Tröllin oppi omistusoikeudesta

Perseentervaaja

”Rekisteröi itsellesi ihan oma nikki. Sittenpähän pääset siitä ongelmasta... ”
Ihan veti suutani hymyyn, kun irtonikkien kruunaamaton kuningas neuvoo minua rekistöröimään nikkini, mutta neuvo on hyvä.

Kas kun tuo Trölli esitteli myös klubilaisten käsitystä irtaimen omistusoikeudesta Suomessa. Mikä ei ole pultattu kiveen tai piilotettu lukollisen oven taakse katsottakoon yhteiseksi omaisuudeksi. Esimerkkeinä Trölli luetteli Suomi24-palstan nikin, naapurin kissan, varusmiehen repun ja armeijan rynnäkkökiväärin. Lukoton polkupyörä jäi rajatapaukseksi.

Kun minä tätä vähän aikaa mietin, katsoin parhaaksi sännätä nikkikauppaan.

Uskon ja toivon myös, että näin pääsen irti myös sinnikkäästä nikinnussijasta. Hän rynkytti himokkaasti Brynolf-parkaa ja Trölli huuteli vieressä, että mainiosti tehty.

Ihan pelotti itsenikin puolesta. Pitäisikö tässä alkaa kulkemaan 6 mm teräslevy housun persuuksissa, ihan vaan varmuuden vuoksi?

http://keskustelu.suomi24.fi/t/13934550/taman-takia-wincapita-kaatui
Täällä nämä veljekset; nikinnussija ja Trölli huutelvat jo neljättä päivää keskenään. Voi, kun pysyivät vaan siellä. ;))))))

106

773

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lauermanto

   Liittyykö Pimpula tämän sinun avauksesi jotenkin palstan aiheeseen? Mistä talousrikoksesta nyt oikein kirjoittelet?

   Sinähän itse jo muutama päivä sitten selitit mitä aiheeseen liittyen sinulla oli sanottavaa:

   "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

   Tuossahan sinä Pimpula itse kerrot miksi aikoinaan valitsit Brynolfin nikiksesi. Nykyinen rekisteröintisikin viittaa tuonne alapään puolelle, kuten tietysti nikkisi Pimpulakin.

   • HCR0LLYKKA

    Tämä avaus ainakin liittyy enemmän palstan aiheeseen kuin yksikään sinun nillityksistäsi. Sinun avautumisesi fantasioistasi koskee vain kalapuikkoviiksiä ja takareisiä. Miksi sinun piti tähänkin ketjuun tunkea niitä? Saivatko nuo miehiin kohdistuvat fantasiasi alkunsa siitä kun sinua kairattiin kakkoseen jo Wincapitassa?


  • Voi-sinua-Brynolf

   Brynolf on näköjään laatinut uuden avauksen puhtaasti trollausmielessä. Trollaushan on nykyisin Brynolfin pääasiallinen intohimo.

   > Ihan veti suutani hymyyn, kun irtonikkien kruunaamaton kuningas neuvoo minua rekistöröimään nikkini, mutta neuvo on hyvä.

   Olipa iloinen asia, että sait hyvän neuvon, vaikkakin mielestäsi huonosta lähteestä.

   > Mikä ei ole pultattu kiveen tai piilotettu lukollisen oven taakse katsottakoon yhteiseksi omaisuudeksi.

   MIksi tyrkytät meille muille näitä rumia tapojasi?

   > Esimerkkeinä Trölli luetteli Suomi24-palstan nikin, naapurin kissan, varusmiehen repun ja armeijan rynnäkkökiväärin. Lukoton polkupyörä jäi rajatapaukseksi.

   En luetellut.

   ////

   > Kun minä tätä vähän aikaa mietin, katsoin parhaaksi sännätä nikkikauppaan.

   Vaikka oletkin usein sangen hidasälyinen, etkä tälläkään kertaa sännännyt mihinkään - sinullehan puhutiin asiasta viikkoja - päätös oli lopultakin hyvä. Nyt me tunnistamme varmuudella sinut (rumalla) nikillä, jota ei ole muilla.

   > Uskon ja toivon myös, että näin pääsen irti myös sinnikkäästä nikinnussijasta. Hän rynkytti himokkaasti Brynolf-parkaa ja Trölli huuteli vieressä, että mainiosti tehty.

   Jos muistan oikein, ja muistan, olit valinnut nim. Brynolf siitä syystä, että kuvittelit mielessäsi hänelle aina kalapuikkoviikset ja paksut reidet. Siis samat ominaisuudet joita arvostat vaimossasi. Mikä sinusta tekee kalapuikkoviiksissä ja paksuista reisistä ihmisissä (nikeissä) kiinnostavan? Ei tarvitse vastata, ellei halua.

   Sen lisäksi pyrit omimaan jotakin, joka ei ollut sinun omia. Käytit rumaa ja rekkaamatonta nimimerkkiä Brynolf Ruokalaji, jolla kirjoitti aivan oikeutetusti toinenkin kirjoittaja. Sinua ärsytti lopultakin kaksi asiaa: (1) sinä et voinut asialle kerrassaan mitään, vaikka olit tottunut kontrolloimaan sairaalloisesti asioita; (2) toinen kirjoittaja kirjoitti sinua matkien niin lahjakkaasti, ettei teitä kahta erottanut toisistaan. Olitte kuin kaksi marjaa.

   Toinen kirjoittaja kirjoitti sujuvasti sinua matkien sekä muodoltaan että asiasisällöltään: no harm done. Vastasin itsekin hänelle ikään kuin sinulle vastaten, niin samasta muotista kirjoitukset olivat. Lahjakas kirjoittaja kykenee tekemään näin, ja se oli mainiosti tehty. Koska nikki oli vapaasti käytössä, hän ei tehnyt mitään arveluttavaa.

   > Pitäisikö tässä alkaa kulkemaan 6 mm teräslevy housun persuuksissa, ihan vaan varmuuden vuoksi?

   Näinhän sinulla oli armeijassakin tapana tehdä. Paksuilla reisillä kun oli tapana tehdä sinusta huikentelevan, näinhän olet meidän muiden antanut asian ymmärtää. Ellei teräslevy sinua nyt kiinnosta, voithan vaihtoehtoisesti tervata oman perseesi - ihan nyt ja tässä elämässä.

   ////

   > Täällä nämä veljekset; nikinnussija ja Trölli huutelvat jo neljättä päivää keskenään. Voi, kun pysyivät vaan siellä.

   Jos muistan oikein, ja muistan, pitkään nimitit myös minua nikinnussijaksi. Annoit lisäksi nikkisi minulle, vaikka se ei ollut sinun annettavissa. Kerro vielä, miten nikin voi nussia (varastaa), ellei se ole nussittavissa (varastettavissa)? Miten voit antaa pois

   Ettet vain olisi nyt mustasukkainen? Jos toivoisit meidän pysyvän toisessa säikeessä, et olisi toki tehnyt trollaavaa ja provosoivaa avausta. Kyllä me uuden (ruman) nimimerkin olisimme muutoinkin tunnistaneet.

   • Anonyymi

    Brynolf keskittyy nyt pääosin Moktar- hahmoonsa. 88c / trollaus.


  • Perseentervaaja

   En ota kantaa uuden nikkini kauneusarvoihin.

   Elä säällisesti sen Brynolf-paran kanssa. Luovutin hänet käyttöösi. ;))))

   Palaan aiheeseen, kun uutta ilmenee.

   • Sinäkö_Luovutit

    "Elä säällisesti sen Brynolf-paran kanssa. Luovutin hänet käyttöösi."

    Ei meistä kukaan enää tarvitse sitä. Eikä se ole sinun luovutettavissa.

    "Palaan aiheeseen, kun uutta ilmenee."

    Palaa vain. Avautumisesi fantasioistasi kalapuikkoviiksineen ja paksuine reisineen oli hellyttävää. Joku typerys yhdisti sen kuitenkin heti "kakkoseen".


  • Perseentervaaja

   ”Ei meistä kukaan enää tarvitse sitä.”
   Että aiemmin tarvitsitte.

   Mukavaa, että tunnustin nikinnussinnan.;)))

   • Kirvesvartta

    "Mukavaa, että tunnustin nikinnussinnan."

    Tunnustin, tunnustit, tunnistit.

    Brynolf ei ole sinun luovutettavissa. Koska sinä et enää tarvitse Brynolfia, ei sitä tarvitse kukaan muukaan. ;))))


   • Anonyymi

    Moktar se osasi ennenkin kirjoittaa, no EI osannut. ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Moktar se osasi ennenkin kirjoittaa, no EI osannut. ;)

    Olen samaa mieltä asiasta. :)


  • Perseentervaaja

   Toisen kirjoittajan nimimerkin luvaton käyttö - nikin nussinta - on yksi trollauksen alalaji. Siinä on tarkoitus kiusata ja ärsyttää alkuperäistä nimimerkin käyttäjää. Jos muut kirjoittajat vielä sekoittavat alkuperäisen ja trollaavan kirjoittajan keskenään, on saavutettu toinenkin tavoite; alkuperäisen kirjoittajan viestiä on saatu hämärrettyä.

   http://markofobbaforss.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194684-mita-trollaaminen-tarkoittaa-tanaan
   Tässä käytännössä netissä toimivan poliisin puheenvuoro trollaamisesta.

   Trölli tässä yrittää kovin selvässä asiassa piileskellä muodollisen omistusoikeuden takana.
   ”Brynolf ei ole sinun luovutettavissa.”
   Turhaan, jo päiväkotilapsi osaa tunnistaa tietynlaisen matkimisen kiusaamiseksi - ja sitähän nikin nussinta pohjimmiltaan on.

   PS. Luovuin vapaaehtoisesti ja ihan julkisesti Brynolf-nikin käytöstä. Brynkka on nyt kokonaan sinun, rattoisia hetkiä vaan. ;))))

   • Lauermanto

    "Toisen kirjoittajan nimimerkin luvaton käyttö"

    Usko nyt vaan jo Pimpula, ettet omista nikkiä, jota et ole rekisteröinyt. Sitä ei voi siis sinulta varastaakaan. Rekisteröimättömät nikit ovat kuin yhteislaidun. Niillä saavat natustaa ruohoa aivan kaikki palstan lehmät ja lampaat. Sinä mukaanlukien.

    "Siinä on tarkoitus kiusata ja ärsyttää alkuperäistä nimimerkin käyttäjää."

    Sinulla tuo ärsyyntyminen meni niin pitkälle, että rupesit naama kelmeänä huutelemaan varkauksista, jo silloinkin kun et ollut nikkiä koskaan käyttänyt. ;)))) Se oli jo aikas noloa ja osoitti, että otat palstan turhan henkilökohtaisesti ja kierroksia olisi hyvä nyt vähentää. Sinun olisi ollut parempi olla ärsyyntymättä, jos jokin toinenkin turpa natusti samaa yhteislaitumen ruohoa kuin sinäkin. Sopu sijaa antaa.

    " Luovuin vapaaehtoisesti ja ihan julkisesti Brynolf-nikin käytöstä"

    Pimpula kuvaa tapahtumia niin luovasti, sanoisinko että hän hämärryttää kosketuskohtaa todellisuuteen. Tuossa alla on hänen oma kuvauksensa suhteestaan käyttämäänsä Brynolf-nikkiin:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Pimpulalla on joku kumma fiksaatio vahvoihin reisiin ja tervattuihin perseisiin, päätellen viimeaikaisista nikeistään. Toivottavasti hän tajuaa olla kertomatta asiasta yhtään enempää.


   • Anonyymi
    Lauermanto kirjoitti:

    "Toisen kirjoittajan nimimerkin luvaton käyttö"

    Usko nyt vaan jo Pimpula, ettet omista nikkiä, jota et ole rekisteröinyt. Sitä ei voi siis sinulta varastaakaan. Rekisteröimättömät nikit ovat kuin yhteislaidun. Niillä saavat natustaa ruohoa aivan kaikki palstan lehmät ja lampaat. Sinä mukaanlukien.

    "Siinä on tarkoitus kiusata ja ärsyttää alkuperäistä nimimerkin käyttäjää."

    Sinulla tuo ärsyyntyminen meni niin pitkälle, että rupesit naama kelmeänä huutelemaan varkauksista, jo silloinkin kun et ollut nikkiä koskaan käyttänyt. ;)))) Se oli jo aikas noloa ja osoitti, että otat palstan turhan henkilökohtaisesti ja kierroksia olisi hyvä nyt vähentää. Sinun olisi ollut parempi olla ärsyyntymättä, jos jokin toinenkin turpa natusti samaa yhteislaitumen ruohoa kuin sinäkin. Sopu sijaa antaa.

    " Luovuin vapaaehtoisesti ja ihan julkisesti Brynolf-nikin käytöstä"

    Pimpula kuvaa tapahtumia niin luovasti, sanoisinko että hän hämärryttää kosketuskohtaa todellisuuteen. Tuossa alla on hänen oma kuvauksensa suhteestaan käyttämäänsä Brynolf-nikkiin:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Pimpulalla on joku kumma fiksaatio vahvoihin reisiin ja tervattuihin perseisiin, päätellen viimeaikaisista nikeistään. Toivottavasti hän tajuaa olla kertomatta asiasta yhtään enempää.

    Moktar ujostelee homouttaan...


  • ErkkiMattiLiisa

   Sinä, Brynolf Kalapuikko, jos kuka, olet tiennyt trollauksesta paljon jo pitkään. Teit tämän uudenkin avauksesi ja rekkasit uuden nikin puhtaasti trollaustarkoituksessa. Siitä on aikaa, kun olet viimeksi kirjoittanut puhtaasti talousrikoksista - jos sellaista tekstiä sinulta lainkaan edes löytyy. Trollailu ja wittuilu ovat sinulla olleet jo pitkään se pääteema.

   Jos katsotaan ihan vain muutamia tunnettuja nikkejäsi, rekattu tai ei, teemana on ollut trollaus ja vittuilu:

   (1) Rautalankakauppias, joka oli nimenä luotu vääntämään tyhmille ja ahneille Wincapitan jäsenille rautalangasta totuus;
   (2) Valuuttakauppias, joka oli nimenä luotu karikatyyriksi Wincapitan jäsenistä tai jäsenille;
   (3) Brynolf, joka oli nimenä lainattu (nussittu) Wincapitaa alunperin puolustaneelta EOK-lakimieheltä;
   (4) Perseentervaaja, joka on luotu puhtaasti trollaus- ja wittuilutarkoituksessa (perseentervaus on perinteinen ja osittain kuvitteellinen pohjalainen rangaistus- ja häväistysmetodi, johon höyhenet liittämällä asia myös kansainvälistyy).

   Sinä tunnet trollauksen ja sinä tunnet wittuilun. Ne ovat sisältyneet jo vuosia joka ikiseen viestiisi.

   ////

   > Jos muut kirjoittajat vielä sekoittavat alkuperäisen ja trollaavan kirjoittajan keskenään, on saavutettu toinenkin tavoite; alkuperäisen kirjoittajan viestiä on saatu hämärrettyä.

   Mikä sinun viesteistäsi on saatu hämärrettyä? Sinun tekstiesi viesti on 99 % kerroista ihan puhdas wittuilu ja trollaus. Millä tavalla tuollaista viestiä ja sen sisältöä voi hämärtää? Kerro ihan omin sanoin. Oletko halunnut erityisten nikkien ohella omia itsellesi yksinoikeuden myös wittuiluun?

   > Tässä käytännössä netissä toimivan poliisin puheenvuoro trollaamisesta.

   Ottiko poliisi kantaa siihen miten trollia trollataan? Sehän on sama kuin varas varastaisi varkaalta, kuten usein olet täällä huomauttanut Wincapitan jäseniin liittyen.

   > Trölli tässä yrittää kovin selvässä asiassa piileskellä muodollisen omistusoikeuden takana.

   Jos toinen kirjoittaja käyttää trollaukseen varta vasten erikoistuneen kirjoittajan kirjoitustyyliä ja vapaasti käytettävissä olevaa nikkiä, mihin hän syyllistyy? Trollin kiusaamiseenko?

   Brynolf ei ole nikki, joka olisi sinun luovutettavissa. Sinä loit nikin Brynolf Ruokavalio EOK:n lakimiehen nimen pohjalta wittuilutarkoituksessa.

   > Turhaan, jo päiväkotilapsi osaa tunnistaa tietynlaisen matkimisen kiusaamiseksi - ja sitähän nikin nussinta pohjimmiltaan on.

   Katso edelliset kohdat, ja valitse itsellesi uusi puolustautumismetodi: tämä ruuvi pitää sinun kohdallasi kuin kuuma naula Valio-voissa. Sinä olet itse aina ollut yksi pahimmista kiusaajista.

   ////

   > PS. Luovuin vapaaehtoisesti ja ihan julkisesti Brynolf-nikin käytöstä. Brynkka on nyt kokonaan sinun, rattoisia hetkiä vaan.

   Brynolf ei ollut sinun luopua. Sinä tosin kerroit, että Brynolfilla oli kalapuikkoviikset ja paksut reidet, aivan kuten vaimollasi. Sinä olisit voinut omia Brynolfin itsellesi, mutta et ominut. Brynolf ei siis ole sinun luovutettavissa, kuten ei ole Erkki, Matti tai Liisakaan.

   Vinkumisesi on niin lapsellista, että se on varmaan katsottava trollaukseksi. Trollia ei edes pitäisi ruokkia, mutta ruokittakoon.

   • Lauermanto

    Pimpula tunnetusti kehittää muille noudatettavaksi sääntöjä, jotka eivät koske häntä itseään. Sitten hän tonsiilit väpättäen yrittää käskyttää muita noudattamaan itse keksimiään sääntöjä ja kiukuttelee, kun muut antavat hänelle piutpaut.


   • Anonyymi

    Tämä on aina ajankohtainen ja fakta kommentti!


  • Perseentervaaja

   Kovin on vakuuttavaa pariviestiä; ensin Lauermanto, sitten Trölli. Näin pojat ovat hiihdelleet vuorovedolla jo viikkoja. Viisaampi herkeäisi pohtimaan, onko tässä kyse vain yhdestä, jakomielitautisesta persoonasta.

   On totta, että olen tällä palstalla suorittanut vähintään trollausopin pitkän oppimäärän. On ollut pakko. Aina on vähintään pari trollia ollut yhtä aikaa kimpussani. Kyllä on kokemus opettanut.

   Rautalankakauppias, hyvä ja humaani ihminen, kyllästyi tämän palstan vattuiluun jo vuosia sitten. Rauha hänen muistolleen. Valuuttakauppias taas sai sinun juttujesi mukaan kirjattuja kirjeitä pääkonttorista niin paljon, että katsoi parhaaksi sulkea valuuttakauppansa.

   Kalapuikkoviiksinen Brynolf taas oli enemmänkin ulkoilmaihminen. Oli, kunnes joutui katalan nikinnussijan kouriin. Voi Brynolf-parkaa.

   Viimeinen nikkini, Perseentervaaja, tuli valittua pelkästään käytännöllisistä syistä. Kuten sanalasku sanoo; jos viina, sauna tai perseentervaus eivät auta, tauti on kuolemaksi. Yritän sinnitellä tämän perseentervaajan avulla elinpäiväni Talousrikokset-palstan kommentoijana kunnialla loppuun saakka.

   On hyvä, että myös sinä yrität kehitellä nikkilogian teorioitasi, mutta nyt täytyy myös sanoa: metsään menee. ;)))

   Ihan turhaan selittelet. Nikin nussijan perimmäinen tarkoitus on kiusata ja ärsyttää alkuperäistä kirjoittajaa. Tämä on niin selvä ja yksinkertainen fakta, että selittelemällä et saa asiaa piiloon.

   Ja kun asia on näin, uusi rekattu nikkini tekee nikin nussinnan mahdottomaksi. Olisit tyytyväinen asiasta, minä ainakin olen. ;)))

   Kaiken tämän tyhjänpäiväisen löpinän keskellä minulla on sinulle ehdotus: Mitäpä, jos sinä kirjoittaisit vain puhtaasti talousrikoksista. Jättäisit turhan lässytyksen pois. Minä puolestani lupaan pyrkiä samaan.

   Näin se maailma paranee askel kerrallaan. ;))))

   • SyksyinenLehtinen

    > Kovin on vakuuttavaa pariviestiä.

    Eikö vaan ollutkin.

    > Aina on vähintään pari trollia ollut yhtä aikaa kimpussani.

    Siis kaksi trollia yhden trollin kimpussa...?!

    Älä sitä itke, vastasihan menneessä isossa kärhämässäkin yksi suomalainen vastasi seitsemää venäläistä. Sinä sanoit aikoinaan, että sinä vastaat kahtasataa tavallista kirjoittajaa. Määrältään väite pitikin joskus paikkansa - ei enää. Tosin ainahan kirjoittelusi määrä meni laadun kustannuksella.

    > Rautalankakauppias, hyvä ja humaani ihminen.

    Ei ollut kumpaakaan.

    > Valuuttakauppias...

    Siinä oli vasta trollien-trolli.

    > Kalapuikkoviiksinen Brynolf taas oli enemmänkin ulkoilmaihminen.

    Ulkona asioista kuin lintulauta.

    > Yritän sinnitellä tämän perseentervaajan avulla elinpäiväni Talousrikokset-palstan kommentoijana kunnialla loppuun saakka.

    Sopiihan sitä yrittää. Nimimerkkisi on ruma, sinuna vaihtaisin sen pois.

    > Nikin nussijan perimmäinen tarkoitus on kiusata ja ärsyttää alkuperäistä kirjoittajaa.

    Sinun, kiusaajan, kohdalla asia on näköjään onnistunut paremmin kuin erinomaisesti: sinä, kiusaaja, olet ollut todella ärsyyntynyt ja kiusattu. OIkein sääliksi on välillä käynyt, kun toinen kirjoittaja on vienyt sinua kuin pässiä nuorassa.

    > Olisit tyytyväinen asiasta, minä ainakin olen.

    Totta kai pitää olla tyytyväinen, jos olet nyt iloinen. Sehän on ihan samalla tavalla ihmisen perusoikeus kuin kivet kengässä.

    > Mitäpä, jos sinä kirjoittaisit vain puhtaasti talousrikoksista. Jättäisit turhan lässytyksen pois. Minä puolestani lupaan pyrkiä samaan.

    Kyllä asia minulle tämän foorumin teeman mukaan sopii.

    Olemme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Brynolf ei ole eikä ole ollut sinun luovutettavissa, kuten ei ole Erkki, Matti tai tuulen tuoma syksyinen lehti.


  • Perseentervaaja

   Eihän tämä kirjoitelmasi puhtaalta talousrikosasialta mitenkään näytä. Suodaan sinulle kuitenkin tämä löperömpi yritys niin monen vuoden tyhjän lässytyksen jälkeen. Ehkäpä sitä talousrikosasiaa hieman enemmän pukkaa sitten seuraavaan viestiisi.

   "Olemme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Brynolf ei ole..."
   Emme ole. Käytännön elämä on todistanut vallan toista: Minä luovutin nikin sinulle. Koska Brynkkaa ei ole sen koommin näkynyt, sinä olet piilottanut Brynolf-paran saunan porstuaan. Hyi sinua. ;))))

   • Voi-sinua-tervaperse

    > Minä luovutin nikin sinulle.

    Se ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Et sinä voi luovuttaa minulle edes pilvistä päivää, koska se ei ole vallassasi.

    Jos haluaisin, voisin käyttää nikkiä täysin vapaasti luvallasi tai ilman. En kuitenkaan ole käyttänyt sitä, enkä ole halunnut käyttää sitä, koska nikki on ruma. Myös nikki "Perseentervaaja" on ruma.

    Muistetaan nyt se, että sinua ärsytti lopultakin samantyyppisen nikin käytössä kaksi asiaa: (1) sinä et voinut asialle kerrassaan mitään, vaikka olit tottunut kontrolloimaan sairaalloisesti asioita; (2) toinen kirjoittaja kirjoitti sinua matkien niin lahjakkaasti, ettei teitä kahta erottanut toisistaan. Olitte kuin kaksi marjaa.

    Se siitä, lopeta vinkumisesi tästä samasta asiasta.


   • Lauermanto
    Voi-sinua-tervaperse kirjoitti:

    > Minä luovutin nikin sinulle.

    Se ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Et sinä voi luovuttaa minulle edes pilvistä päivää, koska se ei ole vallassasi.

    Jos haluaisin, voisin käyttää nikkiä täysin vapaasti luvallasi tai ilman. En kuitenkaan ole käyttänyt sitä, enkä ole halunnut käyttää sitä, koska nikki on ruma. Myös nikki "Perseentervaaja" on ruma.

    Muistetaan nyt se, että sinua ärsytti lopultakin samantyyppisen nikin käytössä kaksi asiaa: (1) sinä et voinut asialle kerrassaan mitään, vaikka olit tottunut kontrolloimaan sairaalloisesti asioita; (2) toinen kirjoittaja kirjoitti sinua matkien niin lahjakkaasti, ettei teitä kahta erottanut toisistaan. Olitte kuin kaksi marjaa.

    Se siitä, lopeta vinkumisesi tästä samasta asiasta.

    "Se siitä, lopeta vinkumisesi tästä samasta asiasta."

    Olen kuule Pimpula samaa mieltä. Nyt on sopiva hetki lopettaa se säälittävä vinkuminen ja siirtää katse kohti tulevia keskusteluja talousrikollisuudesta.

    Tässä vielä kertauksena sinun omat sanasi niistä perusteista, joilla nikkejäsi valitset:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Tuota taustaa vasten en halua tietää miltä saunasi lauteet näyttävät.


   • MeneIttees
    Voi-sinua-tervaperse kirjoitti:

    > Minä luovutin nikin sinulle.

    Se ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Et sinä voi luovuttaa minulle edes pilvistä päivää, koska se ei ole vallassasi.

    Jos haluaisin, voisin käyttää nikkiä täysin vapaasti luvallasi tai ilman. En kuitenkaan ole käyttänyt sitä, enkä ole halunnut käyttää sitä, koska nikki on ruma. Myös nikki "Perseentervaaja" on ruma.

    Muistetaan nyt se, että sinua ärsytti lopultakin samantyyppisen nikin käytössä kaksi asiaa: (1) sinä et voinut asialle kerrassaan mitään, vaikka olit tottunut kontrolloimaan sairaalloisesti asioita; (2) toinen kirjoittaja kirjoitti sinua matkien niin lahjakkaasti, ettei teitä kahta erottanut toisistaan. Olitte kuin kaksi marjaa.

    Se siitä, lopeta vinkumisesi tästä samasta asiasta.

    Kas, sokea kana on löytänyt jyvän.

    "Se ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Et sinä voi luovuttaa minulle edes pilvistä päivää, koska se ei ole vallassasi."
    - Ihan samaa oli Wincapitassa. Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan. Nyt ollaan tekopyhästi sitä mieltä, ettei nimim. Perseentervaajalla ole oikeutta jakaa muiden omaisuutta pois. Kummasti ne Hannun jakamat rahat kelpasivat...


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Kas, sokea kana on löytänyt jyvän.

    "Se ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Et sinä voi luovuttaa minulle edes pilvistä päivää, koska se ei ole vallassasi."
    - Ihan samaa oli Wincapitassa. Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan. Nyt ollaan tekopyhästi sitä mieltä, ettei nimim. Perseentervaajalla ole oikeutta jakaa muiden omaisuutta pois. Kummasti ne Hannun jakamat rahat kelpasivat...

    "Ihan samaa oli Wincapitassa. Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan. Nyt ollaan tekopyhästi sitä mieltä, ettei nimim. Perseentervaajalla ole oikeutta jakaa muiden omaisuutta pois."

    Sinulla jäi nyt kommentoimasi pointti ymmärtämättä, koska väsäsit noin huonon analogian. Oletko sitä mieltä, että raha Wincapitassa oli kaikkien yhteisesti käytettävää, jota kukaan ei voinut omistaa? Jos olet, niin sitten sinulla on asiaanliittyvä pointti.


   • Saiskosuomeksi
    MeneIttees kirjoitti:

    Kas, sokea kana on löytänyt jyvän.

    "Se ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Et sinä voi luovuttaa minulle edes pilvistä päivää, koska se ei ole vallassasi."
    - Ihan samaa oli Wincapitassa. Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan. Nyt ollaan tekopyhästi sitä mieltä, ettei nimim. Perseentervaajalla ole oikeutta jakaa muiden omaisuutta pois. Kummasti ne Hannun jakamat rahat kelpasivat...

    Mitähän tuossa yritettiin sanoa?


   • MeneIttees
    Lauermanto kirjoitti:

    "Ihan samaa oli Wincapitassa. Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan. Nyt ollaan tekopyhästi sitä mieltä, ettei nimim. Perseentervaajalla ole oikeutta jakaa muiden omaisuutta pois."

    Sinulla jäi nyt kommentoimasi pointti ymmärtämättä, koska väsäsit noin huonon analogian. Oletko sitä mieltä, että raha Wincapitassa oli kaikkien yhteisesti käytettävää, jota kukaan ei voinut omistaa? Jos olet, niin sitten sinulla on asiaanliittyvä pointti.

    Ymmärtämisvaikeuksia? Nimim. Perseensuti lahjoittaa teille käytettäväksi nimimerkin Brynolf. Itku ja parku alkoi siitä, ettei Perseensudilla ole lupaa antaa jotakin mihin hänellä ei ole omistusoikeutta.

    Hannu lahjoitti Wincapitassa rahaa johon hänellä ei ollut omistusoikeutta. Se kelpasi, eikä sitä haluta palauttaa. Turhaan mussutat siitä, onko se ollut yhteisesti käytettävää rahaa vai ei. Pointti on nimenomaan jonkun lahjoittamisesta oikeudettomasti.


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Ymmärtämisvaikeuksia? Nimim. Perseensuti lahjoittaa teille käytettäväksi nimimerkin Brynolf. Itku ja parku alkoi siitä, ettei Perseensudilla ole lupaa antaa jotakin mihin hänellä ei ole omistusoikeutta.

    Hannu lahjoitti Wincapitassa rahaa johon hänellä ei ollut omistusoikeutta. Se kelpasi, eikä sitä haluta palauttaa. Turhaan mussutat siitä, onko se ollut yhteisesti käytettävää rahaa vai ei. Pointti on nimenomaan jonkun lahjoittamisesta oikeudettomasti.

    "Ymmärtämisvaikeuksia?"

    Sinulla ilmeisesti.

    "Pointti on nimenomaan jonkun lahjoittamisesta oikeudettomasti."

    Päätit sitten kipaista kiireen vilkkaan lausahtamaan pointin, joka ei liity käytyyn keskusteluun. Kätevää.

    "Turhaan mussutat siitä, onko se ollut yhteisesti käytettävää rahaa vai ei. "

    Ei lainkaan turhaa, koska se tuhoaa vertauksesi. Pointtisi ei liittynyt asiaan, koska Pimpula on vollottanut päiväkausia siitä, kuinka muutin turvat ovat käyneet yhteisniityööä natustamassa samaa ruohotupasta kuin hän. Sinun väliintulosi toimii vain, jos Wincapita oli yhteisniitty jossa kaikilla oli yhteiset ruohomättäät. Jos ei ollut, voisit oikeastaan kipittää takaisin sinne mistä tulitkin sekoittamasta keskustelua.


   • MeneIttees
    Lauermanto kirjoitti:

    "Ymmärtämisvaikeuksia?"

    Sinulla ilmeisesti.

    "Pointti on nimenomaan jonkun lahjoittamisesta oikeudettomasti."

    Päätit sitten kipaista kiireen vilkkaan lausahtamaan pointin, joka ei liity käytyyn keskusteluun. Kätevää.

    "Turhaan mussutat siitä, onko se ollut yhteisesti käytettävää rahaa vai ei. "

    Ei lainkaan turhaa, koska se tuhoaa vertauksesi. Pointtisi ei liittynyt asiaan, koska Pimpula on vollottanut päiväkausia siitä, kuinka muutin turvat ovat käyneet yhteisniityööä natustamassa samaa ruohotupasta kuin hän. Sinun väliintulosi toimii vain, jos Wincapita oli yhteisniitty jossa kaikilla oli yhteiset ruohomättäät. Jos ei ollut, voisit oikeastaan kipittää takaisin sinne mistä tulitkin sekoittamasta keskustelua.

    Lapsi hyvä, ei ole minun vikani jos sinulle ei ole järkeä jaettu.

    Keskustelun aiheena oli tröllin oppi omistusoikeudesta. Tähän asti trölli on pitänyt kynsin ja hampain kiinni muilta huijatuista rahoista. Trölli on huonolla menestyksellä yrittänyt vakuuttaa meille miten Wincapitasta voittoja saaneilla on oikeus pitää rahat. Nyt kun tröllille ollaan lahjoittamassa jotakin jonka omistajuudessa on epäselvyyttä, se ei enää kelpaakaan. Onko trölli jälleen kerran kääntänyt takkinsa?


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Lapsi hyvä, ei ole minun vikani jos sinulle ei ole järkeä jaettu.

    Keskustelun aiheena oli tröllin oppi omistusoikeudesta. Tähän asti trölli on pitänyt kynsin ja hampain kiinni muilta huijatuista rahoista. Trölli on huonolla menestyksellä yrittänyt vakuuttaa meille miten Wincapitasta voittoja saaneilla on oikeus pitää rahat. Nyt kun tröllille ollaan lahjoittamassa jotakin jonka omistajuudessa on epäselvyyttä, se ei enää kelpaakaan. Onko trölli jälleen kerran kääntänyt takkinsa?

    "Lapsi hyvä, ei ole minun vikani jos sinulle ei ole järkeä jaettu."

    Koeta nyt rauhoittua, eivät nämä niin vakavia asioita ole. Hampaistasi kuluu kiillepinta, kun noin niitä narskuttelet.

    "Keskustelun aiheena oli tröllin oppi omistusoikeudesta."

    Mikä sinänsä ei kuulu tälle palstalle lainkaan. Perintö ja testamentti olisi sopivampi palsta. Avaus varmaan kannattaisi tulokulmasi mukaisesti siirtää sinne.

    Loput viestistäsi on sen luokan sekoilua, ettei siihen kannata puuttua muuten kuin toteamalla, että yhteisniityn ruohomätästä mahtuu usempikin turpa natustamaan.


   • MeneIttees
    Lauermanto kirjoitti:

    "Lapsi hyvä, ei ole minun vikani jos sinulle ei ole järkeä jaettu."

    Koeta nyt rauhoittua, eivät nämä niin vakavia asioita ole. Hampaistasi kuluu kiillepinta, kun noin niitä narskuttelet.

    "Keskustelun aiheena oli tröllin oppi omistusoikeudesta."

    Mikä sinänsä ei kuulu tälle palstalle lainkaan. Perintö ja testamentti olisi sopivampi palsta. Avaus varmaan kannattaisi tulokulmasi mukaisesti siirtää sinne.

    Loput viestistäsi on sen luokan sekoilua, ettei siihen kannata puuttua muuten kuin toteamalla, että yhteisniityn ruohomätästä mahtuu usempikin turpa natustamaan.

    Lapsi hyvä, taas sinä käyt kuumana kuin hellankoukku. Etkä ole vieläkään oppinut kommentoimaan itse asiaa.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • MeneIttees
    MeneIttees kirjoitti:

    Lapsi hyvä, taas sinä käyt kuumana kuin hellankoukku. Etkä ole vieläkään oppinut kommentoimaan itse asiaa.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    Pimpula hyvä, jos rekisteröidyllä nikillä toteat ettet aiheesta enää jaksa jauhaa, niin turha rekisteröimättömälläkään jatkaa.


   • MeneIttees
    MeneIttees kirjoitti:

    Pimpula hyvä, jos rekisteröidyllä nikillä toteat ettet aiheesta enää jaksa jauhaa, niin turha rekisteröimättömälläkään jatkaa.

    Taas tuli hätä nusaista toisen käyttämä nikki käyttöön. Käyttäisit sitä Brynolfia jota ihailet joka viestissä.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • MeneIttees
    MeneIttees kirjoitti:

    Taas tuli hätä nusaista toisen käyttämä nikki käyttöön. Käyttäisit sitä Brynolfia jota ihailet joka viestissä.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    "Taas hätä nusaista toisen käyttämä nikki käyttöön."

    Samalle yhteisniitylle mahtuu useampikin turpa natustanmaan samaa ruohomätästä. Niin se vaan kuule Pimpula menee, pidit siitä tai et.

    "Käyttäisit sitä Brynolfia jota ihailet joka viestissä."

    Ainoa, joka on Brynolfista ollut kiinnostunut, on sinä. Kaikkien muiden mielestä se on varsin ruma nikki. Muistutanko mitä kirjoitit?

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    On tuo kyllä varsin poikkeuksellinen perustelu valikoida itselleen nikki, mutta sinä se Pimpula olet lääketieteellisesti varmaan varsin kiinnostava olio. Kumpi sinulle kehittyi ensin? Halu kiusata vai kiinnostus paksuihin reisiin?


  • Perseentervaaja

   No jopas sinä Trölli höpötät taas pehmoisia.

   Ylimuistoinen nautinta(hallinta) on sitä, että olen hallinnut tällä palstalla Brynolf-nikkiä kauemmin, kuin kukaan jaksaa muistaa. Eikä kukaan ole kiistänyt hallintaoikeuttani, ennen kuin tämä inha nikin nussija moista yritti. Ylimuistoinen nautinta on käypää valuuttaa kiinteistöriidoissakin, miksipä ei siis myös irtaimen osalta.

   Toisaalta irtain esine, jolla ei ole omistajaa, voi muuttua omistetuksi, kun joku ottaa sen haltuunsa. Se kulkukissa, johon vetosit, muuttuu ei-kulkukissaksi, kun mummeli alkaa hoivamaan kissaa mökissään. Jos Brynolf onkin vain sarja aakkosia, se muuttuu minun hallitsemaksi nikiksi Suomi24-palstalla, kun aloin moista aktiivisesti käyttämään.

   ”Se ei ole eikä ole ollut sinun (vallassasi sitä) luovuttaa.”
   Arkielämässä voidaan luovuttaa omaisuutta, joka sen hetkinen haltija ei saisi luovuttaa. Keijo voi myydä auton, joka onkin rahoitusyhtiön omistamana. Luovutus on tapahtunut (de facto), se vaan ei ole pätevä (de jure).

   De facto luovutin Brynolf-nikkini sinun hoteisiin. Ole hyvä ja hallitse omaisuuttasi.;))))

   • Lauermanto

    "No jopas sinä Trölli höpötät taas pehmoisia."

    Käytäkö sinä Pimpula minusta nikkiä, mitä en ole itse itsestäni koskaan käyttänyt?

    "Ylimuistoinen nautinta(hallinta) on sitä"

    Ei kuule Pimpula liity asiaan. Tai jos liittyy, osoittanet sen palstan säännöistä. Muussa tapauksessa en jaksa kiinnostua harhapolustasi.

    "se muuttuu minun hallitsemaksi nikiksi Suomi24-palstalla"

    Selvästikään ei muuttunut, minkä totesimme kaikki. Nikki oli useamman käyttäjän hallinnassa. Asia on toki toisin, jos Pimpula kykenet osoittamaan asianlaidan olevan kirjoittamasi mukainen palstan säännöissä.

    Mitä tulee sinuun ja Brynolfiin, niin älkäämme unohtako miksi valitsit itsellesi sen nikin. Näin sinä kirjoitit :-)

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "


   • PunanenNortti

    Osoita oikeutesi ilman filtteriä.


   • Anonyymi

    Uliuli moktar, uli uli!


  • Perseentervaaja

   PS. Tröllykkä ja Lauermanto soutavat kovin sopuisasti pariairokaksikkoa. Näin sivusta seuraten järkevämpi voisi pohtia, onko siellä lainkaan toista soutajaa.

   Tokihan muistamme, että taitava kirjoittaja kirjoitta useilla nikeillä samaan aikaan ja varioi tyyliään ;))))

   • Anonyymi

    Heh...gubta on ketku


  • MattiErkinpojanJuntti

   > Ylimuistoinen nautinta(hallinta) on sitä, että olen hallinnut tällä palstalla Brynolf-nikkiä kauemmin, kuin kukaan jaksaa muistaa.... Toisaalta irtain esine, jolla ei ole omistajaa, voi muuttua omistetuksi, kun joku ottaa sen haltuunsa.

   Nikkisi ei ole viittaamasi irtainta, puhumattakaan kiinteää: puhut tietämättäsi immateriaalioikeudesta, johon ei päde samat normit. Vertaat Brynolfia tietämättäsi tavaramerkkiin, vaikka et ole nikkiäsi rekisteröinyt. Vakiintuneena nikkiäsi ei ole voitu koskaan pitää, koska nikkisi ei ole ollut koskaan sama, vaan todellinen nikkisi olisi Brynolf "vaihtuva" Ruokavalio.

   Jaksamme toki kaikki vaikeuksitta muistaa, että kehitit nimim. Brynolf (Ruokavalio) EOK:lle wittuilutarkoituksessa samaan aikaan kuin vaikkapa nimim. JunttuJuntunJuntunJunttu. Kuukauden tai muutaman käyttö ei tee nikistäsi vakiintunutta, ja toisaalta yhteistä on ollut vain etunimi. "Sukunimesi" - vaihtuva Ruokavalio - ei ole koskaan ollut sama.

   Ei rekisteröintiä, ei osoitettua vakiintumista, ei hallintaoikeutta. Hyvin helppoa: Brynolf ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Vrt. Matti Erkinpoika, Matti Erkintytär, Matti Erkinjuntti, Matti Matinpoika, Matti Pekanpoika jne. Mattikin on sinun saman verran luovutettavissa kuin kaupungin puutarhasta leikattu ruohonkorsi.

   ////

   > Eikä kukaan ole kiistänyt hallintaoikeuttani, ennen kuin tämä inha nikin nussija moista yritti.

   Kuvaamasi "Nikin nussija" oli inha vain siinä mielessä, että hän kirjoitti omaa kirjoitustapaasi, jota voidaan pitää inhana, säntillisesti noudattaen: no harm done. Nikkisi ei ole ollut vakiintunut, eikä rekisteröity, joten hallintaoikeutta ei ole ollut olemassa, eikä sitä ole voitu loukata. Samalla nikillä Br. Ruokavalio kirjoitti kaksi eri kirjoittajaa.

   > De facto luovutin Brynolf-nikkini sinun hoteisiin. Ole hyvä ja hallitse omaisuuttasi.

   Brynolf ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Käytit rumaa ja rekkaamatonta nimimerkkiä Brynolf Ruokalaji, jota minä en halua enkä tarvitse. Jos haluaisin, voisin käyttää nikkiä täysin vapaasti luvallasi tai ilman.

   Nikillä Br. "vaihtuva" Ruokalaji kirjoitti aivan oikeutetusti toinenkin kirjoittaja. Sinua ärsytti lopultakin kaksi asiaa: (1) sinä et voinut asialle kerrassaan mitään, vaikka olit tottunut kontrolloimaan sairaalloisesti asioita; (2) toinen kirjoittaja kirjoitti sinua matkien niin lahjakkaasti, ettei teitä kahta erottanut toisistaan. Olitte kuin kaksi marjaa.

   ////

   > Tokihan muistamme, että taitava kirjoittaja kirjoitta useilla nikeillä samaan aikaan ja varioi tyyliään.

   Niin muistamme. Sinä kohtasit tällaisen taitavan kirjoittajan.

   Asia toistaen: lopeta vinkumisesi tästä samasta asiasta.

  • Perseentervaaja

   ” Nikkisi ei ole ollut vakiintunut, eikä rekisteröity, joten hallintaoikeutta ei ole ollut olemassa, eikä sitä ole voitu loukata.”
   Tämä lienee lopultakin tyhjänpäiväinen asia. En viitsi jankuttaa tästä enempää.

   Vakavampi asia on, että nikin nussija haluaa tarkoituksella ärsyttää ja kiusata alkuperäistä nikin käyttäjää. Tällaista en hyväksy. En myöskään hyväksy sitä, että sinä Trölliseni haluat antaa tukea nikin nussijalle moisessa asiassa.

   Kuten kerroin, jo päiväkotilapsi osaa tulkita tietynlaisen matkimisen kiusaamiseksi. Miksipä hyväksyisin moista käytöstä aikuistenkaan maailmassa.

   Puolustelit aiemmin nikin nussintaa näin: ” Sinä olet itse aina ollut yksi pahimmista kiusaajista.” Argumenttisi on moraalisesti löyhä. Eihän se, että naapurisi varastaa, oikeuta sinua varastamaan.

   ”Jos haluaisin, voisin käyttää nikkiä (Brynolf) täysin vapaasti…”
   Tätähän minä olen yrittänyt sinulle kertoa moneen otteeseen. Luovutin (de facto) Brynolfin käyttöösi, käytä toki.

   Olenkin jo kummastellut, miksi sinä näin selvässä asiassa haluat loputtomasti kainostella. ;))))

   • Lauermanto

    "Tällaista en hyväksy. En myöskään hyväksy sitä,"

    Yhteisniityllä saa jokainen turpa natustaa jokaista ruohomätästä. Ei siihen toisen turvan hyväksyntää tarvita. Kyllä sinäkin sen Pimpula ymmärrät, jos oikein asiaa mietit. Miksi muuten olisit kipaissut nikkikauppaan, ellei kyse olisi ollut siitä että halusit ihan ikioman vain omassa käytössäsi olevan ruohomättään?

    " Miksipä hyväksyisin moista käytöstä aikuistenkaan maailmassa."

    Olettaisin, että sen vuoksi koska itse olet palstan koulukiusaamishenkisin vittuilija.

    "Eihän se, että naapurisi varastaa, oikeuta sinua varastamaan."

    Mitä itsekään Pimpula et näemmä yritä kiistää.

    "miksi sinä näin selvässä asiassa haluat loputtomasti kainostella. ;))))"

    Ehkä käytit sen Brynolfin niin puhki, ettei kukaan muu siihen enää halua kajota:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    On tuo sinun asennoitumisesi ja motiivisi ihastua nikkiisi sentään melko lailla poikkeuksellinen.


  • ABC-Kissa-K

   > Tähän asti trölli on pitänyt kynsin ja hampain kiinni muilta huijatuista rahoista. Se kelpasi, eikä sitä haluta palauttaa.

   MIksi raha pitäisi palauttaa ja kenelle?

   > Trölli on huonolla menestyksellä yrittänyt vakuuttaa meille miten Wincapitasta voittoja saaneilla on oikeus pitää rahat.

   Kerro oma näkemyksesi asiaan, millainen oikeus heillä siis on rahoihin? Onko tämä oikeus pysyvä, kuviteltu, väliaikainen vai onko oikeus olemassa siihen saakka, kunnes oikeus muuta toteaa?

   >Hannu lahjoitti Wincapitassa rahaa johon hänellä ei ollut omistusoikeutta... turhaan mussutat siitä, onko se ollut yhteisesti käytettävää rahaa vai ei... Pointti on nimenomaan jonkun lahjoittamisesta oikeudettomasti.

   Hannu ei lahjoittanut yhteisesti käytettävää rahaa, koska sellaista ei ollut. Klubi oli saanut petoksella varoja, joita se jakoi kummallisten sääntöjensä mukaan. Lienee kyseenalaista edes käyttää termiä omistusoikeus, jota ei varmuudella ollut. Wincapitassa jaettiin rahaa, joka oli joko perusteettomasti tai petoksella toimintaan mukaan saatu haalittua.

   > Nyt kun tröllille ollaan lahjoittamassa jotakin jonka omistajuudessa on epäselvyyttä, se ei enää kelpaakaan.

   Valkku-Brynolf ei ole tilanteessa lahjoittaa mitään, mihin hänellä ei ole oikeutta. Toiseksi, vaikka Valkku-Brynolfilla olisikin oikeus ja hillitön lahjoittamistahto, lahjansaajan ei ole pakko ottaa tarjottua lahjaa vastaan. Nimim. Brynolf on arvoton, ja sillä on omituinen (kalapuikkoviikset ja paksut reidet) historia, eikä kukaan halua ottaa "lahjaa" vastaan.

   > Onko trölli jälleen kerran kääntänyt takkinsa?

   Milloin se aikaisempi kerta olikaan?

   Kysy vain, jos sinulla on taas jotakin epäselvää. Mielellämme me muut asioista täällä enemmän tietävät autamme sinua.

   ////

   > Vakavampi asia on, että nikin nussija haluaa tarkoituksella ärsyttää ja kiusata alkuperäistä nikin käyttäjää. Tällaista en hyväksy. En myöskään hyväksy sitä, että sinä Trölliseni haluat antaa tukea nikin nussijalle moisessa asiassa.

   Kuvaamasi "nikin nussija" on käyttänyt nikkiä, joka on ollut täysin vapaasti saatavilla. Mikä siinä on väärin? Tukeni perustuu oikeuteen ja kohtuuteen.

   Sinä olet itse aina ollut yksi pahimmista kiusaajista. Nyt kun joku on väitteesi mukaan "kiusannut" sinua, sinä huudat kitarisat sinisinä apua. Nytkö kiusaajaa kiusataan, ja mistä kuvittelet saavasi apua?

   > Luovutin (de facto) Brynolfin käyttöösi, käytä toki.

   Yrität luovuttaa jotakin, joka ei ole sinun luovutettavissa. Minä voisin käyttää nikkiä aina halutessani sinun luvallasi tai ilman sitä.

   ////

   Nikillä Br. "vaihtuva" Ruokalaji kirjoitti aivan oikeutetusti toinenkin kirjoittaja. Sinua ärsytti lopultakin kaksi asiaa: (1) sinä et voinut asialle kerrassaan mitään, vaikka olet tottunut kontrolloimaan sairaalloisesti asioita; (2) toinen kirjoittaja kirjoitti sinua matkien niin lahjakkaasti, ettei teitä kahta erottanut toisistaan. Olitte kuin kaksi marjaa.

  • Perseentervaaja

   ”Mikä siinä on väärin?”
   Trölli-kulta, tahallinen kiusanteko ja pyrkimys ärsyttää keskustelukumppania ei ole hyväksyttävää. Sinä tunnistat sen, minä tunnistan sen ja päiväkotilapsikin osaa tunnistaa lällättelijän.

   Et sinä nikin nussinnasta hyväksyttävää tee sillä, että lällättelet kiemuraisia tulkintojasi nikin saatavuudesta.

   ”Yrität luovuttaa jotakin, joka ei ole sinun luovutettavissa.”
   Tosiasiassa (de facto) luovutus on jo suoritettu. Nikki on sinun. Puuhastele nyt Brynolfin kanssa tai ole puuhastelematta, asia on täysin sinun päätettävissäsi.

   PS.
   Nimimerkki "MeneIttees" antoi pätevän kommentin: ” Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan.”
   Tästä et ihan kökköselityksillä kiemurtele irti. Väite on silkkaa faktaa. ;)))

   • Lauermanto

    "Trölli-kulta, tahallinen kiusanteko ja pyrkimys ärsyttää keskustelukumppania ei ole hyväksyttävää."

    Milloin sinä Pimpula sitten ajattelit lopettaa? Ei olisi ensimmäinen kerta kun lupaat, mutta sitä lupausta sinulla ei ole mitään aikomusta pitää.

    "kiemuraisia tulkintojasi nikin saatavuudesta."

    Ei se monimutkaista ole. Yhteisniityllä ruohömättäälle mahtuu jokainen turpa.

    "Puuhastele nyt Brynolfin kanssa tai ole puuhastelematta, asia on täysin sinun päätettävissäsi."

    Jaa-a. Voipi olla, ettei kukaan halua sen kanssa enää puuhastella kun lukee mitä sinä kirjoitit:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Vaikuttaa kyllä niin loppuunpuuhastellulta nikiltä sinun jälkeesi.

    "pätevän kommentin: ” Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan.” "

    Olihan se pätevä kommentti sinulta Pimpula, ainakin johonkin asiaan. Ei vain liity yhteisniityn ruohomättäisiin mitenkään.

    "Tästä et ihan kökköselityksillä kiemurtele irti. Väite on silkkaa faktaa."

    Mitäpä sitä selittelemään asiaanliittymätöntä faktaa. En minä Suomen pääministerin henkilöstäkään mitään selittele, kun ei asiaan liity mitenkään.


  • Cluso627

   Psykiatrilla olis asiaa tämän viestiketjun kirjoittelijoille.

   Mielialalääkkeet ovat kehittyneet huomattavasti !

   • Kissi_Killisilmä

    Se on kyllä Antti nyt niin, että ei Pimpula kaipaa psykiatria vaan karjakkoa! Tiedätkös hyvää sellaista? Raili Suomista ei lasketa, koska on metsäalan muijia. Jos koettaisit sellaisen löytää tai edes salassa esittäisit, niin tekisit palstalle arvaamattoman palveluksen.


   • Rauhotujo
    Kissi_Killisilmä kirjoitti:

    Se on kyllä Antti nyt niin, että ei Pimpula kaipaa psykiatria vaan karjakkoa! Tiedätkös hyvää sellaista? Raili Suomista ei lasketa, koska on metsäalan muijia. Jos koettaisit sellaisen löytää tai edes salassa esittäisit, niin tekisit palstalle arvaamattoman palveluksen.

    Sulle tarvittas joku pami.


   • Kissi_Killisilmä

  • Vuokko-Meri-Vuokko

   > tahallinen kiusanteko ja pyrkimys ärsyttää keskustelukumppania ei ole hyväksyttävää.

   Tuotahan sinä olet tehnyt tällä foorumilla jo vuosia.

   > Et sinä nikin nussinnasta hyväksyttävää tee sillä, että lällättelet kiemuraisia tulkintojasi nikin saatavuudesta... Tosiasiassa (de facto) luovutus on jo suoritettu.

   Ilman lällättelyä: ei rekisteröintiä, ei osoitettua vakiintumista, ei hallintaoikeutta. Hyvin helppoa eli Brynolf ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Vrt. Matti Erkinpoika, Matti Erkintytär, Matti Erkinjuntti, Matti Matinpoika, Matti Pekanpoika jne. Mattikin on saman verran sinun luovutettavissa kuin kaupungin puutarhasta leikattu ruohonkorsi.

   Ensisijaisesti yrität luovuttaa jotakin, joka ei ole sinun luovutettavissa. Toissijaisesti, lahjaa ei ole pakko ottaa vastaan. MInä en missään tapauksessa ota (rumaa) nikkiä vastaan.

   > Nikki on sinun.

   Ei ole. Se on kaikkien vapaassa käytössä vielä tänä päivänäkin - sitä se on ollut koko ajan.

   > ...asia on täysin sinun päätettävissäsi.

   Niin on.

   > Nimimerkki "MeneIttees" antoi pätevän kommentin: ” Hannu siinä jakoi muiden rahoja kuin omiaan.”

   Jos asuu vanhassa talossa, pitää tottua siihen, että puulattiakin välillä natisee. Kniiik...Knaaak....Kniiik...

   > Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää.

   Ihan veti suutani hymyyn tuollainen valhe.

  • Perseentervaaja

   Miten minusta tuntuu, ystäni Trölli, että tämä keskustele menee loputonta ympyrää. Asiaa lienee turha enemmälti tahkota. Rekattu nikkiä ette pysty nusaisemaan, kiitos vaan hyvästä neuvostasi vielä kerran.

   ”Ensisijaisesti yrität luovuttaa jotakin, joka ei ole sinun luovutettavissa.”
   Tätä sinä jaksat jankuttaa. Usko nyt vaan hyvällä: Luovutin jo, se on tapahtunut tosiasia eikä mikään yritys.

   Brynkka on nyt sinun. Elä hänen kanssaan siveästi tai vähemmän siveästi, asia ei enää minulle kuulu. Mutta lopeta - taivaan tähden - tuo jonninjoutava kainostelusi. ;))))

   • Lauermanto

    "Rekattu nikkiä ette pysty nusaisemaan, kiitos vaan hyvästä neuvostasi vielä kerran."

    Mukava huomata Pimpula, että rehdit neuvoni olivat hyödyksi. Sinulla on nyt oma pieni ruohomätäs mitä oma turpasi saa yksin nassuttaa, eivätkä meidän muiden turvat sille mättäälle yllä. Toivottavasti jauhava turpasi nyt saa rauhan ja sinun on hyvä olla.

    En sinuna olisi kauhean huolissani rekkaamastasi nikistä. Minusta nikkisi Perseennuolija on vähän kolho ja Pimpula on jotenkin positiivissävytteisempi nikki sinusta käytettäväksi. Uskon siis, että minun on parempi pysytellä valitsemallani tiellä sinunkin etuasi viime kädessä ajatellen.

    Mitä taas tulee Brynolfiin... (tiedät miten tämä jatkuu, lainaan tähän sinun ihka omia sanojasi):

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Tuo on kyllä lajissaan ylittämätön paljastus tällä palstalla. Toiseksi omituisten paljastusten sarjassa rankkaisin Cluson tunnustuksen siitä miten hän uskotteli äidilleen olevansa kuollut. Sinä Pimpula ja Cluso olette kyllä sellaisia oman elämänne hämmentäjiä, että teitä seuratessa ei tule aika pitkäksi.


  • Tähänhyvälopettaa

   "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

   Näihin Perseensudin sanoihin on hyvä lopettaa.

  • Perseentervaaja

   Lopetuspaikkahan on mitä parhain. Olen kerrankin samaa mieltä, että näin me teemme.

   Pariairokaksikko sai soudettua radan loppuun saakka. Olin välillä jo hieman huolestunut siitä, että nähdäänkö tässä kisassa nolo keskeytys. Vallankin veli ”Lauermanto” on puolen välin jälkeen jo niin huonossa hapessa, että soutu oli pelkää läpsytystä.

   Aloitin avauksessa omistusoikeuden käsitteestä ja siihen myös lopetan. Trölli vahvisti tässä ketjussa, että avauksessa ilmaisemani käsitykset olivat oikeita.

   Käykäämme nyt läpi aloituksessa kertomani esimerkit.

   A. Toisen kirjoittajan nikki on vapaata riistaa, nikin nussinta on pelkästään hauska harrastus.

   Trölli: ”Kuvaamasi "nikin nussija" on käyttänyt nikkiä, joka on ollut täysin vapaasti saatavilla. Mikä siinä on väärin.”

   B. Kissa
   Trölli: ”Voiko kulkukissan…omistaa?
   Suomessa ei ole villikissoja, jotka elävät vapaasti luonnossa. Villiintyneelläkin kissalla voi olla omistaja; maatalo tai talli, josta kissa saa ainakin osan ravinnostaan.
   Vastaan: Voi omistaa ja omistaja todennäköisesti on myös löydettävissä.

   C. Alokkaan reppu ja rynnäkkökivääri
   Trölli: ”Lukitsemattomia kappeja ja aseita Puolustusvoimat ei hyväksynyt.”
   Niinpä niin. Jos ei ole lukossa, oma vika. ;)))

   Mutta kaiken tämän jälkeen Tröllillä on jotain ihan ikiomaakin. Minähän luovutin Brynolfin Tröllille vapaaseen käyttöön. Hyvästä sydämesti tein tämäkin sangen anteliaan teon. Kiitos vaan ei ole kuulunut. On ne koijareita. ;)))

   • Lauermanto

    Pimpula, josko minä sanoisin sen viimeisen sanan, kun sinulla kerran on turpasi jo natustamassa ikiomaa ruohomätästäsi. Me muut täällä irtonikkien yhteisniityllä jatkamme sulassa sovussa nikkiemme yhteiskäyttöä.

    "Minähän luovutin Brynolfin Tröllille vapaaseen käyttöön."

    Tuon Brynolf-nikin tarina on kyllä aika metka. Mitähän kummaa sinä sen kanssa puuhasit, kun noin olit siitä kiinnostunut:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Oikeastan en halua edes tietää. Kovin poikkeuksellinen suhde nikkiisi sinulla kyllä oli, se täytyy sanoa.


   • V-M-V

    > Olin välillä jo hieman huolestunut siitä, että nähdäänkö tässä kisassa nolo keskeytys.

    Sinähän se olet alusta saakka vedellyt reidet pahasti maitohapoilla ja räkä kalapuikkoviiksistä tippuen. Taidat olla ylitreenannut ja ylikunnossa. Sinulla kun on kokemusta paksuista reisistä - sekä miehillä että naisilla - onko jatkuva maitohappo reisille hyvästä, vai pitäisikö sinun välillä levätä? Pääsisivät samalla viikset kuivumaan.

    > Vallankin veli ”Lauermanto” on puolen välin jälkeen jo niin huonossa hapessa, että soutu oli pelkää läpsytystä.

    Kumma näkemys. Sinuahan tässä on hinattu kuin yksiairoista soutajaa, jonka purtilon pohjassa on uppotukin mentävä reikä.

    ////

    > Mutta kaiken tämän jälkeen Tröllillä on jotain ihan ikiomaakin. Minähän luovutin Brynolfin Tröllille vapaaseen käyttöön. Hyvästä sydämesti tein tämäkin sangen anteliaan teon.

    Ei rekisteröintiä, ei osoitettua vakiintumista, ei hallintaoikeutta. Hyvin helppoa eli Brynolf-nikki ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Brynolf on yhteishallinnassa kuin kaupungin lumet aurinkoisessa puistossa: kaikki saavat nauttia lumesta ja auringosta yhtä lailla.

    Ensisijaisesti siis yrität luovuttaa jotakin, joka ei ole sinun luovutettavissa. Toissijaisesti, lahjaa ei ole pakko ottaa vastaan. MInä en missään tapauksessa ota vastaan sellaista nikkiä, joka on ruma ja jolla on eriskummallinen historia. De facto (Heh!) olen alusta saakka sanoutunut irti rumasta lahjasta, ja lahja olkoon edelleen yhteishallinnassa.

    > Kiitos vaan ei ole kuulunut.

    Suurkiitos siitä, kun jaoit tämän kummallisen kokemuksesi kanssamme: "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;)))"


   • MeneIttees
    V-M-V kirjoitti:

    > Olin välillä jo hieman huolestunut siitä, että nähdäänkö tässä kisassa nolo keskeytys.

    Sinähän se olet alusta saakka vedellyt reidet pahasti maitohapoilla ja räkä kalapuikkoviiksistä tippuen. Taidat olla ylitreenannut ja ylikunnossa. Sinulla kun on kokemusta paksuista reisistä - sekä miehillä että naisilla - onko jatkuva maitohappo reisille hyvästä, vai pitäisikö sinun välillä levätä? Pääsisivät samalla viikset kuivumaan.

    > Vallankin veli ”Lauermanto” on puolen välin jälkeen jo niin huonossa hapessa, että soutu oli pelkää läpsytystä.

    Kumma näkemys. Sinuahan tässä on hinattu kuin yksiairoista soutajaa, jonka purtilon pohjassa on uppotukin mentävä reikä.

    ////

    > Mutta kaiken tämän jälkeen Tröllillä on jotain ihan ikiomaakin. Minähän luovutin Brynolfin Tröllille vapaaseen käyttöön. Hyvästä sydämesti tein tämäkin sangen anteliaan teon.

    Ei rekisteröintiä, ei osoitettua vakiintumista, ei hallintaoikeutta. Hyvin helppoa eli Brynolf-nikki ei ole eikä ole ollut sinun luovuttaa. Brynolf on yhteishallinnassa kuin kaupungin lumet aurinkoisessa puistossa: kaikki saavat nauttia lumesta ja auringosta yhtä lailla.

    Ensisijaisesti siis yrität luovuttaa jotakin, joka ei ole sinun luovutettavissa. Toissijaisesti, lahjaa ei ole pakko ottaa vastaan. MInä en missään tapauksessa ota vastaan sellaista nikkiä, joka on ruma ja jolla on eriskummallinen historia. De facto (Heh!) olen alusta saakka sanoutunut irti rumasta lahjasta, ja lahja olkoon edelleen yhteishallinnassa.

    > Kiitos vaan ei ole kuulunut.

    Suurkiitos siitä, kun jaoit tämän kummallisen kokemuksesi kanssamme: "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;)))"

    Röllykkä, yritä edes pysyä asiassa. Jäädessäsi fantasioimaan Brynolfin viiksistä ja reisistä unohdat tykkänään mikä oli keskustelun aihe. Kerro ihan omin sanoin mikä on käsityksesi omistusoikeudesta? Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


  • V-M-V

   Brynolf, tässä pari avointa kysymystä, joihon et ole vastannut:

   > Tähän asti trölli on pitänyt kynsin ja hampain kiinni muilta huijatuista rahoista. Se kelpasi, eikä sitä haluta palauttaa.

   MIksi raha pitäisi palauttaa ja kenelle?

   > Trölli on huonolla menestyksellä yrittänyt vakuuttaa meille miten Wincapitasta voittoja saaneilla on oikeus pitää rahat.

   Kerro oma näkemyksesi asiaan, millainen oikeus heillä siis on rahoihin? Onko tämä oikeus pysyvä, kuviteltu, väliaikainen vai onko oikeus olemassa siihen saakka, kunnes oikeus muuta toteaa?

   ////

   Sinulla on viime hetket ollut aivan hillitön lahjoittamistahto: oletko varma että et ollut Winkkarin jäsen? Olet kertonut meille muille, että Winkkarissa jäsenillä oli juuri tuollainen hillitön lahjoittamistahto.

  • Perseentervaaja

   ”Näihin Perseensudin sanoihin on hyvä lopettaa.”
   Minä yritän viimeistellä kaunista hiekkakumpua ja laittaa seppeleet kauniisti kummulle. Sinä, ystäväni Trölli, vatkutat tätä asiaa loputtomiin. Oliko tarkoituksesi lopettaa lässytys vai eikö ollut?

   Pahoin pelkään, että tästäkin saamme aikaiseksi yli 100 viestin viestiketjun. Loput sinä luultavimmin muistat? Sadan viestin hutakoilla sinua alkaa huimaamaan ja huomaat jälleen kerran nolosti kellistyneesti. Siihen sinulla ei ole enää varaa, kun mukanasi on nyt aina niin miehekäs Brynolf. ;)))

   Pitkä ja kivinen tie on sinulla vielä edessä. Jonakin päivänä sinunkin pitäisi pysyä asiassa ja kirjoittaa vain talousrikoksista. Voi, jospa Herra soisi elinpäiviä niin, että näkisin senkin päivän.;))))

   PS. Sijoittajalla on lahjoitustahto ja lahjoittajalla sijoitustahto, näinhän se keskimittaista lyhempi runoili? Hassun hauskaa, vastasi oikeus ja lättäsi asiassa tuomion.

   • V-M-V

    > Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Lopullinen omistusoikeus on niillä, joille oikeuslaitos sen määrää.

    > Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää.

    Suutani väänsi hymyyn tuollainen valheelinen väite.

    > Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan.

    Taas veti suutani hymyyn tämä seuraavakin valheellinen väite. Brynolf ei ole rekisteröinyt rumaa nikkiään eikä ole osoittanut sen vakiintumista, joten hänellä ei ole siihen hallintaoikeutta. Toissijaisesti, lahjaa ei ole pakko ottaa vastaan. Minä en tietenkään ota rumaa lahjaa vastaan, vaan Brynolf on edelleen yhteishallinnassa.

    Jos haluaisin, voisin käyttää nikkiä vapaasti, ei siihen lupaa tarvita. Minä en ole käyttänyt Brynolf-nikkiä, enkä käytä. Nikki on ruma ja sillä on erikoinen (paksut reidet ja kalapuikkoviikset) historia.

    > Oliko tarkoituksesi lopettaa lässytys vai eikö ollut?

    Ei minulla ole ollut sellaista tarkoitusta, jollakin muulla kenties on ollut. Voi, jospa Herra soisi elinpäiviä niin, että tämäkin lässytys kuolisi omaan turhuuteensa. Vielä ei siltä näytä, koska valehtelusi jatkuu.


   • PaksutReidetJaViikset

    Brynolf, tässä on edelleen pari avointa kysymystä, joihon et ole vastannut:

    > Tähän asti trölli on pitänyt kynsin ja hampain kiinni muilta huijatuista rahoista. Se kelpasi, eikä sitä haluta palauttaa.

    MIksi raha pitäisi palauttaa ja kenelle?

    > Trölli on huonolla menestyksellä yrittänyt vakuuttaa meille miten Wincapitasta voittoja saaneilla on oikeus pitää rahat.

    Kerro oma näkemyksesi asiaan, millainen oikeus heillä siis on rahoihin? Onko tämä oikeus pysyvä, kuviteltu, väliaikainen vai onko oikeus olemassa siihen saakka, kunnes oikeus muuta toteaa?


   • Lauermanto

    "Pahoin pelkään, että tästäkin saamme aikaiseksi yli 100 viestin viestiketjun."

    Kuules Pimpula, ei tästä tule sadan viestin ketjua, jos sinä teet kuten sanoit ja lakkaat kiehnäämästä täällä samoin vanhoin argumentein. Ne on jo nähty ja moneen kertaan kumottu.

    Tämä palsta on kuin yhteisniitty, jolla on ruohomättäinä irtonikkejä. Ne ovat niityn jokaisen lehmän ja lampaan turvan yhtälaisesti natusteltavissa miten kunkin mieli vaan tekee. Sitä ei yksi turpa voi irtonikistä sanoa, että tämä mätäs on minun ja vain minun ja muut turvat muualle natustamaan. Tämä yhteisniitty ei nyt vain toimi Pimpula niin. Sopu sijaa antaa, se sinun kerta kaikkiaan pitää vain oppia, jos haluat ettei turpaasi katsota palstalla vinoon.

    Sinulla on jälleen oma rekisteröity ruohonmättääsi, jota vain sinun turpasi saa natustaa. Asiasi ovat nyt siis hyvin, mutta silti jaksat valittaa. Mikä on? Harmittaako sinua Brynolf-nikkisi pilaantuminen niin kovasti, että päivästä toiseen pitää asiasta jankuttaa ja tehdä siitä jopa palstan aiheeseen kuulumaton avaus? Muistammehan me kaikki minkä sävyistä kiinnostusta ja vetoa tunsit entiseen nikkiisi:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Minulta uupuu sinulle Pimpula suurkiitos tuosta tiedosta. Tuntuu kuitenkin vähän siltä kuin kiittäisin liian isosta villapaidasta. Ei sellaisella paljoa käyttöä ole, vaikka sen vastaanottaminen saattaisikin hieman huvittaa. Sinun syysi ja tarpeesi määritellä nikkipolitiikkasi on inhimilliseltä kannalta kiinnostavaa tietoa, mutta ei minulla sille varsinaista hyötykäyttöä ole. Kuten ei myöskään suurimmalla osalla sinun kirjoittamallasi.


  • Perseentervaaja

   ”Voi, jospa Herra soisi elinpäiviä niin, että tämäkin lässytys kuolisi omaan turhuuteensa.”

   Ilmaisin haluni saattaa vainaja haudan lepoon tänään klo 08.32. Sen jälkeen palstalle on tupsahtanut 7 kpl lässynlässyn viestejä ja 1 kpl minun asiallinen vastineeni.

   Eihän tämä ketju tätä menoa mitenkään hiljene. Suosittelen lämpimästi, että hyväksytte tämän viestini viimeiseksi naulaksi arkkuun ja pidätte sopuisasti turpanne kiinni vastedes.;)))

   • Tähänhyvälopettaa

    Jo eilen klo 22:27 ilmoitin haluni lopettaa keskustelun, mutta Tervaperse lähetti silti vielä kolme viestiä. Voinet Terveperse hyväksyä eilisen viestini viimeiseksi naulaksi arkkuun, kaikille muille se sopinee.

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Näihin Perseensudin sanoihin on hyvä lopettaa.


   • Lauermanto

    Olin jo tuossa klo 9:06 kannallasi, että tämä ketju ei tuota mitään olennaista, ja tarjosin jo silloin sinulle Pimpula, että viestini voisi hyvinkin ketjun viimeinen.

    Olkoon tämä siis yhteisellä päätöksellämme ketjun viimeinen viesti. Pidän turpani yhteisniityn mättäillä ja sinä saat nassuttaa omaa suojattua mätästäsi. Brynolfista saat puolestani olla edelleenkin kiinnostunut vaikkapa aiemmalla motiivillasi. Ei liity minuun:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "


   • ElDuumanen

    Sopii.


  • Perseentervaaja

   Tämä on minun tekemäni avaus ja minä tähän ketjuun olen myös sopivin henkilö lyömään viimeisen naulan.

   Eikös, perskutarallaa, täällä ole jo kolme koijari, kukin mäiskimässä sitä viimeistä naulaa ihan omin lupinensa.

   Tämmöisiä nämä winkkarikoijarit ovat, aina käsi ojossa odottamassa, jospa kännyyn tarttuisi jotakin toisen omaa.;)))

   • Lauermanto

    Kuules Pimpula. Viestiisi oli kolme sopuisaa vastausta, että ketjun voi päättää tähän. Sen sijaan, että olisit yhtä sopuisa kuin me, riennät paikalle kiireen vilkkaa huitomaan, että väärin sammutettu.

    Mutta olen toki samaa mieltä, että sinun sanoihisi sopii lopettaa:
    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "


   • MeneIttees
    Lauermanto kirjoitti:

    Kuules Pimpula. Viestiisi oli kolme sopuisaa vastausta, että ketjun voi päättää tähän. Sen sijaan, että olisit yhtä sopuisa kuin me, riennät paikalle kiireen vilkkaa huitomaan, että väärin sammutettu.

    Mutta olen toki samaa mieltä, että sinun sanoihisi sopii lopettaa:
    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Tänne se röllykkä kipitti karkuun. Minä voin lopettaa keskustelun omalta osaltani tähän, vaikka röllykkä ei uskaltanutkaan vastata kysymyksiin. Tämä sillä varauksella, että röllykkä pitää lupauksensa pysyä poissa ketjusta.

    Näissä kahdessa kysymyksessä röllykällä meni pupu pöksyyn.
    1. Kerro ihan omin sanoin mikä on käsityksesi omistusoikeudesta?
    2. Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Tänne se röllykkä kipitti karkuun. Minä voin lopettaa keskustelun omalta osaltani tähän, vaikka röllykkä ei uskaltanutkaan vastata kysymyksiin. Tämä sillä varauksella, että röllykkä pitää lupauksensa pysyä poissa ketjusta.

    Näissä kahdessa kysymyksessä röllykällä meni pupu pöksyyn.
    1. Kerro ihan omin sanoin mikä on käsityksesi omistusoikeudesta?
    2. Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    Hei Pimpula, mikä tämä jakomielisyytesi nyt on, että kirjoittelet välillä rekisteröidyllä nikillä ja välillä tunget turpaasi yhteislaitumen ruohomättäille?


   • Meneittuus
    MeneIttees kirjoitti:

    Tänne se röllykkä kipitti karkuun. Minä voin lopettaa keskustelun omalta osaltani tähän, vaikka röllykkä ei uskaltanutkaan vastata kysymyksiin. Tämä sillä varauksella, että röllykkä pitää lupauksensa pysyä poissa ketjusta.

    Näissä kahdessa kysymyksessä röllykällä meni pupu pöksyyn.
    1. Kerro ihan omin sanoin mikä on käsityksesi omistusoikeudesta?
    2. Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    > Näissä kahdessa kysymyksessä röllykällä meni pupu pöksyyn.

    Niinkö? Jos et olisi niin täynnä tämän keskustelun paksuja reisiä ja kalapuikkoviiksen haivenia, olisit huomannut, että kysymyksiisi on vastattu. Vastataanpa vielä.

    1. Kerro ihan omin sanoin mikä on käsityksesi omistusoikeudesta?

    > Kyse on kohteeseen liittyvästä oikeudellisesta määräämisvallasta, käyttö- ja vallintaoikeudesta sekä käyttövapaudesta ja siten omistajan kompetenssista. Kollisiotilanteissa oikeudenomistajaa suojaavat sekä staattinen suoja että dynaaminen suoja. Käytännössä omistusoikeus ratkaistaan viime kädessä tapauksella, jossa kohde vaihtaa omistajaa joko omistajan oikeudella tai oikeudettomasti.

    Ellet tekstiä ymmärtänyt, kuten on todennnäköistä, kysy ihmeessä lisätietoja.

    Esimerkiksi Valkku-Brynolf on pyrkinyt omimaan itselleen immateriaalioikeuden keinoin kaikki nimimerkit, joissa lukee "Brynolf" vertaamalla "Brynolfia" tavaramerkkiin! Naurettavaa, eihän sellainen onnistu. Ei rekisteröintiä, ei osoitettua vakiintumista, ei hallintaoikeutta. Hyvin helppoa: Brynolf on yhteisomistuksessa.

    ////

    > 2. Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Lopullinen omistusoikeus ko. varoihin on sillä, jolle oikeuslaitos tämän oikeuden määrää.

    > Tämä sillä varauksella, että röllykkä pitää lupauksensa pysyä poissa ketjusta.

    Logiikkasi on yhtä naurettava kuin Suomen Huutokauppakeisarilla: olkaa hiljaa ja huutakaa. Kehoitat lopettamaan keskustrelun, vannotat minua yhtäältä pysymään poissa ja toisaalta vaadit vastausta esittämiisi kysymyksiin. Ei sellainen onnistu kuin taikurilta, ja sellainen en ole väittänyt olevani.

    Kysy ihmeessä lisää, jos et (taas) ymmärtänyt!

    ////

    > Mutta olen toki samaa mieltä, että sinun sanoihisi sopii lopettaa:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Juuri näin, yllä mainittuihin nimim. Perseentervaaja sanoihin on hyvä lopettaa.


   • MeneIttees
    Meneittuus kirjoitti:

    > Näissä kahdessa kysymyksessä röllykällä meni pupu pöksyyn.

    Niinkö? Jos et olisi niin täynnä tämän keskustelun paksuja reisiä ja kalapuikkoviiksen haivenia, olisit huomannut, että kysymyksiisi on vastattu. Vastataanpa vielä.

    1. Kerro ihan omin sanoin mikä on käsityksesi omistusoikeudesta?

    > Kyse on kohteeseen liittyvästä oikeudellisesta määräämisvallasta, käyttö- ja vallintaoikeudesta sekä käyttövapaudesta ja siten omistajan kompetenssista. Kollisiotilanteissa oikeudenomistajaa suojaavat sekä staattinen suoja että dynaaminen suoja. Käytännössä omistusoikeus ratkaistaan viime kädessä tapauksella, jossa kohde vaihtaa omistajaa joko omistajan oikeudella tai oikeudettomasti.

    Ellet tekstiä ymmärtänyt, kuten on todennnäköistä, kysy ihmeessä lisätietoja.

    Esimerkiksi Valkku-Brynolf on pyrkinyt omimaan itselleen immateriaalioikeuden keinoin kaikki nimimerkit, joissa lukee "Brynolf" vertaamalla "Brynolfia" tavaramerkkiin! Naurettavaa, eihän sellainen onnistu. Ei rekisteröintiä, ei osoitettua vakiintumista, ei hallintaoikeutta. Hyvin helppoa: Brynolf on yhteisomistuksessa.

    ////

    > 2. Kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa?

    Lopullinen omistusoikeus ko. varoihin on sillä, jolle oikeuslaitos tämän oikeuden määrää.

    > Tämä sillä varauksella, että röllykkä pitää lupauksensa pysyä poissa ketjusta.

    Logiikkasi on yhtä naurettava kuin Suomen Huutokauppakeisarilla: olkaa hiljaa ja huutakaa. Kehoitat lopettamaan keskustrelun, vannotat minua yhtäältä pysymään poissa ja toisaalta vaadit vastausta esittämiisi kysymyksiin. Ei sellainen onnistu kuin taikurilta, ja sellainen en ole väittänyt olevani.

    Kysy ihmeessä lisää, jos et (taas) ymmärtänyt!

    ////

    > Mutta olen toki samaa mieltä, että sinun sanoihisi sopii lopettaa:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Juuri näin, yllä mainittuihin nimim. Perseentervaaja sanoihin on hyvä lopettaa.

    Ymmärrän hyvin miten tuollaiselle lahjattomalle henkilölle on vaikeaa erottaa kaksi lahjakasta kirjoittajaa toisistaan. Siksi oletkin toistuvasti sotkemassa minua kunnioitettavaan nimimerkkiin Perseensuti. Lisäksi olet sotkenut nuppisi fantasioimalla Brynolfista.

    1. Kysymys kuului: kerro ihan omin sanoin. Tuohonkin piti käydä vastaus varastamassa :)

    2. "Lopullinen omistusoikeus ko. varoihin on sillä, jolle oikeuslaitos tämän oikeuden määrää."
    - Sijoittajalta lähti siis omistus- ja hallintaoikeus rahoihinsa silloin kun ne siirtyivät Hannun tilille.

    "Hyvin helppoa: Brynolf on yhteisomistuksessa."
    - Paatuneisuutesi on vailla vertaa. Taas olet varastamassa jotakin. Mieti sillä pikku päälläsi kenellä on tällä palstalla omistusoikeus nimimerkkeihin.

    Huomioi kysymysmerkkien puuttuminen. Tähän ei tarvita enää vastausta sinulta. Sen vuoksi voimmekin yhteisymmärryksessä lopettaa tähän:

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Ymmärrän hyvin miten tuollaiselle lahjattomalle henkilölle on vaikeaa erottaa kaksi lahjakasta kirjoittajaa toisistaan. Siksi oletkin toistuvasti sotkemassa minua kunnioitettavaan nimimerkkiin Perseensuti. Lisäksi olet sotkenut nuppisi fantasioimalla Brynolfista.

    1. Kysymys kuului: kerro ihan omin sanoin. Tuohonkin piti käydä vastaus varastamassa :)

    2. "Lopullinen omistusoikeus ko. varoihin on sillä, jolle oikeuslaitos tämän oikeuden määrää."
    - Sijoittajalta lähti siis omistus- ja hallintaoikeus rahoihinsa silloin kun ne siirtyivät Hannun tilille.

    "Hyvin helppoa: Brynolf on yhteisomistuksessa."
    - Paatuneisuutesi on vailla vertaa. Taas olet varastamassa jotakin. Mieti sillä pikku päälläsi kenellä on tällä palstalla omistusoikeus nimimerkkeihin.

    Huomioi kysymysmerkkien puuttuminen. Tähän ei tarvita enää vastausta sinulta. Sen vuoksi voimmekin yhteisymmärryksessä lopettaa tähän:

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    Mieti Pimpula tätä:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "


   • Meneittuus
    MeneIttees kirjoitti:

    Ymmärrän hyvin miten tuollaiselle lahjattomalle henkilölle on vaikeaa erottaa kaksi lahjakasta kirjoittajaa toisistaan. Siksi oletkin toistuvasti sotkemassa minua kunnioitettavaan nimimerkkiin Perseensuti. Lisäksi olet sotkenut nuppisi fantasioimalla Brynolfista.

    1. Kysymys kuului: kerro ihan omin sanoin. Tuohonkin piti käydä vastaus varastamassa :)

    2. "Lopullinen omistusoikeus ko. varoihin on sillä, jolle oikeuslaitos tämän oikeuden määrää."
    - Sijoittajalta lähti siis omistus- ja hallintaoikeus rahoihinsa silloin kun ne siirtyivät Hannun tilille.

    "Hyvin helppoa: Brynolf on yhteisomistuksessa."
    - Paatuneisuutesi on vailla vertaa. Taas olet varastamassa jotakin. Mieti sillä pikku päälläsi kenellä on tällä palstalla omistusoikeus nimimerkkeihin.

    Huomioi kysymysmerkkien puuttuminen. Tähän ei tarvita enää vastausta sinulta. Sen vuoksi voimmekin yhteisymmärryksessä lopettaa tähän:

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    > Ymmärrän hyvin miten tuollaiselle lahjattomalle henkilölle on vaikeaa erottaa kaksi lahjakasta kirjoittajaa toisistaan.

    Edesmennyt nimim. *olen onnellinen* oli lahjakas kirjoittaja. Tämä ilmestynyt reinkarnaatio-multinikki ei ole. Tasonne on laskenut kuin lehmän häntä.

    > Siksi oletkin toistuvasti sotkemassa minua kunnioitettavaan nimimerkkiin Perseensuti.

    Ei täällä sellaista nikkiä edes ole, puhumattakaan siitä, että kukaan häntä kunnioittaisi. Nimimerkille Persetervassa mieluumminkin naureskellaan hyväntahtoisesti.

    > Lisäksi olet sotkenut nuppisi fantasioimalla Brynolfista.

    Minä pidän nimim. Brynolf rumana, enkä fantasioi rumuudesta. Valkku-Brynä kertoi, että hän ihastui Brynolfin paksuihin reisiin ja kalapuikkoviiksiin - siis samoihin ominaisuuksiin kuin vaimossaankin.... Mutta jokainen tavallaan.

    > Tuohonkin piti käydä vastaus varastamassa.

    Varastamassa mistä - näytäpä lähde? Kyllä sinä varkaana varkaan tunnet - niinkö?

    > Sijoittajalta lähti siis omistus- ja hallintaoikeus rahoihinsa silloin kun ne siirtyivät Hannun tilille.

    Oletkos nähnyt rahoja Winkkari-tililläsi, sukulaisesi tai tuttavasi Winkkari-tilillä? Hannu petti kaikkia, hän itse kertoi. Varat lähti kuin kuppa Töölöstä!

    > Paatuneisuutesi on vailla vertaa. Taas olet varastamassa jotakin. Mieti sillä pikku päälläsi kenellä on tällä palstalla omistusoikeus nimimerkkeihin.

    Kaverin pollahan hehkuu punaisena kuin viritetyn Lada Samaran pakosarja vappuna Punaisella torilla. Hienoa - tunnetko oiken olevasi elossa?

    Ei nimimerkkejä täällä omisteta, rekisteröimätöntä nikkiä voivat käyttää kaikki, rekisteröityä nikkiä voi käyttää yksinhallinnalla annettujen sääntöjen puitteissa. Jos Suoli24 päättää niin, käyttöoikeus menee, hups vain.

    ////

    > Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää.

    Suutani veti hymyyn tuo itse keksimäsi valhe.

    > Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan.

    Brynolf ei ole rekisteröinyt rumaa nikkiään, vaan nimimerkki on tahriintunut, eikä kukaan ole osoittanut nikin vakiintumista: omistus-, käyttö- tai hallintaoikeutta ei ole kenelläkään. Toissijaisesti, lahjaa ei ole pakko ottaa vastaan. Minä en tietenkään ota rumaa lahjaa vastaan, vaan Brynolf on edelleen yhteishallinnassa.

    Olen katsonut lahjahevosta suuhun ja havainnut sen rumaksi. Brynolf on edelleen yhteisomistuksessa.


   • MeneIttees
    Lauermanto kirjoitti:

    Mieti Pimpula tätä:

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    Kyllä tämä omani on parempi. Tuokaan ei ole sinun tekstiäsi, mutta kärkkäästi olet sitäkin omimassa. Kerran varas, aina varas. On muuten oiva esimerkki kielellisestä lahjattomuudestasi, mitään omaa et keksi.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Kyllä tämä omani on parempi. Tuokaan ei ole sinun tekstiäsi, mutta kärkkäästi olet sitäkin omimassa. Kerran varas, aina varas. On muuten oiva esimerkki kielellisestä lahjattomuudestasi, mitään omaa et keksi.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    Et näemmä Pimpula sittenkään tarpeeksi pohtinut tätä lainausta. Tämä on kyllä viikon pimeintä tekstiä. Tiedätkös keneltä? :-)

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "


   • Ystäväsi3

    Muista ottaa valkoinen, pieni pillerisi! Se auttaa angstiisi.


   • Meneittees
    Ystäväsi3 kirjoitti:

    Muista ottaa valkoinen, pieni pillerisi! Se auttaa angstiisi.

    Kerran vasara aina vasara.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Meneittuus
    Meneittees kirjoitti:

    Kerran vasara aina vasara.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    > Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää.

    Suutani veti hymyyn tuo itse keksimäsi valhe.


   • MeneIttees
    Meneittuus kirjoitti:

    > Ymmärrän hyvin miten tuollaiselle lahjattomalle henkilölle on vaikeaa erottaa kaksi lahjakasta kirjoittajaa toisistaan.

    Edesmennyt nimim. *olen onnellinen* oli lahjakas kirjoittaja. Tämä ilmestynyt reinkarnaatio-multinikki ei ole. Tasonne on laskenut kuin lehmän häntä.

    > Siksi oletkin toistuvasti sotkemassa minua kunnioitettavaan nimimerkkiin Perseensuti.

    Ei täällä sellaista nikkiä edes ole, puhumattakaan siitä, että kukaan häntä kunnioittaisi. Nimimerkille Persetervassa mieluumminkin naureskellaan hyväntahtoisesti.

    > Lisäksi olet sotkenut nuppisi fantasioimalla Brynolfista.

    Minä pidän nimim. Brynolf rumana, enkä fantasioi rumuudesta. Valkku-Brynä kertoi, että hän ihastui Brynolfin paksuihin reisiin ja kalapuikkoviiksiin - siis samoihin ominaisuuksiin kuin vaimossaankin.... Mutta jokainen tavallaan.

    > Tuohonkin piti käydä vastaus varastamassa.

    Varastamassa mistä - näytäpä lähde? Kyllä sinä varkaana varkaan tunnet - niinkö?

    > Sijoittajalta lähti siis omistus- ja hallintaoikeus rahoihinsa silloin kun ne siirtyivät Hannun tilille.

    Oletkos nähnyt rahoja Winkkari-tililläsi, sukulaisesi tai tuttavasi Winkkari-tilillä? Hannu petti kaikkia, hän itse kertoi. Varat lähti kuin kuppa Töölöstä!

    > Paatuneisuutesi on vailla vertaa. Taas olet varastamassa jotakin. Mieti sillä pikku päälläsi kenellä on tällä palstalla omistusoikeus nimimerkkeihin.

    Kaverin pollahan hehkuu punaisena kuin viritetyn Lada Samaran pakosarja vappuna Punaisella torilla. Hienoa - tunnetko oiken olevasi elossa?

    Ei nimimerkkejä täällä omisteta, rekisteröimätöntä nikkiä voivat käyttää kaikki, rekisteröityä nikkiä voi käyttää yksinhallinnalla annettujen sääntöjen puitteissa. Jos Suoli24 päättää niin, käyttöoikeus menee, hups vain.

    ////

    > Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää.

    Suutani veti hymyyn tuo itse keksimäsi valhe.

    > Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan.

    Brynolf ei ole rekisteröinyt rumaa nikkiään, vaan nimimerkki on tahriintunut, eikä kukaan ole osoittanut nikin vakiintumista: omistus-, käyttö- tai hallintaoikeutta ei ole kenelläkään. Toissijaisesti, lahjaa ei ole pakko ottaa vastaan. Minä en tietenkään ota rumaa lahjaa vastaan, vaan Brynolf on edelleen yhteishallinnassa.

    Olen katsonut lahjahevosta suuhun ja havainnut sen rumaksi. Brynolf on edelleen yhteisomistuksessa.

    Lapsi hyvä, taas käyt kuumana kuin hellankoukku. Melkein olin jo kehumassa sinua. Luulin jo saaneni talutettua sinut oikeille poluille, mutta kumminkin lähdit lopuksi vikasuuntaan. Ei mikään ihme jos Valuuttakauppias sinua aikoinaan joutui oikomaan. Onneksi luin viestisi tarkemmin.

    "Ei nimimerkkejä täällä omisteta" ja sitten perään "Brynolf on edelleen yhteisomistuksessa.". Kyllä yhteisomistus on omistamista. Tsot, tsot... No, ymmärrän ettei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

    Ja vielä se lopullinen loppukaneetti päättämään tämä keskustelu:
    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Meneittuus
    MeneIttees kirjoitti:

    Lapsi hyvä, taas käyt kuumana kuin hellankoukku. Melkein olin jo kehumassa sinua. Luulin jo saaneni talutettua sinut oikeille poluille, mutta kumminkin lähdit lopuksi vikasuuntaan. Ei mikään ihme jos Valuuttakauppias sinua aikoinaan joutui oikomaan. Onneksi luin viestisi tarkemmin.

    "Ei nimimerkkejä täällä omisteta" ja sitten perään "Brynolf on edelleen yhteisomistuksessa.". Kyllä yhteisomistus on omistamista. Tsot, tsot... No, ymmärrän ettei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

    Ja vielä se lopullinen loppukaneetti päättämään tämä keskustelu:
    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    " No, ymmärrän ettei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu."

    Keskustelepa asiasta äitisi ja isäsi kanssa. ;)))


   • MeneIttees
    Meneittuus kirjoitti:

    " No, ymmärrän ettei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu."

    Keskustelepa asiasta äitisi ja isäsi kanssa. ;)))

    Etkö jo usko tämän keskustelun päättyvän hyväksi havaittuun kommenttiin? Enkä lähde uuteen ketjuusi kommentoimaan, kyllä tämä ketju riittää minulle. Tässä on sentään laadukas avaus.

    Sinä olet täällä palstalla suu vaahdossa jauhanut, miten toisilta Wincapitasioittajilta viedyt rahat kuuluvat niille joille Hannu on ne jakanut. Mitäpä siitä, että ne on rikoksella viety. Nyt olet kääntänyt takkiasi sen verran, että rahat kuuluvatkin niille joille oikeuslaitos ne jakaa. Ilkka heristää kohta sinulle sormeaan, olet romuttamassa hänen teorioitaan Wincapitaan sijoitettujen rahojen hallinnasta.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Meneittuus
    MeneIttees kirjoitti:

    Etkö jo usko tämän keskustelun päättyvän hyväksi havaittuun kommenttiin? Enkä lähde uuteen ketjuusi kommentoimaan, kyllä tämä ketju riittää minulle. Tässä on sentään laadukas avaus.

    Sinä olet täällä palstalla suu vaahdossa jauhanut, miten toisilta Wincapitasioittajilta viedyt rahat kuuluvat niille joille Hannu on ne jakanut. Mitäpä siitä, että ne on rikoksella viety. Nyt olet kääntänyt takkiasi sen verran, että rahat kuuluvatkin niille joille oikeuslaitos ne jakaa. Ilkka heristää kohta sinulle sormeaan, olet romuttamassa hänen teorioitaan Wincapitaan sijoitettujen rahojen hallinnasta.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    "sai nussia omaan käyttöön"

    Keskustelepa asiasta äitisi ja isäsi kanssa samalla kun kysyt lusikoista ja kauhoista. ;)))


   • MeneIttees
    Meneittuus kirjoitti:

    "sai nussia omaan käyttöön"

    Keskustelepa asiasta äitisi ja isäsi kanssa samalla kun kysyt lusikoista ja kauhoista. ;)))

    Rölli esittää Sven Dufvan tyylistä kovapäisyyttä. Ei millään usko keskustelun päättyvän röllinkattavaan kommenttiin.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Lauermanto
    MeneIttees kirjoitti:

    Rölli esittää Sven Dufvan tyylistä kovapäisyyttä. Ei millään usko keskustelun päättyvän röllinkattavaan kommenttiin.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    "Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön."

    Ei irtonikkiä voi varastaa. Irtonikki on kuin ruohotupas yhteislaitumella. Se on kaikkien turpien yhtä lailla natusteltavissa. Kyllä sinäkin Pimpula sen tiedät.


   • paljonhävisit
    MeneIttees kirjoitti:

    Rölli esittää Sven Dufvan tyylistä kovapäisyyttä. Ei millään usko keskustelun päättyvän röllinkattavaan kommenttiin.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    Kerro lisää lahjoituksesta.


   • Meneittees
    paljonhävisit kirjoitti:

    Kerro lisää lahjoituksesta.

    Haluttiin lahjoittaa nikki jolla oli miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet.


   • Meneittees
    Meneittees kirjoitti:

    Haluttiin lahjoittaa nikki jolla oli miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet.

    Taas piti nusaista toisen käyttämää nikkiä. Käyttäisit Brynolfia jolla on ihanat ja miehekkäät kalapuikkoviikset ja tosi vahvat reidet.


   • Meneittees
    Meneittees kirjoitti:

    Taas piti nusaista toisen käyttämää nikkiä. Käyttäisit Brynolfia jolla on ihanat ja miehekkäät kalapuikkoviikset ja tosi vahvat reidet.

    Kuule Pimpula, yhteisniityn ruohotuppaalle mahtuu useampikin turpa sulassa sovussa, joten koetahan rauhoittua.


   • MeneIttees
    Meneittees kirjoitti:

    Kuule Pimpula, yhteisniityn ruohotuppaalle mahtuu useampikin turpa sulassa sovussa, joten koetahan rauhoittua.

    Päätetään tähän maanmainioon kommenttiin.
    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Vaimosidiampamit

    "Päätetään tähän maanmainioon kommenttiin."

    Tähän me päätetään.

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;)))"


   • MeneIttees
    Vaimosidiampamit kirjoitti:

    "Päätetään tähän maanmainioon kommenttiin."

    Tähän me päätetään.

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;)))"

    Tröllin pää on mennyt sekaisin fantasioista Brynolfista. Nyt rassukka osaa puhua vain kalapuikkoviiksistä ja vahvoista reisistä. Onneksi minulla on 100% asiaa avauksen aiheeseen.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.


   • Anonyymi
    MeneIttees kirjoitti:

    Tröllin pää on mennyt sekaisin fantasioista Brynolfista. Nyt rassukka osaa puhua vain kalapuikkoviiksistä ja vahvoista reisistä. Onneksi minulla on 100% asiaa avauksen aiheeseen.

    Tröllin oppi omistusoikeudesta sopii erittäin hyvin talousrikospalstalle. Tröllin opin mukaan rikoksella ansaitut rahat saa pitää. Sen sijaan rehellisesti lahjoitettua nimimerkkiä trölli ei suostu ottamaan vastaan. Nimimerkki kelpasi tröllille vain silloin kun sen sai nussia omaan käyttöön.

    Tunnusti Tröllin olevan sukulaisensa rakkausliitostaan tätinsä kanssa
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16133350/karvalakki-ei-taaskaan--kestanyt-sita#comment-99838819


   • Anonyymi
    Lauermanto kirjoitti:

    Et näemmä Pimpula sittenkään tarpeeksi pohtinut tätä lainausta. Tämä on kyllä viikon pimeintä tekstiä. Tiedätkös keneltä? :-)

    "Mitä taas tulee Brynolfiin, älä yhtään kainostele. Onhan Brynolfilla miehekkäät kalapuikkoviikset ja vahvat reidet. En yhtään ihmettele, että olin niin kovasti kiinnostunut nikistäni. ;))) "

    :) https://keskustelu.suomi24.fi/t/16101302/halla-aho-ruotsin-virheet-on-valtettava
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16133350/karvalakki-ei-taaskaan--kestanyt-sita


  • bruhaaaaaaaaa11

   BUHAHAHAHAHAAAA

   Vieläkö te jauhatte vanhaa witun vanhaa juttua

   oikeus on puhunut pulinat pois

  • Perseentervaaja

   Jopa alkoi pörinä käymään ja ilmestyi viimeisen naulan lyöjiä. voi Mooses.

   "...vanhaa witun vanhaa juttua.."
   Tässä asiassa olen samaa mieltä entisen taistelusukeltajan kanssa. Hyvä Antti! ;)))

   • Ei_näin

    Kuka on entinen taistelusukeltaja?


  • vaan_näin

   Antti

   • Leipäkauppias

    Ei ole. Myy leipää torilla.


   • Ent.LV

    Joku Antti on varmasti sukeltaja mutta antticluso000 on pois potkittu entinen laskuvarjojääkäri. Vanhan tarinan mukaan cluso on mailman vahvin ja ennen kaikkea hän osaa kuperkeikan taaksepäin!


  • SinutOnNähty

   Ap. avaajalle. Vastaa vielä kysymykseen, kenellä on omistusoikeus niihin rahoihin joita Hannu jakoi Wincapitassa.

  • Terveisiä.teille
   • kuollutta.on.jo

    Todennäköisesti Valkku on ihan yhtä ylivoimainen maahanmuuton palstalla kuin oli keskusteluissa täälläkin. Ei ollut ainakaan täällä isoa vastusta Vallulle vaan luuta pisti kurkkuun kaikille. Respect.


   • tervevaantaas
    kuollutta.on.jo kirjoitti:

    Todennäköisesti Valkku on ihan yhtä ylivoimainen maahanmuuton palstalla kuin oli keskusteluissa täälläkin. Ei ollut ainakaan täällä isoa vastusta Vallulle vaan luuta pisti kurkkuun kaikille. Respect.

    Moi MaailmanMatti alias Vaklku alias kuollutta.on.jo-nimimerkki. Hieno omakehu.
    Heh heh.


   • Anonyymi
    tervevaantaas kirjoitti:

    Moi MaailmanMatti alias Vaklku alias kuollutta.on.jo-nimimerkki. Hieno omakehu.
    Heh heh.

    Brynolf = PerseentervaajaValuuttakauppias/ MaailmanMatti/ Moktar.Gubta/Aavikko-Vuoristo.spede.


   • Anonyymi
    kuollutta.on.jo kirjoitti:

    Todennäköisesti Valkku on ihan yhtä ylivoimainen maahanmuuton palstalla kuin oli keskusteluissa täälläkin. Ei ollut ainakaan täällä isoa vastusta Vallulle vaan luuta pisti kurkkuun kaikille. Respect.

    Paskin omakehu ikinä.


  • Anonyymi

   Jo valittaa moktarvaluuttakauppiasperseentervaaja maahanmuuttopalstalla jälleen

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   575
   4585
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   560
   4111
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   3776
  4. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1905
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1602
  6. 65
   1517
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1145
  8. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   592
   1068
  9. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   94
   1013
  10. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   920
  Aihe