Eläkeläisköyhyyden nimi Suomessa, on Sdp / Krista Kiuru.

Anonyymi

Kiurun kauhistelu ja taivastelu EM-jalkapallo-koronasta EK-medioissa, on teennäistäkin teennäisempää, kun niitä tekoja, koronan riskiryhmien oikeusturvan korjaamiseksi, ei nykyiseltäkään hallitukselta, ole aidosti nähtävissä, vaan pikemminkin päin vastoin, riskiryhmien ytimeen kuuluvat, esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauseläkeläiset, on jätetty ilman aitoa oikeusturvaa heitteille, eli ALTISTETTU tieten tahtoen, niin koronalle, kuin muullekin sairauksien pahenemiselle ja kroonistumiselle köyhyydessä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

Jo kaksi valtavaa Veroparatiisivahinkoa: EK-Yle:n pörssiautomaatti ja Veroparatiisi-sote, ja kolmas, rikkaiden maiden "tuki"paketti tulossa - nämä ovat pörssikeinottelija-Krista Kiurun erityisosaamista, kansalaisoikeuksien alasajo,
valtion sitominen, yhä tiukemmin, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden liekaan ja kylmä eriarvoistaminen, puolustuskyvyttömien käyttäminen ihmiskaupan välineinä pörssiyhtiöille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

Sdp / Kiuru ovat sementoineet, sairaus-kansaneläkeläisten köyhyydessä kiduttamisen, omien poliittisten ja taloudellisten intressiensä varmistamiseksi, eduskunnan vakiintuneesti korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä ja suurten vallan EU:ssa. Siinä ovat demokratian ja kansalaisten perusoikeuksien periaatteet, unohtuneet ja tulleet näkymättömiksi, kun Kalma-Kokoomuksen kainaloinen Sdp, esittää tekohuolestunutta koronasta, pieksemällä puolustuskyvyttömiä, 800€/kk orjuuseläkkeillä maan rakoon.

Vaadimme Sdp:n Krista Kiurun erottamista. Syynä 800€/kk orjuuseläkeläisten puuttuvaat perusoikeudet, ihmiskaupan välineinä hyväksikäyttäminen Suomessa 2021.

56

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskusta kansan riisto jo vuodesta 2003. Kokemuksella.
      köyhuien kyykytystä
      Työläisten alipalkkausta ilmaistöitä kikyjä.
      Vanhanen katainen sipilä
      Jäteenmäki
      Kivimäki

      20 vuotta porvaripolitiikka a jo suomessa

      Sehän näkyy kansan ostovoimassa ja palåkolaisten määr
      Äss
      Ja yritystukien jakeluna

      Nauttikaa nyt porvarihallituksen luomasta keinotekoisesta työttömyydestä
      Ja työnantajien ja yritysten palkan maksu haluttomuudesta

      Euhän yritysten tarvisi työllistää kun saavat yritystuella loikoilla


      Kaiiki mitä ny t on
      Työttömyys
      Pakolaiset
      Kurjuus
      Rikaiden riisto
      Köyhyys
      Kalliit terveyspalvelu
      Kalliit vuksrat
      Asunnottomuus

      Kaikki on kaksikyt vuota haliineen oikeisto porvari hallistusten akaansaamaa köyhien riisto


      Yritystuet kyllä juoksee kuten k aikkintietää b

      • Anonyymi

        Mitä se Urpilainenkin siellä EU:ssa on tehnyt, kuin ajanut Veroparatiisi-monopolien etuja ja haaveilee ulkomaisen halpatyövoiman moninkertaistamisesta, kuten PetosKokPerssinliike-eilisetkin.
        Muiden EU-valtioiden mepit, ovat sentään saaneet, alkaen 1 250€/kk minimieläkkeet kansalaisille, Suomessa Kok-Sdp-Kepujen äärioikeistovalta, käyttää eläkeläisköyhiä ihmiskaupan välineinä.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vanhus-kaatui-ja-mursi-reisiluunsa-posiolaisessa-hoitoyksikossa-kaikki-vuorossa-olleet-tyontekijat-todistivat-tilannetta-mutta-kukaan-ei-auttanut/8180134#gs.4ibr3q

        Köyhyyseläkeläiset eivät voi puolustautua, heihin kohdistuvalta, taloudelliselta, fyysiseltä ym väkivallalta, siihen puuttuva oikeusturva, 800€/kk orjuuseläkkeet, eivät riitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se Urpilainenkin siellä EU:ssa on tehnyt, kuin ajanut Veroparatiisi-monopolien etuja ja haaveilee ulkomaisen halpatyövoiman moninkertaistamisesta, kuten PetosKokPerssinliike-eilisetkin.
        Muiden EU-valtioiden mepit, ovat sentään saaneet, alkaen 1 250€/kk minimieläkkeet kansalaisille, Suomessa Kok-Sdp-Kepujen äärioikeistovalta, käyttää eläkeläisköyhiä ihmiskaupan välineinä.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vanhus-kaatui-ja-mursi-reisiluunsa-posiolaisessa-hoitoyksikossa-kaikki-vuorossa-olleet-tyontekijat-todistivat-tilannetta-mutta-kukaan-ei-auttanut/8180134#gs.4ibr3q

        Köyhyyseläkeläiset eivät voi puolustautua, heihin kohdistuvalta, taloudelliselta, fyysiseltä ym väkivallalta, siihen puuttuva oikeusturva, 800€/kk orjuuseläkkeet, eivät riitä.

        Urpilainen on piilokokoomuslainen.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Hallitus voi lopettaa yritystuet. Marin vain töihin. Sovittu hallitusohjelmassa.


      • Anonyymi

        Yli 80 000 matalinta eläkettä saavaa sai nettona 50€/kk eli 600€/vuodessa lisää. Se on jo lähes kuukauden lisä matalimpiin eläkkeisiin. Ns. 13. kuukauden eläke "Rinteen kesälomaeläke" pienituloisimmille eläkeläisille. Hienoa Rinne ja Marin sekä Li hienoa SDP-johtoinen hallitus!
        Saa köyhä eläkeläinenkin viimeisen viikon kuussa pureskella muutakin kuin kieltään.


      • Anonyymi

        Yli 600 000 matalinta eläkettä saavaa sai korotuksen ja noin 80 000 näistä 50 euroa/kk tai yli, joka tarkoittaa jo 600 euroa vuodessa eli lähes kuukauden lisäeläkettä kaikista pienituloisimmille eläkeläisille. Vähän kuin 13. kuukauden Rinteen kesälomarahaeläke pineläkeläiselle. Ei paha👍


      • Anonyymi

        Kansaneläkkeen ja takuueläkkeen määrä suurenee 1.1.2020 alkaen. Kela tarkistaa eläkkeiden euromäärän ilman erillistä hakemusta.

        Vuoden alussa astuu voimaan lakimuutos, joka korottaa kansaneläkettä ja takuueläkettä. Täysimääräisen kansaneläkkeen määrä suurenee noin 34 e/kk ja täysimääräisen takuueläkkeen 50 e/kk. Korotuksiin sisältyy myös indeksitarkistus. Jos eläkkeensaajalle maksetaan sekä kansaneläkettä että takuueläkettä, korotuksen yhteismäärä on enintään 50 e/kk.

        Eläkkeen varhentaminen tai ulkomailla asuttu aika vaikuttavat eläkkeen määrään, joten korotus ei ole kaikilla täysimääräinen. Korotuksen määrä on pienempi myös silloin, kun eläkettä ovat pienentäneet muut eläketulot. Tämä johtuu korotukseen sisältyvästä indeksitarkistuksesta. Korotus on pienempi silloin, jos eläkkeensaaja ei saa täysimääräistä eläkettä.

        Täysimääräinen kansaneläke on 1.1.2020 alkaen 662,86 e/kk. Avo- tai avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa olevalle eläkkeensaajalle täysimääräinen kansaneläke on 591,79 e/kk.

        Täysimääräinen takuueläke on 1.1.2020 alkaen 834,52 e/kk.
        Lähde: https://www.kela.fi/ajankohtaista-henkiloasiakkaat/-/asset_publisher/kg5xtoqDw6Wf/content/kansanelakkeen-ja-takuuelakkeen-maara-suurenee-vuoden-alusta

        Hienoa Marin, hienoa Kiuru, hienoa SDP!


      • Anonyymi

        Marinin demarijohtoinen hallitus teki mitä lupasi eli korotti matalimpia eläkkeitä:

        Pienimpiin eläkkeisiin korotuksia 1.1.2020 alkaen
        Sosiaali- ja terveysministeriö
        https://valtioneuvosto.fi/-/1271139/pienimpiin-elakkeisiin-korotuksia-1-1-2020-alkaen
        Pientä eläkettä saavien verorahoitteisiin eläkkeisiin tehdään taso- ja indeksikorotukset 1.1.2020 alkaen. Kansaneläkkeen täysi määrä nousee noin 34 eurolla kuukaudessa ja takuueläkkeen täysi määrä 50 eurolla kuukaudessa. Noin 609 000 eläkeläistä, joiden kokonaiseläke on alle 1200-1300 euroa kuukaudessa, saa vähintään pienen korotuksen eläkkeeseensä.

        Korotuksen jälkeen yksinasuvan täysimääräinen kansaneläke on 662,86 euroa kuussa ja avo- tai avioliitossa asuvan 591,79 euroa kuussa. Takuueläkkeen täysi määrä on 834,52 euroa.

        Eläkkeensaajan asumistuen lisäomavastuun rajoja muutetaan, jotta eläkkeiden korotus ei vaikuta eläkkeensaajan asumistuen määrään ja siten pienennä eläkkeensaajan käytettävissä olevien tulojen nousua.

        Eläkkeiden korotuksen tavoitteena on turvata eläkkeensaajien toimeentuloa sekä vähentää köyhyyttä ja osattomuutta. Kansaneläkettä ja takuueläkettä korottamalla toimeentulon parannus voidaan kohdistaa juuri pienimpiä eläkkeitä saaville.


    • Anonyymi

      Kyllä mulla on asitparemmin k u in
      Viimeisen kahdenk y mmen vuoden aikan kun suomessa on ollut oikeistohallitus vuodesta 2003
      Vanhanen vanhanen katainen ja sipilä

      Mitä oikeistohallitukset saiv t aikaan. Suurtyöttömyyden kasvattamalla yritystuet nin suuriksi et t ä ei t arvii työllistää.

      Matyåu tulvan

      Kikyriiston ilmaistyöt

      Mataloustut huippunsa

      Pörrisyhtiöiden voito t maksimissaan

      Lisäksi suurpääoman siirto veroparariiseihin verottajalta piloon
      Onnisttu sipolän opein

      • Anonyymi

        Sdp on nyt hallituksessa, äärioikeisto-kepujen kanssa, niitä maatalous-yritystukia pörssiyrityksille verokeitaisiin jakamassa.

        https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4200369

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

        Historiallisen alhaisin äänestysprosentti, on eduskuntavaaleissa tulossa. Kansalaiset näkevät yksipuoluejärjestelmän ja korruption syvyyden eduskunnassa, valheet ja sen, ettei äänestämällä ole voinut, enää pitkiin aikoihin vaikuttaa. Mediat ovat enää korruptiopoliitikkojen mainostoimistoja, köyhyysongelman laajuutta ei kerrota kansalaisille.


      • Anonyymi

        LYHYESTI: " Kuluttajan luottamus on Tapissa", " Asuntomarkkinat käy kuumana", "Kesämökit revitään käsistä" " Taskut on täynnä rahaa"

        Onhan eläkeläisiä jotenkin rauhoiteltava, hyvä kiuru ja "demarit",

        Näinhän oikeisto-YLE tänään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        LYHYESTI: " Kuluttajan luottamus on Tapissa", " Asuntomarkkinat käy kuumana", "Kesämökit revitään käsistä" " Taskut on täynnä rahaa"

        Onhan eläkeläisiä jotenkin rauhoiteltava, hyvä kiuru ja "demarit",

        Näinhän oikeisto-YLE tänään

        Veroparatiisirikollisuuteen korruptio-eduskunnalta, riittää biljoonia, muttei ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisoikeuksiin, eli aitoon oikeusturvaan.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sdp on nyt hallituksessa, äärioikeisto-kepujen kanssa, niitä maatalous-yritystukia pörssiyrityksille verokeitaisiin jakamassa.

        https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4200369

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

        Historiallisen alhaisin äänestysprosentti, on eduskuntavaaleissa tulossa. Kansalaiset näkevät yksipuoluejärjestelmän ja korruption syvyyden eduskunnassa, valheet ja sen, ettei äänestämällä ole voinut, enää pitkiin aikoihin vaikuttaa. Mediat ovat enää korruptiopoliitikkojen mainostoimistoja, köyhyysongelman laajuutta ei kerrota kansalaisille.

        Kepu kiristää hallitusasemallaan lisää tukia maatalous"yrittäjille" ja yrittäjille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepu kiristää hallitusasemallaan lisää tukia maatalous"yrittäjille" ja yrittäjille.

        https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4200369

        Siinä ne eduskunnan arvovalinnat, puolustuskyvyttömät köyhyyseläkeläiset syväkyykkyyn ja miljardeja verokeitaisiin.


    • Anonyymi

      Samanlainen tekohuoli-naama, löytyy Tehy:n Rytköseltä, jolle Veroparatiisi-sotemonopolien yksityistetty sote-malli, tuonee jatkossakin muhkean tilipussin pöytään, viis niistä hoidokeista, menneistä ja tulevista, kunhan erikoissairaanhoitajien hyväosaisuus, yksityistetyssä Veroparatiisi-sotessa jatkuu.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tehyn-puheenjohtaja-tuskastui-jalkapallofanien-suomeen-tuomista-koronatartunnoista-tanaan-tuli-jo-kirosanoja/8180192#gs.4i94or

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      Kyse ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, ihmiskaupan välineiksi alistamisessa, ei ole "hoitajapulasta", vaan ihan niiden ensisijaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puuttumisesta, viideltäsadaltatuhannelta sairaus-kansaneläkeläisiltä, joiden 800€/kk orjuuseläkkeet, eivät riitä säälliseen oikeusturvan minimiinkään Suomessa 2021, saati korona-ym pandemioitten torjumiseen, varsinkin kun riskiryhmiin kuuluvista monet, eivät voi ottaa mitään koronarokotteita, joutumatta vakavaan hengenvaaraan.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Sitä varten aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa, ovat 1 250€/kk ja siitä reilusti ylös päin minimieläkkeet 2021, ihan lakisääteisinä. Suomessa korruptio-vallankäyttäjät Veroparatiisi-soteineen, hyväksikäyttävät suurta määrää Suomen kansalaisia, heitä köyhyydessä pitämällä ja altistamalla siten myös korona- ym pandemioille, mutta EM-jalkapallolla saa tarvittavaa julkisuutta huolinaamoille, joiden takaa loistaa jäätävä laskelmointi ja tarkoituksellinen heikompien hyväksikäyttö, ihmiskaupan välineinä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

      Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyysongelman vähätteleminen, on Veroparatiisi-Sdp:n taitolaji, sen Krista Kiuru osaa, kuten mediajulkisuuden. Tekoja eläkeläisköyhien oikeusturvan korjaamiseksi, ei ole tarkoituskaan tehdä, nykyisessäkään hallituksessa, pörssikeinottelija-Kiurun mielestä, huolinaama köyhyyseläkeläisille, saa riittää oikeusturvaksi.

    • Anonyymi

      Tiivistetysti: sairaus-kansaneläkeläisköyhien altistaminen koronalle, ei johdu EM- jalkapallosta, vaan köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jättämisestä.

    • Anonyymi

      Sdp on näköjään poistanut, palautteiden antamis-lomakkeen, niin se demokratia ja kansanvalta poistetaan silmistä puoluetoimistossa.

    • Anonyymi

      PetosKokPerssinliike-eiliset nelinkertaistamassa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.

      Eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän reagointi, kansalaisten antamiin palautteisiin ja mielipiteisiin keskustelupalstoilla, on kyllä huippunopeaa, eli sitä tehdään ammattimaisesti, mistä-lie-virastoista-käsin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      Heti Yli-Viikari-äänestyksessä, "luottamus" olikin "ulkoista" ja Kiuru sujahti vastakkainasettelun rooliin EM-koronafanien suhteen, eikä suinkaan käyttänyt jalkapallokisoja, eläkeläisköyhyyden ihmiskaupan peittelyyn.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022319/luottamusta-jota-ei-ole--ei-quotpalautetaquot-yli-viikari-showlla-

    • Anonyymi

      Ihmisoikeus-asioiden ajajien tehtävä valitukset EU-tuomioistuimeen, Suomen sairaus-kansaneläkeläisten heitteille jättämisestä, ilman aitoa oikeusturvaa, vakavan pandemian keskellä.

      Missä tutkijat, eikö heidän pitäisi olla äänessä, kun puolustuskyvyttömiä ihmisiä pahoinpidellään, eivätkä ministerit ja kansanedustajat tee muuta, kuin pahentavat tilannetta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Turha luulla että Suomen porvaripuolueet kepu, kokoomus, PS, vihreät, KD, Rkp ja Nytkyt piittaisivat eläkeläisköyhistä tai muista köyhien ryhmistä Suomessa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17018717/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tiedotti-quothienovaraisestiquot-vasemmistopuolueiden-lakkauttamisesta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

      Puoli miljoonaa ikäihmistä, vammaista ja pitkäaikaissairasta, täysin heitteillä riskiryhmät, vakavan pandemian keskellä, mutta Kemi-Tornioonkin lähtee kevyesti 13 miljoonaa tuosta noin vain veroparatiisiyrityksille, kun sitä tehdasta ei tullutkaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962901/aari-uusliberalistinen-hallitus--eduskunta-suomessa-rikkoo-kansalaisten-perusoikeuksia

      https://yle.fi/uutiset/3-11977736

      • Anonyymi

        Kuvitteletko sinä ihmisparka oikeasti että joku lukee tuota jatkuvaa linkkispammiasi?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kansan Uutiset tiedottaa, että spte-ministeri Sarkkinen, tekeekin työministerin tehtäviä, jakamalla vastikkeettomia yritystukia veroparatiisiyrittäjille, kun hänen pitäisi olla kynsin hampain puolustamassa sairaus-kansaneläkeläisiä, kuten sote-ministerin tehtävä on, eli toteuttamassa sitä Suomessa, vielä lapsenkengissä olevaa, puuttuvaa 1 250€/kk minimieläke-oikeusturvaa, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015858/pekonen-toimi-tyoministerina-sote-ministerin-tehtavista-sarkkinen-jatkaa-samaa-virhetta#comment-108758019

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17018582/vaadimme-sarkkisen-erottamista--hallituksella-on-kiire-elakelaiskoyhyyden-korjaamiseksi-#comment-108794270

      On käsittämätöntä, ettei yksikään ns. tiedotusväline, näe tilanteessa ongelmaa, vaikka käynnissä on puolen miljoonan Suomen kansalaisen, vakava heitteillejättö, eikä vain se, vaan kansanedustajat, ministerit ek-medioineen, suorastaan yllyttävät viha-väkivaltaan, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan, jotka eivät voi joutumatta hengenvaaraan, ottaa mitään koronarokotteita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17028146/viranomaisten-on-aika-puuttua-terveyssyita-rokotteista-kieltaytyvien-solvaamiseen#comment-108910050

      Sarkkisen ja Kiurun on erottava, Suomen perustuslain mukaan,Suomessa on oltava aito sote-ministeri, joka puolustaa eläkeläisiä ja toteuttaa oikeusturvan päivittämistä ja korjaamista 2021-luvulle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tiedotusvälineet vihaignoroivat, puolta miljoonaa Suomen kansalaista, eläkeläisköyhyydestä on tullut TABU, Suomen ns. tiedotusvälineissä, kun yksikään ei uskalla tiedottaa, muutkaan eivät uskalla, eli ek-medioitten joukossa tyhmyys tiivistyy.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Radiohiljaisuus isosta, korjaamattomasta eläkeläisköyhyydestä Suomessa, on yhtä kuin äärioikeistopuolueiden suoramainontaa, sehän ek-medioilta onnistuu.

      Viha-väkivaltakirjoitukset medioissa ja keskustelualustoilla, vakavista terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyviä kohtaan, ovat mitä ilmeisemmin viranomaislähtöisiä, veroparatiisi-hus-thl-ministeriöt jne.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

      Äärioikeistotoimittajien pieniin päihin, ei mahdu tennissukkaa isompaa asiaa, empatiakyky on tuntematon käsite, kun sitä ei ole kotikasvatuksessa, hyväosaisuuskuplassa opetettu.

    • Anonyymi

      EK-medioissa silitellään korruptio-Kiurua myötäkarvaan, kun kansalaisista ilman perusoikeuksia jätettyjen hätähuudot, tukkivat medioitten palaute-osiot.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17029726/kiuru-ja-sarkkinen-jakavat-vastikkeettomia-yritystukia-veroparatiisiyrittajille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17032186/ostetuilla-veroparatiisi-gallupeilla-populistiporvari-mainontaa

      Tiedonvälityksen puuttuminen Suomessa, on vakava ongelma, kyse on kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien puuttumisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17032186/ostetuilla-veroparatiisi-gallupeilla-populistiporvari-mainontaa

    • Anonyymi

      Sosiaali- ja terveysministeriön tiedoista käy ilmi, että Rinteen lupaaman eläkekorotuksen sai:

      50 euron tai sitä suuremman korotuksen eläkkeeseensä (600 e/vuodessa tai enemmän) sai vuoden alussa 70 267 henkilöä.
      46-49 euroa kuukaudessa 30 913 eläkeläistä.
      34-45 euroa kuukaudessa 16 916 eläkeläistä.
      31-33 euroa kuukaudessa sai edellisten lisäksi 177 690 eläkeläistä.
      26–30 euroa kuukaudessa sai 246 029 eläkkeensaajaa (312-360 e/vuodessa).

      Eli yli 551000:lla eläkeläisellä eläke nousi yli 21€/kk ja yli 70 000 eläkeläisellä se nousi yli 50€/kk.
      Alle 21€/kk nousi noin 32 000 eläkeläisellä.

      Kaikkiaan kansaneläkkeen ja takuueläkkeen korotukset koskivat 584 000 eläkkeensaajaa.

      Lisäksi Sanna Marinin SDP ja Li Anderssonin vasemmistoliitto veivät läpi 75 euron koronakorotuksen kuukaudessa noin 430-500 e/kk toimeentulotukeen sen lisänä.

      • Anonyymi

        Ei tullut Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo-porvarihallituksen aikaan kuin lääkeomavastuun korotus, peruspalveluasiakasmaksujen korotusvaade 30% ja tuomioistuinmaksu 250-500€ ettei köyhä ja pienituloinen voisi pelosta edes oikeuteen valittaa kokemistaan vääryyksistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tullut Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo-porvarihallituksen aikaan kuin lääkeomavastuun korotus, peruspalveluasiakasmaksujen korotusvaade 30% ja tuomioistuinmaksu 250-500€ ettei köyhä ja pienituloinen voisi pelosta edes oikeuteen valittaa kokemistaan vääryyksistä.

        Työläislle tuli myös kikyä ja työttömille aktiivikyykytystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työläislle tuli myös kikyä ja työttömille aktiivikyykytystä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

        Vielä pahempaa syväkyykyttämistä, olisi oppositio-äärioikeistolla tarjolla, mutta pettymys myös nykyiseen hallitukseen on ilmiselvää, joten äänestämättä jättäminen, tulee olemaan ainut mahdollisuus, tuomita poliitikkojen korruptio ja rikkaiden etujen ajaminen, eli eduskuntavaaleissa tulossa, historian alhaisin äänestysprosentti.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-medioissa on jatkuva radiohiljaisuus, mitä tulee sairaus-kansaneläkeläisten, ilman aitoa oikeusturvaa jätettyjen hätätilaan Suomessa. 800€/kk orjuuseläkeläisistä, joita on se puolisen miljoonaa Suomen kansalaista, on tehty näkymättömiä kansalaisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

      Viisisataatuhatta haavoittuvaa ihmistä, on valtava määrä, hätää kärsimässä Suomessa. 800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke 2021, vaan ennenaikaisesti köyhyyteen tappamista, korruptiopäättäjien tietoinen ja laskelmoitu kansanmurhaaminen, josta on syytä puhua. Jälkeen päin anteeksi pyyteleminen, ei auta nyt oikeusturvattomiksi ahdinkoon jätettyjä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17030081/missa-hallituksen--marinin-arvovalinnat-viipyvat-800ekk-orjuuselakelaiset-hadissaan

    • Anonyymi

      Eläkeläiset aiheuttavat hirmuisen kestävyvajeen. Siksi eläkeläiset pitäisi kärrätä Honkajoelle.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Aloittaja on kokpanssipersu joka on olevinaan köyhien ja pieneläkeläisten puolella ja kannattaa äänestämättömyyttä joka lisää kokkareiden ääniosuutta eli yhä pahempaan jamaan köyhä ja pienelkeläinen joutuu.

      • Anonyymi

        Pieneläkeläiset ovat jo siinä "pahemmassa jamassa", johon ei äänestämällä, tullutkaan luvattua apua, joten äänestämättä jättäminen, on ehdottomasti edessä eduskuntavaaleissa.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17030081/missa-hallituksen--marinin-arvovalinnat-viipyvat-800ekk-orjuuselakelaiset-hadissaan

        Emme ole äänestäneet PetosKokPersRkpKe:tä, emmekä äänestäisi niitä koskaan, sitä on turha pelätä. Jätämme "vain" kokonaan äänestämättä, kun lupauksia: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden historiaan siirtämisestä", ei ole edes yritetty pitää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Ravintolarajoitukset" ovat täysin riittämätön koronantorjunnaksi, kun satojatuhansia
      800€/kk oikeusturvattomia köyhyyseläkeläisiä, joissa suuri määrä ihmisiä, jotka eivät voi vakavien mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, ottaa mitään koronarokotteita, on jätetty käytännössä heitteille, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja mahdollisuuksia, vaativampaan koronan torjuntaan, eli Suomen valtio käytännössä ALTISTAA, näitä riskiryhmiä koronalle.

    • Anonyymi

      Sipilän uskonnollinen fundamentalismi, on tarttunut entisiin ns. vasemmistopuolueisiin hallituksessa, kun Kiuru EK-Yle:ssä, hyökkäilee vakavista terveyssyistä, koronarokotteista kieltäytyvien, oikeusturvattomien 800€/kk orjuuseläkeläisten kimppuun, syyttämällä näitä "pahoiksi ihmisiksi", kun eivät voi joutumatta hengenvaaraan, vakavista autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksista johtuen, ottaa koronarokotteita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      Voisivatko toimittajat ottaa selvää, miten nämä koronarokotteista, pätevistä terveydellistä syistä kieltäytyvät ihmisryhmät, on turvattu ja suojattu oikeusvaltioissa, esim kuinka heitä on taloudellisesti tuettu ja onko 1 250€/kk minimieläkkeitä, jotka oikeusvaltioissa ovat, jälleen korotettu, kuten esim.Ruotsissa ja Saksassa ? Tiedonvälitys riskiryhmille, olisi erityisen tärkeää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marinin kannattaisi Cooper-juoksujen sijasta, kipittää nopeasti sinne eläkerahastoihin, tekemään ne tulojensiirrot 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamiseksi Suomessa, jos aikoo enää pysyä mukana politiikassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15676539/lupaukset-elakelaiskoyhyyden-siirtamisesta-historiaan-pidettava-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Vakavista terveyssyistä koronarokotteista pidättäytyvien, syyllistäminen ja solvaaminen, heitteille ilman aitoa oikeusturvaa jättäminen, pandemian keskellä, on erittäin paha virhe, ja rike Suomen perustuslakia, kansalaisten oikeusturvaa kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

      Vakavista terveyssyistä , eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien heitteillejättäminen, vakavan pandemian keskelle, oli Kiurun mokista pahin. Missäs se luvattu: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtäminen historiaan" viipyy ? Kiuru on valehtelija, kuten muutkin korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173399/rokotevastustajat-ja-rokotemainostajat-ovat-yksi-ja-sama-veroparatiisi-porssikeinottelija-taho

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistodemari Kiuru, joutaa erottaa, pelkkä veroparatiisi-rikollisten etujenajaja, Suomen kansalaisten raaka pahoinpitelijä, ei ihme, että EK-IS mielistelee ja mainostelee fasistishenkisenä ek-mediana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034998/suomen-hallitus--eduskunta-ei-hoitanut-koronapandemiaa-vaan-jatti-riskiryhmat-heitteille#comment-108998837

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      Miten korruptiopoliitikot kykenevät katsomaan itseään peiliin ?

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      Kiuru on vastenmielinen, kovanaamainen ja häikäilemätön, äärioikeistoradikalistinen tekodemari, pörssikeinottelijoiden mollamaija.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Kiuruna häpeäisin silmät päästäni, onneksi ei tarvitse olla tekemisissä, puolen miljoonan eläkeläisköyhien henget, kansanmurhaamista heitteillejättöä, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pahoinpitelemistä, miten ne kehtaavat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

    • Anonyymi

      Tyhmäkin kuin saapas:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Vaadimme eläkeläisköyhyystutkijoita esiin, onko teitä ?

      Viekää Suomen edelleen jatkuva painajainen, puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, raaka heitteillejättö, hyväksikäyttäminen Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineinä, modernissa orjuuttamisessa, KANSAINVÄLISIIN TUOMIOISTUIMIIN.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

    • Anonyymi

      Yksi pyyntö suomalaisia ihmisiä ja aitoa oikeusturvaa arvostaville, älkää enää äänestäkö äärioikeistoSdp:tä, mieluummin ei muitakaan, eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmä poliittisia broilereita.

      https://demokraatti.fi/aina-vain-indeksi-30-vuotta-samaa-elakejankkausta-mutta-kuka-maksaa-jatkossa-elakkeet/

      Ahneus on äärioikeistoSdp:n ainut vaalivaltti, etovaa ja vastenmielistä selittyä.

      Eivät edes yritä katsoa mallia, muista Pohjoismaista, joissa kaikissa, jokaisen kansalaisen sairaus-kansaneläkkeet, alkavat olla sen 1 500€/kk.

    • Anonyymi

      Krista Kiuru ollut oikeasss,kaikissa koronaa koskevissa lausunnoissaan.
      Jos häntä olisi uskottu ,olisi delta viruksestakin selvitty vähemmin vahingoin

    • Anonyymi

      Valhetta, Äärioikeistodemari Kiuru, ei kestä vertailua, muiden Pohjoismaiden sote-ministereihin alkuunkaan. Kiuru sallii mm. vihapuheet, vakavista terveyssyistä koronarokotteista kieltäytyviä kohtaan EK-moukkamedioissa ja oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, koronan riskiryhmien jättäminen, on hengenvaaraan pakottamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      Kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ja riskiryhmät, turvattiin erikseen taloudellisesti, että pärjäisivät normaalia merkittävästi vaativamman, koronavirus torjunnan kanssa taloudellisesti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe