Profetia "miten kaikki tulevat tietämään"

Tämä on minun aloituksena sellainen jota en yleensä tee, mutta tuli nyt mieleen johdatuksesta että tee aloitus.
Noh, siis kysymys kuuluu, miksi akateeminen yliopisto-opiskelu ei johda kaikkia poikkeuksetta ateismiin?
MInun setäni oli yliopistollisen sairaalan professori ja uskova. Tällä hetkellä minulla on suvusaani lääkäreitä useita ja kaikki uskossa. Minun suvussa on huippukirurgeja 2 kpl joista toinen korjasi Ahtisaaren polvet aikanaan, molemmat uskossa. Minä tiedän monta muunkin alan uskovaista tohtoria. Miksi näin? Eikö tieteen pitäisi tuoda tosiasiat eteemme?

25

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppieiuskoavie

      Pekka Reinikainen, Tapio Puolimatka, Päivi Räsänen, bioprosessitekniikan professori Matti Leisola, filosofian tohtori, ( pääaineena fysiikka) Seppo Pehkonen. Minäkin tunnen useista uskovaisia lääkäreitä ja kaksi biologian opettajaa. ym.

      • 55635634

        Älkääpä kovin ihmetelkö, jos Puolimutka piakkoin saa todeta tehneensä suuren virheen valehdellessaan umpia ja lampia eduskunnalle. Moinen menee ehkä läpi teille hihhuleille, mutta sitä ei katsota hyvällä niissä piireissä jotka tiedettä oikeasti tekevät.

        http://etiikka.fi/professorin-etiikka-ja-avioliittolaki/


    • Niin juuri, lääkäri on elämän tietämyksen moniosaaja, superammattilainen. Eikö tieteen tulisi jo sillä/tällä monivuotisella koulutuksella todistaa elämän alkulähteet?
      Pikkuserkkuni Pasin, joka on TAYS:n huippukirurgi, hänen sanoin kerron että kyllä lääkäripiireissä jo keskustellaan siitä että Raamatun ilmoitusta ei voi kumota.
      Pasi sanoi että hekin ovat testanneet labrassa ettei solu elä 120 vuotta kauempaa, kuten Raamattu sen sanoo. Elämän jatkon tuottaminen vaatisi siis paljon muuta kuin tämä mitä täällä nyt on saatavilla.

      • 45345345

        Jos tiede on noin kamalan vastenmielistä ja aina väärässä, voitte te varmaankin ihan huoletta lopettaa sen tulosten käyttämisen. Kyllä Puolimutkan videot varmaan teidät terveinä pitävät.

        Jeanne Calment eli todistetusti yli 120 vuotta. Ihmisen keski-ikä nousee jatkuvasti, eikä takuulla pappien tai profeettojen ansiosta.Kasvi- sekä eläinkunnassa 100-120 vuotta ei ole vielä ikä eikä mikään. Ja soluja niissäkin on. Vanhimmat elävät puut ovat tuhansia vuosia vanhoja. Sitä paitsi pitkä elämä ei vaadi yhdeltä solulta pitkää ikää. Pasin luulisi tämän sinulle kertoneen, sattuu olemaan biologian perusasioita.


      • Sananhelinää... faktat ovat silti faktoja.


      • JarmoEklund kirjoitti:

        Sananhelinää... faktat ovat silti faktoja.

        Jarmo,
        Tämä sama keskustelu käytiin sinun kanssasi jo viime kesänä.
        Jos solun ikä on maksimissaan 120 vuotta, niin Aabraham ja kumppanit eivät voineet elää yli 900-vuotiaiksi.
        Missä Suomessa on laboratorio- olusuhteissa tutkittu solua 120 vuotta? 120 vuotta sitten ei Suomessa edes ollut labroja, joissa ko. tutkimus olisi voitu aloittaa; saati sitten että se olisi jatkunut nyky-aikaan asti.
        Nämä sinun sukulaisesi ovat erehtyneet kuten olet sinäkin. Koulutetuilla ihmisillä voi olla myös irrationaalisia uskomksia. Tieteellinen todistusaineisto on vain niin ylivoimainen, ettei sinun sukulaistesi uskomuksilla ole käänteentekevää vaikutusta. Tai ehkä he jo ensi vuonna pokkaavat lääketieteen Nobelin?
        Jarmo, faktat tosissaan ovat faktoja. Niitä sinä ja sukulaisesi eivät pysty kumoamaan.


      • netpunk kirjoitti:

        Jarmo,
        Tämä sama keskustelu käytiin sinun kanssasi jo viime kesänä.
        Jos solun ikä on maksimissaan 120 vuotta, niin Aabraham ja kumppanit eivät voineet elää yli 900-vuotiaiksi.
        Missä Suomessa on laboratorio- olusuhteissa tutkittu solua 120 vuotta? 120 vuotta sitten ei Suomessa edes ollut labroja, joissa ko. tutkimus olisi voitu aloittaa; saati sitten että se olisi jatkunut nyky-aikaan asti.
        Nämä sinun sukulaisesi ovat erehtyneet kuten olet sinäkin. Koulutetuilla ihmisillä voi olla myös irrationaalisia uskomksia. Tieteellinen todistusaineisto on vain niin ylivoimainen, ettei sinun sukulaistesi uskomuksilla ole käänteentekevää vaikutusta. Tai ehkä he jo ensi vuonna pokkaavat lääketieteen Nobelin?
        Jarmo, faktat tosissaan ovat faktoja. Niitä sinä ja sukulaisesi eivät pysty kumoamaan.

        Kuulehan Netpunk. Ainoa asia mikä sun kans viime kesänä on käyny selväksi että sun kans ei kandee väitellä. Olet kelvoton kesustelukumppani. IR:kin oli sentään keskustelija, vaikka ei hänenkään päätä käännetty mihinkään. Olet sellanen jääräpää ja pilkkaat Kristittyjä mielellään, joka osoittaa vähäistä henkistä pääomaa.


      • Ajatelkaavähän

        Luuletteko, että kahden psykopaatin väittely on kivaa toisten lukea.


      • Ajatusta

        Juuri niin.


      • Ajatelkaavähän kirjoitti:

        Luuletteko, että kahden psykopaatin väittely on kivaa toisten lukea.

        Saanen nöyrimmin huomauttaa että tämä on KESKUSTELU palsta. Mitä taas tulee psykopaattisuuteemme ja väittämääsi meistä, niin varmaan tiedät mitä se takoittaa ja kannat vastuun sanoistasi.


      • Huomioitavaa

        Kahden psykopaatin väittely ei todellakaan ole keskustelua. Keskustelu on toisen huomiomista, arvostamista ja omien mielipideiden sivistynyttä kertomista.
        Siksi on palstoilla eri aihealueet, että erilaiset mielipiteet saavat tilaa ja tulevat huomatuiksi.
        Esim. ateistin ja uskovan on aivan turhaa väitellä. Keskustelua kun ei voi syntyä.
        Se psykopaattien väittely ei ole todellakaan ole keskustelua.


    • opiskelijakin

      Eikö olisi aika naivia ajatella, että jonkin tutkinnon suorittaneilla ei voisi olla uskomuksia siinä missä kenellä tahansa.

    • Jumalaloi

      Kyllä nuo biologian, fysiikan, ja lääketieteen akateemikot ovat joutuneet opinnoissaan läpikäymään kaikki tieteen, mm. evoluution höpinät. Reinikainen ja Leisola pureutuvat harrastuksenaan vieläkin tieteen saloihin. Jos kuuntelee heidän videoitaan, niin pohja on ajat sitten pudonnut evoluutioteorialta. Siinä sitä vasta uskoa tarvitaan, jos rakentaa elämänkatsomuksen kehitysopin varaan.

      • 243456

        Siitä vain Nobelia anomaan Puolimutkille. Pitäisi irrota suhteellisen helposti, jos pystyvät todistamaan evoluutuioteorian vääräksi. Siitä saamansa rahatkin voisivat käyttää vaikkapa lähetystyöhön. Antaa palaa.


      • gfdgds

        Älä nyt vaan rupea väittämään että evolutioteoria olisi joku "totuus". Se nyt vain on yksi teoria joka on saanut paljon suosiota koska se on monille niin mieluista kuultavaa. Luuletko että tiede on jotenkin "oikeassa"? Nytkö se tiede on sen lopullisen totuuden saanut selville, vaikka aina ennen on ollut väärässä: jatkuvasti vanhoja teorioita on havaittu vääriksi ja korjauksen tarpeessa oleviksi. Mutta nytkö tämä tällainen tapa on loppunut ja evoluutioteoria ja muut vastaavat ateisteja miellyttävät löpinät on lopullisesti totuudeksi havaittu?

        Varmaan tiedät että Newtonin mekaniikkaa pidettiin joskus hyvinkin paikkansa pitävänä, vaan eihän se toimi ääriolosuhteissa (tyyliin valon nopeus) ollenkaan. Nyt jos ajatellaan vaikka jotain alkuräjähdystä niin sehän se vasta onkin ääriolosuhteiden ääriolosuhde, ja samalla periaatteella monet asetetut olettamukset ja mallit eivät pidäkään alkuunkaan paikkaansa, vaikka niin voidaan luulla. Liikaa tuntemattomia asioita ja muuttujia. Vai luuletko että jos tehdään miljoonan koodirivin ohjelmisto niin se toimii testaamatta? Ei varmasti toimi, koodissa on virheitä. Samasta syystä tieteen lennokkaat ja testaamattomat teoriat eivät todellisuudessa toimi, olettamuksissa on virheitä (äläkä rupea väittämään että jollain cernin näpertelyillä saataisiin aikaan riittävän kattavaa testausta).


    • eipahalle

      Raamatun vertaista totuutta ei muualta löydy eikä ole tämä on sitten faktaa sillä totuus on totta piirulleen.

      • Amen

        Piirut ei ole mittareita, mutta Raamatunsana on.


      • jens_morjens

        Tismalleen. Tiede ei kumoa Luojaa, koska Luoja on tiedon lähde. Kiitos ja kunnia Herralle.

        Juudaan kirje:
        1:25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.


    • musta-aukko

      TUO ON VÄÄRÄ ROFETIA, sillä ei ole muuta johdatusta kuin syyn ja seurauksen laki, joka on sisäänrakentuneena kaikkialla maailmankaikkeudessa, ja toimii automaattisesti, ei ole mitään meistä ulkopuolista olentoa joka meidä johdattaa.

      Kun alkuräjähdysessä syntynyt aika ja materia ilmenevät, niin tuo laki alkaa toimia , niin että se luo tapahtumien syille seuraukset, ja näin pitää yllä kaikkeuden järjestyksessä.

      Ainut mikä voi johdattaa ihmistä on hänen psyköloginen perimänsä, eli perisynti, joka on syntynyt menneisyydessä tehtyjen valintojen seurauksena.

      Joten tuon syntymässä saamamme perimän mukaan me välttämättömyyden pakosta toimi toimimaan tiedottomasti

      Tuo perimä jatkuu elämästä toiseen , niinkauan kun syyt ja seuraukset on loppuunkäyty, mutta on olemassa mahdollisuus että voimme henkisesti vapautua luomasta uusia syistä ja se seurauksia

      Kun ymmärrämme tuon menneisyydessä syntyneen perimämme, että miten ja miksi se on syntynyt, ja miksi se seraa ihmistä elämästä toiseen

      kUN YMMÄRRÄMME SEN, NIIN TUO MENNEISYYDEN TAAKKA PUTOAA POIS JA VOIMME ELÄÄ KÄRSIMYKSISTÄ , AHDISTUKSESTA JA VÄKIVALLASTA VAPAATA USKOMATONTA ELÄMÄÄ

      Sen seuraksena, ihmisen henkinen pysähtyneisyyden tila päättyy, ja voimme henkisessä kehityksessämme nousta uudelle korkemmalle tasolle

      Se on sitten se ylösnousemus, jot uskontokin kuuluttaa, mutta on eksynyt siinä asiassa harhapolulle , hallitessaan maailmaa antikriistuksena., houkutellessaan ihmistä tuonpuoleisella taivasosuudella, vaikka taivas on täällä maanpäällä.

      • jens_morjens

    • Vainiinn

      Lopeta alku-ja loppuräjäyttelyt, sillä täällä mennään Raamatullisissa asioissa.
      Mielikuvitusräjäyttelyille on omat sivustonsa.

      • wtry

        Todellakin pois räjähteet.


    • Kaikki Jumalaa vastustavat joutuvat tähän tilanteeseen:
      Hesekiel 7:17-20 Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut. Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin. Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi.
      Hesekiel 7:Hes. 7:27 Kuningas murehtii, päämies pukeutuu kauhuun, ja maan kansan kädet pelosta vapisevat. Minä teen heille heidän teittensä mukaan, ja tuomitsen heidät heidän tuomioittensa mukaan, ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

      • jens_morjens

    • Totisesti

      Amen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      266
      6420
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      148
      3723
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2649
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2506
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2072
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1661
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1655
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1493
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1310
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      108
      1174
    Aihe