Kansanmurhan kohteiden, on voitava sanallisesti vastustaa kansanmurhia

Anonyymi-ap

Eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, äärioikealle radikalisoituneinen, äärifasistisine pörssirikollis-politikoineen- ja EK-medioineen, koettaa väittää, etteivät kansanmurhan kohteet, saisi edes sanallisesti, yrittää puolustautua, edes järjestetyissä mielenosoituksissa, murhaajiaan vastaan. Ei taida olla ihan ihmisoikeudet, olla hallussa EK-IL:n toimittajilla "asiantuntijoineen".

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a780e59c-aa91-46ed-8299-74a840187009

Kyllähän se on ihmisoikeus, ihan perusoikeus, edes yrittää puolustautua, kun joutuu henkeä uhkaavan, taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen, henkisen, tai minkä tahansa väkivallan kohteeksi, saati systemaattisen, verokeitaista ohjaillun, pörssirikollispoliitikkojen, jo todistetusti Suomessa tekemän, eläkeläisväestön ennenaikaisesti tappamisten, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA.

https://www.ts.fi/uutiset/4879034

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17560334/maalittamislainsaadannolla-halutaan-kansalaisten-turvat-tukkoon#comment-116375210

Neonatsi-pörssirikollis-äärifasistihallitus ja eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, ovat jo syyllistyneet, kansanmurhaamiset kriteerit täyttäviin, eläkeläisväestön ennenaikaisesti, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen tappamisiin. Jos ihmiset Suomessa, eivät saa sitä, edes sanallisesti, edes virallisissa mielenosoituksissa kritisoida sanallisesti, niin ollaan niin kaukana demokratiasta, oikeusvaltiosta ja kansalaisoikeuksista, että YK:n on aika puuttua Suomen tilanteeseen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

https://yle.fi/a/3-11892227

Jos mielenosoituksissa edes, raa´an taloudellisen väkivallan kohteina, kansanmurhan kohteina olevat Suomen kansalaiset, eivät saisi vastata edes sanallisesti, heihin kohdistuvaan taloudelliseen, seksuaaliseen, fyysiseen ja henkiseen väkivaltaan, niin missä sitten - nyt ovat korruptiotoimittajat ek-medioissa, äärioikeistolaisine asiantuntijoineen, pahasti hakoteillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891117/toimi-nain-kun-joudut-porssirikollis-aarifasistien-ryostamaksi

25

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voihan se olla, että EK-IL:n ollessa kyseessä, koettava provosoida, eli yllyttää ihmisiä hyökkäämään sanallisesti, mikä sekin on vielä pientä, pörssirikollis-korruptiopoliitikko-äärifasistisen, isoimpien talousrikollisten kansanmurhaan johtaviin toimiin verrattuna, mutta jos kansalaiset eivät saisi puolustaa henkiään, ollaan jossain ihan toisaalla, kuin demokratiassa ja oikeusvaltiossa. Sanallinen itsepuolustus on vähintä, mitä kansanmurhan kohteet voivat tehdä, siihen Suomenkin kansalaisilla, on oltavat oikeudet.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­N­­­y­m­f­o­­­m­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#180010880

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aidoissa demokratioissa, oikeusvaltioissa, kansalaisilla on oikeudet, aidosti puolueettomiin ja riippumattomiin viranomaisiin, jotka aidosti rikostutkivat, vallankäyttäjien isointa talous-pörssirikollisuutta, korruptiota ym valtion eli kansan varojen törkeää väärinkäyttämistä, veroparatiisi-sote-ym pörssirikollismonopolien osakkeidenomistajien ahneuden maksimointiin. Suomessa ei ole.

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000009822802.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18000255/finnwatch-raportista-puuttuvat-isoimmat-talous-porssirikolliset-korruptiopoliitikot

      Some-"vaikuttajat" ja Yli-Viikarin meikkipussi, eivät ole isointa talous-pörssirikollisuutta, vallankäyttäjien törkeää asemien väärinkäyttämistä, vaan pienempiä rötöksiä niin verrattuna.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Opetelkaa ihmiset tietämään kansalaisoikeutenne, mitä tarkoittaa aito demokratia ja oikeusvaltio, kuinka Suomen perustuslakiin ym lakeihin, on säädetty aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, ihan jokaiselle Suomen kansalaiselle - ja vaatikaa niitä oikeuksianne, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikko-pörssirikollisilta, vähintään äänestämisen palkkana.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

    • Anonyymi

      AutokratiaUsan, Saudi-Arabian ja ÄärifasistiIsraelin kaltaisen, veroparatiisi-pörssirikollisdiktatuurien rakenteleminen Suomeen, on saanut täyttymyksensä, kun EK-medioissa ainut viholliskuva, ovat köyhyyteen pakotetut, ja siitä vakavasti oireilevat kansalaiset, mutteivät ne todelliset syylliset ja rikolliset, eli isoimmat talous-pörssirikolliset korruptiopoliitikoineen, ym valtion korkeiden virkojen, törkeine väärinkäyttämiseen, Suomen kansan ryöstäjät ja pahoinpitelijät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

      https://metropolitan.fi/entry/edward-snowden-finland-nsa-cooperation-since-2004

      Tuolloin alkoi massiivinen valeuutisointi, Virokin sai muka itsenäisyyden, Suomen siivellä, vaikka oli vuonna 1983 vielä, kaikkien historian faktojen mukaan, osa sosialistista Neuvostoliittoa, eli AutokratiaUsan pörssirikollisten hyökkäysliitto-ym äärifasistinen propaganda valeuutisineen, aloitettiin todenteolla Suomessa, hybridivaikuttamiskeskuksineen ym kansalaisoikeuksien viemisineen ja demokratian tuhoamisineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pakotettujen Suomen kansalaisten, hitailla nettiyhteyksillä, ei voi enää antaa palautteita EK-Yleen , IS:miin, eikä Ku:hun esim.

      Maksamme yhteyksistä, mutta toimiviksi niitä ei näytetä haluttavan saada, vai liekö ek-medioissa estot köyhille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa Suomessa, toteuttaa täysin vastaavaa, totaalisesti epäonnistunutta, pörssirikollisten verokeitaisiin rahoittamis-poliitiikkaa, tavallisten kansalaisten terveyksien ja henkien kustannuksella, kuin TyranniNetanyahu Israelissa, missä viikottain kansalaiset suurmielenosoituksissa, vaatineet äärifasisti-politiikan, miljardien miljardien perään, sotateollisuuteen tärväämisen lopettamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046082/okyrikkaat-kinuamassa-lisaa-tukia-verovalttelyyn-ek-mediamainoksilla

    • Anonyymi

      "Lännen" kaksinaamaisuus ja tekopyhyys, näkyy täällä palstalla, sananvapauksien estämisenä eri mieltä, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kanssa olevalta, Suomen kansan enemmistöltä.

      https://www.aljazeera.com/features/2023/10/9/fighting-hamas-puts-israeli-protests-on-ice-but-political-divide-remains

      YK:n johto kehottanut maailman valtioita, pysyttelemään neuraaleina, Israelin äärifasisjohdon ja palestiinalaisten sodan ulkopuolella. Suomessa EK-medioissa pelkkää puolueellisuutta, eri toten EK-Yle:ssä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan kaikkien vähänkin kynnelle kykenevien, eläkeläisköyhyyteen pakotettujen ja heistä välittävien, pitää nyt nousta vaatimaan, aitoa taloudellista oikeusturvaa, ajanmukaisia 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067070/paljonko-ovat-digipudokkaitten-todelliset-maarat-suomessa-#comment-124014236

      Ns. köyhyystutkimuksiakin tehdään enää, vain digilaite-omistajien- ja osaajien keskuudessa, joihin enemmistö eläkeläisköyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpidellyistä ei kuulu, joten koettakaa ihmiset nousta puolustamaan heitä, joita ei kukaan puolusta ja jotka eivät itse siihen kykene, on käynnissä rikoksia ihmisyyttä vastaan Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pfizerin tuotteilla kansanmurhaa.
      Innokkaimmat jonottaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansanmurhan määritelmä, pitäisi päivittää käsittämään, tämän päivän tärkeimmän kansanmurhaamiseen syyn, eli köyhyyteen pakottamisen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi tekemisen, ja siitä hyötymisen esim. veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisena, kuten eläkeläisväestön kohdalla.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansanmurha

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1512
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1319
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1162
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      932
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      710
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe