AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Huoneiston lämpötila ?

Huoneiston lämpötila ?

10 Vastausta 1 257 Lukukertaa
Olen asunut täällä Seinäjoella monenlaisissa taloissa ja nyt vastaani on osunut kunnon iglu. Joudun olemaan talvitakki päällä kokoajan sisällä etten vilustuisi. Patterit ovat joskus kylmempiä ja joskus kuumempia. Talossa on melkein jatkuva ilmastointi päällä. Olen sanonut isännöitsijälle lämmöstä, mutta vastaukseksi saa vain, että kyllä se lämpö riittää. Kertokaahan mulle mikä on normaalilämpötila ja mihin ihmeeseen voin ottaa yhteyttä että saan edes vastinetta vuokrarahoilleni. Tässä kämpässä on todella vaikea elää... hirvittää ajatellakin suihkuunmenoa.

Muuta

kylmästä asunnosta. Missä päin tälläinen talo sijaitsee? Oletko jutellut naapureiden kanssa onko heilläkin yhtä kylmä, vai olisiko vain sinun asunnossa lämmityslaitteessa vikaa.

Lienetkö

sillä kertomuksesi siitä että joudut olemaan talvitakki päällä koko ajan sisällä ettet vilustuisi.
Juuri sinun moisesi tahtovat olla niitä, jotka kokeilevat patterieita ja jos ne ovat kylmät ja ulkona on pakkasta niin huudetaan kurkku suorana kylmyyttä, mutta ei muisteta katsella laisinkaan huoneen sisälämpömittaria joka saattaa näyttää huimia lämpölukemia.
Joten katsele ensin sisälämpömittaria ja horise vasta sen jälkeen kylmästä jos sisälämpö on alle + 20 asteen ja yöllä + 18 asteen alapuolella.
Hyvin eristetyssä asunnossa saattaa olla patterit täysin kylmiä, vaikka ulkona olisikin
- 30 asteen pakkanen, sillä sisälämpötila ratkaisee asian.
Normaaleissa kerrostaloissa lasketaan automatiikan avulla yölämpö pari astetta päivälämpöä alemmas ja tämä johtuu siitä, että ihmisten on helpompi nukkua vähän viileämmässä.

Sama homma

hädin tuskin välillä +15, näin siis kaartotiellä

Upassa +16c pakkasilla!!

Kyllä, sai palella!!
Valitin talkkarille sekä huoltoyhtiölle kylmyydestä. Väistelyä,ongelman pallottelua +yms

Tulivat katsomaan mittarilukemia. Mutinaa. sitten syyttivät osakehuoneiston omistajaa tilanteesta. Sanoin että vika on kiertoveden liian alhaisesssa lämpötilalukemassa ja liian pienelle säädetyssä rajoitinventiilissä, eikä osakkeenomistajassa! Säädätkö sinä vai tilataanko putkimies taloyhtiön laskuun ?!

Lopputulos:

Osta sähköpatteri, naapurirapussakin on toimittu juuri samalla lailla.

No en todellakaan, pakkaan tavarat ennemmin pahvilaatikkoon sekä muutan osoitetta välittömästi!!

Ja näin tapahtui. Kärsijä oli osakkeenomistaja vuokratuoton loputtua. Että näinkin

Luuletko

ettei siihen kämppään löydy uutta vuokralaista...

Varmasti

Löytyy!
Mutta seuraava voi olla sellainen joka ei maksa vuokraa täsmällisesti ajallansa tai on naapureille häiriöksi.

Toisaalta huoneisto aina kuluu kun seuraavalla on omat tapansa lyödä "taulun- nauloja" seinään.

Sellaisten häiriövuokralaisten määrä on ollut viimevuosina nousussa jotka jättävät maksuja maksamatta tai bilettävät roskasakin kanssa aamuyön tunneille tuon tuostakin. Sellainen luo huonoa mainetta kaikille vuokralaisille.

Olenko

veikkaan, että asut sevaksen kämpässä? Minä asun ja tämäkin on ajoittain varsinainen iglu! Olen myös kuullut muiden valittavan kyseisen yhtiön vuokra-asuntojen lämmöstä. hrrrrrr

+17

täällä Pajuluomassa, sevaksen kämpäs. Ja isännöitsijä meinas et +17 on ihan normaali huonelämpötila. Nuhassa olin yli vuoden jonka jälkeen revin termostaatit irti,ja nyt on aivan ihanan lämmin ollu, +24 :)

liian

+21 on sopiva, 24 liikaa, pian et tarkene enää missään muualla ku kotonas

googlaa

Muistaakseni siellä on laissa säädetty huoneenlämpötilat.
Saa vuokrasta helpotuksia kun vie asian eteenpäin.
Nyt vaan joka aamu ja ilta lämpötilat ylös ja joka päivä.Ylös myös päivät ja ajat, milloin olet asiasta valittanut ja kenelle ja kuka tullut toteamaan asian ja mitä toimenpiteitä asian hyväksi on tehty.
 /   /  /  / Huoneiston lämpötila ?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta