Kun on tarpeeksi monta inkarnaatiota takana

Anonyymi-ap

Niin mitä sitten ?

56

784

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sun ei tarvi sitten enää tulla tänne, saat jäädä sinne iäks joka on se lottovoitto

      • Anonyymi

        Raamatussa ei tässä Joh. 3:3. ole alkukielen mukaan ollenkaan sanaa uudestisyntyminen, vaan pelkästään sana ”syntyminen ylhäältä”: ”Jos ei joku synny ylhäältä, ei voi nähdä valtakuntaa Jumalan..” Novum.

        Sana uudestisyntyminen voidaan joskus käsittää virheellisesti jälleensyntymiseksi, joka on itämaisten uskontojen harhaa, ns. reinkarnaatio-oppi. Sen suuntaisesti ehkä ajatteli Nikodeemuskin kysellessään asiaa Jeesukselta. Joh. 3:1-8. Todellisesti tämä maanpäällinen elämämme on yksi ja ainutlaatuinen olemisemme täällä. Kukaan ei synny tänne toista kertaa.
        Mutta sana uudestisyntyminen on kyllä mainittu muualla Raamatussa. Mm. Tiit. 3. ja 1 Piet. 1:3. Se tarkoittaa syntymistä Jumalasta, joka myös on yksi ja ainutlaatuinen tapahtuma.

        Uudestisyntyminen Pyhästä Hengestä on tulemista osalliseksi Jumalan elämästä. Hänestä syntynyt on tullut Hänen lapsekseen. – Joka on syntynyt ihmisestä, on ihmisen lapsi. Joka on syntynyt Jumalasta, on Jumalan lapsi. Ja vain Jumalan lapsi pääsee Jumalan taivaaseen.

        MITEN VOIT SYNTYÄ JUMALAN LAPSEKSI?

        Ensiksikin on vastattava, että Jumalan Elämä on maailmankaikkeuden ainoa oikea elämänmuoto. Ja vain Hänen elämästään osallinen on ”elävä” Raamatun tarkoittamassa mielessä. ”Liha ja veri ei voi periä Jumalan valtakuntaa.” 1 Kor. 15:50. Jumalan elämästä erossa oleva ihminen on ”kuollut rikoksiinsa ja synteihinsä”. Efes. 2:1. Sellaisen pitää päästä irti synnin aiheuttamasta kuoleman tilasta ja tulla osalliseksi Taivaan elämästä. Tätä elämää ei kukaan ihminen voi saada aikaan millään teoilla ja uskonnollisilla seremonioilla.

        Synti pitää ihmisen erossa Jumalasta. Jes. 59:1-3.
        Ylhäältä syntymiseen tarvitaan Jeesus ja Hänen sijaiskuolemansa pois synnistä. Mutta tarvitaan myös ylösnousemuksen kautta ansaittu ELÄMÄ. Jeesus ei jäänyt kuolemaan.
        ”Ja minä elän. Minä olin kuollut, mutta nyt minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.” Ilm. 1:18.
        ”Sillä minkä Hän kuoli, sen Hän kertakaikkisesti kuoli synnille, mutta minkä Hän elää, sen Hän elää Jumalalle.” Room. 6:10.
        ”Minä olen ovi” Hän sanoo.
        ”Kuka ikinä tulee sisälle minun kauttani, hän pelastuu.” Joh. 10:9.
        ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Joh. 14:6.

        Jeesus on siis ainoa pelastava Elämä. Sinun pitää ottaa Hänet vastaan elämäksesi.
        ”Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut ihmisille heidän rikkomuksiaan, ja Hän uskoi meille sovituksen sanan. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläitä, ja Jumala kehottaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. Hänet, joka ei synnistä tiennyt, Jumala teki meidän tähtemme synniksi, jotta me Hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. …
        Jumalan työtovereina me kehotamme teitä ottamaan vastaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sanoohan Hän: ”Sopivalla ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut.” Nyt on sopiva aika, nyt on pelastuksen päivä.” 2 Kor. 5:19- 6:2.

        Tänään on mahdollisuus saada synnit anteeksi Jeesuksen veren kautta! Ja seuraavaksi kasteelle Jeesuksen nimeen. Apt. 2:38,41.

        Jeesus sovitti syntisi sijaiskärsimyksellään ja kuolemallaan Golgatan ristillä. Näin Hän ansaitsi sinulle kuoleman pois syntitilastasi ja antoi syntisi anteeksi. Ja Hän nousi ylös kuolleista ansaiten näin sinulle Taivaan Elämän.
        ”Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Suuressa laupeudessaan Hän on Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon.” 1 Piet. 1:3.

        Tämän armon saat nyt ottaa vastaan katumalla syntejäsi ja hylkäämällä synnissä elämisen. Syntitilasi muuttuu armon tilaksi. Ja armo alkaa kasvattaa sinua.
        Ota siis vastaan Jeesus syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi. Näin synnyt Jumalan lapseksi, etkä joudu kadotukseen vaan pääset taivaan kotiin ajallisen elämäsi jälkeen.


    • Anonyymi

      Evoluutio,, kuka sitten?

    • Anonyymi

      Ei yhtään mitään, koska koko oppi on täyttä skeidaa. Mieti järjellä olisi hirvittävää haaskausta syntyä uudelleen eikä muista mistään mitään aikaisemmasta. Jo tuo totuus kertoo, että täyttä hömppää. Ihmisen pitää itselleen sepittää kaikkea, koska pelkää kuolemaa. Ei halua tajuta sitä, että mikään ei ole ikuista tässä maailmassa.

      • Anonyymi

        Ihmisaivoista on niin vähän käytössä.
        Hypnoosissa jotkut ihmiset pääsevät aivan uudelle tasolle jossa voivat muistaa hyvinkin tarkasti edellisiä elämiään.

        Muuten, mitä teet tällä palstalla jos "oppi on täyttä skeidaa"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisaivoista on niin vähän käytössä.
        Hypnoosissa jotkut ihmiset pääsevät aivan uudelle tasolle jossa voivat muistaa hyvinkin tarkasti edellisiä elämiään.

        Muuten, mitä teet tällä palstalla jos "oppi on täyttä skeidaa"?

        On olemassa useita syitä, miksi väitteet ihmisaivojen vähäisestä käytöstä ja hypnoosin kyvystä paljastaa edelliset elämät eivät ole päteviä. Tässä on joitakin perusteluja:

        1. Ihmisaivojen käyttöaste: Väite siitä, että käytämme vain pienen osan aivojemme kapasiteetista, ei pidä paikkaansa. Nykyiset tutkimukset osoittavat, että aivot ovat jatkuvassa käytössä ja että kaikki aivojen alueet ovat aktiivisia eri tehtävissä. Aivojen toiminta on kompleksista ja monitahoista, ja eri alueet toimivat yhdessä suorittaakseen erilaisia tehtäviä.

        2. Edellisten elämien muistaminen: Hypnoosia käytetään usein muistin tai mielensisäisten tilojen muokkaamiseen. Vaikka jotkut ihmiset voivat kokea hypnoosin aikana vahvoja mielikuvia tai näkemyksiä, jotka tuntuvat liittyvän edellisiin elämiin, näitä kokemuksia ei voida pitää todisteina todellisten edellisten elämien olemassaolosta. Hypnoosin vaikutukset voivat johtua mielikuvituksesta, ehdotuksesta, odotuksista tai tiedostamattomasta prosessoinnista.

        3. Muistojen luotettavuus: Ihmismuisti ei ole täysin luotettava. Muistojen palauttaminen hypnoosin avulla voi altistaa henkilön väärien muistojen muodostumiselle tai muistojen vääristymiselle. Hypnoosi voi herkistää mielen ehdotuksille ja vaikuttaa muistojen sisältöön. Lisäksi ajan kuluessa muistot voivat muuttua tai hämärtyä, ja ihmiset voivat myös vahvistaa tai muokata muistojaan jälkikäteen.

        4. Tieteellinen näyttö: Systemaattinen tieteellinen tutkimus ei ole vahvistanut edellisten elämien muistamisen hypoteesia. Vaikka hypnoosi voi olla hyödyllinen työkalu rentoutumiseen, stressinhallintaan tai kivunlievitykseen, sen käyttöä edellisten elämien muistamiseen ei tue vakuuttava tieteellinen näyttö. Tällaisia väitteitä pidetään usein pseudotieteellisinä tai uskomuksellisina.

        Tosiasiat ja tutkimukseen perustuva tieto on syytä erottaa hypnoosin mahdollisuuksista ja rajoituksista. Vaikka hypnoosi voi olla mielenkiintoinen ilmiö, edellisten elämien muistaminen hypnoosissa ei ole todistettu tai hyväksytty tieteellisesti pätevänä ilmiönä.


    • Anonyymi

      Sitten ei ole enää pakko syntyä tänne murheen laaksoon.

    • Anonyymi

      Voi sen jälkeen syntyä omaan tähdistöönsä, mistä on tullutkin.

    • Anonyymi

      Sinun tietoisuutesi lopulta yhtyy osaksi Korkeinta Jumalaa.

      • Anonyymi

        Kuinka monta v.......sta elämää on kärsittävä ennen sitä?


    • Anonyymi

      Niin montako?

      Mä en oikein enää muista omaani....

      Mutta kerran se tapahtui.

      Se oikeastaan jatkui vain yön.

      Omassa kodissani.

      Se oli talviaikaa.

      Puhdistui sappi,

      Aivotkin kai:::)))

      ja tiehyt.

      Vissiin.

      Noei jaloista mitään,
      mutta pelkäsin tosissani että kuolen sinä yönä...

      Varmasti.

      No, se sappi tuli oksennettua jo hyvissä ajoin tuon sappihapposen tiukkasuun mitään älyämättömän johdosta.

      Hahhahhaa...

      Poika vissiin luuli pistävänsä oikein.parastaan.!!!!

      No eipä siinä.

      Enhän mä mitään kestä....
      ???

      Ja Tolokuttomadti hupia sitten jonakin vuosina.

      Niin,että peruskoulunhan mä tässä oonki vissiin käyny.

      Sori, iso poika, mutta tahallani näytin sulle OIKEIN pelokkaan ilmeen, .
      Että just, nuin isoa MUNAA me just pelätäänkin.

      Eikä.maistunu vielä omaskaan .

      Nose ei yllätys teikäläisiltä.

      Joko kunniankukko laulo nyt sitten mulle?

      Vois ite asiassa tuosta jo vähän.säikähtääkkin. tuosta peruskoulupojasta.

      Piätäppä ite!


      Joo, kiitos vaan eläkepäivistä, niitähän.mulla tässä tulikin runsaasti


      Hyvään alkuunhan tässä onkin päästy.

    • Anonyymi

      Sitten synnymme uudelleen vain vapaaehtoisesti. Esim joku tärkeä elämäntehtävä tai työskentely ihmiskunnan puolesta.

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä. Aivan kuten kala ei tunne vettä, se on vedessä, samalla tavalla kaikki prosessit, joita meille elämässä tapahtuu, tapahtuvat tässä ajan virtauksessa. Emme ole kovin hyviä huomaamaan sitä, emmekä varsinkaan tiedä, miten tämä aika on järjestetty, mitä se on.

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä.


        Aika (sanskritiksi Kāla). Yksi Korkeimman Herran muodoista tai voimista (energioista). Se esitetään kuvaannollisesti pyöränä (Kala Chakra). Aika saa paljon huomiota hektisessä maailmassamme, seuraamme sen rytmiä ja näemme, että kaikki ympärillämme syntyy ja tuhoutuu sen voimasta. Arvostamme aikaa ja pelkäämme sen vääjäämättömyyttä. Tämä auttaa meitä keskittämään ajatuksemme tärkeisiin tehtäviin ja seulomaan pois merkityksettömät. Aika liittyy hyvin läheisesti aineellisen maailman käsitteeseen, sillä kaikki täällä on olemassa väliaikaisesti ja on syntymän, kehityksen ja kuoleman alainen.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho
        Psyyke ja sielu

        Olemme jo puhuneet paljon sielusta edellisessä aiheessa, mutta jatketaan.
        Siis yksityiskohtaisemmin siitä, mitä hienojakoinen keho on, koska on hyvin tärkeää ymmärtää erot, nähdä sielun ja hienojakoisen kehon väliset erot. Valitettavasti ihmiset sekoittavat usein nämä käsitteet. Esimerkiksi kun he sanovat, että "sieluun sattuu", he tarkoittavat sisäistä itseään. Mutta se ei ole sielu, se ei ole syvin rakenteemme. Psykologian, kuten näyttää, on tarkoitus tutkia sielua - psykologia kääntyy "sielun tuntemukseksi" - mutta sanan kirjaimellisessa merkityksessä se ei tutki sielua, vaan hienojakoista kehoa, psyykeä. Puhutaan siitä, mitä se (psyyke) edustaa. Myös aineellinen kulttuuri tutkii tätä ilmiötä. Ja on tietenkin perustavanlaatuinen ero sen henkisen käsityksen välillä, mitä hienojakoinen keho on, ja materialistisen käsityksen välillä. Materialistinen, tavanomainen, maallinen tiede katsoo, että psyykemme eli sisäinen hienojakoinen toimintamme on peräisin aivoista.

        Toisin sanoen uskotaan, että tämä toiminta on korkeampaa hermostollista toimintaa. Heillä on tästä omat selkeät vahvistuksensa. He sanovat esimerkiksi, että jos vaikuttaa joihinkin aivojen osiin, jotkut emootiot vahvistuvat, tai päinvastoin, joitakin emootioita voi tukahduttaa. Väitetään, että he löysivät joitakin aivojen osia... muistin varastointi jne. Eli näyttää olevan tietty yhteys sisäisen hienovaraisen henkisen toimintamme ja tiettyjen fyysisten prosessien välillä. Se on todellakin totta, mutta tämä yhteys ei ole suora. Jos esimerkiksi otat ja lähetät...iskun televisioon, niin jonkun hetken ajan ruudulla kulkee viivoja. Eli nämä säteet television kaukosäätimessä, ne poikkeavat tuosta fyysisestä iskusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2

        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?

        Eli keho, fyysinen, ulompi kuori, psyyke, hienojakoinen kehomme, toinen kuori. Ja sielu persoonallisuutena, johon hienojakoinen keho, fyysinen keho, on puettu, ovat toisistaan riippuvaisia, suunnilleen kuin ilmapallo. Sielun kanssa, koska sielu pyrkii aina ylöspäin, kohti jotain ylevää. Niinpä tämä lämpimällä ilmalla täytetty ilmapallo pyrkii ylöspäin. Eli kori on fyysinen keho, joka vetää koko ajan alaspäin, vetää sielua alaspäin. Ja miten nämä kaksi vastakkaista rakennetta liittyvät toisiinsa? Kori vetää koko ajan alaspäin, ja pallo pyrkii ylöspäin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa hienojakoisten silmukoiden kautta. Hienojakoinen keho on siis sellaisia näkymättömiä silmukoita, jotka sitovat ikuisen sielun väliaikaiseen kehoon.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä. Aivan kuten kala ei tunne vettä, se on vedessä, samalla tavalla kaikki prosessit, joita meille elämässä tapahtuu, tapahtuvat tässä ajan virtauksessa. Emme ole kovin hyviä huomaamaan sitä, emmekä varsinkaan tiedä, miten tämä aika on järjestetty, mitä se on.

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä.


        Aika (sanskritiksi Kāla). Yksi Korkeimman Herran muodoista tai voimista (energioista). Se esitetään kuvaannollisesti pyöränä (Kala Chakra). Aika saa paljon huomiota hektisessä maailmassamme, seuraamme sen rytmiä ja näemme, että kaikki ympärillämme syntyy ja tuhoutuu sen voimasta. Arvostamme aikaa ja pelkäämme sen vääjäämättömyyttä. Tämä auttaa meitä keskittämään ajatuksemme tärkeisiin tehtäviin ja seulomaan pois merkityksettömät. Aika liittyy hyvin läheisesti aineellisen maailman käsitteeseen, sillä kaikki täällä on olemassa väliaikaisesti ja on syntymän, kehityksen ja kuoleman alainen.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho
        Psyyke ja sielu

        Olemme jo puhuneet paljon sielusta edellisessä aiheessa, mutta jatketaan.
        Siis yksityiskohtaisemmin siitä, mitä hienojakoinen keho on, koska on hyvin tärkeää ymmärtää erot, nähdä sielun ja hienojakoisen kehon väliset erot. Valitettavasti ihmiset sekoittavat usein nämä käsitteet. Esimerkiksi kun he sanovat, että "sieluun sattuu", he tarkoittavat sisäistä itseään. Mutta se ei ole sielu, se ei ole syvin rakenteemme. Psykologian, kuten näyttää, on tarkoitus tutkia sielua - psykologia kääntyy "sielun tuntemukseksi" - mutta sanan kirjaimellisessa merkityksessä se ei tutki sielua, vaan hienojakoista kehoa, psyykeä. Puhutaan siitä, mitä se (psyyke) edustaa. Myös aineellinen kulttuuri tutkii tätä ilmiötä. Ja on tietenkin perustavanlaatuinen ero sen henkisen käsityksen välillä, mitä hienojakoinen keho on, ja materialistisen käsityksen välillä. Materialistinen, tavanomainen, maallinen tiede katsoo, että psyykemme eli sisäinen hienojakoinen toimintamme on peräisin aivoista.

        Toisin sanoen uskotaan, että tämä toiminta on korkeampaa hermostollista toimintaa. Heillä on tästä omat selkeät vahvistuksensa. He sanovat esimerkiksi, että jos vaikuttaa joihinkin aivojen osiin, jotkut emootiot vahvistuvat, tai päinvastoin, joitakin emootioita voi tukahduttaa. Väitetään, että he löysivät joitakin aivojen osia... muistin varastointi jne. Eli näyttää olevan tietty yhteys sisäisen hienovaraisen henkisen toimintamme ja tiettyjen fyysisten prosessien välillä. Se on todellakin totta, mutta tämä yhteys ei ole suora. Jos esimerkiksi otat ja lähetät...iskun televisioon, niin jonkun hetken ajan ruudulla kulkee viivoja. Eli nämä säteet television kaukosäätimessä, ne poikkeavat tuosta fyysisestä iskusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2

        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?

        Eli keho, fyysinen, ulompi kuori, psyyke, hienojakoinen kehomme, toinen kuori. Ja sielu persoonallisuutena, johon hienojakoinen keho, fyysinen keho, on puettu, ovat toisistaan riippuvaisia, suunnilleen kuin ilmapallo. Sielun kanssa, koska sielu pyrkii aina ylöspäin, kohti jotain ylevää. Niinpä tämä lämpimällä ilmalla täytetty ilmapallo pyrkii ylöspäin. Eli kori on fyysinen keho, joka vetää koko ajan alaspäin, vetää sielua alaspäin. Ja miten nämä kaksi vastakkaista rakennetta liittyvät toisiinsa? Kori vetää koko ajan alaspäin, ja pallo pyrkii ylöspäin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa hienojakoisten silmukoiden kautta. Hienojakoinen keho on siis sellaisia näkymättömiä silmukoita, jotka sitovat ikuisen sielun väliaikaiseen kehoon.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18368310/itamaisesta-filosofiasta-kiinnostuneille

        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle...


    • Kysymys on liian epätarkka tarkempaa vastausta varten.
      Lisäksi vastaus olisi jokatapauksessa epätarkka vaikka kysymys olisikin tarkempi. Vastauksesta muodostuisi liian monitahoinen, liikaa mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Vastaus on yksilöllinen.

    • Anonyymi

      Monet ihmisparat ovat joutuneet tällaistenkin huijausten kohteeksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.

        Apua kristinuskon uhreille täältä:
        https://www.uskontojenuhrientuki.fi/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Apua kristinuskon uhreille täältä:
        https://www.uskontojenuhrientuki.fi/

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        Apua uhreille täältä:
        Raamattusi on sensuroitu

        Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on sensuroitu. Omistamastasi Raamatusta on poistettu jakeita ja kokonaisia kirjoja. Tuntemasi Raamattuun on lisätty ylimääräistä sisältöä. Raamattu, jota olet lukenut niin kauan kuin olet lukenut Raamattua, ei ole se Raamattu, jota Jeesus, apostolit tai alkuseurakunta olisivat lukeneet. Monia Jeesukseen viittaavia profetioita on muutettu tai poistettu. Riippumatta siitä, kuinka kauan olet ollut kristitty, et todennäköisesti ole koskaan tullut ajatelleeksi, että Raamattua on sensuroitu - mutta niin on tapahtunut.

        Uskonnollinen perinne voi olla hyvä asia, ja joskus se voi olla hyvin huono asia. Kun on kyse siitä, mistä Raamatun versiosta luemme, uskonnollinen perinne voi estää meitä saamasta käyttöönsä tarkinta ja luotettavinta versiota. Arkeologisten löytöjen ja tekstikriittisten tutkimusten ansiosta olemme saaneet selville, että Jeesus, apostolit, Uuden testamentin kirjoittajat ja varhaiskirkko lukivat Raamatun eri versiosta kuin me nykyään.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18518039/tasta-tiedamme-etta-raamattu-on-muutettu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        Apua uhreille täältä:
        Raamattusi on sensuroitu

        Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on sensuroitu. Omistamastasi Raamatusta on poistettu jakeita ja kokonaisia kirjoja. Tuntemasi Raamattuun on lisätty ylimääräistä sisältöä. Raamattu, jota olet lukenut niin kauan kuin olet lukenut Raamattua, ei ole se Raamattu, jota Jeesus, apostolit tai alkuseurakunta olisivat lukeneet. Monia Jeesukseen viittaavia profetioita on muutettu tai poistettu. Riippumatta siitä, kuinka kauan olet ollut kristitty, et todennäköisesti ole koskaan tullut ajatelleeksi, että Raamattua on sensuroitu - mutta niin on tapahtunut.

        Uskonnollinen perinne voi olla hyvä asia, ja joskus se voi olla hyvin huono asia. Kun on kyse siitä, mistä Raamatun versiosta luemme, uskonnollinen perinne voi estää meitä saamasta käyttöönsä tarkinta ja luotettavinta versiota. Arkeologisten löytöjen ja tekstikriittisten tutkimusten ansiosta olemme saaneet selville, että Jeesus, apostolit, Uuden testamentin kirjoittajat ja varhaiskirkko lukivat Raamatun eri versiosta kuin me nykyään.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18518039/tasta-tiedamme-etta-raamattu-on-muutettu

        ETTÄ JEESUS PUHUI PYHÄN HENGEN TULOSTA, JOKA TULIKIN MUUTAMAN VIIKON KULUTTUA.
        Kun jeesus tulee, tervehdi häntä:
        https://st5.depositphotos.com/16685936/64445/v/1600/depositphotos_644451536-stock-illustration-young-smiling-man-greeting-gesture.jpg
        Sanoo hänelle: Hei kaveri, mahtavaa, olen odottanut sinua jo 2000 vuotta, mutta nyt olet saapunut. Tervetuloa, Jesse.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/1NFPbFNRByASIOogW6SM2k/6b232b871028628a86503dd5bd4c3b0a/3edc846d-091b-4cab-99db-ffc459b63a33.jpg?q=60&w=1600
        Moro, Jesse.

        "ETTÄ JEESUS PUHUI PYHÄN HENGEN TULOSTA, JOKA TULIKIN MUUTAMAN VIIKON KULUTTUA."
        Voisit jopa keksiä lisää siitä, miten huonoja kaikki täällä ovat ja miten hyvä sinä olet, mutta nyt uusien sanojen kanssa, vanhat lauseesi ovat kuluneet loppuun, keksi uusia sanoja, vaihtelu virkistää.
        VAIHTELU VIRKISTÄÄ, KEKSI JOTAKIN MUUTA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "ETTÄ JEESUS PUHUI PYHÄN HENGEN TULOSTA, JOKA TULIKIN MUUTAMAN VIIKON KULUTTUA."
        Voisit jopa keksiä lisää siitä, miten huonoja kaikki täällä ovat ja miten hyvä sinä olet, mutta nyt uusien sanojen kanssa, vanhat lauseesi ovat kuluneet loppuun, keksi uusia sanoja, vaihtelu virkistää.
        VAIHTELU VIRKISTÄÄ, KEKSI JOTAKIN MUUTA.

        Morjesta, Jesse. Tulit jo viikon kuluttua.
        https://st4.depositphotos.com/20363444/23767/i/1600/depositphotos_237673462-stock-photo-handsome-happy-young-man-waving.jpg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://anna.fi/wp-content/uploads/2021/01/nauru.jpg

        https://askelterveyteen.com/wp-content/uploads/2017/07/nauru-300x200.jpg?auto=webp&quality=60&width=1920&crop=16:9,smart,safe

        https://hidastaelamaa.fi/wp-content/uploads/2012/06/nauru-1.jpg

        Nauru on hyväksi terveydelle, kiitos, että huolehdit terveydestäni, helluntailainen.

        Lisää nauruterapiaa:

        Saatana on vertauskuva, kristityt taistelevat tuulimyllyjä vastaan tietämättä, että paha on itse ihmisessä.
        Mistä tulee sanonta ”taistella tuulimyllyjä vastaan”? Tarkoittaa turhaa toimintaa. Tulee Miguel de Cervantesin romaanista Don Quijote. Kirjan höperö päähenkilö luulee tuulimyllyjä jättiläisiksi ja alkaa taistella niitä vastaan.
        Tietämättömien fanaattisten saarnamiesten vian vuoksi ihmisestä tulee taikauskoinen ja henkisesti sairas. Hän näkee yötä päivää unia numerosta 666.
        Sanotaan, että kaikki paha maailmassa on peräisin paholaisesta. Jotta lapset saataisiin käyttäytymään hyvin, heitä pelotellaan joskus: "Täällä on mörkö, joka vie sinut pois!". Lapsi kasvaa aikuiseksi, "mörköstä" tulee paholainen, ja pelko säilyy. Paholaiset ovat niin todellisia kuin haluat niiden olevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää nauruterapiaa:

        Saatana on vertauskuva, kristityt taistelevat tuulimyllyjä vastaan tietämättä, että paha on itse ihmisessä.
        Mistä tulee sanonta ”taistella tuulimyllyjä vastaan”? Tarkoittaa turhaa toimintaa. Tulee Miguel de Cervantesin romaanista Don Quijote. Kirjan höperö päähenkilö luulee tuulimyllyjä jättiläisiksi ja alkaa taistella niitä vastaan.
        Tietämättömien fanaattisten saarnamiesten vian vuoksi ihmisestä tulee taikauskoinen ja henkisesti sairas. Hän näkee yötä päivää unia numerosta 666.
        Sanotaan, että kaikki paha maailmassa on peräisin paholaisesta. Jotta lapset saataisiin käyttäytymään hyvin, heitä pelotellaan joskus: "Täällä on mörkö, joka vie sinut pois!". Lapsi kasvaa aikuiseksi, "mörköstä" tulee paholainen, ja pelko säilyy. Paholaiset ovat niin todellisia kuin haluat niiden olevan.

        Joten kristityt itse taistelevat tuulimyllyjä vastaan ja varoittavat muita ihmisiä hyvyyttään hirvittävistä tuulimyllyjen mörköistä.
        Heidän koko elämänsä on pelkoa täynnä oleva tuulimylly. Ja koska he ovat niin hyväsydämisiä, he varoittavat muita tuulimyllymörköistä eli Saatanasta.


        Sitten tulee ”maailmanloppu” eli lopullinen voitto tuulimyllystä.
        Maailmankaikkeuden pimeissä, selittämättömissä mysteereissä asuva pelko on muinaisista ajoista lähtien vastustamattomasti herättänyt ihmisen huomion. Tämä huomio johtuu pelon kokemuksen erityisestä terävyydestä, ja kuten hyvin tiedetään, ilman jännitystä tavallisen ihmisen elämä muuttuu yksitoikkoiseksi ja mauttomaksi. Siksi ja nykyäänkin aavemaiset mysteerit ovat edelleen monien tuhansien ihmisten tarkan tarkkaavaisuuden, joukkojännityksen ja jopa palvonnan kohteena. Kauhuelokuvat, toimintajännärit, mystinen kirjallisuus, spiritistiset seurat ja teoriat "maailmanlopusta" ovat yhä suositumpia. Eikä Antikristuksen mysteeri näytä olevan näistä vähäisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joten kristityt itse taistelevat tuulimyllyjä vastaan ja varoittavat muita ihmisiä hyvyyttään hirvittävistä tuulimyllyjen mörköistä.
        Heidän koko elämänsä on pelkoa täynnä oleva tuulimylly. Ja koska he ovat niin hyväsydämisiä, he varoittavat muita tuulimyllymörköistä eli Saatanasta.


        Sitten tulee ”maailmanloppu” eli lopullinen voitto tuulimyllystä.
        Maailmankaikkeuden pimeissä, selittämättömissä mysteereissä asuva pelko on muinaisista ajoista lähtien vastustamattomasti herättänyt ihmisen huomion. Tämä huomio johtuu pelon kokemuksen erityisestä terävyydestä, ja kuten hyvin tiedetään, ilman jännitystä tavallisen ihmisen elämä muuttuu yksitoikkoiseksi ja mauttomaksi. Siksi ja nykyäänkin aavemaiset mysteerit ovat edelleen monien tuhansien ihmisten tarkan tarkkaavaisuuden, joukkojännityksen ja jopa palvonnan kohteena. Kauhuelokuvat, toimintajännärit, mystinen kirjallisuus, spiritistiset seurat ja teoriat "maailmanlopusta" ovat yhä suositumpia. Eikä Antikristuksen mysteeri näytä olevan näistä vähäisin.

        Mutta Antikristuksen aika tulee, tuulimyllyn aika, mutta kristityt ovat niin pelottomia, koska he tulevat aivan varmasti voittamaan tuulimyllyn.
        Tuulimyllyistä saadun lopullisen voiton jälkeen kristittyt menee taivaaseen, jossa he iloitsevat ikuisesti.
        Kristityt itse taistelevat tuulimyllyjä vastaan ja varoittavat muita ihmisiä hyvyyttään hirvittävistä tuulimyllyjen mörköistä.

        Sen jälkeen tulee uusi Jerusalem, joka kruunaa lopullisen voiton tuulimyllyistä.
        Ja tuulimylly on kahlittu ikuisiksi ajoiksi. Tällaista tuulimyllyuskontoa kristinusko on.
        Jo lopussa kaikki laulavat Hallelujaa, Aamen, kun voitto tuulimyllyistä on saavutettu Se on ajan loppu, se on maailman loppu, Aamen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta Antikristuksen aika tulee, tuulimyllyn aika, mutta kristityt ovat niin pelottomia, koska he tulevat aivan varmasti voittamaan tuulimyllyn.
        Tuulimyllyistä saadun lopullisen voiton jälkeen kristittyt menee taivaaseen, jossa he iloitsevat ikuisesti.
        Kristityt itse taistelevat tuulimyllyjä vastaan ja varoittavat muita ihmisiä hyvyyttään hirvittävistä tuulimyllyjen mörköistä.

        Sen jälkeen tulee uusi Jerusalem, joka kruunaa lopullisen voiton tuulimyllyistä.
        Ja tuulimylly on kahlittu ikuisiksi ajoiksi. Tällaista tuulimyllyuskontoa kristinusko on.
        Jo lopussa kaikki laulavat Hallelujaa, Aamen, kun voitto tuulimyllyistä on saavutettu Se on ajan loppu, se on maailman loppu, Aamen.

        Lisää nauruterapiaa:


        Sen jälkeen tulee uusi Jerusalem, joka kruunaa lopullisen voiton tuulimyllyistä.
        Ja tuulimylly on kahlittu ikuisiksi ajoiksi. Tällaista tuulimyllyuskontoa kristinusko on.
        Jo lopussa kaikki laulavat Hallelujaa, Aamen, kun voitto tuulimyllyistä on saavutettu Se on ajan loppu, se on maailman loppu, Aamen.


        Kun taas kaikki pelastumattomat joutuvat kärsimään ikuista kidutusta helvetissä, koska he eivät uskoneet rakastavien kristittyjen varoituksia tuulimyllyistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää nauruterapiaa:


        Sen jälkeen tulee uusi Jerusalem, joka kruunaa lopullisen voiton tuulimyllyistä.
        Ja tuulimylly on kahlittu ikuisiksi ajoiksi. Tällaista tuulimyllyuskontoa kristinusko on.
        Jo lopussa kaikki laulavat Hallelujaa, Aamen, kun voitto tuulimyllyistä on saavutettu Se on ajan loppu, se on maailman loppu, Aamen.


        Kun taas kaikki pelastumattomat joutuvat kärsimään ikuista kidutusta helvetissä, koska he eivät uskoneet rakastavien kristittyjen varoituksia tuulimyllyistä.

        "turha kapinointi ei hyödytä"

        Täällä vain pidetään hauskaa, kristillisten ääriainesten kanssa, sirkus, siis vain nauruterapiaa, ei pidä ottaa sitä niin vakavasti. Kiitos nauruterapiasta taas.

        Lisää nauruterapiaa:

        Kristitty taistelemassa "saatanaa"vastaan.
        https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/0b12024c-d376-41b4-92bf-e4c427db3be2/dg3pfj0-47a0569e-795b-4ae4-86af-af7fd0c0bbe0.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzBiMTIwMjRjLWQzNzYtNDFiNC05MmJmLWU0YzQyN2RiM2JlMlwvZGczcGZqMC00N2EwNTY5ZS03OTViLTRhZTQtODZhZi1hZjdmZDBjMGJiZTAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MMwx95o7BbqeUxWGjlq277u7_NktAyaJh1cqclGyQXw


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "turha kapinointi ei hyödytä"

        Täällä vain pidetään hauskaa, kristillisten ääriainesten kanssa, sirkus, siis vain nauruterapiaa, ei pidä ottaa sitä niin vakavasti. Kiitos nauruterapiasta taas.

        Lisää nauruterapiaa:

        Kristitty taistelemassa "saatanaa"vastaan.
        https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/0b12024c-d376-41b4-92bf-e4c427db3be2/dg3pfj0-47a0569e-795b-4ae4-86af-af7fd0c0bbe0.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzBiMTIwMjRjLWQzNzYtNDFiNC05MmJmLWU0YzQyN2RiM2JlMlwvZGczcGZqMC00N2EwNTY5ZS03OTViLTRhZTQtODZhZi1hZjdmZDBjMGJiZTAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.MMwx95o7BbqeUxWGjlq277u7_NktAyaJh1cqclGyQXw

        Saatana on vertauskuva, kristityt taistelevat tuulimyllyjä vastaan tietämättä, että paha on itse ihmisessä.
        Mistä tulee sanonta ”taistella tuulimyllyjä vastaan”? Tarkoittaa turhaa toimintaa. Tulee Miguel de Cervantesin romaanista Don Quijote. Kirjan höperö päähenkilö luulee tuulimyllyjä jättiläisiksi ja alkaa taistella niitä vastaan.
        Tietämättömien fanaattisten saarnamiesten vian vuoksi ihmisestä tulee taikauskoinen ja henkisesti sairas. Hän näkee yötä päivää unia numerosta 666.


        RAAMATUSSA ON PALJON VERTAUSKUVALLISIA TARINOITA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatana on vertauskuva, kristityt taistelevat tuulimyllyjä vastaan tietämättä, että paha on itse ihmisessä.
        Mistä tulee sanonta ”taistella tuulimyllyjä vastaan”? Tarkoittaa turhaa toimintaa. Tulee Miguel de Cervantesin romaanista Don Quijote. Kirjan höperö päähenkilö luulee tuulimyllyjä jättiläisiksi ja alkaa taistella niitä vastaan.
        Tietämättömien fanaattisten saarnamiesten vian vuoksi ihmisestä tulee taikauskoinen ja henkisesti sairas. Hän näkee yötä päivää unia numerosta 666.


        RAAMATUSSA ON PALJON VERTAUSKUVALLISIA TARINOITA.

        Lakkaa ahdistelemasta ihmisiä. YouTubessa on monia videoita, joissa kristitytkin kääntyvät islamiin koettuaan kliinisen kuoleman. Kuolemanraja kokemukset ovat kaikki uskontokohtaisia. Muslimit tapaavat siellä Allahin, juutalaisten kliininen kuolemankokemus on täysin erilainen, siellä he tapaavat henkilöitä Toorasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lakkaa ahdistelemasta ihmisiä. YouTubessa on monia videoita, joissa kristitytkin kääntyvät islamiin koettuaan kliinisen kuoleman. Kuolemanraja kokemukset ovat kaikki uskontokohtaisia. Muslimit tapaavat siellä Allahin, juutalaisten kliininen kuolemankokemus on täysin erilainen, siellä he tapaavat henkilöitä Toorasta.

        Kuolemanraja kokemukset ovat kaikki uskontokohtaisia.

        https://www.youtube.com/watch?v=7EPQgOwAkgc

        Islam - Tapasin Allahin(Jumalan) kuolemanläheisessä kokemuksessani (NDE) Tapaamiseni Allahin kanssa | Video Essee |


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolemanraja kokemukset ovat kaikki uskontokohtaisia.

        https://www.youtube.com/watch?v=jP5_Am-3bVg&pp=ygUKamV3aXNqIG5kZQ==

        Juutalaisen kokemus.

        https://www.youtube.com/watch?v=tbPs5tG5p7o&pp=ygULbXVzbGltcyBuZGU=
        Muslimin kokemus.

        Muslimi kuolee ja näkee Barzakhin | Lähellä kuolemaa kokemus | NDE

        Al-barzakhilla tarkoitetaan ajanjaksoa, joka kuluu henkilön kuoleman ja hänen ylösnousemuksensa välillä ylösnousemuksen päivänä. Se, joka kuolee muslimina, Allaahia tottelevana, on siunatussa tilassa, ja se, joka kuolee kafirina, Allaahia tottelemattomana, saa rangaistuksen. Allaah sanoo (merkityksen tulkinta);

        "Tuli, he altistuvat sille, aamulla ja iltapäivällä. Ja sinä päivänä, kun Hetki vahvistetaan (sanotaan enkeleille): 'Pistä Fir'aunin (faraon) kansa astumaan ankarimpaan kidutukseen!'"." [Ghafir 40:46]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=tbPs5tG5p7o&pp=ygULbXVzbGltcyBuZGU=
        Muslimin kokemus.

        Muslimi kuolee ja näkee Barzakhin | Lähellä kuolemaa kokemus | NDE

        Al-barzakhilla tarkoitetaan ajanjaksoa, joka kuluu henkilön kuoleman ja hänen ylösnousemuksensa välillä ylösnousemuksen päivänä. Se, joka kuolee muslimina, Allaahia tottelevana, on siunatussa tilassa, ja se, joka kuolee kafirina, Allaahia tottelemattomana, saa rangaistuksen. Allaah sanoo (merkityksen tulkinta);

        "Tuli, he altistuvat sille, aamulla ja iltapäivällä. Ja sinä päivänä, kun Hetki vahvistetaan (sanotaan enkeleille): 'Pistä Fir'aunin (faraon) kansa astumaan ankarimpaan kidutukseen!'"." [Ghafir 40:46]

        Kuolemanraja kokemukset ovat kaikki uskontokohtaisia. Muslimit tapaavat siellä Allahin, juutalaisten kliininen kuolemankokemus on täysin erilainen, siellä he tapaavat henkilöitä Toorasta.

        JOTEN HELLUNTAILAINEN, LAKKAA TYRKYTTÄMÄSTÄ OMIA YOUTUBE-NDE KOKEMUKSIASI. NDE KOKEMUKSET RIIPPUVAT HYVIN USEIN IHMISTEN USKONNOSTA.


        SIIHEN KUULUVAT MYÖS IHMISET, JOTKA NDE KOKEMUKSENSA SEURAUKSENA JOSKUS KÄÄNTYVÄT KRISTINUSKOSTA ISLAMIIN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolemanraja kokemukset ovat kaikki uskontokohtaisia. Muslimit tapaavat siellä Allahin, juutalaisten kliininen kuolemankokemus on täysin erilainen, siellä he tapaavat henkilöitä Toorasta.

        JOTEN HELLUNTAILAINEN, LAKKAA TYRKYTTÄMÄSTÄ OMIA YOUTUBE-NDE KOKEMUKSIASI. NDE KOKEMUKSET RIIPPUVAT HYVIN USEIN IHMISTEN USKONNOSTA.


        SIIHEN KUULUVAT MYÖS IHMISET, JOTKA NDE KOKEMUKSENSA SEURAUKSENA JOSKUS KÄÄNTYVÄT KRISTINUSKOSTA ISLAMIIN.

        Löytyisikö täältä vastaus kysymykseen?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18478160/jalleensyntymisoppi-poistettiin-kristinuskosta

        Kannattaa katsoa!


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18520364/tulta-ja-tulikivea-sarvia-ja-hantia

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18518039/tasta-tiedamme-etta-raamattu-on-muutettu
        Ville Mäkipelto on psykologi, teologian tohtori, joka on tutkinut muutoksia Raamatun tekstihistoriassa. Hänen suosittua YouTube-kanavaansa historiasta, ihmismielestä ja kulttuurista seuraa 162 000 tilaajaa. Paavo Huotari tekee väitöskirjaa Helsingin yliopistossa varhaisimmista raamatunkäännöksistä. Evankelis-luterilaisen kirkon pappina hän haluaa haastaa uskonnollisia yhteisöjä pohtimaan pyhien tekstien moninaisuutta. Helluntaiseurakunnasta eronneiden kirjoittajien oma suhde Raamattuun on muuttunut tutkimustyön ja elämänhistorian aikana dramaattisesti useita kertoja.

        https://otava.fi/ravisteleva-tietokirja-romuttaa-kasityksemme-raamatun-muuttumattomuudesta/
        Ravisteleva tietokirja romuttaa käsityksemme Raamatun muuttumattomuudesta

        Miten pyhinä pidettyjä tekstejä on historian saatossa muokkailtu? Miten käsitykset jumalista ja ihmisyydestä ovat ajan saatossa muuttuneet? Kuka saa päättää, mikä teksti on pyhä ja mitä siinä lukee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18518039/tasta-tiedamme-etta-raamattu-on-muutettu
        Ville Mäkipelto on psykologi, teologian tohtori, joka on tutkinut muutoksia Raamatun tekstihistoriassa. Hänen suosittua YouTube-kanavaansa historiasta, ihmismielestä ja kulttuurista seuraa 162 000 tilaajaa. Paavo Huotari tekee väitöskirjaa Helsingin yliopistossa varhaisimmista raamatunkäännöksistä. Evankelis-luterilaisen kirkon pappina hän haluaa haastaa uskonnollisia yhteisöjä pohtimaan pyhien tekstien moninaisuutta. Helluntaiseurakunnasta eronneiden kirjoittajien oma suhde Raamattuun on muuttunut tutkimustyön ja elämänhistorian aikana dramaattisesti useita kertoja.

        https://otava.fi/ravisteleva-tietokirja-romuttaa-kasityksemme-raamatun-muuttumattomuudesta/
        Ravisteleva tietokirja romuttaa käsityksemme Raamatun muuttumattomuudesta

        Miten pyhinä pidettyjä tekstejä on historian saatossa muokkailtu? Miten käsitykset jumalista ja ihmisyydestä ovat ajan saatossa muuttuneet? Kuka saa päättää, mikä teksti on pyhä ja mitä siinä lukee?

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        https://www.youtube.com/watch?v=CoNZ7JJdfOQ
        Rajatieto TV: kirjahaastattelu: Nasaretin miehen salaisuus

        https://www.youtube.com/watch?v=tTe28mdi25Y&pp=ygUOamVzdXMgaW4gaW5kaWE=
        Jeesus Intiassa.

        https://www.youtube.com/watch?v=TEvomvO8cb0&pp=ygUOamVzdXMgaW4gaW5kaWE=
        Jeesus Intiassa, Tiibetissä ja Persiassa – Raamatusta puuttuu kertomus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        https://www.youtube.com/watch?v=CoNZ7JJdfOQ
        Rajatieto TV: kirjahaastattelu: Nasaretin miehen salaisuus

        https://www.youtube.com/watch?v=tTe28mdi25Y&pp=ygUOamVzdXMgaW4gaW5kaWE=
        Jeesus Intiassa.

        https://www.youtube.com/watch?v=TEvomvO8cb0&pp=ygUOamVzdXMgaW4gaW5kaWE=
        Jeesus Intiassa, Tiibetissä ja Persiassa – Raamatusta puuttuu kertomus

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.

        https://www.youtube.com/watch?v=2JJEiXJ2_7Q
        Jeesuksen kadonneet vuodet | Salaperäinen Saint Isa Intiassa | Kirjailija Richard Bock | 1970-luvun dokumentti

        https://www.youtube.com/watch?v=P9NYZ5h4hzM
        Jeesus Intiassa

        https://www.youtube.com/watch?v=YN7pr1FoauA
        18 kadonnutta vuotta Raamatun kirjoista – Jeesuksen matka Intiaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.

        https://www.youtube.com/watch?v=2JJEiXJ2_7Q
        Jeesuksen kadonneet vuodet | Salaperäinen Saint Isa Intiassa | Kirjailija Richard Bock | 1970-luvun dokumentti

        https://www.youtube.com/watch?v=P9NYZ5h4hzM
        Jeesus Intiassa

        https://www.youtube.com/watch?v=YN7pr1FoauA
        18 kadonnutta vuotta Raamatun kirjoista – Jeesuksen matka Intiaan

        Sensuroitua ja muokattua raamattua, joka on täysin valheellinen alusta loppuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sensuroitua ja muokattua raamattua, joka on täysin valheellinen alusta loppuun.

        "Kun on tarpeeksi monta inkarnaatiota takana

        Niin mitä sitten ?"

        Ei mitään sitten, jatketaan eteenpäin vaan.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kristitty tapaa idän uskontojen Jumalan Vishnun kuoleman lähikokemuksen aikana (NDE)

        https://www.youtube.com/watch?v=uVE2inOz7nQ&pp=ygUqIGluIG15IG5lYXItZGVhdGggZXhwZXJpZW5jZSAoTkRFKSBrcmlzaG5h



        MONET KRISTITYT OVAT ERITYISESTI VIIME AIKOINA KÄÄNTYNEET ITÄISIIN USKONTOIHIN, KOSKA NE OVAT LEMPEITÄ.

        Vielä yksi video ihmisestä, joka kohtaa Vishnun lähellä kuolemaa tapahtuneessa kokemuksessa. Kaikki on hyvin rauhoittavaa ja kaunista.

        https://www.youtube.com/watch?v=DvZbI3BlyrM


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=Sfzj-xsHzkw&t=30s
        Kristitty jätti kristinuskon kokonaan sen kliinisen kuoleman kokemuksen takia.

        Tämän kliinisen kuolemanläheisen kokemuksen, NDE:n, vuoksi kristitty jätti kristinuskon kokonaan, jätti kristinuskon. Helvetin oppi oli huijausta. Kristinusko on ihmiskunnan suurin huijaus. PAHIN HUIJAUS HISTORIASSA ON KRISTINUSKO.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän kliinisen kuolemanläheisen kokemuksen, NDE:n, vuoksi kristitty jätti kristinuskon kokonaan, jätti kristinuskon. Helvetin oppi oli huijausta. Kristinusko on ihmiskunnan suurin huijaus. PAHIN HUIJAUS HISTORIASSA ON KRISTINUSKO.

        Kristinusko on historian pahin huijaus. Ei ole olemassa mitään kamalampaa huijausta. Kristinusko on kaikista uskonnoista pahin, kauhein ja väkivaltaisin. Kristinuskon uhrit ovat kärsiviä, kuten tämän palstan kristittyjen aggressiivinen käytös osoittaa. Myös islam ei ole hyvä, mutta kristinusko on kaikkein pahin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=Sfzj-xsHzkw&t=30s
        Kristitty jätti kristinuskon kokonaan sen kliinisen kuoleman kokemuksen takia.

        JEESUS OLI IDÄSSÄ OPPIMASSA IDÄN VIISAILTA.

        Monet ovat etsineet vastauksia elämän syviin ongelmiin ja myös iankaikkista elämää mm. kristinuskon kautta. Siinä piilee vaara.
        https://www.youtube.com/watch?v=CoNZ7JJdfOQ
        Rajatieto TV: kirjahaastattelu: Nasaretin miehen salaisuus

        https://www.youtube.com/watch?v=tTe28mdi25Y&pp=ygUOamVzdXMgaW4gaW5kaWE=
        Jeesus Intiassa.

        https://www.youtube.com/watch?v=TEvomvO8cb0&pp=ygUOamVzdXMgaW4gaW5kaWE=
        Jeesus Intiassa, Tiibetissä ja Persiassa – Raamatusta puuttuu kertomus

        https://www.youtube.com/watch?v=2JJEiXJ2_7Q
        Jeesuksen kadonneet vuodet | Salaperäinen Saint Isa Intiassa | Kirjailija Richard Bock | 1970-luvun dokumentti

        https://www.youtube.com/watch?v=YN7pr1FoauA
        18 kadonnutta vuotta Raamatun kirjoista – Jeesuksen matka Intiaan


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe