Miten kannattaa pelata nykyään kenoa tai muita

enoleropottirops

Veikkauksen pelejä.
Eimitenkään, jos haluat pelata esim. kenoa välttämättä, niin 50 centin panoksella ja yksi rivi per. arvonta. Isot systeemit huonoin vaihto ehto, jaa miksikö, koska ns. oikearivi väistää ne ensin.

On suhteelisen helppo systeemi kertoimilla saada 1000-3000 € voittoja jos kyseessä on rehellinen arvonta, koska se ei ole, vaan oikeat rivit valitaan, että kaikki isot kertoimet jää pois, paitsi jos rivi kuuluu veikkauksen sisäpiirin kuuluvalle. Online rivit seuraavaksi huonoin , 400 rivistä 63 kpl samanlaistariviä tosin tuli 63 kpl 1€ voittoja .

Vähiten huono on iste tehdä 1-2-riviä 50 centin panoksella per arvonta, tuotto 400 € lla yhteensä 373,50 € josta 1 kpl 100 € ja 3 kpl 50 € voittoja loput 50 centi -2 € voittoja , rivit haettu samalla tekniikalla. Nykyään veikkaus haluaa kontrolloida havallisten ihmisten rahankäyttöä ettei vvn liikkuisi pimeää rahaa "veroparatiisista"Vitsi" Tavallinen perusköyhä ihminen ei pääse sijoittaa sitä ylimääräistä tonniaan veroparatiisiin. Sensijaan valltion yritykset jotka maksavat itselleen veroa Veikkaus oy:t ovat jo vuosien ajan vienneet voittorahoja veroparatiisiin , tai ei veikkaus ja valtion yritykset ole vienyt vaan yrityksissä ja Veikkauksessa olevat johtohenkilöt entiset ja nykyiset politiikot , jotka myös saavatitse lisätuloja verottomana veroparatiisista voin kyllä nimetääkin henkilöt.

Veroparatiisista nauttivat mm. kaikki TV talousneuvonantajatkin 1-2 lukuuottamatta kuten Koko hallituskin entisiä persuja lukuun ottamatta joista joku on jo hahenut sijoitusmahdollisuutta.

35

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietokoneaikana

      Näin on, Veikkauksen tietokone blokkaa ne rivit joilla tulisi runsaasti voittoja, jäljelle jään pikkuroposet. Veikkaus tietää ettei ihmiset tee rivejä itse eivätkä halau että ihmiset tekisi rivejä itse.

    • balabalabala

      Mielenkiintoista et Keno 70 on jätetty haittaa aiheuttavien pelien kuukaudessa tappiolistalta pois jossa on nettiarvat automaattipelit matkapelieBingo pöytäpelit pore ja pyke

      Syksyllä kun pelasin tätä Kenoa ilman mitään merkittäviä voittoja jotain 150 euroa kuukaudessa häviten. Kummalista et kaikki voitot jäi riveihin mitä ei pelannut. Pelasin nyt uudistetussa Veikkauksessa pikapelejä, tällä kaavalla esim, pieni talletus, voitto 25 euroa sitten kaikki pois ilman voittoja vain panos takas tai kaksi . Tämä tapahtui 10-20 sentin panoksilla, miinusta melkein 100 euroa viikossa. Mitä väliä sillä, pidä taukoa tai pelaa. Ei väliä, ihan sama.

      miinusta puolessa vuodessa varmasti yli kolme sataa ilman yhtään mainittavaa voittoa kuin pari vitosta kymmenen euroa arvasta.

      Niinistö Sipilä kehtaa kysyä onko väärin jos ihmistä autetaan. Ei eihän se väärin voi olla mut onko sitten enemmin oikein kun on tämmöinen sinisimmillä silmillä havaittava rahastus sekä kirstun täyttö mikä arjessa jo monessa. Tietenkin paska linssiensä takaa ei näe omaa paskaansa mut siis mitä vi**ua jos pitäisi ottaa hallintaa yritys 60 tuhannella eurolla sitten esimerkin Veikkauksella sekä kaikessa aina niin päin et raha nopeasti pois sinne päätösvaltaisille sitä kautta eulle köyhien apua tarvitsevien hoitamiseen työllistämiseen. niin niin kun mitä se raha täällä luurailee kun se sivistyneesti kuuluu päätösvaltaisille myöskin sinne etelään apua tarvitseville ja otetaan sieltä lisää apua tarvitsevaa väkeä tänne. Mitä se 60 tuhannen raha kuvitellusti tulee. Tehdään vekseliä vekseliä kun vekselillä maksetaan vekseliä ja otetaan vekselille lisää ukkoa tänne ynnä tingitään oman maan asukeilta ja Niinistö Sipilä Siniset edelleen, onko väärin jos ihmistä autetaan. ei se ole väärin mut kun ... jooh, eläkää Suomalaiset juntit ulosotossa jos ette pärjää

    • RahaaRahanLuo

      Seuraavalla peli tavalla voitat aina:
      Pelaamalla euron panoksella kupongin yksin menetät 20€ mikäli voittoa ei tule ja harvoin tulee.
      Tee porukkapeli jakaen se 20 osaan itse maksat euron osuuden.
      Mikäli voitto tulee niin hieno homma, mikäli voittoa ei tule voitat silti joka pelissä 19€ verrattuna vanhaan pelitapaan.

      • järkihanduun

        Hyvä pointti tuo aina voitollinen pelitaktiikka. Tuolla taktiikalla balabalabalakin olisi ollut varaa pelata se voitollinen iltapelikin😉


    • balabalabala

      Tuossa koneella vielä kuva kaappaus 25.9 pelattu päivä sekä ilta viittä numeroa huteja sitten myöhäisilta arvontaan jätin pelaamatta ja osuma. Tämä ei ollut ainut kerta mut otin kuva kaappauksen muistoksi kun alkoi laku savuamaan päässä. Jos jollain on varaa pelata ja kiitos kiitos sanoo Veikkaus.

    • minäsainsain

      Kuinka moni netti pelaaja saaut kysymysviestin? Pelaatko Veikkauksen pelejä vaikket voittaisi ikinä mitään.

    • kovaapeliäsanokovaa

      Veikkauksen johtajat hallituksen jäsenet kiertoon , ilman eläkettä. 3-5 vuotta ja mukaan maallikko valvoja arpmalla halukkaista.

    • balabalabalabalabalabala

      Esimerkkinä vielä vaan. Minäkin presidenttinä haastelisin kun on niin väärin et joulupöytään laitetaan tarjolle viatonta sikaa mutta onko väärin jos laitettaisiin joulupöytiin sian sijasta banaania mistä saataisiin työllistävä vaikutus siihen toiseen tänne tulevaan ryhmään ettei tartte tulla nuuskimaan nänne ilmaista viatonta sikaamme. Onko tämä nyt niin väärin kun ryhdyn töitä tarjoamaan, kaupantekoa, sitä kautta rahaa sekä hyvin vointia omassa maassa näille tänne tuleville. Vai olenko jotenkin kieroutunut pervertti kun tarjoan työtä ja sitä kautta rahaa hvyin vointia. Ilmeisesti parempi hyväksyä vain, onko väärin jos ihmistä vain autetaan money money.

      Rahassa on se mukava et se ehtii ennen perille saapumista annettuun tarkoitukseen olla muidenkin ilona :) :) :)

    • eivoittoaeivoittoakaan

      Kesto pelit ns. arvontapeleissä jokseenkin mahdoton . Veikkauksella tiedossa ajoissa rivit joita ei arvota, ei ainakaan täysosumaa.

    • balabalabalabalabalabala

      Todennäköisyydet tekee kesto pelaamisen toivottomaksi. Koetin osallistumatta esim 3 numeroa 20 riviä Kenoa vertaamalla Veikkaus ilta arvontaan tuloksella 3*2 oikein ja oma tietokoneen yksi arvonta 2*3 oikein 4*2 oikein mutta silti Veikkauksen kertoimilla tappio 4 euroa. Tarkastelussa lähemmin tuo Veikkauksen rivi sattui olemaan jotenkin niputtava kun oman tietokoneen rivi sattui olemaan avoimempi mikä mahdollisti paremman osumien määrän mutta hyödytön olisi tulos ollut voittamisen kannalta. Tosiaan sain aikaiseksi tuloksen joka Presidenttiäkin naurattaa.

      • balabalabalabalabalabala

        Korjaus 2*3 oikein = 36 4*2 = 4 euroa. Oma otokseni oli voitollinen :O

        Viisikymmen senttiset sotki laskuja mitä tavallisesti käytän pelaamiseen kun ei kannata niitä kymmen eurosilla pelata, siis tietääkseni ei toimi. Kymmen eurosilla panoksilla käsittääkseni vain naurattaa Presidenttiäkin.


      • balabalabalabalabalabala

        Vielä loppu selvennyksenä todennäköisyyksistä et Veikkauksen ilta 20 numeroa VS tietokoneen 20 toi vain KAKSI osumaa, mikä ei ole kovin ilahduttava näky. Päätelmä jos kymmenen euron panoksilla saa täysosuman Kenossa ennen kuin on ulosotossa se on extraa.


      • balabalabalabalabalabala

        Yksi otos vielä, antamaan oikeaa kuvaa todennäköisyydestä voittaa isosti. Veikkauksen ilta 20 numeroa VS tietokoneen 20. Jännittävä hetki ja-a ... 4 osumaa.


      • balabalabalabalabalabala

        Kerran vielä, nauratetaan Pressaa. Veikkauksen ilta 20 numeroa VS tietokoneen 20. ja-a ... 5 osumaa.

        Kerran vielä, nauratetaan. Veikkauksen ilta 20 numeroa VS tietokoneen 20. ja-a ... 4 osumaa.

        Muha ha haaa, mahtaa vittu olla jossain rahakasan päällä mukavaa köllötellä


      • balabalabalabalabalabala

        Ehkä kuka tietää siksi alkaneet kitkeä päivärahoja kun yhteisenhyvän rahapelit ei riittävästi tuota jos porukka oppii välttämään on tuotto laimeaa ja palkka iso.

        Vielä kerran, ristin merkillä italialaisittain. Veikkauksen ilta 20 numeroa VS tietokoneen 20. ja-a ... 8 osumaa.


      • balabalabalabalabalabala

        Eli todennäköisyydet tekee kesto pelaamisen toivottomaksi kun Veikkauksen rivi usein niputtavaa muttaa kerran vielä, ristin merkeillä sekä :* :* isolla sydämellä, ja-a ... 3 osumaa.


      • balabalabalabalabalabala

        Jos itse tekee mulkeron rivin 20 vs tietokone 20 ja tämä Veikkauksen ilta 20 numeroa VS tietokoneen 20, antavat keskenään vertailussa jokseenkin saman oloisen tuloksen. Viisastukaa !


      • balabalabalabalabalabala

        Veikkau Skeno seitsemää päiväarvonta 20 rivin tarkistus.

        lappu1 - 1 oikein
        lappu2 - huti
        lappu3 - 3 oikein
        lappu4 - 3 oikein
        lappu5 - 1 oikein
        lappu6- 2 oikein
        lappu7 - 2 oikein
        lappu8 - 4 oikein
        lappu9 - 1 oikein
        lappu10 - 2 oikein
        lappu11 - 3 oikein
        lappu12 - huti
        lappu13 - 1 oikein
        lappu14 - 2 oikein
        lappu15 - 1 oikein
        lappu16- 3 oikein
        lappu17 - 2 oikein
        lappu18 - 1 oikein
        lappu19 - 3 oikein
        lappu20 - 2 oikein

        Päivän keno arvonnan ulkoinen analysointi, on aika niputetun oloisen näköinen.

        Veikkauksen päivä arvonnan 20 numeroa VS tietokoneen 20. Toisella koetuksella jopa 9 osumaa.

        Loppu päätelmät. Säästin selvää rahaa kun en pelannut oikeasti ! mutta mistähän Veikkaus tiesi mitä aikon pelata mut en pelaa vaan kirjoitan tänne tulokset. Onko Veikkaus lainannut hallituksen luvalla puolustusvoimilta, humanoidien unohtaman kotien kauko-tarkastelua varten valmistetun skannaus laitteen. Millä on kätevää kyyläillä ihmisten tekemisiä.


      • balabalabalabalabalabala

        eilinen 30.12 Veikkaus Skeno seitsemää ilta arvonta myöhäinen ilta arvonta 20 rivin tarkistus.
        Samoilla riveillä.

        Ilta arvontaan
        lappu1 - 1 oikein
        lappu2 - 4 oikein
        lappu3 - 2 oikein
        lappu4 - 1 oikein
        lappu5 - 2 oikein
        lappu6- 1 oikein
        lappu7 - 3 oikein
        lappu8 - 1 oikein
        lappu9 - 4 oikein
        lappu10 - 1 oikein
        lappu11 - 4 oikein
        lappu12 - 1 oikein
        lappu13 - huti
        lappu14 - 4 oikein
        lappu15 - 2 oikein
        lappu16- 2 oikein
        lappu17 - 1 oikein
        lappu18 - 1 oikein
        lappu19 - 2 oikein
        lappu20 - 3 oikein

        myöhäis arvontaan
        lappu1 - 1 oikein
        lappu2 - 2 oikein
        lappu3 - 1 oikein
        lappu4 - 4 oikein
        lappu5 - 3 oikein
        lappu6- 1 oikein
        lappu7 - 2 oikein
        lappu8 - huti
        lappu9 - 3 oikein
        lappu10 - 2 oikein
        lappu11 - 2 oikein
        lappu12 - 2 oikein
        lappu13 -3 oikein
        lappu14 - 2 oikein
        lappu15 - 1 oikein
        lappu16- 4 oikein
        lappu17 - 1 oikein
        lappu18 - 1 oikein
        lappu19 - 2 oikein
        lappu20 - huti

        SÄÄSTÖÄ 43 EUROA PÄIVÄLTÄ kun ei pelannut oikealla Veikkauksella. Toivottavasti Laura Huhtasaari voittaa presidentin vaalit. Vähän pitäisi joku Suomalaisien Kenottajien puolia. Vaikka Laura ei merkittävästi voi parantaa enää tilannetta mutta saadaan lisä aikaa kun rahat loppuu niin Keskusta Kokoomus hallitus menee pian taas entisestään itarammaksi, meinaan tuon tuloksen perusteella ei, eh perk, minun peli tapaan ajattelevien puolelta ei Veikkaus hyvän tekeväisyyteen rahoja kerää, siksipä Keskusta Kokoomus, joutuvat ottamaan köyhtyneen ykkösnyrkki rahalla pelaajien tilalle väkisin entisestään enemmin rahoitusta toisaalta hyvään tarkoitukseen, mitä se hyvä sitten lieneekään. Tuskin mitään hyvää.


      • balabalabalabalabalabala

        korjaus SÄÄSTÖÄ 53 EUROA PÄIVÄLTÄ . eihän 4 llä saanut liukasti vain euron. Aika iso raha päivästä, kuukaudesta melkein 1600 tappio jos joka päivä 3 arvontaa 2 kymmen eurosella pelaa Veikkauksella ilman pääosumaa tai edes kuutta oikein 100 euroa. Veikkauksella pyrkii olemaan kakki pelit tasapäisiä anteliaisuutensa puitteissa.


      • niukka
        balabalabalabalabalabala kirjoitti:

        eilinen 30.12 Veikkaus Skeno seitsemää ilta arvonta myöhäinen ilta arvonta 20 rivin tarkistus.
        Samoilla riveillä.

        Ilta arvontaan
        lappu1 - 1 oikein
        lappu2 - 4 oikein
        lappu3 - 2 oikein
        lappu4 - 1 oikein
        lappu5 - 2 oikein
        lappu6- 1 oikein
        lappu7 - 3 oikein
        lappu8 - 1 oikein
        lappu9 - 4 oikein
        lappu10 - 1 oikein
        lappu11 - 4 oikein
        lappu12 - 1 oikein
        lappu13 - huti
        lappu14 - 4 oikein
        lappu15 - 2 oikein
        lappu16- 2 oikein
        lappu17 - 1 oikein
        lappu18 - 1 oikein
        lappu19 - 2 oikein
        lappu20 - 3 oikein

        myöhäis arvontaan
        lappu1 - 1 oikein
        lappu2 - 2 oikein
        lappu3 - 1 oikein
        lappu4 - 4 oikein
        lappu5 - 3 oikein
        lappu6- 1 oikein
        lappu7 - 2 oikein
        lappu8 - huti
        lappu9 - 3 oikein
        lappu10 - 2 oikein
        lappu11 - 2 oikein
        lappu12 - 2 oikein
        lappu13 -3 oikein
        lappu14 - 2 oikein
        lappu15 - 1 oikein
        lappu16- 4 oikein
        lappu17 - 1 oikein
        lappu18 - 1 oikein
        lappu19 - 2 oikein
        lappu20 - huti

        SÄÄSTÖÄ 43 EUROA PÄIVÄLTÄ kun ei pelannut oikealla Veikkauksella. Toivottavasti Laura Huhtasaari voittaa presidentin vaalit. Vähän pitäisi joku Suomalaisien Kenottajien puolia. Vaikka Laura ei merkittävästi voi parantaa enää tilannetta mutta saadaan lisä aikaa kun rahat loppuu niin Keskusta Kokoomus hallitus menee pian taas entisestään itarammaksi, meinaan tuon tuloksen perusteella ei, eh perk, minun peli tapaan ajattelevien puolelta ei Veikkaus hyvän tekeväisyyteen rahoja kerää, siksipä Keskusta Kokoomus, joutuvat ottamaan köyhtyneen ykkösnyrkki rahalla pelaajien tilalle väkisin entisestään enemmin rahoitusta toisaalta hyvään tarkoitukseen, mitä se hyvä sitten lieneekään. Tuskin mitään hyvää.

        Minäpä jätin pelaamatta tonnin, säästin enemmän:))))


      • balabalabalabalabalabala
        balabalabalabalabalabala kirjoitti:

        korjaus SÄÄSTÖÄ 53 EUROA PÄIVÄLTÄ . eihän 4 llä saanut liukasti vain euron. Aika iso raha päivästä, kuukaudesta melkein 1600 tappio jos joka päivä 3 arvontaa 2 kymmen eurosella pelaa Veikkauksella ilman pääosumaa tai edes kuutta oikein 100 euroa. Veikkauksella pyrkii olemaan kakki pelit tasapäisiä anteliaisuutensa puitteissa.

        Onneksi olkoon kaikille säästäneille sekä säästeliästä vuotta 2018 Veikkauksen pelien puolelta.
        Pohdin vielä tovin miten nyt noin kävi. enhän edes pelannut rivejäni oikeasti rahalla. Paljon kirjoitellaan Veikkaus tietää rivit mut otokseni perusteella tuntuu ettei tiedä mitään ilman apuvehjettä. Käsittämättömästi huteja 20 rivillä. Olisiko nyt kuitenkin joku erikoinen skannaus kodin tirkistely laite olemassa puolustusvoimilta lainassa Veikkauksella kun ne sille Helsingin Sanomien toimittajalle ärähti. Paikkakuntaliset tiesi hyvin tarkkaan mitä siellä metsän suojissa oli tekeillä. Vai tiesikö kaikkea sittenkään kun hyvin joku merkillisesti tuntui olevan perillä et rivit oli valmiina arvontaan laitettavaksi. Toisaalta ristiriitaista eikö näin hienoa skannaus laitetta voisi käyttää muuhunkin kuin naapurin lotto rivien tutkimiseen esim rikollisien jahtaamiseen mut mut ainahan se on ollut niin et rahahan se on mikä ratkaisee., et ymmärrän. Rahan himoinen politiikka pistää yrittämään.


      • HelgaNeidinKylvyssä
        balabalabalabalabalabala kirjoitti:

        korjaus SÄÄSTÖÄ 53 EUROA PÄIVÄLTÄ . eihän 4 llä saanut liukasti vain euron. Aika iso raha päivästä, kuukaudesta melkein 1600 tappio jos joka päivä 3 arvontaa 2 kymmen eurosella pelaa Veikkauksella ilman pääosumaa tai edes kuutta oikein 100 euroa. Veikkauksella pyrkii olemaan kakki pelit tasapäisiä anteliaisuutensa puitteissa.

        Mul on pirun hyvän näkönen muija. On suihkussa käydessään konservatiivisille hallituksen ukoille kova paikka mihin suuntaan näyttöä kääntäisivät, kun tietäs millon skannailevat täällä päin, laittasin siihen kohtaan hetkeä keno riviä tuplasti


      • KenottajanNightmare
        balabalabalabalabalabala kirjoitti:

        korjaus SÄÄSTÖÄ 53 EUROA PÄIVÄLTÄ . eihän 4 llä saanut liukasti vain euron. Aika iso raha päivästä, kuukaudesta melkein 1600 tappio jos joka päivä 3 arvontaa 2 kymmen eurosella pelaa Veikkauksella ilman pääosumaa tai edes kuutta oikein 100 euroa. Veikkauksella pyrkii olemaan kakki pelit tasapäisiä anteliaisuutensa puitteissa.

        yli 400 kierrosta 3 mea numeroa osumatta. Tuollaisena hetkenä helposti käy epäilemään salaliittoja tai mitä vaan.


    • uhkapelit ei kannata

    • balabalabalabalabalabala

      Valkotakkiset pihalla pitää mennä niiden mukaan joksikin aikaa huilaamaan!

    • Vermut

      Melkein voisin uskoa tuon pelien manipuloinnin, vaikka tosiaan isot pelimäärät ehkä selittävä osatekijä oikeasti että monesti isot voitot pelattu Prismassa, Citimarketissa tai yleensä isommalla paikkakunnalla Helsinki, Tampere tai Saksassa, Norjassa ja Tanskassa.

      Kun vaikka paljon rivejä jossain pelataankin että todennäköisyys siten kasvaa, mutta aika harvoin jos koskaan jos nyt unohdetaan Akaa ja Tuusula keskikokoisista niin ihan pieneen paikkaan osu jos nyt ei Kerimäen eurojackpottia Savonlinnaan huomioida eikä sekään nyt ihan pieni paikka ole, niin jättipotteja ei osu pieniin peli pisteisiin vaikka todennäköisyys luulisi olevan sama Pankakosken Siwalla tai K-kirsikassa tai suomen maantieteellisessä keskipisteessä tai Hartolan Ärrällä .

      • EsaTurunen123

        Eikä Lietoon tuu


    • Jospajätänväliin

      Veikkaus ilmottaa voittajista, Todelliset ison potin voittajat on veikkauksen johtoportaalle tuttuja, he voittavatain, eikä tarvitse edes vaikata. Isolla panoksella esim. kenoa syst. 2-5 € 10 x et voita ikinä.

    • ettäsellasta

      sama homma bingossa. näyttää samat henkilöt vievän voitot. pieniä summia on välillä tullut. mulla oli myös 11viikkoa lottoa ja ei yhtään 4 oikein tullut!!

    • meinaanonkokeiltu

      Kestona ei kannata pelata mitään Veikkausen pelejä, eikä one linepelejä arpovat päällekkäisrivejä. Lotossa aivan sama kuinka monta saa mitäkin oiken. kun ohimenossa kasvaa vaihtoehdot.

    • testattuonihaitte

      Testasin kenosyteemit , 50 riviä kumpaakin systeemit ja hajarivit taso 9/10 ja hajarivit taso 10 "2- 5-€ ei palatunut yhtään mitään 1 € panoksella tuli panos takain kerran. Hajarivi 1 € panoksella taso 10 4 x 7 oiken ja 6 oiken 9 x 5 oiken 4 kertaa 2 € panokella tuli 3 x 5 oikein eli panos takaisin 5 € ei yhtään mitään vain 4 oikein melkein joka risissä. Haisee huijaukselle.

      • hyiHyi

        Voi sua et malttanut viettää pelitöntä tammikuuta niin kuin oli sovittu aiemmin.


      • pelaamattaparastulos

        Ikäväkyllä en. pelitön loppuvuosi.


    • Enainakaanvekepelejä

      lkää pelatko kenosysteemiä ja hajarivejä ei ainakaan isolla panoksella., 50 centtiä pari rivii riittää, eikä netti pelinä ikä oneline pelinä, Otin veikkauksen kortin siihen loppu ne vähäisetkin voitot, yli 2000 € peleistä kokoaikana voittoja " panos" takaisin vajaa 30 €

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3480
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2922
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2820
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2708
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2614
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2415
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      235
      1998
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1837
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1753
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      158
      1650
    Aihe