Profetia: Litteänmaantotuus paljastetaan uskoville!

LitteänmaanProfetia

näin unessa ikään kuin kalamaljan jonka yllä pyöri kaksi palloa. Oletan että pallot ovat kuu ja aurinko. Valkoinen matto ympäröi kulhoa minkä voi ajatella tarkoittavan litteäämaatamme ympäröivää äärettömän suurta antarktiksen jäätikköä.

"Kun totuus maailman muodosta tulee yleisön tietoon, aika on lähellä"

Kuulin nuo sanat, ilmeisesti litteänmaan totuus paljastetaan suurelle yleisölle ennen ylöstempausta ja monet ihmiset alkavat uskoa raamatun taruihin ja uusia uskovia tulee paljon seurakuntiin.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gsgfdnh

      Sanoma on selvä:

      Kasvata pallit, lopeta netissä trollaaminen ja saat vapautuvalla ajalla kudottua maton.

    • Profeettain_seuraaja

      Aivan!
      Erityisen luotettavan tuntuinen "ikään kuin uni" jonka sanoma on otettava äärimmäisen vakavasti!
      Aika on tosiaankin lähellä, joten aivan kohta pian on ihmiskunta saava järkytyksekseen huomata kuinka heitä on johdettu harhaan maapallon muodossakin!
      Tempaus siis tulee viimeistään 13.5.2015 mutta sitä ennen on varmuudella oleva lukuisia profeettain ennaltatietämiä alustavia tempauksia, ennen kuin pääjoukko ylösnostetaan!

      Vakuudeksi vielä Pelästyssanomien asiaan liittyvä tiedotus, eli milloinkaa erehtymätön Jarmo eli Jorma eli Jortikka on ajanhermolla!
      =
      Mutta sanokaa ja punnitkaa, kun löysin tuossa omituisen yhtälön: kolme ja puoli vuotta verikuusta 28.9.2015 tämän vuoden pääsiäisen alle, eli joka tapauksessa raamatulliseen vuodenvaihteeseen 2019 joka on sitten juutalaisessa kalenterissa 5779. Vuosi siis vaihtuu 6.4.2019 ja 1290 päivää verikuusta osuu tarkalleen 10. huhtikuuta 2019 elikkä jälkeen uuden vuoden vaihtumisen. Kolme ja puoli vuottahan ei ole tarkka 1290 pv. Nyt on taas käynyt niin, kuten jo arvatakin saattoi, että Jumala yllättää ihmisen ja ajanlaskussa Adar 2 kuukausi ei alakkaan, vaan Pääsiäinen onkin käsillä jo puolentoista viikon päässä ja Omeria lasketaankin jo 24. päivästä alkaen, aina sinne 13.5. saakka, jolloin laskenta päättyy.

    • Rauhan tervehdys.

      Useimmat nauravat tälle, mutta minä otan tämän harhan yhtä vakavasti, kuin kaikki muutkin Jumalan sanan koko totuutta vastaan sotivat väitteet. Raamattu ei opeta litteän maan teoriaa, sitä ei tue mikään tiede eikä havainnotkaan. Se on kreikkalaisen mytologian valhe.

      Tässä otsikossa oleva "Litteänmaantotuus" muistuttaa "adventtitotuutta" tai "sapattitotuutta", mutta kuten nuo muutkin "totuudet", niin tämä ei ole Totuus persoonassa Jeesus Kristus. Yleisesti suosittelen karttamaan tällaisia liikkeitä, jotka sanovat omaavat jonkun "totuuden", sillä se sotii vastaan Raamatun periaatetta, että "jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei hän vielä tiedä, niinkuin tietää tulee" (1. Kor. 8:2), sillä kenelläkään ei ole viimeistä koko totuutta muuta kuin Jumalalla.

      Olen itse ollut menestysteologian harhassa ja siihen aikaan myös kalvinistikin osaksi, koska rakkaus Totuuteen katosi matkan varrella ja eihän sitä itse edes huomaa, vaan kiinnostuu jostakin asiasta, joka ei olekaan totta, kuten äärikarismaattisuus, jossa on osa totuus. Siksi ymmärrän litteänmaantotuudessa olevia ja osa on joutunut saaliksi järkeisopilla tahtomattaan. Syitä löytyy sitten lisäksi monia.

      "Sillä minä tahdon, että te tiedätte, kuinka suuri kilvoittelu minulla on teidän tähtenne ja laodikealaisten ja kaikkien tähden, jotka eivät ole minun ruumiillisia kasvojani nähneet, että heidän sydämensä, yhteenliittyneinä rakkaudessa, saisivat kehoitusta omistamaan täyden ymmärtämyksen koko rikkauden ja pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä. Tämän minä sanon, ettei kukaan teitä pettäisi suostuttelevilla puheilla." - Kolossalaiskirje 2:1-4

      Tässä kuitenkin on sinulle ystävä video, jossa kerron sinulle että litteänmaantotuus ei ole totta. Jos tämä mitä sanoin, kuulostaa jo ärsyttävältä, niin on hyvä kysyä miksi se ärsyttää? Katso rukoillen tämä opetukseni ja tee tuomio vasta kokonaan sen katsottuasi. Koettele kaikki, itsesikin.
      https://www.youtube.com/watch?v=L-hIiSwuhX8

      Siunauksin, MM.

      • Tuomasutelee

        Suezin kanaali joka yhdistää välimeren punaiseen mereen on yli 100 mailia pitkä ilman minkäänlaisia lukkoja tehden veden yhteinäiseksi merien välille. Kun sitä kaivettiin maan oletettua kaarevuutta ei oltu otettu huomioon. Se kaivettiin pitkin vaakasuoraa linjaa 26 jalkaa alle merenpinnan, ohittaen muutaman järven merestä toiseen ja veden pinta juosten täysin samaa vaakalinjaa pitkin yli 100 mailia.

        (Oletetun maankaarevuuden mukaan Suesin puoliväli pitäisi tippua 500 metriä molempiin suuntiin! Tätä kuitenkaan ei voida todeta tai havaita käytännössä!)

        https://litteamaanpiiri.files.wordpress.com/2016/02/uss_america_cv-66_in_the_suez_canal_1981.jpg?w=636

        Voitko selitää, miksi tässä ei ole kaarevuutta?


      • epilogi

        HUUTONAURUA! ...kuiskaa: "ehkä joku maan vetovoima tai"


      • Vastavoima888

        Ehkä, ehkä, luulisin, mahdollisesti, todennäköisesti jne jne.
        Mten on, OIKEA tiede mies, Tesla, todisti että ei ole mitäään painovoimaa vaan, liian pitkä tässää esille tuotavaksi, ja minun selitykseni ja esitykseni on asiasta vajaa. mutta:

        http://www.gravitycontrol.org/Nikola-Tesla.html
        https://www.youtube.com/watch?v=p2QmEcDydzQ

        no sinulta kysyn maalaisjärjellä olevan seikan, jos mukamas, maanvetovoima on niin voimakas että ppitää kuun paikallaan kietoradalla, kuinka tämä suunnattoman suuri voima ei vaikuta, lähellä oleviin kaloihin tahi lintuihin tahi hyttyseen?

        ja edelleen, jos tämä suunnattoman suuri voima, pitää veden korkeuden tasaisena, kuin viivitin, niin miksi se ei vetä KAIKKIA pilviä, jotka koostuvat "vedestä" alas?

        joten, elät väärin opetetun tahi jopa suorassa valheessa!


      • JumalanVihaTulee

        Helvetin YLLÄPITO, ainakin 40 kertaa JOUDUIN tarkastus kuvia tekemäään..

        Muistan teitä, Jumalan edessä, kunnes Jumala antaa teille palkan!


    • HorisonttiLättänä

      Voisiko joku sitten ystävällisesti kertoa, että miksi en lentokoneesta näe minkäänlaista kaarevuuttaa horisontissa, mutta kun kuvaan kamerallani sitä, niin kaarevuus tulee esiin? Olenko sokea vai valehtelenko? Ylipäätänsä mitä opetetaan koulussa pienestä pitäen, että maa on pallo ja on planeettoja, minusta se on täysin vihollisen valhetta, koska saatana on valheiden isä, ja kaikki tulee teeveestä ulos ja niin siellä koulussakin opetetaan valheita, jotta kaikki uskoisi valheen, näin se vaan menee. Ja mitä väliä sillä on uskooko joku lättänä maahan vai ei? Eikö Kristus, joka on lihaan tullut, ole tärkeintä, ja että häntä seuraamme, Ja minä olen lättäri niinkauan kuin tosin todistetaan.

      • litteä

        Jos maa on litteä,niin millaisena näkyy kuu,näkyykö se sirppinä,puolikuuna,täyskuun,vai kahtena
        sirppinä?Matkustukseen maapallon toiselle puolelle nopeutuu,poraamalla reikä,


      • epilogi

        Veljeni on lentäjä ja vävypoika ilmavoimien hävittäjälentäjä. He ovat molemmat uskovia.
        Kumpikin on käynyt koneella korkealla mutta vävypoika TODELLA korkealla!
        Jos reittikoneella lennät juuri ja juuri 8-10 km korkeudessa, niin katsohan esim. kuvahaulla, kuinka korkealla todellisuudessa olet, kun toinen käykin yhtäkkiä 40km korkeudessa ja eräs kävi avaruuden rajamailla, siellä 80km korkeudessa, eikä sekään ole vielä mitään. Mutta siellä maa on kyllä kiistatta melkoisen pyöreä.


    • Nasaalit
    • GreGGHimler

      " Profetia: Litteänmaantotuus paljastetaan uskoville! "

      Se lässähti sittenkin :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe