Evoluutio pakittaa sanoo mutaatiotaajuus

Jyrkintyrmääjä

Evoluutio on tietenkin totta mutta kreationistien on vaikea tajuta sitä että luonnossa on kautta tunnetun ja tuntemattoman historian ollut aikoja jolloi mutaatiotaajuus on vaihdellut eri syistä ja siksi evoluutiosta sanotaan että sillä ei ole suuntaa. Siis välillä evoluutio on ollut nopeampaa ja välillä hitaanpaa.
Juuri nyt on ollut erittäin hidas sykli menossa ainakin muutaman satatuhatta v. joka on pieni aika monimiljardisvuotisen evoluution kokonaisuudessa ja siksi juuri nyt näyttää siltä että elämme tätä peruutusvaiheen aikaa jolloin hyödyllisiä mutaatioita ei juurikaan näy, vaan vain vahingollisoa niin että luonto näyttää rappeutuvan ja lajien sukupuutot ovat todellisia.

Tämänhetkinen tilanne on hämäävä koska tämä rappeitumisilmiö on helposti havaittavissa ja pelkkä siihen tuijottaminen estää näkemästä historiallista kokonaiskuvaa evoluution kulusta.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittaja. Olet unessa. HERÄTYS on luvattu.

      TRIBULATION (vaivanaika)

      Mark. 13:19 Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.

      https://www.google.fi/#q=great tribulation

    • tieteenharrastaja

      Evoluution nopeuden nääräävät mutaatiotiheys ja luonnonvalinnam vakutus yhdessä.

      Suurten sukupuuttoaaltojen jälkeen (kuten 65 vuotta sitten) evoluutiotahdin kasvun pääsyy on pikemminkin ollut suuri joukko vapautuneita ekolokeroita kuin mutaatiovauhdin nousu. Juuri nyt evoluutio on täyttänyt maapallon ekolokerot varsin tarkoin. ja vaikka ihmisen aiheuttama käynnissä oleva sukupuuttoaalto on tyhjentänyt joukon niitä, samalla niitä on vallattu ihmisille tai kesytetyille eliöille.

      Selitys vauhdin vaihteluille on järkeenkäypä ja sopii evoluutioteoriaan.

      • tieteenharrastaja

        Sorry, tietenkin 65 miljoonaa vuotta sitten.


      • Huvitustavaihivutusta

        Paitsi että menit halpaan. Avaajahan paljasti että hänen esittämänsä evoluutionopeuden vaihtelut on havainnoitu siellä "tuntemattoman" historian havinassa, heheh. Siis pelkkää mielikuvitusta.


      • tieteenharrastaja
        Huvitustavaihivutusta kirjoitti:

        Paitsi että menit halpaan. Avaajahan paljasti että hänen esittämänsä evoluutionopeuden vaihtelut on havainnoitu siellä "tuntemattoman" historian havinassa, heheh. Siis pelkkää mielikuvitusta.

        Avaajan jutuista huolimatta evoluutionopeuden vaihtelu on havaittu konkreettisten fossiilien objektiivisissa kerrostumissa.


      • hävekkää
        tieteenharrastaja kirjoitti:

        Sorry, tietenkin 65 miljoonaa vuotta sitten.

        Ekolokerot tyhjentyvät kiihtyvällä vauhdilla sitämukaa kun tieteenne tulokset pilaavat planeettaamme.
        Te olette tieteinenne vikapolulla.

        By Kayt Sukel

        TIFFANY MCLEOD followed the advice to the letter. She has food allergies, and was worried that her children might too. Her doctor recommended that she avoid eating nuts while pregnant or breastfeeding, and to keep the kids away from them until the age of 3. “You want to do what’s best for your child,” she says. “And you figure that your doctor knows what that is.”

        Her doctor was following American Academy of Pediatrics guidelines issued in 2000. But by 2008, the AAP had backed off from this recommendation. Then last year, it reversed course. A large study had found that regular exposure to peanuts from 4 months of age reduces the risk of allergy by about 80 per cent. McLeod, who lives in Texas, had both of her babies in the years between the changing advice. She learned the hard way that her youngest has a life-threatening allergy. “We had to rush her to the emergency room. It was extremely scary,” she says.

        It would be comforting to think the drastic change in advice with peanut allergy is unique. But this type of medical about-face isn’t rare. A recent analysis of research published in one medical journal over 10 years identified a whopping 146 such reversals. To be clear, this is not just the process of upgrading advice as better evidence comes in. These are practices that became routine before we learned they didn’t actually work. And worse, before we knew if they could cause harm.

        In the era of evidence-based medicine you might assume most of your doctor’s advice ...


    • "Evoluutio on tietenkin totta mutta kreationistien on vaikea tajuta sitä että luonnossa on kautta tunnetun ja tuntemattoman historian ollut aikoja jolloi mutaatiotaajuus on vaihdellut eri syistä ja siksi evoluutiosta sanotaan että sillä ei ole suuntaa. Siis välillä evoluutio on ollut nopeampaa ja välillä hitaanpaa."

      Ensinnäkin, ilman Jumalaa ja Hänen luomistyötään, ei olisi olemassa mitään luontoa eikä siten voisi olla mitään mutaatioitakaan eikä mutaatiotaajuuksia. Ilman Jumalaa, ei siten voitaisi laatia mitään evoluutioteoriaa eikä voitaisi puhua mitään mistään nopeasta tai hitaasta evoluutiosta. Kaikki tällaiset puheet todistavat vain Jumalan luomistyöstä ja kreationismista. Kaikki teoriat evoluutiosta voidaan sepittää vain kreationismin ansiosta. Evolutionistit ratsastavat kreationismilla, koska heiltä puuttuu oma perustus eli teoria siitä kuinka maailmankaikkeus ja luonnonlait ovat voineet syntyä tyhjästä ja olemattomuudesta ilman Jumalaa.

      "Alussa loi Jumala taivaan ja maan." (1.Moos.1:1)

      • Ennen Jeesus ratsasti aasilla. Nykyisin aasit ratsastavat Jeesuksella.


      • revisiitä
        salmiakkisaluki kirjoitti:

        Ennen Jeesus ratsasti aasilla. Nykyisin aasit ratsastavat Jeesuksella.

        Mutta evoluutioteorian olemassaolosta ei ole vieläkään saatu todisteita!


    • Tieteenharrastaja

      Avaus oli harvinaisen selkeä selkokielinen kuvaus evoluution toimimisesta läpi historian. Luulisi nyt tyhmimmänkin kreakin tajuavan sen että mistä evoluutioteoriassa on kysymys.

      • taidatkosselvemminsanoo

        Eipäs ole.
        Jos olet eri mieltä todista puhees.
        Miksi sitten ei kyetä ratkomaan helpompiakaan asioita kun ne vaativat kongretiaa käytännön näytöillä? Kyllä niitä huulenlöyhyttäjiä riittää kunhan ei tarvitse käytännössä näyttää teoriansa pätemistä.
        Ja aikaa on kyllä ollut riittävästi eikä epäonnistuneista yrittäjistä ole ollut puutetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      145
      1950
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1507
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      92
      1320
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1282
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1225
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1111
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      47
      1027
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      1017
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      204
      1002
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      229
      851
    Aihe