KorruptioSiimes VALEHTELEE EK-Yle:ssä eläkerahastoista kehtaakin

Anonyymi-ap

Kehtaa vielä naama hangon keksillä, väittää täyttää soopaa, eläkerahastojen hupenemisesta, kun on tiedossa, että pörssirikolliset ovat Suomen kansan, valtavat eläkevarallisuudet, itselleen ja sisäpiireille pörssirikollisuuteen omineet.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012454/anderssonin-presidenttiys-2000ekk-minimielakkeiden-takana

Siihenpä se tyssääkin Anderssonin presidenttiys, ilman aidon, ajanmukaisen, Suomen lakeihinkin säädetyn oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ei tule olemaan äänestäjiä.

60

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Onko KorruptioSiimeksen tarkoitus, torpata KorruptioAnderssonin presidenttihaaveet, vai luuleeko kansaa halveksimalla, saavansa äänestäjiä, ei tule onnistumaan, ilman nykyaikaista, aito taloudellista oikeusturvaa ja jo huoltovarmuuttakin, Suomen eläkeläisväestölle. 2000€/kk on vaatimaton ja reaalikustannuksiin vastaava vähimmäissumma, joka tämän päivän Suomessa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille kuuluu, kuten mm. Norja, Islanti, Ruotsi, Tanska, Saksa ym oikeusvaltiot, ovat jo toteuttaneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      KorruptioSiimes jonko halveksii Suomen kansaa, tai haluaa tahallaan ärsyttää, mutta pörssikeinottelijoiden ei pitäisi naureskella, kun valehtelevat päin näköä.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😋 ­N­­y­­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        VASEMMISTOLIITTO kannatti myös kansanpalkkaa-

        mutta kun pääs hallitukseen ilmotti ensimmäisenä että hallitus ei kansanpalkkaa tule jakamaan...

        ja vanhanaikainen fasistinen sossu-järjestelmä on yhä käytössä, jatkuvine pompotuksineen..


    • Anonyymi

      Jos Suomessa olisi tiedonvälitystä, saisimme eurolleen tiedot, KorruptioSiimeksen ja muiden korruptiopoliitikko-vallan väärinkäyttäjien, pörssiomistuksien tiedot verokeitaista pilkulleen.

    • Anonyymi

      Kuinka kauan Suomessa on toiminut, eduskunnassa täysin YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, joka on keskittynyt, pelkästään pörssirikollisten voittojen maksimointiin verokeitaisiin, valtion, eläkerahastojen ym Suomen kansan, valtavien varallisuuksien, ryöstämiseen superrikkaille korruptiovallankäyttäjille, isoimille talous-pörssirikollisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      Miten me annoimme niin kauan, sumuttaa, huiputtaa ja vedättää itseämme, luulemaan, että Suomessa olisi demokratia, no hyökkäysliitto-hävittäjähankkeissa viimeistään kävi selväksi, ettei ole.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-visas-pastadda-aliens-upp-i-mexikos-kongress-behovs-oberoende-analys

      Tuollaiset KorruptioSuviannet, voisi tosiaan lähettää, sotimaan ufoja vastaan jonnekin, miten voi ahneus ja häikäilemättömyys, sokaista niin, että kehtaa valehdella hädänalaisille vanhuksille, vammaisille ja vakavasti sairaille ihmisille, päin näköä, kun eläkerahastot pursuvat biljoonia verokeitaissa, pelkistä korkojen koroista toteuttaisi helposti 2000€/kk nykyisen köyhyysrajan vähimmäiseläkkeet, Suomen rakentajille, vanhuksille ja vammaisille, pitkäaikaissairaille, vaan käsittämätön ahneus ja siihen liittyvä korruptio-vallanhimo vie valevasemmistolaisia, kuin muitakin yksipuoluejärjestelmän korruptiovallan väärinkäyttäjiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012454/anderssonin-presidenttiys-2000ekk-minimielakkeiden-takana

    • Anonyymi

      eläke yhtiöt pärjää pelkällä sioutuksella hyvin ,ilman jäsen maksuja työläisiltä,

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se on vasurien tapa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eikös tuo Pentti ole jo ajat sitten kuollut?


    • Anonyymi

      Kansa on niin pihalla laillistetusta rikollisuudesta, mitä tässä maassa tapahtuu, ettei se tajua miten laki antaa yksityisille sijoittajille oikeuden laillisesti varastaa valtion ja eläkevakuutusyhtiöiden sijoitustuottoja ilman mitään sanktioita.

      Lain mukaan sijoitusyhtiön hallitus voi päättää mielivaltaisesti miten valtion ja eläkevakuutusyhtiöiden osuuksien tuotot jaetaan. Tämä tarkoittaa, että jos esim. sijoitusyhtiössä on valtion ja eläkevakuutusyhtiöiden rahaa sijoitettuna 80 % ja yksityisten sijoittajien rahaa 20 %, voi yhtiön hallitus päättää tuottojen jakamisesta niin, että 90 % jaetaan yksityisille sijoittajille ja 10 % saavat valtio ja eläkevakuutusyhtiöt. Tämä valtiolta ja kansalta varastaminen on tehty Kokoomuksen toimesta lailliseksi ja juuri tästä syystä eläkevakuutusyhtiöiden varallisuus putosi 16,4 miljardia euroa vuoden 2022 aikana.

      Kas näin;

      "Työeläkejärjestelmän eläkevarat laskivat vuoden 2022 aikana 16,4 miljardilla eurolla ollen vuoden lopussa 242,4 miljardia euroa. Eläkevarojen lasku johtui pääosin sijoitustappioista. Sijoitustappiot olivat 14,8 miljardia euroa."

      https://www.etk.fi/tutkimus-tilastot-ja-ennusteet/tilastot/tyoelakkeiden-rahoitus/tyoelakejarjestelman-elakevarat-ja-rahavirrat/

      • Anonyymi

        Kiitos tiedoista ja järkyttävää on.


    • Anonyymi

      Kuinka vasemmistoksi itseään nimittävä puolue, voi toimia isoimman talous-pörssirikollisuuden, lapsi- ja nuoristotyövoiman käytön, eläkeläisväestön hengiltä uhraamisen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA mainostajana, isoimman talous-pörssirikollisuuden suojeluspyhimyksen, tekopyhyyden ja kaksinaamaisuuden, KorruptioSiimeksen valheilla, verokeitaisiin varastettuja eläkerahastoja hautomassa, kun ihmiset näkevät jopa nälkää ja ovat ilman aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa, ei voi käsittää, mutta niin on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18023047/ek-medioissa-mainostetaan-lapsityovoiman-kayttoa-quotnormaalinaquot

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020307/leikkaamiset-koyhyysrajan-alta-ovat-laittomia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020750/elakelaiskoyhyys-sote-ihmiskauppa-hoitajien-palkkakuopan-syy

      Suomen kansan jokaisen kansalaisen, aitoa, ajanmukaista, taloudellista oikeusturvaa varten, säästämät jättivarallisuudet on VARASTETTU, sellaisina niistä tulee uutisoida ja aloittaa eläkevarantojen Suomeen realisoiminen, alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ. Oppositio joka ei kykene sanomaan suoraan, että leikkaukset köyhyysrajan alta ovat laittomia, ei ole oppositio.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

      Valevas KorruptioSiimestä on esitelty, äärioikeistohenkisissä EK-medioissa, tuohukset kädessä, eli onko yhteydet Venäjän ortodoksikirkon kautta pörssirikollisuusOligarkismiin, haluttu häivyttää uskonnolla isoimman talous-pörssirikollisuuden suojelemiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18022454/ek-johtaja-tukee-ukrainalle-annettavia-miljarditukia-leikkauksilla-suomalaisilta-siihen-rahat#comment-123238374

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18104374/nygardin-raiskaamosaarella-yhteys-suomen-ulkopolitiikkaan

      Pelolla, vihaväkivallalla, raiskauksilla ja ihmiskaupalla johtamisen aikaa, on nyt eletty kymmeniä vuosia Suomessa, alkaen sieltä KorruptioNiinistöOligarkin VVM-ajoilta, jolloin massiiviset veroparatiisivuodot, ökyrikkaille pörssirikollisille, Suomen valtiolta eli kansalta, toden teolla alkoivat.

      Koska saamme nähdä ajan, että väkivallan uhrit saavat oikeutta ja eläkeläisväestön yksinasuvien naisten enemmistö, aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET. Kannattaisi kiirehtiä, ennen kuin kansanmurhan tilastoja, aletaan raportoida ulkomaille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18122254/epaluottamus-yksipuoluejarjestelmaan-eduskunnassa-suurta

      Kuinka paljon puoliksi tai kokonaan venäläisiä, tai muuten venäläisOligarkkien kanssa pörssirikollisuuteen, kansamme valtavia varallisuuksia tärvääviä, löytyy eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18122289/kuinka-paljon-venalaisia-puoliksi-tai-niiden-kanssa-porssirikollisuutta-tekevia-eduskunnassa-

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/11/19/when-it-comes-to-the-israeli-led-war-on-terror-follow-the-money

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittajalta on aiheellista kysyä, että miksi hänen eläkkeensä on huono?
      Ehkä siksi, ettei ole ole tehnyt töitä?
      Eläkerahastot toivottavasti turvaavat seuraavien sukupolvien eläkkeet, turha niitä on jonkun katkeroituneen mummon taikka papparaisen vaatia itselleen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KorruptioSiimesSurströmming hautoo eläkerahasto-biljoonia, omille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisjälkeläisilleen ym sisäpiireilleen, korruptio-pörssirikollisuuden vallan keskiössä. Venäläisruotsinkielisten oveluus, kansallemme valehteleminen ja haavoittuvimpien pahoinpiteleminen, on tuottanut tulosta, valtavan eläkeläisköyhyys-hätätilan, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen ja Pisa-tulosten romahdusten, kaikki mainitut, yhden ja saman suomalaisväestön vihaamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18146404/valevas-petoskok-siimes-surstromming-oligarkin-viha-kouluttamattomaksi-pahoinpideltyja-kohtaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      Feikkidemokratiassa haavoittuvimpia kohdellaan huonoiten, aidoissa demokratioissa heidän asemaansa parannetaan.

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET mm. Saksa, Norja, Ruotsi, Islanti, Tanska

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä nainen on kyllä uskomaton tapaus ja vielä Vasemmistoliiton puheenjohtajana esiintynyt ja vasemmistolaisena ministerinä. Marin samaa sarjaa teeskentelyssään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oppositiopuolueissa alettava käärimään hihoja, noiden ajanmukaisten, aitojen 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi Suomessa, jos mielivät saada enää ääniä, edellisen hallituksen petosten ja valheiden jälkeen. Millään leikkausten torjumisilla, niitä ette enää ole saamassa, on aika nostaa Suomen eläkeläisväestö, tämän päivän korkeiden elinkustannusten tasoisille eläkkeille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkerahastoihin suuri summia säästäneet vanhempani, painottivat sitä, että eläkerahastoihin on säästetty sitä varten, että jokaisella Suomen kansalaiselle, olisi aina aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva. Ei niitä valtavia kansamme varallisuuksia, ole tarkoitettu pörssirikollisille jälkeläisineen, vaan jokaiselle Suomen kansalaiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18352200/vihakulttuuri-ja-aarioikealle-verokeitaisiin-politikointi-normalisoitu-ek-medioissa#comment-127393913

      KorruptioSiimesOligarkin EK-Yleen, valehtelemaan "omaisuuden suojasta" tuominen, oli osa EK-Ylen neonazistista äärifasistista politikointia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe