. Helvettiä ja jumalattomien tuomiota ei mainita.

Saatana valehtelee näille ihmisille ja eksyttää helvettiin heidän kauttaan. Valon enkelit kokemuksessa ovat demoneita. Kuolleiden jumalattomien näkeminen autuaina on valheellinen näky ja sen tarkoitus on eksyttää muitakin helvettiin.

Näin kristityt sanovat niistä kuolemanrajatapauksista, jotka eivät johda Jeesukseen tai antavat väärän kuvan siitä, mitä kuoleman jälkeen tapahtuu. Miksi uskova kristitty pitäisi näitä todisteena mistään muusta kuin eksytyksestä?

Miksi Jumala ylipäätään sallii ihmisten kokevan tällaista ja eksyttävän jopa valittuja kadotukseen? Saatanan kaikella valheen voimalla ikään kuin kyse olisi Jumalan tekemästä ihmeestä!

24

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksi tapaus on Anita Moorjani.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Anita_Moorjani

      Hän sairasti Hodginin lymfoomaa, mutta kieltäytyi modernin lääketieteen hoidoista. Vasta viimeisenä keinona hän suostui kemoterapiaan, mutta joutui silti koomaan 30 tunnin ajaksi.

      Hän heräsi koomasta ja parani nopeasti. Lääkehoito paransi hänet. Kyse ei ole ihmeestä eikä mistään yliluonnollisesta, vaikka hän itse kertoo nähneensä kuolleita läheisiään ja tulleensa suostutelluksi palata takaisin ruumiiseensa ja elämään.

      Moorjani ei puhu mitään Jeesuksesta eivätkä kuolleet läheiset ole uskovia kristittyjä. Onko tässä kyse Jumalan tekemästä ihmeestä vai saatanan valheesta ja eksytyksestä? Vai onko tapaukselle luonnollinen selitys aivojen toiminnassa niin kuin tutkijat sanovat?

      • Anonyymi

        Moorjanin tapaus todistaa Jeesuksen tekemästä ihmeestä. Ei Jeesuksen nimeä tarvitse sanoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Moorjanin tapaus todistaa Jeesuksen tekemästä ihmeestä. Ei Jeesuksen nimeä tarvitse sanoa.

        Jännää miten Jeesus tarvitsee maallisen lääketieteen apua voidakseen suorittaa "ihmeen".


      • Anonyymi
        siare kirjoitti:

        Jännää miten Jeesus tarvitsee maallisen lääketieteen apua voidakseen suorittaa "ihmeen".

        Lääketiede ei pystynyt parantamaan häntä. Jeesus paransi kuolinvuoteelta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lääketiede ei pystynyt parantamaan häntä. Jeesus paransi kuolinvuoteelta.

        "Lääketiede ei pystynyt parantamaan häntä. Jeesus paransi kuolinvuoteelta."

        Sehän meni nimenomaan niin, että hän kieltäytyi neljän vuoden ajan kemoterapiasta ja turvautui neljän vuoden ajan vaihtoehtolääketieteeseen. Vasta lähes viime hetkellä hän suostui tavalliseen syöpähoitoon ja se toimi melkein välittömästi.


      • Anonyymi

        MYRKKYHOITO enemminkin! Ei haluta käyttää oikeasti pelastavaa hoitoa koska on paljon tehokkaampaa pitää potilasta hengissä mahdollisimman kauan suurimman taloudellisen voiton ja myös inhimillisen kärsimyksen mahdollistamiseksi!

        https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/07/image-4.png

        PERKELEESTÄ peräisin kaikki nämä lääketeollisuuden kätyrit ja MAINOSTAJAT täällä!

        https://mega.nz/file/zWIg1bSa#56cieKrIlxq47-_jO--NVwMrHzvoVjczE0gFd6ZfMVY

        Haluatte MYRKYTTÄÄ potilaat viruksilla mitä lie! Senkin SAASTAT!!!

        https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/07/image-5.png


    • Anonyymi

      On noloa, että hihhulit ottavat Moorjanin tapauksen esimerkiksi ihmeestä. Edistävät saatanan asiaa ja valheita näin kristityn näkökulmasta.

    • Anonyymi

      Kuolemanrajatapaukset ovat täysin lääketieteellisesti ymmärrettävä reaktio

      Elimistön oma toiminta pumppaa kaiken happipitoisen veren aivoihin.

      Ihmisen tajuntaan nousee asioista ja voi kuulla ääniä ja näkee näkyjä, joita ei muuten voisi ilmetä.

      Eräässä kokeessa rajatilapotilaan kotoa haettiin hänelle rakkaita esineitä ja niitä laitettiin kaapin päälle. Sitten leikkauksen aikana tapahtui tuo rajatilakokemus, josta potilas kertoi nousseensa katon rajaan ja nähneensä tarkasti pieniäkin esineitä, kun häntä operoitiin ja huoneessa oli lääkäreitä ja hoitajia.

      Mutta yllätys, yllätys, rajatilapotilas ei nähnyt huoneeseen tarkoituksella potilaan tietämättä hänen kotoaan tuotuja tuttuja esineitä, jotka hänen olisi pitänyt varmuudella tunnistaa, jos hän olisi oikeasti katsellut asioita sieltä katonrajasta.

    • Anonyymi

      Eikös helluntailaiset harjoittele levitointia sitä ylöstempusta varten, jotta tempaus tapahtuisi sujuvasti, ettei mikään paikka vahingoittusi tempauksessa.

      • Anonyymi

        Eivät harjoittele.


      • Anonyymi

        Helluntailaiset ketkä tiedän ovat pahempia lörppösuita, puhuvat melkein itsensä ympäri. Omakehuista ei tule loppua, ammattikin vaihtuu jutuissa kapteenista vaikka mihin.Todellisuudessa koko ikä oltu tekemättä mitään. Kukaan ei voi tietää mitä kuoleman jälkeen tapahtuu,vain pimeys ja mätänevä ruumis tai jokin outo sielu kohti ei mitään. Nämä saatana ,Jumala vertaukset ovat opittua tietoa uskovaisilla. Tärkeintä on mitä tekee tässä ja nyt elämässä, patologisia valehtelijoita en siedä. Ei ne kodin koiratkaan yksin lenkille lähde,kusevat sisälle ja kärsivät liikunnan puutteesta.Ne on vietävä ulos. Yksinkertaisesti työ, läheiset,lemmikit ,terveys ym.ovat tärkeintä ja hetkessä elämistä.


    • Anonyymi

      Kuolemanraja tapaukset ovat ihan normaali ilmiö. Ihmisen aivot toimivat noin 20 sec sillä reservillä, joka happea veressä on, kun hengitys lakkaa!

      Siinä ajassa ymmärtävä ehtii huutaa Jeesusta avukseen ja on tehnytkin tuhansia kertoja! Osa jopa palaa elämään.

      • Anonyymi

        Eipä niissä usein Jeesusta mainita. Jumalattomat ja vääräuskoiset kulkevat tunnelia pitkin valoon ja tuntevat rakkauden ympäröivän heidät. Näkevät valkoisiin puettuja ja valoa hohtavia hahmoja. Mutta ei mitään Jeesuksesta. Ei helvettiä heille.

        Lukitaanko että nämä ovat Jumalan tekemiä ihmeitä?


    • Anonyymi

      Ihminen kun sairastuu pahaan muistisairauteen, niin silloin Jeesukset unohtuu ja moni uskovainen vanhus alkaa kiroilemaan kuin turkkilainen, kun estot poistuu.

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Vanhainkodeissa tai etenkin sairaaloiden kroonikko-osastoilla joissa ainakin aikoinaan makasi rivistö kuolemaa odottavia dementikkoja, muistisairaita, ym. jo yli parasta-ennen -päivämääränsä eläneitä. Jos tällaisten joukossa oli joku uskova, niin uskonasiat nuo yleensä hyvin muistivat.

        Olen potilashuoneessa seisonut lähellä, kun jonkun seurakunnan miehet tulivat juttelemaan muualle iäkkäälle, ent. lähetyssaarnaajanaiselle, jolla muutoin oli aika ja paikka noin jotakuinkin hukassa. "Mutta, sisar, muistatkos sinä Jeesuksen?" Mummun katse kirkastui ja hän sanoi täysin järkevällä äänellä, että tottakai minä Jeesuksen tunnen ja muistan! 🩷 Ja kun miehet juttelivat ja rukoilivat, hän oli asiassa täysin mukana.

        Katselin sivusta aika lailla ihmeissäni.


    • Anonyymi

      Miksi näette piruja ja perkeleitä joka oksalla? Onko se tervettä?

      • Anonyymi

        Raamattu sanoo niin. Siksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu sanoo niin. Siksi.

        Entä Punahilkka-satu? Eikös siinäkin ole joku paha susi?

        Turhat fobianne ovat aivan sairasta. Ai niin, onhan teillä se homousfobiakin...


    • Anonyymi

      Eri ihmisillä on erilaisia kokemuksia mahd. samastakin asiasta.
      Jos yksi kokee asian tavallaan, voi toinen kokea sen toisin.

      "Kuolemanrajakokemus". Itse olen käynyt monasti kuoleman rajalla. Yleensä en ole siinä "kokenut" esim. ed. mainittuja näkyjä ja jos mahd. olenkin, en niitä tarkkaan muista.

      En osaa ottaa kantaa noihin valonäkyihin. Itselläni kokemukseni olivat negatiivisemmat.

      Enkeleitä, lähellä, eli ennen kuolemaa, olen kylläkin tavannut. Ette uskoisi, jos kertoisin.

      • Anonyymi

        Kerro vaan. Mitä väliä sillä on uskovatko muut vai eivät.


    • Anonyymi

      Saatana on tuhansien juonien mestari.
      Oli taivaan ex-ylienkeli, musikaalinen, viisas ja kielitaitoinen.
      Taivaan ylistyskuoron johtaja.
      Virittelee nytkin niitä ylistyskuoroja uskonlahkoihin , tosin itsensä ylistämiseksi.

      Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
      Eikä ihme; sillä itse Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
      Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

      • Anonyymi

        Mahtaa olla elämä vaikeaa, kun näkee piruja ja perkeleitä joka oksalla.


    • Anonyymi

      Johannes 14:30
      "En minä enää puhu paljoa teidän kanssanne, sillä maailman ruhtinas tulee, ja minussa hänellä ei ole mitään."
      (mr = Perkele)

    • Anonyymi

      Tämä on varmasti totta. Erehdyin kerran kuuntelemaan erästä naista, jolla oli kuolemanrajakokemus. Hän oli värjätyillä hiuksilla jotenkin jumalattoman oloinen, vaikka luulin aluksi uskovaksi.

      Hänen kokemuksensa oli juuri eksyttävää. Muistaakseni meni jalkapallokentän kaltaiselle alueelle, missä oli ikäänkuin suuri yleisö katsomassa. Hän näki paljon edesmenneitä omaisiaan (mikä kenties on totta), eikä kokenut pelkoa olleenkaan.

      Sitten hän oli sellaisessa pimeydessä, jossa ei voinut edes kättä erottaa, vaikka pisti silmien eteen. Siitä tuli mieleen, mitä David Wilkerson sanoi, että Egyptin vitsauksissa oleva pimeys oli yliluonnollista pimeyttä. Tätä selkeästi tämä nainen koki, vaikkei ymmärtänytkään olevansa itsekin petetty.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4325
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2679
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2431
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      435
      1669
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      169
      1537
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1534
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      101
      1338
    9. 79
      1291
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1249
    Aihe