Korruptiovallan "koronatoimenpiteet", veroparatiisirikkaiden hyysäämistä

Anonyymi

Riskiryhmät jotka eivät voi, vakavien terveysyiden takia, ottaa mitään koronarokotteita, jätettiin kylmästi ilman mitään koronatukea, normaalia monin verroin vaativamman koronavirusten torjunnan kanssa ja luvattuja, aitoja eläkekorotuksia ei tehty, vain silmänkääntötemppu eläkeleikkauksien jatkamiseksi, jota nimitettiin valheellisesti korotukseksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

Sitä ei saisi sanoa, että veroparatiisi-hus tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Omia pörssiosakkeitaan nostavia, ei voi hyvällä tahdollakaan, sanoa puolueettomiksi, eikä asiantuntijoiksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

Mitä toivoa on sellaisella valtiolla, jossa eivät ns. mediatkaan, edelleenkään osaa erottaa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyviä, ns. koronarokote-vastaisista.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

Nykyinen Suomi ikärasistine eduskuntineen, ei tunne oikeutta eikä kohtuullisuutta. Korruptiopoliitikkojen ym vallankäyttäjien, vakavasti vääristyneet käsitykset oikeuksistaan ja demokratiasta, tekivät Suomesta diktatuurin veroparatiisirikkaille.

32

682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansalaiset halutaan nähdä, pelkkinä veroparatiisi-markkinavoimien kuluttajina, vaikkei heistä isolle osalle, ole annettu edes aitoa oikeusturvaa, saati mitään edes välttämättömiin, pakollisiin kuluihin, jotka koko ajan ovat vain nousseet, tulojen pienentyessä.

      https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4376793

      Älä osta mitään -päivä, sopii hyvin myös korruptiovaaleihin. Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan-kuntien-maakuntien korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronarokotteiden kaikki riskit, ulkoistettiin koronarokotteiden ottajille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207081/ruusuepidemia-ja-sydanlihastulehdukset-seurausta-riskiryhmien-koronrokottamisesta

      Suomen korruptiopoliitikkojen, kaikki koronatoimenpiteet, ovat Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden, voiton maksimoinnin turvaamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      Koronarokotteet kaupattiin riskittöminä, toimivina jne, totuus on täysin toisenlainen, ne eivät ole toimineet, siitä suuri sairastuneiden määrä kertoo, eikä se ole köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettujen, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvien syy, joita korruptiopoliitikot altistavat koronaviruksille, pakottamalla koronaruuhkaisille, veroparatiisi-sote-asemille ja teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoihin, köyhyydessä oikeusturvattomina pitämällä.

      Teekutsu-kerjuuttamisbisnes-Anderssonilta, voisi kysyä missä omatuntosi ? "Yhdenkään sairaus-kansaneläkeläisen, ei pidä joutua tulemaan, alle 1 250€/kk Suomessa toimeen".

    • Anonyymi

      Korruptioeduskunta kohdistaa suoran uhan henkeen, vakavien sairauksien, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyville, kun jätti heidät oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle kovaa pandemiaa ja pakottavat köyhyyteen alistamalla, vielä altistumaan koronaviruksille, veroparatiisi-sote-orjuuttamisella- ja ihmiskaupalla, koronaruuhkaisilla veroparatiisi-sote-asemilla, kela-sos-byrokratialla pahoinpitelemällä, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

    • Anonyymi

      Nostakaa joku taho syytteet, korruptioeduskuntaa / äärioikeistoSdp-Kiurua vastaan, kun jättivät koronan riskiryhmät, jotka eivät voi vakavien sairauksien, eli hengenvaaran takia, ottaa mitään koronarokotteita, täysin heitteille oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen ja pakottivat vielä koronavirusruuhkaisille veroparatiisi-sote-asemille ja kela-sos-byrokratialla pahoinpideltäväksi, eli ALTISTIVAT tarkoituksella ja laskelmoidusti, tappavalle koronavirukselle - kyllä se täyttää jo kansanmurhaamis-tarkoituksen määritelmät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia#comment-111346805

    • Anonyymi

      Suomen valtiovalta / korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässään, ovat ALTISTANEET, koronan riskiryhmät koronalle, jättämällä heidät äärimmäiseen köyhyyteen 800€/kk orjuuttamiseläkkeille, vakavan pandemian keskelle, ihmiset joille kaikki koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia.

      https://www.dw.com/en/why-is-the-covid-mortality-rate-spiking-in-germany/a-59927617

      Veroparatiisi-sote-asemien koronavirusruuhkiin ja kela-sos-väkivaltabyrokratiaan pakottaminen, on suora uhka henkeen kohdistettuna, vai joko voi suoraan sanoa, että kyse on laskelmoidusta kansanmurha-suunnitelmasta ?

    • Anonyymi

      Mitä entisen vasemmiston Li Anderssonillekin tapahtui, kun yhtäkkiä mainostelee äärioikeistoradikalististen uskonnollisten, fundamentalisti-Teekutsuliikkeiden kerjuuttamisbisnes-jonoihin, vakavasti sairaiden, ikäihmisten ja vammaisten pakottamista ja höpisee "puolisosta" naistenlehdissä. Korvien väli tyhjeni perheen perustamiseen, vai oliko sitä sittenkään, koskaan olemassakaan, kuin vain EK-medioitten korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän mainoksissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      Sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään rajusti, myös tällä korruptio-eduskunnan yritystuilla pyörittämällä, korruptiopoliitikkojen mainosalustalla.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden Ohisalon tuuraaja mikä-lie-mikkonen, tärkeän näköisenä, hyysäämässä veroparatiisi-pörssikeinottelijoita, mitään todellisia ja aitoja koronatoimenpiteitä, kuten niitä luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ja koronan riskiryhmä-orjuuseläkeläisten taloudellista tukemista, ei koko pandemian aikana, ole vieläkään tapahtunut.

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/34xQKP/svensk-virusforskare-jag-ar-mycket-orolig

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Työjärjestöillä ei nykyisin, ole enää tekemistä tavallisten pieni- keskituloisten kansalaisten kanssa, mutta sana "työ" korruptiopoliitikkojen suista, herättää luottamusta heissä, jotka eivät tiedä.

      https://www.france24.com/en/video/20211130-covid-19-france-hit-by-5th-wave-despite-having-one-of-the-highest-vaccination-rates-worldwide

      Niimpä ÄärioikeistoSdp:n,veroparatiisienkeli Kiuru, lehahti "työjärjestöjen" pakeille, veroparatiisirikkaiden hyysäämiseen tarkoitetun "koronapassinsa" kanssa.

      Äänestäminen on syytä lopettaa, riskiryhmät puoli miljoonaa työeläkeläiset mukaan lukien, jätetty äärimmäiseen köyhyyteen oikeusturvattomiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille, vakavan pandemian keskelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronarokotteisiin sisältyvistä riskeistä, ei Suomessa ole ollut tiedotusta. Riskiryhmät on ALTISTETTU koronasairaudelle, köyhyyteen oikeusturvattomiksi jättämällä ja pakottamalla veroparatiisi-sote-kela-sos-koronavirusruuhkiin.

      https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/coroner-investigating-whether-dunedin-mans-death-connected-to-vaccine-days-earlier/news-story/611e2ec30328377d0e0ca26b0009d2fd

      Koronarokote riskejä ovat mm. sydänlihastulehdus, diabetes, ruusuinfektiot ja veritulpat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyään ei pitäisi herjata ja solvata enempää. Vaikkei ikinä arvokkainta nimeä paljastaisikaan, mutta omakanta on sähköinen. Se on kätevin tapa varkaille.

    • Anonyymi

      Muuten niin tekijänoikeuslaki on vielä voimassa.
      Messias on tulossa

    • Anonyymi

      Uskonnollis-fundamentalis-äärioikeistolainen veroparatiisiväkivalta, on epäonnistunutta, joten siirry uskonto-aiheiden palstalle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suurin kansanliike, sitten sotien, on tulossa:

      ÄÄNESTYSBOIKOTTI on alkanut.

    • Anonyymi

      Itävallassa valtavan suuri mielenosoitus, kaikkia koronapakkoja vastaan. Jutun videosta käy hyvin ilmi, kuinka TAVALLISET ihmiset vastustavat koronapakkoja, eivät korruptiopoliitikot/äärioikeistomarginaaleineen/valevastustajineen, kuten ns. virallinen "totuus" antaa ymmärtää.

      https://www.france24.com/en/europe/20211212-tens-of-thousands-protest-in-austria-against-tightening-covid-19-restrictions

      Miljoonat ja miljoonat ihmiset, kaikkialla maailmassa, ovat nousseet puolustamaan aitoa demoratiaa, aitoja kansalaisoikeuksia, nousevaa korruptiopoliitikkojen äärioikeistoradikalismia ja fasismia vastaan.

    • Anonyymi

      Veroparatiisirikkaita / koronaa tuodaan ja ilmastotuholaisuutta ulkomailta Lappiin, mutta köyhyyseläkeläiset eivät saa mennä, siihen ainoaan kuntoutukseen, joka heillä on uimahalliin.

      https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/f8cf9def-d661-48bc-a667-111f80b57f32

      Hallitus / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ERIARVOISTAA törkeällä tavalla ja käy puolustuskyvyttömien ihmisten kimppuun, vaatimalla heiltä sellaista, mihin heillä vakavien terveyssyiden takia, ole mahdollisuuksia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtiovalta joka sallii, törkeän viha-väkivaltakirjoittelun, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, jotka eivät vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, voi ottaa mitään koronarokotteita, kuuluu kansainvälisen oikeuden eteen, syytettynä kansalaisen perusoikeuksia vastaan rikkomisesta, myös köyhyyteen pakottamisella ALTISTAMINEN koronalle, kuuluu syytteenä kansainväliseen oikeuteen.

      https://www.dw.com/en/germany-thousands-protest-against-covid-measures-across-country/a-60181181

      Koronapassit/pakot/rokotteet EIVÄT estä koronaviruksien leviämistä, päinvastoin koronarokotetut levittävät koronavirusta.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ korruptio-eduskunnassa, näyttää jälleen käyttävän, kaikkea VALEVASTUSTAVAA, PetosKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, Veroparatiisi-äärioikeistolaisia, taktiikkana jolla kansaa hämätään luulemaan, että populistiporvarit muka vastustaisivat mitään, vaikka todellisuudella ovat eniten kaikkien pakkojen takana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

      Ainut keino estää pakkojen käytäntöön panoa, on lopettaa äänestäminen, eli valtuuksien antaminen, korruptiopoliitikoille.

    • Anonyymi

      "It is not about virus, it´s all about controlling".

      Saitko lahjaksi poliitikko-wc-harjan? Onnittelut.

      Ei vaalilupausten pitämistä - Ei ääniä korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-HUS:in pörssikeinottelijat, turvaamassa Veroparatiisirikkaiden, verojenmaksajien kuormittamisen, Lapin huvittelukeskuksissa.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

      Ihmisten yhteiskunta suljettu, riskiryhmät köyhyydessä oikeusturvattomina, hengenvaaran takia koronarokotteista kieltäytyvät, jätetty heitteille köyhyyteen, ilman mahdollisuuksia, normaalia vaativamman koronantorjunnan toteuttamiseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe