Sinkkumiehet, kysyn

Sinkkunainen-75

Pidättekö huolta itsestänne? iho, hiukset, hampaat, kynnet, vaatteet jne. Väitän, että näillä asioilla ON merkitystä kun vastaan kävelee naisia. Olen törmännyt moniin kiinnostaviin miehiin joilla nämä asiat eivät ole kondiksessa. Tiedän, toinen pitää hyväksyä sellaisena kuin on, eikä toista pidä alkaa muuttamaan/kouluttamaan mieleisekseen. En tarkoita että miehen pitäisi olla trendikäs ja sporttinen, vaan huolehtia näistä perusjutuista.

33

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinkkumies-75

      Kyllä, ihoni, hiukseni, hampaani, kynteni, vaatteeni jne ovat täydellisessä kunnossa. Onko muuta kysyttävää?

    • Hämärän rajoilta

      Ei jaksa. Ehkä noilla pääsisi juttelemaan naisen kanssa, jos viitsisi tuon tehdä. Sitten tosin ei olisi mitään sanottavaa. Ehkä sattuman oikusta, mitä ei vielä koskaan ole tapahtunut, keksisin kerrankin jotakin naista miellyttävää sanottavaa, ja nainen jaksaisi jutella. Sitten pitäisi ottaa askel kaveripoikuudesta kohti seksuaalista, mitä tällä luonteenlaadulla ei elinaikanani tule tapahtumaan. Ja jos tästäkin obstaakkelista jollakin deus ex machinalla selvittäisiin, naisen pitäisi hyväksyä että asun peräkammarissa vaikka olen kohta kolmekymppinen. Sitten suhteen jatkuessa kävisi ilmi, etten ole koskaan ollut töissä, eikä sellaisia nollaceeveellä kukaan enää tässä iässä tule saamaankaan, joten naisen tulisi vielä elättääkin minut. Ja niin edelleen.

      Tiivistettynä siis: mitä ihmettä hyötyisin itseni siistimisestä?

      • sisar jungfrau

        "Sitten tosin ei olisi mitään sanottavaa."

        Sinullako?!


      • pillumangusti

        Kokeilepa edes kerran elämässäsi! Pue päällesi raidallinen villapaita ja anna mennä vaan.


      • 178

        roikut sinkkupalstalla kun et kerran edes toivo parisuhdetta? mikset käytä elämääsi johonkin muuhun?


      • Gordon Gekko

        "eikä sellaisia nollaceeveellä kukaan enää tässä iässä tule saamaankaan"
        Sähän olit ollut isän firmassa töissä? Vain mielikuvitus ja pokerinaama ovat rajana kuinka paljon voit väittää olleesi siellä töissä. Noin ideatasolla...en kehota mihinkään vilppiin tietenkään!


    • Mies1985

      Suuren osan aikuiselämästäni en ole tavallaan ollut markkinoilla ollenkaan. Olin maalla eikä tarvinnut nähdä ihmisiä. Hampaiden harjaus saattoi jäädä jopa kuukausiksi kerralla, niin hurjalta kuin se ehkä kuulostaakin. Hampaiden suhteen hyvät geeni ovat pelastaneet paljon mutta joskus teini-ikäisenä minulla oli aika hammashygieenikolle ja se jäi menemättä. Nyt seuraava aika olisi ollut helmikuussa hammaskiven poistoon mutta muutin kirjat eri kaupunkiin joten se peruuntui. Haluan silti sen kiven poistaa jos se vaikka hyvinvointia kohentaisi. Harjaan hampaat nyt melko säännöllisesti koska joudun olemaan ihmisten kanssa tekemisissä.

      Hiukset yritän pitää aisoissa mutta on paljon pyörteitä ja ne meinaa törröttää holtittomasti silloin tällöin.

      Vaatteiden suhteen olen herännyt myöhään, ja ruvennut miettimään miltä hartialinja näyttää suhteessa vyötäröön erilaiset paidat päällä. Hyviä ja miehekkäästi istuvia paitoja ei monestikkaan ole löytynyt ja gynekomastia pahentaa asioita erityisen paljon. On vaikea löytää paitaa joka peittäisi sen täydellisesti.

      Housujen kanssa taas on sellaista ongelmaa että ne tuntuvat usein liian löysiltä vyötärön kohdalta mutta niitä kiristäessä taas alkaa etumus pullottamaan liiaksi mikä on liian huomiotaherättävää elleivät housut sitten ole mustat jolloin sitä ei huomaa, tai ylipitkähkö paita tai takki peittämässä tätä efektiä. Verkkareita ja sen sellaisia ei taas kehtaa oikein julkisesti pitää.

      Kynsiä en ikinä leikkaa vaan revin. Vanha tapa ja ongelmia ei ole ollut.

      Nyt talvella käytän paljon vanhaa mokkanahkatakkia joka on olkapäistä topattu liian pitkien hihojen takia ja saa hartiat näyttämään aika massiiviselta. Siksi vähän ujostelen käyttää sitä vaikka periaatteessahan sen pitäisi olla vain hyvä juttu naisten silmissä. Lisää V-muotoa.

      • 99

        joku voi elää pesemättä hampaitaan kuukausiin???


      • Gordon Gekko

        "Kynsiä en ikinä leikkaa vaan revin."

        Siis miten tämä tapahtuu?


      • allmächt'ge jungfrau
        Gordon Gekko kirjoitti:

        "Kynsiä en ikinä leikkaa vaan revin."

        Siis miten tämä tapahtuu?

        Hampailla?


      • GG
        allmächt'ge jungfrau kirjoitti:

        Hampailla?

        No niinpä tietty. Olen vähän dorka tänään.


    • Kyllä ainakin yritetään, mutta iholle ei voi mitään. Se on mikä on :( Eikä muutu miksikään vaikka mitä tekis, lääkärissäkin on käyty mutta ei mitään. Pitää varmaan mennä yksityiselle.

      Kaikki on muuten kondiksessa, paitsi hampaiden harjaus on jäänyt vähän vähemmälle ei jaksa tehdä joka päivä.

    • 1116

      ettei sellaista miestä olekkaan joka joutuisi olemaan sinkkuna vasten tahtoaan jos on siisti, fiksu ja sitoutumiskykyinen. Tiedän vaikka kuinka monta ikäistäni naista ( -25) jotka haluaisivat löytää sellaisen miehen.

      Mutta ettei pese hampaitaan...yök!

      • 23423

        Kyllä on. Fiksuus ja jossain määrin siisteyskin on tietysti subjektiivista.


      • "ettei sellaista miestä olekkaan joka joutuisi olemaan sinkkuna vasten tahtoaan jos on siisti, fiksu ja sitoutumiskykyinen. Tiedän vaikka kuinka monta ikäistäni naista ( -25) jotka haluaisivat löytää sellaisen miehen."

        Paitsi jos on ujo.


      • "Mutta ettei pese hampaitaan...yök!"
        Ai siitäkö se johtuu, no pitää ryhtyä sitten harjaamaan päivittäin.

        Ja mennä yksityiselle lääkäriin...


      • 30-v. sinkkumies

        Saahan sitä väittää. Todellisuus vaan on jotakin muuta. Oikeassa maailmassa yksi nainen muuttuu kylmäksi ja etäiseksi hetkessä kuultuaan toisilla treffeillä, että miehen kämppä onkin - hui kauheaa - vuokra-asunto, toinen taas peruu itse ehdottamansa (kolmannet) treffit kun mies erehtyy ohimennen mainitsemaan raittiutensa.

        Nimimerkillä kokemusta on. Tällaiseen törmää mukavaksi väitetty, hyväsydäminen, kohtelias, koulutettu (FT), normaalivartaloinen, työssäkäyvä, ei-niin-komea-muttei-rumakaan kolmekymppinen sinkkumies.


    • mut en kelpaa

      Iho on kondiksessa, hiukset on pesty ja kynnet leikattu säännöllisesti.

      En silti miellytä ketään, koskaan, missään. Minusta ei pidetä, koska ajatusmaailmani on liian erilainen.

    • sinkku m

      Ei yleisesti kiinnosta vastaankävelevät naiset, mutta pidän itseni kunnossa kaikin puolin oman itseni vuoksi.
      Tässä asiassa ihmiset jakaantuu kahteen ryhmään ja vielä välimuotoihin riippumatta sukupuolesta, tai siviilisäädystä, joten hieman turhan kysymyksen heitit.

    • Kysy vaan

      Pidän tietysti, mutta se onko huolehtimisen taso jollekin toiselle riittävä on sitten eri asia. Onhan ulkonäöllä, uskonnolla, ihonvärillä, luonteella, yms. on merkitystä, joten ei mitään uutta.

    • juu, perus jutut kunnossa. Tosin pitäisi olla pienempi vatsa ja leveämmät hartiat, jotta vaatteet istuisivat paremmin. Sekä enemmän rahaa vaatteisiin.

    • itsestäs

      ja niinpä minä teenkin. Mutten erityisesti mitenkään naisia miellyttääkseni, vaan ihan itseni vuoksi.

      Iho hoituu yleissaunalla perus-suihkushampoolla. Toisinaan jollain erikoisemmalla shampoolla kuin perus. Hiustenhoito on jäänyt vähän hunningolle, mutta pestyä ja harjattua ne ainakin tulee vähintään joka viikko. Ovat niin hennot muutenkin, ettei niitä kukaan kai huomaa vaikka luonnonpunaiset ovatkin. Hampaat pesen aamulla ja harjakin vaihdetaan enintään kuukauden välein. Useamminkin ehkä vois pestä, mutta aika hyvässä kunnossa alkuperäislegot on tähän ikään, ja vaikka valkaisua ehkä kaipaisivatkin. Kynnet olen leikannut aina, eli ne ovat lyhyet. Myös varpaiden kynnet. Vaatekerrasto on sellainen normi ja moderni, aika tumma ja huomaamaton, mutta jotain uutta sekoitettuna uudehkoon kuitenkin. Pieni persoonallinen väriläiskä siellä tai täällä. Ja käytännöllisyyskin on kriteerini näillä leveysasteilla. Mitä ravintoon tulee, sekin on ollut kotiruokapohjaista ja erittäin terveellistä. Salaatteja ja hedelmiä unohtamatta. Verikoekin otettiin jokunen vuosi (5?) sitten ja kaikki arvot olivat kuin suoraan oppikirjasta.

      Että näillä mennen. Jos ei kelpaa, niin ei sitten.

    • cxvvvvvvvvvvvvvvvvvv

      Olin joskus nuorena naivi ja kuvittelin että itsestä huolta pitämällä naiset kiinnostuisivat. Voi kuinka väärässä silloin olinkaan. Olen jo 13vuotiaasta asti pitänyt huolta pukeutumisestani. Olen aina pyrkinyt ostamaan hyvän näköisiä ehkä jopa rohkeita vaatteita. Usein olen käyttänyt naisia makutuomareina ja kysynyt myyjien suosituksia. Ihostani olen huolehtinut niin kauan kuin muistan miesten ihonhoitotuotteita olleen markkinoilla. Kuorin ihoni noin kerran viikossa ja rasvaan joka aamu. Käytän myös silmänympärysvoiteita ja vahaan hiukseni. Parturissa käyn noin kahden tai puolen toista kuukauden välein. On varmaan sanomattakin selvää että pesen hampaat kaksikertaa päivässä ja vaihdan alusvaatteet päivittäin. Minulle tästä kaikesta tälläytymisestä ei ole ollut mitään hyötyä. Tuskin yksikään nainen on edes katsonut minua. Koko ulkonäön huolehtimisesta on ennemminkin tullut vain rutiinia jota hoidan enkä oletakkaan sen minua mitenkään hyödyttävän. Jos joku nuori mies voi tarinastani oppia ja säästää rahansa kasvorasvojen valmistajilta ja partureilta niin hyvä vaan.

    • ikisinkkumies-75

      mutta, saako esittää vastakysymyksen? Laulun sanoin(suurlähettiläät) mitä miehen tulee olla? En todellakaan tiedä, huolehdin habituksestani,fyysisestä kunnostani, pukeudun aina asiaankuuluvan siististi, olen kohtelias ja huomaavainen, olen kokopäivätyössä eli siis suht vakavarainen, silti olen yksin...

      • ATM-75

        Naiselle ei kelpaa mies, jolle nainen kelpaisi.


      • 98

        päivittäinen suihku, hampaidenpesu kaksi kertaa päivässä, parranajo, puhtaat vaatteet, parturi kerran kuukaudessa.

        Kiinnostus syntyy sitten luonteesta.


      • ìkisinkkumies-75
        ATM-75 kirjoitti:

        Naiselle ei kelpaa mies, jolle nainen kelpaisi.

        pyytäisin?


    • miehenkuvotus

      Hampaat pesen nykyään 2-3 kertaa päivässä, kävin tuossa vasta valkaisemassakin. Jokunen vuosi takaperin oli hetki etten huolehtinut hampaistani riittävästi, mutta onneksi eivät menneet huonoon kuntoon. Kynnet pidän lyihyinä ja siisteinä.

      Hiukset leikkaan viikon tai kahden välein 5 millin terällä. Yritin tuossa pitää pidempiä hiuksia, mutta minulla on melko tuuheat ja nopeasti rasvoittuvat hiukset niin se ei onnistunut. Alkoivat iltapäivästä oleen rasvaiset ja haisevat, vaikka aamulla pesi.

      Vaatteet ovat ehjät ja siistit, vaikkeivat viimeisen muodin mukaisia. Hyvien paitojen ja takkien löytyminen on hyvin vaikeaa, ovat yleensä hartioista pieniä. Kun ottaa riittävän koon hartioista paita on teltta vatsan kohdalta, vaikka ylipainoa on vieläkin liikaa.

      Mielestäni yleisilmeeni on suhteellisen siisti, mutta olemus on varmaan jossain muussa mielessä vastenmielinen.

    • pusutyttö...........

      Olen miestä metsästävänä naisena kiinnittänyt huomiota siihen, etteivät miehet pese hampaitaan ollenkaan niin huolellisesti kuin naiset, monet jättävät hampaiden pesun välistä.

      Inhaa ois suudella sellaista...

      Pitäkää miehet hampaistanne huolta, käykää hammaslääkärissä ja peskää hampaat aamuin illoin...

      • rrrrrrrrrrrreeeee

        Minä taas olen huomannut että naiset ei käy suihkussa ja haisee pahalle mutta peittää sen hajun voimakkaalla parfyymillä. Eilenkin kirjastossa joku nainen haisi niin saatanasti jollekin parfyymin paskan sekoituksella ja oli meikkiä runsaasti (todennäköisesti oli finnit ja kraaterit maalannut piiloon).


      • Pesukaahu 49

        Joo Joo
        Mutta kun olen tän naisrivistön myötä havainnut. Suurin osa ei osa edes pestä pilluaan. Siis eivät osaa.
        Huljuutteleee vain. Sellainen akka lentää huitsin nevataan. Se pitttää olla puhas.
        Sori ku sanoin, mut näin näkyy olevan.


      • pillunnuolija,
        Pesukaahu 49 kirjoitti:

        Joo Joo
        Mutta kun olen tän naisrivistön myötä havainnut. Suurin osa ei osa edes pestä pilluaan. Siis eivät osaa.
        Huljuutteleee vain. Sellainen akka lentää huitsin nevataan. Se pitttää olla puhas.
        Sori ku sanoin, mut näin näkyy olevan.

        Niin just, me ei mitään kusisia vittuja aletaan lipittelemään. Pitäkää pillut puhtaana!


    • Ei noin

      iho
      - Käyn suihkussa ja mulla on kosteusvoide. Ääk.

      hiukset
      - Joo, lyhennän säännöllisin väliajoin enkä poistu asunnosta ilman geeliä.

      hampaat
      - Harjaan hampaat ja syön purkkaa. Ei mulla ole mitään hammasongelmia.

      kynnet
      - Pureskelen kynsiä. Joskus käytän mustaa kynsilakkaa.

      vaatteet
      - Juu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      312
      10339
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2321
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2139
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1924
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1806
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1388
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1312
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      57
      1306
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1276
    Aihe