Kertooko Sakarjan kirjan 14 luku todellakin....

KatkennutJohto

....Jeesuksen toisesta paluusta?

Siinähän sanotaan Herran päivä ja kuvataan mitä Jerusalemissa tapahtuu kun kaikki kansat tunkevat Jerusalemiin tekemään pahaa siellä asuville asukkaille. Naisia raiskataan tulevinakin aikoina? Kuka raiskaa naisia? Muslimit vaiko muutkin ihmiset kaikista kansoista? Vai onko naisen raiskaaminen Jerusalemin häpäisy esim Al-Aksalla. kultakupoloidulla moskeijalla, ymmärrettävä symbolisesti?

Onko tuo, joka halkaisee Öljymäen nimeltänsä Jeesus? Tapahtuuko asia konkreettisesti vai halkeaako Öljymäki symbolisesti?

Puolet kaupungin asukkaista viedään vieraaseen maahan, sanotaan Sakarjan kirjan 14 luvussa. Onko näin aiemmin tapahtunut Jerusalemissa vai onko tämä tulevana aikana tapahtuva asia, vaikkapa vuonna 2017 tapahtuva asia? Kaikki kansat ovat alkaneet politiikassa päästelemään suustaan murisevia sanoja Israelin suuntaan vaikka Israel pelaa rehtiä peliä verrattuna muslimien likaiseen peliin. YK ja kansat muutenkin kumartavat muslimien öljyä ja ovat siten osallistuneet johonkin pedon kuvan, öljyn, mustan öljyn, joka maailmaa pitää liikkeellä, epäpyhän hengen voimalla, kumarruksen tapaiseen?

https://www.youtube.com/watch?v=UmUIGvtfXHk

39.37 - 43.55

Joudunko suomalaisena Herran vihan kohteeksi Herran päivänä jos silloin elän vaikka kammoksun maailman suhautumistapaa Israelia kohtaan enkä hyväksy sitä ja olen Jeesukselle sanonut sen etten pidä itseäni suomalaisena ensisijaisesti vaan Jumalan Kuningaskunnan kansalaisena. En ole ylpeä suomalaisuudesta johtuen Suomen eduskunnan nuhtelusta Israelia kohtaan sen takai että haluavat rakentaa asuntoja omalle kansalleen omalle maalleen, jonka Jumalalta ovat saaneet ikuisella omistusoikeudella. Ainakin näin olen ymmärtänyt että maa-alueet joille juutalaiset haluavat rakentaa ovat Jumalan Israelille antamilla mailla.

Eduskunta päätti 28.11.2014 syntiliiton hyväksynnästä, se on toinen syy miksen enää pidä itseäni mielelläni suomalaisena. Toisaalta vielä vähemmän haluaisin olla ruotsalainenkaan Filistean hyväksymisen valtioksi juutalaisten maa-alueita ilmeisesti viemään nyt erityisesti kun juutalaisten aluilta on löytynyt paljon rikkauksia.

Jerusalemin Jumala antoi Israelille ja sinnekään juutalaiset eivät saisi maailman mielestä rakentaa asuntoja juutalaisille. Sotiiko Isä ja Poika yhdessä tuossa Sakarjan kirjan 14 luvussa Jerusalemiin hyökkääjiä vastaan?

Onko kyse Googin sodasta?

Pahoja tapahtuu vielä juutalaisille tästäkin edespäin muslimien ja muidenkin taholta?

8

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTSEiKirj

      Me toki tietenkin toki tuemme Suomen valtion virallista ulkopolitiikkaa, joka lähtee siitä, että palestiinalaisillakin on oikeus koteihinsa ja puihinsa.

      HYVÄ!

      • Ei palestiinalaiset ole mitään alkuperäiskanssa, ne on samalla tavalla ylimenokansaa kuin kaikilla muillakin kansoilla on, eli ne on vaan arabimaista erkaantunutta sinne sopeutumatonta jengii. Jokaisella kansalla on omansa... mustalaiset hyvänä esimerkkinä.
        Ensimmäisen maailmansodan jälkeen syntyi termi "palestiinalaiset" haukkumanimestä "irtolaisista ja rääsyläisistä". Ei sen kummempi tai ainakaan sen ylevämpi historia.


      • KTSEiKirj

        Me kunnon kristuityt emme tietenkään toki tietenkään suhtaudu ihmisiin rasistisesti kuten Jarmon lössi, sillä Jumala ei katso henkilöäön.

        HYVÄ!


      • KTSEiKirj kirjoitti:

        Me kunnon kristuityt emme tietenkään toki tietenkään suhtaudu ihmisiin rasistisesti kuten Jarmon lössi, sillä Jumala ei katso henkilöäön.

        HYVÄ!

        Siksipä me siunaammekin Israelia ja vastustamme sitä jatkuvasti terrorisoivaa ryöstäjää, palestiinaa sekä sen sisällä olevaa roskasakkia, jotka vain valehtelevat ja vääristelevät totuutta.


    • Sakarja 14 kertoo nimenomaan siitä päivästä kun Jeesus saapuu näkyvällä tavalla.

    • freedomofspeech

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015021019173292_ul.shtml

      Raamattu ei mainitse Jumalan profeetoista kenenkään nimeksi Muhammedia. Lukeeko koraanissa sellainen väite? Eikö se ole valhe kun Jumalan profeetaksi väitetään henkilöä, joka ei ole Raamatussa sellaiseksi mainittu= Valhetta.

      Raamatussa mainitaan väärä profeetta aivan erityisenä Jumalaa vastaan kapinoivana. Voisiko se väärä profeetta olla Muhammed, jota Raamattu tarkoittaa? Ainakin muslimit pvat Jumalan omaisuuskansaa vastaan ja väittävät Jumalaksi koraanissa sellaista, joka ei vastaa Raamatussa ilmoitetun oikean Jumalan luonne tai muihinkaan ominaisuuksiin yhteensopivaksi. Lisäksi koraanin Jumalalta puuttuu oikean Jumalan kyvyt kuten tietää kaikki asiat ennaltakäsin ja valta, voima ja kunnia. Ennenkaikkea puuttuu Jeesus Jumalan Poikana ja Pelastajana.

    • filade

      Ei sovellu Googin sodan edeltävään Israelin rauhaan, koska Dan.9. viimeistä edellisen vuosiviikon päättää; loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty.
      Jeesuksen avatessa vihanajan sinettejä alkaa antikristuksen sodan voiton tuhot näkyä seuraavissa sineteissä.

      Sak.14:2 kertoo ilmeisemmin antikristuksen sotajoukkojen tunkeutumista Jerusalemiin, lakkauttaen juutalaisten temppelin uhrimenot julistaa itse Jumalan lähettämänä jumalaksi (Matt.24:15-20, 2Tess.2:3-12), joka päättyy pakanaikojen ja täyden luvun päättymiseen (Luuk.21:20-24, Ilm.7:9-17), sekä valtakunnan alun juutalaisten suureen exodukseen (Jes.11:11-12, 14:1-7, 27:12-13, Matt.24:29-31).
      Kristuksen valtakunnassa Israelin kaikille sukukunnille sekä heidän keskuudessaan oleville muukalaisille jaetaan maan rajat (Hes.47:13-24).

    • eipahalle

      Sakarjan kirja kertoo Herran päivästä.
      Herran paluu on mainittu 318 kertaa uuden testamentin 260 luvussa. Sillä on myös huomattava sija Vanhassa testamentissa Kristuksen ensimmäistä tulemista että myös toista tulemista, jolloin Hän tulee hallitsemaan maata. Kristuksen paluu mainitaan Uuden testamentin kaikissa kirjoissa paitsi Galatalaiskirjeessä ja lyhyissä kirjeissä kuin Johanneksen 1. ja 2. kirje sekä kirje Filemonille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe