Eläköön suvaitsevaisuus, alas ahdasmielisyys!

Anonyymi

EU tulee voimistumaan! Vihreät ja vasemmistolaiset puolueet tulevat nousemaan!
Äärioikeisto tulee painumaan marginaaliin ja hienoa niin!
Kansallismielinen maltillinen oikeisto on vielä varsin vahvaa, mutta näidenkään aika ei ole ikuista.
Kaikkialla kansallismielisyys tulee vähenemään ja haihtuu ennen pitkään pois. Tilalle tulee universaalit kansainväliset arvot, moniarvoinen ja suvaitsevainen maailmanlaajuinen yhteen hiileen puhaltava onnellisten ihmisten joukko. Tämä ei tule tapahtumaan meidän aikana, mutta tätä kohti ollaan menossa. Ja tämän eteen kannattaa jo meidän tehdä töitä, jotta tuleville sukupolville tämä hieno näkymä on todellinen. Sodat pois, valtioiden rajat pois. Monikulttuurinen toisiaan suvaitseva kansakunta ilman rajoja! Maailmanlaajuinen kansa, jossa kaikilla on oikeus mennä naimisiin keiden kanssa tahansa ja kuinka monen kanssa tahansa, kunhan puoliso/puolisot ovat ihmisiä.
Tulevaisuuden maailmassa myös eläinten oikeudet on huomioitu, eikä kukaan syö enää niitä ravinnokseen, eivätkä pukeudu eläinperäisiin vaatteisiin. Kaikki ihmiset ovat vegaaneja toisiaan rakastavia kansainvälisiä ihmisiä! Tätä kohti mennään.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten niin vain ihmisten kanssa voi avioitua? Veljeilettehän te apinoiden kanssa nytkin suvaitsevaiset idiootit! Älä vaan narraa, että olette kaikki Korkeasaaressa töissä. On teitä vähän enemmän vielä. Ikävä kyllä.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, ei kai me nyt teidän kanssa veljeillä.


    • Kaikki irstaudet julki , tätähän se raamattu on povaillut jo muutaman tuhat vuotta...Kohta rytisee pahimmissa paikoissa eli lähinnä kaupunkien tienoilla missä synti on tullut suureksi.
      Onneksi olkoon Sodoma , olet tehnyt itsesi tiettäväksi .

      • Anonyymi

        Työstäkin on vapauduttu.Pelkkiä pride kulkueita päivästä toiseen.Asunnoiksikin voidaan rakentaa suuria halleja.Väliseinät ja rajat pois.Ei ole tarvetta matkustellakaan kun ympärillä on koko ajan lauma ihmisiä.Lämmityskin hoituu kai suuren joukon kehittämällä ruumiinlämmöllä.Mitään lukkoja ei enää tarvita kun kaikki on yhteistä.Tämä on paratiisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työstäkin on vapauduttu.Pelkkiä pride kulkueita päivästä toiseen.Asunnoiksikin voidaan rakentaa suuria halleja.Väliseinät ja rajat pois.Ei ole tarvetta matkustellakaan kun ympärillä on koko ajan lauma ihmisiä.Lämmityskin hoituu kai suuren joukon kehittämällä ruumiinlämmöllä.Mitään lukkoja ei enää tarvita kun kaikki on yhteistä.Tämä on paratiisi.

        Kukaan ei enää mene pride-kulkueisiin, kun torirähinöinti on jännepää. Energiatuotannossa otetaan käyttöön ns. omakylä-malli, jossa sähköä tuotetaan kissoja silittämällä, hätätilassa vanhempien naishenkilöiden kretonkihameita.


    • Anonyymi

      En jaksanut edes lukea loppuun, sillä heti alkuosassa oli jo niin paljon potaskaa että huh huh...

      kansallismieliset tulevat ottamaan vallan. Itsenäiset valtiot palaa kartalle, ja kaikki liittoumat katoaa.

      Sen ennusti aikoinaan jo sama kaveri joka ennusti Neuvostoliiton hajoamisen, Berliininmuurin katoamisen, USA.n hajoamisen ja Euroopan Unionin hajoamisen.

      • Anonyymi

        Sun ahdasmielistä utopiaa! Ei tule toteutumaan ikinä!


    • Anonyymi

      Toinen vaihtoehto tulevaisuudessa on tietenkin lähes palkaton pakkotyö (velanmaksutalkoot edellisen suvakkisukupolven leväperäisesti kartuttaman velkataakan maksamiseksi)

    • Anonyymi

      Toivottavasti käy samoin kun terminaattorissa. robotit voisivat jatkaa siitä mihin eläimet jäi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2202
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1304
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      990
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      982
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      860
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe