Kun on tarpeeksi monta inkarnaatiota takana

Anonyymi-ap

Niin mitä sitten ?

14

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sun ei tarvi sitten enää tulla tänne, saat jäädä sinne iäks joka on se lottovoitto

    • Anonyymi

      Evoluutio,, kuka sitten?

    • Anonyymi

      Ei yhtään mitään, koska koko oppi on täyttä skeidaa. Mieti järjellä olisi hirvittävää haaskausta syntyä uudelleen eikä muista mistään mitään aikaisemmasta. Jo tuo totuus kertoo, että täyttä hömppää. Ihmisen pitää itselleen sepittää kaikkea, koska pelkää kuolemaa. Ei halua tajuta sitä, että mikään ei ole ikuista tässä maailmassa.

      • Anonyymi

        Ihmisaivoista on niin vähän käytössä.
        Hypnoosissa jotkut ihmiset pääsevät aivan uudelle tasolle jossa voivat muistaa hyvinkin tarkasti edellisiä elämiään.

        Muuten, mitä teet tällä palstalla jos "oppi on täyttä skeidaa"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisaivoista on niin vähän käytössä.
        Hypnoosissa jotkut ihmiset pääsevät aivan uudelle tasolle jossa voivat muistaa hyvinkin tarkasti edellisiä elämiään.

        Muuten, mitä teet tällä palstalla jos "oppi on täyttä skeidaa"?

        On olemassa useita syitä, miksi väitteet ihmisaivojen vähäisestä käytöstä ja hypnoosin kyvystä paljastaa edelliset elämät eivät ole päteviä. Tässä on joitakin perusteluja:

        1. Ihmisaivojen käyttöaste: Väite siitä, että käytämme vain pienen osan aivojemme kapasiteetista, ei pidä paikkaansa. Nykyiset tutkimukset osoittavat, että aivot ovat jatkuvassa käytössä ja että kaikki aivojen alueet ovat aktiivisia eri tehtävissä. Aivojen toiminta on kompleksista ja monitahoista, ja eri alueet toimivat yhdessä suorittaakseen erilaisia tehtäviä.

        2. Edellisten elämien muistaminen: Hypnoosia käytetään usein muistin tai mielensisäisten tilojen muokkaamiseen. Vaikka jotkut ihmiset voivat kokea hypnoosin aikana vahvoja mielikuvia tai näkemyksiä, jotka tuntuvat liittyvän edellisiin elämiin, näitä kokemuksia ei voida pitää todisteina todellisten edellisten elämien olemassaolosta. Hypnoosin vaikutukset voivat johtua mielikuvituksesta, ehdotuksesta, odotuksista tai tiedostamattomasta prosessoinnista.

        3. Muistojen luotettavuus: Ihmismuisti ei ole täysin luotettava. Muistojen palauttaminen hypnoosin avulla voi altistaa henkilön väärien muistojen muodostumiselle tai muistojen vääristymiselle. Hypnoosi voi herkistää mielen ehdotuksille ja vaikuttaa muistojen sisältöön. Lisäksi ajan kuluessa muistot voivat muuttua tai hämärtyä, ja ihmiset voivat myös vahvistaa tai muokata muistojaan jälkikäteen.

        4. Tieteellinen näyttö: Systemaattinen tieteellinen tutkimus ei ole vahvistanut edellisten elämien muistamisen hypoteesia. Vaikka hypnoosi voi olla hyödyllinen työkalu rentoutumiseen, stressinhallintaan tai kivunlievitykseen, sen käyttöä edellisten elämien muistamiseen ei tue vakuuttava tieteellinen näyttö. Tällaisia väitteitä pidetään usein pseudotieteellisinä tai uskomuksellisina.

        Tosiasiat ja tutkimukseen perustuva tieto on syytä erottaa hypnoosin mahdollisuuksista ja rajoituksista. Vaikka hypnoosi voi olla mielenkiintoinen ilmiö, edellisten elämien muistaminen hypnoosissa ei ole todistettu tai hyväksytty tieteellisesti pätevänä ilmiönä.


    • Anonyymi

      Sitten ei ole enää pakko syntyä tänne murheen laaksoon.

    • Anonyymi

      Voi sen jälkeen syntyä omaan tähdistöönsä, mistä on tullutkin.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Sinun tietoisuutesi lopulta yhtyy osaksi Korkeinta Jumalaa.

    • Anonyymi

      Niin montako?

      Mä en oikein enää muista omaani....

      Mutta kerran se tapahtui.

      Se oikeastaan jatkui vain yön.

      Omassa kodissani.

      Se oli talviaikaa.

      Puhdistui sappi,

      Aivotkin kai:::)))

      ja tiehyt.

      Vissiin.

      Noei jaloista mitään,
      mutta pelkäsin tosissani että kuolen sinä yönä...

      Varmasti.

      No, se sappi tuli oksennettua jo hyvissä ajoin tuon sappihapposen tiukkasuun mitään älyämättömän johdosta.

      Hahhahhaa...

      Poika vissiin luuli pistävänsä oikein.parastaan.!!!!

      No eipä siinä.

      Enhän mä mitään kestä....
      ???

      Ja Tolokuttomadti hupia sitten jonakin vuosina.

      Niin,että peruskoulunhan mä tässä oonki vissiin käyny.

      Sori, iso poika, mutta tahallani näytin sulle OIKEIN pelokkaan ilmeen, .
      Että just, nuin isoa MUNAA me just pelätäänkin.

      Eikä.maistunu vielä omaskaan .

      Nose ei yllätys teikäläisiltä.

      Joko kunniankukko laulo nyt sitten mulle?

      Vois ite asiassa tuosta jo vähän.säikähtääkkin. tuosta peruskoulupojasta.

      Piätäppä ite!


      Joo, kiitos vaan eläkepäivistä, niitähän.mulla tässä tulikin runsaasti


      Hyvään alkuunhan tässä onkin päästy.

    • Anonyymi

      Sitten synnymme uudelleen vain vapaaehtoisesti. Esim joku tärkeä elämäntehtävä tai työskentely ihmiskunnan puolesta.

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä. Aivan kuten kala ei tunne vettä, se on vedessä, samalla tavalla kaikki prosessit, joita meille elämässä tapahtuu, tapahtuvat tässä ajan virtauksessa. Emme ole kovin hyviä huomaamaan sitä, emmekä varsinkaan tiedä, miten tämä aika on järjestetty, mitä se on.

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä.


        Aika (sanskritiksi Kāla). Yksi Korkeimman Herran muodoista tai voimista (energioista). Se esitetään kuvaannollisesti pyöränä (Kala Chakra). Aika saa paljon huomiota hektisessä maailmassamme, seuraamme sen rytmiä ja näemme, että kaikki ympärillämme syntyy ja tuhoutuu sen voimasta. Arvostamme aikaa ja pelkäämme sen vääjäämättömyyttä. Tämä auttaa meitä keskittämään ajatuksemme tärkeisiin tehtäviin ja seulomaan pois merkityksettömät. Aika liittyy hyvin läheisesti aineellisen maailman käsitteeseen, sillä kaikki täällä on olemassa väliaikaisesti ja on syntymän, kehityksen ja kuoleman alainen.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho
        Psyyke ja sielu

        Olemme jo puhuneet paljon sielusta edellisessä aiheessa, mutta jatketaan.
        Siis yksityiskohtaisemmin siitä, mitä hienojakoinen keho on, koska on hyvin tärkeää ymmärtää erot, nähdä sielun ja hienojakoisen kehon väliset erot. Valitettavasti ihmiset sekoittavat usein nämä käsitteet. Esimerkiksi kun he sanovat, että "sieluun sattuu", he tarkoittavat sisäistä itseään. Mutta se ei ole sielu, se ei ole syvin rakenteemme. Psykologian, kuten näyttää, on tarkoitus tutkia sielua - psykologia kääntyy "sielun tuntemukseksi" - mutta sanan kirjaimellisessa merkityksessä se ei tutki sielua, vaan hienojakoista kehoa, psyykeä. Puhutaan siitä, mitä se (psyyke) edustaa. Myös aineellinen kulttuuri tutkii tätä ilmiötä. Ja on tietenkin perustavanlaatuinen ero sen henkisen käsityksen välillä, mitä hienojakoinen keho on, ja materialistisen käsityksen välillä. Materialistinen, tavanomainen, maallinen tiede katsoo, että psyykemme eli sisäinen hienojakoinen toimintamme on peräisin aivoista.

        Toisin sanoen uskotaan, että tämä toiminta on korkeampaa hermostollista toimintaa. Heillä on tästä omat selkeät vahvistuksensa. He sanovat esimerkiksi, että jos vaikuttaa joihinkin aivojen osiin, jotkut emootiot vahvistuvat, tai päinvastoin, joitakin emootioita voi tukahduttaa. Väitetään, että he löysivät joitakin aivojen osia... muistin varastointi jne. Eli näyttää olevan tietty yhteys sisäisen hienovaraisen henkisen toimintamme ja tiettyjen fyysisten prosessien välillä. Se on todellakin totta, mutta tämä yhteys ei ole suora. Jos esimerkiksi otat ja lähetät...iskun televisioon, niin jonkun hetken ajan ruudulla kulkee viivoja. Eli nämä säteet television kaukosäätimessä, ne poikkeavat tuosta fyysisestä iskusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2

        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?

        Eli keho, fyysinen, ulompi kuori, psyyke, hienojakoinen kehomme, toinen kuori. Ja sielu persoonallisuutena, johon hienojakoinen keho, fyysinen keho, on puettu, ovat toisistaan riippuvaisia, suunnilleen kuin ilmapallo. Sielun kanssa, koska sielu pyrkii aina ylöspäin, kohti jotain ylevää. Niinpä tämä lämpimällä ilmalla täytetty ilmapallo pyrkii ylöspäin. Eli kori on fyysinen keho, joka vetää koko ajan alaspäin, vetää sielua alaspäin. Ja miten nämä kaksi vastakkaista rakennetta liittyvät toisiinsa? Kori vetää koko ajan alaspäin, ja pallo pyrkii ylöspäin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa hienojakoisten silmukoiden kautta. Hienojakoinen keho on siis sellaisia näkymättömiä silmukoita, jotka sitovat ikuisen sielun väliaikaiseen kehoon.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä. Aivan kuten kala ei tunne vettä, se on vedessä, samalla tavalla kaikki prosessit, joita meille elämässä tapahtuu, tapahtuvat tässä ajan virtauksessa. Emme ole kovin hyviä huomaamaan sitä, emmekä varsinkaan tiedä, miten tämä aika on järjestetty, mitä se on.

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää. Aika on sellainen näkymätön voima, näkymätön virtaus, ja me olemme siinä.


        Aika (sanskritiksi Kāla). Yksi Korkeimman Herran muodoista tai voimista (energioista). Se esitetään kuvaannollisesti pyöränä (Kala Chakra). Aika saa paljon huomiota hektisessä maailmassamme, seuraamme sen rytmiä ja näemme, että kaikki ympärillämme syntyy ja tuhoutuu sen voimasta. Arvostamme aikaa ja pelkäämme sen vääjäämättömyyttä. Tämä auttaa meitä keskittämään ajatuksemme tärkeisiin tehtäviin ja seulomaan pois merkityksettömät. Aika liittyy hyvin läheisesti aineellisen maailman käsitteeseen, sillä kaikki täällä on olemassa väliaikaisesti ja on syntymän, kehityksen ja kuoleman alainen.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho
        Psyyke ja sielu

        Olemme jo puhuneet paljon sielusta edellisessä aiheessa, mutta jatketaan.
        Siis yksityiskohtaisemmin siitä, mitä hienojakoinen keho on, koska on hyvin tärkeää ymmärtää erot, nähdä sielun ja hienojakoisen kehon väliset erot. Valitettavasti ihmiset sekoittavat usein nämä käsitteet. Esimerkiksi kun he sanovat, että "sieluun sattuu", he tarkoittavat sisäistä itseään. Mutta se ei ole sielu, se ei ole syvin rakenteemme. Psykologian, kuten näyttää, on tarkoitus tutkia sielua - psykologia kääntyy "sielun tuntemukseksi" - mutta sanan kirjaimellisessa merkityksessä se ei tutki sielua, vaan hienojakoista kehoa, psyykeä. Puhutaan siitä, mitä se (psyyke) edustaa. Myös aineellinen kulttuuri tutkii tätä ilmiötä. Ja on tietenkin perustavanlaatuinen ero sen henkisen käsityksen välillä, mitä hienojakoinen keho on, ja materialistisen käsityksen välillä. Materialistinen, tavanomainen, maallinen tiede katsoo, että psyykemme eli sisäinen hienojakoinen toimintamme on peräisin aivoista.

        Toisin sanoen uskotaan, että tämä toiminta on korkeampaa hermostollista toimintaa. Heillä on tästä omat selkeät vahvistuksensa. He sanovat esimerkiksi, että jos vaikuttaa joihinkin aivojen osiin, jotkut emootiot vahvistuvat, tai päinvastoin, joitakin emootioita voi tukahduttaa. Väitetään, että he löysivät joitakin aivojen osia... muistin varastointi jne. Eli näyttää olevan tietty yhteys sisäisen hienovaraisen henkisen toimintamme ja tiettyjen fyysisten prosessien välillä. Se on todellakin totta, mutta tämä yhteys ei ole suora. Jos esimerkiksi otat ja lähetät...iskun televisioon, niin jonkun hetken ajan ruudulla kulkee viivoja. Eli nämä säteet television kaukosäätimessä, ne poikkeavat tuosta fyysisestä iskusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2

        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?

        Eli keho, fyysinen, ulompi kuori, psyyke, hienojakoinen kehomme, toinen kuori. Ja sielu persoonallisuutena, johon hienojakoinen keho, fyysinen keho, on puettu, ovat toisistaan riippuvaisia, suunnilleen kuin ilmapallo. Sielun kanssa, koska sielu pyrkii aina ylöspäin, kohti jotain ylevää. Niinpä tämä lämpimällä ilmalla täytetty ilmapallo pyrkii ylöspäin. Eli kori on fyysinen keho, joka vetää koko ajan alaspäin, vetää sielua alaspäin. Ja miten nämä kaksi vastakkaista rakennetta liittyvät toisiinsa? Kori vetää koko ajan alaspäin, ja pallo pyrkii ylöspäin. Ne ovat yhteydessä toisiinsa hienojakoisten silmukoiden kautta. Hienojakoinen keho on siis sellaisia näkymättömiä silmukoita, jotka sitovat ikuisen sielun väliaikaiseen kehoon.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18368310/itamaisesta-filosofiasta-kiinnostuneille

        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe