Saksan kansa heräämässä puolustamaan itseään!

MeOlemmeKansa

Saksan Chemnitzissä oli suuri mielenosoitus, kun kaksi arabitaustaista mamumiestä puukotti saksalaismiehen kaupungin keskustassa. Seurauksena oli väkivaltaisuuksia, kun "vastamielenosoittajat" eli äärivasurit tulivat provosoimaan taas kerran laillisia mielenosoittajia.

YLE:n uutisointi tapauksesta oli taas yksipuolista. Toimittaja leimasi mielenosoittajat äärioikeistolaisiksi? Ja jätti täysin huomiotta äärivasemmistolaiset vastamielenosoittajat ja heidän syyllisyytensä levottomuuksiin!

Tuo itäisen saksan kaupunki on mamukriittisen Pediga-kansanliikkeen vahvoja alueita. Liikkeen kannattajat koostuvat aivan tavallisista ja epäpoliittisista kansalaisista.

Päämamutusmediamme mielestä oman maan, kansan ja kulttuurin arvostaminen ja puolustaminen on jotain ääritoimintaa. Mutta niiden kihkeä halveksiminen ja vastustaminen on taas muka normaalia poliittista toimintaa???

11

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsepuolustusta

      YLE ja Saksan ns. vasemmistoliberaali valtamedia kauhistelivat, kun joku kantaväestön joukko ajoi takaa paria mamumiestä kaupungilla? Myös Saksan hallitus kiinnitti tuohon tapaukseen huomiota ja tuomitsi "oman käden oikeuden."

      Niinpä. Noiden tahojen mielestä on normaalia ja oikein, että kantaväestön edustajat pelkäävät omassa maassaan ja joutuvat ahdistelluiksi? Mutta kun kerrankin tapahtuu päinvastaista, niin johan meteli syntyi!

      • qåaäzm

        Niin justiin. Hyvä kun ihmiset alkavat herätä mielettömyyttä vastaan.


    • kavalaa_leimaamista

      YLE kuten muukin valtamediamme korostavat vain ääriliikkeiden mamukielteisyyttä, jotta oman maan, kansan ja kulttuurin puolustaminen leimattaisiin natsirasismiksi! Noin perinteinen ja tervehenkinen isänmaallisuus pyritään lokaamaan.

      • omankäden--

        Matujen omankäden oikeuteen ei tietenkään saa puuttua


    • rupert3

      Koko ajan suomessa kirjoitetaan että äärioikeistolaiset ja natsit ovat kadulla saksassa, kuvissa näkyy tavallisia perheitä ym. On tämä härskiä toimintaa suomen tiedotusvälineissä, mistä määräys tulee levittää tälläisiä valeuutisia????????????????????????

      • Bo-aak

        Uusnatsien rettelöintiähän tuo on, aateveli ruupertti3 vain haluaa köpelösti todistella saksalaisen roskaväen riehunnan olevan vasistisen valemedian oikeutus muka vakavasti otettavaksi uutistorveksi, eiks je? Mutta uusnatsojen kannatus on Suomessa marginaalinen joten äkästelkää toki aatteenhitunne äärellä riemurinnoin kunhan ymmärrätte että kouhopäistä touhuanne valvotaan niin ulkoa kuin sisältäkin päin.


      • natsihysteria
        Bo-aak kirjoitti:

        Uusnatsien rettelöintiähän tuo on, aateveli ruupertti3 vain haluaa köpelösti todistella saksalaisen roskaväen riehunnan olevan vasistisen valemedian oikeutus muka vakavasti otettavaksi uutistorveksi, eiks je? Mutta uusnatsojen kannatus on Suomessa marginaalinen joten äkästelkää toki aatteenhitunne äärellä riemurinnoin kunhan ymmärrätte että kouhopäistä touhuanne valvotaan niin ulkoa kuin sisältäkin päin.

        Valta-eli valhemedian uutisoinnista päätellen natseja suorastaan vilisee kaduilla!?

        Aika kummallista!!! Eiks je?


      • Hahhahhoohoo

        Äärioikeiston väkivaltaa ei voi hyväksyä, mutta muslimien väkivallan ilmeisesti voi. Kumpaakohan on enemmän? Montako viatonta ihmistä muslimit ovat tappaneet vain tappaakseen, montako äärioikeisto? Montako vääräuskoista muslimit ovat raiskanneet, montako muslimia äärioikeisto? Montako miljardia on muslimeihin haaskattu, montako äärioikeiston hyväksi? Häh täh mitä!


      • 778yuhjbn

        Isänmaallinen muslimi ja äärioikeistolainen suvakki ovat Suomessa yhtä mahdottomia.


    • dyte6tgeg

      Tuo oli jihadistinen terroriteko, sillä ei käteisen ryöstämiseen tarvita noin monta puukoniskua, joiden tarkoitus on varmistsa kuolema!

      Vääräuskoistahan saa riistää ja vielä parempi, kun lisäksi tappaa.

    • Ykkösaamun toimittaja käytti pääministerin haastattelussa kerrankin oikeita termejä kysymyksissään näistä saksan (nimen omaan mielenosoituksista,ei mellakoista) maahanmuuttajien tekemiä rikoksia vastaan.Toimittaja myös mainitsi,että monet mielenosoittajat olivat tavallisia saksalaisia.Kaikki pisteet tästä Seija Vaaherkummulle.ei ollut mikään vihervassaritoimittajan provokaatinen päällepuhumishaastattelu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      223
      7179
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2482
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      38
      1883
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1758
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      333
      1691
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1674
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1661
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1529
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      137
      1457
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      337
      1275
    Aihe