Kreationismin vuoden 2015 saavutukset?

Evokki

Evokkitiede on jatkanut kehitystään jälleen huimaavalla vauhdilla, myös vuonna 2015! Tässä pari poimintaa evolutionistien saavutuksista.

1. Helmikuussa korvattiin ensimmäistä kertaa tuhoutunut käsivarsi proteesilla, joka yhdistettiin potilaan omiin, käden alkuperäisiin hermoihin!

2. Heinäkuussa New Horizons luotain saapui Pluton luo ja lähetti maahan uutta tietoa aurinkokuntamme laitamilta!

3. Lokakuussa onnistuttiin kasvattamaan keinotekoiset ihmisen äänijänteet. Keksinnöllä pystytään palauttamaan ihmisille, joitten ääni on mennyt äänijänteisiin vaikuttaneen sairauden takia!

Mutta mutta, voi teitä kreationisteja! En löytänyt lainkaan kreationismin saavutuksia vuodelta 2015. Itse asiassa en löytänyt niitä edellisiltäkään vuosilta!! Voisitteko jelpata ja etsiä? Vai ette kai vaan taas ole tuhlanneet aikaanne nyhrätessänne evoluutioteorian vastustamisen kimpussa?

PS. Vielä on muutama päivä aikaa parille historiaa tekevälle saavutukselle, ellei niitä vielä ole.

17

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kreationistit

      Kreationistit ovat tänäkin vuonna tappaneet paljon ihmisiä ympäri maailmaa. ISIS kaikkein tehokkaimmin.

      • Kunvor

        Jos et mistään mitään ymmärrä ? Kannattaa vetää se alahuuli pään yli ja nielaista.


      • kreationistit
        Kunvor kirjoitti:

        Jos et mistään mitään ymmärrä ? Kannattaa vetää se alahuuli pään yli ja nielaista.

        Et siis kykene kiistämään ja todistamaan sitä etteivätkö kreationistit olisi tappaneet ihmisiä vuonna 2015. Ruikutat vain kliseisiä heittoja.

        Mahtaa vituttaa vai mitä kretupelle?

        Kyllä minuakin vituttaisi olla kaltaisesti idiootti ja moraaliton kreationisti.


    • älykästoimija

      Kaikissa esimerkeissäsi on toimijana älyn omaava ihminen, siis kyse on älykkäästä suunnittelusta ja sen toetuttamisesta.

      Mitkä ovat sattuman aikaansaannokset?

      • Aloituksessahan kyseltiin kreationismin saavutuksia, sellainen olisi esimerkiksi Jumalan sormenjäljen löytyminen solusta. Senkin löydän tekisi "älyn omaava ihminen". Ei aloittaja siis mitään ihmetekoja kysele. Tai oikeastaan kyselee, mutta ei kysele Jumalan ihmetekoja.


      • Kreationistit

        "Mitkä ovat sattuman aikaansaannokset?"

        No vaikkapa viikottaisen lottoarvonnan lottorivi, jonka todennäköisyys ei kreationistien väitteistä ole 1 vaan noin 1/15 miljoonaa.

        Nyt ei kysytty sattuman aikaansaannoksia, vaan kreationismin.

        Eikä pelle löydy mitään myönteisiä kreationismi saavutuksia kun jouduit jauhamaan pelkkää paskaa.

        Jos kreationismin väitteissä olisi edes hitusen totta, niin kreationismi saisi aikaan edes jotain positiivista. Mutta ei. Kreationistien saavutuksia ovat vain ja ainostaan:

        - jumalaton määrä valheita ja kieroiluja
        - ihmisten tappamisia: ISIS ja abortin vastustajat
        - lasten, naisten ja puolustuskyvyttömien henkinen ja fyysinen hyväksikäyttö
        - veronkierto
        - Pirkko Jalovaaran laiton rahankeräys
        - huuhaan myynti
        - Rahastusbisnekset, esim. Saulus Rahastus
        - jne


    • Evokkitiede on jatkanut kehitystään jälleen huimaavalla vauhdilla, myös vuonna 2015! Tässä pari poimintaa evolutionistien saavutuksista.

      "1. Helmikuussa korvattiin ensimmäistä kertaa tuhoutunut käsivarsi proteesilla, joka yhdistettiin potilaan omiin, käden alkuperäisiin hermoihin!"
      Ilman Jumalan luomistyötä, potilaallaala ei olisi ollut mitään hermoja eikä mekanismia proteesin liittämiseksi, eikä koko potilasta olisi koskaan edes syntynyt.

      "2. Heinäkuussa New Horizons luotain saapui Pluton luo ja lähetti maahan uutta tietoa aurinkokuntamme laitamilta!"
      Ilman Jumalan luomistyötä, kreationismia, ei koko aurinkokuntaa olisi olemassa.

      "3. Lokakuussa onnistuttiin kasvattamaan keinotekoiset ihmisen äänijänteet. Keksinnöllä pystytään palauttamaan ihmisille, joitten ääni on mennyt äänijänteisiin vaikuttaneen sairauden takia!"
      Ilman Jumalan luomistyötä ja kreationismia, kellään ihmisellä ei olisi mitään äänijänteitä eikä muitakaan jänteitä.

      "Mutta mutta, voi teitä kreationisteja! En löytänyt lainkaan kreationismin saavutuksia vuodelta 2015. Itse asiassa en löytänyt niitä edellisiltäkään vuosilta!! Voisitteko jelpata ja etsiä? Vai ette kai vaan taas ole tuhlanneet aikaanne nyhrätessänne evoluutioteorian vastustamisen kimpussa?"

      Jumala vei luomistyön loppuun jo noin 6.000 vuotta sitten. Tiedämme jo lopullisen totuuden siitä, mistä kaikki on syntynyt ja saanut alkunsa. Meillä ei siten ole mitään saavutettavaa. Olemme jo maalissa, mutta evoluutioteoria on vielä lähtökuopissaan. koska se ei ole pystynyt selittämään kuinka maailmankaikkeus ja luonnonlait ovat voineet luoda itse itsensä tyhjästä ja olemattomuudesta.

      "PS. Vielä on muutama päivä aikaa parille historiaa tekevälle saavutukselle, ellei niitä vielä ole."
      Eli vielä on muutama päivä evolutionisteilla aikaa esitellä Jumalan ihmeellisiä luomistöitä.

      • HankiAivot

        vain täysin jälkeenjäänyt ja todellisuuspakoinen idiootti pitäisi maailma 6000 vanhana! Onnittelen jopa yläastelaiset ovat sinua älykkäämpiä.


      • "Ilman Jumalan luomistyötä, kreationismia, ei koko aurinkokuntaa olisi olemassa."

        Niin niin niin. Jos Jumalaa ei olisi niin ei kai sitten olisi tietokonetta käyttäviä Naapurin kissan, Hiski K. Harjasuden ja salmiakkisalukin kaltaisia eläimiäkään, mutta tuo sinun vakuuttelusi ei lopultakaan vakuuta ketään muuta kuin sinua itseäsi - ja minusta näyttää siltä, että uskosi horjuu viikko viikolta pahemmin, vaikka kuinka yrität sitä tekohengittää. Tuo ellei-Jumalaa-olisi-itsepetosvakuuttelu on hyvin avutonta jopa sinulta.

        Sinänsä kiintoisaa, että naitat väkisin Jumalan luomistyön ja kreationismin - eli teon ja opin.

        "Tiedämme jo lopullisen totuuden siitä, mistä kaikki on syntynyt ja saanut alkunsa. Meillä ei siten ole mitään saavutettavaa. Olemme jo maalissa, mutta evoluutioteoria on vielä lähtökuopissaan. koska se ei ole pystynyt selittämään kuinka maailmankaikkeus ja luonnonlait ovat voineet luoda itse itsensä tyhjästä ja olemattomuudesta."

        Lopullisia totuuksia ei ole kuin matematiikassa, eikä välttämättä sielläkään. Evoluutioteorian ei ole tarkoituskaan selittää maailmankaikkeuden syntyä, aivan kuten painovoimateorian ei ole tarkoituskaan selittää miten ihmisen makusilmut aistivat salmiakin.

        Toivottavasti olet perheetön.


      • Enää sinun ei sitten tarvitsekaan kuin todistaa, että hermot, aurinkokunta, äänijänteet, yms. on sen juuri sinun palvomasi jumalolennon luomistyötä.


      • "Meillä ei siten ole mitään saavutettavaa."

        Eli kaikki tutkimustyö voidaan lopettaa?

        Paha ja julma ateistis-evolutionistinen tiede kuitenkin kehittää koko ajan esimerkiksi energiantuotantoa, lääketiedettä ja viestintätekniikkaa - ja sinä käytät kaikkia kolmea hyödyksesi täysin rinnoin, vaikka sinun luulisi turvautuvan ennemmin rukouksiin ja vesirattaan kaltaiseen huipputeknologiaan.

        "Jos Jumala ei olisi luonut maailmankaikkeutta, meillä ei olisi energiantuotantoa, lääketiedettä eikä viestintätekniikkaa."

        Noinhan sinä suurin piirtein vastaat. :-D


      • marsunkiillottaja kirjoitti:

        "Meillä ei siten ole mitään saavutettavaa."

        Eli kaikki tutkimustyö voidaan lopettaa?

        Paha ja julma ateistis-evolutionistinen tiede kuitenkin kehittää koko ajan esimerkiksi energiantuotantoa, lääketiedettä ja viestintätekniikkaa - ja sinä käytät kaikkia kolmea hyödyksesi täysin rinnoin, vaikka sinun luulisi turvautuvan ennemmin rukouksiin ja vesirattaan kaltaiseen huipputeknologiaan.

        "Jos Jumala ei olisi luonut maailmankaikkeutta, meillä ei olisi energiantuotantoa, lääketiedettä eikä viestintätekniikkaa."

        Noinhan sinä suurin piirtein vastaat. :-D

        Eikä tätäkään varmaan kannata jatkaa? Jumalahan on antanut luonnonvarat käytettäväksi eikä säästettäväksi, eikö niin?

        http://yle.fi/uutiset/tutkijat_ilmastosopimuksen_on_perustuttava_tieteeseen/8523588


      • Markin_esi-isä

        "Jumala vei luomistyön loppuun jo noin 6.000 vuotta sitten. Tiedämme jo lopullisen totuuden siitä, mistä kaikki on syntynyt ja saanut alkunsa. Meillä ei siten ole mitään saavutettavaa."

        Olen samaa mieltä, ei mikään voita kylmää talvi-iltaa kun saa paistaa papuja kamelinpaskanuotiolla ennen kuin painuu kalseaan luolaan nukkumaan, samalla tyytyen uskomaan miten kaikki on syntynyt ja saanut alkunsa.


    • wanhalevy

      Kreationismi ei ole tiedettä. Sen on jopa Mark5 aikoinaan myöntänyt.

    • Älkäähän nyt. Onhan JC esitellyt ahkerasti kreationistisen todennäköisyystulkinnan uusia tutkimustuloksia. Esimerkiksi:

      - Merkityksellisen tulosvaihtoehdon todennäköisyys on eri kuin ei-merkityksellisen, vaikka molemmat ovat saman otosavaruuden Ω symmetrisiä tulosvaihtoehtoja.

      - Heitettäessä kolikkoa kaksi kertaa sattuu toisella heitolla aina ja varmasti sama tulos kuin ensimmäisellä heitolla. (Vaikka peruskoululainenkin tietää, että ensimmäisellä heitolla voi sattua tulokseksi kruuna ja toisella heitolla klaava, jotka eivät ole samoja tuloksia.)

      - Väitteet {3} ⊂ {1, 2, 3, 4, 5, 6} ja {3, 5} ⊂ {1, 2, 3, 4, 5, 6} eivät voi pitää paikkansa, koska JC:n väittämän mukaan tapahtumat {3} ja {3, 5} eivät ole nopan heiton otosavaruuden Ω = {1, 2, 3, 4, 5, 6} tapathumia, ellei niitä nimetä etukäteen tapahtumiksi ennen nopan heittoa. (Tosin jo joukko-opin alkeet oppivat peruskoululaisetkin tietävät että nuo väitteet pitävät paikkaansa)

      - Jos ennen satunnaiskokeen suoritusta ei nimetä tapahtuma satunnaiskokeelle, jonka otosavaruus on Ω, niin satunnaiskokeessa voi toteutua ainoastaan tapahtuma Ω. (Tosin on matemaattinen fakta, että aina satunnaiskoe suoritettaessa toteutuun 2^(N-1) tapahtumaa missä N = |Ω|)

      Joten aivan huikaisevia tuloksiahan on kreationistisessa todennäköisyystulkinnassa saavutettu tänäkin vuonna kreationistisen todennäköisyyden johtavien tutkijoiden JC:n ja kvasin toimesta.

      Ja on kvasi itsekin kunnostautunut lanseeraamalla käsitteen "rajoitettu monimutkaisuus". Tosin kvasi ei itsekään vielä tiedä että mitä hittoa se oikeasti tarkoittaa, mutta se kuulostaa kvasista aika hienolta ja jännän matemaattimaiselta.

    • kreationistit

      Mitään seuraavista kreationistit eivät saaneet aikaisesti vuoden 2015 aikanakaan:

      - ensimmäinen tieteellinen julkaisu, joka todistaisi kreationismin väitteiden paikaansa pitävyyden
      - tieteellinen teoria tai edes hypoteesi, joka tukee kreationismin väitteitä.
      - objektiivinen todiste kreationismista
      - kreationismin yleishyödyllisiä sovelluksia arkielämässä, lääketieteessä tai teollisuudessa - tai ylipäätään missään
      - ensimmäinen rehellinen kreationisti, joka myöntää olevan väärässä
      - kumottua tai edes hiukkasen kyseenalaistettua evoluutiota

    • Vara-Jaakob

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe