Leikkaamiset köyhyysrajan alta, ovat LAITTOMIA

Anonyymi-ap

66

743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu, tuo ihmetyttääkin: lakihan vaatii jokaiselle suomalaiselle tietyn toimeentulon alarajan. Itse kuulun tähän kuukausituloiltaan köyhyysrajalla keikkuvaan kansanosaan.

      Persut ovat jo keväästä - 22 lähtien menettäneet ainakin yhden entisen puoluejäsenensä ja äänestäjänsä. Persujen tekemisiä ei voi enää mitenkään puolustaa. Petturipuolue, niinkuin muutkin.

      Olen elämäni aikana kolunnut läpi lähes kaikki äänestettävät puolueet, paitsi Rkp:tä en koskaan. En tiedä, keitä enää äänestää. Jos enää ketään.

      Pressanvaalit? Aaltola tai Väyrynen.

      • Anonyymi

        Soinin tavoin petturi.


      • Anonyymi

        >> "lakihan vaatii jokaiselle suomalaiselle tietyn toimeentulon alarajan."

        Mikä tuollainen laki on, jossa asia määrätään ja mikä se raja sitten on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soinin tavoin petturi.

        #PetturiPurra.


    • Anonyymi

      Siis Marinin tekemää päätöstä ei oteta vielä käyttöön, vaan siirretään jonnekin ensvuoden puolelle? Vai miten tämä nyt menikään ja mitä siinä leikattiin?

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pakotetulle Suomen kansalle, alkaa olla aivan sama, kenet pörssirikolliset korruptiopoliitikot, valitsevat veroparatiisipresidentin talousrikollisvirkaan. Emme tule enää äänestämään korruptiovaaleissa, emme pörssirikollispresidenttejä, emmekä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiokansanedustajia.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      • Anonyymi

        Ei ainakaan turkin ystävää presidentiksi.


    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, EI riitä mikään vammaispalvelulain vastustaminen, pitää vastustaa kaikkia, täysin rikollisia leikkaamissuunnitelmia, kansalaisilta joilta puuttuu aito, Suomen perustus-ym lakeihin säädetty, ajanmukainen taloudellinen oikeusturva. On laitonta eli rikollista, leikata köyhyysrajan alapuolelta - tämän oppositio jättää kertomatta, eli suojelee veroparatiisi-sota-sote-ym pörssirikollisuutta, jos ei vaadi koko pörssirikollis-sotilasvallankaapparien, äärifasistisen neonatsihallituksen EROTTAMISTA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi

      Jos ja kun laskettu raha ei riitä köyhille, niin he saavat kylläkin harkinnanvaraista toimeentulotukea paikkaamaan rahanreikiään. Miksi te ette koskaan kerro tuota etuutta? Aina vaan huudatte, että kaikkein köyhimpiä kurjistetaan. Todellisuudessa köyhän tulot eivät laske ollenkaan. Eli ei noi leikkaukset vaikuta hevon tuon taivaallista heidän elämäänsä muuten, kuin että he joutuvat kuukausittain hakemaan toimeentulotukea.

      • Anonyymi

        Ei sitä toimeentulotukea suomalainen tavallinen kansalainen saa. Siellä on sellaiset matemaatikot että aina lopputulos on +-0.


    • Anonyymi

      Älä valehtele PetosKokPersRkpkdläinen, pörssirikollis-sotilasvallankaapparien edustaja. Eivät ikäihmiset, vakavasti sairaat ja vammaiset, kykene hakemaan mitään "toimeentulotukia", eivätkä he niitä saa, vaikka kuinka hakisivat, joten älä valehtele. Se lisäksi ne valetuet ovat niin mitättömiksi painettuja, jätetty jonnekin 1900-luvun hämäriin, ettei niillä tämän päivän jyrkän korkeilla elinkustannuksilla ja pakkomaksuilla, tee yhtikäs mitään. Ne eivät ole ratkaisu, eivätkä poista isoa, erittäin vakavaksi päästettyä köyhyysongelmaa, eläkeläisköyhyys hätätilaa Suomessa, kansantappamista.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      • Anonyymi

        Miksi jaat väärää höpö-höpöä? Jokainen on oikeutettu toimeentulotukeen, jos hänen tulonsa eivät riitä välttäämättömän (asunto, vesi, sähkö, ruoka, sairauskulut, yms.). Aivan satavarmasti infoa erilaisista tuista saa, jos ymmärtää kysyä. Sille ei voi mitään, jos joku ei ymmärrä hakea tukea.


    • Anonyymi

      NE OVAT LAITTOMIA, TÄMÄ NYKYHALLITUS RIKKOO IHMISOIKEUKSIA JA PERUSTUSLAKIA. ON ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN RÖYHKEÄ JA AHNE, TIETYSTI OMAA JA RIKKAIDEN ETUA AJAA.
      PURRALLA JA ORPOLLA ON OIKEASTI NOUSSUT KUSI PÄÄHÄN JA KOHTUUS ON KARANNUT KÄSISTÄ.
      TÄLLE ON LAITETTAVA LOPPU.

      • Anonyymi

        Juuri näin!


    • Anonyymi

      Köyhyys on Suomen yleisin ja sitkein kansantauti. Sitä ei paranna mikään.

    • Anonyymi

      Edelleen joka toinen, ellei jo useammin, yli 65-vuotias Suomen kansalainen, tekee itsemurhan taloudelliseen oikeusturvattomuuteen pahoinpideltynä. Jos et käsittänyt lukemaasi, lue uudestaan ja mieti ankarasti, kuinka huono tilanne Suomessa kansalaisilla, tällä hetkellä, ison järjestäytyneen talous-pörssirikollisuuden, kansamme äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemisen takia onkaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      ÄärioikeistoVas:n KorruptioSiimeksen tulisi osata hävetä ja raskaasti, vaan tuohus käteen ja EK-medioihin, veroparatiisi-ortodoksikirkon osakesalkkuja lihottamaan, ja pörssirikollisten sota-sote-bisneksiä, niin tekee häpeämätön jolla ei ole mitään omaatuntoa, mitä tekee puolustuskyvyttömille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, feikkivasemmistolainen saisi todellakin painua sinne Cayman saarilleen, joiden pörssirikollisten salkkuja puolustaa, ihmishenkien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019468/suomen-sotavalmisteluun-kaytetaan-noin-6200-000-000-euroa-vuodessa-asumistuesta-leikataan#comment-123197548

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18020380/ei-riita-vammaispalvelulain-heikennyksien-vastustaminen

      Kysykää myös kansalaiset, miten kaikilla muilla Pohjoismailla ja EU-oikeusvaltioilla, on varaa 2000€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, Suomi ei ole yhtään niitä köyhempi valtio, valtion ja eläkerahastot ovat vain ryöstetty, ahneimmille isoille talous-pörssirikollisille, noiden korruptiopoliitikko-niljakkeiden avustuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      Kansanmurha on oikea sana sille, mitä Suomessa on meneillään. Sellaisena siitä pitäisi jo uutisoida, vielä kun ehtii.

    • Anonyymi

      Pelkkä vammaispalvelulain heikentämisen vastustaminen, on jälleen edelliseltä hallitukselta tuttua silmänlumetta, eli ei riitä yhtään mihinkään, kun kyse on vakavista rikoksista, kansalaisten perusoikeuksia vastaan, silloin pitää vaatia sitä aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan tulojensiirtoja eläkeläisköyhyyteen pakotetuille, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjille, eikä näperrellä minkään yhden heikennyksen kimpussa, kun kokonaiskuva, on katastrofaalinen, veroparatiisi-sote-pörssirikollisuuden takia, kansallinen hätätila eläkeläisväestöllä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012454/anderssonin-presidenttiys-2000ekk-minimielakkeiden-takana

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      ÄärioikeistoRkpVas:n KorruptioAndersson, on kaikkein luihin, jatkaessaan muka vammaisten nimissä, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, ökytukien kahmintojen tukemista, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019225/perintorikkaiden-hevostilalle-13-miljoonaa-verojenmaksajien-rahaa

      Köyhimpien lapsiperheidenkään ei pidä olla niin naiiveja, että luulevat ÄärioikeistoVas:n KorruptioAnderssonin, suomenruotsalaisten korkeakoulutettujen pörssirikollisten etujenajajan, olevan yhdenkään vähävaraisen asialla, veroparatiisi-sote-sota-ym suomenruotsalaisten pörssirikollisten etuja se ajaa, on käynyt selväksi jo viime hallituksessa, älkää enää menkö ansaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17914480/2000ekk-minimielakkeet-toimintakykyisen-hallituksen-edellytys

      Jos KorruptioAndersson välittäisi yhdestäkään vammaisesta edes, olisi kiireesti vaatimassa aitoa, ajanmukaista 2000€/kk MINIMIELÄKE oikeusturvaa, vaan niin KorruptioAnderssonilta, kuin KorruptioSiimekseltä, taitaa löytyä mm. ortodoksikirkon biljoonavarallisuuksiin liittyviä osakesalkkuja ja veroparatiisi-sota-sote-pörssimonopolien, siksi eläkeläisväestöä pahoinpidellään ja tapetaan ennenaikaisesti köyhyyteen ja ollaan muka "vammaisten" puolella, saati köyhimpien yleensäkään, valehtelua ilman omaatuntoa eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777833/suomen-kansaa-harhautetaan-maksamaan-aarioikeistotrumpistien-sotarikosbisneksia#comment-119664469

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

    • Anonyymi

      Valittamisen puutteesta köyhiä ei voi syyttää, se sujuu kaikilta 24/7,

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Purra: Vammaisten rahat menivät varakkaiden veroaleeen.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/20bf68c9-c0a0-4221-8282-d322f857ecdb

      Hoitajien liittojen Tehyn ja Superin tekopyhyys ja kaksinaamaisuus kummastuttaa, kun tietävät varmasti itsekin, ettei naisvaltaisille aloille, ennen ole mitään arvostusta palkoissakaan tulossa, ennen kuin pureudutaan naisvihan ja sen sisältämän, naisten arvostuksen puutteen ytimeen, eli eläkeläisköyhyyteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Onko hoitoaloilla olevilla hyvä omatunto, kun sitovat, pitävät nälässä ja janoisina, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen, eli ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, pakotettuja vanhuksia, tekevät veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamistyötä ?

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-120813696

      Väitän että kyseessä on itsepetos, jolla väistellään itse isoa ongelmaa, joka on, että niin kauan kuin yksinasuvien eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen naisten, ilman aitoja oikeuksiaan pitäminen hyväksytään ja veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen tekeminen, sote-pörssirikollisten palveluksessa, eivät naisvaltaisten alojen palkat tule nousemaan, kun se naisten arvostus, ALKAA 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, niitä hoitajien liittojen, pitää rohkeasti ja suoraselkäisesti vaatia, sitä on avain naisten työn arvostukseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos olisi oppositio, se nostaisi rikoskanteita, kansalaisten perusoikeuksien vastaisuuksista, eli lainvastaisista leikkauksista, jo entuudestaan köyhyysrajan alapuolelta, mutta kun on YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ ja edellenkin hallitus jatkoi köyhyysongelman pahentamista, eläkeläisköyhyys hätätilaa eniten, häikälemättömillä vale-eläkekorotuksilla, eli käytännössä leikkauksilla, joita vain röyhkeästi nimittivät korotuksiksi, on tilanne kansalaisten kannalta kauhistuttava.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009864887.html

      Vaikka lapsiperheissä on köyhiä ja hätä aitoa, ovat eläkeläisväestön vanhukset, vammaiset ja vakavasti sairaat, vaikeimmassa tilanteessa, kun olemattomilla köyhyyseläkkeillä, pitäisi kyetä ostamaan reseptilääkkeitä, käymään veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, ym pakolliset kulut ovat moninkertaiset, nuorempiin ja terveisiin verrattuna.

    • Anonyymi

      Kysymys kuuluu: miksi oppositio ei nosta rikoskanteita, lainvastaisia leikkaamisia tekevää pörssirikollis-neonatsihallitusta vastaan, kun Suomen kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia rikotaan räikeällä tavalla.

    • Anonyymi

      Munaton kansa ilmeisesti, kun ei löydy nuoria ja terveitä, nostamaan rikoskanteita kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, lainvastaisista neonazihallituksista ja eduskunnan korruptio YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, systemaattisesta järjestäytyneestä pörssirikollisuudesta, kansalaisilta lupaa missään demokraattisissa vaaleissa, pörssirikollisten sota-sote-ym isoimman talous-pörssirikollisuuden rahoittamisista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi

      Täysin laillisia ovat

    • Anonyymi

      Eivät todellakaan ole laillisia, vaikka kuinka pörssirikolliset väittäisivät.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009864887.html

      JOS olisi aito oppositio eduskunnassa, eikä yksipuoluejärjestelmää, niin rikoskanteet- ja syytteet, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, olisi jo tehty.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Misogynia, eli naisviha yksinasuvia, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotettuja, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkeläisiä kohtaan, on pörssirikollisten äärifasistien, yhdistyneitten käytännön vihaväkivaltajoukkojen, neonatsien ja ääri-islamistien vihaväkivallan ytimessä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Tehokkainta lääkettä ääriliikkeiden vihaväkivaltaa vastaan, ovat 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN kiireellisenä toteuttamiset. IHMISARVON tunnustaminen kaikille Suomen naisille, on vastamyrkkyä ääri-neonatsi-islamistien vihaväkivallalle.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18038008/naisviha-elakelaiskoyhia-kohtaan-on-aariliikkeiden-primus-motor#comment-123452021

      Miehinen "jumalakuva", sovinistinen naisviha, eli misogynia, ovat pörssirikollisten äärifasistien, yhdistettyjen ääriliikkeiden neonatsi-ääri-islamistien toiminnan keskiössä.

      Niin kauan kuin viha, yksinasuvia, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkeläisiä kohtaan sallitaan, saavat väkivaltaiset ääriliikkeet laajentaa toimintaympäristöään ja rakentaa perustoja käytännön vihaväkivallalleen rauhassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-

      Onko viranomaisjohtojen enemmistö miehiä, onko heillä vaikeuksia tunnistaa, ääriliikkeiden vihaväkivallan ydintä, koska sen keskiössä ovat taloudellisen väkivallan uhrit, yksinasuvat eläkeläisnaiset, siltä näyttää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minulla köyhyysrajan kulkee noin 2400eu/kk netto. Ei ole velkaa, mutta elintapojen muutosta on vaikeaa muuttaa, jos vuosia on siihen tottunut.
      Tiedän, että maaseudulla on ihmisiä jotka pärjäävät hyvin vielä 700eu/kk, mutta he keräävätkin marjat, sienet, salaatit, ja juurekset metsistä, ja pellosta.

    • Anonyymi

      Äänestäkää presidentiksi vain terroristien ja maahanmuuttajien hillitöntä Suomeen kuskaajaa Haavistoa, niin se johtaa siihen, että Suomen hyvinvoinnista joudutaan leikkaamaan se kutistettukin pois, kun ei ole enää mitään jaettavaa. Haavisto osaa kyllä presidenttiyttäkin käyttää hyväkseen, lakeja ja laittomuuksia käyttää vihreänä politiiikkona, presidentti kun on lain ulkopuolella ja esteetön, kuinka kuskata Suomeen lisää ja lisää sosiaalituella eläviä.

      Sitä saa, mitä tilaa.

    • Anonyymi

      Köyhyys pitäisi kriminalisoida, kylläpä olis työllistävää vaikutusta.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      Korruptiopoliitikko-pörssirikollisten raaistuneet, kovat otteet, tulevat kyllä jo suoraan Kiinasta, enää ei tarvitse edes epäillä, sen verran selkeäksi on käynyt, idän uhan realisoituminen Suomessa, kansamme haavoittuvimpien raakana pahoinpitelynä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

    • Anonyymi

      Perustiuslakivaliokuntakin on nyt miehitetty.
      Niin viimeistään siellä kaikki, laittomatkin, lait nuijitaan laillisiksi...

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten vääränlainen äärifasistinen politiikka, on tähdännyt Suomen ylimilitarisointiin ja äärifasiseksi poliisivaltioksi muuttamiseen, sillä hinnalla, että kansa on nyt köyhdytetty, yhä useampi pudotettu köyhyysrajan alapuolella. Täysin vastaavaa vääränlaista ja totaalisen epäonnistunutta äärifasisti-politiikkaa, kuin TyranniNetanyahulla Israelissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046169/tarkeaa-tukea-molempia-sodan-osapuolia-israelin-kansalaisia-ja-palestiinan-vetoaa-yk-valtioihin

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen kansalaisten kannattaa hankkiutua eroon Äärifasistipuolueista yleensä, alkaen ÄärikeistoVihreistä nazeista.

    • Anonyymi

      Tasa-arvo taantunut, asunnottomuus kasvussa, sukupuolivähemmistöt vaikeuksissa, eläkeläisköyhät nälissään veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettuina, ym isoja yhteiskunnallisia ongelmia, nykyisen lainvastaisen neonazihallituksen jäljiltä.

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009957300.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Puhutko jostain Venezuelasta?

    • Anonyymi

      Ihan täytyy kummastella, että eikö löydy kansan puolustajia tästä maasta, jotka nostaisivat rikoskanteita kansainväliseen oikeuteen, Suomen lakien, demokratian, oikeusvaltion ja kansanvallan, ylitse talloneita pörssirikollis-korruptiopoliitikkoja vastaan, rikostutkintojakaan ei näy vaikka pitäisi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei näitä kukaan näe kun antikristus siivoilee.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitä vakavemmaksi kansalliseksi HÄTÄTILAKSI, iso, korjaamaton köyhyysongelma, eriarvoistaminen, kansan kahtiajako, eläkeläisköyhyys-IHMISKAUPPA veroparatiisi-sotessa, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen käy, sitä vähemmän on mitään tiedonvälitystä yhteiskunnan todellisuudesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18173138/tiedonvalitys-kuollutta-suomessa-kansalaisoikeudet-viety#comment-125043141

      Korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, tekevät kansanmurhaa radiohiljaisuudessa.

    • Anonyymi

      Mites leikkaaminen niskan hiusrajan alta, voiko alla olevan kropan leikata pois?

      • Anonyymi

        Turha on joutilasta kroppaa ruokkia ja lihottaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Opposition ja ay-liikkeiden on syytä katsoa peiliin, kun menivät hyväksymään, laittoman ex-ex-äärioikeistohallituksen ja sen laittomat natoon pakottamiset, pörssirikollisten hävittäjä-ym sotabisnesrikollisuuden hyväksymiset, niin samaa jatkumoahan nuo neonazihallituksen, lainvastaiset leikkaamiset köyhiltä ovat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, hyväksynyt korruptiossaan ja pörssirikollisuudessaan, AutokratiaUsan pörssirikollisten, tekemän sotilasvallankaappauksen Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SUOMI ON SODASSA!!!

      Ay-liike RÄIKEÄSTI väittää olevansa Suomen suurin työväenpuolue vaikka sehän ihan ilmiselvästi on Persuomalaiset! Täysin PÖYRISTYTTÄVÄÄ!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=_M9JAiY20Sk

      Suomi on nyt TOTAALISESSA SODASSA!!! Hallituksen on jo vihdoin viimein aika käyttää Eduskunnan sille myöntämää valtaa ja PIDÄTTÄÄ koko maan vakautta uhkaavat Ay-kommunistit!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=0wW0rbLApIM

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe