Rukousaiheita on paljon - rukoilijoita yhä vähemmä

Jeesuksennimessä

Elämme maailmassa, jossa pahuus tuntuu tulevan yhä pahemmaksi ja lähemmäksi. Meidän omassa maassamme on paljon tuskaa ja hätää, on sairautta, on monia murheita, on huolta monista asioista, puuttuu työtä ja on työtä liikaa, jokapäiväisen elämän murheet tuntuvat olevan läsnä monissa perheissä.

Tuntuu, ettei ole enää rauhaa, koko maailman murheet ja huolet pitäisi jotenkin kantaa, kun ne joka päivä tulevat olohuoneeseemme. Nettimaailma tuo eteemme vielä paljon lisää kaikenlaista. Koemme monesti riittämättömyyttä, koemme ajan puutetta, emme millään ehdi kaikkeen, mihin pitäisi ehtiä.

Mitä meidän maailmassamme tapahtuu, aikaa lukea sanaa tai rukoilla ei ole enää Herran omillakaan. Uskostakin on tullut monille taakka, kokee huonoutta omasta uskostaankin. Rukoukset tuntuvat jäävän tuvan kattoon, pidemmälle niitä ei saa millään menemään, tuntuu, ettei niitä kukaan kuule; vastauksista ei ole tietoakaan, ei minkäänlaista viestiä ylhäältä, vaikka lapsi kuinka odottaa...

Taivaan Isä Jeesuksen nimessä me pyydämme ensiksi, että anna meille rauha, rauha meidän sisimpäämme - syvä rauha kaiken keskellä. Anna rauha, joka kestää myrskyjenkin keskellä, anna syvä luottamus sinuun, että sinä Taivaallinen Isämme hoidat meidän asiamme hyvään päätökseen. Anna meille luottamus siihen, että me olemme turvassa, tuntui miltä tuntui, kuulemme ja näemme mitä tahansa ja koemme mitä tahansa, anna meidän kokea, että olemme sinun sylissäsi rakas Taivaallinen Isämme, eikä kukaan voi meitä sinun sylistäsi riistää pois.

Toiseksi me pyydämme, että anna meille johdatuksesi, todellinen johdatus, niin että löydämme oman paikkamme sinussa ja sinun seurakunnassasi, vajavaisessa seurakunnassa, sillä me jokainen olemme vajavaisia ja erehtyväisiä, auta meitä olemaan armollisia toisille ja armollisia itsellemme, auta että voisimme olla levossa sinun työssäsi ja toimissasi, jotka meille uskot, niin että niistä tulee meille ilo, eikä taakka. Jos meidän voimavaramme ovat juuri nyt niin vähäiset, että emme jaksa juuri mitään, huokaus sinun puoleesi Jeesus, on jo tarpeeksi ja riittävästi - siinä on sinun työsi Herralle juuri nyt, muuta ei tarvitsekaan tehdä.

Kolmanneksi me pyydämme, että annat meille kaiken mitä me elämäämme täällä ajassa tarvitsemme ja älä anna vain meille, vaan anna myös meidän lähimmäisillemme kaikki, mitä he tarvitsevat, niin ettei kukaan kärsisi puutteessa tai olisi tarpeessa, vaan että kaikilla olisi kaikkea riittäväsit, niin että siitä nousisi sydämen kiitos sinulle Jeesus ja Taivaan Isälle, joka on luvannut huolehtia meidän tarpeistamme.

Neljänneksi me pyydämme, että saisimme täällä ajassa jo maistella sinun taivaallista voimaasi ja hyvyyttäsi, niin että voisimme kokea, että sinä teet ihmeitä, että sairautemme parantuisi ja monet muutkin saisivat kokea, kuinka sinä kosketat parantavalla voimallasi ja annat kokea sinun runsasta hyvyyttäsi niin, että siitä nousisi kiitos ja kunnia sinulle ja moni tulisi kysymään, kuka on Jeesus, joka tuollaisia ihmeitä tekee ja me saisimme kertoa ihmisille Jeesus sinun hyvyydestäsi ja armostasi ja voimastasi ja valtasuuruudestasi ja ennen kaikkea siitä, että sinä olet pelastaja, joka olet meidät lunastanut ristin kuolemalla.

47

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesuksennimessä

      Taivaan Isä, me tulemme sinun alttarisi ääreen jälleen tänä iltana - tulemme sen alttarin ääreen, jolla sinä uhrasit oman rakkaan poikasi Jeesuksen Kristuksen meidän syntiemme tähden. Anna meille anteeksi kaikki ne väärät teot ja sanat, joita olemme tehneet ja anna meille anteeksi kaikki ne tilaisuudet, jossa olisimme voineet sanoa lohduttavia ja rohkaisevia sanoja ja jossa olisimme voineet tehdä hyviä tekoja, mutta emme sanoneet, emmekä tehneet. Puhdista meidän sydämemme kaikesta kovuudesta ja epäuskosta, anna meille uskoa, niin ettemme epäilisi sinun huolenpitoasi ja hyvyyttäsi, vaan tarrautuisimme lujasti sinun sanaasi ja lupauksiisi.

      Auta Jeesus niitä, jotka surevat läheisen puolesta, joka on lähtenyt luotamme, emmekä täällä ajassa enää voi häntä tavata, anna läheisille lohdutus ja voima kulkea surun matkaa sinun kanssasi. Jeesus pyydämme myös, että kosketat niitä ihmisiä, jotka ovat sairastuneet niin vakavasti, etteivät kykene enää työhön lainkaan - me kannamme heidät sinun luoksesi ja pyydämme, kosketa Jeesus.

      Jeesus me tuomme sinun luoksesi kaikki syrjäytyneet ja syrjäytymisvaarassa olevat, mutta erityisesti tuomme eteesi syrjäytyneet nuoret, joilla olisi koko elämä edessä ja kaikki ne hyvät mahdollisuudet, jotka sinä heille olet valmistanut. Monesti me läheiset olemme voimattomia auttamaan näitä läheisiämme, mutta sinä Jeesus et ole voimaton, vaan sinä voit auttaa ja sinä tahdot auttaa. Auta Jeesus!

      Jeesus me tuomme sinun eteesi kaikki työttömät Suomessa ja Euroopassa ja maailmassa, auta että työpaikkoja syntyisi niin, että jokainen joka kykenee työtä tekemään voisivat työtä tehdä ja saada siitä elantonsa. Anna rohkeutta perustaa uusia yrityksiä, anna hyviä yritysideoita, joiden pohjalta voi perustaa kannattavia yrityksiä.

    • Mirka666

      Kristinuskon historia todistaa, miten hulluiksi ihmiset tulee uskonnoista.

      • Jeesuksennimessä

        Uskontoja voidaan myös käyttää vallan välineenä. Se on surullista historiaa. Silloin ei kyse ole kuitenkaan Jeesuksen todellisista seuraajista. Sama ilmiö on nyt surullisesti nähtävissä ISIksen toiminnassa. Siinä vallantavoittelijat haluavat käyttää uskontoa vallan välineenä ja valheillaan saavat monet seuraamaan valheitaan kuolemaan asti.


    • Jeesuksennimessä

      Herra, me pyydämme, että autat Ukrainan kansaa. Herra, tuo kansa kaipaa rauhaa ja turvallisuutta. Herra vaikuta kaikissa, jotka ovat ratkaisevassa asemassa tuon sodan lopettamiseksi, että heille tulisi tahto tehdä rauha maahan. Ukrainan kansa itkee sodan tähden, eivät he sotaa halunneet, vaan parempaa tulevaisuutta. Herra sinä voit tuoda rauhan Ukrainaan ja antaa ihmisille jälleen toivon ja tulevaisuuden. Auta Herra.

      Jeesus, sinä näet tuon Kreikan kansan, joka kärsii suurtyöttömyyden kourissa, monet ovat menettäneet kotinsa ja tulevaisuuden toivonsa. Tuo kärsimys on nostanut myös vihaa maahanmuuttajia kohtaan. Anna Jeesus Kreikan kansalle tulevaisuus ja toivo, anna asioiden pian kääntyä parempaan suuntaan. Herra armahda Kreikan kansaa ja auta, ettei enää ulkopuoliset tule sanelemaan järkyttäviä ehtoja kreikkalaisille. Herra tule tuon kansan keskelle ja auta.

      Herätä Herra Ukrainan kansa ja Kreikan kansa rukoilemaan, auta että he kääntyisivät sinun puoleesi ja pyytäisivät sinulta apua ja etsisivät sinun tietäsi hädässään.

      • ateismion

        §KAKKAPYLLY


    • ateismion

      Herätä Herra Ukrainan kansa ja Kreikan kansa rukoilemaan, auta että he vääntyisivät sinun suoleesi ja pyytäisivät sinulta seksiapua ja etsisivät sinun takaluukusta tietäsi hädässään Jeesuksen huutaessa kikkeli §KAKKAPYLLYsään.

    • Jeesuksennimessä

      Miksi pilkkaat? Ajatteletko olevasi parempi ihminen pilkatessasi?
      Entä jos sinua itseäsi pilkattaisiin?

      Mikä on nimesi, joka pilkkaat?

    • Tuulah

      Jumala näkee jokaisen häntä pilkkaavan ja sitten kun tuomio napsahtaa, niin sitten ovat muka tietämättömiä ja luulevat, ettei Jumala näe heidän sisimpäänsä. tuomiolla näette pilkkaajat omat tyhmyytenne kuin nauhalta näytettynä.

      • Tuulah

        Jumala saa tuomionsa ja NECKSNAP ilmaiseksi. Jeesuksen vielä sätkiessä maassa rytmikkäästi, hänen tyhmä elämänsä pikakelataan hänen sokeiden silmiensä ohi.

        Tuomion aihe : Hänen sallimat sodat ja saireudet, kuulemattomat ruokukset hätään joutuneilta ja SIIS ISIS ryhmän tukeminen


    • Jeesuksennnimessä

      Herra me rukoilemme Suomen puolesta, anna meille viisaat kansanedustajat, jotka ymmärtävät Suomen kansan hädän ja ihmisten elämäntilanteen ja laativat lakeja, jotka auttavat heikoimpia selviämään. Auta Herra myös, että Suomeen syntyisi paljon uusia yrityksiä, jotka antaisivat työtä työttömille ja monien elämään tulisi säännöllinen toimeentulo, jonka varaan voisi rakentaa tulevaisuutta perheelle. Herra auta myös, että Suomen päättäjille tulisi selkäranka, jotta he eivät menisi mukaan kaikkeen siihen laittomuuteen, jota EU:ssa on toteutettu viime vuosina. Auta Herra myös, että Suomen suhteet Venäjään tulisivat kuntoon, niin ettei ihmisten tarvitsisi pelätä. Herra me pyydämme, että ohjaisit näissä vaaleissa, että asiat vaalien jälkeen paranisivat tässä maassa, niin että kansalaiset saisivat toivoa ja tulevaisuuden uskoa.

      Ennen kaikkea Herra me rukoilemme, että tähän maahan syntyisi väkevä herätys, että sinun kansasi tässä maassa saisi pukeutua Jumalan Pyhän Hengen voimaan ja viisauteen ja evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta pelastajasta julistettaisiin Jumalan voimassa, niin että sairaat parantuisivat ja monet saisivat piston sydämeensä ja tekisivät totisen parannuksen ja lähtisivät seuraamaan koko sydämisesti Jeesusta Kristusta, meidän Herraamme ja pelastajaamme ja Vapahtajaamme ja armahtajaamme.

      Pyydämme Herra myös, että sinun oma kansasi tässä maassa alkaisi rukoilla palavasti ja sinä voisit vastata heidän rukouksiinsa ja muuttaa tämän maan terveeksi.

      • Yhdyn tuon rukouxeen !!


    • Jeesuksennimessä

      Herra, me tuomme eteesi Venäjän kansan. Sinä tiedät, mitä tuo kansa tarvitsee, moni kyselee ja etsii oikeaa tietä, Herra auta sinä Venäjän kansaa, anna tuon kansan keskelle väkevä herätyksen aika, anna monien tulla synnin tuntoon ja alkaa etsimään tietä Isän tykö. Herra anna etsivien löytää Jeesus, pelastaja ja parantaja. Herra anna Venäjän kansalle viisaat päättäjät, jotka rakastavat rauhaa ja tahtovat venäläisen tavallisen kansan parasta. Me pyydämme Venäjän kansalle taivaallista siunausta, niin että tuosta kansasta tulee rauhaa rakastava kansa ja tuo kansa voisi vaikuttaa rauhan syntymisessä muuallakin maailmassa. Jeesus kosketa Venäjän päättäjien ja johtomiesten sydäntä - anna pelastuksen tulla ja Jumalan tahdon tapahtua Venäjällä.

      • Aivan näin rukoillaan !!


    • Jeesuksennimessä

      Jeesus me rukoilemme Israelin kansan puolesta. Tuo kansa kulkee synnin tietä, eikä tee parannusta, vaikka sinä monin tavoin kutsut tuota kansaa. Tule Jeesus ja armahda Israelin kansaa ja kosketa Pyhän Henkesi kautta jokaista israelilaista kaikkialla maailmassa. Jeesus tule tuon kansan kuninkaaksi ja Messiaaksi, jota he kuitenkin sisimmässään odottavat, vaikka eivät tiedä, että sinä olet jo tullut ja antanut henkesi jokaisen israelilaisenkin puolesta. Jeesus ota peite pois tuon kansan kasvoilta, niin että he näkevät sinut, ristiinnaulitun Vapahtajan ja pelastajan ja katuvat syntejään ja tulevat luoksesi. Kiitos Jeesus niistä monista israelilaisista, jotka ovat sinun tykösi tulleet ja ovat sinun todistajiasi tuon kansan keskellä. Anna heille Pyhän Hengen voima ja rakkaus, että evankeliumi voimallisesti leviäsi israelilaisten keskuudessa ja moni pelastuisi.

      • Kyllä !! Siunamme ja rukoilemme Israelin kansan puolesta.


    • Se on kyllä ikävä kyllä totta mitä kirjoitat ja siinä on juuri tapahtunut mitä Frank Mangs ja Pelastusarmeijan perustaja Both profetoi että jotian on tullut rukouskokouxien tilalle ja mä väitän että juuri karismaattsta kokousten ylilyönnit on tullut tilalle jossa ei kiinnostaa enä rukous.

    • Jeesuksennimessä

      Taivaan Isä me pyydämme, että sinä siunaisit avioliitot tässä maassa. Anna Herra aviopuolisoille rakkautta ja keskinäistä kunnioitusta, toinen toisensa arvostusta ja hyväksyntää. Auta Herra, että aviopuolisot yhdessä rakentaisivat avioliittoaan ja tekisivät yhdessä työtä avioliittonsa eteen. Anna myös aviopuolisoille rohkeutta oppia uusia asioita, miten avioliittoa voi rakentaa ja kehittää parammaksi. Anna myös avopareille rohkeutta mennä naimisiin ja ottaa vastuu toinen toisistaan. Varjele myös avioliitot kaikelta pahalta ja synniltä ja anna kotien olla rakkauden paikka myös lapsille, niin että lapset saavat kasvaa turvallisessa kodissa, jossa isä ja äiti rakastavat heitä. Jeesus tee terveeksi tämä maa myös tältä osin.

      • Siunamma !!! Ja rukoilemme myös heihin puolesta jotka ovat joutuneet kohtamaan avioeron.


    • Jeesuksennimessä

      Jeesus, me kannamme sinun eteesi kaikki Suomen nuoret, anna heille etsikkoaika, jotka eivät vielä sinua henkilökohtaisesti tunne, raivaa tilaa totuudelle valheiden sijaan. Jeesus, kosketa Suomen nuorisoa, on liian paljon niitä, jotka ovat kokeneet elämän tarkoituksettomaksi ja ovat vailla päämäärää, harhailevat eksyksissä alkoholin, huumeiden ja seksin maailmassa ja sortuvat moniin rikoksiin ja laittomuuksiin ja joita työ ei enää kiinnosta. Herra riennä avuksi ja pelasta nuo nuoret tuosta helvetistä, jossa he elävät ja teeskentelevät, että elämä on mukavaa, kun yrittävät vain toteuttaa omia mielitekojaan ja ovat mielihyvän hakemisen orjuudessa ja hylänneet vastuullisen elämän. Auta myös Suomen päättäjiä, että lainsäädäntö muuttuisi ja noiden nuorten elämään voitaisiin puuttua ja auttaa heidät pois tuosta helvetistä, että he saisivat oikeata hoitoa ja heille olisi riittävästi hoitopaikkoja.

      Jeesus tule ja kosketa Suomen nuoria, ihan jokaista, vahvista niitä, jotka ovat sinun omiasi, voitele heidät julistamaan ja viemään evankeliumia Pyhän Hengen voimassa ja anna sairaiden parantua ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtua heidän rukoustensa ja julistuksensa kautta, kun he julistavat Jeesusta Kristusta ja korottavat Herran nimeä.

      Jeesus anna väkevä herätys Suomen nuorison keskuuteen, anna niin väkevä herätys, ettei yksikään jää siitä osattomaksi, vaan kaikki saavat kuulla tuon evankeliumin rakkauden sanoman ja tulevat kosketetuksi Jumalan Pyhän Hengen kautta.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, me rukoilemme kaikkien kuntien päättäjien puolesta. Anna heille viisautta ja ymmärrystä päättää asioista niin, että ihmisten tarpeet tulevat huomioiduksi, niin ettei yritetä säästää niissä kuluissa, jotka eduskunta on lainsäädännössä määritellyt ihmisten elämän turvaksi. Anna kuntapäättäjille selkärankaa, niin etteivät kunnat lähde laittomuuden tielle, vaan haluavat turvata kuntalaisten palvelujen saatavuuden, jonka eduskunta on säätänyt. Anna myös kuntapäättäjille selkeä näky siitä, ettei veronmaksajien rahoilla tehdä sitä, minkä yksityiset voivat tehdä, niin että kunnan verotuloja käytetään todella kuntalaisten parhaaksi, eikä jonkun pienen eliitin hyväksi, niinkuin nyt monissa kunnissa tapahtuu.

      Muistakaa rukousystävät, että Jumala haluaa toimia meidän rukoustemme kautta, hän haluaa, että me olemme rukouksin tuomassa hänelle asioita.

      • Herra näin me rukoilemme !!


    • Jeesuksennimessä

      Jeesus, me tuomme sinun eteesi Syyrian kansan, tuo kansa on kärsinyt valtavasti sisällissodan tähden, joka maassa on vallinnut jo monta vuotta, paljon on surmattuja, paljon haavoitettuja, paljon vangittuja, miljoonat ovat joutuneet lähtemään kodeistaan pakolaisiksi vailla mitään tulevaisuuden toivoa.
      Jeesus, anna Syyriaan rauha, anna rauha ja sen mukana ihmisille jälleen toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Jeesus auta noita kaikkia särjettyjä ihmisiä, joiden sisimmän sota on särkenyt, hoida heitä ja paranna heidät, eihän kaikki maailman psykiatrit riittäisi noita särkyneiden haavoja hoitamaan, kun särkyneitä on miljoonia ja taas miljoonia.
      Jeesus armahda Syyrian kansaa, auta ja armahda, anna monien ihmisten nähdä sinut noiden vaikeuksien keskellä ja turvata sinuun, anna herätys tuon kansan keskelle. Auta Jeesus, auta!

    • Jeesuksennimessä

      Jeesus, herätä omat lapsesi rukoilemaan palavasti. Anna omiesi rukoilla sydän täynnä iloa ja rauhaa ja vuodata rukouksen henki omiesi ylle. Jeesus, sinä tahdot antaa niin paljon omillesi, sinun taivaalliset aarrekammiosi ovat täynnä, sinä tahdot vuodattaa armolahjojesi rikkauden omiesi käyttöön, niin että monet saavat kokea elämässään Jeesuksen Kristuksen parantavan voiman, voimalliset teot, lohduttavat ja rohkaisevat sanat ja että monet tulevat sinun sanallesi kuuliaiseksi ja antavat elämänsä kokonaan sinulle. Herätä Jeesus omasi olemaan alati sinun Pyhän Henkesi läsnäolossa.

    • Jeesuksennimessä

      Apt 4:
      26 Maan kuninkaat nousevat, ja ruhtinaat kokoontuvat yhteen Herraa ja hänen Voideltuansa vastaan.'
      27 Sillä totisesti, tässä kaupungissa kokoontuivat sinun pyhää Poikaasi Jeesusta vastaan, jonka sinä olet voidellut, sekä Herodes että Pontius Pilatus pakanain ja Israelin sukukuntain kanssa,
      28 tekemään kaiken, minkä sinun kätesi ja päätöksesi oli edeltämäärännyt tapahtuvaksi.
      29 Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi;
      30 ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta."

      Herra anna tämän ajan tulla jälleen, jolloin Jeesuksen nimessä tapahtuu ihmeitä ja tunnustekoja, jotta ihmiset saisivat todistuksen sinun voimastasi, väkevyydestäsi ja valtasuuruudestasi ja nöyrtyisivät etsimään sinua.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, anna Jumalan pelon ja pyhyyden vallata tämä maa. Murskaa kaikki valheen perustalle rakennetut asiat, väittämät ja totuutena esitetyt valheet, murskaa kaikki lait, jotka ovat Jumalan tahdon vastaisia ja anna totuutesi valloittaa tämä maa kokonaan, niin että kaikessa sinun totuutesi tulee ohjenuoraksi ja ihmiset ojentautuvat sen mukaan.

    • Jeesuksennimessä

      pakko käydä paskalla, jatkan pian!

      • Jeesuksennimessä

        Tulkoon sinun pilkkasi sinun omaan päähäsi. Kuvitteletko, ettei Herra sinua tunne.


    • Jeesuksennimessä

      Psalmi 73:
      25 Ketä muuta minulla olisi taivaassa! Ja kun sinä olet minun kanssani, en minä mistään maan päällä huoli.
      26 Vaikka minun ruumiini ja sieluni nääntyisi, Jumala on minun sydämeni kallio ja minun osani iankaikkisesti.
      27 Sillä katso, jotka sinusta eriävät, ne hukkuvat, sinä tuhoat kaikki, jotka haureudessa sinusta luopuvat.
      28 Mutta minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan, kertoakseni kaikkia sinun tekojasi
      Jes 29:
      19 Nöyrät saavat yhä uutta iloa Herrassa, ja ihmisistä köyhimmätkin riemuitsevat Israelin Pyhästä.
      20 Sillä väkivaltaisista on tullut loppu, pilkkaajat ovat hävinneet, ja kaikki vääryyteen valppaat ovat tuhotut

    • Jeesuksennimessä

      Jeesus, anna meidän kuulla hiljainen kuiskauksesi, hiljainen pyyntösi, kun kehoitat meitä rukoilemaan ja lasket rukousaiheita sydämellemme, anna meidän totella tuota hiljaista rakkauden kutsua, anna meidän pysähtyä tuon lempeän pyynnön edessä, anna meille altis sydän rukoilemaan silloin, kun sinä itse siihen kehoitat. Kiitos Jeesus, että käytät meitä rukoustesi välikappaleina, sinun työssäsi saamme mukana olla.

      Ole Jeesus meidän pilkkaajillemme armollinen, vedä heitä parannukseen.

    • Psalmi 68
      1 Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi, laulu.(68:2) Jumala nousee, hänen vihollisensa hajaantuvat, hänen vihamiehensä pakenevat hänen kasvojensa edestä.
      2 (68:3) Sinä hajotat heidät, niinkuin savu hajoaa; niinkuin vaha sulaa tulen hohteessa, niin jumalattomat häviävät Jumalan kasvojen edessä.
      3 (68:4) Mutta vanhurskaat iloitsevat ja riemuitsevat Jumalan kasvojen edessä, he ihastuvat ilosta.
      4 (68:5) Laulakaa Jumalalle, veisatkaa hänen nimensä kiitosta. Tehkää tie hänelle, joka kiitää halki arojen. Hänen nimensä on Herra, riemuitkaa hänen kasvojensa edessä.
      5 (68:6) Hän on orpojen isä ja leskien puolustaja, Jumala pyhässä asunnossansa,
      6 (68:7) Jumala, joka antaa hyljätyille kodin ja johtaa vangitut onneen. Vain niskoittelijat asuvat kuivassa maassa.
      7 (68:8) Jumala, kun sinä kävit kansasi edellä, kun sinä kuljit erämaassa, -Sela-
      8 (68:9) niin maa vapisi ja taivaat tiukkuivat Jumalan kasvojen edessä, Siinai vapisi Jumalan, Israelin Jumalan, kasvojen edessä.
      9 (68:10) Runsaalla sateella sinä, Jumala, kostutit perintömaasi; ja kun se oli näännyksissä, niin sinä virvoitit sen.
      10 (68:11) Sinun laumasi asettui siihen; hyvyydessäsi, Jumala, sinä sen kurjille valmistit.
      11 (68:12) Herra antaa sanoman, suuri on voitonsanoman saattajatarten joukko:
      12 (68:13) "Sotajoukkojen kuninkaat pakenevat, he pakenevat, ja perheen emäntä jakaa saaliin.
      13 (68:14) Jäättekö makailemaan karjatarhojen vaiheille? Kyyhkysen siivet ovat hopealla silatut, sen sulat keltaisella kullalla!
      14 (68:15) Kun Kaikkivaltias siellä hajotti kuninkaat, satoi lunta Salmonilla."
      15 (68:16) Baasanin vuori on Jumalan vuori, Baasanin vuori on monihuippuinen vuori.
      16 (68:17) Miksi te, monihuippuiset vuoret, karsaasti katsotte vuorta, jolla Jumala on mielistynyt asumaan? Totisesti, Herra asuu siellä iankaikkisesti.
      17 (68:18) Jumalan sotavaunuja on kymmenet tuhannet, on tuhannen kertaa tuhannet; Herra on niiden keskellä, pyhyydessään niinkuin Siinai.
      18 (68:19) Sinä astuit ylös korkeuteen, otit vankeja saaliiksesi, sait ihmisiä lahjaksesi: niskoittelijatkin joutuvat asumaan Herran Jumalan tykönä.
      19 (68:20) Kiitetty olkoon Herra joka päivä. Meitä kantaa Jumala, meidän apumme. Sela.
      20 (68:21) Meillä on Jumala, Jumala, joka auttaa, ja Herra, Herra, joka kuolemasta vapahtaa.
      21 (68:22) Mutta Jumala murskaa vihollistensa pään, niiden karvaisen päälaen, jotka synneissänsä vaeltavat.
      22 (68:23) Herra sanoo: "Baasanista minä heidät palautan, palautan meren syvyyksistä,
      23 (68:24) että sinä polkisit jalkasi vereen, että sinun koiriesi kieli saisi osansa vihollisista".
      24 (68:25) Julkinähtävät ovat sinun juhlasaattosi, Jumala, minun Jumalani, kuninkaani juhlasaatot pyhäkössä.
      25 (68:26) Laulajat käyvät edellä, kanteleensoittajat jäljessä, keskellä nuoret naiset vaskirumpuja lyöden.
      26 (68:27) Kiittäkää Jumalaa seurakunnan kokouksissa, kiittäkää Herraa te, jotka olette Israelin lähteestä.
      27 (68:28) Tuolla on Benjamin, nuorin, heitä johtaen, Juudan ruhtinaat joukkoinensa, Sebulonin ruhtinaat, Naftalin ruhtinaat.
      28 (68:29) Sinun Jumalasi on säätänyt sinulle vallan. Vahvista, Jumala, minkä olet hyväksemme tehnyt.
      29 (68:30) Sinun temppelisi tähden, joka kohoaa Jerusalemissa, kuninkaat tuovat sinulle lahjoja.
      30 (68:31) Käske ankarasti ruovikon petoa, härkien laumaa ynnä vasikoita, kansoja, lankeamaan maahan hopeaharkkoinensa. Hän hajottaa kansat, jotka sotia rakastavat.
      31 (68:32) Mahtavat saapuvat Egyptistä, Etiopia kiiruhtaa ojentamaan käsiänsä Jumalan puoleen.
      32 (68:33) Te maan valtakunnat, laulakaa Jumalalle, veisatkaa Herran kiitosta, -Sela-
      33 (68:34) hänen, joka kiitää ikuisten taivasten taivaissa! Katso, hän antaa äänellänsä väkevän jylinän.
      34 (68:35) Antakaa väkevyys Jumalalle! Hänen herrautensa on Israelin yllä ja hänen voimansa pilvien tasalla.
      35 (68:36) Peljättävä on Jumala, joka ilmestyy sinun pyhäköstäsi, Israelin Jumala. Hän antaa kansallensa voiman ja väkevyyden. Kiitetty olkoon Jumala.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, anna meille viisautta äänestää oikein. Anna tämän maan tulla terveeksi. Herra, anna työttömille töitä, anna puutteenalaisille kaikki se, mitä he tarvitsevat elämiseen ja uskoon. Herra anna meidän rauhassa asua, niin että saamme palvella sinua vapaina ja pelotta. Anna lähimmäisen rakkauden tulla tunnusmerkiksemme koko kansakuntana. Anna meidän nähdä, kuinka sinun rakkautesi valtaa koko maan ja kansan. Anna totuuden tulla jokaiseen sydämeen, niin että valhe väistyy. Anna meidän kaikkien tulla Kristusta tarvitsevaksi.

    • Jeesuksennimessä

      Herra anna meille seurakuntiin enemmän Herran kasvojen etsimistä ja vähemmän ohjelmaa.
      Herra anna tälle kansakunnalle synnin tunto.
      Herra vedä tämä kansa Jeesuksen tykö.

    • Jeesuksennimessä

      Herra varjele meidät uskomasta niitä velhejulistajia, jotka omassa rahanhimossaan ja ahneudessaan julistavat sensaatiohakuisesti tulevaisuuden odotuksista ja Jeesuksen paluusta ja Antikristuksesta ja muista asioista, mutta jotka eivät julista niistä asioista Jumalan Pyhän Hengen ilmoituksen mukaan.
      Herra anna meidän erottaa oikea väärästä, anna meidän saada selville julistajien elämän tie, hyvä puu tuottaa hyvää hedelmää ja huono puu huonoa hedelmää. Anna meidän tarkastella julistajien tuottamaa hedelmää, jotta me tietäisimme, mistä lähteestä hän julistaa.
      Herra anna meidän erottaa totuus valheesta, auta meitä kasvamaan sinun sanasi tuntemisessa, että oppisimme erottamaan valheen ja totuuden toisistaan.
      Herra anna meidän oppia niiltä, jotka Kristusta julistavat, ainoaa tietä, ainoaa totuutta, ainoaa pelastajaa ja auta meitä pysymään kaukana niistä, jotka sensaatiohakuisesti rahan tähden julistavat tulevaisuuden harhoja ja näkyjä.

    • esirukous

      HUHTIKUUN HULINAT -15% ALENNUSTA
      ostostesi loppusummasta WWW.KIRJAONLINE.COM verkkokaupasta.
      Tarjous voimassa 1.4.15-30.4.15
      ALENNUKSEN SAAT koodilla 042015
      Tarkemmat ohjeet: http://www.kirjaonline.com/news/9/15-ale-huhtikuun-ajan

      http://www.kirjaonline.com/product/412/esirukous-ja-rukoustaakka
      Monet ihmiset ovat taipuvaisia ajattelemaan esirukouksen koskevan vain määrättyä ihmisryhmää, kuten pastoreita, evankelistoja, opettajia tai näkevät sen yleensäkin hyvin vaikeana asiana. On totta, että emme voi rukoilla, ellei Pyhä Henki ilmaise meille, mitä meidän tulisi rukoilla tai vahvista meitä asioissa, joissa olemme heikkoja. Esirukous on palvelutehtävä, josta jokaisen tulisi iloita.

      • Mää voisin kokeilla jälkirukoisten toimittamista 20% hintaan. Jälkirukouksissa on aina se hyvä puoli,mettä tiedetään jo ennalta mitä tapahtui, joten rukouksen tulos on tarkka.

        Tosin mä rukoilen vain hänen lonkeroisuuttaan, lentävää spagettihirviötä ja niinollen lopetan rukouksen sanaan RAMEN.


    • Jeesuksennimessä

      Herra, jälleen me tulemme sinun kasvojesi eteen, puhdista meidän sydämemme kaikesta väärästä ja anna meidän syntimme anteeksi, niin että rukouksemme olisivat sinulle otollisia, ettei sinun tarvitsisi heittää niitä pois kasvojesi edestä.
      Herra me tuomme eteesi kaikki yksinäiset tässä hetkessä, moni kokee suurta yksinäisyyttä, me pyydämme, että tule lohduttajana, tule turvana ja anna heidän kokea, että he saavat ystäviä lähelleen, niin että saavat kokea toisen läsnäoloa ja virvoitusta. Tuomme myös eteemme kaikki yksinhuoltajat, joiden on yksin pärjättävä lastensa kanssa. Herra anna heille voimaa ja rohkeutta kaikkeen siihen arkipäivän toimintaan, kun on yksin huolehdittava kaikesta. Herra, kuule heidän rukouksensa ja huokauksensa ja anna heille kaikkea sitä hyvää, mitä he sinulta anovat. Lohduta heitä ja ole heille tuki ja turva. Me tuomme myös eteesi kaikki ne yksinäiset, jotka kaipaavat rinnalleen aviopuolisoa, Herra sinä tiedät ja tunnet heistä jokaisen, katso heidän puoleensa ja anna armosi ja laupeutesi kohdata heitä, anna heille se apu, mitä he kaipaavat ja janoavat, vastaa heidän rukouksiinsa ja huokauksiinsa.

      Herra me tuomme eteesi myös kaikki ne lapset, jotka kasvavat nyt yhden vanhemman perheessä, jotka eivät koskaan näe isäänsä tai äitiänsä tai näkevät vain harvoin. Herra siunaa noita lapsia, älä anna heidän katkeroitua, älä anna heidän joutua masennukseen sen tähden, että he kokevat suurta puutetta, kun isän tai äidin tila heidän sydämessään ei täyty, vaan siellä on suuri tyhjä paikka, joka tuntuu hirveän kylmältä ja suurelta vääryydeltä. Herra tule sinä itse heidän isäkseen tai äidikseen, tule itse täyttämään tuo tyhjä paikka heidän sydämessään ja anna heidän kokea, että he ovat isän ja äidin rakastamia ja että he ovat sinun unelmiesi täyttymys. Varjele myös kaikkia perheitä, ettei vanhempien tarvitsisi erota, vaan että he voisivat kulkea yhteistä tietä kuolemaan saakka ja pitää huolta niistä lapsista, jotka sinä Herra olet heille antanut. Auta aviopuolisoita rohkeasti etsimään apua ongelmien tullen ja anna heille se apu, mitä he tarvitsevat, jotta he voivat jatkaa yhdessä toinen toistaan kunnioittaen ja rakastaen.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, kutsu profeettoja tähän maahan, kutsu ja varusta niin, ettei yksikään heidän sanomansa sana raukea tyhjiin. Herra, anna vielä väkevä kutsu tälle kansalle, anna väkevä pelastuskutsu, tunnusteioin ja ihmein vahvista sanasi.

    • Jeesuksennimessä

      Herra sytytä oma kansasi, sinun omasi tässä maassa rukoilemaan, rukoilemaan voitosta käsin, rukoilemaan, niinkuin voittajat Jeesuksen voiton tähden voivat rukoilla, vahvista rukoilijoiden käsiä, anna heidän kätensä olla sinun käsinäsi täällä lähimmäisten luona ja lähimmäisten hädässä, Herra anna rukoilijoille niitä rukouksia, joihin sinä vastaan, jotka sinun sydämeltäsi ovat lähteneet ja jotka sinun tahtosi mukaisia ovat, Herra, anna rukoilijoille lepo ja rauha, anna heidän rukoilla ilosta käsin, siitä ilosta käsin, jonka sinun ristin kuolemasi meille antoi, anna rukoilijoiden rukoilla armosta ja rakkaudesta käsin, siitä lahjasta käsin, pelastuksen lahjasta käsin, Herra anna rukoilijoiden rukoilla totuudesta käsin, sinun sanasi totuudesta käsin, Herra anna rukoilijoiden rukoilla kiitoksesta käsin, anna heidän sydämensä laulaa kiitosta ja ylistystä sinulle. Herra sytytä tämä maa Jumalan Pyhän Hengen tulella.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, auta että Euroopan päättäjät tekisivät parannuksen pahoista teoistaan, joita he ovat tehneet Euroopan kansoille. Herra anna heille sisimpään asti käyvä synnintunto, että he ymmärtäisivät, kuinka väärin he ovat kohdelleet monia Euroopan maita. Herra auta meitä, armahda meitä, muuten me hukumme sinun tuomioissasi.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, anna nyt valituille kansanedustajille viisautta ja rohkeutta tehdä oikeita päätöksiä, vaikuta heidän ajatuksiinsa ja mieleensä ja tahtoonsa, että he koko kansan parasta tahtovat ja tahtovat tehdä päätöksiä, joissa sinun viisautesi ja tahtosi ja rakkautesi kohtaa tämän kansan. Anna heidän tehdä päätöksiä, jotka rakentavat tätä maata, että tänne syntyisi työtä ja monet työttömät saisivat työtä ja toimeentuloa ja voisivat jälleen alkaa suunnittelemaan omaa elämäänsä pitkäjänteisesti ja auta, että täällä pidetään huolta niistä, jotka eivät pärjää omin avuin ja auta, että syrjäytyneille järjestyy polku pois takaisin yhteiskuntaan ja hekin voivat osallistua rakentamaan tätä maata yhteiseksi parhaaksi. Herra auta myös kaikkia niitä, jotka ovat tulleet tänne turvaa hakemaan, että he saisivat täällä osakseen rakkautta ja arvostusta ja heille rakentuisi polku opiskeluun ja työelämään täällä Suomessa, uudessa kotimaassaan. Herra me tahdomme siunata jokaisen kansanedustajan Jeesuksen nimessä, että he olisivat sinun nimellesi kunniaksi, eikä häpeäksi.

      Toivottavasti te hyvät rakkaat rukoilijat olette säilyttäneet vaalien jälkeisen tiistain lehden, jossa oli uusien valittujen kansanedustajien kuvat ja nimet, että voitte ahkerasti muistaa heitä rukouksin ja pyytää heille viisautta, jota he todella tarvitsevat työssänsä.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, me tuomme eteesi nyt Helsingin seudun asuntotilanteen, vuokrat ovat korkeita ja asuntojen hinnat pilvissä. Moni jää vaille mahdollisuuksia, moni elää suuressa ahdingossa, koska rahat menevät suurelta osin vuokraan, sähköön ja muihin asumiskuluihin ja jää liian vähän kaikkeen muuhun elämiseen. Pienet lapset eivät saa terveellistä ruokaa enää, kun rahaa ei jää riittävästi monipuoliseen ruokaan, on vain ostettava halvalla, että lapset saavat edes jotain syödäkseen.
      Herra, tule nopeasti avuksi näille perheille, lopeta ahneiden asunnonomistajien vuokrakiskonta ja alenna nuo vuokrat kohtuullisiksi, joka on maksimissaan kaksi kertaa yhtiövastikkeen hinta - alenna vuokrat tuohon tasoon nopeasti, ennen kuin hätä kasvaa liian suureksi ja ihmiset lähtevät asein kaduille vaatimaan lapsilleen ruokaa.
      Herra tule ja tee tasaus, ota niiltä, joilla on enemmän kuin yksi asunto ja anna niille, joilla ei ole yhtään, Herra tee loppu tästä ahneudesta ja suorita tasaus, että kaikilla olisi kohtuuhintainen mahdollisuus asumiseen.

    • RealSana

      Herra, Jeesus opeta meitä rukoilemaan.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, me muistutamme sinua jälleen siitä Ukrainan sodasta, anna rauha Ukrainaan, niin että ihmiset pääsevät jälleenrakentamaan kotejaan ja elämään normaalia elämää.
      Jeesus, sinä näet tuon paholaisen toiminnan Syyriassa ja lähi-idässä, näet kuinka paholainen riivaa ihmisiä tappamaan ja tuhoamaan, Jeesus, nuo ihmiset haluaisivat elää rauhassa ja hyväksyä toinen toisensa ja tehdä työtä yhdessä, anna rauha lähi-itään.
      Herra, me pyydämme, että tämä valheellinen pörssi- ja johdannais- ja muu rahoitusmaailman valheellisuuteen ja ahneuteen perustuva maailma romahtaisi ja saataisiin tilalle maailma, jossa arvostettaisiin rehellistä yrittäjyyttä, rehellistä työtä ja rehellistä pankkitoimintaa ja rehellistä kaupankäyntiä, jossa ei ole mukana ahneuden välikäsiä, tule ja auta Jeesus.
      Herra, anna nyt aurinkoisia ja tuulisia poutapäiviä, että Suomessa saataisiin kylvöt suoritettua ja vilja ja muu sato kasvaisi ja tuottaisi meille leipää ja muuta ruokaa.
      Herra, anna hallitusneuvottelijoille ja eri ryhmille viisautta ja ymmärrystä, että he keksisivät ja oivaltaisivat uusia ideoita, miten tätä maata pitää johtaa ja mitä pitää tehdä, että Suomeen syntyisi työpaikkoja ja toimeentuloa ihmisille.
      Jeesus, ole tänään jokaisen kanssa, jolla on huolia, tule ja auta kaikissa niissä asioissa, joissa apua tarvitaan. Jeesus, kiitos, että kuljet jokaisen vierellä ja sydämessä, joka tänään sinun omasi on ja sinun nimeäsi mainitsee, auta, ettei kukaan lankeaisi himoihin ja muihin pahuuksiin, vaan saisi voimaa paeta kaikkea pahaa ja väärää ja vahvistuisi hyvissä teoissa ja puheissa ja ajatuksissa.
      Herra, auta meitä suomalaisia ja tässä maassa asuvia löytämään toinen toisensa, niin että meistä tulisi yhteisöllisiä, niin että me auttaisimme toinen toisiamme kaikessa, missä voimme auttaa ja olisimme toinen toisemme rinnalla kaikissa elämän taisteluissa ja vaikeuksissa, niin ettei kenenkään tarvitsisi yksin yrittää pärjätä tässä maassa, vaan kaikki saisivat kokea, että he ovat hyväksyttyjä ja rakastettuja ja heistä välitetään ja heitä kuunnellaan ja heitä arvostetaan.

    • Jeesuksennimessä

      Herra, käännä katseesi Nepalin puoleen ja armahda tuota kansaa. Auta perheitä, jotka ovat menettäneet omaisia ja niitä, jotka ovat menettäneet kotinsa. Herra, emme me ymmärrä, miksi tuota köyhää kansaa niin koetellaan, auta Jeesus, emme me osaa rukoilla muuta ja auta meitä muita auttamaan heitä, että olisimme hiedän lähimmäisiä.

    • Niin rukoilkaa että me pysymme sitkeinä ja perixiantamattomina varsinkin minä joka pyytää kaiken tärkein tällä hetkellä Suomen kansalle . Siis Herätys jossa esintyy valtava synnintunto joka ajaa ihmisiä Ristin sankarille..

    • Jeesuksennimessä

      Herra, kiitos, että annat tähän maahan hyvän hallituksen. Anna kaikille ministereille viisautta ja ymmärrystä, että osaavat ottaa kaikki näkökohdat huomioon, kun tekevät päätöksiä tämän maan parhaaksi. Herra auta, ettei enempää ihmisiä enää putoaisi köyhyyteen ja työttömyyteen tässä maassa. Herra anna tähän maahan paljon uusia työpaikkoja - tee ihmeitä, sillä ihmiset ovat todellisessa hädässä. Anna myös asumiskulujen laskea todella paljon, että ihmiset eivät olisi köyhyydessä ja kurjuudessa sen tähden, että asuminen tässä maassa on niin hirmuisen kallista, että monet perheet eroavat sen jatkuvan rahan puutteen takia, kun lähes kaikki rahat menevät asumiskuluihin, mitään muuta ei kykene enää ostamaan ja se jatkuva pinnisteleminen johtaa eroon. Herra, tule ja puutu nyt tämän maan tilanteeseen väkevällä kädellä, sillä hätä on todellinen monissa perheissä ja yksinasuvillakin.
      Jeesus ojenna kätesi ja osoita oikea tie, anna hallitukselle viisautta puuttua tähänkin asiaan jämäkästi, niin että tilanne muuttuu kerta kaikkiaan. Herra auta.

    • Jeesuksennimessä

      Herra me pyydämme, että siunaat alkavan eduskunnan työn, anna tuolle työlle rauha ja lepo, niin ettei siellä tarvitse riidellä, vaan voidaan rauhassa tuoda esiin erilaisia mielipiteitä ja näkökantoja ja niistä löydetään yhteisiä hyviä ratkaisuja ja päätöksiä tämän kansan parhaaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      326
      3878
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      275
      2224
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      114
      1554
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe