"Jumalan lähettämä eksytys"

Kirjoitettuon

Julkaistu 4.11.2014
Monet toiminnat, mitä tehdään kristillisyyden nimissä, ei ole kuitenkaan oikeiden tarkoitusperien ajamaa työtä. Viime vuosikymmeninä ja vuosina on myös vapaan kristillisyyden piiriin tulleet uskonnollisuus, joka on ristiriidassa Raamatun kanssa. On aika palata alkulähteelle elävän Jumalan Sanaan ja löytää ensirakkaus Jeesukseen Kristukseen ja pantava pois se, mikä on vienyt kauemmaksi elävästä Jumalasta.
https://www.youtube.com/watch?v=0iTSXDCZHEc

8

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppiaikäkaikkii

      Kuunteleppas Jarmo opetusta.

      • Kuulitko

        Kuinka on, Jarmo?


    • Herätykseksi

      Niin on korkea aika palata Raamatun UT, mukaiseen apostoliseen Kristillisyyteen, Kritsuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, = Hänen apostolista seurakuntaa ja surakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisetsi, keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi.

      "Löytäneekö uskoa" Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

      Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

    • Raamatussa_varotus

      Raamatussa varotus on Jeesuksen nimessäkin esiintyvästä hapatuksesta. Uskon kuitenkin että se väkevä eksytys on Babylonian kuninkaan johdolla tapahtuvasta hävityksen kauhistuksesta ja kymmenen kansakuntaa hyökkää Israelin Jerusalemiin ja sen kumarrettava kuvapatsaan tekevät Babylonian kuninkaasta ja nimestään saadaan laskettua ymmärryksellä 666, ja pedon merkki on kaupankäynnin ainoana maksuvälineenä ihmisillä otsassa tai oikeassa kädessä tuossa väkevässä eksytyksessä ja kolmas osa surmataan kun eivät pedon merkkiä ota, ja kristittyjä on suunnilleen tämän verran nykyään, mutta nimikristityt voivat mammonan herraa rakastaa enemmän kuin Jeesusta ja näin tilalle voi tulla tämän maailman köyhiä paljonkin vielä ja Jeesus opetti kutsutuista, jotka eivät tahdo tullakkaan kun kutsu kuullaan lähitulevaisuudessa ja öljyä annetaan monille sitä anoville yltäkylläisesti.

      Vasta kun tapahtuvat nähdään miten eri kristilliset suhtautuvat Raamatun Ilmestyskirjassa esitettyyn iankaikkiseen evankeliumiin ja noihin tapahtumiin mitä kaikkea on edeltä kerrottu tapahtuvaksi. Samoin juutalaisten suhtautumisen näemme ja Jerusalemiin pyhälle paikalle hyökkää Babylonian kuningas sotajoukkoineen ja uskon islamista heidän olevan ja jihadiin liittyy Jerusalemin vapauttaminen Israelin juutalaisten hallinnasta myös selvästi nykyään. Pakanakansat voivat silmänsä ummistaa tässä yhteydessä ja Siionin tytär myydään ja Babylonian porton kanssa käydään kauppaa hengellisessä haureudessa ja öljy ja muut asiat vaikuttavat tähän, ja tällaistakin piirrettä on nähtävissä kansojen hallitsijoissa ja myös Suomessa.

      Hyvin lähellä on näitä suuria mullistuksia mahdolista tapahtua, enkä ihmettelisi vaikka alkaisi jo ihan parin vuoden sisällä tapahtua näitä asioita, mutta samoin voi vielä mennä vuosikymmenkin, mutta ei varmaan useita vuosikymmeniä. Näin ajattelen, mutta nähdään kun alkavat tapahtua. Nyt saamme anoa hyvää hengellistä ja palvella Isää Jumalaa Jeesuksen nimessä ja Pyhässä Hengessä sen mukaan kuin annetaan taivaasta sitä hyvää Jumalan siunausta itsekunkin astiaan ja näin käyttää saamme leivisköitämme uskollisesti ja parhaamme mukaan, näin jatketaan.

    • En ihan tarkkaa tiedä miksi minun juuri pitää kuunnella, mutta kuuntelin ja totesin saman mitä yleensä. Niin monta on saarnaa, aihetta, kuin on saarnaajiakin aiheineen. Yksi osuva kohta tuossa alkaa kohdasta n. 8:15 ja päättyy n. 8:45 jota hän itsekin tuota ennen pohdiskeli. Ottakaa mikä hyvää on ja hyljätkää jos minä en puhu Raamatun mukaisesti, mutta silti on aina monta oppinutta jotka luulevat ymmärtävänsä Raamattua, vaan eivät ymmärrä.
      Jos panitte merkille erään tärkeän pointin, älkää aliarvioiko Raamattua, älkääkä missään nimessä yliarvioiko ketään sen tulkitsijana.
      Kymmenen vuotta sitten aloin rukoilla että Jumala raottaisi ja alkaisi avata minulle ilmestyskirjaa. Näin alkoi tapahtua, sain avata tuota ihmeellistä kirjaa pala palalta ja pikkuhiljaa huomasin ettei kukaan välttämättä enää ollutkaan kanssani samaa mieltä. Miksiköhän? Se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että tuota kirjaa oli minulle avattu ihan eri näkökulmasta mitä ennen kukaan sitä oli lähestynyt.

      • Vainiinn

        Ei sitä niin erilailla voi tulkita, etteikö Jumalan sana olisi Jeesus itse.
        Samoin herrain Herra on taatusti Jeesus itse.
        Samoin kaksiteräinen miekka on vain Jeesuksella, sillä 2. valkean hevosen ratsastajalla.


      • Niinpäniinn
        Vainiinn kirjoitti:

        Ei sitä niin erilailla voi tulkita, etteikö Jumalan sana olisi Jeesus itse.
        Samoin herrain Herra on taatusti Jeesus itse.
        Samoin kaksiteräinen miekka on vain Jeesuksella, sillä 2. valkean hevosen ratsastajalla.

        Niinhän sitä voi kaikesta sanoa, jos haluaa.


    • Herätykseksi

      Koko kristikunta kaikkine eri nimisine eri kirkko ja seurakuntineen elää jo siinä eksytyksessä. Tänä päivänä ei löydy RaamatunUT mukaisesti elävää, Kirtsuksen Jeesuksen apostolista seurakuntaa rakentavaa, minkäänlaista Krist. järjestöä / jäsenistöä. Eikä edes montaa yksilö jäsentäkään, jota edes mitenkään kiinnostaisi tämä kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolista seurakuntaa ja seurakuńtiaan rakentaminen.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen.

      Jeesuksen nimessä... etsivä, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7334
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2214
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1621
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1469
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1176
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1036
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      905
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      893
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      797
    Aihe