Niinistön kissanristiäiset ovat kuin Duderten bileet Filippiineillä

HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA

https://www.theguardian.com/world/gallery/2018/nov/24/gilets-jaunes-protest-against-macron-policies-in-paris-and-across-france-in-pictures

Veroparatiisi-äärioikeiston presidentti Niinistö, on paitsi palkinnut, lapsia raiskanneita Sugardaddyja, niin kutsunut, veroparatiisi-äärioikeiston, tavallisesta kansasta erottautumisbileiksi, muutettuihin linnanjuhliin, KISSOJEN katastrofiyhdistyksen, muttei yhtään työttömiä, syrjäytettyjä, sairaus- ja kansaneläkeläisiä, asunnottomia, köyhiä lapsiperheitä, tai muitakaan tavallisia ihmisiä, joiden juhla Suomen Itsenäisyys ennen oli.

Äärioikeisto ja katujentukkeina, kärryjään työntävät Jehovan todistajat, ym Teekutsuliikkeen porvarit, ovat myös kyseisten, Kissojen katastrofiyhdistysten takana. Teekutsuliikkeen veroparatiisiporvarit, laittavat tuhoisan lemmikkibisneksen, ihmisten, eli ihmisyyden edelle.

Lemmikkibisnes on valtava ympäristökuormitus, eli tuhoisaa luonnolle ja iso ilmastonmuutoksen edistäjä. Sen lisäksi, Ruotsissa on tutkittu, että kissat tappavat 7 miljoona, siis seitsemän miljoonaa lintua vuosittain, joukossa mm. erittäin uhanalaisia metsäkanalintuja.

58

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rallallaa

      Sinä voit kutsua veneen alta Arskan ja hakea TE-toimistolta muutaman työttömän bileisiisi. Voit poimia porukkaa leipäjonosta ja poimia kaikki syrjääntyneet sukulaisesi syömään, juomaan ja naimaan pimeän itsenäisyysillan kunniaksi.
      Muista pyytää Kansanuutisten toimittajat ja kuvaajat mukaan juhliisi. Pääset lopultakin pinnalle montustasi ja huippuvirkaan eduskuntatalon vasensiipeen!

    • NinniJaLennu

      Kuka äänesti Ninnin Presidentiksi ?
      Äänestin Huhtasaarta, joten minä se en ollut.

      En halua Presidenttiä, joka käskyttää ja komentaa, eikä halua keskustella asioista

      Suomaalaisilla kova kaipuu UKK aikaan, joilloin Presidentti puuttui kaikkeen ja määräsi kaikesta.

      Ninni haluaa aivan selvästi olla uusi UKK ja siitä hänen temppunsa lähteneet liikkeelle

    • USKONNOTONVAPAA

      https://www.rauhanpuolustajat.org/?v=f0aa03aaca95

      Ei kukaan tervejärkinen, äänestä minkään näköistä äärioikeistoa. Teekutsuliike on boikotissa ikuisesti ja pysyy.

      ÄärioikeistoVihreät on natopuolue, muistakaa varoittaa, PetosPersuKokoomussinKepuLiikenyt = EK:n porvaripuolueiden lisäksi, myös natovihreistä. Haaviston natokiiman näkee jo hänen käytöksestään, se ei tiedä hyvää Suomelle.

    • UUDETYRITTÄJÄTVASL
    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA

      VALHEELLISIN joulu Suomessa koskaan.

      LAITON äärioikeistoradikaalien veroparatiisijoittajien porvarihallitus, jota kukaan ei koskaan, ole edes äänestänyt.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4011073-metsateollisuus-tuki-lapuanliiketta-ja-ajoi-suomeen-saksalaista-kuningasta

      Varokaa kainuulaiset, kun etelän porvarit, aikovat räjäyttää kuuloeliminne - kaatamalla Manamansalon ikimetsät ja tekemällä siitä, MAANPETOSHÄVITTÄJIEN tukikohdan Kainuuseen.

      Siinä on luonnonrauha kaukana, kun sellainen 60:n maanpetoshävittäjän "parvi" - syöksyy Kainuun taivaalle, karistamaan unelmat ekomatkailusta ja luonnonrauhasta.

      LAITTOMAN hallituksen hyväksyneet - pysähtykää jo järjen nimissä, kohta on myöhäistä. Maanpetosnatottajia ei pidä enää äänestää, jos haluaa säilyttää Suomen.

    • DUBAINEWYORKVEROKEIDAS

      Onhan niillä jo joku veroparatiisi-DJ, mökkinaapurinakin. Enää ei puutu, kuin että alkavat vetämään kokaiinia ja essoa siellä, veroparatiisiväen bileissään.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA

      https://blogit.kansanuutiset.fi/merkintoja-suomesta-ja-maailmasta/havittajahankinnat-pitaa-politisoida-ja-kyseenalaistaa/

      Maanpetokselliset hävittäjäkaupat, pitää perua kokonaan.

      Isojen sota-väkivalta-ihmiskauppa-korruptio-talous-veroparatiisirikosten, rikostutkintojen puuttumista Suomessa, on alettava rikostutkimaan.

      Sugardaddy-veroparatiisijuntta, New Yorkin ja Dubain hotelleineen, on aika laittaa vastuuseen, eikä enää antaa niille, maanpetoksellisia hävittäjäkauppoja, jättiomaisuuksiensa maksimoimiseksi.

    • EIOLETOIVOAKÖYHILLÄ

      VALEMEDIA-YLE:n "suomalaiset ovat toiveikkaita" juttu, on törkeään valheeseen perustuvaa - maksettujen galluppien tutkimustulosta.

      Kyseiset "taloustutkimus"-firmat, teettävät galluppeja, köyhyyteen pahoinpidellyillä ihmisillä, eli ne samat köyhät sairaus- ja kansaneläkeläiset, työttömät ja syrjäytetyt, ilmaisena orjatyövoimana, vastailevat niihin tutkimuksiin, mitä tutkimusten tilaajat, haluavatkin kuulla, saadakseen sen hikisen lahjakortin tms henkensä pitimiksi.

      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/liki-joka-viides-suomalainen-on-tilastoköyhä-käteen-jää-alle-1-100-euroa-kuussa-1.184664

      On erittäin surullista, ettei ns. virallista tiedonvälitystä, enää ole Suomessa. Yle on täysin valheisiin perustuva valemedia.

    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA
    • VALTAKUNNANOIKEUS
    • BRYSSÄÄÄRIOIKEALLA

      Suomessa ääriliike hallituksessa, veroparatiisifundamentalistien LAITON porvarihallitus.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4012407-eu-vaalit-uhkaavat-ruokkia-parlamentin-hajanaisuutta-aariliikkeet-haluavat-puhujalavalle

      New Yorkin ja Dubain veroparatiisirikollisten, ökyhotellien äärioikeistosijoittajat, nostattelevat jälleen rasismikorttia, tälläkin palstalla. Siihen ei näköjään puututa, mutta tavallisten kansalaisten, ei sallita sanoa kritiikin sanaa, laittomasta valtionjohdosta ja sen rikollisuudesta.

    • RAUHAEINATOLLE
    • MAANPETOSNATOTTAJAT

      Kovaa järjestäytynyttä rikollisuutta, on mitä ilmeisemmin, Suomen eduskunnasssa ja muussa, syvästi korruptoituneessa valtionjohdossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15513724/veroparatiisikenraalien-havittajakaupat-ja-jaakiekkoilijoitten-kokaiinikaryt

      Onko ihan diplomaattipassilla, tuotu veroparatiisikenraalien kokaiineja Suomeen ?

      Ketkä laittomasta hallituksesta ja poliitikoista, ovat syyllistyneet, mm. niihin hämäriin ylilentoihin, joita Air finland - konkurssilentoyhtiön lennoilla, ovat tehneet.

      Tiedonvälitys yrittää siirtää, huomiota, lastenkoteihin ja pienempiin yksityiskohtiin, isompia nimiä ja järjestäytyneen rikollisuudeen laajuutta, ns. huipulla, peitelläkseen.

      Kokaiinipäissään tehtyjä, maanpetoksellisia hävittäjäkauppoja, on peruttava ja alettava käsittelemään VALTAKUNNANOIKEUDESSA. Kyseessä on demokratian ja oikeusvaltion uskottavuus, eli todella vakavat asiat.

    • EROTTAKAALAITONHALLITUS
    • EROTTAKAALAITONHALLITUS

      Omakotitaloasujien on aika vaihtaa, Vasenta pykälään, jos aikovat jatkaa kodeissaan asumista.


      https://blogit.kansanuutiset.fi/merkintoja-suomesta-ja-maailmasta/havittajakaupoissa-kenraalit-edustavat-myyjaa-ja-ostajaa/

      Tehkää Viestintävirastolle valituksia Yleisradiosta, joka tekee täysin luonto- ja yhteiskuntavastuuttomia, viihderoskauutisia ja veroparatiisijoittajien veroparatiisimatkailumainoksia Dubain, missä LAITON äärioikeistohallitus ja veroparatiisikenraalien sotilasjuntta, pitävät päämajojaan.

    • EROTTAKAALAITONHALLITUS
    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA
    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA

      Bolsonaro-Niinistö matkii kaikessa, Usa:n psykopaatti-narsistipresidenttiä:

      https://www.theguardian.com/us-news/2019/jan/06/donald-trump-government-shutdown-border-wall-concrete-steel

      Ensin kehutaan "pelashenkilökuntaa", helikoptereja ja ilmailua jälleen - sitten seuraavassa kääntessä, ollaankin irtisanomassa, kaikki pelastuhenkilökuntaan kuuluvat työntekijät, ja leikkaamassa, tai kuten Usa:ssa jo - pian Suomessakin - jäädyttämässä heidän palkkojaan.

      Tavalliset pieni- ja keskituloisethan, eivät niitä "pelastushelikoptereja" käytä, kun rahat eivät riitä,, edes julkisella terveysasemalla, tai hammaslääkärissä käynteihin.

      Se "syke"-sarja, vai mikä se on, sen työntekijöinä esittelevät, tunnettujen äärioikeistoporvareiden sukujen jälkeläisiä - eivät he mitään tavallisia, terveydenhoidon työntekijöitä ole, mitä teille VALEMEDIA-Yle:ssä esitellään. Poliittista suoravaikuttamista, ne Syke-ohjelmat ovat.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      47 Itsemurhayritystä Helsingissä, pelkästään yhden vkl:n aikana - kertoo, että LAITON äärioikeistolainen, veroparatiisikenraalien sotilasjuntan porvarihallitus, on ahneudessaan syyllistynyt, kansan- ja maanpetoksiin ja jo kansanmurhaamiseen.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4016412-li-andersson-esityksista-terveydenhuoltolakiin-hallitusta-ohjaa-kaupallisuuden-ihannointi-ja-terveysbisnes

      KAATAKAA VEROPARATIISISOTE - TÄYSIN JA KOKONAAN.

      MAANPETOKSELLISET HÄVITTÄJÄKAUPAT, on peruttava Valtakunnanoikeudessa.

      Oppositiosta on muodostettava, hätätilahallitus, jonka johtoon Li Andersson, on sopivin, asioista eniten tietävä henkilö.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Maanpetokselliset, veroparatiisikenraalien sotilasjuntan, äärioikeisto-hävittäjäkaupat, on peruttava täysin ja kokonaan Valtakunnanoikeudessa.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4021851-mielenosoittajat-pyrkivat-estamaan-tyot-dragon-miningin-sastamalan-rikastamolla

      On mahtavaa huomata, että ihmiset Suomessa - nousseet vastustamaan, äärioikeiston maanpettureiden veroparatiisijunttaa vastustamaan.

      Ihmiset ja Luonto ensin - Äänet Vasemmistolle.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Suomen kansa EI liity koskaan, maanpetokselliseen jenkkien hyökkäysliittoon.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4027057-li-andersson-esperi-care-skandaalista-sipila-puhui-puuta-heinaa

      Valemediat toistavat, veroparatiisiporvariston valeuutisointia, Yle, IS, IL, Mtv3, HS.

      Vasemmistoa kannattaa nyt kuunnella, se varoittaa asioista, jotka toteutuvat, jos ette tällä kertaa usko, että on kyse ihmisten terveyksistä ja hengistä.

      Arvoisat suomalaiset, jos haluatte syödä leipää / ruokaa, vielä eduskuntavaalien jälkeen. Äänestäkää Vasemmistoa.

    • TALOUSRIKOSTUTKINTAASF

      BolsonaroNiinistö on täysin väärällä alalla - hänen ei olisi koskaan, pitänyt mennä politiikkaan, saati presidentin virkaan.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15686574/ylen-quotkansanradiossaquot-haapakangas-saarnaa-ja-pahoinpitelee-koyhimpia#comment-97889371

      Eduskunnan, hallituksen, tiedotusvälineitten, armeijan, poliisin, yrityksien, jne VIHOLLISKUVA SUOMESSA, ovat nyt se viidesosa Suomen kansalaisista, joilta ne ovat vieneet, aidot perustuslailliset oikeudet, kuten aidon perusturvan, eli aidot työpaikat, kunnolliset palkat ja sairaus- ja kansaneläkkeet, eli ne taloudelliset tulojensiirrot, joista nykymaailmassa, perustuslailliset IHMIS-KANSALAIS-POTILAIDEN-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET, sanan- ja mielipiteidenvapaudet ym tärkeät ja olennaiset ihmisoikeudet muodostuvat.

      Fasismia YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, toteuttaa "hyvinvointipalvelujen" nimellä, eli siirtämällä ihmisten ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUKSIIN tarvittavat tulojensiirrot, veropakolaisyrityksille, ihmisten itsensä sijaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ja jälleen veroparatiisiväen presidentti, mukana isoissa talous- ym rikoksissa, sugardaddien palkitsemisesta, NUORISOSÄÄTIÖÖN ja nyt vielä tämäkin:


      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b0cc9f96-2d30-4713-936b-b75932674a40

      Alkaisiko vähitellen, Suomessa niiden ISOIMPIEN TALOUSRIKOSTEN, korruptio, veroparatiisivuotojen ja veropakolaisyrityksien osakekuoririkollisuuden rikostutkinta ?

    • Anonyymi

      "Duderten", onko se EDM-muusikko Darudederde?

      • Anonyymi

        Duderte on Filippiinien tyrannipresidentti, joka murhaa huumesodan varjolla, köyhiä kansalaisia Filippiineillä.


    • Anonyymi

      Kuinka vastuuton mahtaa olla tämän saitin ylläpitäjä, kun antaa täällä loistaa tuollaisia, suorastaa törkeitä syytöksiä maamme presidenttiä kohtaan.

      Noista kirjoituksista voisi asettaa syytetyn penkille törkeistä, aiheettomista syytöksistä, suorastaan kunnianloukkauksesta näitten viestien kirjoittajat.

      Eikö viestin aloittaja tullut kutsutuksi bileisiin, kun vielä heinäkuussa pitää asia nostaa tapetille. Voi raukka, koeta nyt kestää tuo harmituksesi. Ehkäpä joskus sinunkin vuorosi tulee päästä presidentin kutsuille. Meille tavallisille tallaajille riittää, kun näämme TV:sta nuo juhlallisuudet.

      Ehkä sinunkin pitäisi tyytyä kuten me muutkin.

      • Anonyymi

        Puhu vaan ihan itsestäsi - viidesosa Suomen kansalaisista, syvässä köyhyydessä, ei omista tv:ta eikä sohvia.
        Äärioikeisto-Yle valehtelee, kyseisten kissanristiäisten katsojaluvuista, eivät tavalliset ihmiset, ainakaan vähänkään ajattelevat, sellaisia veroparatiisi"eliitin" porsasteluja katso.

        Minkään "juhlallisuuksien" , saati Suomen itsenäisyyden kanssa, kyseisillä YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN ja veroparatiisirikollisuuden kekkereillä, ei ole enää mitään tekemistä.

        Itseäsi taitaa harmittaa, kun ihmiset vaativat veropakolaisyrityksiä verotukseen ja aitoon yhteiskunta- ja luontovastuuseen. Vastikkeettomien yritys- ja maataloustukien jakamiset, voittoa tekeville yrityksille, suoraan verojenkiertoon ja osakekuoriin, on loputtava.

        ISOJEN TALOUSRIKOSTEN, KORRUPTION JA VEROPARATIISIVUOTOJEN RIKOSTUTKINNAT, OLISI PIAN ALOITETTAVA SUOMESSA.


    • Anonyymi

      Niinistö on veroparatiisiväen sponssaama ja äärioikeisto-medioitten, valtaan isosti mainostama, ei mikään "maamme" presidentti, kaukana siitä.

      Saanut aikaan sellaisia yksityistämisiä ja luonnontuhoja, mm. kansallis- ja luonnonpuistoihin, että niistä ei ole kohta, kuin muistot enää jäljellä.

      Suomen kansan kurjistaja nro 1 - ei vaivautunut edes kommentoimaan, kun köyhyyteen pakotettujen eläkeläisvanhuksia, kannettiin ennenaikaisesti jalat suorina, veropakolais"hoivakodeista".

      Niinistö osa veroparatiisirikollisuutta, sen ääneen sanominen, on totuus, joka pitäisi voida lukea tiedotusvälineistä, jos Suomessa sellaisia olisi.

    • Anonyymi

      Suomi on siirretty, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten toimesta, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄN, veroparatiisimonarkiaksi, jossa miljoonaa Suomen kansalaista, pidetään syvällä köyhyysrajan alapuolella, ilman aitoja perustuslaillisia ihmis-kansalais-itsemääräämisoikeuksiaan.

      https://www.rauhanpuolustajat.org/kirjauksia-ja-tulkintoja/

      Tiedonvälitystä ei käytännössä, ole enää laisinkaan, vain veroparatiisimonopolien hehkutusta, yksityistetyssä äärioikeisto-ylessä ym kaupallisissa medioissa, joita rahoitetaan laittomilla pakkomaksuilla.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN tiedotusvälineissä, uutisoidaan Suomen valtion budjetista ja veroparatiisikonsernien yrityskaupoista, samaan hengenvetoon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15880129/kuluttajavirasto-on-syyllistymassa-massiivisiin-talousrikoksiin-kampin-veroparatiisibisneksissa#comment-98631733

      Missä viipyvät isoimpien talousrikosten, korruption ja veroparatiisirikollisuuden rikostutkintojen tulokset ?

      Veroparatiisisote- ja sotabisnekset, eläkeyhtiöiden jättimäisten omaisuuksien varastamiset ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yleisradio jatkaa veropakolaisyrityksien mainostelemista.

      Ilta-uutisissa vuorossa, olivat Lappiin ja Kuusamoon, tuhansilla lentokoneilla turisteja lennättävät, sikäläiset veropakolais-matkailuyritykset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15986224/yleisradio-mainostaa-uhanalaisten-soille-valttamattomien-kihokkikasvien-repimista#comment-98798282

      Ei sanaakaan ILMASTONMUUTOKSESTA, kun Lapissa ja Kuusamossa, ahnehditaan matkailuyrityksille veroparatiisirahaa.

      Ihmeen hiljaisia, ovat sikäläiset asukkaat, ovatko osakkaina veropakolais-matkailuyrityksissä, vai miksi ei luonnon suojeleminen ja ilmaostonmuutoksen torjunta kiinnosta, vain ahneus ja raha ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veropakolaisyritys-Postin hyökkäystä, oikeusvaltiota ja demokratiaa vastaan, boostataan porvarimedioissa. Ennennäkemättömän härski hyökkäys verokeitaista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa

      Veroparatiisilinnanjuhlat tulisi peruuttaa siihen saakka, kunnes ISO KÖYHYYSONGELMA SUOMESSA, miljoonan Suomen kansalaisen, puuttuvat perustuslailliset oikeudet on korjattu kuntoon, palkat, sairaus- ja kansaneläkkeet, työttömyysturva nostettu köyhyysrajan yläpuolelle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16146896/porvarimediat-pahasti-riippuvaisia-rinteen-jokaisesta-sanasta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Tätä maata ohjailee, pahasti korruptoitunut, degenoroitunut rappio-eliitti verokeitaistaan.

      Olisi aika isolle rikossyyte-vyyhdille, äärioikeiston vallankäyttäjä-veroparatiisimafioihin. Eläkeyhtiöstä on syytä aloittaa ensimmäiseksi, tuhansien miljardien tappiot Suomen valtiolle ja kansalaisille.

    • Anonyymi

      Degeneroitunut rappioeliitti siis.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      Supo voisi köyhyyteen pakotettujen sairaus- ja kansaneläkeläisten jahtaamisen sijaan, tehdä töitänsä isoimpien talousrikosten eteen ja alkaa avaamaan niitä eläkeyhtiöiden jättiomaisuuksia, että mihin ovat sotabisneksiin joutuneet, vai onko Supo mukana korruptiossa ja mukana laulelemassa pilkkalauluja köyhimmille, täällä palstalla ?

      Poliisihallinto ja johto herätys, oikeusministeriö.

    • Anonyymi

      Talousrikosten TUTKINTOJEN eteen Supo töitä tekemään nyt. Tietoahan teillä on, miksi ette julkaise niitä ?

    • Anonyymi

      Niinistön Dubain-reissut tiedetään.

      ja mitä Supo teki Syyriassa ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näkee kyllä miten erkaantuneita, tavallisten kansalaisten todellisuudesta, Suomen mediat ovat.

      Entäs veroparatiisiväen talousrikollisten, valtaan ostama ja mainostama Niinistö - NAURESKELEE köyhyyteen pakotetuille kansalaisille, kun eduskunnnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ on varaa vitsailla, vaikka puolet Suomen kansalaisista, on käytännössä persaukisia, eli syvällä köyhyydessä, pahoinpideltyinä ja pakotettuina.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-Niinistön häikäilemättömyydelle, ahneulle ja väkivaltaisuudelle, ei näytä rajoja löytyvän.

      Nyt tuo äärioikeistoradikaalien veroparatiisipresidentti, kehuskelee eduskunnan yksipuoluejärjestelmän mediassa Yle:ssä, kuinka hän "lahjoittaa vaalituista ylijääneet rahat hyväntekeväisyytenä opiskelijoille" - ELI KANSALTA VARASTETUT VARAT, hän "palauttaa" ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille ja siitä äärioikeisto-Yle tuo yksipuoluejärjestelmän virallinen media, uutisoi.

      Niinistön kuuluisi olla ihan muualla, kuin presidentin virassa.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

      Veroparatiisi-Niinistö on Suomen Bolsonaro, ja Duderte samassa paketissa - häntä eivät vain mediat ole pitelemässä, kun ei ole puolueetonta tiedonvälitystä Suomessa enää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16198838/ketka-kansanedustajista-ja-toimittajista-kuuluvat-quotsuomensisuquot-natsirikollisjarjestoon-#comment-100476229

      Härskiä on mainostaa, että käyttää kansalta varastettuja rahoja, rikkaiden kakaroitten opiskelujen rahoittamiseen.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      Siinä ne veroparatiisipresidentin "vaalitukijat". - Etovaa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe