Miksi haluatte keskustella vain turhista

Herätykseksi

kaikesta muusta kuin kaikille hyväksi Kirtsuksen Jeeesuksen apostolista Pyhää seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, Krist, vaihtoehtoa, rakentamaan edes pyrkimättömistä.
Kukin muista ja muusta niin väliä itsekyyden mukaisella, vain OMA huonekunta tai oppi, puolueellisella / hyödyttömällä tavalla?!

Mikä teitä ketäkin estää alkamasta / yhtymästä keskustelemaan, käytännössä toimimaan tähtäävästi ja johtavasti päämääräisesti, asiallisesti / rakentavasti, Kirtsuksen Jeeusksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista Krist. vaihtoehtoa, johon olemme näistä pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta "ukos"kutsutut"

Jeesuksen nimessä... herätykseksi tiedustellen. vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi ja tämän kaikille hyväksi, Krist. vaihtoehdon rakentamisen puolesta puhuvaksi ja toimivaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa

19

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTSEiKirj

      "Mikä teitä ketäkin estää alkamasta / yhtymästä keskustelemaan, käytännössä toimimaan tähtäävästi ja johtavasti päämääräisesti, asiallisesti / rakentavasti, Kristuksen Jeeuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi..."

      Se on tää palstakeisari ja multinikki....

    • Ei ihan turhista kuitenkaan. Kaikella on tietty tarkoituksensa ja kaikella on viestitysarvonsa vaikuttavana tekijänä. Ajatellaas vaikka että mä oon bussikuski ja kuskaan bussia kirkon ohi joka päivä. Mikä on minuun roolini siis evankelioinnissa? Ihan turha bussikuskiko? ...joka tuo mm. papin kirkkoon joka ilta ku sillä on auto rikki ja mummot ja vaarit sinne kuuntelemaan.

      • KTSEiKirj

        Sullon taas uus ammatti!


      • KTSEiKirj kirjoitti:

        Sullon taas uus ammatti!

        Tunnetko termin retorinen heitto tai vaikka metaforam


      • Herätykseksi

        Turhaa / eksyttävää sellainen on evankeliointi joka ei johda mihinkään, joka ei koidu Kristuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Häenssä mahdollistavaan, pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa, sitä jonka ohessa (vasta) se kaikki muukin pääsisi / alkaisi tulemaan kullekin siihen rakentamiseen / yhteityöhön osallistuvalle, osansa antavalle ja sen HYVÄN osansa, turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden saajaksi.

        Se vähän jotenkin, pettävästi / eksyttävästi vain nimeksi krist. uskonnollisuus, ja siitä vähän jotain puhuminen on sitä kavalinta uskoa. Raamatun UT mukaan pahempaa kuin pakanallisuus. joka ei voi eksyttää, kun on niin selkeästi Jumalan Sanan vastaista.

        Jeesuksen nimessä... Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, vähäinen palvelijansa jaseuraajansa


    • Kirtsus

      Ei täällä saa keskustella. Pitää ainoastaan kopioida Patmokselta jotain. Kaikki muu on kielletty.

      • No toi on helppo uskoa!


      • r7ertyieyietyi

        Mitäs vikaa Patmoksessa on?


      • Sitäettä

        No sitä vikaa Patmoksessa on, että kirjoittaa rehellisesti ja Raamatullisesti.

        Paha kun haluaa eksyttää ja vihaa totuutta.
        Amen.


      • Toitoitoi
        JarmoEklund kirjoitti:

        No toi on helppo uskoa!

        No toi onkin eksyttäjän tekstiä, toi JarmoEklund ja harmissaan kun totuutta pukkaa Patmos ja hänen satunsa jää sivuun.
        Ei halua, että Patmos avustaa ja tekee lähetystyötä, mutta psykomuslimia kannustaa.


      • Kysynvaan

        Kirtsus
        10.2.2015 15:28
        Ei täällä saa keskustella. Pitää ainoastaan kopioida Patmokselta jotain. Kaikki muu on kielletty.
        ________________________
        Mitä profetaallista,palstanaihealueesta ja asiallista tekstiä sinulta on kielletty kirjoittamasta?


      • Voivoi

        Mitä niin?


    • susimäenkulkija

      NImimerkki herätykseksi, ilm. aikaisemmin nimimerkillä Jeesuksen nimessä, ihan asiaa kirjoitat. Jonkun aikaa palstalla olleena (seitsemän kuukautta) tuntuu vaan, että aina vaan saman litanian tänne laitat. Eipä siinä mitään, kun olet ihan oikeassa, niin voi samakin kirjoitus toimia , kun on uusia palstalle tulijoita kirjoitustasi lukemaan. Olisi kuitenkin kiva, jos välillä voisit ohi tuon vakikirjoituksesi jotain muutakin tuoda tälle palstalle. Mutta kuinka parhaaksi näet.

      • Herätykseksi

        No sitä lisää sitten vasta asiallisesti / rakentavasti keskustelujen myötä. Nämähän onkin vasta Raamatun UT mukaisesta, apostolisesta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavasta Kristillisyydestä kiinnostumiseen herätykseksi, keskustelujen aloitukseksi alustuksia. Nämä foorumit on tarkoitettu Kristillisyydestä (Raamatun UT mukaisuus) asiallisesti ja rakentavasti keskusteluille.

        Jeesuksen nimessä... valistaen ja muistuttaen. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätykseksi

      Mistä johtuu kun kukaan ei halua alkaa keskustelemaan, Kristillisesti, kaikille hyväksi Kirtsusken Jeesuksen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Raamatun UT mukaisuudessa / Häenssä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa rakentavasti, johon Kristukseen Jeesukseen uskovat ovat tästä pahan vallassa olevasta, jo Luojan puolelta TUHOON tuomitusta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhista ja politiikasta ULOS kutsuttuja.

      Jeesuksen nimessä... mikä ketäkin estää tälle kaikille hyväksi Jumalan VALTAKUNTA, kaikessa täydellisyys, kullekin turvallisen ja turvatun, kiakinpuolisen hyvinvointi elämnän ja tulevaisuuden mahdollistasvalla ja takaavalle, päämääräiselle tielle lähtemästä?

    • 000001

      Palstan nimi pitäisi muuttaa. Se voisi olla vaikkapa "Kopioi tänne fundamentalistista julistamista Mellerin Leon ja faniensa teksteistä".

      • Herätykseksi

        Ei niin vaan tänne vain kaikki Kristuksen Jeesuksen seurakuntaa ja seurakuntiaan rakentavat profetoimiset arvosteltaviksi, ja ne oikeiksi todetut, Raamatun UT mukaiset, käytännössä täytäntöön tähtäävästi ja johtavasti, kaikessa täydellisyys päämäräisesti tavoiteella ja tarkoituksella Raamatun UT, apostolisen seurakunta opin mukaiseksi ja mukaisesti toimiviksi laitettavaksi.

        Jeesuksen nimessä...valkeudeksi. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa. Hänen, kaikille hyväksi "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / herätykseksi riittävää seurakuntaansa ja seurakuntiaa rakentavaksi kutsuttu / apomoitettu.


      • Stopatelle

        000001
        12.2.2015 13:11
        Palstan nimi pitäisi muuttaa. Se voisi olla vaikkapa "Kopioi tänne fundamentalistista julistamista Mellerin Leon ja faniensa teksteistä".
        ______________
        Sieltä tulee profetaallista palstan aiheen mukaan, joten jos et kestä, käännä lehteä.
        Ei auta pulinat.


      • 000000000002

        Hevonpaskaahan sieltä tulee. Mutta sama tuo minulle. Ei se minua haittaa että karkotat palstalta muut uskovat pois. Päin vastoin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe