Risti väärinpäin ja 13v tyttö

huelustunut_äiti

Onko normaalia että 13v tyttöni on alkanut piirtämään kaikkialle mustalla värillä ristejä väärinpäin? Entä onko asia mielestänne ok? Tarvitaanko asiaan psykiatria tai muita ammattilaisia? Saako hän enää mennä kirkkoon jos palvoo saatanaa? :\
((tyttö on kristitty ))

37

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huelustunut_äiti

      Tai jos ei enää ole Jumalan puolella eikä usko jumalaan?

      • jotain.keskusteluapua

        Olisi hyvä jos hän pääsisi vaikka käymään ammattiauttajan luona, koska miksi joku piirtelisi sellaisia ristejä? Kyllä kirkkoon saa kuka vaan mennä, miksi sellainen pitäisi kieltää?


    • manaaja

      Eksorsismiä kehiin.

    • ryhti

      Ei ole ja vietävä heti mielisairaalaan lukkojen taakse.
      Laitoin nettivinkin viranomaisille.

      • älä-liioittele

        Eikä ole, vaan lapsi tarvitsee keskusteluapua, ei kannata yliliioitella yhtään mitään, ellei lapsi ole alkanut viiltelemään itseään ja liikkuu ns. "satanistilasten" seurassa, silloin pitäisi alkaa epäilemään jotain sen suuntaista. Voi olla että haluaa vaan herättää huomiota että kaipaa keskusteluapua.


    • juuhuuqdf

      tyttö on vihdoin herännyt todellisuuteen ja kapinoi kristinuskoa vastaan, sinuna olisin ylpeä

      • huelustunut_äiti

        Ei. Olen huolissani


      • jr12

        kuuluu tiettyihin saatanallisiin rituaaleihin ei vielä mitään hälyttävää kuuluu ikään
        ostat muutama kunnon vanhan heavy albumin niin kyllä se siitä tai annat puolikkaan buranan ennen nukkumaan menoa, kyllä se siitä ja voimia


    • huelustunut_äiti

      Voitteko perustella vastauksenne? :)

    • 12_13

      Oletko kysynyt miksi hän tekee niin?

      • huelustunut_äiti

        "Huvikseen" hän aanoi v:/


      • jepsansaa

        jumala ja saatana ovat mielikuvitusolentoja. ei ole siis mitään syytä huoleen.


      • ensin.tavalliset.syyt
        jepsansaa kirjoitti:

        jumala ja saatana ovat mielikuvitusolentoja. ei ole siis mitään syytä huoleen.

        Mutta jos mielessä on tuollaisia juttuja, niin koeta jotenkin ottaa selville onko hänellä jotain huolia tai vaikeuksia koulussa. Et sinäkään piirtelisi sellaisia jollei olisi mielikin jostakin syystä "musta".


      • pitäisi.ajatella
        jepsansaa kirjoitti:

        jumala ja saatana ovat mielikuvitusolentoja. ei ole siis mitään syytä huoleen.

        Jumala on olemassa, joten kai ymmärtää että silloin on myös se pimeänkin edustaja, joka kapinoi valkeutta vastaan? Tämä ei ollut vastaus siihen piirtelyyn vaan muuten vaan tiedoksi.


      • jr12
        ensin.tavalliset.syyt kirjoitti:

        Mutta jos mielessä on tuollaisia juttuja, niin koeta jotenkin ottaa selville onko hänellä jotain huolia tai vaikeuksia koulussa. Et sinäkään piirtelisi sellaisia jollei olisi mielikin jostakin syystä "musta".

        psykoosi on tod vaarallinen !!! kannattaa hoitaa ajoissa siinä tulee mustia kohtia,
        olen kuullut en kokenut ja muutama tuttu on kuollutkin siihen


      • jumalatonsatuolentoja
        pitäisi.ajatella kirjoitti:

        Jumala on olemassa, joten kai ymmärtää että silloin on myös se pimeänkin edustaja, joka kapinoi valkeutta vastaan? Tämä ei ollut vastaus siihen piirtelyyn vaan muuten vaan tiedoksi.

        "Jumala on olemassa, joten kai ymmärtää että silloin on myös se pimeänkin edustaja"

        Yhdestäkään jumalasta tai pimeyden edustajasta, kummituksesta, joulupukista tai saunatontusta ei ole ensimmäistäkään todistetta. Nämä ovat mielikuvitusolentoja kunnes toisin todistetaan. Valitan :)


      • 12_13
        huelustunut_äiti kirjoitti:

        "Huvikseen" hän aanoi v:/

        Kysyisin, miksi se on huvi?


      • manaankosinut

        Tässä tapauksessa äitinä olet idiootti, jokainen murrosikään tuleva kapinoi jollakin tavalla jotain vastaan. Taidat olla niitä mamuja jotka kuvittelee eikä tiedä, jokaisella on oikeus piirtää mitä haluaa siihen et voi vaikuttaa mitenkään. Siksi toiseksi, voihan tuon ristin piirtäminen takoittaa aivan jotain muuta, voi olla mitä hyvänsä esim. hauska pila lopussa, eikä siinä ole mitään sellaista josta pitää alkaa retostelemaan. Koita tajuta, aikansa kutakin kyllä sekin loppuu kun aikansa elänyt eikä sillä ole mitään tekemistä minkään kanssa. Ja ota huomioon, sinulla ei ole mitään valtuuksia puuttua kenekään uskomuksiin, jokaisella täysi oikein uskoa mihin haluaa etkä sinä ole se joka käskee kun sitä ei voitehdä kukaan toinenkaan. Mitä enemmän tuputat sitä uskontopaskaa sitä enemmän vastapuoli reagoi, pidäpä ääliö tuo mielessä.


    • fda

      Tuskin mitään kummallista tytössäsi, jos tuo on ainoa juttu. Itse pidin lapsena ritarileluista, joilla oli kilvissä ristit ja piirtelin niitä kaikkialle. Silti en uskonut jumaliin silloin enkä nytkään.

      "Väärinpäin" olevat ristit ovat olleet osa kristinuskoa pitkän aikaa. Samoin kuin pentagrammi, joka koristaa vanhaa luterilaistakin kirkkoa Hannoversissa. Nykykristityt tuntuvat taikauskoisesti näitä pelkäävän, miksi?

      Tässä videossa Lutherin patsas osoittaa kohti pentagrammia. Aikaisemmat kristityt eivät näitä symboleita pelänneet selvästikään kun kyseinen kirkkokin on rakennettu...
      https://www.youtube.com/watch?v=yIimYfclxl0

    • huelustunut_äiti

      Tyttöni kuuntelee myös musiikkia, jossa on väkivaltaa,seksiä ja syntiä.

      • fda

        Ei siinäkään ole mitään ihmeellistä. Normaalit aikuiset ovat nuorena katsoneet televisiosta esimerkiksi James Bond elokuvia. Raamattukin on täynnä väkivaltaa, seksiä ja juurikin sitä syntiä.


      • fda

      • Anonyymi

        niin minäkin (olen itse myös 13 vuotias) ja uskon silti jumalaan


    • Repikää

      Aku Ankan auto on punainen ja se on helvetin kiirastulien hiilloksen värinen!

    • Sanoisin, että ylösalaisten ristien piirteleminen on osoitus aggressiosta. Vihan ei välttämättä tarvitse kohdistua vanhempiin erityisesti henkilöinä. Tuossa iässä halutaan itsenäistyä ja ottaa etäisyyttä vanhempiin ja heidän arvomaailmaansa. Samaan aikaan halutaan huomiota, huolenpitoa ja omilleen jättämistä.

      Eräs tapa saada näitä kaikkia on käyttäytyä manipuloivan passiivisaggressiivisesti. Nuori kohdistaa tällöin ahdistuksensa ja aggressiivisuutensa itseensä tavalla, jonka kokee sekä jännittäväksi että tarpeeksi turvalliseksi ja haitalliseksi, että vanhempien mielenkiinto herää.

      Monet kultit saavat kannattajansa juuri samankaltaisista tunteista ja tarpeista. Nämä eivät siis ole pelkästää murrosikäisillä esiintyviä ilmiöitä vaan tätä ilmenee laajemminkin, tosin murrosiässä näiden kaltaisille vaikutteille ollaan erityisen alttiita.

      Oman mielen ja itsenäisyyden osoittaminen ei sinänsä ole haitallista, ei vaikka kapina ilmenisi ylösalaisina risteinä. Haitallista ovat varsinaiset teot, joita ristien kääntelyyn saattaa lieveilmiönä liittyä. Kannattanee siis valistaa nuorta henkilöä, että hautakivet ja niiden nostaminen maksavat rahaa, kirkkojen polttamisesta nyt puhumattakaan.

    • MUSTAKISSAMIISU

      Tyttäresi on sen ikäinen että kapinoi ja hän kapinoi tavalla josta kerroit. Metallimusiikin kuuntelu ei o vaarallista. Minkä bändien musiikkia tytär kuuntelee? Sanoit että tytär on kristitty entä itse ja minkälainen kristitty kuulutteko johonkin lahkoon asutteko alueella jossa on lahkoja? Painostatko tytärtäsi liikaa? Jos on paljon painostusta uskonnollisesti johonkin tiettyyn muottiin niin se vie ihan toiseen suuntaan. Joskus uskonnon tunnilla piti tarkistaa uskonnon kirja että onko siellä piirroksia ja siitä piti sanoo onko edellinen joka on käyttäny kirjaa piirtäny jotain kirjoihin, kirjoihin piti kirjoittaa oma nimi ja käytettiin myös väärin ja oli väitetty että on juuri edellinen sotkenu kirjoja siellä koulussa on uskovaiset opettajat, uskonnon kirjassa oli yhdellä sivulla väärinpäin oleva krusifiksi mä en sanonu siitä ja se oli piirretty vähän vinoon niin mä ajattelin että se on miekka

    • klåp

      Risti rinnalla näkyy kantajalleen ikäänkuin väärinpäin!

    • Otanosaa

      Tyttösi kuuluu saatanalle.
      Olet menettänyt hänet.

      • 3x7

        Herra Jeesus Kristus on sielunvihollisen jo voittanut, Vapahtaja pelastaa jokaisen
        ihmisen joka ottaa Hänet vastaan.


    • äläpelkäälastasi

      "((tyttö on kristitty ))"

      Oletko varma? Kuka sen päätti, onko tyttö itse sanonut olevansa kristitty? Kuka päätti että sinä olet ristitty? Mielestäni ei voida sanoa että kukaan on "kristitty" muuten kuin sosio-kulttuurisesti, jos on vauvana liitetty uskontokuntaan asianomaiselta mitään kyselemättä.

      Minusta on tyhmää miettiä että voiko tyttöä enää viedä kirkkoon kun piirtää viivoja ristiin - silloin, kun vanhemman oikeasti pitäisi miettiä että ovatko nämä vain ohimeneviä kasvukipuja, kapinointia vai onko tyttärellä oikeasti mielessään jotain josta vastuullisen vanhemman tulisi keskustella tyttärensä kanssa.

      Vanhemmat pelkäävät lapsiaan nykyään ihan käsittämättömästi (tämä tulee muuten lapsettoman parikymppisen suusta). Yksi ostaa kuun taivaalta että lapsi lopettaa kiukuttelun, toinen sysäämässä heti turvallisen kodin ulkopuolelle jos osoittaa vanhemman arvomaailmasta poikkeavia ajatuksia. Eivät ne ammattiauttajatkaan ihmeitä tee, lähinnä auttavat ihmisiä oivaltamaan ja ratkomaan itse omat ongelmansa.

      Eli mielestäni ennen kuin ulkoistat lapsesi kasvatuksen, otat häneen vanhaan kunnon tapaan keskustelukontaktin ja osoitat että sinua kiinnostaa ja sinulle on turvallista kertoa ongelmista (pienistä ja suurista) joka tilanteessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      tyttö alkanu selvästi palvomaan BBCtä, mieli tekee mustaa melaa

    • Anonyymi

      Tyttö on kyllä pelastettavissa, tuo lapsen höperyyttä... Hänelle. Pitää selittää, että tuo touhu tuo paholaismaiset ihmiset hänen luokseen. Tytön kaveripiiri on kartoitettava ja tarvittaessa tyttäresi on sieltä irrotettava...

      • Anonyymi

        Täytyy ottaa selvää myös siitä miksi hän kapinoi? On pyrittävä saamaan selville onko joku satuttanut jollain tavalla häntä.

        Satuttaja voi olla joku omasta lähipiiristäsi...

        Älä hyökkää tuomitsemaan häntä äläkä rankaise, koeta pysyä rauhallisena, puhu vain, että tuo on tapa houkutella ympärilleen tolvanoita.... Kysy miksi hän haluaa tolvanoita ympärilleen sen sijaan, että hänelle kelpaisivat tutut ja turvalliset ihmiset.

        Tässä peruskaava jolla vähitellen saat selville, jos joku on tehnyt hänelle vääryyttä.

        Nurinpäin olevien ristien piirtely viittaava siihen, että pahantekijä on joku omasta krisrillisestä yhteisöstä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy ottaa selvää myös siitä miksi hän kapinoi? On pyrittävä saamaan selville onko joku satuttanut jollain tavalla häntä.

        Satuttaja voi olla joku omasta lähipiiristäsi...

        Älä hyökkää tuomitsemaan häntä äläkä rankaise, koeta pysyä rauhallisena, puhu vain, että tuo on tapa houkutella ympärilleen tolvanoita.... Kysy miksi hän haluaa tolvanoita ympärilleen sen sijaan, että hänelle kelpaisivat tutut ja turvalliset ihmiset.

        Tässä peruskaava jolla vähitellen saat selville, jos joku on tehnyt hänelle vääryyttä.

        Nurinpäin olevien ristien piirtely viittaava siihen, että pahantekijä on joku omasta krisrillisestä yhteisöstä...

        Jos joku "Aleksi" on tehnyt tyttärelle jotain, niin tuo pilkkaristien piirtely voi olla kapinaa "Aleksin" yhteisöä kohtaan. Valitettavasti kristittyjen yhteisöihin pääsee sisään ja syntyykin mätiä omenoita.


    • Anonyymi

      Naapurini, muuten rehellinen mies päästi pierun rappukäytävässä! En olisi hänestä uskonut!

      Ilmoitan ainakin isännöitsijälle. Soittaisinko myös poliisille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      67
      2611
    2. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      167
      1857
    3. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      79
      1761
    4. Pääministeri hillatorilla kun olis pitänyt olla...

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010638113.html Loppuiko puhti, osaaminen vai onko pääministerillä ylivoimainen e
      Maailman menoa
      233
      1396
    5. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1318
    6. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      40
      1227
    7. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      25
      1205
    8. Mikä kaivatussasi kiehtoo?

      Äly vai ulkonäkö
      Ikävä
      34
      1043
    9. Koira on ihmisen paras ystävä, mutta myös kallis - Oletko sinä maksanut maltaita eläinlääkärillä?

      Oletko sinä maksanut maltaita koirasi tai lemmikkisi hoidosta eläinlääkärillä? Nyt selvityksessä eläinlääkäreiden velo
      Lemmikit
      36
      1042
    10. Ihan älyttömän halvalla omakotitaloja myynnissä

      Vilkaisin pitkästä aikaa etuovea, näyttää olevan maakunnissa tosi hyväkuntoisiakin taloja ihan pilkkahinnalla myynnissä.
      Sinkut
      148
      981
    Aihe