AIVOPESTYT NUORET Ry KOKOONTUU HESASSA !

http://www.nuortenagenda.fi/ilmastokokous/

"Ilmastokokouksen julkilausuma
Tässä tullaan julkaisemaan ilmastokokouksen julkilausuma.

Julkilausumaa ovat olleet mukana työstämässä Ilmastoveivi, Suomen YK-nuoret, Allianssi, Plan, Suomen Partiolaiset, Nuva ry, Lukiolaisten liitto, Samok, Sakki ry, Eurooppanuoret, Sadankomitea, Fingo, Suomen Saamelaisnuoret, Lennonit, EYP Finland, All Youth, PNN, Osuuskunta Vyyhti, Nordic Ocean Watch Suomi, Luontoliitto, Dodo, Changemaker, Romaninuorten neuvosto, Spark Sustainability ja SPR nuoret."

Aamu telkkarissa näytettiin paria aivopestyä nuorta paasaamassa ilmaston muutoksesta, latelivat asioita kuin nauhalta, mutta tuskin olivat edes selvillä mistä jaappasivat!
Suomen yhden promille päästöjen leikkaamisella ei maailmaa eikä sen ilmastoa kyllä paraneta !
Herrojen joutilaat kakarat siellä kokoustavat!

Late Lapista.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämänkokemus

      Miksi nuoriso ei enää osaa ajatella omilla aivoillaan?

      Ilmastonmuutos on puhdasta huijausta.

      • qåaäzm

        Tämä on järkyttävää laumasieluisuutta. Kouluissa pelätään varmaan tuossakin sanomasta omaa näkemystä, kuten matutuksestakin. Vihervasemmistolainen aivopesu tuottaa tässäkin tulosta.


    • jo.on.ajatukset

      Televisiossa oli etteivät halua luopua lentomatkailusta - koska se on kivaa...

      Kaikkien muiden on tietysti luovuttava omista asioistaan, kuten vaihdettava ruokavalionsa ulkomaiseen soijaan ja tofuun...

      • aika.naiiveja

        Niinhän se aina demokratiassa menee. Omista eduista ei luovuta ja niitä puolustetaan toisten kustannuksella. Eniten huvitti väite että lentomatkustelu koskee vain pientä ryhmää, näin oli ehkä 50 luvulla. Nykyisin rahvaskin lentelee kerran kaksi vuodessa toiselle puolelle maapalloa.


      • Joo on kyllä tekopyhhee porukkoo nuo vihreet tosissaan. Kyllä lommailevat vaikka missä kaukomaissa. Tiälä perkele tavan immeiset lentele yhtään mihinkään, mutta tuommoset perkeleet paasovaat vuan persiistään minkä ehtivät.


    • toinen.jalka.haudassa

      Samapa tuo. Jokainen sukupolvi toimikoon kuten itse parhaaksi näkee. En jaksa alkaa jeesustella nuorten päätöksillä. Mielestäni itse olen saanut päättää aikoinaan tarpeeksi, en ole mielestäni oikeutettu määräämään seuraavien sukupolvien asioita.

    • ilmastovaalit

      Tein ilmastoteon.Söin 200 g lihaa.

      • niin.teit

        No niin teit. Itse syön yleensä aterialla lähes kilon lihaa. Jos söisin aterialla vain 200g lihaa niin voisi kyllä puhua kohdallani ilmastoteosta.


    • Nuorijatyhmä

      Mahtaa noita nuoria nolottaa kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä kun kaikkiin hullutuksiin hurahtivat mukaan ja mistään ilmastonmuutoksesta ei vielä silloinkaan ole mitään merkkejä.

      • Ja kun pyörivät noissa kokouksissaan ja mielenosoituksissa ikänsä, mistähän luulevat eläkkeensä kertyvän? Voi olla että naukuvat vanhoina mitättömistä eläkkeistään, ellei papalta ja mammalta jää perintöjä !

        Late Lapista.


      • valtavat.palkat
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Ja kun pyörivät noissa kokouksissaan ja mielenosoituksissa ikänsä, mistähän luulevat eläkkeensä kertyvän? Voi olla että naukuvat vanhoina mitättömistä eläkkeistään, ellei papalta ja mammalta jää perintöjä !

        Late Lapista.

        Päinvastoin. Noissa paskanjauhamistöissähän tienaa valtavat eläkkeet kansanedustajina, ministereinä, tai minä lie yk tai eu virkamiehinä. Eikä palkatkaan pieniä ole. Jotkut tienaa kuukaudessa saman kuin duunariparka vuodessa.


    • KäyttäkjääJärkeä

      Puhutte kuin ilmastonmuutosta ei olisi. Kyllä on, mutta ei siihen voi ihminen vaikuttaa. Ihan hyvä, että asiasta keskustellaan, sillä yhteiskunnan on sopeuduttava muutoskeen jokatapauksessa.

      En sijaan, että keskitytään mahdottomaan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen, pitäisi keskittyä siihen, miten muutos tulee vaikuttamaan Suomessa tulevaisuudessa.

      • turha.varautua

        No ei ole ilmastonmuutosta. Tai on mutta ei sen kaltaista johon tarvitsisi lähi aikoina varautua. Ilmasto muuttuu globaalisti miljoonien vuosien aikana, ei kymmenessä, sadassa, tuhannessa tai sadassakaan tuhannessa vuodessa. Ilmastonmuutokseen ei siis tarvitse mitenkään varautua koska prosessi on niin hidas että varautumiseen menee kymmenen tuhatta sukupolvea.


      • turha.varautua kirjoitti:

        No ei ole ilmastonmuutosta. Tai on mutta ei sen kaltaista johon tarvitsisi lähi aikoina varautua. Ilmasto muuttuu globaalisti miljoonien vuosien aikana, ei kymmenessä, sadassa, tuhannessa tai sadassakaan tuhannessa vuodessa. Ilmastonmuutokseen ei siis tarvitse mitenkään varautua koska prosessi on niin hidas että varautumiseen menee kymmenen tuhatta sukupolvea.

        Eikä ihminen voi tehdä sitä eikä tätä, jääkausille ja hellekausille, ne menee ja tulee ilman Suomen vorottajan sekoiluakin !

        Late Lapista.


    • Maantierosvo

      Ydinsota tuhoaa maapallon. Ei mikään ilmastonmuutos ehdi sitä tehdä ennen kuin posahtaa idässä ja lännessä.

      • Onhan meillä pommi Suomessakin, nimittäin Olkiluodon atomipommilaitos, sehän on saanut jo käynnistys ja posautusluvan stukilta!

        Late Lapista.


    • asgfasdfg

      Puoliseniili pikkukaupungin jatkuva naurunaihe-lappilaishöppänähän se onkin luotettava lähde ilmastoasioissa.

      • Manne se tietää ilmoista kun istuu katteettomissa hevosvetoisissa kieseissään!

        Late Lapista.


    • SuomiTarvitseeParempaa

      Nuo ovat jotain vajakkeja. Niiden aika on ohi. Suomalaiset taitavat äänestää PS puoluetta ja tuollaiset ituhipit voivat mennä koloihinsa takasin.

    • kommunistitkuutamolle

      Oliko aloittajan isä kommunisti?Se selittäisi tuon typerän aloituksen..

    • t54tg5t5gt54t54

      Liikenteellekkin mietitään kaikki muita vaihtoehtoja korjata ilmasto asiaa mutta ei esimerkiksi kehittää liikenteenohjausta järkevämmäksi. Monesti kyse olisi aika pienistäkin muutoksista joita voi toteuttaa pikku hiljaa, ihan vaan vaikka ohjelmoimalla liikennevaloja toimimaan toisin.

      Tänäänkin illalla tulen pienemmältä tieltä espoossa päätielle missä on liikennevalot.
      4 autoa pysäytettiin minun takia, liikennevalot pysäytti minutkin ennen sitä. Mutta miksi ihmeessä liikenteen ohjaus ei lue tilannetta fiksummin ja antaisi niiden 4 auton mennä ensin kun minä tulen 10km/h nopeudella risteykseen ja joudun kuitenkin pysähtymään. Ei vaan ne 4 autoa pysäytetään ja että minä pääsen nyt ja heti. Ei tämän typerämmäksi enää liikenteenohjausta varmaan saa. Tämä oli espoossa kauklahdenväylällä.

      Toinen mistä tulee sitten tosi paljon päästöjä liikenteessä on suurimpien teiden pullonkaulat.
      Kuten taas espoossa kehä II ja turunväylän väliset liittymät ruuhkauttaa liikenteen arkisin aina niin paljon että se jopa pysähtyy. Näitähän pitäisi kiireesti päivittää paremmiksi, jos oikeasti taas ilmaston laadulla olisi merkitystä!

      Ei pitäisi olla rahasta kiinni kun liikenteestä kerätään 7 miljardia vuositasolla veroina ja maksuina ja vain 2 miljardia tästä käytetään takaisin liikenteen ylläpidon kustannuksiin. 5 miljardia siis käytetään yhteiskunnan muihin toimintoihin, hyviin varmaan mutta on melkoista rahan keruuta kyllä liikenteestä. Ilman liikennettä emme voi olla vaikka taivas olisi mustana saasteista, se on 110% varma asia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      131
      2931
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      499
      2699
    3. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      111
      2111
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      79
      1731
    5. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      49
      1381
    6. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      66
      1377
    7. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      90
      1293
    8. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1165
    9. Kuusijärven kuolemanloukku

      Kuusijärven hukkumisonnettomuuden mahdollisti uimarannan laiturirakennelma, rakennelma jota ei missään tapauksessa siell
      Maailman menoa
      98
      1151
    10. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      193
      1146
    Aihe