Tehkää hyvää

Tämän kaltaisia sano sain.

"Kaikki rummut ja vaskisoitteimet tehkööt hyvntekeväisyyttä."

Sanoa mietittyäni, tulen siihen tulokseen, että koska noilla soittimilla ylistettiin Jumalaa, niin niillä tarkoitetaan niitä, jotka ylistävät Jumalaa, että menkööt ja tehkööt hyväntekeväisyyttä ylimääräisellä osallaan.

25

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitäminävaanettä

      Pitäisköhän sitä kysästä Herralta kunkin erikseen, että mitä Hän haluaisi minun tekevän, missä tekevän ja milloin tekevän? Siinä vastausta odotellessa sitä voisi sitten tutkailla mahdollisuuksiaan.
      Omat eväät ei pitkälle riitä, mutta jos Jeesuksen tahto on niin ihmeitä tapahtuu.

      • Te ette katso Herraan kun kyselette, vaan omiin himoihinne, eikä parannusta sen vuoksi synny.

        Joutaviin asioihin te olette aina valmiita, ja Herralta kysymnättäkin, mutta ette hyväntekeväsisyyteen, vaikka sitä tulisi tehdä ja siihen Raamatun kirjoitukset myös ohjaavat.

        Jos te ette usko Raamatun kirjoituksia, niin miten te voitte uskoa Herraan, tai häneltä mitään kysyä, sillä ensin teidän tulisi tulla kuuliaseksi kirjoituksille, jotta voisitte kasvaa tuntemaan Hengen ja oppia Totuuden hengeltä, joka Herran sanaa maailmassa opettaa.

        Älkää jääkö hedelmättömiksi.


    • Ihmeitä

      En minä ainaskaan tee päätöksiä, ellei Herra anna vahvistusta.
      Kokemusta on. Kerran pyydettiin yhteen jutskaan, ihmettelin. Suostuin ja mielestäni menestyin liian hyvin voimiini nähden. Herra puhui, että se juttu oli häneltä. Ihan maallinen juttu oli, mutta Herra sanoi, että ei ne puheet, vaan ne teot. Hän kertoi myös, että ihmiset ympärilläsikin ihmettelevät tulosta.

      • Vitkastelulta tuo kuulostaa, jos jää pohtimaan, että antaakko köyhälle vai ei ja siinä vastausta odotellesa on käyttänytkin sitten jo ne varat johonkin täysin turhaan, ja siinäkö tapahtuu sitten Jumalan tahto?

        Kyllä siinä on tapahtunut lihan tahto.

        Tehkää siis hyvää ja antakaa omastanne puuttessa oleville, jotta ette jäisi mammonan palvelijoiksi, vaan teidät katsottaisiin Jumalan ja Herran palvelijoiksi.


      • 79856

        Koko ajan menee pieni osa hyväntekeväisyyteen. Niitä en edes laske mihinkään. Ajattelen niiden ulkopuolista toimintaa, että mitä vielä tehtävissä.


      • 79856 kirjoitti:

        Koko ajan menee pieni osa hyväntekeväisyyteen. Niitä en edes laske mihinkään. Ajattelen niiden ulkopuolista toimintaa, että mitä vielä tehtävissä.

        Pakanatkin kykenevät antamaan jonki lantin hyväntekeväisyyteen, ei siinä mitään ihmeellistä ole, mutta antaa kitsatelematta omastanne, niin te ette ole kute pakanat.

        Ja toki muutakin on hyvä tehdä, mutta varokaa, että ette jää mammona palvelijoikisi, kuten liha teitä vetää jäämään, kaikilla verukkeillaan.

        Hyväntekeväisyydestä ei pidäkkään tehdä itsessään mitään suurta lukua, mutta sitä olisi kyllä tehtävä silti.

        Ja tuo mainitsemasi ulkopuolinen toiminta on myös syytä kakikkien tarkistaa, että se on Jumalan mien mukaista toimintaa, sillä tänään usein kristillisten toiminta on jotakin heidän itsensä keksimää toimintaa, ennemmin kuin Hengen mukaista.

        Olkaa varovaisia, älkää eksykö.


    • Johannes kastajan parannuksen saarnaa kansalle.

      10. Ja kansa kysyi häneltä sanoen: "Mitä meidän siis pitää tekemän?" 11. Hän vastasi ja sanoi heille: "Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin". (Luuk 13:10-11)

    • Miksi edes puhua hyväntekeväisyydestä näin subjektiiviseen säävyyn, koska se on kerskailun syntiä. Jokainen tietää itse mihin on laittanu mitäkin ja laskekoon sen jos katsoo hyväksi viedä senkin laskukasan Taivaaseen tyrkylle, jos siellä joku arvostaisi sitä. Tiedän sanoa varmuudella ettei kannata laskea, ei hyviä eikä pahoja tekoja, vaane elää itse Paavalin roomalaiskirjeen oppien mukaan.
      Minä aion elää armossa ja teen niitä tekoja jotka hyväksi olen kulloinkin katsonut ja pyrin elämään mahdollisimman Jumalan tahdonmukaista elämää. Ei parannuksen teko ole sitä että antaa puolet omaisuudestaan, mutta kukapa meistä on koskaan siihenkään edes kyennyt.
      Jos Jumala on ihmisen luonut kuvakseen, niin kyllä hän on viisaudessaan nähnyt meidän heikkoutemme ja ottanut sen kaiken huomioon. Ei ole olemassakan sellaista mikä estäisi pelastuksemme pelkän luonteenlujuuden tms. kautta. Siksi Paavali sanookin, henki olisi altis mutta liha on heikko. Eli henki olisi altis kuuliaisuuteen mutta liha ei. Tämän osan syntisyyttämme Jeesus täyttää meidän vajavuuttamme TEOISSA.
      Lihaa pitää kuolettaa muttei se onnistu kuitenkaan, sen näytti koko suuri juutalainen kansa Mooseksesta aina tähän päivään saakka, sieltä vain yksi onnistui ja se oli Jeesus Kristus. Hänen isänsä antoi pojalleen maailman herruuden, koska muuten hänen olisi syötävä sanansa, koska synnin palkka on kuolema. Kun hän antoi maailman pojalleen, siinä meni myös langennut ihmiskunta, joten saamme olla vapaita synnin ikeestä. Se ei tarkoita että nyt voisimme tehdä syntiä mielin määrin, kuten Luterilainen kirkko taitaa opettaa... että Jeesus on anteeksiantoautomaatti, ilman katumusta, mutta kun katumatonta syntistä elämää viettää myös se, joka luulee itseään synnittömäksi. Ei sellainen ole armon piirissä, vaan jää tekoineen armon ulkopuolelle.

      • Sinä Jarmo olet mies, joka syyttäisi varmasti Johannes kastajaakin kehoituksestaan, mutta usko, tai älä mutta meidän tulee tehdä hyvää ja kehoittaa myös siihen toisia, vaikka tämä järjellinen selitys ei sinuun tehoa, sillä olet valheellinen ja puolustat vahettasi, joten olet joutun luopumaan järjellisestä väittelystä.

        Rakas veljeni Paavali ei ole sinun kaltainen, eikä kehoita kuten sinä, ja se voidaan kyllä todistaakkin tarvittae.

        Missä hän kehoittaa että hyviin töihin ei saa ohjata ketään? Eikö hän puhu juutalaisten laista, jonka tekoja tekemällä ei tulla vanhurskaaksi?

        Mutta sinä tulkitset, että tekoja tekemällä ei tulla vanhurskaaksi, vaikka siinä on kyse juutalaisten laine teoista, joilla ennen ajateltiin että tullaan vanhurskaaksi.

        Huono puu sinä olet, etkä saata hyvää hedelmää tehdä, kun lopuksi aina muistat jakaa tuon valheen hapatteesi, että kukaan ei voi tulla synnittömäski, vaan että tulee jäädä syntiseksi, mikä on valhe, eikä kukaan sellaista oppia Raamatussakaan anna, mutta sinua se ei estä puhumasta niin.

        Sinä olet mieltynyt synteihisi ja siksi sanot, että synneistä ei pääse, ja valhetta sinä palvelet ja eksytät ihmiset totuudesta.

        Käänny tielläsi ja tee parannus synneistäsi.


    • Tunnemmeko itsemme hyväntekijäksi vai hyväosaiseksi kun annamme? Ei siis ole kysymys siitä annammeko vai emme, vaan kun annat, niin tunnetko itsesi paremmaksi ihmiseksi?
      Kannattaa oikeasti lähestyä tätä asiaa objektiivisesti siten, miten haluaisit naapurisi hyvän tekemisenkin nähdä. Miltä susta tuntuu, jos naapurisi kertoo antaneensa hyväntekeväisyyteen saamastaan lottovoitosta miljoonan? MIten sinä suhtautuisit oman lottovooittosi kanssa siihen?
      Vain tekojensa seuraaja ei voi nähdä Johanneksen ironista viestiä. Tämä "Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin". (Luuk 13:11) on verrannollinen Jeesuksen sanoihin samasta aiheesta toisin päin käännettynä, (Matt. 18:8) Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.
      Molemmat ovat meille mahdottomia tehdä täysin oikein. Meillä omassa vaatekaapissa ainakin kymmenen paitaa ja jos teet kuten Johannes kastaja sanoi, niin anna yhdeksän pois, koska et sinä tarvitse kuin yhden.
      Parasta on siis olla brassailematta yhtään antamisiemme kanssa. En minä halua teille kertoa uhrauksistani. Se on minun sydämeni asia. Sen sijaan tämä Ainasoja vääristelee sanomaani, että minä vihaan auttamista ja vihaan hyviä tekoja, päin vastoin. Teistä ei kukaan tiedä mitä minä olen tehnyt ja niin asia jääköön, se on minun ja Jumalan välinen asia. Sen sijaan kehoitan jokaista antamaan omastaan sitä tarvitseville... mihin ne sitten menevätkään, niin vaikea sanoa. Jos joskus annoit Pirkko Jalovaaralle, niin hän ei käsittääkseni vienyt rahojasi ihan oikeaan paikkaan, vaan ne meni hänen uuteen telkkariin tai autonsa talvirenkaisiin.
      Menkää hyvät ihmiset kaduille ja etsikää ne joita haluatte auttaa, ei tilisiirto afrikkaan saavuta juuri muuta kuin joku virkailija saa palkkansa.

      • Voi sinua, kun ajaudut noihin päättömiin sevityksiisi valhetta puolustaessasi.

        Käänny tekemään sitä hyvää ja kehoittamaan hyvän tekoon, niin huomaat, että Raamatun sanakaan ei ole niin monimutkainen ja kiemura, kuin se nyt sinulle on, kun et suostu sitä ymmärtämään sillä oikealla tavalla, vaan haluat sitä vääntää, itsekkääseen elämääsi sopivammaksi.

        Jos sinä et kykene täyttämään annettuja kehoituksia, niin ei se tarkoita, ettei kukaan muukaan kykene, vaan että sinä et kykene.

        Mutta sinä opetat tosiaan omaa vajavaisuuttasi, johon olet mielistynyt, mutta Jumalan sanaa sinä et opeta oikealla.

        Ja pitääkö sinun tuoki asia turmella omalla turmeltuneella mielleläsi, että kaikkein köyhimmille ei kannata lähettää mitään, vaan ainostaan Suomessa oleville, jotka ovat vielä hyvin voivia ihmisä, joihinin muihin verrattuina? Toki heitäkään unohtamatta.

        Mutta tässä se taas nähdään, että huono puu ei saata tehdä hyvää hedelmää.

        Tee parannus, sillä sinä et tiedä mihin olet menossa.


      • Ja lisätäkseni vielä, että pitäkää se mitä suunilleen elääksenne tarvitsette ja antakaa loput niille joilla on puuttetta kaikesta, älkääkä eläkö hekumoiden ja tuhlaten varojanne omien sydäntenne halujanne täytellen, sillä näin tehdesänne Jumalan sana ei saa teissä tilaa.


      • mikko.ainasoja kirjoitti:

        Voi sinua, kun ajaudut noihin päättömiin sevityksiisi valhetta puolustaessasi.

        Käänny tekemään sitä hyvää ja kehoittamaan hyvän tekoon, niin huomaat, että Raamatun sanakaan ei ole niin monimutkainen ja kiemura, kuin se nyt sinulle on, kun et suostu sitä ymmärtämään sillä oikealla tavalla, vaan haluat sitä vääntää, itsekkääseen elämääsi sopivammaksi.

        Jos sinä et kykene täyttämään annettuja kehoituksia, niin ei se tarkoita, ettei kukaan muukaan kykene, vaan että sinä et kykene.

        Mutta sinä opetat tosiaan omaa vajavaisuuttasi, johon olet mielistynyt, mutta Jumalan sanaa sinä et opeta oikealla.

        Ja pitääkö sinun tuoki asia turmella omalla turmeltuneella mielleläsi, että kaikkein köyhimmille ei kannata lähettää mitään, vaan ainostaan Suomessa oleville, jotka ovat vielä hyvin voivia ihmisä, joihinin muihin verrattuina? Toki heitäkään unohtamatta.

        Mutta tässä se taas nähdään, että huono puu ei saata tehdä hyvää hedelmää.

        Tee parannus, sillä sinä et tiedä mihin olet menossa.

        Jeesus Kristusko on se valhe, koska hänessä minä olen armoa osoittanut haettavaksi?
        Minun on äärettömän helppo olla oikeassa, koska haluan kertoa kaikille, ettei tekonne teitä vie taivaaseen, vaan armo Jeesuksessa Kristuksessa. Ei kaikki voi olla hyväntekijöitäkään, eikö sitten ne köyhät, jotka eivät kykene ketään auttamaan pääse taivaaseen, koska he eivät koskaan voineet ketään auttaa?
        Etkö näe kuinka nurkkaan sinut tekoinesi voidaan ajaa. Et koskaan löydä rauhaa tekojesi maineen varassa. Löydät rauhan VAIN JOS TUNNUSTAT SYNTISYYTESI Jeesukselle Kristukselle ja pyydät jokapäiväistä veren suojaa hänessä ja lakkaat suorittamasta. Tuo tekojen kautta taivaaseen on vähän sama kuin viidakon lait, (saa_tanan laki) vahvimmat jäävät eloon.


      • JarmoEklund kirjoitti:

        Jeesus Kristusko on se valhe, koska hänessä minä olen armoa osoittanut haettavaksi?
        Minun on äärettömän helppo olla oikeassa, koska haluan kertoa kaikille, ettei tekonne teitä vie taivaaseen, vaan armo Jeesuksessa Kristuksessa. Ei kaikki voi olla hyväntekijöitäkään, eikö sitten ne köyhät, jotka eivät kykene ketään auttamaan pääse taivaaseen, koska he eivät koskaan voineet ketään auttaa?
        Etkö näe kuinka nurkkaan sinut tekoinesi voidaan ajaa. Et koskaan löydä rauhaa tekojesi maineen varassa. Löydät rauhan VAIN JOS TUNNUSTAT SYNTISYYTESI Jeesukselle Kristukselle ja pyydät jokapäiväistä veren suojaa hänessä ja lakkaat suorittamasta. Tuo tekojen kautta taivaaseen on vähän sama kuin viidakon lait, (saa_tanan laki) vahvimmat jäävät eloon.

        Jos jollakin ei ole rahaa, niin hän toki tekee jotakin muuta sitten, mutta oleellista on se että autettaan miten voidaan, mutta jos joku täällä sanoo, että ei ole varaa auttaa, niin hän todennäköisimmin valhettelee.

        Muistakaa tehdä hyvää ja jakaa osatanne, sillä sen kaltaisiin uhreihin Jumala mielistyy.

        16. Mutta älkää unhottako tehdä hyvää ja jakaa omastanne, sillä senkaltaisiin uhreihin Jumala mielistyy. (Hep 13:16)

        Ja vielä rakkaan veljemme Paavalin kehoitus aikansa seurakuntalaisille

        10. vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, (Kol 1:10)


      • mikko.ainasoja kirjoitti:

        Jos jollakin ei ole rahaa, niin hän toki tekee jotakin muuta sitten, mutta oleellista on se että autettaan miten voidaan, mutta jos joku täällä sanoo, että ei ole varaa auttaa, niin hän todennäköisimmin valhettelee.

        Muistakaa tehdä hyvää ja jakaa osatanne, sillä sen kaltaisiin uhreihin Jumala mielistyy.

        16. Mutta älkää unhottako tehdä hyvää ja jakaa omastanne, sillä senkaltaisiin uhreihin Jumala mielistyy. (Hep 13:16)

        Ja vielä rakkaan veljemme Paavalin kehoitus aikansa seurakuntalaisille

        10. vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, (Kol 1:10)

        Jos joku on vammainen, ikuisesti muiden autettavana ja passattavana, hän joutuu siksi helvettiin vai? Tai ihminen joka sairastuu myöhemmällä iällä mm. masennukseen tai muuhun sellaiseen, jolloin hyvä että sängystä ylös pääsee... yksin jätetty perheenäiti maassa, jossa ei ole sosiaaliturvaa... näitä olisi kaikkia mahdollisia.
        Tää on niin yksinkertainen juttu, se joka kykenee hyväntekoon, niin hyvää tehköön... koska niin pitääkin tehdä, EIKÄ SE OLE MIKÄÄN CREDIT taivaskortin saldona. Kaikki pyrkiköön välttämään pahuutta, me emme ole täydellisiä, me elämme pahassa maailmassa, emmekä välty katkeryyksilta, suuttumuksilta tai pahoilta ajatusrikoksilta, puhumattakaan Jumalaa kohtaa tehdyiltä rikoksilta. Me tarvitsemme tähän SEN JOKA TEKI JA LUNASTI MAAN ja sen asukkaat. Häneen uskossa me saamme rauha sydämeemme, hyvien tekojen halun kehumatta niillä Suomi24 palstoilla ja sen matkalipun taivaaseen, jossa ei ole credit rivejä. Palkka on yksi denari, koska ei ole pienempiä, eikä suurempia rahayksiköitä olemassakaan, on vain yksi ainoa ikuinen elämä, eikä puoltatoista, eikä neljäsosaa ikuista elämää. Sen tarjoaa Jeesus Kristus sillä ehdolla että tunnustamme syntisyytemme ja siinä saamme olla vapaita tekojemme vankilasta.
        Tämä ei tarkoita sitä minkä tuolla jo MONESTI olen joutunut umpiluuhun takomaan, etteikö me osattaisi tehdä hyviä tekoja ja välttää syntiä. Siitähän armossa ei ole kyse.


      • JarmoEklund kirjoitti:

        Jos joku on vammainen, ikuisesti muiden autettavana ja passattavana, hän joutuu siksi helvettiin vai? Tai ihminen joka sairastuu myöhemmällä iällä mm. masennukseen tai muuhun sellaiseen, jolloin hyvä että sängystä ylös pääsee... yksin jätetty perheenäiti maassa, jossa ei ole sosiaaliturvaa... näitä olisi kaikkia mahdollisia.
        Tää on niin yksinkertainen juttu, se joka kykenee hyväntekoon, niin hyvää tehköön... koska niin pitääkin tehdä, EIKÄ SE OLE MIKÄÄN CREDIT taivaskortin saldona. Kaikki pyrkiköön välttämään pahuutta, me emme ole täydellisiä, me elämme pahassa maailmassa, emmekä välty katkeryyksilta, suuttumuksilta tai pahoilta ajatusrikoksilta, puhumattakaan Jumalaa kohtaa tehdyiltä rikoksilta. Me tarvitsemme tähän SEN JOKA TEKI JA LUNASTI MAAN ja sen asukkaat. Häneen uskossa me saamme rauha sydämeemme, hyvien tekojen halun kehumatta niillä Suomi24 palstoilla ja sen matkalipun taivaaseen, jossa ei ole credit rivejä. Palkka on yksi denari, koska ei ole pienempiä, eikä suurempia rahayksiköitä olemassakaan, on vain yksi ainoa ikuinen elämä, eikä puoltatoista, eikä neljäsosaa ikuista elämää. Sen tarjoaa Jeesus Kristus sillä ehdolla että tunnustamme syntisyytemme ja siinä saamme olla vapaita tekojemme vankilasta.
        Tämä ei tarkoita sitä minkä tuolla jo MONESTI olen joutunut umpiluuhun takomaan, etteikö me osattaisi tehdä hyviä tekoja ja välttää syntiä. Siitähän armossa ei ole kyse.

        Ihminen voi päästä synneistään ja siihen tulee pyrkiä, että ei syntiä enään tee.

        Mutta tämä onnistuu vain, jos annate todella itsenne Krstukselle ja oman elämänne, jättäen sen vanhan taaksenne, tullaksenne siihen varsinaiseen elämään, joka on Kristuksessa.

        Hillitään minä sinua Jarmo ohjaisin, jotta voisit tulla tuntemaan Jumalan tahdon, niin kuin se on tarkoitettu tuntea.

        Pyhity tavoiltasi, ja mukaudu jumaliseen luonteeseen, hyläten kaiken lihallisen hillittömyyden, sillä se sotii Henkeä vastaan ja viettelee sinua pois Jumalan ja Herran tuntmisesta.

        Tässä rakkaan veljemme Paavalin tosi opetus.

        5. Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli. 6. Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha; 7. sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. 8. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset. (Room 8:5-8)

        Kuolettakaame siis tämä lihallinen ja siis maallinen mielemme, joka ei tahdo alistua Jumalan tahtoon, vaan ohjaa meitä toteuttamaan omia halujamme.


    • Eihän siinä...
      -toinen kehottaa omien tekojensa kautta taivastielle
      -toinen kehottaa Jeesuksen tekojen kautta taivastielle
      Aivan simppeliä mielestäni ja näistä kahdesta saa valita, mikäli mielii sinne.

      • Hyväniin

        Jarmo. sinä alat oppia.


      • Älä vääristä sanaani, sillä ne teot joihin kehoitan ovat tekoja Kristuksessa, se ovat uskon tekoja ja tekevät uskosta elävän.

        Käänny sinä rehellisestä sydämestäsi Jumalan puoleen ja lakaa panetelemasta hyviin tekoihin kehoitavia, sillä niin tehdessäsi sinä sodit totuutta vastaan, etkä voi sitä tuntea.


    • Kertokaa toki joku, jos olette mielestänne tehneet jotain niin hyvää, että se pitäisi erikseen mainita CV:ssänne kun menette Taivaan portille. Mulla ei ainakaan ole yhtään riviä. Armosta minä menen, viimeisessä tupakkavaunussa vaikka... kunha pääsen.

      • Kyse on siitä, että onko sinulla Hengen mieli, vai lihan mieli, että oletko elänyt elämäsi Hengen mukaan, Jumalan tahtoa noudattaen, vai lihan mukaan. omia himojasi seuraillen.

        Liha on kuolemaksi, mutta Henki elämäksi.


      • mikko.ainasoja kirjoitti:

        Kyse on siitä, että onko sinulla Hengen mieli, vai lihan mieli, että oletko elänyt elämäsi Hengen mukaan, Jumalan tahtoa noudattaen, vai lihan mukaan. omia himojasi seuraillen.

        Liha on kuolemaksi, mutta Henki elämäksi.

        Siitähän tässä koko ajan onkin kyse... olen koko ajan koittanut sanoa ettei tekomme meitä vanhurskauta, vaan henkemme Pyhässä Hengessä. Sinä Mikko rakas olet vaan koko ajan nähnyt "jarmoonpahajarmoonpaha" koska sanon olevani syntinen. TEOISSANI, vaan en hengessäni. Kristuksessa olen vitivalkoinen, vailla pienintäkään syntiä.


      • mikko.ainasoja kirjoitti:

        Kyse on siitä, että onko sinulla Hengen mieli, vai lihan mieli, että oletko elänyt elämäsi Hengen mukaan, Jumalan tahtoa noudattaen, vai lihan mukaan. omia himojasi seuraillen.

        Liha on kuolemaksi, mutta Henki elämäksi.

        Siitähän tässä koko ajan onkin kyse... olen koko ajan koittanut sanoa ettei tekomme meitä vanhurskauta, vaan henkemme Pyhässä Hengessä. Sinä Mikko rakas olet vaan koko ajan nähnyt "jarmoonpahajarmoonpaha" koska sanon olevani syntinen... LIHASSANI, vaan en hengessäni. Kristuksessa olen vitivalkoinen, vailla pienintäkään syntiä.


      • JarmoEklund kirjoitti:

        Siitähän tässä koko ajan onkin kyse... olen koko ajan koittanut sanoa ettei tekomme meitä vanhurskauta, vaan henkemme Pyhässä Hengessä. Sinä Mikko rakas olet vaan koko ajan nähnyt "jarmoonpahajarmoonpaha" koska sanon olevani syntinen... LIHASSANI, vaan en hengessäni. Kristuksessa olen vitivalkoinen, vailla pienintäkään syntiä.

        Et sinä ole Jarmo puhdistunut lihallisuudestasi, ja jos niin väität niin petät itseäsi, ja toisinaan sinä myös myönnät tämän mutta toisinaan et, joten se jo kertoo sinun lihallisesta arvomaailmastasi, joka ei ole pyhä.

        Nöyrry tämänä asian edessä, kuten sanot usein tekeväsi, mutta mitä emme vielä ole koskaan nähneet tapahtuvan.

        Sinä et usko synnittömään elämään ja siksi et voi päästä lihallisesta mielestäsi eroon, koska et usko, että voit päästä.

        Sinun syntinen lihasi vielä ohjailee sinua, mutta kuoleta se lihallinen milesi, sen Hengellisen mielen tieltä pois.

        Myönnä virheesi, äläkä aina yritä sanoa, että "Sitähän juuri yritin sanoa" vaikka et oikeasti yrittänykää, sillä tämän kaltainen käytös on lihalisen mielen käytöstä, ei Hengellisen, sillä Hengellinen on puhdas kaikesta tuon kaltaisesta, ja voi kunpa sinäkin jo tämän voisit ymärtää.

        Jumalassa ei ole pimeyttä, kuten sinussa on, vaikka sitä sanot valoksi, mutta se ei ole sitä, vaan pimeyttä.

        Ja Herra opettaakin, että katsokaa, että se valo joka teissä on, ei ole pimeyttä vaan valoa.


      • mikko.ainasoja kirjoitti:

        Et sinä ole Jarmo puhdistunut lihallisuudestasi, ja jos niin väität niin petät itseäsi, ja toisinaan sinä myös myönnät tämän mutta toisinaan et, joten se jo kertoo sinun lihallisesta arvomaailmastasi, joka ei ole pyhä.

        Nöyrry tämänä asian edessä, kuten sanot usein tekeväsi, mutta mitä emme vielä ole koskaan nähneet tapahtuvan.

        Sinä et usko synnittömään elämään ja siksi et voi päästä lihallisesta mielestäsi eroon, koska et usko, että voit päästä.

        Sinun syntinen lihasi vielä ohjailee sinua, mutta kuoleta se lihallinen milesi, sen Hengellisen mielen tieltä pois.

        Myönnä virheesi, äläkä aina yritä sanoa, että "Sitähän juuri yritin sanoa" vaikka et oikeasti yrittänykää, sillä tämän kaltainen käytös on lihalisen mielen käytöstä, ei Hengellisen, sillä Hengellinen on puhdas kaikesta tuon kaltaisesta, ja voi kunpa sinäkin jo tämän voisit ymärtää.

        Jumalassa ei ole pimeyttä, kuten sinussa on, vaikka sitä sanot valoksi, mutta se ei ole sitä, vaan pimeyttä.

        Ja Herra opettaakin, että katsokaa, että se valo joka teissä on, ei ole pimeyttä vaan valoa.

        Hohhoijaa, sama hyödytön farssi vaan jatkuu... Pakko puhua tämä selvyyden vuoksi kolmannessa persoonassa, anteeksi siis:
        Ainasoja syyttää Jarmoa syntisyydestä, jonka Jarmo auliisti tunnustaa ja loppua tälle ei tässä elämässä koskaan tule, kunnes paljastuu mihin kukin luottamuksensa on asettanut.
        Molempien osalta nämä keskustelutkin ovat silkkaa syntiä sekä toisiamme, että Jumalaa kohtaan. Todisteena siitä on se tosiasia, ettei kukaan näistä loputtomista paskakeskusteluista nauti, paitsi saa_tanan omat, vaan kaikki osapuolet kärsivät lähinnä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      316
      7118
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2174
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1601
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1419
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1133
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1127
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      1009
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      853
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      49
      837
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe