HEVI TAKAISIN PIENEMMILLE PIIREILLE!!!!

Demon of Power

Nyt oli jo kyllä ihan pakko kirjoittaa tällainenkin topicki tänne, kun on jo jonkun aikaa ruvennut oikein kunnolla vituttaa ja ahdistaa tämä vitun hevibuumi! Elikkä, haluaisin siis sanoa että EHDOTTOMASTI! Takaisin undergroundiin! Sinne minne se oikeastikin helvetti kuuluu! On tämä hevibuumi viety jo nykyään aivan liian pitkälle. Hevimusiikki on nykyään tällaista koko kansan turvallista musaviihdettä. Musikkista on melkein kokonaan jo hävinnyt se vaarallisuuden tuntu ja samalla vielä tuntuu siltäkin että tää musiikki olisi vielä menettänyt sielunsa ja arvokuutensa kaupallisuudelle. Ai että kyllä muutama vuosi sitten oli vielä paljon kivempaa, kun monilla ihmisillä tuntui vielä olevan monipuolinen musamaku, toisin kuin mitä tänä päivänä. Ajat jolloin osa ihmisistä vielä pelkäsi hevareita. Ajat jolloin tuntui vielä siistiltä törmätä kaduilla ja missä lie tahansa samallailla pukeutuviin/samanhenkisiin ihmisiin, kun niitä näki silloin vielä niin harvoin. Silloin vielä myöskin erotti että ketkä oli silloin hevareita ja ketkä ei. Mistäpä nykyään niin helposti tietää? Nykyään jo oikein kyllästyttää, kun sen näköisiä näkyy jo joka mestassa. Monet vitun spedet kuvittelee jo samantien olevansa hevareita kun, kuunteleekin vasta jotakin vitun Bodomia, Metallicaa, Nightwishiä, Maidenia, Kotiteollisuutta, Ensiferumia ynm. mainstremia. Niistäkin vielä tosi monet kuunteli vasta eilen 50centiä ym. paskaa. Idolsiinkin osallistuu jo tänä päivänä "hevareita". Mitä vittua!? Oletteko vielä sattuneet huomaamaan, että nykyään kun kauhean monelta kyselee että kuinka kauan olet kuunnellut heviä? Niin tosi moni jo vastaa tänä päivänä että mukamas jo 6-vuotiaana alkoi!? Ha ha ha ha ha... Vittu niin varmaan alkoikin! No okei, joidenkin kohdallahan toi tottakai pitää paikkansa, mutta nykyään en enään niin helposti jaksa uskoakkaan tuohon, kun kuullut ton jo vähän liiankin monen suusta.

Mikä vielä on naurettavaa! Monet uusimmista metallisteista dissaa vanhaa kunnon rässihevari- tyyliä ja sit sen sijaan pukeudutaankin joihinkin goottikuteisiin! Vaikka goottikuteethan on nimenomaan SUUNNATTU VAIN GOOTEILLE!!!! eikä hevareille. Miksei ihmiset osaa tajuta!? Vai onko vain niin, ettei monet hevarit ja hevarinnäköiset ole vain osanneet erottaa tyylien eroja kunnolla? Näe tyylien keskeistä synkkyyseroa. Vai mitenkä tuon kysymyksen nyt sit esittäisi? No, ymmärsitte varmaan, mitä tarkoitin?

Kerrotaanpa vielä muutamia vituttavia puolia. Muutama vuosi sitten oli vielä ihan siistiä käydä hevibaareissa, kun siellä tapasi vielä paljon samanhenkisiä ihmisiä. Nykyään kun sinne menee, niin siellä tapaakin entistä enemmän kaikenlaisia vitun apinoita, jotka on siellä ihan vain sen takia että hevi on nyt NIIN MUOTIA!!! Tai sen takia kun omat kaveritkin käväisee siellä. No okei, apinoita siellä nyt on tietenkin aina ollut, tietenkin niitä on myös ihan perushevareissakin, mut ero on vaan ollut siinä, että niissäkin on myös tietyllä tavalla ollut myöskin jotain samaa kuin itsessääänkin, kun ovat samanhenkisiä. Kaikenlisäksi pannaan vielä hevibaareihinkin nykyään soimaan kaikenlaista vitun paskaa. Kevyttä ynm. shittiä metallia enimmäkseen, välillä ihan jopa tavallista rockiakin, jotta saataisi vaan enemmän kävijäporukkaa! Cornerissakin oli vielä joku aika sitten Black- ja Deathmetal-iltamia. Ja nyt niitä ei taidetakkaan sit enään pitääkään. Cornerikin oli vielä ennen muutenkin sisustukseltaankin paljon hienompi mesta, kuin mitä nyt. Kunnon hevipubin näköinen, mut sit jonkun imbesillin käskystä se pitikin sit vähän ajan päästä muuttaa aika lähelle samannäköiseksi, kuin nämä vitun herkkukermapersepissis-mestat samasta syystä kuin tuon musiikin kohdalla. Tuskakin on nykyään osittain pelkkä kännisten urpojen vaellusmesta tai paikka missä ihan muuten vaan käydään eikä pahemmin välitetä paskaakaan mitä bändejä siellä oikein soittaa, sielläkin ihan vaan sen takia että HEVI ON NYT MUOTIA!

Kauankohan tämäkin vielä saattaisi kestää!? Mitä veikkaisitte? Tuleekohan poppi ja räppi vielä takaisin muotiin? Toivottavasti tulee. Itse jonkun verran uskoisin että tulee. Ainakin räppi vielä saattaisi tulla! Noniin ja jotkut Mikki hiiret tulee tänne vielä valittaa ja ihmettelee että mikäs siinä muka pahaa että hevi on nyt suosittua!? Voisit sinäkin jo vähän aikuistua! No vittu, haistakaapa te vaan iso paska, ku ette kerran tunnu ymmärtävän kunnolla hevimusiikin päälle! Kerrataanpa vielä nämäkin asiat:

-Hevin ei ole tarkoitus olla suosittua!

-Hevimusiikin ei pitäisi olla massaystävällistä, koska hevin kuuluu nimenomaan olla kapinallista, valtavirtaa provosoivaa/shokeeraavaa!

-Hevi ei myöskään ole mikään vitun trendi/markkinointijuttu, vaan elämäntapa!

116

8146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GG Allin..........

      olla aika juntti jätkä. Heavy metal is lame. Heavy metal is for pussies.

      • nyt ahdistaa...

        Vaan moniko hevimuusikko valittaa, kun ihmiset ovat alkaneet ostelemaan levyjä ja käymään keikoilla? Ja vähän aikaa sitten itkettiin, kun heviä ei oteta musiikkina vakavasti.


      • GG.............
        nyt ahdistaa... kirjoitti:

        Vaan moniko hevimuusikko valittaa, kun ihmiset ovat alkaneet ostelemaan levyjä ja käymään keikoilla? Ja vähän aikaa sitten itkettiin, kun heviä ei oteta musiikkina vakavasti.

        hevari valittaa että vituttaa kun räppäreitä on jokapuolella , mutta että nyt vituttaa hevarit. Ei kai se auta kun istua kotona letti silmillä niin ei näe liikaa hevareita tai sitten ampuu kaikki joita epäilee muotihevareiksi.


    • nupastunut lakku

      ..ei mul muuta kuin et itse ainakin "opin" kuuntelemaan heviä/metallia avomieheni ansiosta,hän kun on hevari henkeen ja vereen,ja olen siitä Hänelle ikuisesti kiitollinen.Vaikka pidän erittäin paljon kaikenlaisesta hevistä,enkä nykyään muuta kuuntelekkaan,niin en todellakaan pidä itseäni hevarina,näytän tavikselta enkä mainosta mitä musaa kuuntelen.. Mutta annetaan nyt ihmisten olla mitä he ovat,ja kyllä se hevibuumi ohi menee,tai ainakin laantuu,niinkuin kaikki muukin.

      • joopajoo...

        Kyllä se muoti ohi menee. Ja itse ainakin vihaan sanaa "hevari". Minkä helvetin takia ihmiset pitää luokitella musiikkimaun takia johonkin ryhmiin?


      • maraz
        joopajoo... kirjoitti:

        Kyllä se muoti ohi menee. Ja itse ainakin vihaan sanaa "hevari". Minkä helvetin takia ihmiset pitää luokitella musiikkimaun takia johonkin ryhmiin?

        Minkä takia ihmisiä yleensä luokitellaan? Siksi, että olisi helpompaa viitata johonkin ihmisjoukkoon tietyssä kontekstissa.

        Eipä se ole sen kummempi luokittelu kuin esimerkiksi ammatin mukaan luokittelu, vai väitätkö, että vältät viimeiseen asti kutsumasta ihmisiä opettajiksi, bussikuskeiksi, myyjiksi jne...


    • atat

      Onko sillä mitään merkitystä mitä ihmiset kuuntelee. se on jokaisen oma asia, jos tykkää siitä mitä kaverit kuuntelee, niin ja ei ite osaa etsiä omaa tyyliä, niin se on niiden ongelma.

      mainstriimillä ei ole mitään tekemistä undergroundin kanssa vaikkakin nimitys "hevi" on ainoa yhteys.

      pitäisikö pitkän tukan olla viellä tabu työpaikoilla? eihän se ole hevari eikä mikään joka ei tee paskaduunia kun ei muualle pääse?

      mitä merkitystä. asenteet ovat muuttuneet. ehkäpä parempaan suuntaan. ihmiset vanhenevat ja samalla se mikä ennen on ollut "kiellettyä" ei välttämättä myöhemmin sitä ole.

      rokkikin oli samassa asemassa aiemmin, mutta nykyään se on iskelmä tasoista.

      ottahan se pannuun kun pitäisi kuunnella mukamas mainstreamia.. ja ei ole "hevari" kun ei tunne listapändejä.

      mutta mitä väliä. miksi ottaa hernettä nenään asialle joka on väistämätöntä.

    • Anouk.

      Hei, mitä jos kehittelisit aivan oman rebelrebelangeranger -musiikki- ja pukeutumistyylin. Voisit vaikka kuunnella aamusta iltaan lautasen naarmuttamista haarukalla, se ainaki provosois sun naapureita ja erottuis massasta.
      Pukeutumistyyli vois olla totaalinen pukeutumattomuus, ainakin tulisit huomatuksi. Vaikuttaa muutenki siltä että kuuntelet heviä, koska haluat erottua joukosta, ja nyt sulla ärsyttää kun et enää erotukkaa. Älä vedä hernettä nenään.
      Ja että estäisit muita kuuntelemasta tätä sun kehittämää musiikkityyliä (jahka saat sen kehitettyä), voit kuunnella sitä mp3-soittimella jossai maakellarissa tai kotona neljän seinän sisällä. Niin tosiaan ja muista vuorata seinät tyynyillä ettei naapurit varmasti kuule ja ala matkia.


      Ps. Voisit käyttää muitakin välimerkkejä ku huutomerkki!!!!!! ja vittu.

      • sada

        Olen demonin kanssa ihan samalla aaltopituudella. Metallimusiikki on menettänyt kokonaan sanomansa tämän suosion myötä. Suomessa näkee jokapaikassa nykyään ihmisiä jotka kuuntelevat metallia sen ns.trendikkyyden takia. En nyt siis väitä että etteivät he oikeasti tykkää metallista. Mutta metallissa on aina ollut se oma sanoma. Tämä massa joka sitä kuuntelee ei välitä siitä paskan vertaa.


    • Mina*

      Teksti ainakin vaikuttaa olevan lähtöisin jostain max. 13-vuotiaan synkistä aivoituksista. Saattaahan se vähän vituttaa, kun mummi ei enää hätkähdäkään joka kerta nähdessään troorankan niittivyön..

      Aina yhtä ihana tämä käsitys, että "aitoa" heviä on pelkkä turkulaisten kellaribändien soittama undergroundrähinä, mainstream on pelkkää paskaa wnbhevareille yms yms yms itkuparkusnif. Olisit tyytyväinen, kun musiikin tarjonta monipuolistuu. Eikä kukaan kiellä palaamasta niiden turkulaisten ykkösfaniksi, pysy kaikin mokomin siellä, jos tämä nykyinen meininki niin kauheasti häiritsee.

      Eipä jaksa tällekään provolle enempää napista.:) Hoh. Lapset.

    • sä tarkotat

      sitä että esim ihmiset jotka ovat 80 luvulla syntyneet ja siitä eteenpäin eivät voi tänäpäivänä yhtäkkiä ruveta hevariksi. Toki en sanoisi itseäni hevariksi jos olisin kuunnellut ja tutustunut siihen vuoden. Mutta koska voi sanoa itseään hevariksi. Tarvitaanko siihen 10 vuotta, 20 vuotta hevin kuuntelua ja se pitkä tukka? Melkein voisin jo sanomattakin tietää että sinä olet 70 luvulla syntynyt hevari henkeen ja vereen, ok arvostan sitä, mutta mitäpä me 80 luvulla syntyneet joille on joka tuutista "pakotettu" kuuntelemaan jotain disco paskaa mr. presidentit ja muut!! Hyvä että edes tietää mitä tarkoittaa hevi..kun taas sinä 70 luvulla syntynyt kuningaskukko olet kuullut tuolloin heviä ns joka tuutista koska se oli silloin se "juttu". Mutta sitten tämä disco musiikin ympäröimä "pikkuteini" (sinuun verrattuna) löytää niin sanotusti oman musiikkityylinsä juuri sen takia kun se on tullut pinnalle? Enkö siis saisikaan tykätä hevistä koska löysin sen vasta nyt? olenko nyt muotihevari?!!

      • Demon of Power

        Joo.. En kyllä ole 70-luvulla syntynyt, pikemminkin 80-luvun puolivälissä (85). Hevinkuunteluni alkoi kylläkin vuotta ennen kuin alkoi tämä hevibuumi ja silloin kun löysin hevin, niin silloin tuntui tosi siistiltä kuunnella jotain sellaista tosi hyvää musaa, mitä moni muu ei osannukkaan vielä kuunnella. Tunsi siihen aikaan positiivisella tavalla olevansa muita erillaisempi. Sekin ettei omissa porukoissa ollut vielä yhtään pissiksiä.

        "Enkö siis saisikaan tykätä hevistä koska löysin sen vasta nyt? olenko nyt muotihevari?!!"

        No saathan sä toki tykätä, en nyt sitä tässä ole kieltänyt, enkö voisikaan. Ja tohon toiseen kysymykseen vastaten, että siinä vaiheessa, kun tämä hevibuumi on mennyt kokonaan ohi, tai on jo laantunut, niin siinä vaiheessa alkaakin jo selviämään ketkä niitä true-hevareita sitten on. Niin, ja en muistanutkaan ottaa vielä huomioon sitä että toki tässä hevibuumissa on myöskin se hyvä puoli että tämä tuo jonkun verran mukaan kans niitä tosimetallistejakin. Varsinkin tän päivän nuorista teineistä kasvaa uusi hevisukupolvi. Ja mitä nyt vielä tulee tohon hevarijuttuun, niin siinä vaiheessa voidaan jo sanoa itseään hevariksi, kun on jo tosi hyvin perehtynyt hevigenreen. Löytyy muitakin bändisuosikkeja kuin niitä mitkä on pinnalla. Osaa kuunnella monenlaista heviä. Niin ja mun mielestä sekin vielä että muutenkin on tosi hyvä hevimusiikin tietous.


    • Tää "true" metalliushan on ihan suhteessa karvan määrään, mitä enemmän miehessä on karvaa niin sitä kovempi äijä.Itse olen kuunnellut metallia arviolta 5 vuotta,kehityskaari ainakin omalla kohdalla on ollut ain vain raskaampaan suuntaan, alussa tuli kuunneltua lähinnä Sonata arcticaa ja nightwishiä,nyt on tullu kokeiltua metallia vähän joka rintamalta sekä myös pieniä bändejä. Metalli on hyvää kohtuudella nautittuna, jos sitä tuputetaan jokaisessa mainoksessa ja se soi kokoajan radiossa sen arvo "omana musiikkina" laskee.Tästä syystä joskus tulee kuunneltua 80-luvun diskohittejä,parempaa kuin nykypoppis ja varmana se "oma juttu"

      Kai tämä on mustasukkaisuutta "omaan kultaan" ja sitä ei tahtoisi antaa kaikkien lökäpöksyjen raiskattavaksi.Itse en ole sitä underground aikaa elänyt, mutta hetki ennen tätä mainstream paskaa tuntu hyvälle.Toisaalta, antaahan tämä nykyinen buumi keikkoja ja rahaa bändeille.Aika moni keikoillakin on sitä vanhan ajan metalliäijää eikä karvatonta teiniä...

    • ..........

      Seitsemän vuotta sitten rap koki samankaltaisen massanousun kuin hevi nyt.
      Tarvitsisi vaihtaa vain muutamia sanoja niin saataisiin viesti seitsemän vuoden takaa siitä kuinka se niin harmittaa kun rap on muodissa...


      Sellaista se nyt vain sattuu olemaan..
      Älkääkä pelätkö, ei se hevi kovin kauaa pinnalla pinnalla pysy, muutama vuosi niin massat löytävät uuden musiikkityylin.
      Sama kävi rapille.
      Fintelligens nosti vuonna 2000 rapin kansan suurempaan tietoisuuteen, reaktiona levy-yhtiöt ottivat allensa useita rap kokoonpanoja. Hiphoppia huudatettiin kyllästymiseen asti, joujousitä joujoutätä.

      Sitten pinnalle nousi joidenkinmielestä jumalainen, joidenkin mielestä satanistinen Pikku G ja Royal Family.
      Massat (lue 8-15v pikkutytöt ja pikkugangstat) nostivat rapin vielä kerran "huipulle".
      Rekisterikilpi (yor123, rf:n jehu) lypsi lehmää liian ahkerasti, tuli todella laimeaa maitoa (kiintoisa vertauskuva...) ja kansa alkoi herätä.
      Ehtipä yor123 julkaista vielä pikkug:n elämänkerran (pelottava veto tehdä silloin 18 vuotiaasta elämänkerta). Royal Familya mainostettiin telkkarissa ja lehdissä, suurin osa muusta kansasta sai kuvan että rap on juuri tuollaista kuin pikku g kavereineen sen näyttää olevan (uskokaa pois, se ei ole).
      Vähitellen suosio laski. Muutamaa viimeistä royal family/rdn levyä en nähnyt listoilla ollenkaan..
      Rap katosi julkisuudesta. Suosikin listalla on erittäin harvinaista nähdä jotain hiphopia, eminemiä tai 50centiä yleensä.
      Enää ei katukuvassa niitä hassunnäköisiä lökäpöksyjäkään näy samallatavalla kuin ennen.
      Rap ei ollut enää muotia.



      Hmm, tuliko tästä sellainen viesti kuin kuvittelin, en ole varma, mutta jotenkin näin saattaa käydä myös hevibuumille. Pari vuotta julkisuudessa, sitten se katoaa.

      Itseasiassa luulisin että kohta japanilainen musiikki ns on SE juttu. Merkkejä olen nähnyt.


      Älkääkä pelätkö kuitenkaan vaikka hevi olisikin kauemmin muodissa, kyse on vain musiikista.

      • vois kuitenkin

        mennä tuntemattomampien hevibändien keikoille, ei varmaan oo ruuhkaa. Vai eiks se ookaan coolia? Jokainen ettii sen oman juttunsa, toisista niistä saattaa tulla jotain isompaa, toisista ei -ja ne onkin jutun suola.


    • enemmän...

      ...kyllä vituttaa se, että kaikki pitää aina yrittää luokitella niin saatanan pilkun tarkkaan. On näitä wannabehevareita ja truuuuuuuuuuuuhevareita ja gootteja ja hippejä ja muuta paskaa. Kenellä on muka valta määrätä siitä mihin se raja vedetään minkä perusteella ihmiset luokitellaan? Tuskin kukaan voi luokitella itseään täysin mihinkään ryhmään ja täysin ulkopuoliseksi muista ryhmistä. Uskokaa jo saatanan pellet että elämä ei ole mustavalkoista. Toisaalta olen kyllä samaa mieltä siitä, että hevi alkaa olla jo liian valtavirtaa.

      • libertina

        antaa jo olla, minnuuki vituttaa että hevist on tullu valtavirran musiikki mutta samapa tuo! ei se pitkää kestä. ne jotka rakastaa tätä musiikkii eivät mainosta sitä . antaa niitte wnb tyttöjen ja poikien olla. he vain etsivät identeettiään.


      • pasi

        Meikää ottaa kyllä eniten päähän just tän tyyliset ihmiset, joita harmittaa ainoastaan se että he eivät ole enää kovia jätkiä. Eikö ole vaan hauskaa, kun meet bussissa jonkun lökapöksynigan viereen istumaan ja sitten sen massivisten ghetto luurien läpi kuulet Wintersunia tai Manowaria? Se että ihmiset kuuntelee eri musiikki tyylejä on vain hyvä asia.
        Ei millään pahalla herra Demonia kohtaan mutta kirjoituksesi oli kyllä täyttä paskaa. Sekin on ihan persiistä, että pukeutumistyylissä pitäisi jotenkin näkyä se että mitä musiikkia kuuntelee. Multakin on pari kertaa kysytty että "Mix sä kuunntelet hevii, sä et näytä yhtään hevarilt???".

        Itse kuuntelen kaikenlaista musiikkia Death ja Power metallia,perus kasarirokkia, Reggaeta ja myös Rappia, tosin en hirveästi mistään gansta meiningistä diggaa. Tunnen myös ihmisiä jotka sattuvat tykkäämän vähän "räpimmästä" pukeutumistyylistä, mutta kuuntelevat pääosin pelkkää metallia, onko heillä tällöin jotenkin huonompi oikeus kuunnella hyvää musaa, ja käydä keikoilla? Ei ainakaan minun mielestäni.

        Aika paljon eimerkiksi lumilautailijoiden ja new school laskijoiden keskuudesta löytyy porukkaa, jotka pukeutuu korispaitaan pesäpallolätsään ja isoihin housuihin, ja silti kotonaan soittelevat kitaralla Iron Maidenin ja Metallican biisejä, tai fiilistelevät Cannibal Corpsen ja Mayhemin tahdissa. Ei siinä ainakaan minun mielestäni ole mitään väärää. Eikä sekään haittaa, että kun laittaa radion oikealle taajuudelle niin sieltä tulee joskus hyvääkin musiikkia.


      • Demon of Power
        pasi kirjoitti:

        Meikää ottaa kyllä eniten päähän just tän tyyliset ihmiset, joita harmittaa ainoastaan se että he eivät ole enää kovia jätkiä. Eikö ole vaan hauskaa, kun meet bussissa jonkun lökapöksynigan viereen istumaan ja sitten sen massivisten ghetto luurien läpi kuulet Wintersunia tai Manowaria? Se että ihmiset kuuntelee eri musiikki tyylejä on vain hyvä asia.
        Ei millään pahalla herra Demonia kohtaan mutta kirjoituksesi oli kyllä täyttä paskaa. Sekin on ihan persiistä, että pukeutumistyylissä pitäisi jotenkin näkyä se että mitä musiikkia kuuntelee. Multakin on pari kertaa kysytty että "Mix sä kuunntelet hevii, sä et näytä yhtään hevarilt???".

        Itse kuuntelen kaikenlaista musiikkia Death ja Power metallia,perus kasarirokkia, Reggaeta ja myös Rappia, tosin en hirveästi mistään gansta meiningistä diggaa. Tunnen myös ihmisiä jotka sattuvat tykkäämän vähän "räpimmästä" pukeutumistyylistä, mutta kuuntelevat pääosin pelkkää metallia, onko heillä tällöin jotenkin huonompi oikeus kuunnella hyvää musaa, ja käydä keikoilla? Ei ainakaan minun mielestäni.

        Aika paljon eimerkiksi lumilautailijoiden ja new school laskijoiden keskuudesta löytyy porukkaa, jotka pukeutuu korispaitaan pesäpallolätsään ja isoihin housuihin, ja silti kotonaan soittelevat kitaralla Iron Maidenin ja Metallican biisejä, tai fiilistelevät Cannibal Corpsen ja Mayhemin tahdissa. Ei siinä ainakaan minun mielestäni ole mitään väärää. Eikä sekään haittaa, että kun laittaa radion oikealle taajuudelle niin sieltä tulee joskus hyvääkin musiikkia.

        Eipä taida sullakaan oikein riittää ymmärrys hevimusiikkiin taikka kulttuuriin.

        "Ei millään pahalla herra Demonia kohtaan mutta kirjoituksesi oli kyllä täyttä paskaa. Sekin on ihan persiistä, että pukeutumistyylissä pitäisi jotenkin näkyä se että mitä musiikkia kuuntelee. Multakin on pari kertaa kysytty että "Mix sä kuunntelet hevii, sä et näytä yhtään hevarilt???"."

        Hohohoo... Musiikkihan on juuri yksi vaikuttava tekijä pukeutumiseen. En tajua mitä järkeä nyt on pukeutua räppikuteisiin, jos oma musiikkimaku onkin heviä. Kehtaatko ihan oikeasti mennä esim. Mayhemin, Deiciden, Emperorin, Morbid Angelin tai vaikkapa Obituaryn keikalle joissain Fubun farkuissa!? xD xD saatikka sitten joillekkin hevipainotteisille festareille niissä vaatteissa. Voi tulla kyllä aika orpo olo siinä vaiheessa. Ja se varmaan herättäisi aika negatiivisia katseita ja ihmetystä.

        Tulee jotenkin vaan sellainen tunne että jotkut räppiniggat kuuntelisi tuollaista lähinnä muodin takia tai että omat kaveritkin kuuntelee, kun muutama vuosi sitten kaikki vastaavat tyypit dissasi juuri tätä musiikkia ja myöskin hevareita. Tosin löytyyhän niitä kuulijaystävällisiäkin bändejä tästä genrestä tänä päivänä.

        Niin ja en ole varma mainitsinko tästä äsken, mut tuntuu jotenkin siltä että Tuskassa, FME:ssä sun muissa vastaavissa tapahtumissa tuntui olevan vielä 3-4 vuotta sitten paljon rauhanomaisempi meininki, kuin mitä nykyään.


      • pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        Eipä taida sullakaan oikein riittää ymmärrys hevimusiikkiin taikka kulttuuriin.

        "Ei millään pahalla herra Demonia kohtaan mutta kirjoituksesi oli kyllä täyttä paskaa. Sekin on ihan persiistä, että pukeutumistyylissä pitäisi jotenkin näkyä se että mitä musiikkia kuuntelee. Multakin on pari kertaa kysytty että "Mix sä kuunntelet hevii, sä et näytä yhtään hevarilt???"."

        Hohohoo... Musiikkihan on juuri yksi vaikuttava tekijä pukeutumiseen. En tajua mitä järkeä nyt on pukeutua räppikuteisiin, jos oma musiikkimaku onkin heviä. Kehtaatko ihan oikeasti mennä esim. Mayhemin, Deiciden, Emperorin, Morbid Angelin tai vaikkapa Obituaryn keikalle joissain Fubun farkuissa!? xD xD saatikka sitten joillekkin hevipainotteisille festareille niissä vaatteissa. Voi tulla kyllä aika orpo olo siinä vaiheessa. Ja se varmaan herättäisi aika negatiivisia katseita ja ihmetystä.

        Tulee jotenkin vaan sellainen tunne että jotkut räppiniggat kuuntelisi tuollaista lähinnä muodin takia tai että omat kaveritkin kuuntelee, kun muutama vuosi sitten kaikki vastaavat tyypit dissasi juuri tätä musiikkia ja myöskin hevareita. Tosin löytyyhän niitä kuulijaystävällisiäkin bändejä tästä genrestä tänä päivänä.

        Niin ja en ole varma mainitsinko tästä äsken, mut tuntuu jotenkin siltä että Tuskassa, FME:ssä sun muissa vastaavissa tapahtumissa tuntui olevan vielä 3-4 vuotta sitten paljon rauhanomaisempi meininki, kuin mitä nykyään.

        Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?

        Itse ainakin ostan vaatteita, jotka mielestäni ovat edes jollain tavalla hienoja, ja ovat mukavia pitää päällä.

        Kyllähän se musiikki tieytysti pukeutumis tyylin aika monella vaikuttaa, mutta ei todellakaan kaikilla. Kyllä mä ainakin voisin fubun farkuissa (sellaisia en kyllä omista) esim. Maidenin keikalle mennä, heittäisin vaan ehkä jonkun bändi paidan päälle niin sulautuisin joukkoon paremmin. Mayhemin keikalle en välttämättä lähtis muutenkan, kun ei toi black metalli ole niin kauheasti mun juttu.

        Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S

        Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce.

        Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?

        Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet.

        Toisinaan on kuitenkin mukava vaihtaa tilutus, tuplabasarit ja karjunta välillä johonkin rennompaan. Näin ajattelee myös moni muu, jos sinun mielestäsi näin ei voi tehdä niin minun puolestani voit syödä rahtilaivallisen kamelin ulostetta.


      • Demon of Power
        pasi kirjoitti:

        Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?

        Itse ainakin ostan vaatteita, jotka mielestäni ovat edes jollain tavalla hienoja, ja ovat mukavia pitää päällä.

        Kyllähän se musiikki tieytysti pukeutumis tyylin aika monella vaikuttaa, mutta ei todellakaan kaikilla. Kyllä mä ainakin voisin fubun farkuissa (sellaisia en kyllä omista) esim. Maidenin keikalle mennä, heittäisin vaan ehkä jonkun bändi paidan päälle niin sulautuisin joukkoon paremmin. Mayhemin keikalle en välttämättä lähtis muutenkan, kun ei toi black metalli ole niin kauheasti mun juttu.

        Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S

        Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce.

        Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?

        Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet.

        Toisinaan on kuitenkin mukava vaihtaa tilutus, tuplabasarit ja karjunta välillä johonkin rennompaan. Näin ajattelee myös moni muu, jos sinun mielestäsi näin ei voi tehdä niin minun puolestani voit syödä rahtilaivallisen kamelin ulostetta.

        Pari asiaa, mitä kyllä ymmärsit ihan väärin!

        "Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?"

        -En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin? Vai onko sulla sittenkin se räppi? Eiköhän nyt metallistien silmissä hopparityyli näytä ihan dorkalta. Sen takia ei metallistit pukeudu sillai. Äläkä luule että olen ainoa, joka ajattelee näin.


        "Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S"

        -Joo, vitun stupido! Mä oon pikemminkin tarkoittanut sitä, että en haluaisi pukeutua kuin kuka tahansa tavis tuolla kadulla, jolla niin on persoonaton ja tylsä mauton tyyli. Keikoilla se on eri juttu.



        "Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce."

        -No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin.


        "Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?"

        -No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä.


        "Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet."

        -Ja taaskaan et ymmärtänyt ihan oikein! Se kun sanoin ettei hevi ole kypsää tai kivaa, tarkoittaa siis sitä että hevi on luonteeltaan epäkivaa esim. Black metal- lyriikat liittyy natsismiin taikka syrjintään. Taikka metallibändin jäsenet taikka hevarit ovat monien mielestä epämiellyttävän oloisia. Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee.

        Kyllä minäkin joskus välillä vaihdan muutakin musaa soimaan. Mutta 80-90% kuuntelen kyllä heviä.


      • pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        Pari asiaa, mitä kyllä ymmärsit ihan väärin!

        "Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?"

        -En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin? Vai onko sulla sittenkin se räppi? Eiköhän nyt metallistien silmissä hopparityyli näytä ihan dorkalta. Sen takia ei metallistit pukeudu sillai. Äläkä luule että olen ainoa, joka ajattelee näin.


        "Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S"

        -Joo, vitun stupido! Mä oon pikemminkin tarkoittanut sitä, että en haluaisi pukeutua kuin kuka tahansa tavis tuolla kadulla, jolla niin on persoonaton ja tylsä mauton tyyli. Keikoilla se on eri juttu.



        "Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce."

        -No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin.


        "Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?"

        -No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä.


        "Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet."

        -Ja taaskaan et ymmärtänyt ihan oikein! Se kun sanoin ettei hevi ole kypsää tai kivaa, tarkoittaa siis sitä että hevi on luonteeltaan epäkivaa esim. Black metal- lyriikat liittyy natsismiin taikka syrjintään. Taikka metallibändin jäsenet taikka hevarit ovat monien mielestä epämiellyttävän oloisia. Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee.

        Kyllä minäkin joskus välillä vaihdan muutakin musaa soimaan. Mutta 80-90% kuuntelen kyllä heviä.

        "Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä. "

        Kiitti tästä, hajota sai taas oikeen kunnolla. Kyllä on aika vaikea ymmärtää miksei hevi kuulu valtavirtaan, kun et osaa sitä sen paremmin perustella. Aitoja hevareita ei ole edes olemassa, koska edelleenkään kukaan ei voi määritellä millainen on aito hevari.

        "-No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. "

        Pop on alunperin lyhenne sanasta populaari muusiikki, vaikka sillä yleensä tarkoitetaankin jotain muuta. Tällä periaatteella mikä tahansa hevi on poppia, vituttaako? ;)

        Kyllä mun mielestä vaan ne neljäkymppiset pitkätukkaiset äijät, jotka kuuntelee nimen omaan näitä klassisia hevi bändejä on paljon kovempia hevareita, kuin nämä 14-20 v. Dimmu666 henkiset ihmiset.


        "-En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin"

        Mitä outoa siinä on? Jokainen pukeutukoon kuin haluu, ja se että pukeutuu isoihin housuihin niin ei vielä ole varsinaisesti mikään räppi tyyli. Jos pitää päällä mielummuin hupparia kuin nahkatakkia niin ei se tarkoita sittä ettei "uskaltaisi" pitää nahkatakkia.

        "Vai onko sulla sittenkin se räppi?"

        No kyllä mun mielestä hyvä räppi on parempaa kuin paska hevi jos siitä lähdetään, ja sitten taas hyvä hevi on perkuleesti parempaa kuin huono räppi (jota on valittevan paljon liikkeellä). Se vaan on aika monella ihmisellä niin että jos kuuntelee pelkkää metallia tarpeeksi kauan, alkaa pikkuhiljaa kaivat jotain vaihtelua. Tällöin juuri monet alkaa kuunnella esim. reggaeta, ja reggaen kautta saattavat kiinnostua vaikka sitten underground räpistä, ja loppupeleissä heille onkin sitten ihan sama mitä musiikkia kuuntelee kunhan se on hyvää.

        "No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin"

        Kyllähän ne musiikit voi genreihin luokitella, mutta tarkoitin vain että voi kuunnella muitakin genrejä, eikä vain sitä yhtä.

        "Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee. "

        Hevi nyt vaan on sen verran hyvää musiikkia että siitä tykkää monenlaiset ihmiset, sun on nyt vaan pakko kestää se, että et ole enään niin pahis, kuin pari vuotta sitten. Sitäpaitsi ne kovimmat hevin kuunteliat alkavat jo muutenkin lähestyä senori ikää, ja ne ketkä kävivät Kissin keikoilla silloin 70- ja 80- luvulla ovat nyt isiä ja äitejä. Tämän takia hevistä on tullut suosittua. Itsekkin olen esimmäiset Metallican ja AC/DC:n levyni saanut sukulaisilta joululahjaksi, joskus 8-10 vuotiaana.


      • pasi
        pasi kirjoitti:

        "Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä. "

        Kiitti tästä, hajota sai taas oikeen kunnolla. Kyllä on aika vaikea ymmärtää miksei hevi kuulu valtavirtaan, kun et osaa sitä sen paremmin perustella. Aitoja hevareita ei ole edes olemassa, koska edelleenkään kukaan ei voi määritellä millainen on aito hevari.

        "-No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. "

        Pop on alunperin lyhenne sanasta populaari muusiikki, vaikka sillä yleensä tarkoitetaankin jotain muuta. Tällä periaatteella mikä tahansa hevi on poppia, vituttaako? ;)

        Kyllä mun mielestä vaan ne neljäkymppiset pitkätukkaiset äijät, jotka kuuntelee nimen omaan näitä klassisia hevi bändejä on paljon kovempia hevareita, kuin nämä 14-20 v. Dimmu666 henkiset ihmiset.


        "-En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin"

        Mitä outoa siinä on? Jokainen pukeutukoon kuin haluu, ja se että pukeutuu isoihin housuihin niin ei vielä ole varsinaisesti mikään räppi tyyli. Jos pitää päällä mielummuin hupparia kuin nahkatakkia niin ei se tarkoita sittä ettei "uskaltaisi" pitää nahkatakkia.

        "Vai onko sulla sittenkin se räppi?"

        No kyllä mun mielestä hyvä räppi on parempaa kuin paska hevi jos siitä lähdetään, ja sitten taas hyvä hevi on perkuleesti parempaa kuin huono räppi (jota on valittevan paljon liikkeellä). Se vaan on aika monella ihmisellä niin että jos kuuntelee pelkkää metallia tarpeeksi kauan, alkaa pikkuhiljaa kaivat jotain vaihtelua. Tällöin juuri monet alkaa kuunnella esim. reggaeta, ja reggaen kautta saattavat kiinnostua vaikka sitten underground räpistä, ja loppupeleissä heille onkin sitten ihan sama mitä musiikkia kuuntelee kunhan se on hyvää.

        "No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin"

        Kyllähän ne musiikit voi genreihin luokitella, mutta tarkoitin vain että voi kuunnella muitakin genrejä, eikä vain sitä yhtä.

        "Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee. "

        Hevi nyt vaan on sen verran hyvää musiikkia että siitä tykkää monenlaiset ihmiset, sun on nyt vaan pakko kestää se, että et ole enään niin pahis, kuin pari vuotta sitten. Sitäpaitsi ne kovimmat hevin kuunteliat alkavat jo muutenkin lähestyä senori ikää, ja ne ketkä kävivät Kissin keikoilla silloin 70- ja 80- luvulla ovat nyt isiä ja äitejä. Tämän takia hevistä on tullut suosittua. Itsekkin olen esimmäiset Metallican ja AC/DC:n levyni saanut sukulaisilta joululahjaksi, joskus 8-10 vuotiaana.

        Typoja tuli taas, ei maha mitään.


      • Demon of Power
        pasi kirjoitti:

        "Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä. "

        Kiitti tästä, hajota sai taas oikeen kunnolla. Kyllä on aika vaikea ymmärtää miksei hevi kuulu valtavirtaan, kun et osaa sitä sen paremmin perustella. Aitoja hevareita ei ole edes olemassa, koska edelleenkään kukaan ei voi määritellä millainen on aito hevari.

        "-No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. "

        Pop on alunperin lyhenne sanasta populaari muusiikki, vaikka sillä yleensä tarkoitetaankin jotain muuta. Tällä periaatteella mikä tahansa hevi on poppia, vituttaako? ;)

        Kyllä mun mielestä vaan ne neljäkymppiset pitkätukkaiset äijät, jotka kuuntelee nimen omaan näitä klassisia hevi bändejä on paljon kovempia hevareita, kuin nämä 14-20 v. Dimmu666 henkiset ihmiset.


        "-En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin"

        Mitä outoa siinä on? Jokainen pukeutukoon kuin haluu, ja se että pukeutuu isoihin housuihin niin ei vielä ole varsinaisesti mikään räppi tyyli. Jos pitää päällä mielummuin hupparia kuin nahkatakkia niin ei se tarkoita sittä ettei "uskaltaisi" pitää nahkatakkia.

        "Vai onko sulla sittenkin se räppi?"

        No kyllä mun mielestä hyvä räppi on parempaa kuin paska hevi jos siitä lähdetään, ja sitten taas hyvä hevi on perkuleesti parempaa kuin huono räppi (jota on valittevan paljon liikkeellä). Se vaan on aika monella ihmisellä niin että jos kuuntelee pelkkää metallia tarpeeksi kauan, alkaa pikkuhiljaa kaivat jotain vaihtelua. Tällöin juuri monet alkaa kuunnella esim. reggaeta, ja reggaen kautta saattavat kiinnostua vaikka sitten underground räpistä, ja loppupeleissä heille onkin sitten ihan sama mitä musiikkia kuuntelee kunhan se on hyvää.

        "No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin"

        Kyllähän ne musiikit voi genreihin luokitella, mutta tarkoitin vain että voi kuunnella muitakin genrejä, eikä vain sitä yhtä.

        "Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee. "

        Hevi nyt vaan on sen verran hyvää musiikkia että siitä tykkää monenlaiset ihmiset, sun on nyt vaan pakko kestää se, että et ole enään niin pahis, kuin pari vuotta sitten. Sitäpaitsi ne kovimmat hevin kuunteliat alkavat jo muutenkin lähestyä senori ikää, ja ne ketkä kävivät Kissin keikoilla silloin 70- ja 80- luvulla ovat nyt isiä ja äitejä. Tämän takia hevistä on tullut suosittua. Itsekkin olen esimmäiset Metallican ja AC/DC:n levyni saanut sukulaisilta joululahjaksi, joskus 8-10 vuotiaana.

        "Kyllä on aika vaikea ymmärtää miksei hevi kuulu valtavirtaan, kun et osaa sitä sen paremmin perustella."

        Mitä pahaa siinäkin olisi että kadut olisi täynnä tosi kauniita ihmisiä? Rumat ja tavallisen näköiset olisivat kuolemassa sukupuuttoon. Mä sanon vielä senkin, että silloin kun hevi ei ollut vielä muodissa, niin ei ollut niin monille ihmisille vielä niin paljon väliä, mitä tyyliä tai bändejä kuuntelit, olit siitä huolimatta vielä samaa pataa. Mun mielestä suuri suosio ei vaan yksinkertaisesti sovi heville. Se siinä tapauksessa menettää tietyllä tasolla hohtonsa, sillä hevi elää niin eri maailmassa kuin mitä esim. räppi, tekno ynm.

        "Aitoja hevareita ei ole edes olemassa, koska edelleenkään kukaan ei voi määritellä millainen on aito hevari."

        Aidon hevarin voisi ainakin sillain määritellä että osaa kuunnella ja tutustua vähän muihinkin bändeihin ku vaan Staminaan, Bodomiin, Enskaan System of A Downiin jne. Kyllästyttää niin se, että monien uusien metallistien pitää aina vaan tutustua niihin Spinefarmin bändeihin, jotka ovat nyt viime aikoina olleet levyjen myyntilistoilla tai jota on viime aikoina hirveesti mainostettu ja hehkutettu, ja sit vielä helposti jumitetaan vaan niihin, eikä perehdytä kunnolla koko genreen.

        Mitä nyt vielä tulee noihin vanhan koulukunnan hevareihin, niin sekin on toisaalta vähän niinkuin kolikkoa heittäisi. Siinä mielessä ne on kunnon hevareita että kunnioittavat sitä vanhaa mistä kaikki on nimenomaan lähtöisin. Mutta toisaalta kun sekin on nyt valtavirtasuosiossa ja juuri tämän musiikin löytäneet eivät sitten helpolla osaa kuunnella edes örinää, mikä laskee jo arvoa. Juuri näitä kyseisiä henkilöitäkään ei niin omaa samanhenkisiksikään että siinä vaiheessa ne meinaa niinkuin jotenkin yhdistää vanhan koulukunnan hevareihin. Mutta itse kyllä tiedän enemmän niitä koulukunnan hevareita, jotka pikemminkin arvostaa Black, Trash ja Death- metallia tai kuunnelleet nuorena, mutta vanhimmiten jäänyt vähemmälle. Enemmänkin nuo mainitsemani on jäljellä.

        Ja mitä outoa siinä että pukeutuu sitten hoppariksi? Hohohoho... En ole missän nimessä ainut, joka näin ajattelee. Jos pukeudut hevariksi, se kertoo sen että fanitat kyseistä musatyyliä ja omaat vielä sen elämäntavankin. Sama kuin pidät suomileijona- merkkisiä vaatteita, koruja sun muuta, niin sekin viestittää että olet isänmaallinen.

        "Sitäpaitsi ne kovimmat hevin kuunteliat alkavat jo muutenkin lähestyä senori ikää, ja ne ketkä kävivät Kissin keikoilla silloin 70- ja 80- luvulla ovat nyt isiä ja äitejä. Tämän takia hevistä on tullut suosittua."

        No ei se nyt ihan siitä ole kiinni. Pikemminkin jostain vitun Nightwishistä ja vielä Loordistakin. Nämä paskabändit ovat pikemminkin syypää siihen, minkä takia hevi on nyt tosi suosittua. Mä vaan olen sitä mieltä että tämmöinen suosio on liikaa. Nykyään on liikaa susia lampaitten joukossa, eli toisin sanoen liikaa "hevareita" tänä päivänä. Tällaista se on! Tällaiseen valitukseen ja tappeluun törmää aina jos valtavirta löytää tiensä hevi-, punk- taikka sit goottiskeneen. Näin se on aina ollut!


      • krpl
        Demon of Power kirjoitti:

        Pari asiaa, mitä kyllä ymmärsit ihan väärin!

        "Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?"

        -En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin? Vai onko sulla sittenkin se räppi? Eiköhän nyt metallistien silmissä hopparityyli näytä ihan dorkalta. Sen takia ei metallistit pukeudu sillai. Äläkä luule että olen ainoa, joka ajattelee näin.


        "Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S"

        -Joo, vitun stupido! Mä oon pikemminkin tarkoittanut sitä, että en haluaisi pukeutua kuin kuka tahansa tavis tuolla kadulla, jolla niin on persoonaton ja tylsä mauton tyyli. Keikoilla se on eri juttu.



        "Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce."

        -No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin.


        "Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?"

        -No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä.


        "Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet."

        -Ja taaskaan et ymmärtänyt ihan oikein! Se kun sanoin ettei hevi ole kypsää tai kivaa, tarkoittaa siis sitä että hevi on luonteeltaan epäkivaa esim. Black metal- lyriikat liittyy natsismiin taikka syrjintään. Taikka metallibändin jäsenet taikka hevarit ovat monien mielestä epämiellyttävän oloisia. Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee.

        Kyllä minäkin joskus välillä vaihdan muutakin musaa soimaan. Mutta 80-90% kuuntelen kyllä heviä.

        "-No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä."

        .. Hetkinen nyt sullako on sitte oikeus määritellä että hevi ei kuulu valtavirtaan tai että se on "alakulttuurinen musatyyli". Miksi ihmeessä sen pitäsi olla. Puhut vähän niinku se on sun omas ja että sulla on oikeus määritellä mitä se on ja mitä se ei oo.
        Aidon hevarin kans sama juttu, voiko määritellä kuka on hevari ja kuka ei ja millä perusteilla ja mitä helvetin väliä on että mitä mistäkin tietää jos fiilis on oikea?!

        Sulla tuskin on oikeutta sanoa myöskään että mitä ihmiset saa tai ei saa tajuta kun puhut niinku korkeampiki hallitsija niin mikset saman tien vaikka säädä jotain lakia missä määritellään, että missä, ketkä ja millasta heviä saa kuunnella ja missä vaatteissa!!
        Ei kaikki välttämättä pukeudu sen mukaan mikä on lähellä sydäntä.

        Määritteleppä ensin siellä pienessä vilkkaassa mielessäs että mikä oikeus sulla on säätää sitä heviä niin kovasti, eikö ahkera kuuntelu ja fanitus enää riitä kun liian moni tekee jo samoin eikä tää enää oo "sun juttu"?!!


      • Demon of Power
        krpl kirjoitti:

        "-No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä."

        .. Hetkinen nyt sullako on sitte oikeus määritellä että hevi ei kuulu valtavirtaan tai että se on "alakulttuurinen musatyyli". Miksi ihmeessä sen pitäsi olla. Puhut vähän niinku se on sun omas ja että sulla on oikeus määritellä mitä se on ja mitä se ei oo.
        Aidon hevarin kans sama juttu, voiko määritellä kuka on hevari ja kuka ei ja millä perusteilla ja mitä helvetin väliä on että mitä mistäkin tietää jos fiilis on oikea?!

        Sulla tuskin on oikeutta sanoa myöskään että mitä ihmiset saa tai ei saa tajuta kun puhut niinku korkeampiki hallitsija niin mikset saman tien vaikka säädä jotain lakia missä määritellään, että missä, ketkä ja millasta heviä saa kuunnella ja missä vaatteissa!!
        Ei kaikki välttämättä pukeudu sen mukaan mikä on lähellä sydäntä.

        Määritteleppä ensin siellä pienessä vilkkaassa mielessäs että mikä oikeus sulla on säätää sitä heviä niin kovasti, eikö ahkera kuuntelu ja fanitus enää riitä kun liian moni tekee jo samoin eikä tää enää oo "sun juttu"?!!

        Juuri tällaisia kommentteja saa just lukea näiltä vitun Wimposereilta sun muilta Mikki Hiiriltä, ku eivät vaan tajua näistä asioista mitään.

        ".. Hetkinen nyt sullako on oikeus määritellä että hevi ei kuulu valtavirtaan tai että se on "alakulttuurinen musatyyli". Miksi ihmeessä sen pitäisi olla."

        Tohon loppuun tulee kylläkin sit kysymysmerkki! No mut joo... Hehheh! Ihan hyvin tuon kysymyksen voisi kääntää päinvastaiseksikin, minkä takia hevin pitäisi nimenomaan olla valtavirtatyyli? Sanoppa se! Itse en näe asiassa mitään järkeä. Ajatus tuntuu niin älyttömän naurettavalta. Oletko itse miettinyt koskaan, mitä mieltä olisit hevin suosiosta siinä vaiheessa, jos olisitkin aloittanut hevin kuuntelun jo 4-5 vuotta sitten? Luulisin, että sulla ainakin siinä vaiheessa olisi ihan toisenlainen suhtautuminen tähän asiaan.

        Tässäpä tältä päivää, Jatkan pian myöhemmin!


      • <3
        Demon of Power kirjoitti:

        Juuri tällaisia kommentteja saa just lukea näiltä vitun Wimposereilta sun muilta Mikki Hiiriltä, ku eivät vaan tajua näistä asioista mitään.

        ".. Hetkinen nyt sullako on oikeus määritellä että hevi ei kuulu valtavirtaan tai että se on "alakulttuurinen musatyyli". Miksi ihmeessä sen pitäisi olla."

        Tohon loppuun tulee kylläkin sit kysymysmerkki! No mut joo... Hehheh! Ihan hyvin tuon kysymyksen voisi kääntää päinvastaiseksikin, minkä takia hevin pitäisi nimenomaan olla valtavirtatyyli? Sanoppa se! Itse en näe asiassa mitään järkeä. Ajatus tuntuu niin älyttömän naurettavalta. Oletko itse miettinyt koskaan, mitä mieltä olisit hevin suosiosta siinä vaiheessa, jos olisitkin aloittanut hevin kuuntelun jo 4-5 vuotta sitten? Luulisin, että sulla ainakin siinä vaiheessa olisi ihan toisenlainen suhtautuminen tähän asiaan.

        Tässäpä tältä päivää, Jatkan pian myöhemmin!

        Demon of Power paljastaa äidinkielen taitonsa!

        " "Miksi ihmeessä sen pitäisi olla."

        Tohon loppuun tulee kylläkin sit kysymysmerkki!"

        Ei, siihen ei ole pakko laittaa kysymysmerkkiä. Se voi olla kysymys, johon ei välttämättä odoteta suoraa vastausta.

        Mutta onhan se hyvä että Voiman Demonillakin on joku muukin petikaveri kuin naapurin Pena.



        ps. Pilkku, jos et hoksinut. Tosin tietysti huomasit, koska olet maailman nokkelin ja nerokkain tyyppi!


      • TosiHevari!
        Demon of Power kirjoitti:

        Eipä taida sullakaan oikein riittää ymmärrys hevimusiikkiin taikka kulttuuriin.

        "Ei millään pahalla herra Demonia kohtaan mutta kirjoituksesi oli kyllä täyttä paskaa. Sekin on ihan persiistä, että pukeutumistyylissä pitäisi jotenkin näkyä se että mitä musiikkia kuuntelee. Multakin on pari kertaa kysytty että "Mix sä kuunntelet hevii, sä et näytä yhtään hevarilt???"."

        Hohohoo... Musiikkihan on juuri yksi vaikuttava tekijä pukeutumiseen. En tajua mitä järkeä nyt on pukeutua räppikuteisiin, jos oma musiikkimaku onkin heviä. Kehtaatko ihan oikeasti mennä esim. Mayhemin, Deiciden, Emperorin, Morbid Angelin tai vaikkapa Obituaryn keikalle joissain Fubun farkuissa!? xD xD saatikka sitten joillekkin hevipainotteisille festareille niissä vaatteissa. Voi tulla kyllä aika orpo olo siinä vaiheessa. Ja se varmaan herättäisi aika negatiivisia katseita ja ihmetystä.

        Tulee jotenkin vaan sellainen tunne että jotkut räppiniggat kuuntelisi tuollaista lähinnä muodin takia tai että omat kaveritkin kuuntelee, kun muutama vuosi sitten kaikki vastaavat tyypit dissasi juuri tätä musiikkia ja myöskin hevareita. Tosin löytyyhän niitä kuulijaystävällisiäkin bändejä tästä genrestä tänä päivänä.

        Niin ja en ole varma mainitsinko tästä äsken, mut tuntuu jotenkin siltä että Tuskassa, FME:ssä sun muissa vastaavissa tapahtumissa tuntui olevan vielä 3-4 vuotta sitten paljon rauhanomaisempi meininki, kuin mitä nykyään.

        No huhhuh. Eiköhän jokanen saa ite päättää millaset kuteet päällä menee ja minnekkin!

        En oo koskaan tavannut yhtä ahdasmielistä hevaria, ja hävettää ite myöntää kuuntelevansa heviä ku tuollanen rasistiurpo katsoo ihmisiä vaatteidenperusteella et "kuka on hevari ja kuka ei"

        Tosikova hevari on se joka ei pukeudu trendin mukaisesti, koska sehän sitä trendin eteenpäinviemistä on!

        Ite pukeudut hevikuteisiin, mitä luulet mistä se malli otetaan siihen muoti-ilmiöön?

        Nauran sunlaisille tyypeille jotka vetää laput silmillä tuolla et "on vaan yhdenlaista hyvää musaa ja se on HEVI" tiesitkö että hevi juontaa ihan jostain muualta ku norjan metsistä!

        KASVA AIKUSEKSI! koska sä tärvelet täällä oikeasti hevimusiikista tykkäävien mainetta omalla ahdasmielisellä asenteellasi!

        Tutustu siihen hevikulttuurin historiaan ensin.
        Hevikulttuuri juontaa hippiaatteesta!

        Toisaalta asiaa valaisi se että kuuntelet Obituaryä yms. Death/Black/Trash (keksi itse genre koska kuitenkin siitä joku avautuu et ei mee oikein) musaa ilmeisimmin.

        Eli sieltähän tuo juontaa tuo sun ahdasmielinen asenne. Mutta veikkaan että Deicidet yms. muut örinäbänditkään ei oo noin ahdasmielisiä. Muistampa jutelleeni napalmdeathin laulajan kanssa siitä kuinka hyvä MOBY:n uusi levy on. Myös Devin Townsend ja se SYLlin rumpali hehkuttivat maasta taivaisiin BWO (Bodies Without Organs) bändin teknolevyä.

        Joten mee avautumaan niille idoleilles eka, ne läpsii sua naamaan ja sanoo et "kasva aikuseksi"


        ps. Miksi muuten sitten hehkutat tuolla kavereilles että "Voi kuuntele tätä uutta kovaa levyä jonka ostin norjalaiselta hautausmaakirpputorilta 2kruunulla ja liskonkallolla..tää on tosi uugeetä!"

        sit ku kaveri alkaa sitä kuunnella niin se on jo sellout!

        Maakellariin vaan siitä kuuntelemaan sitä lautasen narskuntaa!


      • TosiHevari!
        Demon of Power kirjoitti:

        Pari asiaa, mitä kyllä ymmärsit ihan väärin!

        "Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?"

        -En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin? Vai onko sulla sittenkin se räppi? Eiköhän nyt metallistien silmissä hopparityyli näytä ihan dorkalta. Sen takia ei metallistit pukeudu sillai. Äläkä luule että olen ainoa, joka ajattelee näin.


        "Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S"

        -Joo, vitun stupido! Mä oon pikemminkin tarkoittanut sitä, että en haluaisi pukeutua kuin kuka tahansa tavis tuolla kadulla, jolla niin on persoonaton ja tylsä mauton tyyli. Keikoilla se on eri juttu.



        "Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce."

        -No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin.


        "Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?"

        -No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä.


        "Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet."

        -Ja taaskaan et ymmärtänyt ihan oikein! Se kun sanoin ettei hevi ole kypsää tai kivaa, tarkoittaa siis sitä että hevi on luonteeltaan epäkivaa esim. Black metal- lyriikat liittyy natsismiin taikka syrjintään. Taikka metallibändin jäsenet taikka hevarit ovat monien mielestä epämiellyttävän oloisia. Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee.

        Kyllä minäkin joskus välillä vaihdan muutakin musaa soimaan. Mutta 80-90% kuuntelen kyllä heviä.

        On olemassa YKSI MUSIIKKIGENRE jonka alle kaikki menee

        se genre on

        MUSIIKKI


      • Demon of Power
        TosiHevari! kirjoitti:

        No huhhuh. Eiköhän jokanen saa ite päättää millaset kuteet päällä menee ja minnekkin!

        En oo koskaan tavannut yhtä ahdasmielistä hevaria, ja hävettää ite myöntää kuuntelevansa heviä ku tuollanen rasistiurpo katsoo ihmisiä vaatteidenperusteella et "kuka on hevari ja kuka ei"

        Tosikova hevari on se joka ei pukeudu trendin mukaisesti, koska sehän sitä trendin eteenpäinviemistä on!

        Ite pukeudut hevikuteisiin, mitä luulet mistä se malli otetaan siihen muoti-ilmiöön?

        Nauran sunlaisille tyypeille jotka vetää laput silmillä tuolla et "on vaan yhdenlaista hyvää musaa ja se on HEVI" tiesitkö että hevi juontaa ihan jostain muualta ku norjan metsistä!

        KASVA AIKUSEKSI! koska sä tärvelet täällä oikeasti hevimusiikista tykkäävien mainetta omalla ahdasmielisellä asenteellasi!

        Tutustu siihen hevikulttuurin historiaan ensin.
        Hevikulttuuri juontaa hippiaatteesta!

        Toisaalta asiaa valaisi se että kuuntelet Obituaryä yms. Death/Black/Trash (keksi itse genre koska kuitenkin siitä joku avautuu et ei mee oikein) musaa ilmeisimmin.

        Eli sieltähän tuo juontaa tuo sun ahdasmielinen asenne. Mutta veikkaan että Deicidet yms. muut örinäbänditkään ei oo noin ahdasmielisiä. Muistampa jutelleeni napalmdeathin laulajan kanssa siitä kuinka hyvä MOBY:n uusi levy on. Myös Devin Townsend ja se SYLlin rumpali hehkuttivat maasta taivaisiin BWO (Bodies Without Organs) bändin teknolevyä.

        Joten mee avautumaan niille idoleilles eka, ne läpsii sua naamaan ja sanoo et "kasva aikuseksi"


        ps. Miksi muuten sitten hehkutat tuolla kavereilles että "Voi kuuntele tätä uutta kovaa levyä jonka ostin norjalaiselta hautausmaakirpputorilta 2kruunulla ja liskonkallolla..tää on tosi uugeetä!"

        sit ku kaveri alkaa sitä kuunnella niin se on jo sellout!

        Maakellariin vaan siitä kuuntelemaan sitä lautasen narskuntaa!

        "En oo koskaan tavannut yhtä ahdasmielistä hevaria, ja hävettää ite myöntää kuuntelevansa heviä ku tuollanen rasistiurpo katsoo ihmisiä vaatteidenperusteella et "kuka on hevari ja kuka ei""

        Noh, pahoittelenpa kovasti rasistista asennnettani! Itselläni ja monella kaverillanikin on ollut negatiivisia kokemuksia näistäkin ihmisryhmistä että sen takia. Sanoinpahan vaan oman mielipiteeni tuosta asiasta, että on vain aika erikoista mennä niissä vaatteissa keikalle, mut eipä siinä nyt loppujen lopuksi niin erikoista ole, jos nyt tykkää niin tulkoon sitten vaan, enhän mä voi kumminkaan vaikuttaa sen musamakuun. Kunhan muistaa vaan sitten käyttäytyä keikoilla hyvin.

        "Tosikova hevari on se joka ei pukeudu trendin mukaisesti, koska sehän sitä trendin eteenpäinviemistä on!"

        "Ite pukeudut hevikuteisiin, mitä luulet mistä se malli otetaan siihen muoti-ilmiöön?"

        Väitinkö mä nyt pukeutuvani trendin mukaisesti? Pukeudun tyyliin, koska tykkään hevistä ja kyseisestä pukeutumistyylistä. Ja se nyt on kylläkin ihan eri asia erottua hevikeikoilla massasta, kun tavallisena arkipäivänä kävelykaduilta. Kyseessä olikin lähinnä se että on kiva erottua massasta kaduilla sen takia, ettei nyt tarvisi ihan näyttää joltain niin vitun tavalliselta ja tylsältä kuin moni muukin. No saahan keikoillakin erottua massasta, jos vaan haluaa! En ole sitä kieltänyt. Voi tulla siinä vaiheessa vain orpo olo.

        "Nauran sunlaisille tyypeille jotka vetää laput silmillä tuolla et "on vaan yhdenlaista hyvää musaa ja se on HEVI" tiesitkö että hevi juontaa ihan jostain muualta ku norjan metsistä!"

        Tiedänpä hyvinkin. Enkä kyllä väittänyt että ei olisi muuta hyvää musaa. Taisit nyt jotain ymmärtää väärin.

        "Toisaalta asiaa valaisi se että kuuntelet Obituaryä yms. Death/Black/Trash (keksi itse genre koska kuitenkin siitä joku avautuu et ei mee oikein) musaa ilmeisimmin."

        Ai että Obituarya! On kuulunut jo kylläkin muutaman vuoden ajan jo suosikkeihini ja Death metallia se on. Siihen se on yleisesti luokiteltu.
        Sulle hevi on siis vain yksi musalaji muitten joukossa? Perkele! mulle tää onkin vittu enemmän kuin musiikkia.

        "Eli sieltähän tuo juontaa tuo sun ahdasmielinen asenne. Mutta veikkaan että Deicidet yms. muut örinäbänditkään ei oo noin ahdasmielisiä. Muistampa jutelleeni napalmdeathin laulajan kanssa siitä kuinka hyvä MOBY:n uusi levy on. Myös Devin Townsend ja se SYLlin rumpali hehkuttivat maasta taivaisiin BWO (Bodies Without Organs) bändin teknolevyä."

        No hohhoijaa, usko pois kuuntelen kyllä itsekkin joskus muitakin musatyylejä, esim. psyche-trancea 60- ja 70-luvun rockia jazzia ja vähän muutakin. Eräs kaverini oli kertonut lukevansa joskus Burzumin ym. black ja deathmetal-bändien haastatteluja, ja sanoneet ihan sen takia perustavansa/soittavansa kyseistä musaa ihan sen takia ettei suuri starameininki ole ihan heidän juttu tai ovat sitten kyllästyneet ja turhautuneet tuollaiseen liian moiseen trendi-ilmiöön. Listamusiikit ovat yleensä vain ohimeneviä trendejä, hevi taas on tullut jäädäkseen, sen takia sitä ei niin ole tarkoitettu oikein listoille!

        Sanonpa vielä seuraavaa: Mitä vähemmän hevi on suosittua, sitä enemmän musiikilla on arvokkuuden, sielukkuuden ja vaarallisuuden tunnetta, mikä tekee musiikista tietty vain parempaa ja uskottavampaa. Mitä enemmän hevi onnistuu provosoimaan/herättämään pelon tunnetta, niin sitä hauskempaa tämä vain on. Sitten taas mitä enemmän hevillä on suosiota, niin sitä ahdasmielisemmäksi tämä skene saattaa muuttua. Hevin suuresta suosiosta on oikeastaan se haitta että bändien musiikista tulee ajan kuluttua vaikeammin lähestyttävää. Täällä yksi tyyppi kertoo siitä vielä tarkemmin: http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=25295 Lueppa muutenkin tuo koko keskustelu läpi, niin opit vielä enemmän.


      • Varg
        Demon of Power kirjoitti:

        Pari asiaa, mitä kyllä ymmärsit ihan väärin!

        "Sun mielestä siis ei saa kuunnella metalli, jos ei omist lävistyksiä ja nahkahousuja?"

        -En nyt ihan tarkoittanut sitä. Vaan että kun mun mielestä on tosi outoa, että pukeudutaan hoppariksi, vaikka räppi ei ole lähellä sydäntä, vaan pikemminkin hevi? Ihan kun ei uskaltaisi pukeutua hevityyliin? Vai onko sulla sittenkin se räppi? Eiköhän nyt metallistien silmissä hopparityyli näytä ihan dorkalta. Sen takia ei metallistit pukeudu sillai. Äläkä luule että olen ainoa, joka ajattelee näin.


        "Komenttisi ovat muutenkin hiukan ristiriitaisia. Ensin haluat pukeutua "hevisti", siksi että erotut joukosta, mutta yhtäkkiä haluatkin pukeutua hevisti siksi että sulautuisit keikalla muiden hevareiden joukkoon :S"

        -Joo, vitun stupido! Mä oon pikemminkin tarkoittanut sitä, että en haluaisi pukeutua kuin kuka tahansa tavis tuolla kadulla, jolla niin on persoonaton ja tylsä mauton tyyli. Keikoilla se on eri juttu.



        "Ymmärräthän että on ihmisiä joita ei oikeasti kiinnosta pätkääkään mitä genreä jokin bändi edustaa, vaan he kuuntelevat sitä mikä sattuu heidän korvaansa kuulostamaan hyvältä, oli kysessä sitten 50 cent tai Dragonforce."

        -No okei, mutta tajuavatko myös sitä että kaikki musa täytyy kumminkin johonkin genreen myös luokitella. Osaa paremmin kertoa minkä tyyppistä musaa kuuntelee taikka silloin kun netistä hakee musaa, niin on hyvä että johonkin genreen luokiteltu, että löytyy hyvin.


        "Kiistely siitä, että kuka on aito hevari ja kuka ei, on täysin naurettavaa koska ei sitä voi kukaan määritellä. Mitäs mieltä Demon of Power olet sitten niistä ihmisistä, jotka tyylin vihaavat Blck ja Death metallia sydämmensä pohjasta, ja joille Heviä on vain 70-80 luvulla vaikuttaneet bändit, kuten Rainbow, AC/DC, Black Sappath, WASp, yms. Voivatko he sitten kutsua itseään hevareiksi?"

        -No periaatteessa ei voi enään tänäpäivänä, koska kasarihevi on nykyään kaikkien huvia, eli toisin sanoen se on nykyään poppia. Kaikkien ihmisten ei kyllä vaan mun mielestä tarvii ymmärtää/tajuta heviä. Ei sen pidä olla suvaittua. Miten se voi olla niin vitun vaikeata ymmärtää, ettei hevi vaan kuulu valtavirtaan!? Piste! On se jännä miten hevigenreenkin kuuluu tänä päivänä ihmisiä, joilla on niin vitun välinpitämättömät mielipiteet näistäkin asioista? Osa ihmisistä on vaan niin sokeita, ettei osaa nähdä heviä alakulttuurisena musatyylinä. Aito hevari ei ainakaan ole sellainen, joka tietää vaan mainstream-hevistä, tai osaa kuunnella vaan tiettyjä tyylejä.


        "Siinäkin väittämässä olen kanssasi että hevin ei kuulu olla kivaa. Todellakin hevi on kivaa. On kivaa soittaa Seek and Destroyta kitaralla, on kiva fiilistellä Rhapsodyn keikalla eturivissä ilman paitaa, on kiva vetää kännit ja öristä Napalm Deathin tahdissa. Kuuntelen metallia siksi että aidosti nautin siitä, enkä siksi että se oli jotenkin äärimmäsen rankka juttu. Mua ei vittuakaan kiinnosta jonkun puritanistin pahat katseet."

        -Ja taaskaan et ymmärtänyt ihan oikein! Se kun sanoin ettei hevi ole kypsää tai kivaa, tarkoittaa siis sitä että hevi on luonteeltaan epäkivaa esim. Black metal- lyriikat liittyy natsismiin taikka syrjintään. Taikka metallibändin jäsenet taikka hevarit ovat monien mielestä epämiellyttävän oloisia. Taikka että hevi olisi musiikkia, jota ihan ketkä tahansa pikkulapset, nuorisot, seniorit ja vanhukset nauttii ja tykkäilee.

        Kyllä minäkin joskus välillä vaihdan muutakin musaa soimaan. Mutta 80-90% kuuntelen kyllä heviä.

        Metallikulttuuri on kokenut "pientä" inflaatiota lähivuosina, mutta ei se perusajatus ole mihinkään kadonnut: idea koko hommassa OLI individualismissa. Kaltaisesi typerät heviurpot, jotka pukeutuvat kuten muutkin HEVARIT, pilasivat koko jutun.

        Mitäpä veikkaat... mikäli Varg Vikernes vetäisi joskus keikan (epätodennäköistä), tulisiko hän lavalle corpseissa, nahkahousuissa tai muissa hevikulttuurin ikonisissa ja yleisissä esiintymiskuteissa vai kenties vaikka shortseissa ja havaijipaidassa?

        Mieti sitä. Ja mieti sitä individualismia. Haluatko olla sidoksissa johonkin kulttuuriin vai olla oma itsesi?


      • Varg
        Demon of Power kirjoitti:

        Juuri tällaisia kommentteja saa just lukea näiltä vitun Wimposereilta sun muilta Mikki Hiiriltä, ku eivät vaan tajua näistä asioista mitään.

        ".. Hetkinen nyt sullako on oikeus määritellä että hevi ei kuulu valtavirtaan tai että se on "alakulttuurinen musatyyli". Miksi ihmeessä sen pitäisi olla."

        Tohon loppuun tulee kylläkin sit kysymysmerkki! No mut joo... Hehheh! Ihan hyvin tuon kysymyksen voisi kääntää päinvastaiseksikin, minkä takia hevin pitäisi nimenomaan olla valtavirtatyyli? Sanoppa se! Itse en näe asiassa mitään järkeä. Ajatus tuntuu niin älyttömän naurettavalta. Oletko itse miettinyt koskaan, mitä mieltä olisit hevin suosiosta siinä vaiheessa, jos olisitkin aloittanut hevin kuuntelun jo 4-5 vuotta sitten? Luulisin, että sulla ainakin siinä vaiheessa olisi ihan toisenlainen suhtautuminen tähän asiaan.

        Tässäpä tältä päivää, Jatkan pian myöhemmin!

        Vai että jo 4-5 vuotta sitten ;)


      • 10v
        Demon of Power kirjoitti:

        "Kyllä on aika vaikea ymmärtää miksei hevi kuulu valtavirtaan, kun et osaa sitä sen paremmin perustella."

        Mitä pahaa siinäkin olisi että kadut olisi täynnä tosi kauniita ihmisiä? Rumat ja tavallisen näköiset olisivat kuolemassa sukupuuttoon. Mä sanon vielä senkin, että silloin kun hevi ei ollut vielä muodissa, niin ei ollut niin monille ihmisille vielä niin paljon väliä, mitä tyyliä tai bändejä kuuntelit, olit siitä huolimatta vielä samaa pataa. Mun mielestä suuri suosio ei vaan yksinkertaisesti sovi heville. Se siinä tapauksessa menettää tietyllä tasolla hohtonsa, sillä hevi elää niin eri maailmassa kuin mitä esim. räppi, tekno ynm.

        "Aitoja hevareita ei ole edes olemassa, koska edelleenkään kukaan ei voi määritellä millainen on aito hevari."

        Aidon hevarin voisi ainakin sillain määritellä että osaa kuunnella ja tutustua vähän muihinkin bändeihin ku vaan Staminaan, Bodomiin, Enskaan System of A Downiin jne. Kyllästyttää niin se, että monien uusien metallistien pitää aina vaan tutustua niihin Spinefarmin bändeihin, jotka ovat nyt viime aikoina olleet levyjen myyntilistoilla tai jota on viime aikoina hirveesti mainostettu ja hehkutettu, ja sit vielä helposti jumitetaan vaan niihin, eikä perehdytä kunnolla koko genreen.

        Mitä nyt vielä tulee noihin vanhan koulukunnan hevareihin, niin sekin on toisaalta vähän niinkuin kolikkoa heittäisi. Siinä mielessä ne on kunnon hevareita että kunnioittavat sitä vanhaa mistä kaikki on nimenomaan lähtöisin. Mutta toisaalta kun sekin on nyt valtavirtasuosiossa ja juuri tämän musiikin löytäneet eivät sitten helpolla osaa kuunnella edes örinää, mikä laskee jo arvoa. Juuri näitä kyseisiä henkilöitäkään ei niin omaa samanhenkisiksikään että siinä vaiheessa ne meinaa niinkuin jotenkin yhdistää vanhan koulukunnan hevareihin. Mutta itse kyllä tiedän enemmän niitä koulukunnan hevareita, jotka pikemminkin arvostaa Black, Trash ja Death- metallia tai kuunnelleet nuorena, mutta vanhimmiten jäänyt vähemmälle. Enemmänkin nuo mainitsemani on jäljellä.

        Ja mitä outoa siinä että pukeutuu sitten hoppariksi? Hohohoho... En ole missän nimessä ainut, joka näin ajattelee. Jos pukeudut hevariksi, se kertoo sen että fanitat kyseistä musatyyliä ja omaat vielä sen elämäntavankin. Sama kuin pidät suomileijona- merkkisiä vaatteita, koruja sun muuta, niin sekin viestittää että olet isänmaallinen.

        "Sitäpaitsi ne kovimmat hevin kuunteliat alkavat jo muutenkin lähestyä senori ikää, ja ne ketkä kävivät Kissin keikoilla silloin 70- ja 80- luvulla ovat nyt isiä ja äitejä. Tämän takia hevistä on tullut suosittua."

        No ei se nyt ihan siitä ole kiinni. Pikemminkin jostain vitun Nightwishistä ja vielä Loordistakin. Nämä paskabändit ovat pikemminkin syypää siihen, minkä takia hevi on nyt tosi suosittua. Mä vaan olen sitä mieltä että tämmöinen suosio on liikaa. Nykyään on liikaa susia lampaitten joukossa, eli toisin sanoen liikaa "hevareita" tänä päivänä. Tällaista se on! Tällaiseen valitukseen ja tappeluun törmää aina jos valtavirta löytää tiensä hevi-, punk- taikka sit goottiskeneen. Näin se on aina ollut!

        Iron maiden on paras!!!!

        Kannattaa myös tsekata: Youtube orden ogan-angels war (on ihan hieno biisi...)

        Running Wild black hand inn on kans aika hyvä!!!!!?!?!?!?


      • blää blää
        Demon of Power kirjoitti:

        Eipä taida sullakaan oikein riittää ymmärrys hevimusiikkiin taikka kulttuuriin.

        "Ei millään pahalla herra Demonia kohtaan mutta kirjoituksesi oli kyllä täyttä paskaa. Sekin on ihan persiistä, että pukeutumistyylissä pitäisi jotenkin näkyä se että mitä musiikkia kuuntelee. Multakin on pari kertaa kysytty että "Mix sä kuunntelet hevii, sä et näytä yhtään hevarilt???"."

        Hohohoo... Musiikkihan on juuri yksi vaikuttava tekijä pukeutumiseen. En tajua mitä järkeä nyt on pukeutua räppikuteisiin, jos oma musiikkimaku onkin heviä. Kehtaatko ihan oikeasti mennä esim. Mayhemin, Deiciden, Emperorin, Morbid Angelin tai vaikkapa Obituaryn keikalle joissain Fubun farkuissa!? xD xD saatikka sitten joillekkin hevipainotteisille festareille niissä vaatteissa. Voi tulla kyllä aika orpo olo siinä vaiheessa. Ja se varmaan herättäisi aika negatiivisia katseita ja ihmetystä.

        Tulee jotenkin vaan sellainen tunne että jotkut räppiniggat kuuntelisi tuollaista lähinnä muodin takia tai että omat kaveritkin kuuntelee, kun muutama vuosi sitten kaikki vastaavat tyypit dissasi juuri tätä musiikkia ja myöskin hevareita. Tosin löytyyhän niitä kuulijaystävällisiäkin bändejä tästä genrestä tänä päivänä.

        Niin ja en ole varma mainitsinko tästä äsken, mut tuntuu jotenkin siltä että Tuskassa, FME:ssä sun muissa vastaavissa tapahtumissa tuntui olevan vielä 3-4 vuotta sitten paljon rauhanomaisempi meininki, kuin mitä nykyään.

        voin sanoo et toi pukeutumis juttu on täyttä paskaa samalla tavalla esim räppärit käyttää maastohousuja sun muuta tollasta niil on pitkää tukkaa sun muuta. mikä mahtaa olla sun ikä ku tollast tääl vuodatat?? se on totta et kaikesta koitetaan tehdä täl hetkellä "heviä" tai no ei onneks ihan kaikesta mutta kuitenkin ja se on huono juttu.

        mut toi sun juttu et kehtaisitko mennä keikalle fubun farkuissa ni voin sanoa sen et ite olen ollu slayerin keikalla Antti Tuisku paita päällä ja ainoot ketä sitä katto vinoon ja vihasest oli juur tollaset pikku 13-15v kakarat. mutta meidän vähän vanhempien mielestä se oli lähinnä hauska juttu.

        Ja yks juttu voitko ihan tosissas väittää ettet tykkää mistään muusta musiiki lajista muutakuin vanhasta kunnon rässistä?? et edes yhdestä ainoosta muun musiikkiltyylin edustajasta??

        Stay heavy hell yeah!


    • Demon of Power

      Ylläpito poisti mun ja Korppi-83:n viestit! Miksi?

      • pasi

        Koska ne oli perseestä?


    • on se kumma

      On jätkällä otsaa vittu en voi muuta sanoa!
      Sillekait on ihan sama mitä musiikkia on kuunnellu ennen heviä ja mitä kuuntelee hevin lisäksi saatana. Ite kuuntelen heviä enkä pukeudu kuten hevarit ja hevin lisäksi kuuntelen kaikenlaista musiikkia mikä kuulostaa hyvältä.
      Se on ihan sama ketkä heviä kuuntelee ja miten ne pukeutuu vttu se ei oo sinun ongelma!

    • Anouk.

      No siis hui hirvityksen kauhistus jos joku joka kuuntelee heviä ei pukeudu kuten hevarin "pitäisi". Ei herran jesta.
      Ehkä kaikille hevin/metallin kuuntelijoille ei vaan hevityyli sovi? Tai ei muuten vaan halua pukeutua kuten ko. musiikkityylin kuuntelijat yleensä. Jos vaikka haluaa erottua muista hevareista :ooo
      Eikö sille oo aivan sama mitä päälläsä pittää, kuhan on vaatteet?
      Mitä se sulle kuuluu vaikka joku heviä kuunteleva pukeutuisko lökäreihin ja huppareihin? Jos ne tuntuu mukavalta, niin mikäs siinä. Ei kaikki halua vetää nahkapöksyjä jalkaan ja mustia vaatteita kesäkuumalla.

      Valitit kans siitä, jos joku ilmaantuu hopahtavat vaatteet päällä hevikonserttiin. So? Siellä näkee niin monenlaista porukkaa että eiköhän sinne myös lökäpöksyjä ja muitaki mahu. Jos hevarit saa kulkea kamppeissaan missä ne haluaa niin miksipä ei muutki?
      En minä ainakaa muuttas tyyliä yhen keikan takia sen vuoksi etten vaan erottuis porukasta.

      Nä tunnut (Demon of Power) pitäväs itteäs oikein täydellisenä hevarin mallina, jota kaikkien kuuluu kumartaa.

      Kirjota ihmeessä kirja "Tällainen on tr00-hevari".
      Ja varo vaan ettei se menesty! Koska sehän tuntuu sinusta olevan kiellettyä. Ainiin, ja opettele kirjottamaan ennen sitä. Huutomerkit kuolee sukupuuttoon sinun takia ja CapsLock itkee ku raiskaat sitä jatkuvasti.

      Tiesiktkö, että pittää se metallisteillaki jostai ruokaa pöytään saaha, ja luuletko että suosittujen bändien jäsenillä ottaa suosio aivoon?
      Miksi alkaa ees soittaa jos ei todellakaan halua tulla suosituksi? Koska se vaarahan on aina olemassa jos soittaa hyvin ja hyvää musiikkia.

      Perusta oma bändi ja soita kellarissa kavereilles, ja muista sanoa että ne ei saa kertoa teijän bändistä ja musiikista kellekkään, tai muuten poltat ne elävältä ja teet niitten suolista kieliä
      kitaraan.


      Pittää jättää juttu vähän kesken ku on vähän menoa.
      Mutta see you later alligator.

      • Demon of Power

        Sullekkin ääliölle voisi kyllä sanoa että ettet sinäkään ole ihan perillä tästä koko touhun meinigistä. Miksikö turhaan valittelen tällaisista? Miksi jotkut valittaa viinan hinnan noususta? Miksi joku valittaisi ettei telkkarista tuliskaan enään salkkareita? Miksi joku valittaisi että jalkapallojoukkue x ei voittanutkaan matsia? Mua ei noi asiat pahemmin liikuta, samalla tavalla kuin suakaan ei liikuta tämä hevin suosio/trendi. Itse kun juon ennemminkin bisseä, enkä kato salkkareita, eikä mikään jalkapalloka voisi vähempää kiinnostaa.


        "Tiesiktkö, että pittää se metallisteillaki jostai ruokaa pöytään saaha, ja luuletko että suosittujen bändien jäsenillä ottaa suosio aivoon?
        Miksi alkaa ees soittaa jos ei todellakaan halua tulla suosituksi? Koska se vaarahan on aina olemassa jos soittaa hyvin ja hyvää musiikkia."

        Ja se että sattuuko menestymään, riippuu ihan siitä minkälaista musiikkia soittaa. Joo.. Luuletko ihan tosissaan että joku melooditon ja primitiivinen Black/Death metalli tulee noin vaan menestymään? Tuskinpa! Deathchain, siitäkin bändistä on tullut haastatteluja ja muistaakseni myös mainostettukkin jonkun verran niitten uusimpia levyjä. Siitä huolimatta bändi oli erittäin kovalla tsägällä myyntilistan jossain olikohan nyt 18. suunnilleen. Ja miksi? Noh, koska se taas on (ainakin vielä onneksi) liian rankkaa suurelle yleisölle. Ei melodioita. Ja hahhahah.. Millä muulla tavalla saada ruoka pöytään? Ai, että meillä ei sit muka olekkaan mitään muita työntekomahdollisuuksia kuin musan teko? Mekö ei saataisikaan tehdä muuta työtä xD Oletkos sattunut tietämään että toiset hevibändit haluaa menestyä mahdollisimman hyvin, kun taas toiset haluaa pysyä maan alla.

        Mitä nyt vielä tulee tuohon pukeutumiseen. Mitäs itse luulisit jos menisin jonkun räp-artistin keikalle mustassa nahkatakissa, mustassa bändipaidassa ja mustissa housuissa parin ketjun kera? Samallailla sekin on yhtä outoa, kun taas siellä kaikki muut on hoppareiksi pukeutuneita.

        Se että joku tosi tavallinen Matti Meikäläinen/pissis/fruittari/ym. kusipää, joka pitää mua nyt vähän parempana tyyppinä kun hän itsekkin kuuntelee ja ymmärtää nyt heviä, puhuukin yhtäkkiä duunipaikassa hevistä. Niin ei mua noin vaan innostaisi lähteä keskustelemaan niittenkin kanssa näistä. Joidenkin elämäähän tämä vähän muuttaa tää trendi.


      • Anouk.
        Demon of Power kirjoitti:

        Sullekkin ääliölle voisi kyllä sanoa että ettet sinäkään ole ihan perillä tästä koko touhun meinigistä. Miksikö turhaan valittelen tällaisista? Miksi jotkut valittaa viinan hinnan noususta? Miksi joku valittaisi ettei telkkarista tuliskaan enään salkkareita? Miksi joku valittaisi että jalkapallojoukkue x ei voittanutkaan matsia? Mua ei noi asiat pahemmin liikuta, samalla tavalla kuin suakaan ei liikuta tämä hevin suosio/trendi. Itse kun juon ennemminkin bisseä, enkä kato salkkareita, eikä mikään jalkapalloka voisi vähempää kiinnostaa.


        "Tiesiktkö, että pittää se metallisteillaki jostai ruokaa pöytään saaha, ja luuletko että suosittujen bändien jäsenillä ottaa suosio aivoon?
        Miksi alkaa ees soittaa jos ei todellakaan halua tulla suosituksi? Koska se vaarahan on aina olemassa jos soittaa hyvin ja hyvää musiikkia."

        Ja se että sattuuko menestymään, riippuu ihan siitä minkälaista musiikkia soittaa. Joo.. Luuletko ihan tosissaan että joku melooditon ja primitiivinen Black/Death metalli tulee noin vaan menestymään? Tuskinpa! Deathchain, siitäkin bändistä on tullut haastatteluja ja muistaakseni myös mainostettukkin jonkun verran niitten uusimpia levyjä. Siitä huolimatta bändi oli erittäin kovalla tsägällä myyntilistan jossain olikohan nyt 18. suunnilleen. Ja miksi? Noh, koska se taas on (ainakin vielä onneksi) liian rankkaa suurelle yleisölle. Ei melodioita. Ja hahhahah.. Millä muulla tavalla saada ruoka pöytään? Ai, että meillä ei sit muka olekkaan mitään muita työntekomahdollisuuksia kuin musan teko? Mekö ei saataisikaan tehdä muuta työtä xD Oletkos sattunut tietämään että toiset hevibändit haluaa menestyä mahdollisimman hyvin, kun taas toiset haluaa pysyä maan alla.

        Mitä nyt vielä tulee tuohon pukeutumiseen. Mitäs itse luulisit jos menisin jonkun räp-artistin keikalle mustassa nahkatakissa, mustassa bändipaidassa ja mustissa housuissa parin ketjun kera? Samallailla sekin on yhtä outoa, kun taas siellä kaikki muut on hoppareiksi pukeutuneita.

        Se että joku tosi tavallinen Matti Meikäläinen/pissis/fruittari/ym. kusipää, joka pitää mua nyt vähän parempana tyyppinä kun hän itsekkin kuuntelee ja ymmärtää nyt heviä, puhuukin yhtäkkiä duunipaikassa hevistä. Niin ei mua noin vaan innostaisi lähteä keskustelemaan niittenkin kanssa näistä. Joidenkin elämäähän tämä vähän muuttaa tää trendi.

        En oo väittänykkää ettei metallisteilla oo muuta työtä/työmahollisuutta ku musiikki.
        Enkä väitä että ette sais muita töitä.

        Varmasti räppikeikoillaki parit hevarit saattaa hillua. Tosin harva hevari joka kuuntelee räppiä myöntää sitä, koska just sun kaltaset tr00hevarit nauraa ne hengiltä koska ne kuuntelee muuta ku heviä.

        Joo, tajusin jo että hevi on sulle elämäntapa jota kukaan ei saa häväistä.


        Luulenpa että heviä ei ennää koskaa saaha undergroundiin. Voithannää tietenki tappaa kaikki hevin kuuntelijat jotka ei teidän ylhäisyytenne mielestä oo tarpeeksi hyviä ja uskollisia heville ja sen sulosävelille.

        Ei sille voi mittää että ihmiset tykkää kuunnella sitä.


        Mutta aivan sama, ei tuommosen pahiksen kans jaksa tapella.


        Onnea taistelussasi hevin menestystä vastaan.


      • Demon of Power
        Anouk. kirjoitti:

        En oo väittänykkää ettei metallisteilla oo muuta työtä/työmahollisuutta ku musiikki.
        Enkä väitä että ette sais muita töitä.

        Varmasti räppikeikoillaki parit hevarit saattaa hillua. Tosin harva hevari joka kuuntelee räppiä myöntää sitä, koska just sun kaltaset tr00hevarit nauraa ne hengiltä koska ne kuuntelee muuta ku heviä.

        Joo, tajusin jo että hevi on sulle elämäntapa jota kukaan ei saa häväistä.


        Luulenpa että heviä ei ennää koskaa saaha undergroundiin. Voithannää tietenki tappaa kaikki hevin kuuntelijat jotka ei teidän ylhäisyytenne mielestä oo tarpeeksi hyviä ja uskollisia heville ja sen sulosävelille.

        Ei sille voi mittää että ihmiset tykkää kuunnella sitä.


        Mutta aivan sama, ei tuommosen pahiksen kans jaksa tapella.


        Onnea taistelussasi hevin menestystä vastaan.

        "Luulenpa että heviä ei ennää koskaa saaha undergroundiin. Voithannää tietenki tappaa kaikki hevin kuuntelijat jotka ei teidän ylhäisyytenne mielestä oo tarpeeksi hyviä ja uskollisia heville ja sen sulosävelille."

        Eiköhän se sinne jossain vaiheessa vielä palaa kumminkin takaisin. Sinähän kun annoit mulle yhdessä vaiheessa ehdotuksen että keksisin oman musatyylin. No jaa... Ei kyllä taida kekseliäisyys mulla riittää siihen, enkä muutenkaan taitaisi ihan jaksaa. On tosin myös olemassa kanssa toinenkin vaihtoehto. Se että alan odottaa kyseistä vuotta x (mikä nyt sitten onkin se vuosi), jolloin ihmiset löytää jonkun toisen musatyylin ja innostuukin vielä enemmän siitä ja siinä vaiheessa hevi jää enemmän taka-alalle tai rupeaakin olemaan jo kokonaan out, siinä vaiheessa saatetaankin aleta vittuilemaan kaikille hevareille ja hevinkuuntelijoille siitä, että sinä olet ajastasi jotenkin vähän jäljessä, muuta jo tyyliäsi oikeesti! Lentäisi vielä tyyliin esimerkiksi tällaisia kommentteja: Hei! Bodomin musa eli jo ajat sitten. ja ehkä samalla saattaa vielä lentää nauruakin perään :)

        Ihan niinkuin 90-luvun alussakin, vai oliko se nyt sitten puolessa välissä, noh... en nyt tosta ole ihan varma, mut kumminkin. Toinen syy, minkä takia hevi saattaa myös kuolla valtavirran suosiosta on vielä sekin että ainakin Suomessa levy-yhtiön ihmisille alkaakin iskeytymään yhtäkkiä rahanahneus ja alkaa kiinnittämään kaikkia paskoja bändejä lafkalle. Niinkuin et riittää että sinulla on hevibändi pystyssä, niin sinä saat samantien levydiilin. Kiinnittävät varsinkin vielä semmoisia, jotka matkivat toisia ja siinä vaiheessa osa saattakin menettää juuri kiinnostuksen/innostuksen.

        Vähän ajan päästä kelkasta hyppääkin sit kaikki ne pois, joita tämä ei niin aidosti nappaa tai ne, joita tämä kaikkein vähiten innostuttaa. Sillä onhan tämäkin trendi, mikä kestää oman aikansa ja sitten tulee taas joku toinen :)


      • TosiHevari!
        Demon of Power kirjoitti:

        Sullekkin ääliölle voisi kyllä sanoa että ettet sinäkään ole ihan perillä tästä koko touhun meinigistä. Miksikö turhaan valittelen tällaisista? Miksi jotkut valittaa viinan hinnan noususta? Miksi joku valittaisi ettei telkkarista tuliskaan enään salkkareita? Miksi joku valittaisi että jalkapallojoukkue x ei voittanutkaan matsia? Mua ei noi asiat pahemmin liikuta, samalla tavalla kuin suakaan ei liikuta tämä hevin suosio/trendi. Itse kun juon ennemminkin bisseä, enkä kato salkkareita, eikä mikään jalkapalloka voisi vähempää kiinnostaa.


        "Tiesiktkö, että pittää se metallisteillaki jostai ruokaa pöytään saaha, ja luuletko että suosittujen bändien jäsenillä ottaa suosio aivoon?
        Miksi alkaa ees soittaa jos ei todellakaan halua tulla suosituksi? Koska se vaarahan on aina olemassa jos soittaa hyvin ja hyvää musiikkia."

        Ja se että sattuuko menestymään, riippuu ihan siitä minkälaista musiikkia soittaa. Joo.. Luuletko ihan tosissaan että joku melooditon ja primitiivinen Black/Death metalli tulee noin vaan menestymään? Tuskinpa! Deathchain, siitäkin bändistä on tullut haastatteluja ja muistaakseni myös mainostettukkin jonkun verran niitten uusimpia levyjä. Siitä huolimatta bändi oli erittäin kovalla tsägällä myyntilistan jossain olikohan nyt 18. suunnilleen. Ja miksi? Noh, koska se taas on (ainakin vielä onneksi) liian rankkaa suurelle yleisölle. Ei melodioita. Ja hahhahah.. Millä muulla tavalla saada ruoka pöytään? Ai, että meillä ei sit muka olekkaan mitään muita työntekomahdollisuuksia kuin musan teko? Mekö ei saataisikaan tehdä muuta työtä xD Oletkos sattunut tietämään että toiset hevibändit haluaa menestyä mahdollisimman hyvin, kun taas toiset haluaa pysyä maan alla.

        Mitä nyt vielä tulee tuohon pukeutumiseen. Mitäs itse luulisit jos menisin jonkun räp-artistin keikalle mustassa nahkatakissa, mustassa bändipaidassa ja mustissa housuissa parin ketjun kera? Samallailla sekin on yhtä outoa, kun taas siellä kaikki muut on hoppareiksi pukeutuneita.

        Se että joku tosi tavallinen Matti Meikäläinen/pissis/fruittari/ym. kusipää, joka pitää mua nyt vähän parempana tyyppinä kun hän itsekkin kuuntelee ja ymmärtää nyt heviä, puhuukin yhtäkkiä duunipaikassa hevistä. Niin ei mua noin vaan innostaisi lähteä keskustelemaan niittenkin kanssa näistä. Joidenkin elämäähän tämä vähän muuttaa tää trendi.

        Niin että jos menisin hevarina muullekkin keikalle ku hevikeikalle ja että jos mua katottais...

        NO VOI KYYNEL!

        siitähän itku tuliski ku joku tuijottais. Sitähän sä ite haluat että oot erilaine, sun pitäs mennä ne hevikuteet päällä räppikeikalle. Mutta ku et uskalla, koska pelkäät että voisit alkaa tykätä siitä musasta

        Nauran sulle sit jonai päivänä ku tajuat kuinka naurettava itse olet!

        Eti ne idolis ja kysy nitten mielipiteitä. Veikkaan et ne nauraa sulle!!!

        Deathchain...hmm...uskompa että ne jätkät ajattelee myös että "voi ku tuliski rahaa ja listaykkösen paikka" ei varmasti mieti että "onneks me ollaan tarpeeks heviä valtavirtaan!"


      • Demon of Power
        TosiHevari! kirjoitti:

        Niin että jos menisin hevarina muullekkin keikalle ku hevikeikalle ja että jos mua katottais...

        NO VOI KYYNEL!

        siitähän itku tuliski ku joku tuijottais. Sitähän sä ite haluat että oot erilaine, sun pitäs mennä ne hevikuteet päällä räppikeikalle. Mutta ku et uskalla, koska pelkäät että voisit alkaa tykätä siitä musasta

        Nauran sulle sit jonai päivänä ku tajuat kuinka naurettava itse olet!

        Eti ne idolis ja kysy nitten mielipiteitä. Veikkaan et ne nauraa sulle!!!

        Deathchain...hmm...uskompa että ne jätkät ajattelee myös että "voi ku tuliski rahaa ja listaykkösen paikka" ei varmasti mieti että "onneks me ollaan tarpeeks heviä valtavirtaan!"

        Eipä nyt pelkästään se ettäkö mua katottaisi siellä keikalla, vaan vielä sekin että mulle myös todennäköisesti käytäisi vittuilemaan ja haastamaan riitaa mun ulkoasuni takia! Pahimmassa tapauksessa saattaisin tulla vielä hakatuksikin, sillä monet niistä vihaa meitä ja mekin vihataan niitä.

        "Deathchain...hmm...uskompa että ne jätkät ajattelee myös että "voi ku tuliski rahaa ja listaykkösen paikka" ei varmasti mieti että "onneks me ollaan tarpeeks heviä valtavirtaan!""

        Ehehehehe... Ai noinko meinaat? Jospa lukisit heidän haastattelunsa uusimmasta Miasmasta. Mistä sä päättelet että ne muka haluaisi olla listaykkösiä? Ei kaikille hevibändeille ehkä merkkaakaan se levyjenmyyntiluku niin yhtä paljoa toisin kuin joillekkin pop/räp/rock ynm.- staroille. Tiesitkös sitä!?

        Täytyypä nyt jättää vähän kesken tää kirjoitus. Jatkan pian taas uudelleen!


      • LcE
        Demon of Power kirjoitti:

        Sullekkin ääliölle voisi kyllä sanoa että ettet sinäkään ole ihan perillä tästä koko touhun meinigistä. Miksikö turhaan valittelen tällaisista? Miksi jotkut valittaa viinan hinnan noususta? Miksi joku valittaisi ettei telkkarista tuliskaan enään salkkareita? Miksi joku valittaisi että jalkapallojoukkue x ei voittanutkaan matsia? Mua ei noi asiat pahemmin liikuta, samalla tavalla kuin suakaan ei liikuta tämä hevin suosio/trendi. Itse kun juon ennemminkin bisseä, enkä kato salkkareita, eikä mikään jalkapalloka voisi vähempää kiinnostaa.


        "Tiesiktkö, että pittää se metallisteillaki jostai ruokaa pöytään saaha, ja luuletko että suosittujen bändien jäsenillä ottaa suosio aivoon?
        Miksi alkaa ees soittaa jos ei todellakaan halua tulla suosituksi? Koska se vaarahan on aina olemassa jos soittaa hyvin ja hyvää musiikkia."

        Ja se että sattuuko menestymään, riippuu ihan siitä minkälaista musiikkia soittaa. Joo.. Luuletko ihan tosissaan että joku melooditon ja primitiivinen Black/Death metalli tulee noin vaan menestymään? Tuskinpa! Deathchain, siitäkin bändistä on tullut haastatteluja ja muistaakseni myös mainostettukkin jonkun verran niitten uusimpia levyjä. Siitä huolimatta bändi oli erittäin kovalla tsägällä myyntilistan jossain olikohan nyt 18. suunnilleen. Ja miksi? Noh, koska se taas on (ainakin vielä onneksi) liian rankkaa suurelle yleisölle. Ei melodioita. Ja hahhahah.. Millä muulla tavalla saada ruoka pöytään? Ai, että meillä ei sit muka olekkaan mitään muita työntekomahdollisuuksia kuin musan teko? Mekö ei saataisikaan tehdä muuta työtä xD Oletkos sattunut tietämään että toiset hevibändit haluaa menestyä mahdollisimman hyvin, kun taas toiset haluaa pysyä maan alla.

        Mitä nyt vielä tulee tuohon pukeutumiseen. Mitäs itse luulisit jos menisin jonkun räp-artistin keikalle mustassa nahkatakissa, mustassa bändipaidassa ja mustissa housuissa parin ketjun kera? Samallailla sekin on yhtä outoa, kun taas siellä kaikki muut on hoppareiksi pukeutuneita.

        Se että joku tosi tavallinen Matti Meikäläinen/pissis/fruittari/ym. kusipää, joka pitää mua nyt vähän parempana tyyppinä kun hän itsekkin kuuntelee ja ymmärtää nyt heviä, puhuukin yhtäkkiä duunipaikassa hevistä. Niin ei mua noin vaan innostaisi lähteä keskustelemaan niittenkin kanssa näistä. Joidenkin elämäähän tämä vähän muuttaa tää trendi.

        Lopetatko jonkun tietyn bändin kuuntelemisen silloin, kun se saa vähänkin suosiota?


      • Demon of Power
        LcE kirjoitti:

        Lopetatko jonkun tietyn bändin kuuntelemisen silloin, kun se saa vähänkin suosiota?

        Onhan jotkut suosikkibändeistänikin saanut viime vuosina suosiota kuin koskaan ennen, silti en ole vieläkään hylännyt. En kyllä ole väittänyt kuuntelevani pelkästään UG:tä.
        Kunhan niillä pysyy musiikki samalla tasolla tai ei kaupallistu liikaa. Onhan mullakin nyt pari tai muutama suosikki bändiä jotka kallistuu valtavirtaan päin, mutta ei muuten vaan houkuta pahemmin tutustua Bodomeihin, Staminoihin ja muihin vastaaviin. Ei vaan kiinnosta! Monet niistä ei vaan nappaa tarpeeksi tai yleensä ei nappaa ollenkaan että vaivautuisi tutustumaan.


    • n4754_

      Puhut kyllä Demon of Power totta. Mutta vain harvoissa asioissa.Kyllähän se vituttaa kun heviä kuuntelevat jotku tr00-pissarit. Mutta saisi se hevi silti olla enemmän underground-meininkiä,aivan kuten 80-luvulla!Mutta silti voisit vähentää tota sun ainasta raivoos. ''VITTTUUUUU SAATANA RUNKKAAAN CAPSIIIIIIIIII JA VINEENN KAIKILLE WNB HEVAREILLE!!!! OON TR000!'' Koita jätkä kestää oma angstis.
      Kiitos ja kumarrus.

    • TosiHevari!
    • Black Hawk

      Ensinnäkin Hevi ei ole koskaan ollut undergroundia

      mm. Black Sabbath, Led Zeppelin, Pantera, motörhead Vittu jopa Eagles ja jimi hendrix on/oli heviä.

      toiseksi underground hevi on aina ollut black metallia johon liittyy usein (ei aina) uskonnollisia vakaumuksia joita ns. normaali heviin ei kuulu

      siinä olen samaa mieltä että hevi on elämäntapa

      lopuksi:

      Lordi ei ole heviä, Kotiteollisuus ei ole heviä, moni muu ns. "hevibändi" ei ole heviä

      vituttaa tommonen saatanan vouhottaminen että "kuuntelen musaa jota moni ei kuuntele eli oon vitun kova jätkä"

      Vielä pukeutumisesta:
      Hevarit ei välttämättä pukeudu nahkatakkiin pillifarkkuihin ja pitkään mustaan lettiin vaan siinä on aina ollut ideana olla oma itsensä eikä mikään vitun kapina yhteiskuntaa vastaan, Olet tosiaan tainnut sekoittaa punkin ja metallimusiikin keskenään

      hevi on aina ollut mainstreamia (vaikka kultavuodet olikin 60-70 luvulla) ja siellä se tulee pysymään

      Black- ja deathmetalli on undergroundia edelleen ja siellä se pysyy.

      • black hawk

        vielä voisin lisätä että et varmasti tunnistais mua "hevariksi" jos tulisin kadulla vastaan, enkä pukeudu minkään "muoti ilmiön" mukaan eli ei ole lökä pöksyjä eikä nahkatakkia saatikka kirkkaita "ihqdaa" paitoja päällä

        suomeksi: minullakin on täysin oma pukeutumistyyli ja uskon että kukaan ei tule vittuilemaan/vetämään turpaan hevi festareilla tai missään muussakaan tapahtumassa

        lisäksi joudun jo pelkän sivutyöni takia kuuntelemaan montaa eri musiikki genreä tapahtuman järjestäjänä ja esiintyjien hankkijana


      • Demon of Power

        "Ensinnäkin Hevi ei ole koskaan ollut undergroundia"

        Ehkei, mutta ei se myöskään ihan valtavirtaakaan ole ollut, varsinkaan näin valtavirtaa, mitä niitä nyt on vain muutamia hevibändi nimiä ollut että ei nyt ihan kokonaisuudessa ennen ollut. Mun mielestä kyllä Led Zeppelin, Eagles ja Jimi Hendrix (No tästäkin nyt on useita eri mielipiteitä) ovat pikemminkin olleet suunnannäyttäjiä kuin hevin pioneereja. Eaglesia ja Jimi Hendrixiä en ainakaan kyllä lähtisi luettelemaan heviksi, mun mielestä ne ovat kyllä ihan rockia. Niissä ei ole ihan sitä hevinsielua ja/tai tunnelmaa.

        "Lordi ei ole heviä, Kotiteollisuus ei ole heviä, moni muu ns. "hevibändi" ei ole heviä"

        Hehheheh... Esim. Lordi on kylläkin mun mielestä ihan poppia hevin soundilla, Kotiteollisuus taas on mun mielestä enemmänkin jotain suomirockia kuin heviä. Jos puhutaan sellaisista bändeistä kuten esim: Kreator, Celtic Frost, Mayhem, Impaled Nazarene, Beherit, Torture Killer, Cannibal Corpse, Saxon, Possessed, King Diamond ja vielä vaikkapa Iron Maiden, niin vasta siinä vaiheessa voidaan jo puhua hevistä.

        "vituttaa tommonen saatanan vouhottaminen että "kuuntelen musaa jota moni ei kuuntele eli oon vitun kova jätkä""

        Tämä nyt on vaan mun mielipide, mutta mun mielestä heviä ei kyllä todellakaan ole tehty kaikille! Jossain olet varmasti joskus kuullutkin että hevihän on saatanan musiikkia! Se on mun mielestä tismalleen right. Hevimusiikin kuuluisi olla vaarallista, sen pitäisi olla elämänkierre/tapa mistä kaikkien ei välttämättä kuuluisikaan selviytyä. Tai miten tuon nyt sit selittäisi. Mitä enemmän suosiota, sitä enemmän sitä halvatun turvallisuutta. Ymmärsitkö ollenkaan pointtia?

        "Hevarit ei välttämättä pukeudu nahkatakkiin pillifarkkuihin ja pitkään mustaan lettiin vaan siinä on aina ollut ideana olla oma itsensä eikä mikään vitun kapina yhteiskuntaa vastaan, Olet tosiaan tainnut sekoittaa punkin ja metallimusiikin keskenään"

        No okei, ehkei välttämättä pukeutumisen tarkoitus ole ollut provosoida, mutta onhan se toisaalta ennen onnistunut melkein yhtä hyvin provosoimaan samalla tavalla siinä missä punk-tyylikin. Että miten senkin nyt sitten loppujen lopuksi ottaa?


      • Demon of Power
        black hawk kirjoitti:

        vielä voisin lisätä että et varmasti tunnistais mua "hevariksi" jos tulisin kadulla vastaan, enkä pukeudu minkään "muoti ilmiön" mukaan eli ei ole lökä pöksyjä eikä nahkatakkia saatikka kirkkaita "ihqdaa" paitoja päällä

        suomeksi: minullakin on täysin oma pukeutumistyyli ja uskon että kukaan ei tule vittuilemaan/vetämään turpaan hevi festareilla tai missään muussakaan tapahtumassa

        lisäksi joudun jo pelkän sivutyöni takia kuuntelemaan montaa eri musiikki genreä tapahtuman järjestäjänä ja esiintyjien hankkijana

        "suomeksi: minullakin on täysin oma pukeutumistyyli ja uskon että kukaan ei tule vittuilemaan/vetämään turpaan hevi festareilla tai missään muussakaan tapahtumassa"

        Tavisvaatteissa nyt on aina voinut lähteä ihan vapaasti hevifestareille ja ihan minne vaan muuallekkin, mutta nyt olikin puhe pelkästään hopparikuteista. Oletkos ollutkaan Tuska-festareilla v.2003 tai sitä ennen jo. Siihen aikaan ainakin jos olisit mennyt hopparikuteissa Tuskaan, niin jollain 50-60 % mahdollisuudella olisit saanut varmasti turpaan.


      • räyh
        Demon of Power kirjoitti:

        "Ensinnäkin Hevi ei ole koskaan ollut undergroundia"

        Ehkei, mutta ei se myöskään ihan valtavirtaakaan ole ollut, varsinkaan näin valtavirtaa, mitä niitä nyt on vain muutamia hevibändi nimiä ollut että ei nyt ihan kokonaisuudessa ennen ollut. Mun mielestä kyllä Led Zeppelin, Eagles ja Jimi Hendrix (No tästäkin nyt on useita eri mielipiteitä) ovat pikemminkin olleet suunnannäyttäjiä kuin hevin pioneereja. Eaglesia ja Jimi Hendrixiä en ainakaan kyllä lähtisi luettelemaan heviksi, mun mielestä ne ovat kyllä ihan rockia. Niissä ei ole ihan sitä hevinsielua ja/tai tunnelmaa.

        "Lordi ei ole heviä, Kotiteollisuus ei ole heviä, moni muu ns. "hevibändi" ei ole heviä"

        Hehheheh... Esim. Lordi on kylläkin mun mielestä ihan poppia hevin soundilla, Kotiteollisuus taas on mun mielestä enemmänkin jotain suomirockia kuin heviä. Jos puhutaan sellaisista bändeistä kuten esim: Kreator, Celtic Frost, Mayhem, Impaled Nazarene, Beherit, Torture Killer, Cannibal Corpse, Saxon, Possessed, King Diamond ja vielä vaikkapa Iron Maiden, niin vasta siinä vaiheessa voidaan jo puhua hevistä.

        "vituttaa tommonen saatanan vouhottaminen että "kuuntelen musaa jota moni ei kuuntele eli oon vitun kova jätkä""

        Tämä nyt on vaan mun mielipide, mutta mun mielestä heviä ei kyllä todellakaan ole tehty kaikille! Jossain olet varmasti joskus kuullutkin että hevihän on saatanan musiikkia! Se on mun mielestä tismalleen right. Hevimusiikin kuuluisi olla vaarallista, sen pitäisi olla elämänkierre/tapa mistä kaikkien ei välttämättä kuuluisikaan selviytyä. Tai miten tuon nyt sit selittäisi. Mitä enemmän suosiota, sitä enemmän sitä halvatun turvallisuutta. Ymmärsitkö ollenkaan pointtia?

        "Hevarit ei välttämättä pukeudu nahkatakkiin pillifarkkuihin ja pitkään mustaan lettiin vaan siinä on aina ollut ideana olla oma itsensä eikä mikään vitun kapina yhteiskuntaa vastaan, Olet tosiaan tainnut sekoittaa punkin ja metallimusiikin keskenään"

        No okei, ehkei välttämättä pukeutumisen tarkoitus ole ollut provosoida, mutta onhan se toisaalta ennen onnistunut melkein yhtä hyvin provosoimaan samalla tavalla siinä missä punk-tyylikin. Että miten senkin nyt sitten loppujen lopuksi ottaa?

        "Tämä nyt on vaan mun mielipide, mutta mun mielestä heviä ei kyllä todellakaan ole tehty kaikille! "

        Haista jätkä pitkä paska.
        "Heviä ei ole tehty kaikille, se on joidenkin tiettyjen tarkkaan valittujen saatanan kovien tr00hevareitten yksinoikeus."

        Ja itsesi tietenkin lasket mukaan tähän kategoriaan..


      • Demon of Power
        räyh kirjoitti:

        "Tämä nyt on vaan mun mielipide, mutta mun mielestä heviä ei kyllä todellakaan ole tehty kaikille! "

        Haista jätkä pitkä paska.
        "Heviä ei ole tehty kaikille, se on joidenkin tiettyjen tarkkaan valittujen saatanan kovien tr00hevareitten yksinoikeus."

        Ja itsesi tietenkin lasket mukaan tähän kategoriaan..

        pitäisi nimenomaan olla vaihtoehtoista musiikkia paskaiselle valtavirtamusiikille, popille, räpille ynm. purkkateknolle. Hevi on niille, joita ei kiinnosta kuulua valtavirtaan. Sitä paitsi, just kun löysin tämän genren ennen valtavirtaa, niin olisin todellakin halunnut kokeilla millaista se olisi ollut elää hevarina kun tämä ei ollut vielä ollenkaan muotia/valtavirtasuosiossa. Sitäpaitsi ihan niin kuin Aleksi Laihokin sanoi juuri tän vuoden Tuskan tunnelmissa että hevistä on nykyään mennyt uskottavuus. Olen ihan samaa mieltä todellakin, jos se on joka idiootin musaa. Kiitti vitusti suurelle valtavirralle, kun tulitte ja pilasitte tämän skenen. Teitte tästä aivan vitun naurettavan. Kerronko vielä perusteita tähän?


      • räyh
        Demon of Power kirjoitti:

        pitäisi nimenomaan olla vaihtoehtoista musiikkia paskaiselle valtavirtamusiikille, popille, räpille ynm. purkkateknolle. Hevi on niille, joita ei kiinnosta kuulua valtavirtaan. Sitä paitsi, just kun löysin tämän genren ennen valtavirtaa, niin olisin todellakin halunnut kokeilla millaista se olisi ollut elää hevarina kun tämä ei ollut vielä ollenkaan muotia/valtavirtasuosiossa. Sitäpaitsi ihan niin kuin Aleksi Laihokin sanoi juuri tän vuoden Tuskan tunnelmissa että hevistä on nykyään mennyt uskottavuus. Olen ihan samaa mieltä todellakin, jos se on joka idiootin musaa. Kiitti vitusti suurelle valtavirralle, kun tulitte ja pilasitte tämän skenen. Teitte tästä aivan vitun naurettavan. Kerronko vielä perusteita tähän?

        Vai että hevin pitäisi olla vaihtoehto valtavirralle..?
        Jos pelkäät kovasti, ettet enää erotu hevillä siitä hirveästä valtavirrasta niin voihan sitä erottua kuuntelemalla vaikka jotain klassista ja oopperaa :D On sekin vaihtoehto.

        "..niin olisin todellakin halunnut kokeilla millaista se olisi ollut elää hevarina kun tämä ei ollut vielä ollenkaan muotia/valtavirtasuosiossa."

        -Mitä oon sinun aiempaa tekstiä lukenu niin kuulostaa siltä, että tiiät kaiken mahollisen hevistä ja oot niin hevari ku olla saattaa niin mikset edelleen voi jatkaa onnellista elämää onnellisena hevarina ku näytät tietävän ettei muut oo sinun vertasia tässä asiassa.

        Jaa jaa se on sitten kuuntelijoiden vika, että hevistä menee uskottavuus, selvä.
        Korjaantuuko asia siis kaiken logiikan mukaan niin, että kukaan ei vaan yksinkertaisesti enää kuuntele heviä, sitäkö ajat takaa? Että sitten uskottavuus palautuu?
        Sanosin että mission impossible.

        Mutta jos vielä opiskelisit lisää täältä, ihan hyödyllistä tietoa:

        http://hiki.pedia.ws/wiki/Hevari


      • Demon of Power
        räyh kirjoitti:

        Vai että hevin pitäisi olla vaihtoehto valtavirralle..?
        Jos pelkäät kovasti, ettet enää erotu hevillä siitä hirveästä valtavirrasta niin voihan sitä erottua kuuntelemalla vaikka jotain klassista ja oopperaa :D On sekin vaihtoehto.

        "..niin olisin todellakin halunnut kokeilla millaista se olisi ollut elää hevarina kun tämä ei ollut vielä ollenkaan muotia/valtavirtasuosiossa."

        -Mitä oon sinun aiempaa tekstiä lukenu niin kuulostaa siltä, että tiiät kaiken mahollisen hevistä ja oot niin hevari ku olla saattaa niin mikset edelleen voi jatkaa onnellista elämää onnellisena hevarina ku näytät tietävän ettei muut oo sinun vertasia tässä asiassa.

        Jaa jaa se on sitten kuuntelijoiden vika, että hevistä menee uskottavuus, selvä.
        Korjaantuuko asia siis kaiken logiikan mukaan niin, että kukaan ei vaan yksinkertaisesti enää kuuntele heviä, sitäkö ajat takaa? Että sitten uskottavuus palautuu?
        Sanosin että mission impossible.

        Mutta jos vielä opiskelisit lisää täältä, ihan hyödyllistä tietoa:

        http://hiki.pedia.ws/wiki/Hevari

        "Vai että hevin pitäisi olla vaihtoehto valtavirralle..?
        Jos pelkäät kovasti, ettet enää erotu hevillä siitä hirveästä valtavirrasta niin voihan sitä erottua kuuntelemalla vaikka jotain klassista ja oopperaa :D On sekin vaihtoehto."

        Ei pelkästään musalla, vaan myöskin tyylillä.

        "Jaa jaa se on sitten kuuntelijoiden vika, että hevistä menee uskottavuus, selvä.
        Korjaantuuko asia siis kaiken logiikan mukaan niin, että kukaan ei vaan yksinkertaisesti enää kuuntele heviä, sitäkö ajat takaa? Että sitten uskottavuus palautuu?
        Sanosin että mission impossible."

        Ei, vaan että suosio laantuisi. Pois samperi valtavirrasta!


    • Vanha Kansa

      Kun spedeistä puhutaan niin katso aivan huviksesi peiliin. Tarviiko ihmisten pelätä hevareita. Muualla Suomessa oli aikoinaan sanonta, ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti. Kuulostat just sellaselta yläasteen hissukalta josta tuli kova jätkä kun löysi heavy-musiikin. Päteekö sama sanonta myös sinuun?
      Ennen mua pelotti, nyt moon hevari!

      • Demon of Power

        ..kun joskus vielä 4 vuotta sitten kaikkia hevareita pidettiin vielä saatananpalvojina, kirkonpolttajina taikka mielenvikaisina hulluina? Siitä syystä hevareita juuri pelättiin tai suhtauduttiin epävarmasti. Niin ja olihan siinä vielä sekin että hevareihin vielä niihin aikoihin törmäsi aika harvoin kadulla. Kunnes eräänä päivänä tuli Nightshit, joka teki suuren kirotun läpimurtonsa ja vielä Lordi, joka voitti Euroviisut. Senhän jälkeen hevareita onkin pidetty ihan "tavallisina", "vaarattomina" ja "terveinä" kaduntallaajina.

        "Kuulostat just sellaselta yläasteen hissukalta josta tuli kova jätkä kun löysi heavy-musiikin. Päteekö sama sanonta myös sinuun?
        Ennen mua pelotti, nyt moon hevari!"

        Aijaa vai, mun mielestä se taas vaan on niin vitun idioottimaisen ja ärsyttävän näköistä, kun nyt kauhean moni yhtäkkiä pukeutuu johonkin erikoiseen alakulttuurityyliin, vielä sekin kun osakin niistä on ihan täysposereita. Ihan kuin nyt yhtäkkiä kaikki haluaisi näyttää tosi extremeltä/erillaiselta. Toi tyyli on olemassa ihan sitä varten, jos ei halua ihan näyttää joltain tavalliselta kaduntallaajalta ja haluaa erottua joukosta. Ei niinkuin kiinnosta kuulua suureen massaan. Ennen se vielä oli mahdollista. Ja minä nyt en ole koskaan pelännytkään hevareita. Se vaan tuntui ennen niin siistiltä, kuin oli ennen positiivisesti poikkeavampi musamaku kuin muilla ja vielä se että sitä pidettiin vaarallisena ja jotkut vielä pelkäsi tai halveksi mua vailla mitään käsitystä musan todellisesta laadukkuudesta. Niin ja vielä sekin että hevimusiikki ei ollut pahemmin missään niin esillä, mikä teki musasta arvokkaamman tuntuista.


    • PUNK WILL NEVER DIE

      Painuhan hevari vittuun rässiliiveinesi. 80-luku saa pysyä 80-luvulla, ei sitä vitun tukkahevin kulta-aikaa tarvitse enää nykypäivään tuoda.

      Punk voittaa metallin 6-0.

      • Demon of Power

        Ja ketäköhän täälläkin nyt kiinnostaa jonkun random punkkarin mielipiteet? Ajatellaanhan mekin ihan samalla tavalla, että Hevi voittaa punkin ihan 10-0. Että jos kuule pitäisit mielipiteesi ihan rauhassa vaan omana tietonasi ja pysyttelisit vaan siellä omalla palstallasi.


    • ^peki

      pari kysymystä vaatteista demon of powerille:

      Jos tulisin sinua vastaan kaupungilla torture killerin paidassa maastohousuissa ja maihareissa et varmaan löytäis mitään huomautettavaa

      Seuraavana päivänä olisi samat vaatteet, mutta torture killerin paidan korvaisi manowarin paita, niin ajattelisitko jotain tännen suuntaan "Vittu mikä trendi hevari kun ei osaa pukeutua oikein: pitäää tommoisten vaatteiden kannsa heavy metal bändin paitaa.... Ottais selvää miten pukeutua tommoisen bändi paida kanssa."

      Minulle tuli semmoinen kuva sinusta, että ei voi pitää heavy metall bändin paitaa jos pukeutuu muuten trash/death painotteisesti

      Ps: selvisin viestistä ilman yhtään huutomerkkiä tai caps lockin raiskausta.

      • Demon of Power

        En mä nyt ihan tuota meinaa. Kyllähän moni mun kaverinikin kuuntelee Manowaria ja minunkin mielestä se on ihan jees. Tykkäänhän mä muutenkin hevimetallista. Enkä mä nyt pelkän Manowar-paidan ansiosta voi heti päätellä että onko wannabe vai ei. Lähinnä se että kun kasari on nyt tänäpäivänä niin IN, niin sitä nyt kuuntelee samantien nämäkin jotka vielä kanssa kuuntelee poppia, räppiä sun muuta shaizzee. Ne on heti niin hevareita kun on just löytänyt Maidenin ja sitten muuten ne dissaa örinämusiikkia ihan samaan malliin kuin jotkut ja muut hevin vihaajat.


      • Pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        En mä nyt ihan tuota meinaa. Kyllähän moni mun kaverinikin kuuntelee Manowaria ja minunkin mielestä se on ihan jees. Tykkäänhän mä muutenkin hevimetallista. Enkä mä nyt pelkän Manowar-paidan ansiosta voi heti päätellä että onko wannabe vai ei. Lähinnä se että kun kasari on nyt tänäpäivänä niin IN, niin sitä nyt kuuntelee samantien nämäkin jotka vielä kanssa kuuntelee poppia, räppiä sun muuta shaizzee. Ne on heti niin hevareita kun on just löytänyt Maidenin ja sitten muuten ne dissaa örinämusiikkia ihan samaan malliin kuin jotkut ja muut hevin vihaajat.

        Elikkä siis sun mielestä ei voi sanoa itseään hevariksi, jos ei tykkää tietyistä hevin alalajeista? Kysympä vaan millä tavalla se örinä osasto on sen aidompaa, kuin vaikka joku fucking Sonata Arctica? Yhtä hyvin voisi sanoa että sinä et ole aito hevari, jos et tykkää tykkää Power metallista, tai vaikkapa siitä kaikkien tr00 pojujen kammoksumasta Nu metallista.

        Kuka määrittelee minkälaista on oikeanlainen Metalli?

        Ilmeisesti Demon of Flower haluaa tähän tehtävään joten määritelmää kehiin biaats !

        Entä miksi ei saa kuunnella poppia tai räppiä, jos tykkää hevistä?

        Typoo on taas varmaan enemmän kuin laki sallii, mutta ei ehdi nyt korjaamaan.


      • Pasi
        Pasi kirjoitti:

        Elikkä siis sun mielestä ei voi sanoa itseään hevariksi, jos ei tykkää tietyistä hevin alalajeista? Kysympä vaan millä tavalla se örinä osasto on sen aidompaa, kuin vaikka joku fucking Sonata Arctica? Yhtä hyvin voisi sanoa että sinä et ole aito hevari, jos et tykkää tykkää Power metallista, tai vaikkapa siitä kaikkien tr00 pojujen kammoksumasta Nu metallista.

        Kuka määrittelee minkälaista on oikeanlainen Metalli?

        Ilmeisesti Demon of Flower haluaa tähän tehtävään joten määritelmää kehiin biaats !

        Entä miksi ei saa kuunnella poppia tai räppiä, jos tykkää hevistä?

        Typoo on taas varmaan enemmän kuin laki sallii, mutta ei ehdi nyt korjaamaan.

        Oikeasti meikä antaa kyllä ihan helvetisti respectiä jos joku tosissaan ja vakavalla naamalla tulee sanomaan että Lordi on maailman paras bändi, tai että Ari Koivunen on suomen kovin hevilaulaja. Mun mielestä se on aitoa että kuuntelee sitä musiikkia mistä tykkää, eikä välitä onko tr00 vai ei. Mun mielestä se aitous on just suurinta niillä 13 vuotialla skeittari pojilla, jotka kuuli Iron Maidenia ekan kerran eilen, ja jaksaa hehkuttaa kavereille että tää on pirun kova bändi. En sitten tiedä että voiko heitä sanoa hevareiksi. Ehkä ei, mutta oon sitä mieltä että siinä aidointa on se ettei välitä vittuakaan siitä onko joku aitoa vai ei, vaan kuuntelee sitä saatanan (nimen omaan saatanan ;D) musiikkia. Myöskin kannattaa antaa muiden kuunnella sellaista musiikkia, kuin itse haluavat ja antaan heidän kutsua itseään hevareiksi jos he kerran haluavat tulla tunnetuiksi hevareina.

        Joo meikä lähteeki tästä kaupungille hudattaa Sturm und drangia ihan vaan kaikkien hevareiden kiusaksi.


      • meitsi eli siis pasi
        Pasi kirjoitti:

        Oikeasti meikä antaa kyllä ihan helvetisti respectiä jos joku tosissaan ja vakavalla naamalla tulee sanomaan että Lordi on maailman paras bändi, tai että Ari Koivunen on suomen kovin hevilaulaja. Mun mielestä se on aitoa että kuuntelee sitä musiikkia mistä tykkää, eikä välitä onko tr00 vai ei. Mun mielestä se aitous on just suurinta niillä 13 vuotialla skeittari pojilla, jotka kuuli Iron Maidenia ekan kerran eilen, ja jaksaa hehkuttaa kavereille että tää on pirun kova bändi. En sitten tiedä että voiko heitä sanoa hevareiksi. Ehkä ei, mutta oon sitä mieltä että siinä aidointa on se ettei välitä vittuakaan siitä onko joku aitoa vai ei, vaan kuuntelee sitä saatanan (nimen omaan saatanan ;D) musiikkia. Myöskin kannattaa antaa muiden kuunnella sellaista musiikkia, kuin itse haluavat ja antaan heidän kutsua itseään hevareiksi jos he kerran haluavat tulla tunnetuiksi hevareina.

        Joo meikä lähteeki tästä kaupungille hudattaa Sturm und drangia ihan vaan kaikkien hevareiden kiusaksi.

        Hevin ei tarvitse olla valtavirtaa, sen ei tarvitse olla undergroundia, sen tarvitsee vain olla hyvää musiikkia.


      • Demon of Power
        Pasi kirjoitti:

        Elikkä siis sun mielestä ei voi sanoa itseään hevariksi, jos ei tykkää tietyistä hevin alalajeista? Kysympä vaan millä tavalla se örinä osasto on sen aidompaa, kuin vaikka joku fucking Sonata Arctica? Yhtä hyvin voisi sanoa että sinä et ole aito hevari, jos et tykkää tykkää Power metallista, tai vaikkapa siitä kaikkien tr00 pojujen kammoksumasta Nu metallista.

        Kuka määrittelee minkälaista on oikeanlainen Metalli?

        Ilmeisesti Demon of Flower haluaa tähän tehtävään joten määritelmää kehiin biaats !

        Entä miksi ei saa kuunnella poppia tai räppiä, jos tykkää hevistä?

        Typoo on taas varmaan enemmän kuin laki sallii, mutta ei ehdi nyt korjaamaan.

        "Elikkä siis sun mielestä ei voi sanoa itseään hevariksi, jos ei tykkää tietyistä hevin alalajeista? Kysympä vaan millä tavalla se örinä osasto on sen aidompaa, kuin vaikka joku fucking Sonata Arctica? "

        No olisikohan sen takia, että Sonata Arctica on tollaista vitun radioystävällistä hempeilevää poppia, eikä mitään heviä. Tunteilua, rakkautta, musiikki mikä iskeytyy ihan keneen tahansa ja on sitten siinä samalla uhka heviskenelle.

        "Yhtä hyvin voisi sanoa että sinä et ole aito hevari, jos et tykkää tykkää Power metallista, tai vaikkapa siitä kaikkien tr00 pojujen kammoksumasta Nu metallista."

        Hahhahahaha... Olet aikamoinen vitsiniekka. Power Metal! On sulla vielä paljonkin oppimista ja "Nu metal" eli oikein nimitettynä siis Un metal ei ole edes metallia, vaikka kuinka yrittäisit väittää muuta. Uskotko? Vai pitääkö alkaa perustelemaan?:

        -Musiikkiin on sekoitettu Hiphopia/rappia, joka ei vaan kuulu heviin

        -Nu metallin kuuntelijatkin on semmoisia sun kaltaisia idiootteja jotka pukeutuu samalla tavalla ja jotka eivät osaa kunnioittaa ollenkaan alkuperäistä metallia ollenkaan.

        -Kyseisen musiikin kuuntelijat haukkuu oikeita hevareita aina nahkahousuhinteiksi.

        -Levyt eivät edes kestä kulutusta.

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa.

        Onneksi tuo genre on jo kumminkin kuollut ja kuopattu.
        Täytyypä taas jättää kesken, jatkan taas myöhemmin.


      • Pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        "Elikkä siis sun mielestä ei voi sanoa itseään hevariksi, jos ei tykkää tietyistä hevin alalajeista? Kysympä vaan millä tavalla se örinä osasto on sen aidompaa, kuin vaikka joku fucking Sonata Arctica? "

        No olisikohan sen takia, että Sonata Arctica on tollaista vitun radioystävällistä hempeilevää poppia, eikä mitään heviä. Tunteilua, rakkautta, musiikki mikä iskeytyy ihan keneen tahansa ja on sitten siinä samalla uhka heviskenelle.

        "Yhtä hyvin voisi sanoa että sinä et ole aito hevari, jos et tykkää tykkää Power metallista, tai vaikkapa siitä kaikkien tr00 pojujen kammoksumasta Nu metallista."

        Hahhahahaha... Olet aikamoinen vitsiniekka. Power Metal! On sulla vielä paljonkin oppimista ja "Nu metal" eli oikein nimitettynä siis Un metal ei ole edes metallia, vaikka kuinka yrittäisit väittää muuta. Uskotko? Vai pitääkö alkaa perustelemaan?:

        -Musiikkiin on sekoitettu Hiphopia/rappia, joka ei vaan kuulu heviin

        -Nu metallin kuuntelijatkin on semmoisia sun kaltaisia idiootteja jotka pukeutuu samalla tavalla ja jotka eivät osaa kunnioittaa ollenkaan alkuperäistä metallia ollenkaan.

        -Kyseisen musiikin kuuntelijat haukkuu oikeita hevareita aina nahkahousuhinteiksi.

        -Levyt eivät edes kestä kulutusta.

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa.

        Onneksi tuo genre on jo kumminkin kuollut ja kuopattu.
        Täytyypä taas jättää kesken, jatkan taas myöhemmin.

        Edelleenkään et antanut oikestaan mitään hyvää syytä sille, miksi juuri black/death metalli olisi sen aiompaa kuin mikään muukaan tyyli laji. Melko hellyttävää kun "mies" joka on kuunnellut heviä vasta muutaman vuoden käyttäytyy kuin olisi keksinyt koko genren.

        Alkaa kummasti tuntua trollilta koko jätkä.

        "-Nu metallin kuuntelijatkin on semmoisia sun kaltaisia idiootteja jotka pukeutuu samalla tavalla ja jotka eivät osaa kunnioittaa ollenkaan alkuperäistä metallia ollenkaan."

        Yhtä hyvin voi sanoa että Black Metallin kuuntelijat ovat sun kaltaisia idiootteja, jotka eivät osaa kunnioittaa muita musiikki tyylejä, kuin omaansa. Sitäpaitsi itse ainakin arvostan kaikkia Metallimusiikin alalajeja, sekä myös muita muusiikki tyylejä. Jokaisessa tyylissä on omat haasteensa, Metallissa ja classisessa musiikissa arvostan soittotaitoa, kun taas räpissä ja Hip Hopissa arvostan hyviä sanoituksia, sekä huumoria.

        Mikäli olet joskus soittanut bändissä ymmärrät että jo kappaleiden säveltäminen voi olla vaikeaa, oli kyseessä mikä tyylilaji tahansa.

        "-Kyseisen musiikin kuuntelijat haukkuu oikeita hevareita aina nahkahousuhinteiksi. "

        Sinä haukut heitä lökapöksy hinteiksi, joten aika tasoissa mennään.

        "-Levyt eivät edes kestä kulutusta.

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa. "

        Nää kaikki perustelut sopii myös moneen muuhun metallin alalajiin ihan yhtä hyvin.

        Kannattaisi sinunkin käydä pari lukion äidinkielen kurssia, siellä oppisit perustelemaan väitteesi vähän vakuuttavammin.


      • Pasi
        Pasi kirjoitti:

        Edelleenkään et antanut oikestaan mitään hyvää syytä sille, miksi juuri black/death metalli olisi sen aiompaa kuin mikään muukaan tyyli laji. Melko hellyttävää kun "mies" joka on kuunnellut heviä vasta muutaman vuoden käyttäytyy kuin olisi keksinyt koko genren.

        Alkaa kummasti tuntua trollilta koko jätkä.

        "-Nu metallin kuuntelijatkin on semmoisia sun kaltaisia idiootteja jotka pukeutuu samalla tavalla ja jotka eivät osaa kunnioittaa ollenkaan alkuperäistä metallia ollenkaan."

        Yhtä hyvin voi sanoa että Black Metallin kuuntelijat ovat sun kaltaisia idiootteja, jotka eivät osaa kunnioittaa muita musiikki tyylejä, kuin omaansa. Sitäpaitsi itse ainakin arvostan kaikkia Metallimusiikin alalajeja, sekä myös muita muusiikki tyylejä. Jokaisessa tyylissä on omat haasteensa, Metallissa ja classisessa musiikissa arvostan soittotaitoa, kun taas räpissä ja Hip Hopissa arvostan hyviä sanoituksia, sekä huumoria.

        Mikäli olet joskus soittanut bändissä ymmärrät että jo kappaleiden säveltäminen voi olla vaikeaa, oli kyseessä mikä tyylilaji tahansa.

        "-Kyseisen musiikin kuuntelijat haukkuu oikeita hevareita aina nahkahousuhinteiksi. "

        Sinä haukut heitä lökapöksy hinteiksi, joten aika tasoissa mennään.

        "-Levyt eivät edes kestä kulutusta.

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa. "

        Nää kaikki perustelut sopii myös moneen muuhun metallin alalajiin ihan yhtä hyvin.

        Kannattaisi sinunkin käydä pari lukion äidinkielen kurssia, siellä oppisit perustelemaan väitteesi vähän vakuuttavammin.

        Vielä piti kysyä että millä tavoin se että Sonatan biisit soi radiossa, on uhka hevi skenelle? Sinulla taitaa on aika heikko usko koko heviskeneä kohtaan, jos tällaista pelkäät.


      • Demon of Power
        Pasi kirjoitti:

        Edelleenkään et antanut oikestaan mitään hyvää syytä sille, miksi juuri black/death metalli olisi sen aiompaa kuin mikään muukaan tyyli laji. Melko hellyttävää kun "mies" joka on kuunnellut heviä vasta muutaman vuoden käyttäytyy kuin olisi keksinyt koko genren.

        Alkaa kummasti tuntua trollilta koko jätkä.

        "-Nu metallin kuuntelijatkin on semmoisia sun kaltaisia idiootteja jotka pukeutuu samalla tavalla ja jotka eivät osaa kunnioittaa ollenkaan alkuperäistä metallia ollenkaan."

        Yhtä hyvin voi sanoa että Black Metallin kuuntelijat ovat sun kaltaisia idiootteja, jotka eivät osaa kunnioittaa muita musiikki tyylejä, kuin omaansa. Sitäpaitsi itse ainakin arvostan kaikkia Metallimusiikin alalajeja, sekä myös muita muusiikki tyylejä. Jokaisessa tyylissä on omat haasteensa, Metallissa ja classisessa musiikissa arvostan soittotaitoa, kun taas räpissä ja Hip Hopissa arvostan hyviä sanoituksia, sekä huumoria.

        Mikäli olet joskus soittanut bändissä ymmärrät että jo kappaleiden säveltäminen voi olla vaikeaa, oli kyseessä mikä tyylilaji tahansa.

        "-Kyseisen musiikin kuuntelijat haukkuu oikeita hevareita aina nahkahousuhinteiksi. "

        Sinä haukut heitä lökapöksy hinteiksi, joten aika tasoissa mennään.

        "-Levyt eivät edes kestä kulutusta.

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa. "

        Nää kaikki perustelut sopii myös moneen muuhun metallin alalajiin ihan yhtä hyvin.

        Kannattaisi sinunkin käydä pari lukion äidinkielen kurssia, siellä oppisit perustelemaan väitteesi vähän vakuuttavammin.

        "-Edelleenkään et antanut oikestaan mitään hyvää syytä sille, miksi juuri black/death metalli olisi sen aiompaa kuin mikään muukaan tyyli laji. Melko hellyttävää kun "mies" joka on kuunnellut heviä vasta muutaman vuoden käyttäytyy kuin olisi keksinyt koko genren."

        Joo, sanoin juuri äsken viestini lopussa että jää nyt hieman kesken, jatkan taas myöhemmin. No mut joo, pitäiskö sitten alkaa esittää perusteluita miksi nämä tyylit ainakin ovat aitoa metallia:

        -Liian rankkaa/raskasta valtavirralle.

        -Ei kivoja lyriikoita.

        -Ainoat musiikkityylit, mitkä vielä onnistuu hyvin shokeeraamaan ja provosoimaan.

        -Tarpeeksi rankkaa ollakseen heviä.

        -Edelleenkin melko vihattua/halveksittua musiikkia.

        En tiedä tuleeko nyt ton enempää perusteluita mieleen, mutta siinä nyt tuli ainakin muutama.

        "-Yhtä hyvin voi sanoa että Black Metallin kuuntelijat ovat sun kaltaisia idiootteja, jotka eivät osaa kunnioittaa muita musiikki tyylejä, kuin omaansa. Sitäpaitsi itse ainakin arvostan kaikkia Metallimusiikin alalajeja, sekä myös muita muusiikki tyylejä. Jokaisessa tyylissä on omat haasteensa, Metallissa ja classisessa musiikissa arvostan soittotaitoa, kun taas räpissä ja Hip Hopissa arvostan hyviä sanoituksia, sekä huumoria."

        "Mikäli olet joskus soittanut bändissä ymmärrät että jo kappaleiden säveltäminen voi olla vaikeaa, oli kyseessä mikä tyylilaji tahansa."

        Ai jaa... Olenko mä nyt muka missä väittänyt että en osaisi arvostaa muka muita musiikintyylejä. Itse asiassa kuuntelenhan mä joskus välillä vanhaa rockiakin, jazzia ja jotain tiettyä konemusaakin. Okei, voin vielä myöntää että olen joskus räpissäkin kuullut 3-4 kappaletta, mutta muuten kyllä vihaan koko genreä, tai ainakin gangstashittiä.

        Niin ja olen kylläkin just tällä hetkellä yhdessä hevibändissä, että tiedän kyllä ettei se säveltäminen mitään helppoa ole.

        "-Sinä haukut heitä lökapöksy hinteiksi, joten aika tasoissa mennään."

        No joo, helvetin pässi! Kun kyse oli lähinnä siitä että kun ne on heti olevinaan niin metallisteja, kun kuuntelee sellaista vitun shaizzee, mutta kas kummaa pukeutuukin Hip Hop-tyylisesti ja kadulla ihan rauhassa niiden ohi kävellessään rupeaakin kattomaan mun kaltaisia, kun jotain halpaa makkaraa taikka saattaa ruveta vittuilemaan/huutamaan perään jotain tyhmää. Choosing Deathistakin olin lukenut, kun joku Napalm Deathin soittajista oli kadulla kävellyt muutamien Un metallistien ohi, joilla oli Slipknotin paidat, niin samantien alkanut kattomaan kun jotain halpaa makkaraa. Noh, se jätkä oli sitten ajatuksissaan todennut että ette te siinä nyt lesoisi, jos en olisi koskaan alkanut tekemään musiikkia. Että mitäp nuo mun kertomat sitten kertookin heistä? Tosin ei noita Un metallisteja ole onneksi kuin ehkä enään harvassa.


      • Demon of Power
        Demon of Power kirjoitti:

        "-Edelleenkään et antanut oikestaan mitään hyvää syytä sille, miksi juuri black/death metalli olisi sen aiompaa kuin mikään muukaan tyyli laji. Melko hellyttävää kun "mies" joka on kuunnellut heviä vasta muutaman vuoden käyttäytyy kuin olisi keksinyt koko genren."

        Joo, sanoin juuri äsken viestini lopussa että jää nyt hieman kesken, jatkan taas myöhemmin. No mut joo, pitäiskö sitten alkaa esittää perusteluita miksi nämä tyylit ainakin ovat aitoa metallia:

        -Liian rankkaa/raskasta valtavirralle.

        -Ei kivoja lyriikoita.

        -Ainoat musiikkityylit, mitkä vielä onnistuu hyvin shokeeraamaan ja provosoimaan.

        -Tarpeeksi rankkaa ollakseen heviä.

        -Edelleenkin melko vihattua/halveksittua musiikkia.

        En tiedä tuleeko nyt ton enempää perusteluita mieleen, mutta siinä nyt tuli ainakin muutama.

        "-Yhtä hyvin voi sanoa että Black Metallin kuuntelijat ovat sun kaltaisia idiootteja, jotka eivät osaa kunnioittaa muita musiikki tyylejä, kuin omaansa. Sitäpaitsi itse ainakin arvostan kaikkia Metallimusiikin alalajeja, sekä myös muita muusiikki tyylejä. Jokaisessa tyylissä on omat haasteensa, Metallissa ja classisessa musiikissa arvostan soittotaitoa, kun taas räpissä ja Hip Hopissa arvostan hyviä sanoituksia, sekä huumoria."

        "Mikäli olet joskus soittanut bändissä ymmärrät että jo kappaleiden säveltäminen voi olla vaikeaa, oli kyseessä mikä tyylilaji tahansa."

        Ai jaa... Olenko mä nyt muka missä väittänyt että en osaisi arvostaa muka muita musiikintyylejä. Itse asiassa kuuntelenhan mä joskus välillä vanhaa rockiakin, jazzia ja jotain tiettyä konemusaakin. Okei, voin vielä myöntää että olen joskus räpissäkin kuullut 3-4 kappaletta, mutta muuten kyllä vihaan koko genreä, tai ainakin gangstashittiä.

        Niin ja olen kylläkin just tällä hetkellä yhdessä hevibändissä, että tiedän kyllä ettei se säveltäminen mitään helppoa ole.

        "-Sinä haukut heitä lökapöksy hinteiksi, joten aika tasoissa mennään."

        No joo, helvetin pässi! Kun kyse oli lähinnä siitä että kun ne on heti olevinaan niin metallisteja, kun kuuntelee sellaista vitun shaizzee, mutta kas kummaa pukeutuukin Hip Hop-tyylisesti ja kadulla ihan rauhassa niiden ohi kävellessään rupeaakin kattomaan mun kaltaisia, kun jotain halpaa makkaraa taikka saattaa ruveta vittuilemaan/huutamaan perään jotain tyhmää. Choosing Deathistakin olin lukenut, kun joku Napalm Deathin soittajista oli kadulla kävellyt muutamien Un metallistien ohi, joilla oli Slipknotin paidat, niin samantien alkanut kattomaan kun jotain halpaa makkaraa. Noh, se jätkä oli sitten ajatuksissaan todennut että ette te siinä nyt lesoisi, jos en olisi koskaan alkanut tekemään musiikkia. Että mitäp nuo mun kertomat sitten kertookin heistä? Tosin ei noita Un metallisteja ole onneksi kuin ehkä enään harvassa.

        "-Levyt eivät edes kestä kulutusta."

        No ei kyllä yleensä oikeassa metallissa niin pahemmin edes havaitse tällaista. Itse olen joskus myös kuunnellut tuota tyyliä ja täytyy sanoa että niihin kyllästyy jo viimeistään 3 kuukauden päästä. Mitä kun itse olen taas kuunnellut esim. Impaled Nazarenea, Obituarya tai vaikkapa Carpathian Forestia niin mulla on yleensä kuukaudesta toiseen soinut samat levyt yleensä soittimessa

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        Tässä (Nu metal) genressä tämä painottuu vähän liiankin vahvasti

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa. "

        Kyseinen musatyyli on olevinaan niin rankkaa, eikä edes ole riittävän raskasta!


      • Pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        "-Levyt eivät edes kestä kulutusta."

        No ei kyllä yleensä oikeassa metallissa niin pahemmin edes havaitse tällaista. Itse olen joskus myös kuunnellut tuota tyyliä ja täytyy sanoa että niihin kyllästyy jo viimeistään 3 kuukauden päästä. Mitä kun itse olen taas kuunnellut esim. Impaled Nazarenea, Obituarya tai vaikkapa Carpathian Forestia niin mulla on yleensä kuukaudesta toiseen soinut samat levyt yleensä soittimessa

        -Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan.

        Tässä (Nu metal) genressä tämä painottuu vähän liiankin vahvasti

        -Musiikki on niin vitun tekorankkaa. "

        Kyseinen musatyyli on olevinaan niin rankkaa, eikä edes ole riittävän raskasta!

        "No joo, helvetin pässi! Kun kyse oli lähinnä siitä että kun ne on heti olevinaan niin metallisteja, kun kuuntelee sellaista vitun shaizzee, mutta kas kummaa pukeutuukin Hip Hop-tyylisesti ja kadulla ihan rauhassa niiden ohi kävellessään rupeaakin kattomaan mun kaltaisia, kun jotain halpaa makkaraa taikka saattaa ruveta vittuilemaan/huutamaan perään jotain tyhmää. Choosing Deathistakin olin lukenut, kun joku Napalm Deathin soittajista oli kadulla kävellyt muutamien Un metallistien ohi, joilla oli Slipknotin paidat, niin samantien alkanut kattomaan kun jotain halpaa makkaraa. Noh, se jätkä oli sitten ajatuksissaan todennut että ette te siinä nyt lesoisi, jos en olisi koskaan alkanut tekemään musiikkia. Että mitäp nuo mun kertomat sitten kertookin heistä? Tosin ei noita Un metallisteja ole onneksi kuin ehkä enään harvassa."

        Toi menee kyllä jo vähän yleistämisen puolelle. Tyhmiä ihmisiä löytyy varmaan myös muiden metallistien joukosta. Veikkaan kuitenkin että suurin osa Nu metallin kuuntelijoista on kuitenkin ihan mukavaa väkeä ja sitäpaitsi kyllä ne Nu metalli ihmisetkin varmaan kuuntelevat myös muita metalli genrejä, sattuvat vain pukeutumaan Nu metal tyyliin koska tyyli heidän mielestään sopii heille paremmin kuin perinteine nahkahousu meininki.

        Sinähän juuri kuitenkin halusit että ihmiset katsovat sinua pahasti kadulla sen takia että olet hevari, joten älä valita.

        Nu metallinhan pitäisi tällä hetkellä olla mielestäsi todella kova juttu, kun se kerran tällä hetkellä on niin epäsuosittua. :D

        "-Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan. "

        Sanoppa sitten mitä uudistuksia esim. Black Metalliin on tullut vaikkapa nyt viimeisen parin vuoden aikana. :)

        Mainitsit jossain vanhemmassa viestissäsi että pari vuotta sitten Tuska festareilla olisi saanu turpaan räppi kamat päällä, menisitkö sitten itse vetämään tätä "räppäriä" turpaan?, jos menisit niin miksi ihmeessä?


      • Demon of Power
        Pasi kirjoitti:

        "No joo, helvetin pässi! Kun kyse oli lähinnä siitä että kun ne on heti olevinaan niin metallisteja, kun kuuntelee sellaista vitun shaizzee, mutta kas kummaa pukeutuukin Hip Hop-tyylisesti ja kadulla ihan rauhassa niiden ohi kävellessään rupeaakin kattomaan mun kaltaisia, kun jotain halpaa makkaraa taikka saattaa ruveta vittuilemaan/huutamaan perään jotain tyhmää. Choosing Deathistakin olin lukenut, kun joku Napalm Deathin soittajista oli kadulla kävellyt muutamien Un metallistien ohi, joilla oli Slipknotin paidat, niin samantien alkanut kattomaan kun jotain halpaa makkaraa. Noh, se jätkä oli sitten ajatuksissaan todennut että ette te siinä nyt lesoisi, jos en olisi koskaan alkanut tekemään musiikkia. Että mitäp nuo mun kertomat sitten kertookin heistä? Tosin ei noita Un metallisteja ole onneksi kuin ehkä enään harvassa."

        Toi menee kyllä jo vähän yleistämisen puolelle. Tyhmiä ihmisiä löytyy varmaan myös muiden metallistien joukosta. Veikkaan kuitenkin että suurin osa Nu metallin kuuntelijoista on kuitenkin ihan mukavaa väkeä ja sitäpaitsi kyllä ne Nu metalli ihmisetkin varmaan kuuntelevat myös muita metalli genrejä, sattuvat vain pukeutumaan Nu metal tyyliin koska tyyli heidän mielestään sopii heille paremmin kuin perinteine nahkahousu meininki.

        Sinähän juuri kuitenkin halusit että ihmiset katsovat sinua pahasti kadulla sen takia että olet hevari, joten älä valita.

        Nu metallinhan pitäisi tällä hetkellä olla mielestäsi todella kova juttu, kun se kerran tällä hetkellä on niin epäsuosittua. :D

        "-Genre on niin paikalleen jämähtänyt, kaikki bändit ovat sitä samaa paskaa vaan. "

        Sanoppa sitten mitä uudistuksia esim. Black Metalliin on tullut vaikkapa nyt viimeisen parin vuoden aikana. :)

        Mainitsit jossain vanhemmassa viestissäsi että pari vuotta sitten Tuska festareilla olisi saanu turpaan räppi kamat päällä, menisitkö sitten itse vetämään tätä "räppäriä" turpaan?, jos menisit niin miksi ihmeessä?

        "Veikkaan kuitenkin että suurin osa Nu metallin kuuntelijoista on kuitenkin ihan mukavaa väkeä ja sitäpaitsi kyllä ne Nu metalli ihmisetkin varmaan kuuntelevat myös muita metalli genrejä, sattuvat vain pukeutumaan Nu metal tyyliin koska tyyli heidän mielestään sopii heille paremmin kuin perinteine nahkahousu meininki."

        Pöh! Nojoo, on varmaan ok-tyyppejä näissäkin, mut mitä itse olen yleensä nähnyt niin aika samanlaisia uhopellejä ja mummojen potkijoita, kuin mitä nämä monet räppilökäpöksytkin. Ja edelleenkin hip hop-tyyli ei kuulu metalliin!

        "Sinähän juuri kuitenkin halusit että ihmiset katsovat sinua pahasti kadulla sen takia että olet hevari, joten älä valita."

        Ei ole sama asia! Jos se "nu metal" on sitten metallia, niin miksi ne ei katso hyväksyvämmällä silmällä hevareita? Sekin on yksi syy miksi nu metallia ei voida todellakaan pitää metallina.

        "Nu metallinhan pitäisi tällä hetkellä olla mielestäsi todella kova juttu, kun se kerran tällä hetkellä on niin epäsuosittua. :D"

        Hahahaa... kukaan ei kyllä enään tykkää mistään nu metallista :D Itseasiassa kyllä mä kuuntelin vielä joskus neljä tai yli neljä vuotta sitten tuota vitun paskaa, ja täytyy kyllä todeta että onneksi nekin ajat on mulla jo takanapäin. Tunnen koko genren melko hyvin ja voin sanoa että nu metalli on kyllä paskinta mitä on. Ihan täyttä kusetusta koko genre. Voi vittu! Silloin kun kirottu paska tuli ja valtasi markkinat unohdettiin kokonaan vanha kunnon hevi ja annettiin enemmän arvostusta tällekkin mitättömyydelle. Ajateltiin vielä että kun musiikkiin lisätään räppiä, niin sillä tavalla se metalli juuri pelastetaan.

        "Sanoppa sitten mitä uudistuksia esim. Black Metalliin on tullut vaikkapa nyt viimeisen parin vuoden aikana. :)"

        Onhan siihen kyllä tullut, jos vaikkapa kuuntelee joidenkin kyseisten pioneerien uusimpia teoksia. Esim. vaikkapa Mayhemin ja Satyriconin, niin niissähän on ihan selkeästi jotain muista poikeavaa. Niin ja löytyy kylläkin paljon bläkkisbändejä joilla on kyllä mun mielestä ihan oma tyyli, saanenko vielä luetella:

        Akercocke
        Beherit
        Burzum
        Carpathian Forest
        Emperor
        Endless Dismal Moan
        Enochian Crescent
        Mayhem
        Immortal

        Niin, ja Cradle of Filth, silloin kun ne vielä siis ekalla levyllä soitti bläkkiä.

        "Mainitsit jossain vanhemmassa viestissäsi että pari vuotta sitten Tuska festareilla olisi saanu turpaan räppi kamat päällä, menisitkö sitten itse vetämään tätä "räppäriä" turpaan?, jos menisit niin miksi ihmeessä?"

        En. Saattaisin vain vähän kattoa kumman ihmeissään. Kyllä varmaan siinä vaiheessa samantien, jos tulisi aukomaan tai alkaisi muutenkin riehumaan siellä. Itseasiassa, jos joku lökäpöksy istuisi mun seuraan juttelemaan jossain nurtsilla ihan asiallisesti, ettei ala heittää mitään tyhmää roolia tai tyhmää läppää niin eihän siinä sit toisaalta mitään, siitä vaan!


      • Pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        "Veikkaan kuitenkin että suurin osa Nu metallin kuuntelijoista on kuitenkin ihan mukavaa väkeä ja sitäpaitsi kyllä ne Nu metalli ihmisetkin varmaan kuuntelevat myös muita metalli genrejä, sattuvat vain pukeutumaan Nu metal tyyliin koska tyyli heidän mielestään sopii heille paremmin kuin perinteine nahkahousu meininki."

        Pöh! Nojoo, on varmaan ok-tyyppejä näissäkin, mut mitä itse olen yleensä nähnyt niin aika samanlaisia uhopellejä ja mummojen potkijoita, kuin mitä nämä monet räppilökäpöksytkin. Ja edelleenkin hip hop-tyyli ei kuulu metalliin!

        "Sinähän juuri kuitenkin halusit että ihmiset katsovat sinua pahasti kadulla sen takia että olet hevari, joten älä valita."

        Ei ole sama asia! Jos se "nu metal" on sitten metallia, niin miksi ne ei katso hyväksyvämmällä silmällä hevareita? Sekin on yksi syy miksi nu metallia ei voida todellakaan pitää metallina.

        "Nu metallinhan pitäisi tällä hetkellä olla mielestäsi todella kova juttu, kun se kerran tällä hetkellä on niin epäsuosittua. :D"

        Hahahaa... kukaan ei kyllä enään tykkää mistään nu metallista :D Itseasiassa kyllä mä kuuntelin vielä joskus neljä tai yli neljä vuotta sitten tuota vitun paskaa, ja täytyy kyllä todeta että onneksi nekin ajat on mulla jo takanapäin. Tunnen koko genren melko hyvin ja voin sanoa että nu metalli on kyllä paskinta mitä on. Ihan täyttä kusetusta koko genre. Voi vittu! Silloin kun kirottu paska tuli ja valtasi markkinat unohdettiin kokonaan vanha kunnon hevi ja annettiin enemmän arvostusta tällekkin mitättömyydelle. Ajateltiin vielä että kun musiikkiin lisätään räppiä, niin sillä tavalla se metalli juuri pelastetaan.

        "Sanoppa sitten mitä uudistuksia esim. Black Metalliin on tullut vaikkapa nyt viimeisen parin vuoden aikana. :)"

        Onhan siihen kyllä tullut, jos vaikkapa kuuntelee joidenkin kyseisten pioneerien uusimpia teoksia. Esim. vaikkapa Mayhemin ja Satyriconin, niin niissähän on ihan selkeästi jotain muista poikeavaa. Niin ja löytyy kylläkin paljon bläkkisbändejä joilla on kyllä mun mielestä ihan oma tyyli, saanenko vielä luetella:

        Akercocke
        Beherit
        Burzum
        Carpathian Forest
        Emperor
        Endless Dismal Moan
        Enochian Crescent
        Mayhem
        Immortal

        Niin, ja Cradle of Filth, silloin kun ne vielä siis ekalla levyllä soitti bläkkiä.

        "Mainitsit jossain vanhemmassa viestissäsi että pari vuotta sitten Tuska festareilla olisi saanu turpaan räppi kamat päällä, menisitkö sitten itse vetämään tätä "räppäriä" turpaan?, jos menisit niin miksi ihmeessä?"

        En. Saattaisin vain vähän kattoa kumman ihmeissään. Kyllä varmaan siinä vaiheessa samantien, jos tulisi aukomaan tai alkaisi muutenkin riehumaan siellä. Itseasiassa, jos joku lökäpöksy istuisi mun seuraan juttelemaan jossain nurtsilla ihan asiallisesti, ettei ala heittää mitään tyhmää roolia tai tyhmää läppää niin eihän siinä sit toisaalta mitään, siitä vaan!

        Mitäs tässä väittelemään ku tää jätkä luulee tietävänsä kaikesta kaiken...


      • Iirggiz
        Demon of Power kirjoitti:

        "Veikkaan kuitenkin että suurin osa Nu metallin kuuntelijoista on kuitenkin ihan mukavaa väkeä ja sitäpaitsi kyllä ne Nu metalli ihmisetkin varmaan kuuntelevat myös muita metalli genrejä, sattuvat vain pukeutumaan Nu metal tyyliin koska tyyli heidän mielestään sopii heille paremmin kuin perinteine nahkahousu meininki."

        Pöh! Nojoo, on varmaan ok-tyyppejä näissäkin, mut mitä itse olen yleensä nähnyt niin aika samanlaisia uhopellejä ja mummojen potkijoita, kuin mitä nämä monet räppilökäpöksytkin. Ja edelleenkin hip hop-tyyli ei kuulu metalliin!

        "Sinähän juuri kuitenkin halusit että ihmiset katsovat sinua pahasti kadulla sen takia että olet hevari, joten älä valita."

        Ei ole sama asia! Jos se "nu metal" on sitten metallia, niin miksi ne ei katso hyväksyvämmällä silmällä hevareita? Sekin on yksi syy miksi nu metallia ei voida todellakaan pitää metallina.

        "Nu metallinhan pitäisi tällä hetkellä olla mielestäsi todella kova juttu, kun se kerran tällä hetkellä on niin epäsuosittua. :D"

        Hahahaa... kukaan ei kyllä enään tykkää mistään nu metallista :D Itseasiassa kyllä mä kuuntelin vielä joskus neljä tai yli neljä vuotta sitten tuota vitun paskaa, ja täytyy kyllä todeta että onneksi nekin ajat on mulla jo takanapäin. Tunnen koko genren melko hyvin ja voin sanoa että nu metalli on kyllä paskinta mitä on. Ihan täyttä kusetusta koko genre. Voi vittu! Silloin kun kirottu paska tuli ja valtasi markkinat unohdettiin kokonaan vanha kunnon hevi ja annettiin enemmän arvostusta tällekkin mitättömyydelle. Ajateltiin vielä että kun musiikkiin lisätään räppiä, niin sillä tavalla se metalli juuri pelastetaan.

        "Sanoppa sitten mitä uudistuksia esim. Black Metalliin on tullut vaikkapa nyt viimeisen parin vuoden aikana. :)"

        Onhan siihen kyllä tullut, jos vaikkapa kuuntelee joidenkin kyseisten pioneerien uusimpia teoksia. Esim. vaikkapa Mayhemin ja Satyriconin, niin niissähän on ihan selkeästi jotain muista poikeavaa. Niin ja löytyy kylläkin paljon bläkkisbändejä joilla on kyllä mun mielestä ihan oma tyyli, saanenko vielä luetella:

        Akercocke
        Beherit
        Burzum
        Carpathian Forest
        Emperor
        Endless Dismal Moan
        Enochian Crescent
        Mayhem
        Immortal

        Niin, ja Cradle of Filth, silloin kun ne vielä siis ekalla levyllä soitti bläkkiä.

        "Mainitsit jossain vanhemmassa viestissäsi että pari vuotta sitten Tuska festareilla olisi saanu turpaan räppi kamat päällä, menisitkö sitten itse vetämään tätä "räppäriä" turpaan?, jos menisit niin miksi ihmeessä?"

        En. Saattaisin vain vähän kattoa kumman ihmeissään. Kyllä varmaan siinä vaiheessa samantien, jos tulisi aukomaan tai alkaisi muutenkin riehumaan siellä. Itseasiassa, jos joku lökäpöksy istuisi mun seuraan juttelemaan jossain nurtsilla ihan asiallisesti, ettei ala heittää mitään tyhmää roolia tai tyhmää läppää niin eihän siinä sit toisaalta mitään, siitä vaan!

        Demon of Power ja Pasi, sitteku vedätte face to face -battlen, laittakaa ihmeessä aika ja paikka hyvissä ajoin näkyviin tähän mahtavaan keskusteluun, vois tulla melkoset katsojamäärät. Ainaki mulla kiinnostais nähä se :"D


      • Demon of Power
        Pasi kirjoitti:

        Mitäs tässä väittelemään ku tää jätkä luulee tietävänsä kaikesta kaiken...

        Kun et itse tiedä näistä asioista yhtään mitään, kun et ole niin perehtynyt. Voisit vähän tarkemmin ottaa näistä asioista selvää ennen kuin alat pätemään näissä asioissa. By the way sulle ei sattumoisin tule hesaria? Viime vai oliko se nyt sitä edellisellä viikolla, missä oli artikkeli Hevi on kuollut! Ja tsekkaappa muuten MTV3:n tekstikanava sivu. 145. Sieltä pitäisi löytyä aihe "Suomi on vääristynyt hevihelvetti!" Voisit huviksesi lukea mitä Laiho on aiheessa kommentoinut.


      • Pasi
        Demon of Power kirjoitti:

        Kun et itse tiedä näistä asioista yhtään mitään, kun et ole niin perehtynyt. Voisit vähän tarkemmin ottaa näistä asioista selvää ennen kuin alat pätemään näissä asioissa. By the way sulle ei sattumoisin tule hesaria? Viime vai oliko se nyt sitä edellisellä viikolla, missä oli artikkeli Hevi on kuollut! Ja tsekkaappa muuten MTV3:n tekstikanava sivu. 145. Sieltä pitäisi löytyä aihe "Suomi on vääristynyt hevihelvetti!" Voisit huviksesi lukea mitä Laiho on aiheessa kommentoinut.

        sarjassamme "mitä vittua"


      • nojeah
        Demon of Power kirjoitti:

        En mä nyt ihan tuota meinaa. Kyllähän moni mun kaverinikin kuuntelee Manowaria ja minunkin mielestä se on ihan jees. Tykkäänhän mä muutenkin hevimetallista. Enkä mä nyt pelkän Manowar-paidan ansiosta voi heti päätellä että onko wannabe vai ei. Lähinnä se että kun kasari on nyt tänäpäivänä niin IN, niin sitä nyt kuuntelee samantien nämäkin jotka vielä kanssa kuuntelee poppia, räppiä sun muuta shaizzee. Ne on heti niin hevareita kun on just löytänyt Maidenin ja sitten muuten ne dissaa örinämusiikkia ihan samaan malliin kuin jotkut ja muut hevin vihaajat.

        "..niin sitä nyt kuuntelee samantien nämäkin jotka vielä kanssa kuuntelee poppia, räppiä sun muuta shaizzee."

        Niin katos vaihtelu virkistää, kannattaisko sullaki kokeilla? Ei välttämättä olis niin ahasta siellä pääkopassa..


      • Demon of Power
        nojeah kirjoitti:

        "..niin sitä nyt kuuntelee samantien nämäkin jotka vielä kanssa kuuntelee poppia, räppiä sun muuta shaizzee."

        Niin katos vaihtelu virkistää, kannattaisko sullaki kokeilla? Ei välttämättä olis niin ahasta siellä pääkopassa..

        Ole sinä vaan hiljaa, kun et ole ihan perillä näistäkään asioista.


      • Demon of Power
        Pasi kirjoitti:

        Oikeasti meikä antaa kyllä ihan helvetisti respectiä jos joku tosissaan ja vakavalla naamalla tulee sanomaan että Lordi on maailman paras bändi, tai että Ari Koivunen on suomen kovin hevilaulaja. Mun mielestä se on aitoa että kuuntelee sitä musiikkia mistä tykkää, eikä välitä onko tr00 vai ei. Mun mielestä se aitous on just suurinta niillä 13 vuotialla skeittari pojilla, jotka kuuli Iron Maidenia ekan kerran eilen, ja jaksaa hehkuttaa kavereille että tää on pirun kova bändi. En sitten tiedä että voiko heitä sanoa hevareiksi. Ehkä ei, mutta oon sitä mieltä että siinä aidointa on se ettei välitä vittuakaan siitä onko joku aitoa vai ei, vaan kuuntelee sitä saatanan (nimen omaan saatanan ;D) musiikkia. Myöskin kannattaa antaa muiden kuunnella sellaista musiikkia, kuin itse haluavat ja antaan heidän kutsua itseään hevareiksi jos he kerran haluavat tulla tunnetuiksi hevareina.

        Joo meikä lähteeki tästä kaupungille hudattaa Sturm und drangia ihan vaan kaikkien hevareiden kiusaksi.

        "Oikeasti meikä antaa kyllä ihan helvetisti respectiä jos joku tosissaan ja vakavalla naamalla tulee sanomaan että Lordi on maailman paras bändi, tai että Ari Koivunen on suomen kovin hevilaulaja."

        Ei voi muuta ku ottaa kunnon naurut näillekkin kommenteille xD. Osaako sun mielestä Ari muka edes laulaa? Jos ihan tosissaan kehuu Aria kovaksi laulajaksi, niin on kyllä aika pahastikkin hukassa. Ja sitten ne ei ole parempaakaan heviä kuullutkaan, jos tulee Lordia kehumaan maailman parhaimmaksi bändiksi. Mulla on siitä vielä semmoinenkin kuva että se bändi on kaikenlisäksi vielä ihan tähdenlento, että sen puoleen.

        "Mun mielestä se aitous on just suurinta niillä 13 vuotialla skeittari pojilla, jotka kuuli Iron Maidenia ekan kerran eilen, ja jaksaa hehkuttaa kavereille että tää on pirun kova bändi."

        Joopa joo.. Kyse ei nyt ihan ollut siitä milloin on kuullut Iron Maidenia tai ylipäätänsäkkin heviä. Vaan se että kun ne esimerkiksi just sanoo kuunnelleensa heviä monta vuotta, vaikka oikeesti vasta eilen.

        "Myöskin kannattaa antaa muiden kuunnella sellaista musiikkia, kuin itse haluavat ja antaan heidän kutsua itseään hevareiksi jos he kerran haluavat tulla tunnetuiksi hevareina."

        Hevariksi ei noin vain ryhdytä, vaan sellaiseksi synnytään. Osahan on nykyään sen takia vaan hevareita että Bodomi on nyt kova sana tai hevi on nyt vaan muuten in! "Hevari"-sana siis tarkoittaa hevimusiikin harrastajaa ja fanittajaa, joka samalla vielä pukeutuukin tyyliin. Ihminen joka taas muuten fanittaa/diggailee heviä, mutta ei pukeudu mustaan on taas metallisti.


      • nojeah
        Demon of Power kirjoitti:

        Ole sinä vaan hiljaa, kun et ole ihan perillä näistäkään asioista.

        ..sinähän sen taas tiedät. Eli siis taas tulee todistettua että Demon of Kaikkitietävä tietää kaikista ja kaikesta kaiken, eli miksi turhaan hänen ilokseen väittelisimme hänen kanssaan mistään.
        Son moro...


      • åmg
        nojeah kirjoitti:

        ..sinähän sen taas tiedät. Eli siis taas tulee todistettua että Demon of Kaikkitietävä tietää kaikista ja kaikesta kaiken, eli miksi turhaan hänen ilokseen väittelisimme hänen kanssaan mistään.
        Son moro...

        Joo! Mäki haluun nähä niitten kahen taistelun! Ja sinne vaan battle metallit taustalle... eiku ups! Eihän se olekaan oikeaa heviä!! Pelkkää haitarin sunmuitten vingutusta...


      • Iirggiz
        åmg kirjoitti:

        Joo! Mäki haluun nähä niitten kahen taistelun! Ja sinne vaan battle metallit taustalle... eiku ups! Eihän se olekaan oikeaa heviä!! Pelkkää haitarin sunmuitten vingutusta...

        Itseasiassa meikä vois soitella siellä kaksintaistelussa! Nimittäin lautasilla ja haarukoilla. Välillä voisin heittää lautasia taistelijoille, että ne voi mätkiä niillä toisiasa jos kissa vie kielen :----------------------D
        Kissaakin saa käyttää aseena. Sitä voi käyttää myös musiikin tuottamiseen; kissan naukuna (varsinki kiimasen kollin) on erittäin provosoivaa, valtavirtaa vavisuttavaa sekä joukosta erottuvaa, tietyllä tavalla pelottavaakin :)

        Lautaset, haarukat ja kissan voi myös yhdistää uudeksi soittimeksi, jonka ääni taatusti raastaa hermoja. Tähän ku lisätään itse Heavymetalkeisari Demon of Powerin kumea örinä (jos äänenmurros on jo ohi, ja vaikka ei oliskaa, hupi on silti taattu) niin saadaan aivan mahtavaa musiikkia. Korjaan siis, aivan hirveää, ei todellakaan valtavirralle soveltuvaa, pelottavaa yms.

        Ja jos tällä kissan, haarukoiden, lautasten ja Demon of Powerin yhdistelmällä tulis tuottoja, minä luonnollisesti keräisin ne, koska hevin ei kuulu tuoda leipää soittajiensa pöytään. Ja kun Demon of Powerin elintaso ei mystisesti nousis satunnaisten levytulojen takia, hänen kuninkuutensa säilyttäisi uskottavuutensa.


        Nonnii eli se on nyt päätetty. Valituksia ei oteta vastaan, tai no otetaan, mutta niitä ei kuunnella.


        Iirggiz quittaa ja mennee koisaamaan, kuten kunnon kansalaiset konsanaan ;O


      • Demon of Power
        Iirggiz kirjoitti:

        Itseasiassa meikä vois soitella siellä kaksintaistelussa! Nimittäin lautasilla ja haarukoilla. Välillä voisin heittää lautasia taistelijoille, että ne voi mätkiä niillä toisiasa jos kissa vie kielen :----------------------D
        Kissaakin saa käyttää aseena. Sitä voi käyttää myös musiikin tuottamiseen; kissan naukuna (varsinki kiimasen kollin) on erittäin provosoivaa, valtavirtaa vavisuttavaa sekä joukosta erottuvaa, tietyllä tavalla pelottavaakin :)

        Lautaset, haarukat ja kissan voi myös yhdistää uudeksi soittimeksi, jonka ääni taatusti raastaa hermoja. Tähän ku lisätään itse Heavymetalkeisari Demon of Powerin kumea örinä (jos äänenmurros on jo ohi, ja vaikka ei oliskaa, hupi on silti taattu) niin saadaan aivan mahtavaa musiikkia. Korjaan siis, aivan hirveää, ei todellakaan valtavirralle soveltuvaa, pelottavaa yms.

        Ja jos tällä kissan, haarukoiden, lautasten ja Demon of Powerin yhdistelmällä tulis tuottoja, minä luonnollisesti keräisin ne, koska hevin ei kuulu tuoda leipää soittajiensa pöytään. Ja kun Demon of Powerin elintaso ei mystisesti nousis satunnaisten levytulojen takia, hänen kuninkuutensa säilyttäisi uskottavuutensa.


        Nonnii eli se on nyt päätetty. Valituksia ei oteta vastaan, tai no otetaan, mutta niitä ei kuunnella.


        Iirggiz quittaa ja mennee koisaamaan, kuten kunnon kansalaiset konsanaan ;O

        Ei voi kun vaan ihmetellä näitä vähä-älyisiä pellejä, jotka ei vaan tajua tai huomaa kuinka helvetin naurettava tämä hevibuumikin on. Yrittää saada vielä mahdollisimman monet kuuntelemaan heviä. Joukolla varmaan nauraa ja dissaa niitä jotka sen sijaan tykkää popista tai räpistä ynm. Nämä kun kaikenlisäksi vielä vaan lisääntyy ja lisääntyy että voi jumalauta! Surullista, sanon minä.


      • Iirggiz
        Demon of Power kirjoitti:

        Ei voi kun vaan ihmetellä näitä vähä-älyisiä pellejä, jotka ei vaan tajua tai huomaa kuinka helvetin naurettava tämä hevibuumikin on. Yrittää saada vielä mahdollisimman monet kuuntelemaan heviä. Joukolla varmaan nauraa ja dissaa niitä jotka sen sijaan tykkää popista tai räpistä ynm. Nämä kun kaikenlisäksi vielä vaan lisääntyy ja lisääntyy että voi jumalauta! Surullista, sanon minä.

        Sinähän voit sitte Demon of Power alkaa julistammaan niille vähä-älysille ehkäisyn jaloa sanomaa ja jakaa vaikka erinäisiä välineitä joilla lapsien sikiäminen voidaan estää.


      • Demon of Power
        nojeah kirjoitti:

        ..sinähän sen taas tiedät. Eli siis taas tulee todistettua että Demon of Kaikkitietävä tietää kaikista ja kaikesta kaiken, eli miksi turhaan hänen ilokseen väittelisimme hänen kanssaan mistään.
        Son moro...

        ..ettet sano yhtään mitään, jos et ole ollenkaan niin perillä tästä koko meiningistä.


      • Demon of Power
        Iirggiz kirjoitti:

        Sinähän voit sitte Demon of Power alkaa julistammaan niille vähä-älysille ehkäisyn jaloa sanomaa ja jakaa vaikka erinäisiä välineitä joilla lapsien sikiäminen voidaan estää.

        *Ja pudistaa vielä päätään*. Kai mun on ihan turha sit yrittää selittää näille vajaapäisille saatanan Mikki hiirille/Hevi-smurffeille järkeä, kun tuskin nää varmaan ikinä tulee tajuamaan tätä meiningin ideaa ja tarkoitusta. Rupeanpa sit vaan odottelemaan innoissaan sitä päivää, jolloinka valtavirta löytää taas jonkun toisen musiikkityylin ja alkaakin sit siinä samalla dissata heviä. Alkaakin kuulemaan sellaisia kommentteja että, heviä nyt ei kuuntele ketkään muut kuin juntit tai dorkat, jotka on ajastaan vähän jäljessä. Jäljelle jääkin vain kaikki tosi hevarit, enimmäkseen ne jotka tässä oli mukana jo ennen kuin tämä oli edes mitään vitun muotia. Mummotkin alkaa taas näyttelee ristiä ja pelkäämään hevareita ja jotkut taas alkaa pitämään hevareita saatananpalvojina :D Voi pojat, enpä malta odottaa sitä päivää.


      • dr. yes
        Demon of Power kirjoitti:

        ..ettet sano yhtään mitään, jos et ole ollenkaan niin perillä tästä koko meiningistä.

        Sinähän tarkoitat hevillä kaikkea tosi tosi raskasta metallia eli jtn sellaisia bändejä, jota esim. minä en tiedä yhtään.

        Tällä hetkellähän Hevi-Ari on tosi suosittu ja Lordit sunmuut. Ja ne ei ole todellakaan ole heviä, kuten kaikkien pitäs ymmärtää. Mulla itellä tosi paljo ärsyttää ku niitten sanotaan olevan heviä, vaikka en siis itse ole hevari. (Kuuntelen kuitenkin metallimusiikkia tai siis poppia sinun sanojesi mukaan eli Sonataa ja Ensiferumia jne...)En mä usko, että tälläkään hetkellä se oikea hevi on suosittua vaan nämä, joita on alettu mainostaa hevinä.

        Pitäis siis vaan jotenki saada media jms... tajuamaan esim. Koivusen hardrocktiluttelun ja oikean örinä666suffeeerrrrrkissantappo-hevin ero.
        Se kyllä taitaa olla pikkusen hankalaa. Mutta eiköhän tuoki mee kohta ohi.

        Ja kaikki maailman hevarit kyllä tajuaa sen, et se on vaan semmonen mediailmiö. Älkää lähetkö siihen ite mukaan ku kerta tiiätte, että se musa mitä te kuuntelette ei ole läheskään niin suosittua kuin tämä mukamashevi, eikä varmaan koskaan tule olemaan. Melko monta radiota sulkeutuu, jos sieltä alkaa kuulumaan jtn kaameaa örinää ja jyskettä, joten tuskin heviä koskaan soitetaan radiosta paitsi tietenki, jos on oma tr00hevi-kanava.

        Tiivistelmä: Se teidän hevi ei ole suosittua! Vaan se musiikki, minkä media on määritellyt heviksi!


      • Iirggiz
        Demon of Power kirjoitti:

        *Ja pudistaa vielä päätään*. Kai mun on ihan turha sit yrittää selittää näille vajaapäisille saatanan Mikki hiirille/Hevi-smurffeille järkeä, kun tuskin nää varmaan ikinä tulee tajuamaan tätä meiningin ideaa ja tarkoitusta. Rupeanpa sit vaan odottelemaan innoissaan sitä päivää, jolloinka valtavirta löytää taas jonkun toisen musiikkityylin ja alkaakin sit siinä samalla dissata heviä. Alkaakin kuulemaan sellaisia kommentteja että, heviä nyt ei kuuntele ketkään muut kuin juntit tai dorkat, jotka on ajastaan vähän jäljessä. Jäljelle jääkin vain kaikki tosi hevarit, enimmäkseen ne jotka tässä oli mukana jo ennen kuin tämä oli edes mitään vitun muotia. Mummotkin alkaa taas näyttelee ristiä ja pelkäämään hevareita ja jotkut taas alkaa pitämään hevareita saatananpalvojina :D Voi pojat, enpä malta odottaa sitä päivää.

        Onpa siis onni etten satu olemaan Mikki Hiiri, enkä edes smurffi, saatikka sitte hevismurffi! Valitettavasti en myöskää pahemmin välitä mikä musiikkityyli on valtavirran mielestä in


      • niinsiis
        dr. yes kirjoitti:

        Sinähän tarkoitat hevillä kaikkea tosi tosi raskasta metallia eli jtn sellaisia bändejä, jota esim. minä en tiedä yhtään.

        Tällä hetkellähän Hevi-Ari on tosi suosittu ja Lordit sunmuut. Ja ne ei ole todellakaan ole heviä, kuten kaikkien pitäs ymmärtää. Mulla itellä tosi paljo ärsyttää ku niitten sanotaan olevan heviä, vaikka en siis itse ole hevari. (Kuuntelen kuitenkin metallimusiikkia tai siis poppia sinun sanojesi mukaan eli Sonataa ja Ensiferumia jne...)En mä usko, että tälläkään hetkellä se oikea hevi on suosittua vaan nämä, joita on alettu mainostaa hevinä.

        Pitäis siis vaan jotenki saada media jms... tajuamaan esim. Koivusen hardrocktiluttelun ja oikean örinä666suffeeerrrrrkissantappo-hevin ero.
        Se kyllä taitaa olla pikkusen hankalaa. Mutta eiköhän tuoki mee kohta ohi.

        Ja kaikki maailman hevarit kyllä tajuaa sen, et se on vaan semmonen mediailmiö. Älkää lähetkö siihen ite mukaan ku kerta tiiätte, että se musa mitä te kuuntelette ei ole läheskään niin suosittua kuin tämä mukamashevi, eikä varmaan koskaan tule olemaan. Melko monta radiota sulkeutuu, jos sieltä alkaa kuulumaan jtn kaameaa örinää ja jyskettä, joten tuskin heviä koskaan soitetaan radiosta paitsi tietenki, jos on oma tr00hevi-kanava.

        Tiivistelmä: Se teidän hevi ei ole suosittua! Vaan se musiikki, minkä media on määritellyt heviksi!

        Miksi haluaisit riistää "ei-tr00 hevareilta" sen musiikin, josta he pitävät?


      • Demon of Power
        niinsiis kirjoitti:

        Miksi haluaisit riistää "ei-tr00 hevareilta" sen musiikin, josta he pitävät?

        ..vaikka näin että jos mä kuulisin vaikka esimerkiksi omalla duunipaikallani kahvitauolla muutamien tositavistyyppien, jotka olisi jotain trendien perässä kulkevia puhuvan vaikka esim. Mayhemistä, Carpathian Forestista taikka Impaled Nazarenesta, joukoon innostuisikin vielä yhtäkkiä yksi tai kaksi keski-ikäistä mummoakin/pappaakin vielä juttelemaan bändeistä ja vielä varmaan ruokalaemäntäkin innostuisi. Niin ei mua todellakaan kiinnostaisi vaan mennä niille juttelemaan noista bändeistä. Tai varsinkaan joillekkin 10-vuotiaille tietämättömille (ja idiooteille) kakaroille tai haluaisi edes noiden yhtyeiden päätyvän niiden raiskattaviksi.

        Elikkä näin yksinkertaisesti sanottuna tämä on vaan joillekkin sellainen ilo, mitä ei noin vaan haluaisi jakaa nyt ihan kenenkä tahansa kanssa...


      • omggits
        Demon of Power kirjoitti:

        ..vaikka näin että jos mä kuulisin vaikka esimerkiksi omalla duunipaikallani kahvitauolla muutamien tositavistyyppien, jotka olisi jotain trendien perässä kulkevia puhuvan vaikka esim. Mayhemistä, Carpathian Forestista taikka Impaled Nazarenesta, joukoon innostuisikin vielä yhtäkkiä yksi tai kaksi keski-ikäistä mummoakin/pappaakin vielä juttelemaan bändeistä ja vielä varmaan ruokalaemäntäkin innostuisi. Niin ei mua todellakaan kiinnostaisi vaan mennä niille juttelemaan noista bändeistä. Tai varsinkaan joillekkin 10-vuotiaille tietämättömille (ja idiooteille) kakaroille tai haluaisi edes noiden yhtyeiden päätyvän niiden raiskattaviksi.

        Elikkä näin yksinkertaisesti sanottuna tämä on vaan joillekkin sellainen ilo, mitä ei noin vaan haluaisi jakaa nyt ihan kenenkä tahansa kanssa...

        No idiootti miksi mainihet nuita nimiä jos et halua että muut kiinnostuu niistä tai alkaa kuunnella? Typerys.


      • Demon of Power
        omggits kirjoitti:

        No idiootti miksi mainihet nuita nimiä jos et halua että muut kiinnostuu niistä tai alkaa kuunnella? Typerys.

        Ja luuletko tosissaan että suuri valtavirta noin vaan alkaisi kiinnostumaan/tykkäämään näistä nimistä!? Mitä varsinkin tulee Mayhemin uusimpaan lättyyn, niin siitä ei ainakaan takuulla voi tulla mitään suuren yleisön hittilevyä, myöskin Impaled Nazarene on muutenkin sellaista metallia mitä et ainakaan kuule missään duunipaikan saunailloissa tai koko perheen viikkonloppuilloissa kotona tai automatkalla, et taatusti! Niin ja by the way, eihän noi nimet ole enään edes mitään undergroundia ja osa ihmisistä kuuntelee tai pitää hevibändipaitoja tänä päivänä ihan vain sen vuoksi että ne vaan yrittää olla niin muodikkaita.

        Voidaan sanoa vielä näin, että valtavirtahan saa voimansa aina marginaalista. Jos ei tämän pidemmälle osata katsoa niin hevihän on nykyään monille vain lähinnä enemmän pelkkä pukeutumistrendi, mikä sitten haalistuu ja katoaa ajanmyötä. Sitten kun tämä buumi onkin ohi niin siinä vaiheessa näkeekin ketkä on niitä tosihevareita. Keitä tämä musiikki ei sit ihan nappaakkaan niin aidosti? Ketkä silloin vielä tosissaan uskaltaa pukeutua tähän hevarityyliin?


      • omggits
        Demon of Power kirjoitti:

        Ja luuletko tosissaan että suuri valtavirta noin vaan alkaisi kiinnostumaan/tykkäämään näistä nimistä!? Mitä varsinkin tulee Mayhemin uusimpaan lättyyn, niin siitä ei ainakaan takuulla voi tulla mitään suuren yleisön hittilevyä, myöskin Impaled Nazarene on muutenkin sellaista metallia mitä et ainakaan kuule missään duunipaikan saunailloissa tai koko perheen viikkonloppuilloissa kotona tai automatkalla, et taatusti! Niin ja by the way, eihän noi nimet ole enään edes mitään undergroundia ja osa ihmisistä kuuntelee tai pitää hevibändipaitoja tänä päivänä ihan vain sen vuoksi että ne vaan yrittää olla niin muodikkaita.

        Voidaan sanoa vielä näin, että valtavirtahan saa voimansa aina marginaalista. Jos ei tämän pidemmälle osata katsoa niin hevihän on nykyään monille vain lähinnä enemmän pelkkä pukeutumistrendi, mikä sitten haalistuu ja katoaa ajanmyötä. Sitten kun tämä buumi onkin ohi niin siinä vaiheessa näkeekin ketkä on niitä tosihevareita. Keitä tämä musiikki ei sit ihan nappaakkaan niin aidosti? Ketkä silloin vielä tosissaan uskaltaa pukeutua tähän hevarityyliin?

        Ei, en ole Urpo :)

        Eihän sitä kuule koskaa tiiä vaikka valtavirran korvat tottuis nuihinki bändeihin, vaikka se kyllä on meleko epätodennäköstä.

        Ja ei, en luule että valtavirta rupiais nuista tykkäämään, mutta tosiaan koskaa ei voi tietää. Mutta kaikki tr00-heviäijät ja ämmät kyllä varmasti pittää huolen ettei niin käy, vaikka sitte tappamalla kaikki niitten mielestä epäsopivat henkilöt kuuntelemaan tätä ko. musiikkia.



        Moikkelis Demoniliini ja hauskaa raivoilua :-----------D


      • dr. yes
        omggits kirjoitti:

        Ei, en ole Urpo :)

        Eihän sitä kuule koskaa tiiä vaikka valtavirran korvat tottuis nuihinki bändeihin, vaikka se kyllä on meleko epätodennäköstä.

        Ja ei, en luule että valtavirta rupiais nuista tykkäämään, mutta tosiaan koskaa ei voi tietää. Mutta kaikki tr00-heviäijät ja ämmät kyllä varmasti pittää huolen ettei niin käy, vaikka sitte tappamalla kaikki niitten mielestä epäsopivat henkilöt kuuntelemaan tätä ko. musiikkia.



        Moikkelis Demoniliini ja hauskaa raivoilua :-----------D

        Onki minun viesti liian hyvä, kun et minulle raivoa Demon? Erittäin ihanaa päivänjatkoa kaikille tämän palstan lukijoille!


      • Demon of Power
        dr. yes kirjoitti:

        Onki minun viesti liian hyvä, kun et minulle raivoa Demon? Erittäin ihanaa päivänjatkoa kaikille tämän palstan lukijoille!

        En oo vaan joko heti jaksanut vastata, tai sit kun nykyään ei enään hirveesti ehdi surffailee netissä. Ja oikeestaan en kyllä ihan ole raivonnut, vaikka käyttänyt kylläkin huutomerkkejä vahingossa pisteiden sijasta. Ei vaan aina jaksa tarkastella virheitä omista viesteistä.


      • Demon of Power
        dr. yes kirjoitti:

        Sinähän tarkoitat hevillä kaikkea tosi tosi raskasta metallia eli jtn sellaisia bändejä, jota esim. minä en tiedä yhtään.

        Tällä hetkellähän Hevi-Ari on tosi suosittu ja Lordit sunmuut. Ja ne ei ole todellakaan ole heviä, kuten kaikkien pitäs ymmärtää. Mulla itellä tosi paljo ärsyttää ku niitten sanotaan olevan heviä, vaikka en siis itse ole hevari. (Kuuntelen kuitenkin metallimusiikkia tai siis poppia sinun sanojesi mukaan eli Sonataa ja Ensiferumia jne...)En mä usko, että tälläkään hetkellä se oikea hevi on suosittua vaan nämä, joita on alettu mainostaa hevinä.

        Pitäis siis vaan jotenki saada media jms... tajuamaan esim. Koivusen hardrocktiluttelun ja oikean örinä666suffeeerrrrrkissantappo-hevin ero.
        Se kyllä taitaa olla pikkusen hankalaa. Mutta eiköhän tuoki mee kohta ohi.

        Ja kaikki maailman hevarit kyllä tajuaa sen, et se on vaan semmonen mediailmiö. Älkää lähetkö siihen ite mukaan ku kerta tiiätte, että se musa mitä te kuuntelette ei ole läheskään niin suosittua kuin tämä mukamashevi, eikä varmaan koskaan tule olemaan. Melko monta radiota sulkeutuu, jos sieltä alkaa kuulumaan jtn kaameaa örinää ja jyskettä, joten tuskin heviä koskaan soitetaan radiosta paitsi tietenki, jos on oma tr00hevi-kanava.

        Tiivistelmä: Se teidän hevi ei ole suosittua! Vaan se musiikki, minkä media on määritellyt heviksi!

        Vastailenpa nyt sit tähänkin. Elikkä,

        "-Sinähän tarkoitat hevillä kaikkea tosi tosi raskasta metallia eli jtn sellaisia bändejä, jota esim. minä en tiedä yhtään."

        Noh, en nyt ihan. Voidaan sanoa näin että se ainakin on true-metallia, kun se ei ole valtavirtaystävällistä tai on tosi monelle liian rankkaa.

        Voisi ehkä mieluummin sanoa näin että kaikki nämä valtavirtaheviyhtyeet mitä on tai mitkä on tosi suosittuja niin voi ne olla ihan hyvää musiikkia kumminkin, muttei välttämättä kunnon metallia, koska joko liikaa meloodisia koskettimia mitkä meinaa viedä sen musiikin joko enemmän popin tai liian hempeilyn puolelle että kitarat onkin ihan kakkosroolissa, vaikka pitäisi enemmän olla just ykkösenä. Tai sitten liikaa sinfonisia orkestereita jotka tekee siitä sitten enemmän klassista musiikkia ja siinä tapauksessa kosii liikaa yleisöjä tai on ainakin riskinä. Nightwishän on melkein enemmänkin klassista kuin heviä. Voi metalliksi sanoa, mut ei mielellään kunnon metalliksi. Toikin on sit oikeastaan mielipidekysymys.


      • Matelen edessäsi
        Demon of Power kirjoitti:

        ..vaikka näin että jos mä kuulisin vaikka esimerkiksi omalla duunipaikallani kahvitauolla muutamien tositavistyyppien, jotka olisi jotain trendien perässä kulkevia puhuvan vaikka esim. Mayhemistä, Carpathian Forestista taikka Impaled Nazarenesta, joukoon innostuisikin vielä yhtäkkiä yksi tai kaksi keski-ikäistä mummoakin/pappaakin vielä juttelemaan bändeistä ja vielä varmaan ruokalaemäntäkin innostuisi. Niin ei mua todellakaan kiinnostaisi vaan mennä niille juttelemaan noista bändeistä. Tai varsinkaan joillekkin 10-vuotiaille tietämättömille (ja idiooteille) kakaroille tai haluaisi edes noiden yhtyeiden päätyvän niiden raiskattaviksi.

        Elikkä näin yksinkertaisesti sanottuna tämä on vaan joillekkin sellainen ilo, mitä ei noin vaan haluaisi jakaa nyt ihan kenenkä tahansa kanssa...

        Oi jumalani, Demon of Power, kaikkivaltias ja kaikkitietävä, meitä kaikkia viisaampi ja ehdottomasti ylempiarvoisempi yksilö, jos suopeasti vastaisit kysymykseeni:

        Alentaako mielestäsi sietämättömästi kuuntelemasi musiikin arvoa/olemusta, jos 10-vuotias siis-omg-joku-WannaBe-joka-ei-TODELLAKAAN-tiedä-mistään-mitään sattuu kuuntelemaan sitä? Mikä sinä olet märittelemään kuka mitäkin musiikkia saa kuunnella? Ajatteletko tosiaan seuraavan kerran tryy-heviäsi kuunnellessasi että saatat jopa joutua jakamaan sen jonkun random pikkupojan ja/tai sihteeritädin kanssa?

        Lopuksi sallinette minun esittää ehdotuksen, jotta 100% tr00-hevarit poikkeuksetta erotetaan näistä wannabe-kauheuksista, jotka todellakin ovat NIIIN kiva-taviksia etteivät ole oikeutettuja kuuntelemaan samaa musiikkia SINUN ylhäisyytesi kanssa. Voisitko kehitellä jonkinlaisen pistetaulukon, jonka mukaan sitten aikasi kuluksi laskeskelisit, ansaitsevatko erinäiset ihmiset elää hevi-maailmassasi vaiko palaa ikuisesti mainstream-helvetin liekeissä, tarkoitan siis leijua saippuakuplissa, Uniklubia ja Nightwishiä kuunnellen?

        Tosin jos maailma olisi vain tr000000-hevimiesten asuttama paikka, niin mitenkäs sitten joukosta erottuminen kävisi? Aijai, tulisi kaltaisillesi truu-jumaluuksille vaikeat ajat! Joten antaisitko sittenkin meidän maan matosten ja myöskin armottomien wannabe-pellejen ja idioottien elää??


      • Vieläkin matelemassa
        Matelen edessäsi kirjoitti:

        Oi jumalani, Demon of Power, kaikkivaltias ja kaikkitietävä, meitä kaikkia viisaampi ja ehdottomasti ylempiarvoisempi yksilö, jos suopeasti vastaisit kysymykseeni:

        Alentaako mielestäsi sietämättömästi kuuntelemasi musiikin arvoa/olemusta, jos 10-vuotias siis-omg-joku-WannaBe-joka-ei-TODELLAKAAN-tiedä-mistään-mitään sattuu kuuntelemaan sitä? Mikä sinä olet märittelemään kuka mitäkin musiikkia saa kuunnella? Ajatteletko tosiaan seuraavan kerran tryy-heviäsi kuunnellessasi että saatat jopa joutua jakamaan sen jonkun random pikkupojan ja/tai sihteeritädin kanssa?

        Lopuksi sallinette minun esittää ehdotuksen, jotta 100% tr00-hevarit poikkeuksetta erotetaan näistä wannabe-kauheuksista, jotka todellakin ovat NIIIN kiva-taviksia etteivät ole oikeutettuja kuuntelemaan samaa musiikkia SINUN ylhäisyytesi kanssa. Voisitko kehitellä jonkinlaisen pistetaulukon, jonka mukaan sitten aikasi kuluksi laskeskelisit, ansaitsevatko erinäiset ihmiset elää hevi-maailmassasi vaiko palaa ikuisesti mainstream-helvetin liekeissä, tarkoitan siis leijua saippuakuplissa, Uniklubia ja Nightwishiä kuunnellen?

        Tosin jos maailma olisi vain tr000000-hevimiesten asuttama paikka, niin mitenkäs sitten joukosta erottuminen kävisi? Aijai, tulisi kaltaisillesi truu-jumaluuksille vaikeat ajat! Joten antaisitko sittenkin meidän maan matosten ja myöskin armottomien wannabe-pellejen ja idioottien elää??

        Olen melko pettynyt, kun jumalani ei vastannutkaan kutsuuni...


      • Demon of Power
        Vieläkin matelemassa kirjoitti:

        Olen melko pettynyt, kun jumalani ei vastannutkaan kutsuuni...

        Joku on jaksanut vieläkin tulla avautumaan mulle tästä asiasta, Huomasinkin vasta nytten. Heh, eipä mun nyt mitään pistetaulukkoa tarvi edes tehdä, sillä oikeastaan se aika sit kertookin sen, ketkä kaikki on true ja ketkä ei. Olen nytten jo havainnut pari tyyppiä, jotka on jo yhtäkkiä dropannut tästä skenestä/hengestä. Black metal-genressäkin varsinkin, monet joittenka nähtiin olevan siinäkin hengessä vielä mukana joskus 5-10 vuotta sitten, niin on yhtäkkiä jo dropannut siitäkin. Sanonpa nyt sit vielä kerran, että suurimmaksi osaksi jäljelle jää tähän skeneen ne, jotka oli tässä mukana jo ennen kuin tämä oli trendiä. Vielä onneksi ihmiset tulee vielä kerran löytämään jonkun toisen musatyylin. Ei tämä nyt toisaalta enään niin paljoa vituta, kuin vielä vähän aikaa sitten, sillä ei tästäkään nyt jaksa niin ikuisesti olla vittuuntunut, mut en minä tätä parempanakaan tule missään nimessä pitämäänkään!


      • sada
        Demon of Power kirjoitti:

        Vastailenpa nyt sit tähänkin. Elikkä,

        "-Sinähän tarkoitat hevillä kaikkea tosi tosi raskasta metallia eli jtn sellaisia bändejä, jota esim. minä en tiedä yhtään."

        Noh, en nyt ihan. Voidaan sanoa näin että se ainakin on true-metallia, kun se ei ole valtavirtaystävällistä tai on tosi monelle liian rankkaa.

        Voisi ehkä mieluummin sanoa näin että kaikki nämä valtavirtaheviyhtyeet mitä on tai mitkä on tosi suosittuja niin voi ne olla ihan hyvää musiikkia kumminkin, muttei välttämättä kunnon metallia, koska joko liikaa meloodisia koskettimia mitkä meinaa viedä sen musiikin joko enemmän popin tai liian hempeilyn puolelle että kitarat onkin ihan kakkosroolissa, vaikka pitäisi enemmän olla just ykkösenä. Tai sitten liikaa sinfonisia orkestereita jotka tekee siitä sitten enemmän klassista musiikkia ja siinä tapauksessa kosii liikaa yleisöjä tai on ainakin riskinä. Nightwishän on melkein enemmänkin klassista kuin heviä. Voi metalliksi sanoa, mut ei mielellään kunnon metalliksi. Toikin on sit oikeastaan mielipidekysymys.

        Olen demonin kanssa ihan samalla aaltopituudella. Metallimusiikki on menettänyt kokonaan sanomansa tämän suosion myötä. Suomessa näkee jokapaikassa nykyään ihmisiä jotka kuuntelevat metallia sen ns.trendikkyyden takia. En nyt siis väitä että etteivät he oikeasti tykkää metallista. Mutta metallissa on aina ollut se oma sanoma. Tämä massa joka sitä kuuntelee ei välitä siitä paskan vertaa..


      • trOOts

        ei kai kukaan tota peeloo ole vakavasti ottanutkaan tai kuvittele että kaikki hevistä diggaavat on tollasia truunillittäjiä. myönnä nyt itekin, että ton pikkudemonin jutut on helvetin viihdyttäviä. paras ketju aikoihin.


    • Hiivi

      Tuo on kyllä aivan totta, nykyään joka puolella on ns. hevareita, jotka kuuntelevat suurimmaksi osaksi Children of Bodomia tai muuta ja haukkuvat 24/7 räppäreitä. Itse en ole kauaakaan kuunnellut tällasita raskaamman puoleista metallia, mutten silti koe olevani "wnb". Tähän musiikkilajiin minut tutustutti eräs tuttu, joka kertoili minulle muutama biisiä. Kuulosti ihan hyvältä ja aloin kuuntelemaan enemmän.

      Mutta todellakin, tämä on jo mennyt yli rajojen.

    • truuiivildethkuolema

      must on kans niiku kauheeta toi just kaikki mitäs sanot eli oonniiku samaa mieltä. mustakin tuli just truuhevari ja meillä on naapurin ernon ja juuson kanssa pänti ja meistä tulee kaikist isoina just tollanen rankka truujätkä niiku säkin oot ja purtsumin kaveri varkkivaimikäsenytoli. t. aapo-mielikki, 12 vuotta 7 kuukautta

    • metallinaama

      enpä ole pitkään aikana saanut nauraa näin saatanasti. voi olla että kankkusellakin on osuutta asiaan. tämän ketju on ehdottamasti tämän palstan kirkkain HELMI!!!! tämä rihma ei saa ikinä vajota unohdukseen synkkään yöhön.

      • viry

        Haha ei saatana oli kyl aika hauskaa luettavaa miettisin täs samalla et kuinkahan itku kurkussa tää herra on tääl näit mietteitään esitelly ja puolustanu :DD


      • tROOTs
        viry kirjoitti:

        Haha ei saatana oli kyl aika hauskaa luettavaa miettisin täs samalla et kuinkahan itku kurkussa tää herra on tääl näit mietteitään esitelly ja puolustanu :DD

        mut ei saa liikaa pilkata ettei tuu traumoja ja pikkuhevari vallan vieraannu kunnon musasta räppäriksi X''D


    • hh

      vingun vingun kiukun kiukun ja vali vali.

      • Täs teille

        Elikkäs kertokaapa mulle mihin vitun luokkaan kuulun=
        15v, aloin kuunnellaa heviä kun isipappa soitti aina radio cityä ja kun olin noin 5 sain ensimmäisen Iron maiden levyni, siitä eteenpäin tähän hetkeen olen kuunnellut yhtä sun toista musiikkia ihan Paramoresta Cannibal Corpseen, ja kuitenkin pysynyt hevi/metalli/mikälie linja siinä kokoajan päällimmäisenä. On musta tukka olkapäihin asti, musta huppari, bändi paita ja siniset/mustat farkut ketjuilla, Iron maiden skeittikengät ja valkoiset alkkarit Slipknot reppu

        Kysymys : Eli mihin näistä surullisen kuuluisista luokista kuulun?
        Vastaus : Mahdotonta määritellä

        Johtopäätös : Ei sillä ole väliä on joku KASARIJUNTTIHEVARI vai MODERNIMUOTIPELLEMETALLISTI,
        tuo luokittelu menee jo ihan mahdottomaksi, sanotaan vaan että joku on hevari, piste.
        Suurin osa ei kuitenkaa erota noita kahta sanaa, tai välitä.

        P.S. Aina on ollut joku joka on sen hetkistä muoti-ilmiötä vastaan, ja tulee olemaan, tämä internet vain helpottaa itkemistä julkisesti

        P.S.S. Harvinaisen turha Topic...


    • Mies vm89

      Siis ketjun aloittaja oli "koko elämänsä" eli viimeiset kolme vuotta kuunnellut jotain valtavirrasta poikkeavaa heviä ja päätti sen perusteella tuomita koko genren ja sen kuuntelijat/fanit.

      Vielä kun haukutaan Stam1naa liikaa yleisöä kosiskelevaksi niin huomaamme että kyseessä oleva ääliö ei tiedä musiikista eikä varsinkaan metallista yhtään mitään.

      Power metal ei aloittajan mielestä ole metallia ollenkaan (kuten hän sanoo Sonata Articasta, Bodomista, Ensiferumista etc.)

      Black ja Death metal ovat ainoat oikeat metallin alalajit. Ei siis mikään thrash, Slayer ja Exodus on ihan mammanpoikien musiikkia.

      Heavy metal on hyvää koska Iron Maiden.

      Nu metal on un-metal. Tästä olen samaa mieltä.

      Rap on paskaa mutta jos hevari ei pukeudu hevariksi niin ei ole hevari ollenkaan (?)

      Itse olen metallia kuunnellut 8-vuotiaasta asti. Uskomatonta kyllä mutta aloitin Iron Maidenilla, Bodomilla ja Sonata Arcticalla. Kyseiset bändit ovat edelleen lempibändejäni vaikka kuuntelen erittäin paljon dödöä ja bläkkistä. Pukeudun mustaan vain ja ainoastaan siksi että se on mielestäni cool.

      Jooh, on se hauska kolme vuotta vanha ketju. Makeat naurut sain.

      • ainayhtähauskaa

        "Jooh, on se hauska kolme vuotta vanha ketju. Makeat naurut sain."

        Todellakin. Mahtaakohan tyyppi osata jo nauraa itsekin tuolle purkautumiselleen ;D


      • TRASH

        TRASH METALLI ON AITOA ja SE VARMAAN PELOTTAA MONIA KOSKA NIILLÄ ON OLLUT AINA ASENNETTA.
        Muutama AITO YHTYE ON VIELÄ ....


    • sads55555

      Porngrind FTW!! COCK AND BALL TORTURE parempi bändi ku vittu mikää noista paskoista! HAHA


      ps. Torsofuck on myös hyvää kamaa.

      • 5345adsd

        Metalli on niin suuri käsite että turha vinkua kuka on hevari ja kuka ei..

        Maidenista sinne synkimpiin black-metallin syövereihin.

        "Hevari" termi vähä pännii.. Pitäs olla "metallisti"

        Oma mielipiteeni toki.

        Kuuntelen itse laidasta laitaan metallia ja reggaetakin kuuntelen.


    • Elvenpath

      Juu on se nii vaikeeta ku porukka kuuntelee heviä, nyyh yhyy byääh. Ite löysin hevin monta vuotta sitte ihan tosissani veljen kautta, sitä ennenkin jo kuunnellut tosin ei yhtä paljon, Alice Cooper, Tarot ja Tarja Turunen on lempparit. Oonko mä nyt iha wannabe ku en oo syntyny nahkatakki päällä ja voin kuunnella muutaki musiikkia ku vaan heviä ja välillä käytän muutaki ku vaatteita joita "kaikkien itseään kunnioittavien hevareiden pitäisi käyttää". Ehkä sitte oon, mut ei mua kyllä hirveästi edes kiinnosta mitä porukka musta vaatteiden ja musiikkityylin perusteella miettii ku ite oon tyytyväinen.

      On se oikeesti nii saatanan vaikeeta ku ei ole ainoa ihminen joka sitä tiettyä musiikkityyliä kuuntelee. Ja miksi alotat keskustelun jos et hjalua kuulla ihmisten mielipiteitä? Minä vaan kysyn.

    • Hevi tuttia vaan

      KERRANKIN JOKU PUHUU ASIAT NIINKUIN NE OVATKIN. Vois oikeestaan sanoa että Amorphis on mennyt huonompaan suuntaan?"!!? On alkanut näkymään se EI AITOUS...Nyt Savonlinnan Olavinlinnaan piti mennä(paikka ihan ok),mutta se että Rikkaat johtajat /menestyjiä oli katsomo täynnä"? EI se mittään ,mutta kun HE EIVÄT OLE MISSÄÄN TEKEMISISSÄ HEVI MUSIIKIN KANSSA.
      ARVOSTAN AITOUTTA JA SITÄ ON TODELLA VÄHÄN.
      Aidot on aitoja loppuun ast(Ronnie James DIO:)i ja EIVÄT" MIELISTELE "KUSIPÄISIÄ MAMMONASTA SEKAISIN OLEVIA PORUKOITA. ! ! Kaikki on nykyään samaa pataa...EI Asennetta yhteiskunnalisiiin asioihin,Miks olis...

    • Anonyymi

      AP on nyt varmaan onnessaan kaikkien näiden vuosien jälkeen? Metallimusa on siirtynyt takaisin undergroundiin pois valtavirrasta. Sama homma käy melkein kaikille muillekin rock-musiikin alagenreille kun hip hop, elektroninen musiikki ja erilaiset popin alatyylit hallitsevat musiikkimaailmaa.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe