Anderssonin presidenttiys 2000E/kk MINIMIELÄKKEIDEN takana

Anonyymi-ap

Anderssonin pitää kyetä lupaamaan, että presidenttinä toteuttaa Suomeen 2000€/kk MINIMIELÄKKEET eläkeläisväestölle, tyyliin Kekkonen rakennutti maantiet Kainuuseen ja myös vannoa, että tuo lupaus toteutuu, tärkeimpänä tehtävänä presidentille kotimaassa.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

Muussa tapauksessa emme tule äänestämään presidentinvaaleissa.

Tiedoksi myös EK-Yle:ssä eläkerahastoista valehtelevalle, KorruptioSiimekselle, että rajansa on ahneudellakin, tuli se sitten näennäisesti miltä suunnalta tahansa.
Ajanmukaiset, muiden Pohjoismaiden ja EU-ym oikeusvaltioitten, jo toteuttama, aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva: 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, äänestämisen hintalappu Suomessa.

53

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laitetaan saman tien 2500 kun alotettiin.

    • Anonyymi

      Sellaiset eivät ole presidentin tehtäviä, ei hän voi päättää oikeastaan mitään.
      Kekkosen aikana nämä hankkeet olivat senaikaisen Maalaisliiton aikaansaannoksia Kainuussa.

      • Anonyymi

        Älä valehtele, etkö tiedä edes että Kekkonen kuului maalaisliittoon.

        Kyllä nuo ajanmukaisen, aidomman taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat vähimmäisvaatimus äänestämiselle. Älkää menkö enää lankaan eläkeläisköyhät, muistatte miten röyhkeästi ÄärioikeistoSdp:n KorruptioMarinin hallitus, valehteli teille vaaleissa:

        "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään menneisyyteen"

        ÄärioikeistoKepujen korruptiovenkulaOligarkit valehtelivat:

        "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen". Törkeitä valheita hädänalaisille ihmisille - älkää unohtako, jättäkää äänestämättä, jos ei "teitä Kainuuseen", eli 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ luvata valan kanssa vannoen, että myös toteutetaan.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254


    • Anonyymi

      Harvalla on työeläkekään noin iso, puhumattakaan kansaneläkkeistä takuueläkkeineen. Itselläkään korkeakoulutettuna insinöörinä, ei eläke yllä kahteen tonniin, vaikka mielestäni hyväpalkkaisissa hommissa aikoinaan olinkin. Työura vaan jäi lyhyeksi, kun koulunpenkillä istuttiin pitkään ja viisikymppisenä saa Suomessa jo kenkää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuo entisen valevasemmistolaisen KorruptioSiimeksen röyhkeys, valehdella hädänalaisille ihmisille, vieläpä naama virneessä, lyödä jo lyötyjä VALHEILLA, on todellakin likaista korruptiota ja röyhkeää ahneutta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      Mitenkähän mahtaa KorruptioSiimeksen omien sijoitusten reitit kulkea, onko verojenmaksua Suomeen vai meneekö Cayman saarille suoraan ja vielä kehtaa tulla väittämään, ettei biljoonien varoista, ole muka yksiin 2000€/kk MINIMIELÄKKEISIIN varaa, röyhkeää valehtelemista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

    • Anonyymi

      Andersson, tai ylipäätään kukaan muukaan, ei välitä vttuakaan jonkun elämäänsä Suomi24:lla elävän salaliittokahjon vaatimuksista.

      • Anonyymi

        Eikä eläkeläisköyhistä.


    • Anonyymi

      Anderssonista ei ole muuhun kuin Thaimaalaisten marjanpoimijoitten asioita hoitamaan, siitäkin tuli valtiolle iso lasku, että sennonen ehdokas teillä on.

      • Anonyymi

        Kellä teillä ?

        Eläkeläisväestö ei ole mikään homogeeninen ryhmä, vaikka enemmistö onkin yksinasuvia naisia, raakaa perhe-lähisuhde-ym väkivaltaa kokeneita, köyhyyteen pahoinpideltyjä, Suomen eteen ilmaista työtä raataneita.

        Ei toimi hitailla nopeuksilla muuten enää EK-Yle eikä moni muukaan ek-media, ettei voi näitäkään asioita niille palautteina lähettää.

        EK-Ylen velvollisuus olisi olla kaikkien kansalaisten tavoitettavissa, köyhimmillä on hitaimmat nettinopeudet, ja se tarkoittaa n. puolta väestöstä.


    • Anonyymi

      Mennään nyt sitten "syvään päätyyn" KorruptioAnderssoninkin kanssa, kun ei näytä kansalaisten hätätila pahemmin koskettavan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

      https://www.aamulehti.fi/tekstarit/art-2000009729475.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

      No jos ei tarjottu "maantiet Kainuuseen" - tyyppinen, velanmaksu Suomen rakentajille, eläkeläisväestön vanhuksille, työkyvyttömille vammaisille ja vakavasti sairaille, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pahoinpidellyille kiinnosta, niin eläkeläisväestön ei kannata haksahtaa, luulemaan pörssirikollisuutta ja häikäilemättömyyttä "tasa-arvoksi", saati minkään väriseksi, samaa yksipuoluejärjestelmän rosvousta se on, alusta loppuun vasemmalta oikealle, ei mitään eroa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

    • Anonyymi

      Menisit Sinäki Töihin😉

      • Anonyymi

        Sanoo perintölapsonen verokeitaista. Menisit kuule itse.


    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      Saksassa eläkeläisväestö kieltäytyi äänestämästä, missään korruptiovaaleissa ja sitä kautta saivat kuin saivatkin, nykyiset 2000€/kk MINIMIELÄKKEET ja täysin maksuttomat kaikki terveyden- hammashoidot ym ns. julkiset uimahallit, bussit ratikat jne eläkeläisväestölle Saksassakin. Muhkeat asumistuet ja ja varmaan maksetut talvilomat etelään ym kun sivistysvaltioissa, arvostetaan eläkeläisväestöä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      KorruptioSiimes ansaitsisi kyllä kurinpalautuksen, sen verran pistää vihaksi, tuollainen hädänalaisille haavoittuvimille ikäihmisille, vammaisille ja vakavasti sairaille v-tuilu, suoraan sanoen. Melkoinen venkula täytyy olla, että kehtaa kahmia varoja verokeitaisiin ja heittää eläkeläisköyhille päin naamaa valheita, biljoonien eläkerahastojen korotkin tuhansia miljardeja euroja, ei näkyisi yhtään missään niissä varoissa, nuo 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Eläkeläisväestö tekee viisaasti kun kieltäytyy kaikista korruptiovaaleista, kunnes 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      Olisimme laittaneet nämäkin palautteina Kansan Uutisiin, vaan ei toimi sekään köyhien hitaimmilla nopeuksilla, joten ei tule ääniä.

      • Anonyymi

        Miksi puhut itsestäsi monikossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi puhut itsestäsi monikossa?

        Kirjoitan suuren määrän eläkeläisköyhiä asioista ja puolesta, olen keskusteluissa muiden eläkeläisköyhien kanssa, saanut suuren määrän kannustusta ja luvan kirjoittaa, heidän nimissään, eli siksi, sitä sanotaan luottamukseksi.


    • Anonyymi

      Mene aloittaja manne töihin.

    • Anonyymi

      Valevasemmistolainen KorruptioSiimes uhkuu tekopyhyyttä ja kaksinaamaisuutta, ortodoksikirkolla biljoonavarallisuudet verokeitaissa, varmaan salkkuja ja osakkeita KorruptioSiimeksellä, kuten veroparatiisi-sote-sota-ym pörssirikollisuudessa ja eikun köyhyyteen pahoinpidellyille kehtaa ei-oota valehdella, Äärioikeisto-EK-Ylessä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-123096870

      Jos olisivat minulla töissä, kenkää saisivat välittömästi.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikko-pörssirikolliset yksipuoluejärjestelmässään, kehittivät käytännössä takuuvarman rahastuksen, pyramidihuijauksen, isoimpien talous-pörssirikollis-psykopaattien suunnitelman mukaan, antoivat ryöstää, kavaltaa, varastaa, Suomen valtion, eläkerahastot, ym kansamme valtavat varallisuudet, noille superrikkaille verovälttelijä-pörssirikollisille / itselleen ja nyt pitävät kynsin hampaat irvessä, kiinni vakavilla rikoksilla ja vääryydellä, ihmishenkien kustannuksella, anastamistaan asemista ja jättivarallisuuksista verokeitaissa. Tämä tarina on tosi, vaikka hitaimmilla vielä kestääkin käsittää, ja myöntää, kuinka kaikki tapahtui.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18013739/usan-porssirikollispsykopaatit-nettomaksattavat-kohta-ufojen-kanssa-sotimisen

    • Anonyymi

      Suomessa yleisimmät sukunimet, taitavat olla nen-päätteisiä, mutta huomaatteko onko sen nimisiä vallassa, enimmäkseen ovat ruotsikielisillä nimillä varustettuja, vaikka suomenruotsalaisten pitäisi olla ns. vähemmistönä Suomessa. Samoin on outoa ortodoksikirkon yliedustus vallan väärinkäyttäjien keskuudessa, osakesalkkuja verokeitaiden sota-sote-ym pörssirikollisuudessa, edistetään kirkon kautta, joka ei maksa veroja mihinkään valtioon, ei kanna minkäänlaista yhteiskuntavastuuta, mutta rahastaa köyhyyteen pakotettuja kansalaisia. Sellaista korruptiosaastaa eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

    • Anonyymi

      Uskonnoilla / kirkoilla pestään, kansalta varastettua rahaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896806/itavallassa-prideen-hyokanneilla-aarifasisteilla-yhteyksia-aariislamisteihin#comment-121449464

      Uskonnoksi käy siis myös islaminusko, rahanpesua tehdään kaikilla uskonnoilla ja kirkoilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982406/aarifasisti-israelin-kaltainen-yliresurssoitu-poliisi-militaristivaltio-antidemokratiaa

      Eikö se ole outoa "vasemmistolaisuutta", ettei haluta eläkeläisväestöä köyhyysrajan yläpuolelle, vihataan kouluttamattomia ja yritetään joka raossa, aktiivisesti estää sananvapauksia köyhyyteen pakotetuilta, juuri näitä KorruptioAndersson näyttää hanakasti tahtovan.

    • Anonyymi

      Mikä lie vappu 2000e eläkelupaus tuo taas on? Ihmisillä on kanan muisti.

    • Ei Suomessa Presidentti päätä rahoista ja Li Andersson on niin hyvä esimerkki kansalle kaikkine känni örvellys kuvien kanssa!

      • Anonyymi

        Älä viitsi aikuinen ihminen, KorruptioNiinistöOligarkki on päätöksillään, aiheuttanut Suomeen valtavan ison köyhyysongelman, kansan kahtiajaon, eriarvoistamisen ja eläkeläisköyhyys hätätilan, kun aloitti kansamme valtavien varallisuuksien, verokeitaisiin ryöstämisen, VVM-ajoiltaan PetosKok-juristi-insinööri-pörssirikollisliigojensa kanssa. Kyllä on pystynyt romuttamaan, Suomen entisen hyvinvointivaltion raunioiksi.

        https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203


    • Anonyymi

      20 000 euron minimieläke meidän tulee saada! Jo tässä on kohta 40 vuotta kituutettu. Ei pyydetä vaan otetaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Pörssirikollis-äärifasistien neonatsihallitus, koettaa väistellä, koko ajan pahenevaa ongelmaa, rasismikortti-maahanmuutolla veroparatiisi-pörssirikollisyrityksien, vastikkeettomien yritys-maatalous-ym tukien kahmintaan, kun pitäisi kiireellisenä olla toteuttamassa, tuota ainoaa todellista ja toimivaa, järkevintä ratkaisua veroparatiisi-sote-ongelmiin, kasvavien, vakavasti sairaiden vanhusten, vammaisten, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan toteuttamista, 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sairastutettujen, korjaus.

    • Anonyymi

      Muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa on osattu pidempää matematiikkaa, eli tiedetään vahvempien 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, olevan suoraa säästöä valtion taloudelle, puhumattakaan inhimillisistä vaikutuksista, eläkeläisten mahdollisuuksista, hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä, viruksia, pandemioita, ym vielä vakavemmin sairastumisia, johon köyhyyteen pakottaminen väistämättä johtaa.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019225/perintorikkaiden-hevostilalle-13-miljoonaa-verojenmaksajien-rahaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019468/suomen-sotavalmisteluun-kaytetaan-noin-6200-000-000-euroa-vuodessa-asumistuesta-leikataan#comment-123197548

      Oikeasti ÄärioikeistoRkp:läinen KorruptioAndersson, on kavalin köyhyyseläkeläisten syväkyykyttäjistä, kun muuta esittää, mutta todellisuudessa pyrkii kaikin tavoin, vetämään mattoa jalkojen alta, innokkain myös sananvapauksien estäjänä, vihaa kouluttamattomia, vakavan perhe- lähisuhde-ym väkivallan kohteita kohtaan, ei edes yritä peitellä. Lainvastaisen hyökkäysliitto-hävittäjähankkeiden, suomenruotsalaista ankkalammikkoa, akateemisten verovälttelijöitten perintöjälkeläisenä, vain pörssirikkaiden etujenajaja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

    • Anonyymi

      KorruptioAndersson on aina muka pienituloisten lapsiperheiden asialla, väittää valheellisesti niiden joutuvan tiukimmille, kun tiukimmilla eniten edelleenkin, ovat yksinasuvat naiseläkeläiset, joilta puuttuu aito taloudellinen oikeusturva ja joille KorruptioAndersson törkeästi, päin näköä valehteli, kuten muutkin ed. hallituksessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020307/leikkaamiset-koyhyysrajan-alta-ovat-laittomia

      ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarinin hallitus, heitti kaikki köyhät krokotiileille, petasivat nykyiselle, monin tavoin lainvastaiselle, äärifasistien pörssirikollisten, neonatsihallitukselle, alustan helppoon pudottamiseen, vielä syvemmälle köyhyyteen. Sama virsi "etenkin lapsiperheistä", joka ei edes ole totta, kun lapsiperheillä on aina parempi taloudellinen asema, kuin yksinasuvilla, äärimmäiseen köyhyyteen pakotetuilla eläkeläisköyhillä, joita KorruptioAndersson vihaa, se on käynyt selväksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020750/elakelaiskoyhyys-sote-ihmiskauppa-hoitajien-palkkakuopan-syy

      Tosiasiassa "ponyriding" in Cayman Islands, on tuon lapsiperheleikkauksien perumisen taustalla, ei suinkaan köyhiempien kenenkään asiat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muut EU-valtiot ovat jo lopettaneet, ÄärifasistiUkrainan Azov-nazibiljonäärien rahoittamisen, omien kansalaisten taloudellisen oikeusturvan kustannuksella, vain Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, äärifasisti-pörssirikolliset neonazihallituksineen, jatkavat EK-mediamainoksineen, ukrainanvenäläisten Azovnazien rahoittamisen, oman Suomen kansamme eläkeläisväestön ihmishenkien hinnalla.

      https://www.aljazeera.com/news/2022/3/1/who-are-the-azov-regiment

    • Anonyymi

      Presidentti ei osallistu sisäpolitiikkaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viha kouluttamattomaksi pahoinpideltyjä, ilmaiseksi Suomen eteen, pakon edessä töitä tekemään joutuneita, köyhyyteen pakotettuja eläkeläisköyhiä kohtaan, estää äänestämisen. KorruptioAndersson ei kyennyt, parantamaan eläkeläisväestön köyhimpien asemaa, ei edes yrittänyt ja avoimesti vihaa kouluttamattomaksi pahoinpideltyjä, siinä syy, miksi jätämme äänestämättä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18237423/elakelaiskoyha-aanesti-li-anderssonia-ja-osti-varsi-imurin

      Nro 2 Andersson sai ääneni, sillä ehdolla, että presidenttinä edistää Suomen eläkeläisväestölle, aitoja, ajanmukaisia 2000€/kk minimieläkkeitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8484
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1694
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe