Korruptiovallan "koronatoimenpiteet", veroparatiisirikkaiden hyysäämistä

Anonyymi

Riskiryhmät jotka eivät voi, vakavien terveysyiden takia, ottaa mitään koronarokotteita, jätettiin kylmästi ilman mitään koronatukea, normaalia monin verroin vaativamman koronavirusten torjunnan kanssa ja luvattuja, aitoja eläkekorotuksia ei tehty, vain silmänkääntötemppu eläkeleikkauksien jatkamiseksi, jota nimitettiin valheellisesti korotukseksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

Sitä ei saisi sanoa, että veroparatiisi-hus tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Omia pörssiosakkeitaan nostavia, ei voi hyvällä tahdollakaan, sanoa puolueettomiksi, eikä asiantuntijoiksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

Mitä toivoa on sellaisella valtiolla, jossa eivät ns. mediatkaan, edelleenkään osaa erottaa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyviä, ns. koronarokote-vastaisista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

Nykyinen Suomi ikärasistine eduskuntineen, ei tunne oikeutta eikä kohtuullisuutta. Korruptiopoliitikkojen ym vallankäyttäjien, vakavasti vääristyneet käsitykset oikeuksistaan ja demokratiasta, tekivät Suomesta diktatuurin veroparatiisirikkaille.

33

260

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kansalaiset halutaan nähdä, pelkkinä veroparatiisi-markkinavoimien kuluttajina, vaikkei heistä isolle osalle, ole annettu edes aitoa oikeusturvaa, saati mitään edes välttämättömiin, pakollisiin kuluihin, jotka koko ajan ovat vain nousseet, tulojen pienentyessä.

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4376793

   Älä osta mitään -päivä, sopii hyvin myös korruptiovaaleihin. Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan-kuntien-maakuntien korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronarokotteiden kaikki riskit, ulkoistettiin koronarokotteiden ottajille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207081/ruusuepidemia-ja-sydanlihastulehdukset-seurausta-riskiryhmien-koronrokottamisesta

   Suomen korruptiopoliitikkojen, kaikki koronatoimenpiteet, ovat Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden, voiton maksimoinnin turvaamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   Koronarokotteet kaupattiin riskittöminä, toimivina jne, totuus on täysin toisenlainen, ne eivät ole toimineet, siitä suuri sairastuneiden määrä kertoo, eikä se ole köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvien syy, joita korruptiopoliitikot altistavat koronaviruksille, pakottamalla koronaruuhkaisille, veroparatiisi-sote-asemille ja teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoihin, köyhyydessä oikeusturvattomina pitämällä.

   Teekutsu-kerjuuttamisbisnes-Anderssonilta, voisi kysyä missä omatuntosi ? "Yhdenkään sairaus-kansaneläkeläisen, ei pidä joutua tulemaan, alle 1 250€/kk Suomessa toimeen".

  • Anonyymi

   Korruptioeduskunta kohdistaa suoran uhan henkeen, vakavien sairauksien, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyville, kun jätti heidät oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle kovaa pandemiaa ja pakottavat köyhyyteen alistamalla, vielä altistumaan koronaviruksille, veroparatiisi-sote-orjuuttamisella- ja ihmiskaupalla, koronaruuhkaisilla veroparatiisi-sote-asemilla, kela-sos-byrokratialla pahoinpitelemällä, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

  • Anonyymi

   Nostakaa joku taho syytteet, korruptioeduskuntaa / äärioikeistoSdp-Kiurua vastaan, kun jättivät koronan riskiryhmät, jotka eivät voi vakavien sairauksien, eli hengenvaaran takia, ottaa mitään koronarokotteita, täysin heitteille oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen ja pakottivat vielä koronavirusruuhkaisille veroparatiisi-sote-asemille ja kela-sos-byrokratialla pahoinpideltäväksi, eli ALTISTIVAT tarkoituksella ja laskelmoidusti, tappavalle koronavirukselle - kyllä se täyttää jo kansanmurhaamis-tarkoituksen määritelmät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia#comment-111346805

  • Anonyymi

   Suomen valtiovalta / korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässään, ovat ALTISTANEET, koronan riskiryhmät koronalle, jättämällä heidät äärimmäiseen köyhyyteen 800€/kk orjuuttamiseläkkeille, vakavan pandemian keskelle, ihmiset joille kaikki koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia.

   https://www.dw.com/en/why-is-the-covid-mortality-rate-spiking-in-germany/a-59927617

   Veroparatiisi-sote-asemien koronavirusruuhkiin ja kela-sos-väkivaltabyrokratiaan pakottaminen, on suora uhka henkeen kohdistettuna, vai joko voi suoraan sanoa, että kyse on laskelmoidusta kansanmurha-suunnitelmasta ?

  • Anonyymi

   Mitä entisen vasemmiston Li Anderssonillekin tapahtui, kun yhtäkkiä mainostelee äärioikeistoradikalististen uskonnollisten, fundamentalisti-Teekutsuliikkeiden kerjuuttamisbisnes-jonoihin, vakavasti sairaiden, ikäihmisten ja vammaisten pakottamista ja höpisee "puolisosta" naistenlehdissä. Korvien väli tyhjeni perheen perustamiseen, vai oliko sitä sittenkään, koskaan olemassakaan, kuin vain EK-medioitten korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän mainoksissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   Sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään rajusti, myös tällä korruptio-eduskunnan yritystuilla pyörittämällä, korruptiopoliitikkojen mainosalustalla.

  • Anonyymi

   ÄärioikeistoVihreiden Ohisalon tuuraaja mikä-lie-mikkonen, tärkeän näköisenä, hyysäämässä veroparatiisi-pörssikeinottelijoita, mitään todellisia ja aitoja koronatoimenpiteitä, kuten niitä luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ja koronan riskiryhmä-orjuuseläkeläisten taloudellista tukemista, ei koko pandemian aikana, ole vieläkään tapahtunut.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/34xQKP/svensk-virusforskare-jag-ar-mycket-orolig

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Työjärjestöillä ei nykyisin, ole enää tekemistä tavallisten pieni- keskituloisten kansalaisten kanssa, mutta sana "työ" korruptiopoliitikkojen suista, herättää luottamusta heissä, jotka eivät tiedä.

   https://www.france24.com/en/video/20211130-covid-19-france-hit-by-5th-wave-despite-having-one-of-the-highest-vaccination-rates-worldwide

   Niimpä ÄärioikeistoSdp:n,veroparatiisienkeli Kiuru, lehahti "työjärjestöjen" pakeille, veroparatiisirikkaiden hyysäämiseen tarkoitetun "koronapassinsa" kanssa.

   Äänestäminen on syytä lopettaa, riskiryhmät puoli miljoonaa työeläkeläiset mukaan lukien, jätetty äärimmäiseen köyhyyteen oikeusturvattomiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille, vakavan pandemian keskelle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronarokotteisiin sisältyvistä riskeistä, ei Suomessa ole ollut tiedotusta. Riskiryhmät on ALTISTETTU koronasairaudelle, köyhyyteen oikeusturvattomiksi jättämällä ja pakottamalla veroparatiisi-sote-kela-sos-koronavirusruuhkiin.

   https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/coroner-investigating-whether-dunedin-mans-death-connected-to-vaccine-days-earlier/news-story/611e2ec30328377d0e0ca26b0009d2fd

   Koronarokote riskejä ovat mm. sydänlihastulehdus, diabetes, ruusuinfektiot ja veritulpat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nykyään ei pitäisi herjata ja solvata enempää. Vaikkei ikinä arvokkainta nimeä paljastaisikaan, mutta omakanta on sähköinen. Se on kätevin tapa varkaille.

  • Anonyymi

   Muuten niin tekijänoikeuslaki on vielä voimassa.
   Messias on tulossa

  • Anonyymi

   Uskonnollis-fundamentalis-äärioikeistolainen veroparatiisiväkivalta, on epäonnistunutta, joten siirry uskonto-aiheiden palstalle.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suurin kansanliike, sitten sotien, on tulossa:

   ÄÄNESTYSBOIKOTTI on alkanut.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Itävallassa valtavan suuri mielenosoitus, kaikkia koronapakkoja vastaan. Jutun videosta käy hyvin ilmi, kuinka TAVALLISET ihmiset vastustavat koronapakkoja, eivät korruptiopoliitikot/äärioikeistomarginaaleineen/valevastustajineen, kuten ns. virallinen "totuus" antaa ymmärtää.

   https://www.france24.com/en/europe/20211212-tens-of-thousands-protest-in-austria-against-tightening-covid-19-restrictions

   Miljoonat ja miljoonat ihmiset, kaikkialla maailmassa, ovat nousseet puolustamaan aitoa demoratiaa, aitoja kansalaisoikeuksia, nousevaa korruptiopoliitikkojen äärioikeistoradikalismia ja fasismia vastaan.

  • Anonyymi

   Veroparatiisirikkaita / koronaa tuodaan ja ilmastotuholaisuutta ulkomailta Lappiin, mutta köyhyyseläkeläiset eivät saa mennä, siihen ainoaan kuntoutukseen, joka heillä on uimahalliin.

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/f8cf9def-d661-48bc-a667-111f80b57f32

   Hallitus / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ERIARVOISTAA törkeällä tavalla ja käy puolustuskyvyttömien ihmisten kimppuun, vaatimalla heiltä sellaista, mihin heillä vakavien terveyssyiden takia, ole mahdollisuuksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Valtiovalta joka sallii, törkeän viha-väkivaltakirjoittelun, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, jotka eivät vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, voi ottaa mitään koronarokotteita, kuuluu kansainvälisen oikeuden eteen, syytettynä kansalaisen perusoikeuksia vastaan rikkomisesta, myös köyhyyteen pakottamisella ALTISTAMINEN koronalle, kuuluu syytteenä kansainväliseen oikeuteen.

   https://www.dw.com/en/germany-thousands-protest-against-covid-measures-across-country/a-60181181

   Koronapassit/pakot/rokotteet EIVÄT estä koronaviruksien leviämistä, päinvastoin koronarokotetut levittävät koronavirusta.

  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ korruptio-eduskunnassa, näyttää jälleen käyttävän, kaikkea VALEVASTUSTAVAA, PetosKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, Veroparatiisi-äärioikeistolaisia, taktiikkana jolla kansaa hämätään luulemaan, että populistiporvarit muka vastustaisivat mitään, vaikka todellisuudella ovat eniten kaikkien pakkojen takana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

   Ainut keino estää pakkojen käytäntöön panoa, on lopettaa äänestäminen, eli valtuuksien antaminen, korruptiopoliitikoille.

  • Anonyymi

   "It is not about virus, it´s all about controlling".

   Saitko lahjaksi poliitikko-wc-harjan? Onnittelut.

   Ei vaalilupausten pitämistä - Ei ääniä korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-HUS:in pörssikeinottelijat, turvaamassa Veroparatiisirikkaiden, verojenmaksajien kuormittamisen, Lapin huvittelukeskuksissa.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

   Ihmisten yhteiskunta suljettu, riskiryhmät köyhyydessä oikeusturvattomina, hengenvaaran takia koronarokotteista kieltäytyvät, jätetty heitteille köyhyyteen, ilman mahdollisuuksia, normaalia vaativamman koronantorjunnan toteuttamiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohupari pongattu Kupittaalla.

   Totta vie. Martinna ja Tommi ovat näkyneet hiihtelemässä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   2171
  2. Martina lähtenyt Lontooseen ....

   .....Luuleeko sieltä saavansa rikkaan miehen. Kauas täytyy lähteä kun maine Suomessa mennyt😂 Suomesta sai vain työttömän, köyhän, raiskaussyytetyn.😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   2004
  3. Sofia sairastui kuitenkin koronan, vaikka toisin väitettiin.

   Niin käy kun hillutaan ilman maskia jokapaikassa ja ei noudateta sääntöjä jotka on meille kaikille annettu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1900
  4. Vaaratilanne viitostiellä

   Tukkirekka ajautui mehtään kun joku humalainen oli seisonu keskellä vitostietä pilkkopimeällä. Mikä tämä juttu on?
   Suomussalmi
   20
   1544
  5. Mitä ajattelet siitä

   että toimintasi takia yritin tehdä itsemurhan?
   Ikävä
   117
   1182
  6. Valtakunnansyyttäjä armahti Al-Holin naiset mutta Räsänen tuomitaan homojen solvaamisesta?

   Koska A-Holin leiri on ulkomailla, terrorismirikoksien tutkinnan aloittamiseen vaaditaan valtakunnansyyttäjä Toiviaisen päätös. Supo mukaan Isis-alue
   Maailman menoa
   416
   893
  7. Tiedän ettei sua enää kiinnosta

   Roikun tässä vielä hetken ja sitten päästän irti kokonaan. Ei tämä helppoa ole kun ei ole muuta päähän mahtunut kuin sä sen jälkeen kun olit hetken me
   Ikävä
   54
   877
  8. Naiset kiinnostuvat tietynnäköisistä miehistä

   On totta, että naiset kiinnostuvat tietynnäköisistä miehistä. Se tavismieskin voi tietysti saada naisen kunhan on yritteliäs asenne ja käy lukuisilla
   Sinkut
   162
   851
  9. Jussi uhkaa Twitterissä laitavansa lapun luukulle

   https://twitter.com/jussipesonenupm ” Lakko ja tukilakot vaikuttavat eniten UPM Communication Paperin henkilöstön tulevaisuuteen. UPM Suomi visio 203
   Jämsä
   53
   803
  Aihe