Ensimmäinen fysiikan yhtenäisteoria on julkaistu!

TOEBl

Kaikkien fysiikan teoria viittaa siihen, oretista kehystä, joka kattaa kaikki fyysiset vuorovaikutukset ja elementtejä matemaattisesti johdonmukaisella tavalla. Olla- aiheuttaa sen luonteen, teorian kaikesta vastauksesta nykyisiin isoihin kysymyksiin fysiikassa ja selittää tunnettuja poikkeamia. Missä kaikki antimateriaali on mennyt? Miksi universumimme laajenemisnopeus kiihtyy, aiheuttaa tumman energian? Mikä on massa ja inertia? Mikä on pimeä aine ja miksi sen havaitseminen on niin di ffi cult? Onko mahdollista jopa saada teoria? kaikki?

Toistaiseksi meillä on ollut kolme fysiikan pääosaa, klassisen fysiikan, kvanttimekaniikan ja Einsteinin suhteellisuusteorioita. Paras eff ort toistaiseksi, jotta luoda teoria kaikesta, on ollut merkkijono- ory, tarkemmin M-teoria. Mutta sen jälkeen innostus on ollut hieman pettymys monet teoreettiset fyysikot. String-teoria ei voi olla väärennetty ja väärennetty fysiikka. Jotkut kentällä olevat ihmiset kuvaavat tilannetta, fyysisessä kriisissä. Todellisuudessa juuret fysiikan ongelmamme ovat paljon syvällisempää kuin aiemmin on ajateltu. Paljon tarkempi adjektiivi tilanteeseen fysiikka olisi katastrofaalinen. Fyysikot ovat olleet rakennuksen pilvenpiirtäjiä vuosisatojen ajan ja valitettavasti he ovat tehneet joitakin äärimmäisen huonoja valintoja suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Mitä vaihtoehtoja me Onko sinulla? Pidä kiinni edellisestä virheitä? Pitäisikö meillä olla uusi alku? Lopulta, se on sinusta kiinni.

Johdatus kaiken ilmiöön illuusioittain on tarkoitettu fyysikkoille ja fysiikan thusiasts. Tämä kirja esittelee uuden teorian, joka korvaa kvanttimekaniikan, vakiomalli par- Einsteinin suhteellisuusteorioita. Käsitteet kuten tumma aine ja tumma energia selitetään ja laskettu. Esitetty teoria luo myös perustan, tulevan laajamittaisen antimateriaalikäytön osalta. Suurin ongelma nykyajan teoreettisen fyysinen fysiikka on sen poikkeamia ja puutteita

todellisuutta yhdistettynä epäedullisiin teorioihin. Me voimme nähdä ja kokea ympäröivän asioita, kiinteitä esineitä, nesteitä, höyryjä, fotoneja, elektroneja jne uudelleen kuvatut fotonit luovat kuvan aivoissamme aistien kautta. Mutta kun tutkimme kaikkia niitä asiat entistä tiukemmin menettää radan. Nykyaikainen teoreettinen fysiikka asuu aikakausi, kun se vain hidastaa ihmiskunnan kehittymistä. Emme ole tyhmät, me vain harhaamme aikaisemminkin virheitä. Kun paradigma syntyy, se on todellinen sitkeys. Ihmisväestö ja onnettomuus väärinkäsitykset ovat esittäneet sci- enti fi c polku fysiikassa. Koulutusjärjestelmän kehittäminen ja yhteiskunnan kehityksestä yleensä vahvisti ja kannatti otsikkoamme. Fysiikan koulutus ei auta meitä ymmärtää aikaisemmat virheemme. Nuoret opiskelijat eivät on mahdollisuus, he tutkivat, mitä he ovat oppineet ja lukevat kirjat opastivat heitä lukemaan. Ja jos he haluavat kunnollinen ura akateemikoissa, heidän on hyväksyttävä nykyinen paradigma.

Kuitenkin paradigmat eivät muutu, vähän kerrallaan anomalisten ilmiöiden määrä kasvaa entisestään ongelmallinen ja muutos muuttuu paineeksi. Oletteko jättäneet jotain matkan varrella? Onko jotain mikä on pohjimmiltaan väärin teorioidemme kanssa? Miksi emme voi yhdistää kvanttimekaniikkaa ja suhteellisuutta, ories? Joskus se vie ulkopuolisen ratkaisemaan a ongelma. Fyysikot, jotka osallistuvat näihin vitseihin ei ole mahdollista kuvata niitä. Heidän koulutuksensa estää heidät näkemään metsän tai ainakin estää heitä hyväksymästä selkeämpää selitystä. Tässä kirjassa väärät käännökset fysiikan historiassa ovat kerrotaan, ja esitetään oikea tapa. Meidän pitäisi aloittaa matkan uuteen fysiikkaan paradigma hiukkasista, mitä he todella ovat, mitä niiden ominaisuuksia ja niiden vuorovaikutusta toistensa kanssa? Kuinka monta eri partikkelia toimivat ole olemassa? Mitä käsitellä antimateriaalia? nykyinen standardimalli hiukkasille ja kvanttimekaniikalle korvataan paljon yksinkertaisemmalla ja tyylikkäällä teoria. Oikea teoria kaikesta (ToE) atomien ilmiöt luonnollisesti klassisen fysiikan kanssa ilmiöitä. Saat vastaukset kysymyksiin, kuten, mikä on massaa? Mitä on aika? Kuinka inertia ilmenee? Mikä on energia? Tai mikä on painovoimaista interaktiivista seen? Matkamme myöhemmässä osassa löydämme miten suhteellisuus ilmenee taustalla olevasta hiukkasen phe- nomena. Hauskaa matkaa!

toebi.com

3

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjhbfkshfkjh

      Päästelitkö verbaalipierusi eestaas kääntäjän läpi vai oletko lopullisesti liittynyt suomalaisten skitsokirjailijoiden seuraan?

    • Melko taitavasti kirjoitettu höpötys, johon tosin upotettu paljon fysiikan sanastoa harhauttamaan lukijaa luulemaan, että kyseessä olisi jotakin oikeaa tietoa.

      Ja sen kirjan nimi?: Sen herra unohti tohkeissaan mainita

    • SekosikoOnkapannu

      Sekopäistä huttua. Ilmeisesti herra itse uskoo juttuihinsa. Mistä ihmeestä näitä putkahtelee ja miksi juuri fysiikka?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe