Kokemuksia autoliikkeestä Autopolis/ CarSpace Vantaalla?

Anonyymi

Oletko ostanut käytetyn auton kyseisestä liikkeestä tai onko muita kokemuksia?

26

10811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      älä osta, suosittelen etsimään muun liikkeen

    • Anonyymi

      Kokemuksella en suosittele minäkään. Kannattaa viedä rahat toiseen liikkeeseen. Oma edullinen autoni tuli todella kalliiksi..

    • Anonyymi

      Itse ostin heiltä suht halvan auton. Ilmeni heti ongelma ja korjaus on puolet auton hinnasta. Sanoivat että korvaavat osan jos korjautan heidän korjaamolla? Onkotämä korjaamo edes luoettava vai lähteekö huolet kerralla sillä?

    • Hei autonostajat!

      Ettekö liikkeeseen sisään astuessanne mistään huomaa, milloin kysymyksessä on
      autoliike ja milloin ei?!
      Ulkona metsän kulmassa oleva autohäkki ei täytä tätä määritelmää, sillä asioimalla näissä, menetätte vain vähät rahanne.
      Jos ja kun liikkeellä on käytössään lämpimät toimitilat ja kun sillä lisäksi on varaa maksaa toimitilavuokransa hallin omistajalle, niin liike on mitä ilmeisemmin myös luotettava.

    • Anonyymi

      Paskat autot ja tosi huono korjaamo

    • Anonyymi

      Ostin auton ja sain mitä halusin ottakaa MUMMA MUKAAN kun meette autokaupoille
      jos ette autoista mitään ymmärrä KIITOS AUTO KAUPPIAALLE

    • Anonyymi

      Kyseinen liike myy pommeja joita muut ei suostu myyntiin ottamaan! Kannattaa välttää!

      • Anonyymi

        Ompa hyvä kun tulee julki nämä epäkohdat.Osaa varoa tätä liikettä.Kiitos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ompa hyvä kun tulee julki nämä epäkohdat.Osaa varoa tätä liikettä.Kiitos

        En iedä liikkeestä mitään mutta OMPA tosiaan hyvä kun täältä Suoli24 palstalta saa aina luotettavaa TIETOA asiasta kuin asiasta :)


    • Anonyymi

      Autoliikkeen omistajalla on myös autokorjaamo. Ostavat ilmeisesti risoja autoja ja kunnostavat niitä myyntiin. Kunnostaminen tapahtuu ilmeisesti vähän sinne päin. Näin ainakin omakohtaisen kokemukseni perusteella. Jos olisin tiennyt tämän ennen ostoa, olisi jäänyt ostamatta. Liikkeellä ei myöskään ole halua kaupan jälkeen toteuttaa kuluttajansuojan velvoitteita, eli osallistua vioista aiheutuviin kustannuksiin. En voi suositella liikettä kenellekään.

    • Anonyymi

      Kyseessä pulju on TammerWheels Tampere Sijainti Nokia , sama jobarit on siellä pysy kaukana!

    • Anonyymi

      Joo eipä hirveän hyvää kuvaa saannut kyseisestä liikkeestä. En siis päässyt edes paikanpäälle liikkeeseen. Kävin 200km ajomatkan päässä pk-seudulla katsomassa erästä autoa joka osoittautuikin huonoksi. Olin varautunut siihen etukäteen katsomalla yllämainitusta liikkeestä varalle toisen vaihtoehdon. Soitin n. tunti ennen sulkemisaikaa että löytyyhän auto vielä ja että haluaisin tulla katsomaan autoa nyt ja kerroin että olisin liikkeen pihassa 5min päästä. Sain ihan jäätävän tilityksen siitä kuinka ollut pas*a päivä ja hän on joutunut "riehumaan romujen kanssa koko päivän" eikä jaksa enää tänään ja toivotti tervetulleeksi huomenna klo 10. Sanoin että en minä kyllä huomenna pääse että olen juuri ajanut 200km tänne seudulle enkä kyllä aio huomenna tule uudestaan. "Aha ei voi minkää".

      Kyllä pitäisi liikkeen aukioloaikojen puitteissa pystyä palvelemaan asiakasta tai edes keksiä joku hyvä selitys sille että on joutunut sulkemaan liikkeen etukäteen ja esittää se asia ystävällisesti eikä tiuskimalla. Jäi vähän semmoinen anteeksi kun soitin fiilis siitä yhteydenotosta. Isommissa liikkeissä voit mennä vaikka 3h sulkemisajan jälkeen kaupoille, niitä kiinnostaa kaupan teko. Tätä liikettä ei voisi ilmeisesti sen vähempää kiinnostaa.

      • Anonyymi

        Onpa todella outoa käytöstä,,,,,No hyvä varmaankin toisaalta sinulle,ettei kaupanteko onnistunut,Kelvottoman auton olisit saanut


    • Anonyymi

      Onko kellään mitään hyviä kokemuksia kyseisestä puljusta tai sieltä saatavista autoista?

    • Anonyymi

      Täysiä roistoja ja valehtelijoita kaikki tässä puljussa. Ei missään nimessä kannata olla tämän liikkeen kanssa tekemisissä.

    • Anonyymi

      Ei todellakaan kannata ostaa autoa täältä. Autossa heti vikoja, käytin korjaamolla 4 kertaa, ainoastaan vikavalot nollattu :D
      Jotain ählyjä omistuksessa, nauravat puhelimessa asiakkaalle ja sanovat ettei mitään voi tehdä.

      • Anonyymi

        ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MENKÖ TONNE


    • Anonyymi

      Heiltä ostama auto räjähti kuukauden sisällä ostosta. Mekanikon mukaan vika on ollut sellainen, joka on ollut selvästi havaitavissa pätevälle mekanikolle sopivilla työkaluilla. Liike kuulema kunnostaa ite näitä autoja niin on varma juttu että olivat tietoisia tästä pommista. Myivät silti mahdollisesti henkeä vaarantavan auton liikenteeseen mainitsematta sen merkitsevintä vikaa. Saa sitten nähdä miten suuri riita kuluttajasuoja neuvottelusta tulee.

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ OSTAKO TÄSTÄ FIRMASTA AUTOA!!! OSTIN JA KÄTEEN SAIN TÄYDEN PASKAN! LOHKOLÄMMITIN,AUTON KUSKIN PUOLEN LUKKO,TAKALASIN PYYHIN JA PITKÄT EI TOIMI!!!! NÄITÄ EI VARMAAN ENSIMMÄISENÄ KATSO KUN AUTO TUODAAN AJETTAVAKSI!

    • Anonyymi

      älä osta mitään tuusulan rokareilta myyvät pelkkiä susi autoja kestää sen muutaman tonnin.

    • Anonyymi

      Löytyi tuolta Tuusulan autopolikselta kiinnostava auto. Näköjään firmalla Google arvostelut pois päältä? Se kertoo aina jotain. Jää kyllä kiinnostus autoon siihen.

    • Anonyymi

      Tytär osti auton, pari päivää ni öljyt pihalle. Lisättiin..sitten hajosi takapäästä iskari ja seuraavalla vkolla koko kone. Auto ei edes 2 viikkoa vanha

    • Anonyymi

      Eiköhän kaikki nämä halpisautot tuo omat jännityksensä elämään. Jotkut pommeja ja toiset eivät. Itse ostin vuosia sitten autopolikselta väyrysen ja oikein hyvä ja toimiva auto, joka palveli itseä hyvin.

    • Anonyymi

      Tämä paikka kannattaa kiertää kaukaa!

    • Anonyymi

      Ostettiin talvella 2007 vuosimallin mazda perävalotakuulla. Käytiin koeajamassa ja myyjä oli rehellinen kertoessaan ettei näistä takuuseen mene mutta katsastus on tietty tehty joten jotain takuuta oli tietty. Eipä sen hintaluokan autoista kannata hirveästi muuta odottaa. Harmiksi moottorivalo alkoi heti seuraavalla viikolla palaa ja jyske käymään. Myyjä oli ystävällinen ja pyysi tuoda auton takaisin korjaamolle ja päätyivät vielä veloituksetta korjaamaan vian vaikka mitään velvoitetta tähän ei tietty ollet heillä. Jäi hyvä maku asioinnista! Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      189
      3638
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2892
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2732
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2209
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2017
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1657
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1615
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1568
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1419
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1321
    Aihe