Suomalainen ruoka boikottiin

Sossupummijussituki

En halua olla missään asemassa suomalaisen sossupummi tukijussi organisaation rahoituksessa, olen jo muutaman kuukauden ajan ostanut vain ulkomaalaista ruokaa, lidlistä löytyy onneksi myös saksalaista maitoa niin ei tarvitse suomalaisia tukijussi navettojakaan rahoittaa. 100€/kk vievät jo jokaisen verorahoista maajussit, mutta minulta eivät penniäkään sen enempää, en osta enää mitään suomalaista pummijussituki ruokaa.

32

1883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Anonyymi

        Tukiaismaataloutta on haluttu perustella "kotimaisella" tuotannolla. Nyt koronakriisin puhjettua kävi ilmi, että maatalous perustuukin ulkomaisiin kausittaisiin halpa-siirtotyöläisiin ja lomittajiin. Se siitä tukijussien kotimaisuudesta.

        Tukiaismaataloutta on haluttu perustella myös "huoltovarmuudella". Kun kriisi alkoi, ovat suurmaanomistajat pyytämässä lisää tukiaisia ja halpatyöläisten tulon estyminen rajojen sulkemisen seurauksena maatalouden varaan laskeminen vaikeuttaa huoltovarmuutta. Näin tukiaismaatalous osoittautui ensimmäiseksi heikoksi lenkiksi kaikista tukiaisista ja erityiseduista ja vapaaamatkustuksen poikkeusasemastaan huolimatta.


    • kuluttaja

      Eduskunta myönsi vasta äskettäin keskustan johdolla maajusseille 90 miljoonaa lisätukea, nyt maajussit on tyytyväisiä, mutta sipilä aikoo leikata irtisanomissuojaa, ja helpottaa pien yritysten irtisanomisia.

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000005866117.html

      Mitä syytä on enää pienellä palkalla hallituksen orjana työskentelevän henkilön irtisanomisuhan alla tukea suomalaista viljelyä? Hallitus ryöstää rahaa verovaroin palkansaajilta ja tukee viljelijöitä. Toivottavasti jokainen palkansaaja älyää luopua suomalaisen maatalouden tukemisesta ja siirtyä ulkomaisen ruuan ostamiseen.

      • poikottieipure

        Äänestämällä voit yrittää vaikuttaa.


    • mitenkäsvaan

      tuet siis ulkomaalaisia tukijusseja, sillä joka puolella tuetaan maanivlejlyä ja vientitukia maksellaan

      • väärä-kohde

        Ja kaiken lisäksi suomi tulee saksalaisia maanviljelijöitä EU jäsenmaksuillaan muuten. Kaikki länsimaat tukee maanviljelystään eli oikeastaan pitäisi kaikki vihannekset ostaa Venäj'ltä sillä siellä ei kolhoosit tukia saa. Mielummin sähköautot boikottiin sillä riistävät pikkulapsia jotka kaivavat orjuudessa litiniumia. Samoin sen putsaamienn käyttöön vie pohjavesiä niin paljon että ei riitä vesi paikallisille siellä missä sitä jalostetaan.


      • assssssssss
        väärä-kohde kirjoitti:

        Ja kaiken lisäksi suomi tulee saksalaisia maanviljelijöitä EU jäsenmaksuillaan muuten. Kaikki länsimaat tukee maanviljelystään eli oikeastaan pitäisi kaikki vihannekset ostaa Venäj'ltä sillä siellä ei kolhoosit tukia saa. Mielummin sähköautot boikottiin sillä riistävät pikkulapsia jotka kaivavat orjuudessa litiniumia. Samoin sen putsaamienn käyttöön vie pohjavesiä niin paljon että ei riitä vesi paikallisille siellä missä sitä jalostetaan.

        Virossa ei taida olla maanviljelyksille tukia.


      • Anonyymi
        assssssssss kirjoitti:

        Virossa ei taida olla maanviljelyksille tukia.

        Kyllä on, mutta siellä viljelytuet on kohtuullisella tasolla suomen pummiviljelijöiden tukiin verrattuna.


    • Kysympävaan

      Lähes kaikki maat maksavat maataloustukia, sillä maatalous nähdään tarkeänä asiana. Myös ihannoimasi Saksa maksaa tukia. Mikään maa ei voi tuista luopua yksipuolisesti, vaan kaikkien olisi se tehtävä jotta tasapaino säilyisi.

      Aloittaja on kirjoittanut saman vuodatuksen kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ilman perusteluja tai mitään asiallisuutta. Onkohan kaikki mutterit ihan paikallaan?

    • hiljaa-köyhä

      Aloittajana en puhuisi mitään jos on itsekkin tukipelle kuten saa jotain Kela avustusta tai työttömyysturvaa. Nekin on yhteiskunnan tukia.

      • assssssssss

        Työttömyysturva on osittain vakuutuskorvausten saamista, sillä jouduimme maksamaan työttömyysvakuutusmaksuja. Olisi kumma vakuutus, jos sieltä ei maksettaisi koskaan korvauksia, vain maksu kelpaisi valtiolle.


    • 123d123213f

      kuuleppas.. suomalainen ruoka on puhdasta ja hyvälaatuista.

      oot varmasti joku ulkomaalaisten ruokaketjujen populisti.

      haluat sitten varmana ite ostaa suomen ruuan tuotannon itsellesi. sit pyydät samasta ruuasta maksimihintaa..

      kyllä me sun taka-ajatukset tiiretään.

    • Tushi

      Et saa tuolla boikotillasi mitään hyvää aikaiseksi.

    • tossukummi

      Erotaan €urostoliitosta, säästetään järjettömät maksut brysselin loisille. Suomi esim. maksaa kaikki tullin perimät tullimaksut suoraan €-junkkerille. Palautuksina niistä saamme 2-4%:a. Tuskin monikaan "rivikansalainen" on tästä edes kuullut? Helvetin hölmöä hommaa. Kyllä Suomalainen ruoka on hintansa väärti. Saksalaiset juustot on pää-asiassa paskaa...

    • Anonyymi

      Taas oli lehdessä juttua että maajussit vaatii lisää rahaa vaikka nyt jo saavat vastikkeettomasti maksattaa talonsa ja autonsa sekä työkoneet veronmaksajien rahoista. Niiden loisten tukeminen pitää lopettaa, ja suomalainen ruoka boikottiin.

    • Anonyymi

      Onneksi suomalaista jussitukiruokaa voi boikotoida ostamalla lidlistä tai jopa tilaamalla ruokalähetyksen säilykkeitä, ym jopa tukusta ulkomailta matkahuoltoon tulee halvemmaksikin ja syödessä on nautinto kun saa nauraa että suomalaiset tukijussit jäi nuolemaan näppejään.

      • Anonyymi

        Ajattelitko, että tuottajat saavat tukea vain jos sinä et osta heidän tuotteitaan. Nyt käy niin, että tuet maksetaan joka tapauksessa, tuottaja saa hieman vähemmän rahaa ja sinun rahasi valuvat muiden maiden veronmaksajien riemuksi. Ei sinun maksamallasi summalla mitään merkitystä ole, mutta ihan periaatteesta ostan mieluummin niin, että rahat jäävät kiertoon Suomeen, kuin että ne menisivät ulkomaille. Suomessa kiertävä raha kun todennäköisemmin palautuu vielä itselleni.


    • Anonyymi

      Natsiruoka kelpa rasismipelleille?

    • Anonyymi

      Yhtään kotimaista mansikkaa pakkaseen tai uutta perunaa kattilaan ei tule meidän perheessä enää ikinä kun paljastui miten maatilat halpatyövoiman takia sorsii oman maan kansalaisia jotka koronan takia on lomautettuna.

    • Anonyymi

      Arvoisa aloittaja. Et ole vielä tainnut ymmärtää miten nykymaailma toimii. Kun kauhot ruokaa suuhusi, ostatpa sitä mistä ostat, se on taaatusti tukijussiruokaa.
      Suurimmat tukijussit Suomessa ovat iloiset puhaltajat, mainostoimistot, konsulttitoimistot, it-ala, peliala, viihdeala ja keskeisten yhteiskunnallisten toimintojen (esim. sairaanhoito) väliin sujahtaneet markkinasurffaajat ym. ym. Löysän kaupunkilaisen on helppo nyrpistellä nenäänsä, jos on vielä muistoissa kauan sitten maalaisserkulta saatu luunappi.

    • Anonyymi

      Tukirahojen takia syömme maailman kalleinta ruokaa.

      Tukirahojen lopetus ei lopeta maataloutta suomessa. Maatalous vain järkeistys ja jalostus kasvaisi.

      Lopettakaa maatalouden tukeminen.

      • Anonyymi

        Tukirahoilla voisimme ostaa kolmen vuoden välein uudet F-35 hävittäjät suomeen.


      • Anonyymi

        Millä perustelet väitteesi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä perustelet väitteesi?

        Lopetetaan pummijussien tukeminen ja valtio säästää miljardeja rahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopetetaan pummijussien tukeminen ja valtio säästää miljardeja rahaa.

        Juuri näin. Teidän sosiaalikulunne syövät erittäin suuren osan valtion tuloista. Tämä nykyinen hallitus on vain kasvattanut näitä kuluja.


    • Anonyymi

      Olen nyt noin vuoden boikotoinut suomalaista ruokaa. Suomalaiset tukijussit on laskelmieni mukaan menettäneet yli 3-tuhatta euroa tuloja minun boikottini ansiosta.

      Jatkan boikottiani niin kauan kunnes verorahoista maksettavat maatalous sossutuet lakkautetaan.

    • Anonyymi

      On melkoisen hullua tukijussien vaatia, että työläisten pitäisi maksaa pienestä palkataan rikkaiden tukijullien tukiaiset, että ruikuttajat saisi lisää tuhlattavaa ylelliseen elämääsä. Jos ihan totta puhutaan, niin näillä tukiasilla tuotteet pitäisi antaa ilmaiseksi.

      Mitä helvetin omaisuutta, samanlaista tilan tuotetta ne puut ovat kuin peltokasvitkin, myykööt jussit puunsa pois, puun hinta on nyt korkealla. sama tila, sama omistaja, samaa tuloa, kaikki pitää laskea yhteen eikä maajussit todellakaan tarvitse mitään tukiasia.

      Nykytukiaisilla maajussien kuuluisi lahjoittaa tuottamansa ruoka ilmaiseksi kuluttajille!

      Ei tukiaisilla kuulu mitään urheilumersuja ja sijoitusasuntoja tai edes turhia uusia ylikalliita koneita ostella, jos ei rahat riitä niihin ilman tukiasia niin sitten lopetatte sen tuhlaamisen. Myykää puuta kuten muitakin kasveja tai lopettakaa koko tukijusseilu, vetäkää vaikka hirteen itsenne, ei kiinnosta paskankaan vertaa.

    • Anonyymi

      Asiasta meuhkaaja on viheliäinen Putinin trolli, enempää, ei vähempää. Hänen meuhkauksensa voidaan jättää huomiotta.

    • Sillälailla. Kannattaa perehtyä paljon tuottajat saavat esim. maito litrasta versus paljon kaupat saavat myymällä litran maitoa. Ei paljon jää tuottajalle käteen. Noh jokaisen oma valinta minkämaalaista ostoskoriinsa kerää, mutta luulen että ajansaatossa suomalaisen ruoan arvo vielä nousee ja sinäkin ymmärrät tuottajien ahdingon sekä heidän merkityksen

      • Anonyymi

        Maataloutta tuetaan jo niin paljon että tuotteet ja se maitolitra pitäisi lahjoittaa ilmaiseksi kuluttajalle.


    • Anonyymi

      Maantaloutta tosiaan tuetaan runsaasti, olisko
      Reippaat pari miljardii tänä vuonna?. Hyvä juttu, saadaan lisää tiloille
      Fergusoneja stereoilla, naapurit kateellisiksi. Mut harmi Whalroos saa vain reilut 200 000 euroo tukea, miten hän jaksaa?
      Työttömät voisivat hillitä puheitaan, kyllä heitäkin tarvitaan, esim. Vapaaehtoistyöhön.

    • Anonyymi

      Ostan vain kotimaista ruokaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe