Miten nainen reagoisit?

Anonyymi-ap

Kun pullea kaveripoika tulisi sinua pyytämään treffeille. Menisitte kaupungin halvimpaan seisovaan pöytään. Sitten pullea kaveripoika söisi kaiken mitä käsiinsä saisi, ja mieluiten niitä kaikkein epäterveellisimpiä ja rasvaisimpia juttuja. Ja sitten kun pääsisitte kämpille se haluaisi pussailla sinua vielä rasvat suupielistä valuen.

12

178

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei varmaan pystyisi pussailemaan, jos on syönyt tosi paljon, koska syöminen saattaa alkaa väsyttämään ja jos maha ihan täynnä, niin ei sitä jaksa muuta kuin mennä petiin tai sohvalle pitkäkseen =D =D Ja eipä olisi kivaa, jos toiselta rasva valuisi suupielestä.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­­­N­y­­m­­­f­­o­­­m­­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#180583357

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Sitä paitsi en haluaisi nähdä, jos toinen söisi niin paljon, että maha melkein repeää =D

    • Anonyymi

      En lähde mihinkää syömään treffeillä. Muuten ok, mutta joku muu kohde kiitos.

    • Ei kuulosta kovin viehättävältä tuo ahmiminen ja rasvan valuminen. No, voihan sitä ruokailuseuraksi mennä.

    • Tämä oli siis minun aloitukseni ja millaiseksi kuvittelisin treffit naisen kanssa.

    • Anonyymi

      Vetäisin kaksin käsin myös. Salaatin näprääminen ja diivailu ruokailutilanteissa on 90-lukua ja jos ei kestä kun nainen mättää grillikylkeä niin oli kiva tavata hei.

    • Anonyymi

      Kuulostaa hiukan siltä ettei AP:llä itsellään ole kanttia veetuilla suoraan, hänelle kenelle tämä oli tarkoitettu! Ajattelit sitten lyödä kulmantakaa, muiden avustuksella. Kuis mulle tulee eräs tietty taho mieleen; tuolta vuosien takaa!
      Muistuu mieleeni tuo kommentti mun kiloistani; joskus tuolla miehen logiikassa!
      Pituutta mulla 168 cm ja painoa oli sellaiset reilut 70 kg! Hirveä läski; yksikään itseään arvostava mies ei ikinä kehtaa sua ulos viedä!

      Olihan sillä seurauksensa; Anoreksia, ett kiitos vaan!Mä selvisin siitä ja nyt korvien välissä on jotakin muutakin -> kuin heikko itsetunto! Kaiken lisäksi mulla tuskin oli läskejä... mutt kehittyneitä lihaksia mulla oli, johtuen mun harrastuksistani.
      Teline voimistelussa niitä kun tarvitaan ja kun lopetin sen, painoni nousi muutaman kilon. Tuo hapan arvostelu vei loputkin itsetunnostani; sen viiden lisäkilon myötä jotka silloin kroppaani sain. Ellei sukulaiset olisi asiaan puuttuneet, mä en tiedä miten mun lopulta olisi käynyt!

      Ehkä mun nykyinen sairauteni on heijasteita siltä ajalta. Kilpirauhaset poistettu.
      Mä syön säännöllisesti thyroxinia, koska mulla ei omaa hirmonituotantoa enää ole ollenkaan. Kaikilla asioilla on aina oma hintansa; omalla typeryydelläni ja ulkopuolisten ilkeydellä! Hengissä olen kuitenkin, kaikesta huolimatta!

      AP:lle tiedoksi; yks hailee onko se kaupungin kalleinman tai halvinman raflan pöytä mistä ruoka haetaan pääasia on se ett ruoka on hyvää!
      Olen istunut myös sikakalliin raflan pöydässä tilaten ala carte annoksen;
      lounasbaaristakin saa parempaa ruokaa! Mä kyllä reklamoin asiasta ravintolan pitäjälle seuraavana päivänä!

      Sanoin ett, jos hän kokee asian niin tärkeäksi; mä voin kyllä tulla kertomaan sen sinne, kaiken kansan kuullen... pitään mekkaloinnin! Mä yksinkertaiseti olin vain järjestämättä ikävää välikohtausta... mutt ihan miten haluat!
      Kyseinen ravintoloitsija tarjosi mulle tilaisuutta tulla uudelleen ja syödä ruoka hänen piikkiinsä. Kiitin kauniisti ja kerroin ett yks kerta riitti mulle, toisten en tule!

      Enkä mä ilmaisen ruuan perään soittanut! Ajattelin ett omistajataho on kiinnostunut saamaan rehellistä palautetta silloinkin; kun se on negatiivista, ei asiaa tarvitse tehdä julkisesti, varsinkin kun kysymys oli makuasiasta!
      trollikka

    • Kiitos erittäin houkuttelevasta tarjouksesta.
      Valitettavasti joudun kieltäytymään, koska en käy mättö-treffeillä vieraiden miesten kanssa. Enkä varsinkaan pussailisi ketään tuntematonta rasvanaamaa.

      Mukavaa treffi-iltaa sinulle. 😂

    • Anonyymi

      Rasvainen on epäterveellistä vain, jos sitä syö liikaa tai jos aterialla on liikaa hiilihydraatteja verensokeria nostamassa.

      Minulle ainakin maistuisi:
      - rasvainen possu (myös pekoni) 🥩🥓😋
      - makkara 😍😋
      - joulukinkku!!! 😍🍖😍
      - lohi 🐟
      - kanankoivet 🍗😋

      Mikäs sen parempaa kuin nautiskella noita vaikka salaatin ja paistettujen juuresten kanssa, ja sitten sängylle pusuttelemaan. Ihan normaalia, ihanaa elämää. 😁 Vaikka kyllä minä vähärasvaistakin eläinproteiinia syön säännöllisesti.

      🦄

      • Anonyymi

        Olisiko se naisen mieletä mukava nauttia porkkana, että kumpikin samaa porkkanaa ja huulet lähestyy sitä mukaa, kun porkkana syödessä lyhenee ja viimein sitten huulet vastakkain???


    • Kuka heistä? Ovat kaikki enemmän ja vähemmän pulleita, ylensyöneitä möhömahoja. 😄

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      124
      1826
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1133
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1097
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      915
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      84
      822
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      779
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      724
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      700
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      681
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      666
    Aihe