Allah tuomitsee

Mujahed

Allah tuomitsee, mutta hän on armollinen. Kääntykää Allahin tahtoon, että saisitte elää. Hän on suurin!

Jumalattomat ovat taistelukentällä pelkureita. Tulevan tuomion kauheus jo hiipii heidän mielessään! Jumalaa pelkäävät taistelevat sankarillisesti, kun tulevan taivaselämän viehkeät ilot valaisevat heidät mielensä!

Jumalattomat juoksevat nautintojen perässä, ovat materialisteja. Jumala ei suo heille jälkikasvun hedelmää. Totisesti he ovat kadotuksen omat! Allahin valta kasvaa Suomessa ja Euroopassa. Jo 20 vuoden päästä vääräuskoiset ovat vähemmistönä. Kääntykää Allahin tahtoon tai olette kuoleman omat!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • allahonvoimakas

      Ja muistakaa prohvetta Muhamed, joka meni 9-vuotiaan sukulaistyön Aishan kanssa naimisiin ja aloitti heti työn kanssa sekstaamisen. Pyhien kirjoitusten mukaan pienokainen tuli profveetan peniksen tykö nuket kainalossa. Kauan eläköön Muhamedin pitkä ja komea.

    • ISIS taistelijat kammoavat kuulemma kurdeja siitäkin syystä, että siellä on naisia taistelemassa. Taisi Jordanialla olla myös naislentäjiä. Heidän mielestään lähes suurin häpeä, jonka taistelussa voi kohdata, on joutua naispuolisen sotilaan tappamaksi.
      Eiköhän se kerro jotain kyseisen porukan ajattelun tasosta.

    • näin.vaan.on

      Allah on arabiaa ja tarkoittaa peppureikää.

    • fda

      Hitlerkin luuli, että jumalattomat eivät voisi osoittaa rohkeutta. No siinä oli yksi syy Natsi-Saksan epäonnistumiseen. Tosin kannattaa muistaa, että neukkulallakin oli kristittyjä kenttäpappeja ja uskovia sotilaita...

      • Bialystokin-opetukset

        Kun sodan alussa tuli neukuille turpaan niin veri roiskui, tuli Stalininkin mieleen vanhat pappisseminaarin opit. Perinteiset sotilasarvot palautettiin armeijaan, kansallismielisyyttä alettiin tietoisesti kohottaa ja uskontoja lakattiin vainomasta aktiivisesti. Nämä muutokset olivat ilmeisesti se viimeinen pisara, jonka takia George Orwell kirjoitti kirjansa Eläinten vallankumous. Siinähän siat, jotka ovat johtaneet vallankumousta, lopulta omaksuvat kaikki ne ihmisten tavat, joita vastaan eläimet nousivat vallankumoukseen. Muut eläimet huomaavat kaiken olevan ennen vallankumousta, he tekevät edelleen kaikki työt ja elävät köyhyydessä, erona vain se, että siat ovat itse asiassa tyhmempiä kuin ihmiset. Eivät ymmärrä asioiden merkityksiä vaan ainoastaan jäljittelevät sitä, mitä ihmisetkin tekivät, mutta samaan aikaan kun muualla ihmisten hallitsemilla tiloilla eläintenkin työ alkaa korvautua koneilla, sikojen hallitsemalla vallankumoustilalla se ei korvaannu, koska siat ovat liian tyhmiä keksiäkseen itse mitään ja niinpä kehitystä ei tapahdu. Mainio kuvaus kommunimin ongelmista, ja julkaistiin vuonna 1945, jolloin vielä suuri yleisö oli edellisen propagandapläjäyksen jälkeen hyvinkin positiviisesti neuvostoaseveljiin suhtautuvaa. Muutamassa vuodessa tilanne kuitenkin muuttui, kun entisten aseveljien yhteistyön tielle nousi yhä uusia ja uusia ristiriitoja ja kylmä sota alkoi.

        Oikeamielisessä vihassaan vallankumous tuhosi parhaat palvelijansa ja suisti itsensä tuhon tielle. Aika samankaltaista tietä luultavasti kulki mm. islamilainen maailma uuden ajan kynnyksellä, jolloin arabien loistava kulttuuri alkoi rapistumaan ja arabimaailma vajosi siihen alennustilaan, jossa se vieläkin suurelta osaltaan valitettavasti on. Samaa polkua olisi saattanut astella myös koko Eurooppa, ellei valitus olisi päässyt voitolle.


    • "Allah tuomitsee, mutta hän on armollinen. Kääntykää Allahin tahtoon, että saisitte elää. Hän on suurin!"


      Kopiojumalasi ei siis tee mitään eroa Juutalaisten Jehvan kanssa. Ei kiitos. Yhtä tyhjän kanssa molemmat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      33
      3448
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      160
      3434
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      262
      2632
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      188
      2276
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      136
      1092
    6. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      55
      952
    7. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      951
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      870
    9. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      132
      857
    10. Niinhän se on nainen että me

      Kaikki vanhetaan ja muututaan toisenlaisiksi, lainatakseni vapaasti yhden vanhan kappaleen sanoitusta
      Ikävä
      46
      707
    Aihe