Israelin poliitikko repii Uuden Testamentin

KTSEiKirj

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väärinkäsitykset

      Väärinkäsitykset syntyneet kristillisessä maailmassa olleesta juutalaisvastaisuudesta ja holokausti kristillisessä Saksassa vajaa sata vuotta sitten pahaa juutalais-vihaa. Valitettavasti juutalaiset eivät välttämättä tutki Jeesuksen opetuksia ja voivat yhdistää valheellisen ja vihaa ylläpitävänä kristinuskon kansakuntien pahat teot myös Jeesukseen ja uuden liiton juutalaisuuteen. Tietenkään ei mikään paha tai huono teko kristittyjen toimesta ole Jeesuksen hyväksymää eikä vaikuttamaa Pyhässä Hengessä vaan ihan valheen ja murhan isän vaikuttamia ovat kaikki huonot hedelmät, näin myös juutalaisuudessa ja kaikissa ihmisissä. Jumalan teot ihmisten keskuudessa ovat aina hyviä, kuten jokainen voi Jeesuksen elämään ja opetuksiin tutustua ja myös ymmärtää sen hyvyyden ja totuuden vaikka vaikeastikin ymmärrettävää voi olla uuden liiton pyhissä juutalaisissa kirjoituksissa, kun syyt ja seuraukset sekoittuvat ja sanoista saadaan vääränlainen käsitys Jumalan ja vastustajansa ja ihmisten teoista erilaisissa yhteyksissä.

      Selvästi KTS:n pyrkimyksenä on synnyttää keskinäistä epäluottamusta Jeesuksen ja juutalaisten välille, ja samoin juutalaisten ja Jeesuksen seuraajien ja todistajien välille. Tekeekö KTS sen mistä syystä ja millä motiiveilla, vastauksen antamiseen totuudellisesti tulisi tuntea sydämensä todelliset ajatukset eikä vain näitä vähiä esittämiään ja yleensä lainauksia toisista lähteistä. Varmuudella KTS:n on hyvä tehdä parannus kaikesta valheellisesta ja pahansuopaisuudesta ja vihasta ja hyvä alkaa siunaamaan Israelia ja rakastamaan juutalaisia totuudessa, ja samoin tietysti kaikkia lähimmäisiään eli ihmisiä.

    • eipahalle

      Israelin kansassa on paljon epäuskossa olevia.

    • Erittäin hyvä uutinen. Sanoisin jopa...Vihdoinkin !

      Arkkienkeli Michael seisoo kansansa lasten suojana.

      • arvut

        Näitä kahta kirjaa - VT:tä ja UT:tä ei koskaan olisi edes pitänyt yhdistää, kuten kristiuskoiset ovat tehneet. UT on täynnä VT:stä otettuja tekstejä, joita on manipuloitu juuri tähän kristinuskoon liittyväksi. Se on törkeää ja tällaiseen vääristeltyyn oppiin on kansakuntaa eksytetty. Tulee myös muistaa kristinuskoon liittyvät käännytysretket ja kaikki se kauheus, mitä kyseinen uskonto on aikaansaanut. Jos Jeesus puhuikin rakkaudesta, niin se ei ainakaan tarkoittanut tällaista kristinuskon rakkautta joka ei ikinä ole pyyteetöntä. Mitä taas juutalaisuuteen kuuluva rakkaus on.


      • KTSEiKirj

        Yhtä hyvin voit ottaa huonoja esimerkkejä mistä tahansa uskonnosta.

        Edustiko Rabinin kiihkouskovainen murhaaja juutalaisuutta parhaimmillaan?


      • arvut

        Tottakai voin, mutta mikä muu uskonto on yhdistänyt VT:n ja UT:n omaksi kirjakseen? Ja käyttänyt sitä lyömäaseena käännyttäessään pakolla mm. juutalaisia tähän valheeseen?


    • KTSEiKirj

      Mikähän siinä on että masokistilössi sallii juutalaisille tämän kristinoppiin kohdistyvan vihan mutta ei islamille, jolla on myös huonoja kokemuksia asiasta vuosisatojen takaa.

      Huomaan jälleen kaksois-standardit.

      • Et_vain_ymmärrä

        Jerusalemin ja Babylonian eroa. Tietenkin Jumala tahtoo hyvää kaikilta. Israelin juutalaiset on Jeesus koonnut omaan luvattuun maahansa, ja islamin vihaideologia tahtoo heidät sieltä tuhota, ja KTS ei näe tässä mitään eroa.


    • Kristinusko on saastuttanut myös Islamin lasten mielen uskomaan, että elämä on vain valmistautumista kuolemanjälkeiseen, ja juutalaiset ovat pahan lapsia, jotka pitää ensin hävittää.

      Ei tämän suurempaa eksytystä voi maailma enää keksiä... Toivottavasti.

      Jäljet ovat olleet kauheudessaan sanoinkuvaamattomat ja mitä vielä ehtii tapahtuakkaan, ennen kuin järjen valo ehtii maailman jokaiseen sopukkkaan saakka.

    • aaroninparta

      Heinäkuulla 2012, etkö löytänyt tuoreempaa.2 Vuotta ja 7 kuukautta, kuinkahan monta kristittyä muslimit on tappaneet kyseisenä aikana.

    • kraftwerk

      Entä sitten?

    • Uusi_Testamentti

      Uusi Testamentti on puhdasta Jumalan rakkautta Israelia ja juutalaisia kohtaan, mutta vain sen vastaanottaneena Jeesuksessa tämän voi ymmärtää, ja sitä ennen risti on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus. Risti on Jumalan viisaus ja voima ja ilman anteeksiantamusta ei kukaan voi päästä Jumalan valtakuntaan, joka on jokaisen ihmisen elämän merkitys. Valitettavasti katkeruus ihmisten keskuudessa ja väärinymmärrykset moninaisesti saavat monet pysymään erossa Jumalan hyvästä evankeliumista joka on Uuden Testamentin hyvä ilmoitus jokaiselle ihmiselle.

      Tietenkin vasta ajallaan voi jokainen ymmärtää Jumalan ilmoitusta ja sitä ennen kannattaa tutkia asiat ennenkuin alkaa julistamaan valheitaan ja omaa hyvää tietämystään näistä asioista.

    • Kyllä_Ne_Tietää

      Juutalaisethan ovat Jumalan valittu kansa ja siksi he tietävät, että Jeesus oli koijari ja väärä profeetta eikä mikään Jumalan poika. Jeesuksen saama kuolemantuomio oli oikeutettu ja se, että hän ei ole tullut uudestaan, vaikka lupasi, todistaa UT:n saduksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      125
      2295
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      103
      1357
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      319
      1079
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1057
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1051
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      86
      929
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      700
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe