Onko kolmas maailmansota alkanut?

Onkyllä

By David Dolan (suom. Samuel Korhonen)

Kun puhuin hiljattain Amerikan Tyynenmeren luoteisrannikolla, jossa nyt asustan elettyäni Israelissa 33 vuotta, kerroin yleisölleni sanasta, jonka jaoin viime tammikuussa eräässä messiaanisessa seurakunnassa aivan New York City’n ulkopuolella. Seurakuntaa johtaa Jonathan Cahn, joka kirjoitti bestseller-romaanin Harbinger (Airut). Kuten useimmat tiedätte, kirja keskittyy mahdollisesti lähestyvään jumalalliseen tuomioon Amerikalle. Minun on määrä puhua Jonathan’in seurakunnassa taas tulevan tammikuun 16. ja 18. päivä.

Sanomani viime tammikuussa koski sanaa, jonka ymmärsin kaikkivaltiaan Herran jakaneen kanssani rukouksen aikana loppuvuodesta 2013. Minua käskettiin varoittamaan seurakuntalaisia, että vuosi 2014, silloin juuri alkamassa, tulisi päättymään läheisesti muistuttaen vuotta 1914. Se oli silloin, kun se ”Suuri Sota” – joka myöhemmin nimettiin ensimmäiseksi maailmansodaksi – puhkesi Keski-Euroopassa.

Kun jäljellä on vain vähän yli kuukausi, ennen kuin siirrymme vuoteen 2015, en ole yksin vahvasti epäilemässä, että nykyisin esiintulevat useat kansainväliset kehitykset voidaan todella esittää tulevaisuuden historian kirjoissa uuden globaalin sodan genesiksenä.

Kommentoiden hiljattain kasvavaa todistusaineistoa, että maailma on liukumassa kohti uutta monen valtion konfliktia, amerikanjuutalainen poliittinen aktivisti Noam Chomsky ennusti, että se mitä todennäköisimmin ”enteilisi ihmisrodun loppua”. Entinen neuvostojohtaja Mihail Gorbatshov toisti tätä sanoen, että paheneva globaali tilanne on käymässä päivä päivältä pahaenteisemmäksi.

Kaksi sotarintamaa avautuu

Kaksi kirskuvaa kansainvälistä kehitystä tänä vuonna voivat hyvin olla asettamassa paikoilleen uudelle maailmanpalolle räjähdysaineen, joka voisi lopulta saada suunnattomat uhriluvut kummassakin aikaisemmassa maailmansodassa kalpenemaan vertailussa. Ensimmäinen kehitys on nopeasti paheneva Venäjän aggressio eteläisessä Keski-Euroopassa ja muualla ympäri maailman. Tämä tulee esiin, kun yhä itsevaltaisempi Venäjän voimamies, Vladimir Putin, jatkaa ilmeisiä ponnistelujaan herättää eloon romahtanut neuvostoimperiumi. Hänen toimensa ovat jo johtaneet uuteen Idän ja Lännen ”kylmään sotaan”. Monet poliittiset analyytikot varoittavat, että Putin’in aggressiiviset toimet tähän mennessä voivat olla merkki hänen valmiudestaan, ellei tarkoituksestaan, viedä kotimaansa ja planeetta vielä uuteen globaaliin suurpaloon, johon mahdollisesti sisältyy molemminpuolisia ydinaseiskuja. Viimeisissä liikkeissään Putin on selvästi testannut Lännen halua vastustaa pahenevaa sotilaallista aggressiotaan siirtämällä naamioimattomia venäläisiä sotilaita ja varusteita Ukrainan itäosaan. Muistanet, että aiemmin tänä vuonna Venäjän johtaja kaappasi haltuunsa Ukrainan sijainniltaan strategisen Krimin niemimaan, mikä on antanut Moskovalle uuden tärkeän merisataman Lähi-Idän lähivesillä.
Jatkuu..
https://ajankohtainen.wordpress.com/2014/12/16/onko-kolmas-maailmansota-alkanut/

26

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olemmejosodassa

      Kyllä Ukrainassa on ammuttu kolmannen maailmansodan ensilaukaukset. Voi mennä vielä pari vuotta ennenkuin tuo sota laajenee kolmanneksi maailmansodaksi.

      Tämä pitäisi nyt ottaa Suomenkin huomioon. Kolmas maailmansota on todellakin jo alkanut.

      • jens_morjens

        Joidenkin mielestä WTC-isku vuonna 2001 pani WW3:n liikkeelle.


    • Kannattaa muistaa Norjalaisnaisen näky. 90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos. Seuraavassa pieni ote siitä:

      Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta - ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.
      Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

      Tässä kokonaisuudessaan:
      http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Norjalaisen naisen naky vuodelta 1968.htm

      • JoRiittää1

        "He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt".

        Tuo ei ainakaan ole toteutunut. Missä muualla maailmassa voit tulla valmiiseen pöytään ja alkaa vaatimaan kantaväestöltä sitä sun tätä ? Ja mitä saamme kiitokseksi ? Olemme kuulemma vain vääräuskoisia rasisteja..


      • jens_morjens
        JoRiittää1 kirjoitti:

        "He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt".

        Tuo ei ainakaan ole toteutunut. Missä muualla maailmassa voit tulla valmiiseen pöytään ja alkaa vaatimaan kantaväestöltä sitä sun tätä ? Ja mitä saamme kiitokseksi ? Olemme kuulemma vain vääräuskoisia rasisteja..

        Näkökulmaa. Jumala antoi meille rauhan ja leivän yltäkylläisyyden, mutta me käänsimme Hänelle selkämme ja aloimme kehua itseämme. Meistä tuli luopiokansa.
        Hes. 16:49
        Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
        > Suomen "alasajo" on tahallista. Jumala sallii sen, koska Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin. <
        http://opsti.japo.fi/nwo.htm
        Kaikesta huolimatta Jumala rakastaa meitä. Sen tähden Hän kurittaa meitä. Hän saattaa jopa pitää meitä rakkaana tuhlaajapoikanaan:)
        http://fkf.net/Kadonneet/Oulu11061961.jpg
        http://fkf.net/Kadonneet/index.html#profeetallinen


      • KTSEiKirj

        Tää on paras kohta:

        "He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan."

        Rasistilössi saa siis sitä mitä tilaakin.

        HYVÄ!


      • eskonen
        JoRiittää1 kirjoitti:

        "He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt".

        Tuo ei ainakaan ole toteutunut. Missä muualla maailmassa voit tulla valmiiseen pöytään ja alkaa vaatimaan kantaväestöltä sitä sun tätä ? Ja mitä saamme kiitokseksi ? Olemme kuulemma vain vääräuskoisia rasisteja..

        Juuri noinhan juutalaisia ENNEN SOTIA kohdeltiin.


    • 2014-2015_verikuut

      2014-2015 verikuut ja auringonpimennykset voivat olla merkkeinä kyllä kolmannesta maailmansodasta ja selvästi nyt on kärjistynyt tilanne kahdellakin osa-alueella eli uskonto ja itä-länsi alueella, ja tässä vielä nähtävissä keskinäistä kytköstä selvästi.

    • Raamatussa_lisää

      Raamatussa lisää kerrottu tulevista ja Jerusalem maan napana hyvin tärkeässä keskeisessä asemassa. Maailman kahtiajakatuneisuus selvää vaikka toki pienempiä jakolinjoja on erittäin paljon sen lisäksi kuten myös epätasa-arvo on aivan mieletöntä maailman laajuisestikin katsottuna vaikka sitä ei tahdota esille tuodakaan juurikaan vaan esitetään olosuhteiden paranemisesta mieluummin huono-osaisilla.

    • Tärkeintä_ymmärtää

      Tärkeintä ymmärtää jokaisen ihmisen, että Jeesus on Tie ja Totuus ja Elämä, ja kaikki muu evankeliumin rinnalla on vähäarvoista varmuudella. Jumalassa on meidän syntymä ja elämä ja kuolema, ja Jeesuksessa ei kenenkään tarvitse kokea toista kuolemaa.

    • Höpsis

      Lukekaapa ajatuksella koko kirjoitus, niin huomaatte, että se sisältää suoranaisia valheita tai ainakin yksittäisiä väitteitä, jotka eivät pidä paikkaansa. Missä muodossa esimerkiksi Venäjä on läsnä Karibialla ja Meksikon lahdella? Ja väitetään vielä, että Obama hyväksyy tämän asiaintilan. Eli ei riitä, että kirjoituksessa tuomitaan USA:n vihollisinaan pitämät Venäjä ja Al Qaida, vaan pitää vielä tölväistä demokraatti Obamaa antamalla ymmärtää, että hän suhtautuu Venäjään lepsusti.
      Kirjoitus on republikaanilähteistä peräisin olevaa amerikkalaista propagandaa kaikki tyynni. Näitä, kuten muita vastaaviakin on ilmassa näinä päivänä.
      Ukrainan kriisi on toki pelottava ja riskialtis asia, mutta en ymmärrä, miksi siitä on noussut tällainen mediahaloo ja julkinen vääntö Suomessa, kun muistellaan niitä aikoja, kun USA oli suoraan osapuolena esimerkiksi Irakin sodassa, niin Suomessa nukuttiin yöt rauhassa eikä kirjoiteltu julkisuuteen kolmannen maailmansodan alkamisesta, vaikka yhteenotto oli laajuudeltaan vähintään vastaava tai todennäköisesti paljon laajempikin. Taitaa olla niin, että aina, kun Venäjä on mukana jossain, suomalaisilla nousee karvat pystyyn. Jäitä hattuun ihmiset!

      • Historia_opettaa

        Historia opettaa ja oletko sinä tullut tänne Irakista vai mistä?


    • Mitähän_kaikkea

      Mitähän kaikkea Kuuban ja muiden Amerikan mantereiden maissa mahtaakaan löytyä?

    • Ohjuksia_Kuubaan

      Ohjuksia Kuubaan pyrkivät Neuvostoliittolaiset viemään jo 1960-luvulla, ja nyt on aikaa tuosta kulunut jo niin pitkään, että tahtoessaan ovat pystyneet yhtä ja toista tekemään monissa Amerikan mantereiden maissa ja hyvin aktiivisia ovat olleet aatteensa ja aseidensa levittämisessä. Historia opettaa toivottavasti ihmisiä myös näissä asioissa ja toki ihan lintukodossa saamme asua niin tahtoessamme tai pilvilinnassa.

    • Missä_on_Suomen

      Missä on Suomen turva jos kriisejä syntyy? Kaikilla on hyvä olla turva Jumalassa ja Jeesus on se ainoa Välimies. Olen kuullut EU:sta.

    • EU_turva_lienee

      EU:n turvatakuut ovat kuin television lyhyet mainosiskulauseet ja mielikuvien luomista.

    • Toki_Suomella

      Toki Suomella on tarvittaessa hyvinkin vahva puolustus mahdollista vaikka sitä on heikennettykin poliitikkojen taholta miina-asiassa ja samoin puolueettomuus uskottavuuden horjuttamisella.

    • 3.maailmansodan_alku

      3.maailmansodan alun määritys on ihan moninaista, jos tästä nykyisestä se jatkuisi ja pahenisi. Miten se alku sitten voitaisiin yksiselitteisesti määrittäkkään kun monia jatkuvia konflikteja on syntynyt ja voivat vaikuttaa myös toisiinsa ja näinhän maailmansodat myös vähitellen voivat pahemmiksi kehittyäkin ja nykyään myös tiedotuksella sitä sotaa käydään.

    • Rauhoitu

      Höpö höpö propakandaa. Suur sotia ei ole tulossa. Maailma menee parempaan suuntaan ja hyvinvointi kasvaa.

      • Raamatussa_kirjoitettu

        Raamatussa kirjoitettu siitä ajasta kun ihmiset sanovat "rauha, rauha, ei mitään hätää".


      • Samoin_kirjoitettu

        Samoin on kirjoitettu "ellei niitä päiviä lyhennettäisi ei mikään liha selviytyisi elossa".


      • Toki_hienoa

        Toki hienoa, jos Suomi voi pysyä ulkopuolella kaikista tulevistakin sodista, paitsi tietysti Jeesuksessa on hyvä jokaisen pelastua ja tästä syystä tarvitsemme Jumalan hyvän varustuksen.


    • Raamatussa_totuus

      Raamatussa totuus on siitä, että kun Jeesus tulee niin tuhoaa Jerusalemissa hallinneen Babylonian kuninkaan ja kymmenen kansakunnan armeijat. Näin tuolle alueelle tulee tuhatvuotinen rauhanvaltakunta Uudessa Jerusalemissa. 3,5 vuotta Jerusalemia tallaavat pakanakansat Babylonian kuninkaan johdolla, ja milloin tämä hävityksen kauhistuksen aikakausi alkaa, kun Jerusalemia kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi, sen näemme tarkemmin kun iankaikkinen evankeliumi annetaan Ilmestyskirjan mukaan ja viimeistään silloin kun siellä Jerusalemissa pyhällä paikalla on kumarrettava kuvapatsas ja pedon merkki ihmisten otsassa tai oikeassa kädessä.

    • Vapaamuurari666

      Voiskohan juutalaisilla pankkiireilla olla aika iso syy tässä tulevassa sodassa!

      • Eskoseni

        Voipi olla niinkin... siksikö sinä vihaat niin paljon juutalaisia?


    • KäytänAivot

      Donetsk ja luganski lauet alkuperäisesti oli venäjän alueet venäjän kulttuuri ja venäjän ihmiset asuneet siellä yli 1000vuotta. Vuonna 1917, 12 joulukuuta alueet yhdistetty ukrainaan silloin ukraina itse oli venäjän osa. Venäjän ensimmäinen pääkaupunki Kiova, hauska nykyinen ukrainan pääkaupunki. Ukraina aina oli venäjän osa itsenäisenä ukraina vain 15 vuotta. Mutta venäjä antoi ukrainalle itsenäisyys länsi oli tyytyväinen tästä miksi ukraina ei pysty antaa itsenäisyys Donetskin ja Luganskin aluelle sama kun Venäjä. Miksi länsi mieliseet voivatte olla itsenäisiä mutta itä mielisille kielletty. Ukrainassa oli vallankumous 2014 länsi hyväksyi Jemenissä vallankumous ei hyväksyi ja pompita mielenosoittajat koska ne ei länsi mieleisiä. Semmonen politiikka suora tie kolmas maailmansodalle. Voi olla nykyinen länsi systeemi vaati jatkuva kasvu munten romahtaa kuin raha pyramidi jos kasvu pysäytä. Hyvinvoinnin säilyttäminen vaatii uudet markkina alueet halpatyövoima. Näytä silti että alkanut geopoliittinen maailmansota länsi vasta itä muutuko oikea kolmas maailman sodaksi katsotan. Jos kaikki erimieliset ihmiset leimata trolliksi sananvapaus kuole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7210
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2194
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1439
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1153
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      865
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe