Miksi ateisti haluaa tulla nolatuksi?

Palstalla notkuu ateisteja. He tulevat nolatuiksi. He eivät poistu. Miksi?

34

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehheee

      Mitä sinä täällä notkut, vaikka kilpailet noloudessa nikkien JC_, kvsi, Jyrbä Mark5 ja SamiaA kanssa tasaväkisesti? Sinuthan nolataan aina, kun änkeät palstalle:D
      Ateisteja sen sijaan ei ole kertaakaan palstalla onnistuttu nolaamaan eikä onnistuta, jotakin yksittäistä muita tyhmempää ehkä lukuun ottamatta, mutta sekin on tosi harvinaista.

      • Kiitos. Autoit asiaa. Ateistit ovat ainakin sokeita.


      • hehheee
        yurki1000js kirjoitti:

        Kiitos. Autoit asiaa. Ateistit ovat ainakin sokeita.

        Kiitos, autoit itsekin ymmärtämään miksi notkut täällä. Olet seinähullu.


      • cgbcvbcvbvb
        yurki1000js kirjoitti:

        Kiitos. Autoit asiaa. Ateistit ovat ainakin sokeita.

        Kyllä sinun kaltaiset aivopestyt niitä sokeita ovat. Et ole mitään järkevää täällä kirjoittanut koskaan.


    • noinkilonsäkki

      Haluan ostaa sinulta uusia perunoita, tosin punnitsen omalla vaa`alla.

      • enostasinultahuijari

        Säkin paino heittää 300g, olet syntisäkki.


      • enostasinultahuijari kirjoitti:

        Säkin paino heittää 300g, olet syntisäkki.

        Ken ei olisi syntisäkki?

        1Joh:
        1:8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        1:10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.


    • Kuvatar

      Mistä tiedät,että uskovaiseksi itseään luulevat ovat tosiuskovaisia? He opettelevat ulkoa lukemiaan uskonasioita ja paasaavat niitä paatoksella kaikille kuulijoille. Uskonnonvapaus ei tarkoita että saa valita uskonnon johon haluaa kuulua. Se ei onnistu käytännössä jos ei satu miellyttämään niin kutsuttuja tosiuskovaisia tai jos kuuluu sellaiseen sukuun jossa on esim. rikollisia.

      • tieteenharrastaja

        Miksi pitäisikään:

        "Uskonnonvapaus ei tarkoita että saa valita uskonnon johon haluaa kuulua."

        Sehän tarkoittaa, että saa itse vapaasti uskoa mihin tahansa tai olla uskomatta.


      • mätässäjankutan

        Tyhmä. Uskonnonvapaus tarkoitta sitä että AJATTELE itse, mutta ei sitä että olet tyhmänä oikeassa, tyhmä.
        Ja voi sinua ressukkaa, toki saat uskoa mihin hyvänsä mutta tällä kertaa pointti on siinä että luotat faktatietoon kuten minä.

        Siis käytä hetkinen ajastasi asioiden faktatietodatapohdintaan.


        Tätä on MTK.


      • Kandee miettii kelle kuuluu. Vielä voi vaihtaa puolta. Pian kyseinen ylellisyys poistuu. Kaikki on ennustettu.

        Biblia (1776) Joka paha on, se olkoon vielä paha, ja joka saastainen on, se tulkoon vielä saastaiseksi; mutta joka vanhurskas on, se tulkoon vielä hurskaaksi, ja joka pyhä on, se tulkoon vielä pyhäksi.

        Oletteko ikinä miettineet miksi kontrollia lisätään? Oletteko miettineet mikä aloitti teknologisen kehityksen? Oletteko miettineet miksi keksintöjä käytetään sekä hyvään että pahaan?

        Pave paljastaa pian perustettavan uuden Baabelin asioita.

        https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

        Aiheesta lisää:

        https://www.google.fi/#q=darpa mind control

        Ilm 13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, 13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

        https://www.google.fi/#q=cashless society

        Suomi. HERÄÄ!


      • ateisti1000.js

        Herää itse idiootti. Et osaa edes linkkejä kopioida toimiviksi tänne. Ei silleen et olisi tullut mieleenkään lukea noita hörhösivustojasi.


    • Bertransrussel

      DrHouse sai juuri rajusti turpiin jyri-inkarnaatiolta näissä Kuolleen meren kirjakääröissä ja on ollut siitä pitäen hyvin hiljaa, joten kyllä kai tuo teki Molocit eli ei uskalla tulla tänne viisastelemaan jyrin läsnäollessa.
      Jotenkin ihmettelen sitä että kun evokki saa tiedollisesti turpaansa siten että hänen uskomuksensa osoitetaan vääräksi kuten Jyri osoitti Molocin roska-dna-evoluutiojäämä-uskomuksen, jota hän hehkutti, vääräksi niin hän ei silti viisastunut millimetriäkään vaan etsii jatkuvasti ja epätoivoisesti evoluutiouskomusteoriasta aiheita joilla pääsisi loistamaan täällä kuten loisti ennen jyrin tänne tuloa. Mahtaa sälliä ketuttaa kun kreakki nuijii maan rakoon todellisin tieteellisin argumentein.
      Molo ei ole tuosta noussut vaikka yrittää kovasti aina silloin päästä valtaamaan takaisn menettämäänsä evolinkittäjän asemaa kun luulee ettei Eteläkiinanmerellä eläkepäiviään huomaa.

      Thaikuissa on kuitenkin se hyvä puoli että täällä tekniikka ja 4 g pelittää yllättävän hyvin ja jostain ihme syystä jopa kaukaisilla saarilla. Noilla täytyy olla jotain ihmedatansiirtotekniikkaa käytössä, tosin kohtuullisella viivellä mutta kun näytön ylänurkassa lukee 4g, siis vilkkuu 4g ja homma hoituu niin ei muuta kuin arvostuksen ilmaus thaitekniikalle. Siis pikku viiveellä tuokin että onkohan ihan evorehellistä? Ei se Aasia joka paikassa ihan takapajula ole.

      • hehhhh

        "Thaikuissa on kuitenkin se hyvä puoli että täällä tekniikka ja 4 g pelittää"
        Mikäs ihme se on, että tekniikka pelittää siellä Kellokosken mielisairaalassa, Jyrbä. Sehän se sinun "thaimaasi" on. Miksi tuollaisen nikin otit? Olisit ottanut vaikka münchaussenin.parooni.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Paroni_von_Münchhausen


      • DRHouse

        Ja missähän kohtaa muka sain?


    • Seinähulluon

      Yurki tulee seinähulluksi muutaman vuoden päästä kun hänen jumalansa ei tempaakaan häntä yhtään mihinkään. Sitten Yurki tappaa sekopäissään itsensä ja perheensä ja kaikki lähistöllä, kun huomaa tuhlanneensa elämänsä satuihin. Näin se menee.

    • AitoRealisti

      Älkää hyvät ihmiset yllyttäkö usitushullua.

      • Aivan. Samaa sanoo tällaisissa tapauksissa psykiatriakin.


      • salmiakkisaluki kirjoitti:

        Aivan. Samaa sanoo tällaisissa tapauksissa psykiatriakin.

        On luonnollista, että Luoja itse on paras kallonkutistaja:)

        1.Korinttolaiskirje:
        1:18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        1:20 Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?
        1:21 Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,
        1:23 me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
        2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
        3:19 Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: "Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa";

        PAAVALIN ENSIMMÄINEN KIRJE KORINTTOLAISILLE

        2 luku
        Paavali sanoo heikkoudessa ja pelossa julistaneensa ristiinnaulittua Kristusta eikä tehneensä sitä ihmisviisauden sanoilla, vaan Hengen voimassa 1 – 5. Evankeliumi on Jumalan viisaus, salattu maailman viisailta, mutta Pyhän Hengen ilmoittama hengellisille 6 – 16.

        1 Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        2 Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        3 Ja ollessani teidän tykönänne minä olin heikkouden vallassa ja pelossa ja suuressa vavistuksessa,
        4 ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista,
        5 ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.
        6 Kuitenkin me puhumme viisautta täydellisten seurassa, mutta emme tämän maailman viisautta emmekä tämän maailman valtiasten, jotka kukistuvat,
        7 vaan me puhumme salattua Jumalan viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,
        8 sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut - sillä jos he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi kirkkauden Herraa ristiinnaulinneet -
        9 vaan, niinkuin kirjoitettu on: "mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat."
        10 Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.
        11 Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki.
        12 Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut;
        13 ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.
        14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
        15 Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan.
        16 Sillä: "kuka on tullut tuntemaan Herran mielen, niin että voisi neuvoa häntä?" Mutta meillä on Kristuksen mieli.

        http://www.finbible.fi/UT/1Korintto/Raamattu1_2.htm


      • jumalaeitykkää

        Syntisäkki, syntisäkki, syntisäkki.


    • Palstalla notkuu ateisteja. He tulevat nolatuiksi. He eivät poistu. Miksi?

      • jumalaeitykkää

        Syntisäkki, syntisäkki, syntisäkki pyhä kolminaisuus.


    • Exhib--nisti

      Haluttais nähdä se luomisen ihme. Vilauta vähän?

      • Selvää on, että koulu ja valtamedia tekevät ihmisistä ateisteja, mutta sinullakin on mahdollisuus kyseenalaistaa menneisyytesi opit. Aloita vaikka ihmettelemällä kuinka on mahdollista, että sivistyneet ihmiset ryhtyivät levittämään evoluutiouskoa, vaikka tiede oli todennut, ettei spontaani generaatio ole mahdollinen.

        > Bakteerit oli löydetty jo 1600-luvulla, ja jo ennen Pasteuria niitä oli epäilty sairauksien aiheuttajiksi, mutta vasta Pasteur sai tutkimuksillaan tiede­yhteisön asiasta vakuuttuneeksi. Tämä teki hänelle mahdolliseksi kehittää myös rokotteet paiseruttoa ja vesikauhua vastaan. Pasteur osoitti myös, että mikrobit eivät synny spontaanisti elottomasta aineesta, alku­synnyn kautta, toisin kuin hänen aikaansa saakka oli oletettu. <

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Louis_Pasteur


      • Yllätys_yllätys

        sponttaanin penetraation seurauksena sinäkin täällä satuihin uskot huulet ympyriäisenä ja harmaana kuin laho lintupönttö.


      • Yllätys_yllätys kirjoitti:

        sponttaanin penetraation seurauksena sinäkin täällä satuihin uskot huulet ympyriäisenä ja harmaana kuin laho lintupönttö.

        Kaikki johtuu sähköstä. Ai miks? Koska atomien uloimmat osat ovat ELEKTRONEJA. Kun isäntä halaa emäntää, elektronit törmäävät toisiinsa. Siinä kaikki. Älä muuta kuvittele :D:D:D

        Tutustu toki plasma-avaruuteen.

        https://www.netikka.net/mpeltonen/plasmateor.htm


    • DRHouse

      Kysymys kuuluu pikemminkin, miksi aloittaja haluaa tulla toistuvasti nolatuksi...

      • Isä/Abba opettaa. Ai missä? Raamatussa:)

        Biblia (1776) Sillä en minä häpee Kristuksen evankeliumia; sillä se on Jumalan voima itsekullekin uskovaiselle autuudeksi. Ensin Juudalaiselle, niin myös Grekiläiselle.

        PAAVALIN KIRJE ROOMALAISILLE

        1 luku
        Kun pakanat eivät kunnioittaneet Jumalaa, vaikka hänet tunsivat, vaan palvelivat luotua Luojan sijasta eivätkä vihdoin Jumalasta mitään välittäneet, niin Jumala hylkäsi heidät vajoamaan aina syvemmälle turmioon 18 – 32.

        1 Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia,
        2 jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa,
        3 hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä
        4 ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa - Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme,
        5 jonka kautta me olemme saaneet armon ja apostolinviran, että syntyisi uskon kuuliaisuus hänen nimeänsä kohtaan kaikissa pakanakansoissa,
        6 joihin tekin, Jeesuksen Kristuksen kutsumat, kuulutte:
        7 kaikille Roomassa oleville Jumalan rakkaille, kutsutuille pyhille. Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        8 Ensiksikin minä kiitän Jumalaani Jeesuksen Kristuksen kautta teidän kaikkien tähden, koska teidän uskoanne mainitaan kaikessa maailmassa.
        9 Sillä Jumala, jota minä hengessäni palvelen julistaen hänen Poikansa evankeliumia, on minun todistajani, kuinka minä teitä lakkaamatta muistan,
        10 aina rukouksissani anoen, että minä jo vihdoinkin, jos Jumala tahtoo, pääsisin tulemaan teidän tykönne.
        11 Sillä minä ikävöitsen teitä nähdä, voidakseni antaa teille jonkun hengellisen lahjan, että te vahvistuisitte,
        12 se on, että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme, teidän ja minun.
        13 Ja minä en tahdo, veljet, teiltä salata, että jo monesti olen päättänyt tulla teidän tykönne saadakseni jonkin hedelmän teidänkin keskuudestanne, niinkuin muidenkin pakanain, mutta olen ollut estetty tähän saakka.
        14 Kreikkalaisille ja barbaareille, viisaille ja tyhmille minä olen velassa;
        15 omasta puolestani minä siis olen altis teillekin, Roomassa asuvaisille, julistamaan evankeliumia.
        16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
        17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        http://www.finbible.fi/UT/Rooma/Raamattu1_1.htm


      • k.o.raani
        yurki1000js kirjoitti:

        Isä/Abba opettaa. Ai missä? Raamatussa:)

        Biblia (1776) Sillä en minä häpee Kristuksen evankeliumia; sillä se on Jumalan voima itsekullekin uskovaiselle autuudeksi. Ensin Juudalaiselle, niin myös Grekiläiselle.

        PAAVALIN KIRJE ROOMALAISILLE

        1 luku
        Kun pakanat eivät kunnioittaneet Jumalaa, vaikka hänet tunsivat, vaan palvelivat luotua Luojan sijasta eivätkä vihdoin Jumalasta mitään välittäneet, niin Jumala hylkäsi heidät vajoamaan aina syvemmälle turmioon 18 – 32.

        1 Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia,
        2 jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa,
        3 hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä
        4 ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa - Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme,
        5 jonka kautta me olemme saaneet armon ja apostolinviran, että syntyisi uskon kuuliaisuus hänen nimeänsä kohtaan kaikissa pakanakansoissa,
        6 joihin tekin, Jeesuksen Kristuksen kutsumat, kuulutte:
        7 kaikille Roomassa oleville Jumalan rakkaille, kutsutuille pyhille. Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        8 Ensiksikin minä kiitän Jumalaani Jeesuksen Kristuksen kautta teidän kaikkien tähden, koska teidän uskoanne mainitaan kaikessa maailmassa.
        9 Sillä Jumala, jota minä hengessäni palvelen julistaen hänen Poikansa evankeliumia, on minun todistajani, kuinka minä teitä lakkaamatta muistan,
        10 aina rukouksissani anoen, että minä jo vihdoinkin, jos Jumala tahtoo, pääsisin tulemaan teidän tykönne.
        11 Sillä minä ikävöitsen teitä nähdä, voidakseni antaa teille jonkun hengellisen lahjan, että te vahvistuisitte,
        12 se on, että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme, teidän ja minun.
        13 Ja minä en tahdo, veljet, teiltä salata, että jo monesti olen päättänyt tulla teidän tykönne saadakseni jonkin hedelmän teidänkin keskuudestanne, niinkuin muidenkin pakanain, mutta olen ollut estetty tähän saakka.
        14 Kreikkalaisille ja barbaareille, viisaille ja tyhmille minä olen velassa;
        15 omasta puolestani minä siis olen altis teillekin, Roomassa asuvaisille, julistamaan evankeliumia.
        16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
        17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        http://www.finbible.fi/UT/Rooma/Raamattu1_1.htm

        15: 1
        Aliif, Laam, Raa. Nämä ovat kirjan ja selvän Koraanin säkeistöjä.
        15: 2
        On tuleva aika, jolloin epäuskoon antautuneet toivoisivat olevansa muslimeja.
        15: 3
        Anna heidän syödä ja nauttia aikansa, ja johtakoon heidän toiveensa heidät harhaan. Mutta tulevaisuudessa he kyllä sen älyävät.
        15: 4
        Emme ole hävittänyt ainoatakaan kaupunkia ilmoittamatta sille sen määräaikaa.
        15: 5
        Ei yksikään kansa voi kiirehtiä aikansa täyttymistä eikä sitä viivyttää.
        15: 6
        Ja he sanovat: »Voi sinua, jolle kehoitus on ylhäältä lähetetty, sinä olet selvästi houkkio.
        15: 7
        Miksi et tuo luoksemme enkeleitä, jos kerran puhut täyttä totta?»
        15: 8
        Emme Me lähetä maan päälle enkeleitä muuten kuin totuutta pystyttämään, mutta kun tämä tapahtuu, he eivät saa enää armoa.
        15: 9
        Totisesti, Me itse lähetämme maan päälle kehoituksen, ja Me myös seisomme sen tukena.
        15: 10
        Ja totisesti, jo ennen sinua Me lähetimme sananjulistajia muinaisten heimojen luokse.
        15: 11
        Mutta ainoatakaan lähettilästä ei saapunut heidän luoksensa, jota he eivät olisi pilkanneet.
        15: 12
        Näin me annamme tämän (pilkkaamisen) juurtua syntisten sydämiin.
        15: 13
        He eivät usko Koraaniin, ja kuitenkin heillä on tiedossa edeltäjiensä kohtalo.
        15: 14
        Ja jos Me avaisimme oven taivaaseen ja he kiipeäisivät sinne,
        15: 15
        niin he varmasti sanoisivat: »Silmämme ovat vain huienneet, tai pikemminkin me olemme lumouksen vallassa.»
        15: 16
        Totisesti, Me olemme muodostanut tähtikuvioita taivaalle ja tehnyt sen kauniiksi katselijoille.
        15: 17
        Ja Me sitä vartioimme jokaista karkoitettua pahaahenkeä vastaan.
        15: 18
        Mutta joka haluaa kuunnella (sanaa) salakähmäisesti, sitä seuraa tulinen liekki.
        15: 19
        Me olemme tehnyt maan avaraksi ja sijoittanut vuoret sen päälle, ja Me annamme kaikkea siinä kasvaa sopivan määrän.
        15: 20
        Ja maasta Me olemme hankkinut ravinnon teille, kuten niillekin, joita te ette ruoki.
        15: 21
        Ei ole olemassa mitään, jota ei Meidän luonamme olisi valtavissa varastoissa, mutta Me lähetämme sitä maan päälle vain tietyin mitoin.
        15: 22
        Me annamme myös hedelmällisten tuulien puhaltaa ja lähetämme sadetta taivaasta maan päälle. Sitten annamme teidän juoda sitä, mutta sen varastot eivät ole hallussanne.
        15: 23
        Ja totisesti, Me itse annamme elämän ja Me annamme kuoleman, ja Me itse olemme kaiken perilliset.
        15: 24
        Me tunnemme tarkoin ne teistä, jotka kulkevat etumaisina, ja me tunnemme myös ne, jotka jäävät loppupäähän.
        15: 25
        Totisesti, Herrasi on vielä kokoava heidät yhteen. Hän on viisas, tietävä.
        15: 26
        Totisesti, Me olemme luonut ihmisen valajan savesta, mustasta, haisevasta liejusta.
        15: 27
        Ja dzinnin me loimme jo aikaisemmin palavasta tulesta.
        15: 28
        Muistakaa, mitä Jumala sanoi enkeleille: »Totisesti, aion luoda ihmisolennon valajan savesta, mustasta, haisevasta liejusta.
        15: 29
        Ja kun olen saattanut hänen muotonsa täydelliseksi ja puhaltanut häneen Henkeni, kumartukaa maahan hänen edessään.»
        15: 30
        Niin kaikki enkelit yhdessä kumartuivat.
        15: 31
        Mutta saatana ei tehnyt näin. Hän ei yhtynyt kumartajiin.
        15: 32
        Jumala lausui: »Oi saatana. Mistä syystä et yhdy niihin, jotka kumartavat?»
        15: 33
        Hän vastasi: »Ei ole soveliasta minun kumartaa ihmisolentoa, jonka Sinä olet luonut valajan savesta, mustasta, haisevasta liejusta.»
        15: 34
        Jumala sanoi: »Lähde siis täältä, sillä sinä olet totisesti harhaantunut.
        15: 35
        Ole totisesti kirottu tuomion päivään saakka.»
        15: 36
        Hän sanoi: »Herra, anna minulle aikaa siihen päivään asti, jolloin heidät herätetään kuolleista.»
        15: 37
        Jumala vastasi: »Saat kuulua niihin, joille suodaan aikaa
        15: 38
        määräpäivään saakka.»
        15: 39
        Hän sanoi: »Herra, koska olet aiheuttanut lankeemukseni, aion kaunistaa tekoni ihmisille maan päällä ja saattaa heidät kaikki lankeamaan
        15: 40
        paitsi Sinun vilpittömiä palvelijoitasi.»
        15: 41
        Jumala vastasi: »Se on suorin tie luokseni.
        15: 42
        Totisesti, palvelijoihini sinulla ei ole mitään valtaa, lukuunottamatta sellaisia, jotka oikealta tieltä harhaantuneina seuraavat sinua.
        15: 43
        Helvetti on totisesti määrätty heidän kaikkien olinpaikakseen.
        15: 44
        Sinne johtaa seitsemän ovea, ja jokaisesta ovesta käy sisään osa heistä.»
        15: 45
        Totisesti, ne jotka hartautta harjoittavat, saavat asua puutarhoissa ja lähteiden luona.
        15: 46
        »Käykää sisään rauhassa ja turvallisina!»
        15: 47
        Me poistamme heidän rinnastaan kaiken vihan, ja veljellisesti, toisiinsa kääntyneinä, he istuvat valtaistuimilla.
        15: 48
        Mitään rasituksia heidän ei siellä tarvitse kestää, eikä heitä sieltä pois ajeta.
        15: 49
        Ilmoita palvelijoilleni, että Minä olen totisesti kaiken anteeksiantava, kaikkein armollisin.
        15: 50
        Ja ilmoita myös, että Minun tuomioni on tuskallisin tuomio.
        15: 51
        Ja kerro heille Aabrahamin vieraista,
        15: 52
        jotka astuessaan hänen luokseen sanoivat: »Rauha», ja hän vastasi: »Totisesti, minä pelkään teitä.»


      • DRHouse
        yurki1000js kirjoitti:

        Isä/Abba opettaa. Ai missä? Raamatussa:)

        Biblia (1776) Sillä en minä häpee Kristuksen evankeliumia; sillä se on Jumalan voima itsekullekin uskovaiselle autuudeksi. Ensin Juudalaiselle, niin myös Grekiläiselle.

        PAAVALIN KIRJE ROOMALAISILLE

        1 luku
        Kun pakanat eivät kunnioittaneet Jumalaa, vaikka hänet tunsivat, vaan palvelivat luotua Luojan sijasta eivätkä vihdoin Jumalasta mitään välittäneet, niin Jumala hylkäsi heidät vajoamaan aina syvemmälle turmioon 18 – 32.

        1 Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia,
        2 jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa,
        3 hänen Pojastansa - joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä
        4 ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa - Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme,
        5 jonka kautta me olemme saaneet armon ja apostolinviran, että syntyisi uskon kuuliaisuus hänen nimeänsä kohtaan kaikissa pakanakansoissa,
        6 joihin tekin, Jeesuksen Kristuksen kutsumat, kuulutte:
        7 kaikille Roomassa oleville Jumalan rakkaille, kutsutuille pyhille. Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        8 Ensiksikin minä kiitän Jumalaani Jeesuksen Kristuksen kautta teidän kaikkien tähden, koska teidän uskoanne mainitaan kaikessa maailmassa.
        9 Sillä Jumala, jota minä hengessäni palvelen julistaen hänen Poikansa evankeliumia, on minun todistajani, kuinka minä teitä lakkaamatta muistan,
        10 aina rukouksissani anoen, että minä jo vihdoinkin, jos Jumala tahtoo, pääsisin tulemaan teidän tykönne.
        11 Sillä minä ikävöitsen teitä nähdä, voidakseni antaa teille jonkun hengellisen lahjan, että te vahvistuisitte,
        12 se on, että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme, teidän ja minun.
        13 Ja minä en tahdo, veljet, teiltä salata, että jo monesti olen päättänyt tulla teidän tykönne saadakseni jonkin hedelmän teidänkin keskuudestanne, niinkuin muidenkin pakanain, mutta olen ollut estetty tähän saakka.
        14 Kreikkalaisille ja barbaareille, viisaille ja tyhmille minä olen velassa;
        15 omasta puolestani minä siis olen altis teillekin, Roomassa asuvaisille, julistamaan evankeliumia.
        16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
        17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        http://www.finbible.fi/UT/Rooma/Raamattu1_1.htm

        Tulipa taas selväksi että olet hullu ja sisäsiittoinenkin vielä...



    • koraanivoitti

      Koraani voitti syntisäkin.

      • Seuraatko aikaasi? Pian se loppuu. Herra kääntää jo muslimeja.

        https://www.youtube.com/results?search_query=muslims turn to jesus

        Biblia (1776) Ja pitää tapahtuman viimeisinä päivinä (sanoo Jumala), että minä tahdon vuodattaa minun Hengestäni kaiken lihan päälle: ja teidän poikanne ja tyttärenne pitää ennustaman, ja teidän nuorukaisenne pitää näkyjä näkemän, ja teidän vanhimpanne pitää unia uneksuman.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1628
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1200
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1182
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      85
      1083
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      892
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      819
    7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      82
      802
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      788
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      714
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      682
    Aihe