Sovitatko alushousuja sovitus kopissa

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/menaiset/tyo-ja-raha/art-2000009887202.html
"Moni voisi pitää itsestään selvänä, että sovittaessa uimapukuja tai alusvaatteita, omat alushousut pysyvät visusti jalassa. Näin ei kuitenkaan Janinan mukaan aina tapahdu.
– Yllättävän moni sovittaa uimapukuja, bikinialaosia tai alushousuja suoraan paljaalle iholle. Kun vaate on suorassa kosketuksessa intiimialueeseen, siihen saattaa jäädä sovituksen jäljiltä vaikka ja mitä eritteitä, eikä vaatetta voi enää laittaa myyntiin.
Turhan hävikin ja sotkeentumisen estämiseksi uima-asuissa on yleensä muoviset hygieniasuojat, mutta alushousuissa suojatarroja ei läheskään aina ole. Tarralla kiinnitetyt laput myös irtoilivat Janinan mukaan herkästi, ja irronneita lappusia sai keräillä sovituskoppien seinistä, joihin asiakkaat niitä liimailivat."

Siis mitä. sovittaako joku alushousuja sovituskopissa.
Eihän kauppakaan ota alushousuja vaihdossa, vaikka alushousupakettia ei olisi edes avattu.
Miten kauppa sitten antaa asiakkaan sovittaa kaupan pukukopissa alushousuja ja pakkaus sitten takaisin myyntiin.
Eihän kauppakaan ota alushousuja vaihdossa, jos asiakas toteaa, ettei ole sovitettu paljaalle iholle, vaan alla on ollut pitkät kalsarit, välihousut ja farkut, niin kauppa ei usko, mut kuitenkin uskoo, kun on kaupan sovitus kopissa sovitettu.

20

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En muista oonko pikkareita koskaan ikinä sovittanut, jos, niin omien pikkareiden päälle kuten bikinihousujakin.
      Nykään ostan alushousut semmosissa useemman kappaleen nipuissa joissa ne pöksyt on suunnilleen ommeltu toisiinsa kiinni.

      Sitä oon ihmetelly ku nyt on nää bodyt ollu taas muotia, et miten porukka viihtii niitä viiä kirppikselle myyntiin.. tai ehkä ennemminkin et ostaako niitä kukaan, niissä ku on se haaraosa nii mun mielestä ne on rinnastettavissa alusvaatteiksi.. niinku huolimatta siitä kuinka näyttävä se bodyn yläosa on, nii ostaisinko käytetyt alushousut🤔🤢
      No ehkä jotku pöksyjenhaistelijat löytää ne👍

    • Anonyymi

      ehkä tuollainen on paslstallakin aika hauskaa jos on tyttöjäkin jotka monesti vastailevat keskustelluihin.

    • Anonyymi

      Alushousut/uimapuku sovitetaan aina omien alushousujen päälle ☝. Jos ostan alkkarit/uimapuvun, pesen ne aina ennen käyttöä.

      - Sheena

    • En koskaan sovita alushousuja. Ostan vain paketoituja alushousuja. Jos tulee vikaostos, niin se on vain voi, voi.

      • Anonyymi

        Minä ostan irtohousuja, mutta en koskaan koleile niitä kaupassa koska tiedän oman kokoni. Pesen ne 60 asteessa ennen ensimmäistä käyttöä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minä ostan irtohousuja, mutta en koskaan koleile niitä kaupassa koska tiedän oman kokoni. Pesen ne 60 asteessa ennen ensimmäistä käyttöä

        Mulla aina vähintään se 60° alkkareille. Vaaleille 90° .
        Hitotko mä välitän kuminauhojen elastisuuden kärsimisestä. Heitän mäkeen sellaiset, jotka ei kunnon pesua kestä.


      • Anonyymi

        Mut jos sovituskopissa pukee bokserit ja menee sit myyjältä kysyyn, et sopiiks nää sun mielestä mulle ja ostaa sit, jos myyjä toteaa, että kyllä joo, sopii vai miten myyjä mahtaa suhtautua?
        Jos ei ole myyjää lähistöllä, niin kai voi joltakin naiselta kysyy, et jos kattoo ja sanoo, et sopiiks nämä bokserit mulle vai mitä tuumaatte?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mut jos sovituskopissa pukee bokserit ja menee sit myyjältä kysyyn, et sopiiks nää sun mielestä mulle ja ostaa sit, jos myyjä toteaa, että kyllä joo, sopii vai miten myyjä mahtaa suhtautua?
        Jos ei ole myyjää lähistöllä, niin kai voi joltakin naiselta kysyy, et jos kattoo ja sanoo, et sopiiks nämä bokserit mulle vai mitä tuumaatte?

        Loistoidea! Rämpsyttelee samalla resooria ja hieroo hiukan kankkujaan, ni hyvä tulee..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä ostan irtohousuja, mutta en koskaan koleile niitä kaupassa koska tiedän oman kokoni. Pesen ne 60 asteessa ennen ensimmäistä käyttöä

        Sama juttu. En ole koskaan sovittanut mitään alusvaatteita, paitsi rintsikoita. En edes uimapukua. Tiedän kokoni joten ..
        Sen sijaan kyllä hämmästyttää seksin harrastaminen pukukopissa ja spermojen pyyhkiminen sovitettuihin vaatteisiin. On kyllä jo aika sairasta touhua. Tosin tuo myyjäkin näytti siltä että joku torvelo on mennyt masturboimaan koppiin tiiraten myyjää sillä silmällä jo heti kauppaan astuessaan. On kyllä aika sairasta porukkaa suomalaisissa.


    • Tilaan netistä suoraan oikealla koolla. Ei tartte sovitella...

      Ja aika pitkälti nykyään kaikki rytkyni...

      • Miten osaat valita hyvin istuvia vaatteita netistä? Minä ainakin sovitan vaatekaupassa miljoonaa eri vaatetta, ennen kuin löytyy se oma.


      • Palstakamu kirjoitti:

        Miten osaat valita hyvin istuvia vaatteita netistä? Minä ainakin sovitan vaatekaupassa miljoonaa eri vaatetta, ennen kuin löytyy se oma.

        Katson tietenkin koon. Joskus siellä opastetetaan kokoasioissa, lisäksi katson joustavia materiaaleja ja suosin tunnettuja merkkejä.

        Tietyt vaatteet voi myös vaihtaa...kun katsoo ohjeet läpi ensin.

        Pitäähän sitä paneutua vähän asiaan, mutta säästän mielestäni sievoisen summan ja säästyn kauppakierroksilta... en millään jaksais meleksia ja käännellä/väännellä rytkyjä yhtä päivää...


    • Eiks teille lapsena tullu kauhee kammo noihin sovituskoppeihin. En oo 40 vuoteen noissa kopeissa käyny. Mä jo pikkulapsena puhuin vitutuskopista.

    • Hyi helkatti. Ostan aina sillein paketoituja, ettei niitä voi sovittaa. Poikkeuksena tosin uimahousut, mutta ne pesen kunnolla ennen kuin laitan päälle.

      • Kaikki vaatteet pitäs myydä paketoituna, ettei niitä tarvis vituttaa (sovittaa). Säälikää nyt ihmiset vähän meidän lapsiakin. Tulee kauheita traumoja niile.


    • Anonyymi

      En sovita. Niitä myydän paketissa. Vääriä kokoja on tullut ostetuksi. Nytkin yhtä pikkuhousua vajaa paketti odottaa hoikan systerini saapumista kylään.

    • Anonyymi

      Tunnen kyllä peräni muodon ja koon sen verran hyvin että pikkuhousuja ei tarvitse sovittaa. Mallia valkkaan ja ämmäkoko on ok. Uikkareita tietenkin, pikkuhousujen päälle, yleensä rintarustingin takia. En halua mitään paljastavaa vaan aisiallisen, kauniin, ihoni väriin sopivan kyllä. En ole ikinä ajatellut että joku kokeilee. En osta enää vapaana olevia, suljettuja pakkauksia vaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      331
      7559
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2244
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1642
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1489
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      116
      1211
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      75
      1179
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      925
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      823
    Aihe