Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä....

Prof sana

- jotka Isän oman valtansa voimalla on asettanut. ( Apt 1:7)

Tämä Jeesuksen opetus on selkeä. Väärä uteliaisuus oli iskenyt Herramme oppilaisiin... ja Jeesus laittoi ”jäitä hattuun”, sanoi ”ei ole teidän asianne tietää...”

Tämä opetus on edelleen ajankohtainen, ja on aina, jos – kun uskovat (?) haksahtavat sivupoluille, askartelemaan asioissa, jotka tosiaan ovat palvelijoiden toimenkuvaan kuulumattomia.

Pieni esimerkki. Globaali, menestynyt yritys, vaikkapa Nokia – ei varmasti paljasta tärkeitä strategioita rivityöntekijöille? Uusista asioista uutisoidaan, mutta silti relevantit detaljit jätetään vain Johdon ja sisäpiirin tietoon. Se on realismia, viisautta. Työntekijät ovat ns. suorittavalla tasolla, suunnittelu, hallinto ja johto toisissa käsissä. Eikä työntekijöiden edes pidä "udella" sellaista, johon heillä ei kompetenssia!

Näin on myös Jumalan valtakunnan asioissa. Jumala on ilmoittanut (uskoville) kaiken tarpeellisen Sanassaan, joka ohjaa viisauteen. Ja Hän ilmoittaa myös edelleen kaiken tarpeellisen, mutta ei ruoki patologista uteliaisuuttamme. EIKÄ ilmoita sellaisia asioita, jotka ovat Jumalan suvereenin Majesteetin monopoli. Jeesus on sen kyllin selvästi jo kertonut.
Matt 24:36, 42, 44, Matt 25:13, Mark 13:31-37, jne.
Jumalalla on "salaisuuksia" - strategioita, jotka VAIN Hänen tiedossaan. 5. Moos 29:29.

Mutta? Jo apostoli Paavalin aikanakin oli näitä ”aikamäärä – väittely- kiistely-oppisuunta-koulukuntia” koska se käy ilmi. ( 1 Tim 6:3-5) Nämä olivat ”sanakiistojen ja riitakysymysten kipeitä”, he olivat ”paisuneita” lihallisella tasollaan. He kenties nauttivat roolista ”Suurena Tietäjänä”, kun osasivat ennustella sitä ja tätä? Mutta Paavali osoitti selkeän linjan:

”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa... sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.” ( 1 Tess 5:1-2)

Sen ajan uskovat olivat terveemmällä linjalla, olivat ns. ”kehittyneempiä”. Hengellisiä. He keskittyivät Jeesuksen jättämään tehtävään: ilosanoman vieminen! Ja tähän TÄRKEIMPÄÄN, pääasiaan – Paavali toistuvasti kehotti uskovia. Kasvamaan ”tervettä kasvua” Kristukseen, viemään tervettä oppia eteenpäin!

Mutta? Paavali ennusti kyllä, että
”tulee aika, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia...” vaan......mitä? (2 Tim 1:3-4 )

Jeesus sanoi, taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. Hän sanoi oppilailleen:

”Ei ole teidän asianne tietää AIKOJA eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut.”

Joka kapinoi tätä Jumalan oikeudellista säädöstä vastaan, koettaa olla ”Jeesuksen sanojen” yläpuolella, viisaampi, tietävämpi... saa olla!

Mutta niinkuin Jeremian aikoina Jumala ”kävi ennustajatahojen; eksytyksiä viljelevien profeettojen kimppuun” - niin sama linja pätee edelleen. ( Jer 23:32)

”Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisunsa aittaan, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa.” (Matt 3:12)

100

656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T.P.

      Hyvä on, että selvyyttä ja rajoja löytyy kaikkeen villiin menoon tällä palstalla!

    • sisar...

      Toivon mukaan moni kuulis, mitä Herra Prof.sanan kautta varoittaa/kehoittaa.
      Kiitos!

    • Jumalan armosta

      Viikunapuu Israel on ajanmerkkinä, voi nostaa pään, sillä vapautus on lähellä.

      • Villiintyneet henget

        Niin näkyy. Aikamäärien ja päivien ennustelu vain kiihtyy.
        Kristityt (?) samassa veneessä jumalattomien, historioitsijoiden ja poliitikkojej kanssa "yhtä köyttä" vetämässä...

        Mutta, Jumala ei sentään lähde kaikkiin veneisiin!

        Joten, unohtakaa valheen isän eksytys-ennustelut...

        Joka viisas on, se kääntyy pois haihatteluista, aika -määrä-ennustus-puuhasteluista. Ja? Etsii ja kysyy Herran tehtäviä. Niitä joihin Herra katsoo.


      • Tuom.

        Näky, minkä sisar näki oliivipuun hedelmistä, oli puun osalta viikunapuu. Nyt hän mainitsi unensa Karitsan häistä. Siis kutsu oli lähetetty, minkä mukana oli myös ruokalista. Täytyyhän häissä myös olla selvillä, mitä ruokaillaan. Ei tämä mikään vitsi ole vakavalla asialla. Uskon, että tämä "sisar", mikä nyt on turhankin etäinen ilmaisu. Mutta kun näitä seikkoja ei voi tuoda esille kovin tuttavallisesti.

        Jumala näyttää hänelle harvoin näkyjä, joita hän sitten lakoonisesti esittää uskoville tulkittaviksi. Hän ei ole itse kiinnostunut niitä sen kummemmin spekuloimaan. Hän heittää ne ikäänkuin maailmanlopun ennustajille reposteltiviksi. Suhtautuu niihin kunnioittaen, muttei analysoi niitä ollenkaan.Eikä hän edes seuraa maailmantapahtumia sillä kiihkolla, mitä nyt vaikkapa itse seuraan kaikki uutiset, mitkä vähänkään viittaavat Israelin "piirittämiseen".

        Käsitän jotenkin, että hänen lihallinen passiivisuutensa luo jopa edellytykset saada nähdä, mitä Jumala todella puhuu. Siksi kuuntelen hänen unensa tarkkaan, koska en ole huomannut koskaan häneltä virheellistä unien tulkintaa, mutta ennen kaikkea erottelua hengen ilmoituksesta, mistä hän ei halua puhua enempää.

        Kun seuraan hänen näkylinjaansa, niin havaitsen sen kaikkein luotettavimmaksi; esim. ei aikoja sun muita lihojen lämmittelyprofetioita. Mutta kuulen hengen korvillani Jeesuksen lähestyvät askeleet.


    • Valvotaan ja

      rukoillaan ja ymmärretään Jumalan tahdon mukaan antamansa aikain merkit niinkuin ne on Raamatussa meille annettu. Katsotaan ettei kukaan meitä eksytä.

      • d.d.d.

        Taas tällä vilisee erilaisia päivämääriä ja sun muuta. Onko ihmiset niin yliherkkiä, kiihottuvat ja menevät paniikkiin, olkoon asia mikä vain?


      • Jumalan hallitusvalt
        d.d.d. kirjoitti:

        Taas tällä vilisee erilaisia päivämääriä ja sun muuta. Onko ihmiset niin yliherkkiä, kiihottuvat ja menevät paniikkiin, olkoon asia mikä vain?

        Jumalan Valtakunta on järjestyksen valtakunta.

        Järjestys on normaalijärkiselle selviö. Ihan "maallisessakin" yhteiskunnassa...

        Jumalan valtakunnan lapset; uskovat, ovat "palvelijoita". Heillä on oma asemansa, tehtävänsä, status. Jeesus neuvoo apostoleita sotkeentumasta ns. "hallintoasioihin":

        "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut." Apt 1:7.

        On säälittävää, että niin monet eivät käsitä eivätkä tottele Herramme opetuksia.
        He koettavat "loistaa" niissä Jumalan valtakunnan "hallintoon" liittyvissä asioissa, jotka eivät palvelijoiden rooliin ja tehtäviin kuulu!

        Jumalan Valtakunta, ajat ja rajat ovat vai Hänen suvereenin Majesteettinsa asia.

        "... Ja hän.... on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat."
        (Apt 17:26)

        Hän antaa elämän, Hän kutsuu kuoleman. Hän antaa armon aikoja, antaa kurituksen ja tuomion aikoja. Jne.

        Nämä "ajat" ja niihin liittyvä tieto ja valtuudet, ne ovat Yksin Hänen. Ja viisas se, joka kunnioittaa Häntä. Joka omissa "rajoissaan" - Jumalan Sanaa totellen, suostuu Jumalan asettamaan osaan. Palvelijan osaan. Jeesuksen esimerkkiä noudattaen.

        "Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli, joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksen olla Jumalan kaltainen, vaan...." Mitä? Lukekaa. Filipp 2:5-11.

        Ne, jotka tahtovat kurottaa itsensä Hänen hallintovaltaan kuuluviin asioihin ( = ajat, hetket, määräajat...) - ovat ylpeyden ja itseriittoisuuden pimentämiä.

        Mutta, jos joku nöyrtyy; tekee parannuksen "luvattomasta" hallintovallan käyttämisen yrityksestä, johon kompensaatiota ei ole annettu ---- Jumala armahtaa katuvaa.

        Jumala antaa valtuuksia uskollisuutemme mukaan, mutta on tärkeää tietää ne "rajat" joissa Hänen valtansa kulkee. "... Jos me kärsimme yhdessä, saamme hänen kanssaan myös hallita," ( 2 Tim 2:12)

        Jumala uskoo salaisuuksiaan, asioitaan, mutta niitä ei voi "tiirikoimalla" koskaan saada. Ja tällainen "väärä uteliaisuus" sitoi myös apostoleja,
        Apt 1:6). Kun Pyhä Henki valtasi heidät, he saivat "kärsiä" - mutta saivat nähdä Herran valtavaa toimintaa. Armolahjat, profetiankin lahjat. Ne toimivat spontaanisti, niinkuin pitää. Pyhitys toimi. Jumalan pyhyys ja kunnia näkyi.

        Aikanaan uskolliset saavat "hallita", yhdessä Kristuksen kanssa. ( Ilm 2:26-29)


    • Jumala on antanut

      selkeät ajan merkit että ne ymmärrettäisiin niinkuin ne on tiedoksi annettu Herran Päivään liittyvistä ajoista ja myös tapahtumista, joten jos joku ei tätä ymmärrä, olkoon ymmärtämättä.

      Hyvä on myös ymmärtää tuo Jeesuksen opetus omalla noin kaksi vuosituhatta sitten eläneelle sukupolvelle.

      Meidän sukupolvelle Jeesus opetta "Katsokaa viikunapuuta ja muita puita!" ja samoin on Isä antanut ilmestyskirjassa ja muissa profetioissa selvät ajat monista näistä ja autuaat ne, jotka ymmärtää. Voi niitä, jotka opettaa väärässä hengessä "ei ole teidän asianne ...", sillä Isä on ajat antanut pyhissä kirjoituksissa valtakuntansa tulemuksesta ja Herran päivään liittyvistä ja autuaiksi on Isä kutsunut jokaista, joka ottaa vaarin antamistaan ajoista kaikkinensa, amen. Hallelujah!

      Älkäämme eksykö, sillä Paha käyttää Herrankin sanoja väärässä hengessä, pyrkien vesittämään Jumalan ilmoitusta tästä viimeisen sukupolvea koskevista ajoista, jotka on nimenomaan itse ilmoittanut vaarin otettavaksi, amen. Hallelujah!

      Kavahtakaa epäjumalia ja ekstyttäjiä ja vääriä profeettoja, jotka eivät tunne Isän Jumalan tahtoa vaan kavalasti kuin Paha tekeytyvät Jumalan palvelijoiksi vaikka opettavat vastoin Isän Jumalan tahtoa ja selvää ilmoitusta pyhissä kirjoituksissa.

    • Kaikki ajat

      Ilmestyskirjassa tälle viimeiselle sukupolvelle on annettu nimenomaan sitä varten että niistä vaarin ottaisimme, joten olkaa ymmärtäväisiä älkääkä kuten Jeesuksen ajan fariseukset, jotka kyllä säitä ymmärsivät ennustaa, mutta vesittivät Jumalan ilmoitusen ja opettivat väärin ja vastustivat myös Jeesusta, sillä etsivät omaansa eikä Herran valtakunnan antamaa pyhissä kirjoituksissa.

      Paljon on annettu Ilmestyskirjassa ajoista, ja jokainen ilmoitus on tärkeä ja pyhä, amen. Älkää eksykö, sillä Isä opetti tuosta profetiasta ettei siitä saa mitään poistaa eikä mitään lisätä.

      Katsokoon kukin että ymmärtää jokaisen ajanmääreen Isän tahdon mukaan Jeesuksen nimessä ja Pyhässä Hengessä, jos tahtoo olla otollinen Jeesuksen opetuslapsi ja pyhittyä totuudessa. Varokaa väärää opetusta väärien profeettojen toimesta näissä pyhissä asioissa, amen. Hallelujah!

    • Varokaa Per-kelettä!

      Sillä on kavala vaikka käyttää Jeesuksen sanoja, mutta tekee sen väärässä hengessä pyrkien eksyttämään valitutkin, kuten on kirjoitettu!

      Janotaan Jumalan lahjavanhurskautta ja pyhitään Totuudessa ja on Jeesuksessa on suurta Jumalan armoa kaikessa ymmärryksessä ja viisaudessa, samoin neuvossa ja tiedossa, amen. Halellujah!

    • -jarmo-

      Haluan korostaa erästä asiaa.. eli mikä eksyttää pois Jeesuksesta kristuksest? Ei ainakaan se, jos joku profetoi ajoista. Mitä väliä sillä on, tuleeko tempaus vai ei tule ja koska tulee, jos tulee. Mitä ihmeen tekemistä sillä on pelastuksemme kanssa. Tutkikaa tämä itsessänne, älkääkä demonisoiko kaikkea joka ei toteudu. Ei vilpitön ihminen halua ketään eksyttää, vaan ehkä joskus on vaan Jumalan tahto herätellä ihmisiä epäonnistumisten kautta. Ei siihen kukaan eksy. Eksyttäminen on jotain aivan muuta, joka johtaa ihmisen pois armon piiristä.

      • prof sana

        Viiasta ja hengellistä on pitää JUMALAN Sana kunniassa ja auktoriteettina.

        KUN Jeesus sanoi, ettei "siitä päivästä ja hetkestä tiedä kukaan, ei taivasten enkelit, eikä Poika, vaan Isä yksin" ( Matt 24:36) - niin Jumalan Hengen tilassa oleva uskova sanoo siihen: amen! Eikä rupea puolustelmaan ihmistekoisia "aikojen ja hetkien" ennustuksia. Eikä puolustele omatekoisten ennustusten romuttumista,

        "Ajan merkit" ovat ihan toinen asia kuin Isän määräämät "ajat" Hänen suunnitelmissaan. Ajan merkit onkin syytä seurata, mutta paholaisen juoni on, että ihminen (uskova) menee liian pitkälle? Alkaa määrittää omavaltaisesti "aikoja" hetkiä, jne.

        Tämän Jeesus kielsi.
        "Ei ole teidän asianne...." ( Apt 1:7)

        Joka tottelee Jeesusta, säästyy monelta sotkulta ja eksytysten kavalilta juonilta.

        Jumalan "lapsi" jättää nöyrästi "aikojen" määrityksen Isän haltuun. Ja Jumala kunnioittaa niitä, jotka Häntä kunnioittavat.

        Ei pidä sekaantua Jumalan hallintoasioihin.

        Tämä on tervettä, Sanan mukaista ja raitista linjaa. Joka ei Sanan ja Jeesuksen opetusten linjaa tahdo noudattaa, hän voi olla kuriton. Ja saa olla. Omalla vastuulla.


      • tässä sulle vastaus

        Jeremiaasta

        8:11 ja 15 / 9:4 ja 23:22,28 ja 29

        8:11,15

        11. Kevyesti he parantavat tyttären, minun kansani, vamman sanoen: Rauha, rauha! vaikka rauhaa ei ole.

        15. Odotetaan rauhaa, mutta hyvää ei tulem paranemisen aikaa, mutta tuleekin kauhun aika!

        9:4

        4. Varokaa kukun lähimmäistänne, älkää luottako yhteenkään veljeen.
        Jokainen veli näet pettää viekkaasti ja jokainen lähimmäinen liikkuu panettelijana.

        23:22,28,29

        22. Jos he olisivat seisoneet minun neuvotteluissani, he julistaisivat minun sanani kansalleni ja kääntäisivät heidät pois pahalta tieltään ja pahoista teoistaan.

        28. Profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa. Mutta jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti.
        Mitä tekevät oljet jyvien seassa?
        Sanoo Herra.

        29. Eikö minun sanani ole kuin tuli, sanoo Herra ja vasara, joka murtaa kallion?


      • Jeremiaasta
        tässä sulle vastaus kirjoitti:

        Jeremiaasta

        8:11 ja 15 / 9:4 ja 23:22,28 ja 29

        8:11,15

        11. Kevyesti he parantavat tyttären, minun kansani, vamman sanoen: Rauha, rauha! vaikka rauhaa ei ole.

        15. Odotetaan rauhaa, mutta hyvää ei tulem paranemisen aikaa, mutta tuleekin kauhun aika!

        9:4

        4. Varokaa kukun lähimmäistänne, älkää luottako yhteenkään veljeen.
        Jokainen veli näet pettää viekkaasti ja jokainen lähimmäinen liikkuu panettelijana.

        23:22,28,29

        22. Jos he olisivat seisoneet minun neuvotteluissani, he julistaisivat minun sanani kansalleni ja kääntäisivät heidät pois pahalta tieltään ja pahoista teoistaan.

        28. Profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa. Mutta jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti.
        Mitä tekevät oljet jyvien seassa?
        Sanoo Herra.

        29. Eikö minun sanani ole kuin tuli, sanoo Herra ja vasara, joka murtaa kallion?

        luku 23:32

        32. minä käyn niiden kimppuun,jotka ennustavat valeunia, sanoo Herra, kertovat niitä ja EKSYTTÄVÄT minun kansaani valheillaan ja kerskumiselleen, vaikka minä en ole lähettänyt enkä käskenyt, ja vaika HEISTÄ EI OLE MITÄÄN HYÖTYÄ TÄLLE KANSALLE, SANOO HERRA.


      • Jesajasta
        Jeremiaasta kirjoitti:

        luku 23:32

        32. minä käyn niiden kimppuun,jotka ennustavat valeunia, sanoo Herra, kertovat niitä ja EKSYTTÄVÄT minun kansaani valheillaan ja kerskumiselleen, vaikka minä en ole lähettänyt enkä käskenyt, ja vaika HEISTÄ EI OLE MITÄÄN HYÖTYÄ TÄLLE KANSALLE, SANOO HERRA.

        Luku 44:25

        25. Minä teen tyhjiksi enustelijain merkit, osoitan taikurit pettureiksi, panen tietäjät perääntymääm ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.


      • Saat pitää
        prof sana kirjoitti:

        Viiasta ja hengellistä on pitää JUMALAN Sana kunniassa ja auktoriteettina.

        KUN Jeesus sanoi, ettei "siitä päivästä ja hetkestä tiedä kukaan, ei taivasten enkelit, eikä Poika, vaan Isä yksin" ( Matt 24:36) - niin Jumalan Hengen tilassa oleva uskova sanoo siihen: amen! Eikä rupea puolustelmaan ihmistekoisia "aikojen ja hetkien" ennustuksia. Eikä puolustele omatekoisten ennustusten romuttumista,

        "Ajan merkit" ovat ihan toinen asia kuin Isän määräämät "ajat" Hänen suunnitelmissaan. Ajan merkit onkin syytä seurata, mutta paholaisen juoni on, että ihminen (uskova) menee liian pitkälle? Alkaa määrittää omavaltaisesti "aikoja" hetkiä, jne.

        Tämän Jeesus kielsi.
        "Ei ole teidän asianne...." ( Apt 1:7)

        Joka tottelee Jeesusta, säästyy monelta sotkulta ja eksytysten kavalilta juonilta.

        Jumalan "lapsi" jättää nöyrästi "aikojen" määrityksen Isän haltuun. Ja Jumala kunnioittaa niitä, jotka Häntä kunnioittavat.

        Ei pidä sekaantua Jumalan hallintoasioihin.

        Tämä on tervettä, Sanan mukaista ja raitista linjaa. Joka ei Sanan ja Jeesuksen opetusten linjaa tahdo noudattaa, hän voi olla kuriton. Ja saa olla. Omalla vastuulla.

        näkemyksesi, mutta Jumalan sanassa on myös opetettu ettei Herra tee mitään ilmoittamatta palvelijoilleen profeetoille, ja myös edeltä ilmoittaa näistä, niinkuin on antanut myös Ilmestyskirjan ja muut pyhät kirjoitukset. Vaikuttaa myös ymmärtämään nämä tahtonsa mukaan ja Paavali opettaa ettei Herran tulemus tule yllätyksenä lapsilleen jotka valvovat ja rukoilevat ja ovat Päivän lapsia eikä yön.

        Jeesuksen opettaessa "yksin Isä tietää" puhui sellaisessa aikamuodossa että oli sen hetken tilanne, Jeesus ei tiennyt edes Ilmestyskirjan sanomaa kuin useita vuosikymmeniä sen jälkeen kun Isä senkin kauttaan antoi Johannekselle. Jeesus ei käyttänyt kestopreesensiä sanoessaan "yksin Isä tietää" ja jos olisi käyttänyt niin tarkoittaisi ettei kukaan sitä myöskään koskaan tule tietämään, milloin Herran päivä on.

        Raamatusta näemme, että hävityksen kauhistuksen tullessa on ilmoitettu jopa päivien lukumäärä, mitkä autuaiden tulee kestää, eikä ole ristiriidassa Jeesuksen opetuksen kanssa, sillä Isä on ne tahtonut sinne asettaa että ymmärtäisimme ja tietäisimme. Kuitenkaan ennen hävityksen kauhistuken tulemista on mahdoton sitä tarkkaan tietää noista päivistäkään.

        Raamatun Ilmestyskirjassa on selvästi kuvattu tuo seitsenvuotisjakso ja kerrottu nuo sinetit ja pasuunat ja vihan maljat, samoin on edeltä opetettu kaksi kolmen ja puolen vuoden jaksoa ja niihin liittyvät, ja nämä kaikki on annettu että ymmärtäisimme ottaa niistä vaarin, eikä vain hokea "ei ole teidän asianne...", sillä tuollainen on Pahasta, joka ihmisen kautta antaa aivan väärää opetusta eikä lainkaa sitä hyvää Isältä, joka tahtoo että otamme vaarin sanastaan ja Ilmestyskirjassa annetuista.

        Älkää olko järjettömiä vaan anokaa taivaallista ymmärrystä ja viisautta, niin ei tarvitse opettaa kuin mielettömät.

        Paha tekeytyy Jumalan palvelijaksi ja pyrkii johdattamaan harhaan näissä Jumalan tahdon mukaisissa asioissa. Tiedän, että kerran harhaan mennyt alkaa sitten hokemaan noita tässäkin alkuviestissä esitettyjä, mutta toimii juuri niinkuin Paha tahtoo, sillä Isä tahtoo että Raamatun profetiat tutkitaan ja ymmärrys lisääntyy ja myös tahtoo että jokainen aikamääre ymmärretään Pyhän Hengen opettamana ja stien emme vaella oman ymmärryksen mukaan tai Pahan pois johdattaneita ja väärää opetusta esilläpitämään vastoin Isän tahtoa lapsilleen.

        Älkää eksykö, sillä jokainen aikamääre Raamatussa on Isän Jumalan antama ja tahtoo että siitä vaarin otamme ja sen ymmärrämme. Tietysti voidaan ymmärtää lopullisesti vasta kun näemme sinettien avaamisen ja säkkipukuiset ja evankeliumin julistukset ja Israelin ja Jerusalemin ja kaiken muun. Lopullinen ja selkein on kuitenkin hävitysken kauhistus pyhällä paikalla, ja autuaat jotka sen ymmärtävät ja on hyvin selkeästi opetettu pedon kuva ja merkki ja mitä niihin liittyy. Älkää eksykö harhaoppeihin ja eksyttäviiin liikeisiin, sillä niitä on paljon ja jokainen joka tahtoo olla Jeesuksen paikalla Johtajana, on epäjumala-ihminen, sillä vain Yksi on Herra Jeesus ja samoin seurakuntansa ja Pyhä Henkensä, ja jokainen varokoon harhaliikkeitä uskonnollisilla kentillä, sillä luulevat itse olevansa noissa 144 000, vaikka ovat selvästi Israelin kaksitoista sukukuntaa, joista Juuda ja Benjamin ovat kaksi, ja Israelin pohjoiset loput yhdeksän, leevin ollen molemmmissa yhdessä.

        Älkää eksykö!


      • jaatko kaikille
        Jesajasta kirjoitti:

        Luku 44:25

        25. Minä teen tyhjiksi enustelijain merkit, osoitan taikurit pettureiksi, panen tietäjät perääntymääm ja muutan heidän tietonsa typeryydeksi.

        tuota samaa? Myös itsellesi?


      • annan kun
        jaatko kaikille kirjoitti:

        tuota samaa? Myös itsellesi?

        kerron sulle pienen tarinan omasta elämästäni ja tästä profetia tuohusta

        kuk olet oleko jarmo, maija liisa vai joku muu???

        suosittelen eka lukemaan pohjustukseksi tämän ketjun täältä löytyy myös minun todistus että minun kirjoitukseni voi ymmärtää!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10253396

        on minulla vähän tunnustettavaa pitää myöntää, eka asia on se että täällä ei ole semmosta henkilöä jonka kanssa minulla ei olisi ollut napit vastakkain teidänkin kummankin kanssa näin on ollut.

        oletan että olet jarmo?

        mitä sinä olet ollut 30 kymmentä vuotta jo uskossa luulisi sinun tietävän nämä asiat?

        olen lukenut sinun sivusi alusta loppuun kaikki jutut mitkä olet kirjoittanut luulen että tunnen jopa paremmin omat sivusi kuin sinä itse?

        sitten olen lukennut joka ikisen profetia sivun läpi ja profeetan sivun mitä suomesta löytyy ja tunnen joka sivun läpi kotoisin tiedän jouko pihon sivultakin joka ikisen profetian ja luulen tunetevani joukon sivut paremmin kuin jouko itse?

        alotetaan vaikka tästä kun sanot näin.

        "Haluan korostaa erästä asiaa.. eli mikä eksyttää pois Jeesuksesta kristuksest? Ei ainakaan se, jos joku profetoi ajoista. Mitä väliä sillä on, tuleeko tempaus vai ei tule ja koska tulee, jos tulee. Mitä ihmeen tekemistä sillä on pelastuksemme kanssa."

        väärässä olet tässä asiassa ja olet pahasti hairahtunut suoralta polulta!

        ai mitä tämä aiheuttaa?

        minäpä kerron sinulle mitä tämä aiheuttaa ja vastaus on se että minä olen tulos tästä teidän ennustelustanne.

        tämän lisäksi tämä aiheuttaa katkeruutta ja masennusta ja sitä että luottamus Jumalaan ja Jumalan lupauksiin menee ja saa näyttämään Jumalan valehtelijana

        vaikka näin ei ole!

        olen pyörinyt täälä palstoilla melkein koko sen ajan kun tulin uudestaan uskoon eli n.3v ja olen osallistunut keskusteluihin en tosi ikinä ole käyttänyt mitään nimimerkkiä.

        joten tiedän kyllä kaikki tapahtumat täällä kolmen vuoden ajalta.
        pääasiassa olen ollut täällä profetia palstalla.

        eli alotetaan tarinani alusta kaikkihan lähti siitä kun tulin n.3,5 vuotta sitten uudestaan uskoon ja eksyin tänne palstalle ja täältä sinun sivullesi
        luin raamattua ja kuin juttujasi ja ajattelin että minäkin haluan ruveta profetoimaan samalla lailla kuin sinä.

        sinä innoitit minua alussa lähtemään täälle polulle ja luulin että tämä on sallittua mutta ei olutkaan, vaan tämä polku onkin ollut pelkkä turmion polku.

        jännä että et tätä tunnusta ja myönnä tätä itsellesi ja tunne syyllisyyttä tästä? että teet väärin ja pilkkaat näin Jumalaa niin kuin minäkin, minä olen saanut tästä kuritusta ja tuntenut syyllisyyttä ja olen pääsemässä tässäkin asiassa voitolle ja eroon.

        ei se kuulkaa oo niin kuin sinä ja moni muu sanot että profetoida voi mitä vaan ja puhua Herran nimessä mitä vaan!

        tästä joutuu ennemmin tai myöhemmin tilille niin kuin minäkin.

        menkää kaikki itseenne tässä asiassa ja tehkää parannus kenen tarvii, MINÄ MYÖS.

        en ole itse ollut teitä parempi kun olen itse syyllistynyt samaan.

        no palataanpa siihen alkuun eli kun tulin uskoon ja tulin tännä ja lyösin sinun sivusi.

        noo minähän heti noviisina uskoin kaikki mitä kirjoitat ja uskoin todellakin tempaukseen jasiihen että pääsen nopeasti pois täältä ja siinä samassa ite tutkin eri lähteitä ja tein omia profetioita.

        sitten kun sinun sanomasi tempaus päivä ei tullutkaan niin olin sen jälkeen todella pettynyt ja maani myynyt hyvä etten joutunut uskossani haaksirikkoon tämän takia.

        ei siinä mitään siitä selvittiin ja sitten otin saman asenteen kuin sinä että no ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja tästä se sitten lähtikin, olen tästä asista koittanut tehdä parannusta mutta se onkin ollut vaikeampaa mitä kuvittelin.

        nytte alkaa vihdoin ja viimein päästä selville vesille.

        eli tässä oli toinen tunnustus eli olen syyllistynyt samaan mihkä muutkin täällä
        pitää sanoa että eihän tämä mikään keskailun aihe ole mutta minä olen tälle palstalle tuonut eniten profetioita j tehnyt profetia sarjoja

        tosin ne eivät ole olleet omiani vaan olen ottanut ne pääasiassa joukon sivulta ja yhdistänyt saman suuntaset profetiat uutisilla höystettynä jotakin profetioita olen vähän modannut ja yhdistellyt eri lähde sivuilta kuten sinunkin sivuilta.

        mutta päivä määrä profetioihin en ole syyllistynyt kun en ole mitään päivämäärä profetioita tehnyt.

        mutta olen käyttänyt tässä tätä sääntöä.

        Paavalin 2 kirje korinttolaisille

        Luku 13:1

        1. Kahden tai kolmen todistajan sanalla on jokainen asia vahvistettava.


      • jatkoa 2
        annan kun kirjoitti:

        kerron sulle pienen tarinan omasta elämästäni ja tästä profetia tuohusta

        kuk olet oleko jarmo, maija liisa vai joku muu???

        suosittelen eka lukemaan pohjustukseksi tämän ketjun täältä löytyy myös minun todistus että minun kirjoitukseni voi ymmärtää!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10253396

        on minulla vähän tunnustettavaa pitää myöntää, eka asia on se että täällä ei ole semmosta henkilöä jonka kanssa minulla ei olisi ollut napit vastakkain teidänkin kummankin kanssa näin on ollut.

        oletan että olet jarmo?

        mitä sinä olet ollut 30 kymmentä vuotta jo uskossa luulisi sinun tietävän nämä asiat?

        olen lukenut sinun sivusi alusta loppuun kaikki jutut mitkä olet kirjoittanut luulen että tunnen jopa paremmin omat sivusi kuin sinä itse?

        sitten olen lukennut joka ikisen profetia sivun läpi ja profeetan sivun mitä suomesta löytyy ja tunnen joka sivun läpi kotoisin tiedän jouko pihon sivultakin joka ikisen profetian ja luulen tunetevani joukon sivut paremmin kuin jouko itse?

        alotetaan vaikka tästä kun sanot näin.

        "Haluan korostaa erästä asiaa.. eli mikä eksyttää pois Jeesuksesta kristuksest? Ei ainakaan se, jos joku profetoi ajoista. Mitä väliä sillä on, tuleeko tempaus vai ei tule ja koska tulee, jos tulee. Mitä ihmeen tekemistä sillä on pelastuksemme kanssa."

        väärässä olet tässä asiassa ja olet pahasti hairahtunut suoralta polulta!

        ai mitä tämä aiheuttaa?

        minäpä kerron sinulle mitä tämä aiheuttaa ja vastaus on se että minä olen tulos tästä teidän ennustelustanne.

        tämän lisäksi tämä aiheuttaa katkeruutta ja masennusta ja sitä että luottamus Jumalaan ja Jumalan lupauksiin menee ja saa näyttämään Jumalan valehtelijana

        vaikka näin ei ole!

        olen pyörinyt täälä palstoilla melkein koko sen ajan kun tulin uudestaan uskoon eli n.3v ja olen osallistunut keskusteluihin en tosi ikinä ole käyttänyt mitään nimimerkkiä.

        joten tiedän kyllä kaikki tapahtumat täällä kolmen vuoden ajalta.
        pääasiassa olen ollut täällä profetia palstalla.

        eli alotetaan tarinani alusta kaikkihan lähti siitä kun tulin n.3,5 vuotta sitten uudestaan uskoon ja eksyin tänne palstalle ja täältä sinun sivullesi
        luin raamattua ja kuin juttujasi ja ajattelin että minäkin haluan ruveta profetoimaan samalla lailla kuin sinä.

        sinä innoitit minua alussa lähtemään täälle polulle ja luulin että tämä on sallittua mutta ei olutkaan, vaan tämä polku onkin ollut pelkkä turmion polku.

        jännä että et tätä tunnusta ja myönnä tätä itsellesi ja tunne syyllisyyttä tästä? että teet väärin ja pilkkaat näin Jumalaa niin kuin minäkin, minä olen saanut tästä kuritusta ja tuntenut syyllisyyttä ja olen pääsemässä tässäkin asiassa voitolle ja eroon.

        ei se kuulkaa oo niin kuin sinä ja moni muu sanot että profetoida voi mitä vaan ja puhua Herran nimessä mitä vaan!

        tästä joutuu ennemmin tai myöhemmin tilille niin kuin minäkin.

        menkää kaikki itseenne tässä asiassa ja tehkää parannus kenen tarvii, MINÄ MYÖS.

        en ole itse ollut teitä parempi kun olen itse syyllistynyt samaan.

        no palataanpa siihen alkuun eli kun tulin uskoon ja tulin tännä ja lyösin sinun sivusi.

        noo minähän heti noviisina uskoin kaikki mitä kirjoitat ja uskoin todellakin tempaukseen jasiihen että pääsen nopeasti pois täältä ja siinä samassa ite tutkin eri lähteitä ja tein omia profetioita.

        sitten kun sinun sanomasi tempaus päivä ei tullutkaan niin olin sen jälkeen todella pettynyt ja maani myynyt hyvä etten joutunut uskossani haaksirikkoon tämän takia.

        ei siinä mitään siitä selvittiin ja sitten otin saman asenteen kuin sinä että no ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja tästä se sitten lähtikin, olen tästä asista koittanut tehdä parannusta mutta se onkin ollut vaikeampaa mitä kuvittelin.

        nytte alkaa vihdoin ja viimein päästä selville vesille.

        eli tässä oli toinen tunnustus eli olen syyllistynyt samaan mihkä muutkin täällä
        pitää sanoa että eihän tämä mikään keskailun aihe ole mutta minä olen tälle palstalle tuonut eniten profetioita j tehnyt profetia sarjoja

        tosin ne eivät ole olleet omiani vaan olen ottanut ne pääasiassa joukon sivulta ja yhdistänyt saman suuntaset profetiat uutisilla höystettynä jotakin profetioita olen vähän modannut ja yhdistellyt eri lähde sivuilta kuten sinunkin sivuilta.

        mutta päivä määrä profetioihin en ole syyllistynyt kun en ole mitään päivämäärä profetioita tehnyt.

        mutta olen käyttänyt tässä tätä sääntöä.

        Paavalin 2 kirje korinttolaisille

        Luku 13:1

        1. Kahden tai kolmen todistajan sanalla on jokainen asia vahvistettava.

        olen ottanut semmosia profetioita jotka luulen ja tunnen hengessäni että ne ovat ulleet Herrala mutta tiedä sitte onko ne Herralta vai ei?

        kyllä pitää sanoa että kyllä melkein kaikkia nyky uskovia on saatanan helppo vedättää ja vetää kuin pääsiä narusta myös minua ja työntää siihen suuntaa mihkä haluaa ja kukaan ei vastustela vaan kaikki nykkää päätä ja lähtee tähän suuntaan epäilemättä mitään vilppiä!

        silloin kun joskus tulin tälle pasltalle niin tästä on hyvä esimerkki se kuin tein jonkun todella hyvän profetian ja jutun niin heti sen jälkeen rupesi tulemaan pihon sivulle jos jonkin moista profetiaa hurjaan tahtiin ja jarmo itsekkin sai inspiraatioita minun jutuistani tehdä uusi juttu sivulleen.

        sitten kun tuli joku hyvä profetia joltakin tempauksesta ja venäjän hyökkäyksestä niin silloin kun itse usko myös vielä tolloin jarmon ja muiden juttuihin niin pitihän sitä lisätä itsekkin vettä myllyyn entistä enenmmän ja toi alotus vuosi jolloin tulin tälle palstalle olikin ja on ollut profetia rikkkain vuosi mitä on ollut pihon sivullekkin ilmestyi profetioita melkein joka päivä ja tona vuonna yksinää taisi tulla pihon sivulle joku 120 profetiaa n. reilussa puolessa vuodessa.

        moni täällä on ruvennut uskomaan noihin minun tekemiinkin profetioihin.

        kyllä pitää ihmetellä tätä menoa ja itseä niin sitten kun antikristus tulee niin kuinka moni sen ees tajuaa?

        kyllä se on niin että tällä hetkellä suurin osa uskovista juoksee avoimin mielin antikristuksen syliin epäilemättä mitään siitä että tämä kaikki on valhetta sitten kun antikristus tulee.

        sanon tämän sen takia kun olen tarkkailut itseäni ja muita uskovia niin ei tällä hetkellä hyvällä pohjalla olla ollenkaan. en minä ainakaa.

        sanotaahan raamatussa näin.

        kirjeestä Hebrealaisille

        Luku 12:14

        14. Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä kukaan ei ole näkevä Herraa.

        Jesajasta

        Luku 58:4

        4. Riidaksi ja toraksi te paastoatte, raakoja nyrkin iskuja te käytätte.
        Te ette paastoa niin, että äänenne kuultaisiin taivaassa.

        toinen juttu on se että sitten kun tänne tylee esittämään oman mielipiteensä, asiansa tai puhumaan totutta niin heti ollaan teilaamassa toinen ja lyttäämässä että mikä sä luulet olevas? älä tänne tuu pätemään!
        ja sitten ruvetaan henkisesti pahoinpitelemään ja annetaan turpaan hakaten raamatulla päähän!

        mitä luulette että tästä käy eikö kiusaaminen ja turpaa antaminen henkisesti ruoki itseään?

        miten köy monissa kiusaus tapauksissa?

        joskus voi kiusatulla naksahtaa ja sitten tulee pahaa jälkeä ja kenen vika se on?

        tai sitten kiusatun pitää ruveta taistelemaan vastaan ja antaa samalla mitalla takaisin ja tehdä itsestään kiusaajiaan kovempia!

        eikö semmonen sanonta oo että niin metsä vastaa kun sinne huudetaan?

        tiedättekö miltä tuntuu kun 10 uskovaa tulee lyttää uskosi ja teilaa sinut ihan totaalisesti!

        alkuun kun näin kävi minulle niin sitä oli monta kertaa vaarassa joutua uskossaa haaksirikkoon mutta onneksi näistäkin selvittiin.

        silloin kun lähdetään kesken kasvusena ja ilman Jumalan lupaa ja suostumusta omin päi puuhailemaan niin mitä siitä seuraa?

        sutta, sekundaa ja onnettomuutta vaan kylvää joka puolelle
        jam onesti tämmönen joka ajattelee että nyt olen valmis lähtemään Herran työhön vaikka ei ole vaan korottaa itsesä niin ajattelee että eihän tämä voi paha asia olla kun julistan evankeliumia ja profetoin ja kerron Jeesuksesta Kristuksesta.

        mutta tosi asiassa sitä käykin silleen että tarkoittamansa hyvä muuttuukin pahaksi koska on itse ottanut valtuudet omaan käsiin ja lähtenyt Herran työhön omilla luvilla ja ilman Herran suostumusta.

        ja näistä tämmösistä ihmisistä tulee raatelevia susia jotka vaan raatelevat ihmisiä jotka ovat ympärillään ja tulevat eteen nin tämmöse raadellaan kappaleiksi.

        sitten tämmösistä ihmisistä tulee myös riidan haluisia ihmisiä jotka vaan haluaa lytätä toisen ja osoittaa olevansa oikeassa kuten minäkin.

        eikö semmonen sanonta oo että kaikki pahimmmat teot on tehty hyvin aikein/parhain päin?

        tämmösistä ihmisitä jotka lähtevät omissa voimissa julistamaan ja ilman Herran vatuutusta niin nämä ihmiset luulevat kokoavansa mutta oiekasti vain hajottaa niin kuin minäkin.

        oikeasti tämmönen ihminen ei ole Herran palvelija eikä herra ole Jumalana vaan aivan joku muu ja tämmönen ihminen luulee suorittavansa herran tahtoa mutta todellisuudessa suorittaakin saatanan tahtoa!

        lukekaa mooseksen kirjasta Bileamin tapaus!

        tämmölsestä tilasta on hyvin vaikea nousta ja tämä on hyvin vaikea tila tunnistaa jos ei ole rehellinen itselleen ja Jumalalle että on eksynyt ja erehtynyt!

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 12:30

        30. Joka ei ole minun kanssani, on minua vastaan, ja joka ei minun kanssani kokoa, SE HAJOTTAA.

        ANTEEKSI KAIKLITA TÄSTÄ KETÄ OLEN LUOKANNUT JA KETÄ VASTAAN RIKKONUT JA ANTEEKSI PROFETIOISTANI JOITA OLEN TEHNYT ÄLKÄÄ OTTAKO KAIKKEA LIIAN VAKAVASTI.

        ANTEEKSI!


      • jatkoa 3
        jatkoa 2 kirjoitti:

        olen ottanut semmosia profetioita jotka luulen ja tunnen hengessäni että ne ovat ulleet Herrala mutta tiedä sitte onko ne Herralta vai ei?

        kyllä pitää sanoa että kyllä melkein kaikkia nyky uskovia on saatanan helppo vedättää ja vetää kuin pääsiä narusta myös minua ja työntää siihen suuntaa mihkä haluaa ja kukaan ei vastustela vaan kaikki nykkää päätä ja lähtee tähän suuntaan epäilemättä mitään vilppiä!

        silloin kun joskus tulin tälle pasltalle niin tästä on hyvä esimerkki se kuin tein jonkun todella hyvän profetian ja jutun niin heti sen jälkeen rupesi tulemaan pihon sivulle jos jonkin moista profetiaa hurjaan tahtiin ja jarmo itsekkin sai inspiraatioita minun jutuistani tehdä uusi juttu sivulleen.

        sitten kun tuli joku hyvä profetia joltakin tempauksesta ja venäjän hyökkäyksestä niin silloin kun itse usko myös vielä tolloin jarmon ja muiden juttuihin niin pitihän sitä lisätä itsekkin vettä myllyyn entistä enenmmän ja toi alotus vuosi jolloin tulin tälle palstalle olikin ja on ollut profetia rikkkain vuosi mitä on ollut pihon sivullekkin ilmestyi profetioita melkein joka päivä ja tona vuonna yksinää taisi tulla pihon sivulle joku 120 profetiaa n. reilussa puolessa vuodessa.

        moni täällä on ruvennut uskomaan noihin minun tekemiinkin profetioihin.

        kyllä pitää ihmetellä tätä menoa ja itseä niin sitten kun antikristus tulee niin kuinka moni sen ees tajuaa?

        kyllä se on niin että tällä hetkellä suurin osa uskovista juoksee avoimin mielin antikristuksen syliin epäilemättä mitään siitä että tämä kaikki on valhetta sitten kun antikristus tulee.

        sanon tämän sen takia kun olen tarkkailut itseäni ja muita uskovia niin ei tällä hetkellä hyvällä pohjalla olla ollenkaan. en minä ainakaa.

        sanotaahan raamatussa näin.

        kirjeestä Hebrealaisille

        Luku 12:14

        14. Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä kukaan ei ole näkevä Herraa.

        Jesajasta

        Luku 58:4

        4. Riidaksi ja toraksi te paastoatte, raakoja nyrkin iskuja te käytätte.
        Te ette paastoa niin, että äänenne kuultaisiin taivaassa.

        toinen juttu on se että sitten kun tänne tylee esittämään oman mielipiteensä, asiansa tai puhumaan totutta niin heti ollaan teilaamassa toinen ja lyttäämässä että mikä sä luulet olevas? älä tänne tuu pätemään!
        ja sitten ruvetaan henkisesti pahoinpitelemään ja annetaan turpaan hakaten raamatulla päähän!

        mitä luulette että tästä käy eikö kiusaaminen ja turpaa antaminen henkisesti ruoki itseään?

        miten köy monissa kiusaus tapauksissa?

        joskus voi kiusatulla naksahtaa ja sitten tulee pahaa jälkeä ja kenen vika se on?

        tai sitten kiusatun pitää ruveta taistelemaan vastaan ja antaa samalla mitalla takaisin ja tehdä itsestään kiusaajiaan kovempia!

        eikö semmonen sanonta oo että niin metsä vastaa kun sinne huudetaan?

        tiedättekö miltä tuntuu kun 10 uskovaa tulee lyttää uskosi ja teilaa sinut ihan totaalisesti!

        alkuun kun näin kävi minulle niin sitä oli monta kertaa vaarassa joutua uskossaa haaksirikkoon mutta onneksi näistäkin selvittiin.

        silloin kun lähdetään kesken kasvusena ja ilman Jumalan lupaa ja suostumusta omin päi puuhailemaan niin mitä siitä seuraa?

        sutta, sekundaa ja onnettomuutta vaan kylvää joka puolelle
        jam onesti tämmönen joka ajattelee että nyt olen valmis lähtemään Herran työhön vaikka ei ole vaan korottaa itsesä niin ajattelee että eihän tämä voi paha asia olla kun julistan evankeliumia ja profetoin ja kerron Jeesuksesta Kristuksesta.

        mutta tosi asiassa sitä käykin silleen että tarkoittamansa hyvä muuttuukin pahaksi koska on itse ottanut valtuudet omaan käsiin ja lähtenyt Herran työhön omilla luvilla ja ilman Herran suostumusta.

        ja näistä tämmösistä ihmisistä tulee raatelevia susia jotka vaan raatelevat ihmisiä jotka ovat ympärillään ja tulevat eteen nin tämmöse raadellaan kappaleiksi.

        sitten tämmösistä ihmisistä tulee myös riidan haluisia ihmisiä jotka vaan haluaa lytätä toisen ja osoittaa olevansa oikeassa kuten minäkin.

        eikö semmonen sanonta oo että kaikki pahimmmat teot on tehty hyvin aikein/parhain päin?

        tämmösistä ihmisitä jotka lähtevät omissa voimissa julistamaan ja ilman Herran vatuutusta niin nämä ihmiset luulevat kokoavansa mutta oiekasti vain hajottaa niin kuin minäkin.

        oikeasti tämmönen ihminen ei ole Herran palvelija eikä herra ole Jumalana vaan aivan joku muu ja tämmönen ihminen luulee suorittavansa herran tahtoa mutta todellisuudessa suorittaakin saatanan tahtoa!

        lukekaa mooseksen kirjasta Bileamin tapaus!

        tämmölsestä tilasta on hyvin vaikea nousta ja tämä on hyvin vaikea tila tunnistaa jos ei ole rehellinen itselleen ja Jumalalle että on eksynyt ja erehtynyt!

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 12:30

        30. Joka ei ole minun kanssani, on minua vastaan, ja joka ei minun kanssani kokoa, SE HAJOTTAA.

        ANTEEKSI KAIKLITA TÄSTÄ KETÄ OLEN LUOKANNUT JA KETÄ VASTAAN RIKKONUT JA ANTEEKSI PROFETIOISTANI JOITA OLEN TEHNYT ÄLKÄÄ OTTAKO KAIKKEA LIIAN VAKAVASTI.

        ANTEEKSI!

        Lopuksi vielä

        Tiedättekö mistä tunnistaa itse itsensä korottaneen ihmisen?
        ja semmosen joka toimii omissa voimissa ja julistaa omissa voimissa ilman Jumalan lupaa ja on ottanut valtuudet omiin käsiinsä?

        lainaan alkuuun tekstistäsi kappaleen!

        " Ei uudestisyntyminen ole sellainen asia, mitä monet väittää. Moni väittää ihmisen syntyvän uudeksi siinä silmänräpäyksessä, kun on saanut kutsun. Jumala kutsuu ihmisen tuntemaan Poikansa, eikä se tapahdu hetkessä. Jumalan Sana tyhjentää vanhan astian, mutta vain USKOTTU SANA.

        Jumala ei tule vanhaan astiaan asumaan, vaan puhdistaa ja uudistaa ensin astian.

        Tästä ei ainakaan tällä palstalla puhuta, joten ei taideta tietää tätä asiaa, vaikka Jeesus tämän Itse opettaa. Ensin on kutsu, voima ja puhdistus ja uudistus."

        näin on ja vastaus kysymykseeni tulee tässä

        itsensä korottanut ihminen on tämmönen kuin minä.

        lainaus omasta todistuksestani.

        "mutta se onkin se eheytymis prosessi eri juttu ei sitä syntielämän jälkeen sormia napsauttamalla eheydytä ja heti kaikkista synneistä pääse pois.

        tai en ainakaan minä päässy nytten kohta kolme ja puol vuotta tulee siitä kun tulin uskoon ja nytten alkaa vasta olemaan selvillä vesillä.

        kolme ja puolvuotta on kohta minun prosessissa mennyt aikaa parantuessa ja eheytyessä ja näyttää EDELEEN JATKUVAN synti elämän jättämistä jäljistä ja synnistä"

        moni muukin täällä on tämmönen joka on ottanut valtuudet omiin käsiinsä ja korottanut itsensä Herran työhön eli opettajaksi ja profeetaksi vaikka Herra ei ole siihen antanut lupaa ja on lähtenyt kesken kasvusena Herran työhön vaikka eka pitäisi käydä Jumalan koulu loppuun ja sitten vasta lähteä kun Herra sanoo ja antaa luvan ei ennen!

        monen julistuksessa täällä ei ole Herra mukana ollenkaan ja mikä siitä on tulos?

        se mitä näemme täällä tapahtuvan!

        mitä siitä seuraa?

        tämmöstä kun täällä palstalla nämme!

        mutta kuinka moni täällä tunnustaa itselleeen, muille ja Jumalalle, tämän asian että on itse korottanut itsensä?

        eihän uskova voi erehtyä eihän? ja eihän uskovalle voi käydä näin eihän?

        tiedättekö miltä se tuntuu kun vanha ja oma usko murretaan ja elämän tukipilarit murretaan maahan?

        kuinka moni täällä on tuntenut ja käynyt läpi sen kun vanha ja väärä usko murretaan itsestä?

        tehkää kaikki ketkä on itsensä korottaneet pararannus, MINÄ MYÖS!

        tunnustan että olen lähteny omilla valtuuksillani Herran työhon kesken kasvusena MUTTA TUNNUSTAAKO KUKAAN MUU?

        ANTEEKSI kaikilta ketä olen loukannut.

        tuli vielä mieleen ja nämä sopivat MINUUN ja moneen muuhun täällä!

        Paavalin kirjeestä korinttolaisille

        Luku 3:3,4

        3. OLETTEHAN VIELÄ TURMELTUNEEN LUONTONNE HALLINNASSA.
        Kun teillä on kateutta ja RIITAA, silloinhan VANHA luontonne vallitsee teitä ja te elätte kuin MAAILMAN IHMISET AINAKIN.

        4. Kun joku sanoo: Minä olen Paavalin puolta, toinen taas: Minä apolloksen,
        ETTEKÖ KÄYTTÄYDY [MAAILMAN] IHMISTEN TAVOIN?


      • jatkoa 4
        jatkoa 3 kirjoitti:

        Lopuksi vielä

        Tiedättekö mistä tunnistaa itse itsensä korottaneen ihmisen?
        ja semmosen joka toimii omissa voimissa ja julistaa omissa voimissa ilman Jumalan lupaa ja on ottanut valtuudet omiin käsiinsä?

        lainaan alkuuun tekstistäsi kappaleen!

        " Ei uudestisyntyminen ole sellainen asia, mitä monet väittää. Moni väittää ihmisen syntyvän uudeksi siinä silmänräpäyksessä, kun on saanut kutsun. Jumala kutsuu ihmisen tuntemaan Poikansa, eikä se tapahdu hetkessä. Jumalan Sana tyhjentää vanhan astian, mutta vain USKOTTU SANA.

        Jumala ei tule vanhaan astiaan asumaan, vaan puhdistaa ja uudistaa ensin astian.

        Tästä ei ainakaan tällä palstalla puhuta, joten ei taideta tietää tätä asiaa, vaikka Jeesus tämän Itse opettaa. Ensin on kutsu, voima ja puhdistus ja uudistus."

        näin on ja vastaus kysymykseeni tulee tässä

        itsensä korottanut ihminen on tämmönen kuin minä.

        lainaus omasta todistuksestani.

        "mutta se onkin se eheytymis prosessi eri juttu ei sitä syntielämän jälkeen sormia napsauttamalla eheydytä ja heti kaikkista synneistä pääse pois.

        tai en ainakaan minä päässy nytten kohta kolme ja puol vuotta tulee siitä kun tulin uskoon ja nytten alkaa vasta olemaan selvillä vesillä.

        kolme ja puolvuotta on kohta minun prosessissa mennyt aikaa parantuessa ja eheytyessä ja näyttää EDELEEN JATKUVAN synti elämän jättämistä jäljistä ja synnistä"

        moni muukin täällä on tämmönen joka on ottanut valtuudet omiin käsiinsä ja korottanut itsensä Herran työhön eli opettajaksi ja profeetaksi vaikka Herra ei ole siihen antanut lupaa ja on lähtenyt kesken kasvusena Herran työhön vaikka eka pitäisi käydä Jumalan koulu loppuun ja sitten vasta lähteä kun Herra sanoo ja antaa luvan ei ennen!

        monen julistuksessa täällä ei ole Herra mukana ollenkaan ja mikä siitä on tulos?

        se mitä näemme täällä tapahtuvan!

        mitä siitä seuraa?

        tämmöstä kun täällä palstalla nämme!

        mutta kuinka moni täällä tunnustaa itselleeen, muille ja Jumalalle, tämän asian että on itse korottanut itsensä?

        eihän uskova voi erehtyä eihän? ja eihän uskovalle voi käydä näin eihän?

        tiedättekö miltä se tuntuu kun vanha ja oma usko murretaan ja elämän tukipilarit murretaan maahan?

        kuinka moni täällä on tuntenut ja käynyt läpi sen kun vanha ja väärä usko murretaan itsestä?

        tehkää kaikki ketkä on itsensä korottaneet pararannus, MINÄ MYÖS!

        tunnustan että olen lähteny omilla valtuuksillani Herran työhon kesken kasvusena MUTTA TUNNUSTAAKO KUKAAN MUU?

        ANTEEKSI kaikilta ketä olen loukannut.

        tuli vielä mieleen ja nämä sopivat MINUUN ja moneen muuhun täällä!

        Paavalin kirjeestä korinttolaisille

        Luku 3:3,4

        3. OLETTEHAN VIELÄ TURMELTUNEEN LUONTONNE HALLINNASSA.
        Kun teillä on kateutta ja RIITAA, silloinhan VANHA luontonne vallitsee teitä ja te elätte kuin MAAILMAN IHMISET AINAKIN.

        4. Kun joku sanoo: Minä olen Paavalin puolta, toinen taas: Minä apolloksen,
        ETTEKÖ KÄYTTÄYDY [MAAILMAN] IHMISTEN TAVOIN?

        Matteuksen evankeliumista

        LUKU 23:1-36

        JEESUKSEN PUHE FARISEUKSISTA

        2.KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET OVAT ISTUNEET MOOSEKSEN ISTUIMELLE.

        3. Sen tähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; Älkää kuitenkaan tehkö heidän tekojensa mukaan, sillä he sanovat, MUTTA EIVÄT TEE.

        4. He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.

        5. He suorittavat kaikki tekonsa sitä varten, että IHMISET HEITÄ KATSELISIVAT. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja viittansa tupsut suuriksi.

        6. HE RAKASTAVAT ENSIMMÄISTÄ SIJAA PIDOISSA JA ETUMMAISIA ISTUIMIA SYNAGOGISSA.

        7. HE TAHTOVAT MIELELLÄÄN, ETTÄ HEITÄ TERVEHDITÄÄN TOREILLA, JA ETTÄ IHMISET PUHUTTELEVAT HEITÄ NIMELLÄ RABBI.

        8. älkää te antako sanoa itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.

        9. Isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, SILLÄ YKSI ON TEIDÄN ISÄNNE, HÄN JOKA ON TAIVAISSA.

        10. Älkääkä antako sanoa itseänne mestareiksi, sillä YKSI ON TEIDÄN MESTARINNE,KRISTUS.

        11. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne.

        12. SILLÄ JOKA ITSENSÄ YLENTÄÄ, HÄNET ALENNETAAN JA JOKA ITSENSÄ ALENTAA HÄNET YLENNETÄÄN.

        VOI TEITÄ!

        13.VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE SULJETTE TAIVASTEN VALTAKUNNAN* IHMISILTÄ. TE ETTE ITSE MENE SISÄLLE, ETTEKÄ SALLI MENEVIEN MENNÄ.

        [14.Voi teitä, te ulkokullatut kirjanoppineet ja fariseukset! TE SYÖTTE LESKIEN TALOT JA NÄÖN VUOKSI PIDÄTTE PITKIÄ RUKOUKSIA! TE SAATTE SEN VUOKSI SITÄ KOVEMMAN TUOMION.]*

        15. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, te kierrätte meret ja mantereet.
        TEHDÄKSENNE YHDEN KÄÄNNYNNÄISEN! KUN JOKU ON SIKSI TULLUT, TE TEETTE HÄNESTÄ HELVETIN LAPSEN*, KAHTA VERTAA PAHEMMAN KUIN ITSE OLETTE!

        16. VOI TEITÄ, TE SOKEAT TALUTTAJAT, JOTKA SANOTTE: 'Jos joku vannoo temppelin kautta,
        se ei merkitse mitään; mutta jos joku vannoo temppelin kullan kautta, hän on valaansa sidottu'!

        17. TE TYHMÄT JA SOKEAT! Kumpi on suurempi, kultako vai temppeli, joka kullan pyhittää?

        18. Ja: 'Jos joku vannoo alttarin kautta, niin se ei ole mitään; mutta jos joku vannoo sen päällä olevan uhrilahjan kautta, niin hän on valaansa sidottu'.

        19. TE SOKEAT! Kumpi on suurempi, uhrilahjako vai alttari, joka uhrilahjan pyhittää?

        20. Sentähden, joka vannoo alttarin kautta, vannoo sen kautta ja kaiken sen päällä olevan kautta.

        21. Ja joka vannoo temppelin kautta, vannoo samalla Hänen kauttaan, jonka läsnäolon* paikka seon.

        22. joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja sillä istuvan kautta.

        23. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE ANNATTE KYMMENYKSET MINTUISTA, TILLEISTÄ JA KUMINOISTA, MUTTA JÄTÄTTE SIKSEEN SEN, MIKÄ [JUMALAN] LAISSA ON TÄRKEINTÄ:
        OIKEUDEN, LAUPEUDEN JA USKOLLOSUUDEN! NÄITÄ TULISI NOUDATTA, EIKÄ NOITAKAAN JÄTTÄÄ.

        24. TE SOKEAT OPPAAT SIIVILÖITTE HYTTYSEN, MUTTA NIELETTE KAMELIN!

        25. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE PUHDISTATTE MALJAN JA VADIN ULKOPUOLEN, MUTTA SISÄLTÄ NE OVAT TÄYNNÄ RYÖSTÖÄ JA HILLITTÖMYYTTÄ!

        26. SINÄ SOKEA FARISEUS: PUHDISTA ENSIN MALJAN SISUS, ETTÄ SEN ULKOPUOLIKIN TULISI PUHTAAKSI!

        27.VOI TEITÄ TE TEESKENTELEVÄT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE OLETTE VALKEIKSI KALKITTUJEN HAUTOJEN KALTAISIA: ULKOPUOLELTA, NE NÄYTTÄVÄT KYLLÄ KAUNIILTA, MUTTA OVAT SISÄLTÄ TÄYNNÄ KUOLLEIDEN LUITA JA KAIKKEA SAASTAA.

        28.SAMOIN TEKIN KYLLÄ NÄYTÄTTE HURSKAILTA ULKOPUOLELTA, IHMISTEN SILMISSÄ, MUTTA SISÄLTÄ TE OLETTE TÄYNNÄ TEESKENTELYÄ JA VÄÄRYYTTÄ.

        29. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettojen hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,

        30. ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isiemme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettojen vereen'!

        31. NIIN TE ITSE TUNNUSTATTE OLEVANNE NIIDEN JÄLKELÄISIÄ, JOTKA MURHASIVAT PROFEETTOJA.

        32. Täyttäkää siis te isäinne mitta.

        33. TE KÄÄRMEET, TE KYYKÄÄRMEIDEN SIKIÖT, KUINKA TE PÄÄSISITTE HELVETIN TUOMIOTA PAKOON?

        34. Kuulkaa siis! minä lähetän teidän tykönne profeettoja, viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;

        35.ETTÄ TE TULISITTE SYYLLISIKSI KAIKKEEN VIATTOMAAN VEREEN, JOKA MAAN PÄÄLLÄ ON VUODATETTU VANHURSKAAN AABELIN VERESTÄ SAKARJAN, BARAKJAN POJAN*, VEREEN ASTI, HÄNEN, JONKA TE TAPOITTE TEMPPELIN JA ALTTARIN VÄLILLÄ.

        36. TOTISESTI MINÄ SANON TEILLE: TÄMÄ SUKUPOLVI ON JOUTUVA VASTAMAAN TÄSTÄ KAIKESTA.

        ei muuta kun kaikki tekemään PARANNUS TÄSTÄ ASIASTA KENEN TARVII!
        minun ainakin tarvii en tiedä sitte muista.


      • jatkoa 5
        jatkoa 4 kirjoitti:

        Matteuksen evankeliumista

        LUKU 23:1-36

        JEESUKSEN PUHE FARISEUKSISTA

        2.KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET OVAT ISTUNEET MOOSEKSEN ISTUIMELLE.

        3. Sen tähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; Älkää kuitenkaan tehkö heidän tekojensa mukaan, sillä he sanovat, MUTTA EIVÄT TEE.

        4. He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.

        5. He suorittavat kaikki tekonsa sitä varten, että IHMISET HEITÄ KATSELISIVAT. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja viittansa tupsut suuriksi.

        6. HE RAKASTAVAT ENSIMMÄISTÄ SIJAA PIDOISSA JA ETUMMAISIA ISTUIMIA SYNAGOGISSA.

        7. HE TAHTOVAT MIELELLÄÄN, ETTÄ HEITÄ TERVEHDITÄÄN TOREILLA, JA ETTÄ IHMISET PUHUTTELEVAT HEITÄ NIMELLÄ RABBI.

        8. älkää te antako sanoa itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.

        9. Isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, SILLÄ YKSI ON TEIDÄN ISÄNNE, HÄN JOKA ON TAIVAISSA.

        10. Älkääkä antako sanoa itseänne mestareiksi, sillä YKSI ON TEIDÄN MESTARINNE,KRISTUS.

        11. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne.

        12. SILLÄ JOKA ITSENSÄ YLENTÄÄ, HÄNET ALENNETAAN JA JOKA ITSENSÄ ALENTAA HÄNET YLENNETÄÄN.

        VOI TEITÄ!

        13.VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE SULJETTE TAIVASTEN VALTAKUNNAN* IHMISILTÄ. TE ETTE ITSE MENE SISÄLLE, ETTEKÄ SALLI MENEVIEN MENNÄ.

        [14.Voi teitä, te ulkokullatut kirjanoppineet ja fariseukset! TE SYÖTTE LESKIEN TALOT JA NÄÖN VUOKSI PIDÄTTE PITKIÄ RUKOUKSIA! TE SAATTE SEN VUOKSI SITÄ KOVEMMAN TUOMION.]*

        15. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, te kierrätte meret ja mantereet.
        TEHDÄKSENNE YHDEN KÄÄNNYNNÄISEN! KUN JOKU ON SIKSI TULLUT, TE TEETTE HÄNESTÄ HELVETIN LAPSEN*, KAHTA VERTAA PAHEMMAN KUIN ITSE OLETTE!

        16. VOI TEITÄ, TE SOKEAT TALUTTAJAT, JOTKA SANOTTE: 'Jos joku vannoo temppelin kautta,
        se ei merkitse mitään; mutta jos joku vannoo temppelin kullan kautta, hän on valaansa sidottu'!

        17. TE TYHMÄT JA SOKEAT! Kumpi on suurempi, kultako vai temppeli, joka kullan pyhittää?

        18. Ja: 'Jos joku vannoo alttarin kautta, niin se ei ole mitään; mutta jos joku vannoo sen päällä olevan uhrilahjan kautta, niin hän on valaansa sidottu'.

        19. TE SOKEAT! Kumpi on suurempi, uhrilahjako vai alttari, joka uhrilahjan pyhittää?

        20. Sentähden, joka vannoo alttarin kautta, vannoo sen kautta ja kaiken sen päällä olevan kautta.

        21. Ja joka vannoo temppelin kautta, vannoo samalla Hänen kauttaan, jonka läsnäolon* paikka seon.

        22. joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja sillä istuvan kautta.

        23. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE ANNATTE KYMMENYKSET MINTUISTA, TILLEISTÄ JA KUMINOISTA, MUTTA JÄTÄTTE SIKSEEN SEN, MIKÄ [JUMALAN] LAISSA ON TÄRKEINTÄ:
        OIKEUDEN, LAUPEUDEN JA USKOLLOSUUDEN! NÄITÄ TULISI NOUDATTA, EIKÄ NOITAKAAN JÄTTÄÄ.

        24. TE SOKEAT OPPAAT SIIVILÖITTE HYTTYSEN, MUTTA NIELETTE KAMELIN!

        25. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE PUHDISTATTE MALJAN JA VADIN ULKOPUOLEN, MUTTA SISÄLTÄ NE OVAT TÄYNNÄ RYÖSTÖÄ JA HILLITTÖMYYTTÄ!

        26. SINÄ SOKEA FARISEUS: PUHDISTA ENSIN MALJAN SISUS, ETTÄ SEN ULKOPUOLIKIN TULISI PUHTAAKSI!

        27.VOI TEITÄ TE TEESKENTELEVÄT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE OLETTE VALKEIKSI KALKITTUJEN HAUTOJEN KALTAISIA: ULKOPUOLELTA, NE NÄYTTÄVÄT KYLLÄ KAUNIILTA, MUTTA OVAT SISÄLTÄ TÄYNNÄ KUOLLEIDEN LUITA JA KAIKKEA SAASTAA.

        28.SAMOIN TEKIN KYLLÄ NÄYTÄTTE HURSKAILTA ULKOPUOLELTA, IHMISTEN SILMISSÄ, MUTTA SISÄLTÄ TE OLETTE TÄYNNÄ TEESKENTELYÄ JA VÄÄRYYTTÄ.

        29. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettojen hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,

        30. ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isiemme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettojen vereen'!

        31. NIIN TE ITSE TUNNUSTATTE OLEVANNE NIIDEN JÄLKELÄISIÄ, JOTKA MURHASIVAT PROFEETTOJA.

        32. Täyttäkää siis te isäinne mitta.

        33. TE KÄÄRMEET, TE KYYKÄÄRMEIDEN SIKIÖT, KUINKA TE PÄÄSISITTE HELVETIN TUOMIOTA PAKOON?

        34. Kuulkaa siis! minä lähetän teidän tykönne profeettoja, viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;

        35.ETTÄ TE TULISITTE SYYLLISIKSI KAIKKEEN VIATTOMAAN VEREEN, JOKA MAAN PÄÄLLÄ ON VUODATETTU VANHURSKAAN AABELIN VERESTÄ SAKARJAN, BARAKJAN POJAN*, VEREEN ASTI, HÄNEN, JONKA TE TAPOITTE TEMPPELIN JA ALTTARIN VÄLILLÄ.

        36. TOTISESTI MINÄ SANON TEILLE: TÄMÄ SUKUPOLVI ON JOUTUVA VASTAMAAN TÄSTÄ KAIKESTA.

        ei muuta kun kaikki tekemään PARANNUS TÄSTÄ ASIASTA KENEN TARVII!
        minun ainakin tarvii en tiedä sitte muista.

        lopuksi yksi kohta raamatusta joka soopi minuun ja moneen muuhun täällä

        Johanneksen ilmestyksestä

        Luku 3:16-19

        16. Mutta koska olet PENSEÄ, etkä ole palava etkä kylmä, minä oksennan sinut suustani ulos.

        17. Sinähän sanot: Minä olen rikas, olen rikastunut enkä mitään tarvitse, ETKÄ TIEDÄ ETTÄ JUURI SINÄ OLET VIHELIÄINEN, KURJA, KÖYHÄ, SOKEA, JA RYYSYIHIN PUETTU.

        18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta tulessa puhdistettua kultaa, että rikastuisit, valkoiset vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä ryysyisyytesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

        19. kaikkia, joita minä pidän rakkaina minä nuhtelen ja kuritan.
        AHKEROI SIIS JA TEE PARANNUS.

        ANTEEKSI vielä kerran ketä olen luokannut ja ketä vastaan rikkonut!

        sitä tulee välillä miettittyä että onko minulla ees osaa ja arpaa mihinkään vai olenko vaan pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa?

        sitä on itselle ollut vieläkin joissakin asioissa vaikea kieltää itsensä, mutta olen pääsemässä tässäkin asiasta voitolle ja kokonaan eroon asioiden sallimisesta itselle.

        kyllähän se on niin että itsemme kanssa me käymme kovimmat taistelut.

        kysymyksi ja pohdintaa kaikille!

        eihän uskova voi ikinä erehtyä eihän? ja eihän uskovalle voi ikinä käydä näin eihän?
        ja eihän uskova voi olla ikinä väärässä eihän?


        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA TEKEMISTÄNI ASIOISTA!


      • yksi juttu
        jatkoa 5 kirjoitti:

        lopuksi yksi kohta raamatusta joka soopi minuun ja moneen muuhun täällä

        Johanneksen ilmestyksestä

        Luku 3:16-19

        16. Mutta koska olet PENSEÄ, etkä ole palava etkä kylmä, minä oksennan sinut suustani ulos.

        17. Sinähän sanot: Minä olen rikas, olen rikastunut enkä mitään tarvitse, ETKÄ TIEDÄ ETTÄ JUURI SINÄ OLET VIHELIÄINEN, KURJA, KÖYHÄ, SOKEA, JA RYYSYIHIN PUETTU.

        18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta tulessa puhdistettua kultaa, että rikastuisit, valkoiset vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä ryysyisyytesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

        19. kaikkia, joita minä pidän rakkaina minä nuhtelen ja kuritan.
        AHKEROI SIIS JA TEE PARANNUS.

        ANTEEKSI vielä kerran ketä olen luokannut ja ketä vastaan rikkonut!

        sitä tulee välillä miettittyä että onko minulla ees osaa ja arpaa mihinkään vai olenko vaan pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa?

        sitä on itselle ollut vieläkin joissakin asioissa vaikea kieltää itsensä, mutta olen pääsemässä tässäkin asiasta voitolle ja kokonaan eroon asioiden sallimisesta itselle.

        kyllähän se on niin että itsemme kanssa me käymme kovimmat taistelut.

        kysymyksi ja pohdintaa kaikille!

        eihän uskova voi ikinä erehtyä eihän? ja eihän uskovalle voi ikinä käydä näin eihän?
        ja eihän uskova voi olla ikinä väärässä eihän?


        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA TEKEMISTÄNI ASIOISTA!

        unohtu sanoa!

        että en tiedä muista? mutta itse kun tulin synti elämästä niin kun jätin synnit pois niin hain huomaamatta jostakin toisista asioista ikään kuin synnin korvikkeita jotka on "sallittuja" ja monesta " sallitusta" asiasta tulikin minulle synti.

        esim. ennen pelasin raveja paljonkin niin minulle tuli profetioista kuin ravi pelit ja rupesin tekemään profetioita kuin ravi pelejä ei minulle profetiat enää ollu profetioita kun pelaamista.

        olipahan aina jotain jännättävää.

        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA


      • yksi juttu
        yksi juttu kirjoitti:

        unohtu sanoa!

        että en tiedä muista? mutta itse kun tulin synti elämästä niin kun jätin synnit pois niin hain huomaamatta jostakin toisista asioista ikään kuin synnin korvikkeita jotka on "sallittuja" ja monesta " sallitusta" asiasta tulikin minulle synti.

        esim. ennen pelasin raveja paljonkin niin minulle tuli profetioista kuin ravi pelit ja rupesin tekemään profetioita kuin ravi pelejä ei minulle profetiat enää ollu profetioita kun pelaamista.

        olipahan aina jotain jännättävää.

        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA

        unohtu sano että on tämä kumma palsta siitä että täälläkin on muodostunut omat kuppikunnat eli ollaan joko puoleta tai vastaan.

        niitä kehutaan ja myötäillään ketkä on samaa mieltä ja ne lytätään ketkä on eri mieltä.

        ite olen tämän todennut, olen voittanut jokaisen kuppikunnan puolelleni mutta myös vihoittanut jokaisen kuppikunnan kun olen nuossut vastaan.

        ANTEEKSI TÄSTÄKIN


      • yksi juttu muistui
        yksi juttu kirjoitti:

        unohtu sano että on tämä kumma palsta siitä että täälläkin on muodostunut omat kuppikunnat eli ollaan joko puoleta tai vastaan.

        niitä kehutaan ja myötäillään ketkä on samaa mieltä ja ne lytätään ketkä on eri mieltä.

        ite olen tämän todennut, olen voittanut jokaisen kuppikunnan puolelleni mutta myös vihoittanut jokaisen kuppikunnan kun olen nuossut vastaan.

        ANTEEKSI TÄSTÄKIN

        vielä mielleen se että en tiedä muista?

        mutta itelleä ainakin oli yhessä vaiheessa ja joskus vieläkin on silleen että tunnen mustasukkaisuutta muista "Herran"palvelijoista.

        niin näkyy olevan tääälläkin palstoilla sama juttu sitä moni näyttää tuntevansa ittensä uhatuksi ja näin tullaan mustasukkaiseksi kun tulee joku uusi "Herran" palvelija kuvaan.

        vaikka näin ei pitäisi olla!

        ajatellaan että ehkä Herran on siirtänyt minut syrjään.

        tätä voisi kuvata kun on veljekset ja toinen istuu äidin/isän sylissä ja saa äidin huomion ja toinen on lattialla eikä saakkaan äidin/isän huomitoa ja haluaa kanssa syliin mutta ei pääsekkään syliin niin toinen tuleekin mustasukkaiseksi tästä.

        en tiedä muista? mutta itsellä ainakin näin aina välillä

        sitä ajatelee/ajatelleean että ehkäpä Jumala on minut hylännyt ja ottanut toisen tilalleni vaikka kaikki me olemme tärkeitä Herralle ja samalla viivalla vaikka onkin eri tehtävät ja otetaan uusia palvelijoita mukaan vanhojen lisäksi.

        ei uusista palvelijoista pitäisi tulla mustasukkaisiksi ja tuntea itsensä uhatuksi.

        tietysti kaikki pitää koetella niin kuin sanotaan.

        eikö?


      • lähellä Paimenta
        yksi juttu muistui kirjoitti:

        vielä mielleen se että en tiedä muista?

        mutta itelleä ainakin oli yhessä vaiheessa ja joskus vieläkin on silleen että tunnen mustasukkaisuutta muista "Herran"palvelijoista.

        niin näkyy olevan tääälläkin palstoilla sama juttu sitä moni näyttää tuntevansa ittensä uhatuksi ja näin tullaan mustasukkaiseksi kun tulee joku uusi "Herran" palvelija kuvaan.

        vaikka näin ei pitäisi olla!

        ajatellaan että ehkä Herran on siirtänyt minut syrjään.

        tätä voisi kuvata kun on veljekset ja toinen istuu äidin/isän sylissä ja saa äidin huomion ja toinen on lattialla eikä saakkaan äidin/isän huomitoa ja haluaa kanssa syliin mutta ei pääsekkään syliin niin toinen tuleekin mustasukkaiseksi tästä.

        en tiedä muista? mutta itsellä ainakin näin aina välillä

        sitä ajatelee/ajatelleean että ehkäpä Jumala on minut hylännyt ja ottanut toisen tilalleni vaikka kaikki me olemme tärkeitä Herralle ja samalla viivalla vaikka onkin eri tehtävät ja otetaan uusia palvelijoita mukaan vanhojen lisäksi.

        ei uusista palvelijoista pitäisi tulla mustasukkaisiksi ja tuntea itsensä uhatuksi.

        tietysti kaikki pitää koetella niin kuin sanotaan.

        eikö?

        Olen iloinen, kun joku tunnustaa erehtyneensä, ja pyytää anteeksi.
        Varmaan monelle avuksi.
        Herra näkee ja auttaa, armahtaa, varjelee nöyrtyvän ja eksyneen.
        Raamatun sana on varma turva. Kristuskallio . Valvoen ja rukoillen!

        Siunausta tielläsi!


      • kiitos samoin
        lähellä Paimenta kirjoitti:

        Olen iloinen, kun joku tunnustaa erehtyneensä, ja pyytää anteeksi.
        Varmaan monelle avuksi.
        Herra näkee ja auttaa, armahtaa, varjelee nöyrtyvän ja eksyneen.
        Raamatun sana on varma turva. Kristuskallio . Valvoen ja rukoillen!

        Siunausta tielläsi!

        kaikille siunausta ja jaksamista


      • tuli vielä
        kiitos samoin kirjoitti:

        kaikille siunausta ja jaksamista

        yksi juttu mieleen, tässä jokaiselle mietittävää, mitä tämmönen omissa voimissa julistaminen voi aiheuttaa.
        ja
        mitä omat teot ja puhet voivat toiselle tehdä kun omissa voimissa lähtee "Herran" työhön.

        minulle on meinanut käydä pari kertaa näin, kuten tuolla edellä kerroinkin.

        se onkin sitten eri asia taas mitä tämä tekee uskostaosattomille ja ulkopuoliselle tämä omissa voimissa julistaminen mutta ei hyvää ainakaan.

        tässäpä tämä foorumi, tässä jokaiselle mietittävää.

        http://huitsinnevada.info/foorumi/


      • yksi kohta
        kiitos samoin kirjoitti:

        kaikille siunausta ja jaksamista

        tuli vielä mieleen raamatusta

        Paavalin kirjeestä Galatalaisille

        Luku 6:1-5

        1. Veljet, jos joku tavataan jostakin rikkomuksesta, ojentakaa te hengelliset häntä sävyisyyden hengessä.
        Ole itsekkin varuillasi, ettet joutuisi kiusaukseen.

        2. Kantakaa toistenne taakkoja, ja niin te täytätte Krisutksen lain.

        3. Jos joku luulee olevansa jotakin, vaikkei ole mitään, hän pettää itseään.

        4. Tutkikoon kukin omat tekonsa, niin hänen kerskaamisensa on vain siinä, mitä hän itse on, ei siinä mitä toinen on.

        5. Kunkin on näet kannettava oma kuormansa.

        siunausta kaikille, totelkaa ja olkaa kuuliaisia Herralle.


      • Herra tekee uutta!
        lähellä Paimenta kirjoitti:

        Olen iloinen, kun joku tunnustaa erehtyneensä, ja pyytää anteeksi.
        Varmaan monelle avuksi.
        Herra näkee ja auttaa, armahtaa, varjelee nöyrtyvän ja eksyneen.
        Raamatun sana on varma turva. Kristuskallio . Valvoen ja rukoillen!

        Siunausta tielläsi!

        Samat ajatukset sinulle, joka kirjoitit nöyrästi, monta jatko-osaa tässä edellä ja pyysit anteeksi... Olit eksytetty, ja eksyit, ja sitten se levisi kuin sinet sateella.

        Pääasia, että olet tullut valoon ja valkeuteen, ja Herra antaa anteeksi sille, jolla nöyrästi syntinsä tunnustaa. Siis. Jarmon sivuihin varmaan haksahdit ja petyit, niin on monelle käynyt...

        Herra vahvistaa uskon, kirkastaa Sanan tärkeyden... opettaa kuliaisuutta, eli kaikkea hyvää ja siunausta! En tiedä, että minua olisit loukannut... mutta jos niin koet, niin kaikki on anteeksi annettavaa. (Vaikka kukaan ei pyytäisikään, on Jeesuksen opetus:
        * anna meille anteeksi meidän syntimme, niinkuin mekin ananmme anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet...)

        Eli Herramme hyvään uskolliseen johtoon!
        - maijaliisa


      • en tiedä
        Herra tekee uutta! kirjoitti:

        Samat ajatukset sinulle, joka kirjoitit nöyrästi, monta jatko-osaa tässä edellä ja pyysit anteeksi... Olit eksytetty, ja eksyit, ja sitten se levisi kuin sinet sateella.

        Pääasia, että olet tullut valoon ja valkeuteen, ja Herra antaa anteeksi sille, jolla nöyrästi syntinsä tunnustaa. Siis. Jarmon sivuihin varmaan haksahdit ja petyit, niin on monelle käynyt...

        Herra vahvistaa uskon, kirkastaa Sanan tärkeyden... opettaa kuliaisuutta, eli kaikkea hyvää ja siunausta! En tiedä, että minua olisit loukannut... mutta jos niin koet, niin kaikki on anteeksi annettavaa. (Vaikka kukaan ei pyytäisikään, on Jeesuksen opetus:
        * anna meille anteeksi meidän syntimme, niinkuin mekin ananmme anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet...)

        Eli Herramme hyvään uskolliseen johtoon!
        - maijaliisa

        luitko/luittteko tämän minun pohjustun ketjun ja kaikki siellä olevat linkit jotka olen laittanut?

        tässä tämä linkki

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10253396

        täällä löytyy myös minun todistus ja muita asioita jota olen puhunut ja näistäkin asioista olen tuolla puhunut

        ketä kiinostaa lukea?

        siinä voi vierähtää jonkun aikaa kun kaikki linkit ja keskustelut käy läpi mutta ehkä se on sen arvosta että ne kannattaa tutkia?

        saa paremman kuvan minusta ja elämästäni

        eihän tämä minun tarinani tässä ketjusssa ole kuin pinta raapaisu minun elämästäni ja pahoista teoistani.

        minulla ei ole nimimerkkiä noissa ketjuissa mutta kyllä minun tekstini tunnistaa muista kirjoittajista koska käytän tosi paljon raamattua

        "En tiedä, että minua olisit loukannut... "

        se on niin vanha juttu ja se oli silloin kuin kajanderi oli tällä palstalla mutta ei siitä enempää.

        "Pääasia, että olet tullut valoon ja valkeuteen, ja Herra antaa anteeksi sille, jolla nöyrästi syntinsä tunnustaa. Siis. Jarmon sivuihin varmaan haksahdit ja petyit, niin on monelle käynyt..."

        tämä ei ole aina niin helppoa kuin luulisi koska sellanen menneisyys mikä minullakin on niin sitä meinaa tosi helposti vaan paduttaa itsensä ja jatkaa pahaa menoaa.

        tässä pitää vaan olla itsekriittinen ja rehellinen Jumalalle ja itselleen.

        mutta tästä itseni paaduttamisestakin olen pääsemässä vihdoin ja viimein voitolle ja eroon.

        Kirjeestä Hebrealaisille

        Luku 3:12,13 ja 15

        12. Varokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta.

        13. kehottakaa toisianne joka päivä niin, kaun kuin sanotaan: "tänä päivänä",
        ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi.

        15. Sanotaahan: Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, kuten teitte kapinoidessanne.

        lopuksi Jesajasta

        Luku 63:7-19

        7. Herran armotöitä minä julistan, Herran ylisttettäviä tekoja, kaikkea, mitä Herra on meille tehnyt. Hänen laupeudestaan minä puhun, kerron hänen suuresta armostaan ja hyvyydestään, jota hän on osoittanut israelin kansaa kohtaan.

        8. Hän sanoi: Ovathan he minun kansani, he ovat lapsia, joissa ei ole vilppiä. Niin hän tuli heille vapahtajaksi.

        9. Kaikissa heidän ahdistuksissaan oli hänelläkin ahdistus, ja hänen kasvojensa enkeli vapahti heidät. Rakkaudessaan ja sääliväisyydessään hän lunasti heidät, nosti ja kantoi heitä kaikkina muinaisina päivinä.

        10. Mutta he niskoittelivat ja saattoivat murheelliseksi hänen pyhän Henkensä.
        Niin hän muuttui heidän vihollisekseen, hän itse soti heitä vastaan.

        11. Silloin hänen kansansa muisti muinaisia päiviä, muisti Moosesta: Missä on hän, joka toi heidät ylös merestä heidät ja hänen laumansa paimenen?
        Missä on hän, joka pani tämän sydämeen Pyhän Henkensä.

        12. hän, joka antoi kunniansa käden kulkea Mooseksen oikealla puolella?
        Hän halkaisi vedet heidän edestään tehdäkseen itselleen ainaisen nimen.

        13. Hän kuljetti heitä syvyyksissä kuin hevosia erämaassa, eivätkä he kompastelleet.

        14. Kuten karja astuu alas laaksoon, niin Herran Henki vei heidät lepoon.
        Niin sinä olet kansaasi johdattanut, tehdäksesi itselleen kunniakkaan nimen.

        15. Katsele taivaasta, pyhyytesi ja kirkkautesi asunnosta.
        Missä ovat päättävyytesi ja voimatekosi?
        Sydämesi sääli ja armahtavaisuutesi ovat sulkeutuneet minulta.

        16. Sinähän olet Isämme. Aabraham ei meistä tiedä eikä Israel meitä tunne:Sinä, Herra olet Isämme. Meidän Lunastajamme on ikiajoista sinun nimesi.

        17. Miksi sallit meidän eksyä pois teiltäsi, Herra, ja annoit sydämenne paatua, niin ettemme sinua pelkää?
        Käänny takaisin palvelijoittesi täheden, perintöosasi tähden.

        18. vain vähän aikaa pyhä kansasi sai pitää perintönsä.
        Meidän ahdistajamme ovat tallanneet sinun puhäköäsi.

        19. Me olemme kuin et olisi koskaan hallinnut meitä, kuin ei meitä olisi otettu sinun nimiisi.

        siunausta kaikille ja voimia jaksamiseen


      • niin ja sen verran
        en tiedä kirjoitti:

        luitko/luittteko tämän minun pohjustun ketjun ja kaikki siellä olevat linkit jotka olen laittanut?

        tässä tämä linkki

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10253396

        täällä löytyy myös minun todistus ja muita asioita jota olen puhunut ja näistäkin asioista olen tuolla puhunut

        ketä kiinostaa lukea?

        siinä voi vierähtää jonkun aikaa kun kaikki linkit ja keskustelut käy läpi mutta ehkä se on sen arvosta että ne kannattaa tutkia?

        saa paremman kuvan minusta ja elämästäni

        eihän tämä minun tarinani tässä ketjusssa ole kuin pinta raapaisu minun elämästäni ja pahoista teoistani.

        minulla ei ole nimimerkkiä noissa ketjuissa mutta kyllä minun tekstini tunnistaa muista kirjoittajista koska käytän tosi paljon raamattua

        "En tiedä, että minua olisit loukannut... "

        se on niin vanha juttu ja se oli silloin kuin kajanderi oli tällä palstalla mutta ei siitä enempää.

        "Pääasia, että olet tullut valoon ja valkeuteen, ja Herra antaa anteeksi sille, jolla nöyrästi syntinsä tunnustaa. Siis. Jarmon sivuihin varmaan haksahdit ja petyit, niin on monelle käynyt..."

        tämä ei ole aina niin helppoa kuin luulisi koska sellanen menneisyys mikä minullakin on niin sitä meinaa tosi helposti vaan paduttaa itsensä ja jatkaa pahaa menoaa.

        tässä pitää vaan olla itsekriittinen ja rehellinen Jumalalle ja itselleen.

        mutta tästä itseni paaduttamisestakin olen pääsemässä vihdoin ja viimein voitolle ja eroon.

        Kirjeestä Hebrealaisille

        Luku 3:12,13 ja 15

        12. Varokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta.

        13. kehottakaa toisianne joka päivä niin, kaun kuin sanotaan: "tänä päivänä",
        ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi.

        15. Sanotaahan: Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, kuten teitte kapinoidessanne.

        lopuksi Jesajasta

        Luku 63:7-19

        7. Herran armotöitä minä julistan, Herran ylisttettäviä tekoja, kaikkea, mitä Herra on meille tehnyt. Hänen laupeudestaan minä puhun, kerron hänen suuresta armostaan ja hyvyydestään, jota hän on osoittanut israelin kansaa kohtaan.

        8. Hän sanoi: Ovathan he minun kansani, he ovat lapsia, joissa ei ole vilppiä. Niin hän tuli heille vapahtajaksi.

        9. Kaikissa heidän ahdistuksissaan oli hänelläkin ahdistus, ja hänen kasvojensa enkeli vapahti heidät. Rakkaudessaan ja sääliväisyydessään hän lunasti heidät, nosti ja kantoi heitä kaikkina muinaisina päivinä.

        10. Mutta he niskoittelivat ja saattoivat murheelliseksi hänen pyhän Henkensä.
        Niin hän muuttui heidän vihollisekseen, hän itse soti heitä vastaan.

        11. Silloin hänen kansansa muisti muinaisia päiviä, muisti Moosesta: Missä on hän, joka toi heidät ylös merestä heidät ja hänen laumansa paimenen?
        Missä on hän, joka pani tämän sydämeen Pyhän Henkensä.

        12. hän, joka antoi kunniansa käden kulkea Mooseksen oikealla puolella?
        Hän halkaisi vedet heidän edestään tehdäkseen itselleen ainaisen nimen.

        13. Hän kuljetti heitä syvyyksissä kuin hevosia erämaassa, eivätkä he kompastelleet.

        14. Kuten karja astuu alas laaksoon, niin Herran Henki vei heidät lepoon.
        Niin sinä olet kansaasi johdattanut, tehdäksesi itselleen kunniakkaan nimen.

        15. Katsele taivaasta, pyhyytesi ja kirkkautesi asunnosta.
        Missä ovat päättävyytesi ja voimatekosi?
        Sydämesi sääli ja armahtavaisuutesi ovat sulkeutuneet minulta.

        16. Sinähän olet Isämme. Aabraham ei meistä tiedä eikä Israel meitä tunne:Sinä, Herra olet Isämme. Meidän Lunastajamme on ikiajoista sinun nimesi.

        17. Miksi sallit meidän eksyä pois teiltäsi, Herra, ja annoit sydämenne paatua, niin ettemme sinua pelkää?
        Käänny takaisin palvelijoittesi täheden, perintöosasi tähden.

        18. vain vähän aikaa pyhä kansasi sai pitää perintönsä.
        Meidän ahdistajamme ovat tallanneet sinun puhäköäsi.

        19. Me olemme kuin et olisi koskaan hallinnut meitä, kuin ei meitä olisi otettu sinun nimiisi.

        siunausta kaikille ja voimia jaksamiseen

        pitää itsestä vielä mainita että en enää usko tempaukseen
        enkä usko kolmiyhteiseen Jumalaan einkä ole ikinä uskonut tätäkin olen tuolla kejuissani selittänyt.

        siunausta kaikille


      • tässä nämä linkit
        niin ja sen verran kirjoitti:

        pitää itsestä vielä mainita että en enää usko tempaukseen
        enkä usko kolmiyhteiseen Jumalaan einkä ole ikinä uskonut tätäkin olen tuolla kejuissani selittänyt.

        siunausta kaikille

        poimittuna ketä kiinostaa lukea?

        minut kyllä tunnistaa tuolla kirjoitus tyylistäni ja raamatun lainauksista.

        1.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9255144

        2.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10252529


      • mlh....
        tässä nämä linkit kirjoitti:

        poimittuna ketä kiinostaa lukea?

        minut kyllä tunnistaa tuolla kirjoitus tyylistäni ja raamatun lainauksista.

        1.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9255144

        2.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10252529

        Siisä hän - joku - kirjoittaa vielä:

        "niin ja sen verran24.11.2011 17:53 0 pitää itsestä vielä mainita että en enää usko tempaukseen
        enkä usko kolmiyhteiseen Jumalaan einkä ole ikinä uskonut tätäkin olen tuolla kejuissani selittänyt."
        ____________________________________________

        Kommenttia:
        Hyvä on olla rehellinen. Toki. Mutta Jumalan Sana ei mihinkään katoa!
        Vaikka on pettynyt, tultuaan harhautetuksi (ihmisten oppeihin) - se ei millään tavalla kumoa TERVETTÄ ja kumoamatonta JUMALAN SANAA.

        Se on ja pysyy.

        Paavali, entisessä elämässään Saulus Tarsolainen oli tosi PAHASTI eksyksissä! Luuli oikeassa olevansa kun vainosi Jeesuksen kärsivää seurakuntaa! Murhasi, tappoi, vainosi....
        Mutta Herra armahti. Antoi valon valaista, rakkauden koskettaa!

        Ja kiitos Herran - meillä on nyt paljon hyvää ohjetta Paavaliltakin, ja toki muutakin...

        Sorry... eivät kaikki jaksa kaikkia ketjuja lukea...


      • aivan
        mlh.... kirjoitti:

        Siisä hän - joku - kirjoittaa vielä:

        "niin ja sen verran24.11.2011 17:53 0 pitää itsestä vielä mainita että en enää usko tempaukseen
        enkä usko kolmiyhteiseen Jumalaan einkä ole ikinä uskonut tätäkin olen tuolla kejuissani selittänyt."
        ____________________________________________

        Kommenttia:
        Hyvä on olla rehellinen. Toki. Mutta Jumalan Sana ei mihinkään katoa!
        Vaikka on pettynyt, tultuaan harhautetuksi (ihmisten oppeihin) - se ei millään tavalla kumoa TERVETTÄ ja kumoamatonta JUMALAN SANAA.

        Se on ja pysyy.

        Paavali, entisessä elämässään Saulus Tarsolainen oli tosi PAHASTI eksyksissä! Luuli oikeassa olevansa kun vainosi Jeesuksen kärsivää seurakuntaa! Murhasi, tappoi, vainosi....
        Mutta Herra armahti. Antoi valon valaista, rakkauden koskettaa!

        Ja kiitos Herran - meillä on nyt paljon hyvää ohjetta Paavaliltakin, ja toki muutakin...

        Sorry... eivät kaikki jaksa kaikkia ketjuja lukea...

        sen takia PYYDÄNKIN VIELÄ KERRAN KAILKILTA ANTEEKSI!


      • Uutta....
        aivan kirjoitti:

        sen takia PYYDÄNKIN VIELÄ KERRAN KAILKILTA ANTEEKSI!

        Ole rauhassa. Olet varmasti saanut kaikilta anteeksi. Katuva saa.
        Älä anna paholaisen NYT jallittaa itseäsi. Uskova kompastelee, kuka mitenkin?

        Niinkuin lapsi, joka opettelee kävelemään. Kaatuu, menee hupsis nurin, kaatuu taas. Mutta ei jää maahan makaamaan, vaan yrittää uudestään.

        Herra armahtaa, antaa uuden alun, uuden voiman. Ja muuttaa kaiken pahankin palvelemään hyvää. Itse pidän juuri kauheita kärsimyksen vuosia kalliina "pääomana" - sillä niissä Jumala tuli läheiseksi, ystäväksi. Jumala tuli kaikeksi, Hän yksin, Jeesus tuli Elämäksi!

        Nyt - katso itään, sieltä nousee uusi auri´nko, armon aurinko Jeesus! Älä katso länteen, jonne entiset asiat menivät; aurinko laski!

        Jumala tekee uutta. Ja siihen uuteen armon aikaan siunausta ja voimia toivon!
        - mlh


      • kiitos
        Uutta.... kirjoitti:

        Ole rauhassa. Olet varmasti saanut kaikilta anteeksi. Katuva saa.
        Älä anna paholaisen NYT jallittaa itseäsi. Uskova kompastelee, kuka mitenkin?

        Niinkuin lapsi, joka opettelee kävelemään. Kaatuu, menee hupsis nurin, kaatuu taas. Mutta ei jää maahan makaamaan, vaan yrittää uudestään.

        Herra armahtaa, antaa uuden alun, uuden voiman. Ja muuttaa kaiken pahankin palvelemään hyvää. Itse pidän juuri kauheita kärsimyksen vuosia kalliina "pääomana" - sillä niissä Jumala tuli läheiseksi, ystäväksi. Jumala tuli kaikeksi, Hän yksin, Jeesus tuli Elämäksi!

        Nyt - katso itään, sieltä nousee uusi auri´nko, armon aurinko Jeesus! Älä katso länteen, jonne entiset asiat menivät; aurinko laski!

        Jumala tekee uutta. Ja siihen uuteen armon aikaan siunausta ja voimia toivon!
        - mlh

        samoin


      • tässä tämän
        kiitos kirjoitti:

        samoin

        minun todistus, ketä kiinostaa?

        en kuulu mihinkään kirkoon ja lahkoon en oo ees käynny rippileiriä!

        ainoa oikea tulkinta on uskoa niin kuin raamattu sanoo!

        tiedättekö nykyisin maailmassa on yli 4000 tuhatta uskon suuntaa, lahkoa ja oppia ja kaikki ovat harha oppeja paitsi raamattu!

        ja kaikki käyttää oppi pohjanaan raamattua!

        tässä minun todistukseni!

        koin n. 3,5 vuotta sitte herätyksen, tulin uudestaan uskoon.

        ennen elin ja uskoin näin!

        vanha elämäni oli tämmönen!

        johon kuului

        bi-seksuallisuus, ryyppäääminen/ kaikkien päihteiden käytäminen ja lääkkeiden väärin käyttäminen, pelaaminen,varastaminen, irtosuhteet (vapaa seksi), itsetyydytys, itsekeskeisyys,välinpitämättömyys, vanhat elämän arvot ja epäusko, porno, tv ja musiikki.

        ennen uskoin näin!

        Minä uskon Jumalaan
        Isään Kaikkivaltiaaseen
        taivaan ja maan Luojaan

        Ja Jeesukseen Kristukseen
        Jumalan ainoaan Poikaan
        meidän Herraamme
        joka sikisi Pyhästä Hengestä
        syntyi neitsyt Mariasta
        kärsi Pontius Pilatuksen aikana
        ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin,
        astui alas tuonelaan,
        nousi kolmantena päivänä kuolleista,
        astui ylös taivaisiin,
        istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan,
        oikealla puolella
        ja on sieltä tuleva tuomitsemaan
        eläviä ja kuolleita

        Ja Pyhään Henkeen
        pyhän yhteisen seurakunnan
        pyhäin yhteyden
        syntien anteeksiantamisen
        ruumiin ylösnousemisen
        ja iankaikkisen elämän

        ja ite ei tartvii tehdä mitään kun jeesus on kuollut ristillä meidän puolesta ja meidän syntimme on anteeksi annetut.

        mutta eletään niin että tehdään ite mitä halutaan ja eletään omien himojen ja halujen mukaan eikä olla mistään teoista vastuussa kenellekkään kun syntimme on anteeksi annetut.

        sen voin sanoa että tommosella uskolla ja elämällä ei pääse taivaaseen vaikka kuinka uskois!

        mun tarina on kuin tuhlaaja pojan tarina rankemmalla tavalla.

        sen voin sanoa että raamattu on totta joka sana siltäkin osin joka koskee parannuksen tekoa ja helvettiä!

        jotain vielä ittestäni!

        oon koko ikäni ollu uskova ("epäuskova")/pinnallinen kristitty

        kaikki oli niin kauan hyvin kun täytin 15 vuotta sit tuli synti elämään ja syntielämä vei mukanaa kunnes olin kokonaan synnin ja saatanan orja.

        tätä ennen ei juuri taivas asiat kiinnostannu yhtää, muuta kun sen verran et usko,
        raamattua ei tullu luettua juuri yhtään,
        joskus pienenä tuli luettuu semmosta lasten opetus kirjaa kuin uskollinen ystävä ei muuta!

        kunnes noin 3,5 vuotta sitten koin herätyksen, ja tulin uudestaan uskoon, sitä tuli vietettyy noin 8,5 vuotta syntielämässä.

        siten vielä vähä lisää ittestäni!

        olen pienenä nähnyt jumalan, mutta silti syntielämä vei mukanaan.

        se tapahtui samalla lailla kun moosekselle kun mooses pyysi nähdä Jumalan mutta Jumala ei antanut mooseksen nähdä kuin selkä puolensa niin minäkin näin vain Jumalan selkäpuolen.

        kerroin aina pienenä kaikille jumalasta johku 12 vuotiaaseen asti mutta sitten kun täytin
        15 vuotta ni syntielämä vei mukanaan.
        sit oli myös semmonen kaveripiiri et vei mukanaan.

        kunnes syntini mitta tuli täytteen, vaellukseni/elämäni annettiin kaaatua päälle

        tuli ihan järjettömän huono olo, olin kolme päivää järkyttynny.

        sitte pari päivää siitä eteenpäin, menin illalla nukkumaan ja sit saatanan annettiin tulla hakemaan mua helvettiin

        multa otettiin henki pois ja annettiin takas, ei ollu mun aika viel lähtee anneettin uus mahdollisuus.

        nostettii mut kadotuksesta takas elämään ja jeesuksen tykö.

        sen jälkee olin 1,5 kk kovassa kurituksessa.

        olin niin saatanan ja synnin koukussa et jos näin ei ois käynny ni en ois ikinä päässy syntielämästä irti ja ruvennu tekee parannusta.

        olin niin luopunnu et jos mut ois annettu tolloin mennä, kun ******* tuli hakee ni oisin nyt helvetissä mut mulle annettiin uus mahdollisuus.

        kiitos tästä Isälle ja Pojalle


      • jatko2
        tässä tämän kirjoitti:

        minun todistus, ketä kiinostaa?

        en kuulu mihinkään kirkoon ja lahkoon en oo ees käynny rippileiriä!

        ainoa oikea tulkinta on uskoa niin kuin raamattu sanoo!

        tiedättekö nykyisin maailmassa on yli 4000 tuhatta uskon suuntaa, lahkoa ja oppia ja kaikki ovat harha oppeja paitsi raamattu!

        ja kaikki käyttää oppi pohjanaan raamattua!

        tässä minun todistukseni!

        koin n. 3,5 vuotta sitte herätyksen, tulin uudestaan uskoon.

        ennen elin ja uskoin näin!

        vanha elämäni oli tämmönen!

        johon kuului

        bi-seksuallisuus, ryyppäääminen/ kaikkien päihteiden käytäminen ja lääkkeiden väärin käyttäminen, pelaaminen,varastaminen, irtosuhteet (vapaa seksi), itsetyydytys, itsekeskeisyys,välinpitämättömyys, vanhat elämän arvot ja epäusko, porno, tv ja musiikki.

        ennen uskoin näin!

        Minä uskon Jumalaan
        Isään Kaikkivaltiaaseen
        taivaan ja maan Luojaan

        Ja Jeesukseen Kristukseen
        Jumalan ainoaan Poikaan
        meidän Herraamme
        joka sikisi Pyhästä Hengestä
        syntyi neitsyt Mariasta
        kärsi Pontius Pilatuksen aikana
        ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin,
        astui alas tuonelaan,
        nousi kolmantena päivänä kuolleista,
        astui ylös taivaisiin,
        istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan,
        oikealla puolella
        ja on sieltä tuleva tuomitsemaan
        eläviä ja kuolleita

        Ja Pyhään Henkeen
        pyhän yhteisen seurakunnan
        pyhäin yhteyden
        syntien anteeksiantamisen
        ruumiin ylösnousemisen
        ja iankaikkisen elämän

        ja ite ei tartvii tehdä mitään kun jeesus on kuollut ristillä meidän puolesta ja meidän syntimme on anteeksi annetut.

        mutta eletään niin että tehdään ite mitä halutaan ja eletään omien himojen ja halujen mukaan eikä olla mistään teoista vastuussa kenellekkään kun syntimme on anteeksi annetut.

        sen voin sanoa että tommosella uskolla ja elämällä ei pääse taivaaseen vaikka kuinka uskois!

        mun tarina on kuin tuhlaaja pojan tarina rankemmalla tavalla.

        sen voin sanoa että raamattu on totta joka sana siltäkin osin joka koskee parannuksen tekoa ja helvettiä!

        jotain vielä ittestäni!

        oon koko ikäni ollu uskova ("epäuskova")/pinnallinen kristitty

        kaikki oli niin kauan hyvin kun täytin 15 vuotta sit tuli synti elämään ja syntielämä vei mukanaa kunnes olin kokonaan synnin ja saatanan orja.

        tätä ennen ei juuri taivas asiat kiinnostannu yhtää, muuta kun sen verran et usko,
        raamattua ei tullu luettua juuri yhtään,
        joskus pienenä tuli luettuu semmosta lasten opetus kirjaa kuin uskollinen ystävä ei muuta!

        kunnes noin 3,5 vuotta sitten koin herätyksen, ja tulin uudestaan uskoon, sitä tuli vietettyy noin 8,5 vuotta syntielämässä.

        siten vielä vähä lisää ittestäni!

        olen pienenä nähnyt jumalan, mutta silti syntielämä vei mukanaan.

        se tapahtui samalla lailla kun moosekselle kun mooses pyysi nähdä Jumalan mutta Jumala ei antanut mooseksen nähdä kuin selkä puolensa niin minäkin näin vain Jumalan selkäpuolen.

        kerroin aina pienenä kaikille jumalasta johku 12 vuotiaaseen asti mutta sitten kun täytin
        15 vuotta ni syntielämä vei mukanaan.
        sit oli myös semmonen kaveripiiri et vei mukanaan.

        kunnes syntini mitta tuli täytteen, vaellukseni/elämäni annettiin kaaatua päälle

        tuli ihan järjettömän huono olo, olin kolme päivää järkyttynny.

        sitte pari päivää siitä eteenpäin, menin illalla nukkumaan ja sit saatanan annettiin tulla hakemaan mua helvettiin

        multa otettiin henki pois ja annettiin takas, ei ollu mun aika viel lähtee anneettin uus mahdollisuus.

        nostettii mut kadotuksesta takas elämään ja jeesuksen tykö.

        sen jälkee olin 1,5 kk kovassa kurituksessa.

        olin niin saatanan ja synnin koukussa et jos näin ei ois käynny ni en ois ikinä päässy syntielämästä irti ja ruvennu tekee parannusta.

        olin niin luopunnu et jos mut ois annettu tolloin mennä, kun ******* tuli hakee ni oisin nyt helvetissä mut mulle annettiin uus mahdollisuus.

        kiitos tästä Isälle ja Pojalle

        lainauksia aikaisemmista viesteistäni

        "sitten tässä n.3,5 vuoden aikana on ollut sekä hyviä jaksoja ja huonoja jaksoja vaelluksessa huonoilla jaksoilla on tullut langettua ja sitä on niin monta kertaa epäonnistunut että välillä tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin ja palata vanhaan elämään tai vetää ittensä jojoon niin kuin juudas."

        "uskoon tullaan hetkessä niin kuin sanotaan, näin kävi minullekin kun tulin uudestaan uskoon!

        kyllähän kaikki jotka on oikeasti uskoon tullut tietää tämän.

        ei usko ole otettavissa vaan annettavissa ei kukaan voi tulla omalla päätöksellä uskoon ja omassa voimassaan ja päättä että nyttenpä minä rupean uskovaksi

        en minäkaan sitä itse päättänyt että nytpä teen parannuksen ja rupean tosi uskovaksi vaan usko annettiin.

        mutta se onkin se eheytymis prosessi eri juttu ei sitä syntielämän jälkeen sormia napsauttamalla eheydytä ja heti kaikkista synneistä pääse pois.

        tai en ainakaan minä päässy nytten kohta kolme ja puol vuotta tulee siitä kun tulin uskoon ja nytten alkaa vsta olemaan selvillä vesillä.

        kolme ja puolvuotta on kohta minun prosessissa mennyt aikaa parantuessa ja eheytyessä ja näyttää edelleen jatkuvan synti elämän jättämistä jäljistä."

        itsestäni ja bi seksuaalisuudestani!

        eli olin bi-seksuaalin, nykyään olen hetero enkä ole aina ollut bi-seksuuaali

        aina olen ollut enenmmän naisiin päin ja joskus aikoinaan minua ei kiinostanut edes miehet vaan naiset mutta sitten ajaudun synnin mukana joskus 20 kymppisenä miesten pariin ja miehiin.

        faktahan on se että Jumala ei ole luonut ketään ihmistä homo,bi-seksuaaliseksi tai lesboksi vaan se on synti joka tekee ja muovaa ihmisen semmoseksi kaikki johtuu vaan synnistä ja syntiin lankeemuksesta.

        toinen fakta on se että homoksi,lesboksi tai bi-seksuaaliseksi ei synnytä van semmoseksi tullaan elämän aikana jos tullaan? ja se on puppua että tämä on sairautta ei se mitään sairautta ole vaan syntiä.

        mitä enenmmän syntiä tekee ja mitä enenmmän synnissä elää ja synnille antaa valtaa sitä pahemmaksi synnin menevät ja sitä syvemmälle juotuu synnin syövereihin ja saatanan pauloihin ja lopulta ajautuu homouteen,bi-seksuaalisuuteen ja lesbouteen ja tästä matka synnin syövereissä jatkuu eteenpäin ja muuttuu vaan pahemmaksi tuoden uusia yhä pahempia syntejä mukanaan.

        kolmas fakta on se että synneistä on tehtävä parannus!

        siunausta ja voimia kaikille koitakaa jaksaa ja kestää.

        itsestäni ja bi seksuaalisuudestani!

        eli olin bi-seksuaalin, nykyään olen hetero enkä ole aina ollut bi-seksuuaali

        aina olen ollut enenmmän naisiin päin ja joskus aikoinaan minua ei kiinostanut edes miehet vaan naiset mutta sitten ajaudun synnin mukana joskus 20 kymppisenä miesten pariin ja miehiin.

        faktahan on se että Jumala ei ole luonut ketään ihmistä homo,bi-seksuaaliseksi tai lesboksi vaan se on synti joka tekee ja muovaa ihmisen semmoseksi kaikki johtuu vaan synnistä ja syntiin lankeemuksesta.

        toinen fakta on se että homoksi,lesboksi tai bi-seksuaaliseksi ei synnytä van semmoseksi tullaan elämän aikana jos tullaan? ja se on puppua että tämä on sairautta ei se mitään sairautta ole vaan syntiä.

        mitä enenmmän syntiä tekee ja mitä enenmmän synnissä elää ja synnille antaa valtaa sitä pahemmaksi synnin menevät ja sitä syvemmälle juotuu synnin syövereihin ja saatanan pauloihin ja lopulta ajautuu homouteen,bi-seksuaalisuuteen ja lesbouteen ja tästä matka synnin syövereissä jatkuu eteenpäin ja muuttuu vaan pahemmaksi tuoden uusia yhä pahempia syntejä mukanaan.

        kolmas fakta on se että synneistä on tehtävä parannus!


      • jatkoa 3
        jatko2 kirjoitti:

        lainauksia aikaisemmista viesteistäni

        "sitten tässä n.3,5 vuoden aikana on ollut sekä hyviä jaksoja ja huonoja jaksoja vaelluksessa huonoilla jaksoilla on tullut langettua ja sitä on niin monta kertaa epäonnistunut että välillä tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin ja palata vanhaan elämään tai vetää ittensä jojoon niin kuin juudas."

        "uskoon tullaan hetkessä niin kuin sanotaan, näin kävi minullekin kun tulin uudestaan uskoon!

        kyllähän kaikki jotka on oikeasti uskoon tullut tietää tämän.

        ei usko ole otettavissa vaan annettavissa ei kukaan voi tulla omalla päätöksellä uskoon ja omassa voimassaan ja päättä että nyttenpä minä rupean uskovaksi

        en minäkaan sitä itse päättänyt että nytpä teen parannuksen ja rupean tosi uskovaksi vaan usko annettiin.

        mutta se onkin se eheytymis prosessi eri juttu ei sitä syntielämän jälkeen sormia napsauttamalla eheydytä ja heti kaikkista synneistä pääse pois.

        tai en ainakaan minä päässy nytten kohta kolme ja puol vuotta tulee siitä kun tulin uskoon ja nytten alkaa vsta olemaan selvillä vesillä.

        kolme ja puolvuotta on kohta minun prosessissa mennyt aikaa parantuessa ja eheytyessä ja näyttää edelleen jatkuvan synti elämän jättämistä jäljistä."

        itsestäni ja bi seksuaalisuudestani!

        eli olin bi-seksuaalin, nykyään olen hetero enkä ole aina ollut bi-seksuuaali

        aina olen ollut enenmmän naisiin päin ja joskus aikoinaan minua ei kiinostanut edes miehet vaan naiset mutta sitten ajaudun synnin mukana joskus 20 kymppisenä miesten pariin ja miehiin.

        faktahan on se että Jumala ei ole luonut ketään ihmistä homo,bi-seksuaaliseksi tai lesboksi vaan se on synti joka tekee ja muovaa ihmisen semmoseksi kaikki johtuu vaan synnistä ja syntiin lankeemuksesta.

        toinen fakta on se että homoksi,lesboksi tai bi-seksuaaliseksi ei synnytä van semmoseksi tullaan elämän aikana jos tullaan? ja se on puppua että tämä on sairautta ei se mitään sairautta ole vaan syntiä.

        mitä enenmmän syntiä tekee ja mitä enenmmän synnissä elää ja synnille antaa valtaa sitä pahemmaksi synnin menevät ja sitä syvemmälle juotuu synnin syövereihin ja saatanan pauloihin ja lopulta ajautuu homouteen,bi-seksuaalisuuteen ja lesbouteen ja tästä matka synnin syövereissä jatkuu eteenpäin ja muuttuu vaan pahemmaksi tuoden uusia yhä pahempia syntejä mukanaan.

        kolmas fakta on se että synneistä on tehtävä parannus!

        siunausta ja voimia kaikille koitakaa jaksaa ja kestää.

        itsestäni ja bi seksuaalisuudestani!

        eli olin bi-seksuaalin, nykyään olen hetero enkä ole aina ollut bi-seksuuaali

        aina olen ollut enenmmän naisiin päin ja joskus aikoinaan minua ei kiinostanut edes miehet vaan naiset mutta sitten ajaudun synnin mukana joskus 20 kymppisenä miesten pariin ja miehiin.

        faktahan on se että Jumala ei ole luonut ketään ihmistä homo,bi-seksuaaliseksi tai lesboksi vaan se on synti joka tekee ja muovaa ihmisen semmoseksi kaikki johtuu vaan synnistä ja syntiin lankeemuksesta.

        toinen fakta on se että homoksi,lesboksi tai bi-seksuaaliseksi ei synnytä van semmoseksi tullaan elämän aikana jos tullaan? ja se on puppua että tämä on sairautta ei se mitään sairautta ole vaan syntiä.

        mitä enenmmän syntiä tekee ja mitä enenmmän synnissä elää ja synnille antaa valtaa sitä pahemmaksi synnin menevät ja sitä syvemmälle juotuu synnin syövereihin ja saatanan pauloihin ja lopulta ajautuu homouteen,bi-seksuaalisuuteen ja lesbouteen ja tästä matka synnin syövereissä jatkuu eteenpäin ja muuttuu vaan pahemmaksi tuoden uusia yhä pahempia syntejä mukanaan.

        kolmas fakta on se että synneistä on tehtävä parannus!

        kysymys on siitä että ennen kuin uudistuin uskossa niin vanhassa elmässä

        tunnustin jo "Jeesuksen Kristuksen Herrakseni"

        vaikka elinkin synnisssä ja tein syntiä!

        tästä on hyvä esimerkki vanhasta elämästäni, olin kerran helsingissä ryyppy/bile reissulla ja alotelin kaupungin keskellä olevassa puistossa josta nimimerkki jumalanhullulla on monta videota kun siellä ollaan todistamassa uskosta ja Jeesukseta Kristuksesta, minun reissustani on n. reilu 5 vuotta aikaa
        ja tuolloin tuli yksi todistajista jota jo silloinkin oli siellä todistamassa niin istuin siinä penkillä ja join viinaa ja hän tuli kysymään minulta että saanko kertoa Jeesuksesta niin sanoin hänelle että olen jo ottanut "Jeesuksen Kristuksen Herrakseni" sitten tämä lähti pois ja jätti minu rauhaan ja meni seuraavan ihmisen luo.

        näin jälkeen päin ihmettelen että hän oli siellä todistamassa ja minä "uskovana" ryyppäämässä siellä niin tämä ei ees antanut minulle nuhteen sanaa ei mitään vaan antoi jatkaa ryyppäämistäni.

        minkä takia vaikka tämä tiesi että ryyppäääminen on syntiä niin tämä ei minua varoittanut? ja yrittänyt kääntää minua polultani?

        kukaan ihminen ei minua kääntänyt polultani ja en uudistunut uskossa missään seurakunnassa tai lahkossa vaan kotoa kun olin yksin eikä ketään muuta kuin perheeni oli luonani.

        Jumala antoi minulle herätyksen suoraan taivaasta ja käänsi polkuni.

        kun sanot näin

        "Vastaat paljolla Sanalla, mutta omaa mielipidettä et kerro."

        en ole tänne omia mielipiteitäni tullut tänne kertomaan vaan Herran ja vastaukseni ja mielipiteeni näkyy siinä sanassa ja kohdassa jonka tuon esille.

        olen tullut tänne saarnaamaan evankeliumia enkä omia sanojani ja puheitani.

        jos ette ymmärrä sanomaani niin anokaa ymmärrystä, minä en sitä voi teille antaa.

        pitää ihmetellä että jos ette ymmärrä mitä vastaan sanalla niin ymmärrättekö sanaa ollenkaan?


      • jatkoa 4
        jatkoa 3 kirjoitti:

        kysymys on siitä että ennen kuin uudistuin uskossa niin vanhassa elmässä

        tunnustin jo "Jeesuksen Kristuksen Herrakseni"

        vaikka elinkin synnisssä ja tein syntiä!

        tästä on hyvä esimerkki vanhasta elämästäni, olin kerran helsingissä ryyppy/bile reissulla ja alotelin kaupungin keskellä olevassa puistossa josta nimimerkki jumalanhullulla on monta videota kun siellä ollaan todistamassa uskosta ja Jeesukseta Kristuksesta, minun reissustani on n. reilu 5 vuotta aikaa
        ja tuolloin tuli yksi todistajista jota jo silloinkin oli siellä todistamassa niin istuin siinä penkillä ja join viinaa ja hän tuli kysymään minulta että saanko kertoa Jeesuksesta niin sanoin hänelle että olen jo ottanut "Jeesuksen Kristuksen Herrakseni" sitten tämä lähti pois ja jätti minu rauhaan ja meni seuraavan ihmisen luo.

        näin jälkeen päin ihmettelen että hän oli siellä todistamassa ja minä "uskovana" ryyppäämässä siellä niin tämä ei ees antanut minulle nuhteen sanaa ei mitään vaan antoi jatkaa ryyppäämistäni.

        minkä takia vaikka tämä tiesi että ryyppäääminen on syntiä niin tämä ei minua varoittanut? ja yrittänyt kääntää minua polultani?

        kukaan ihminen ei minua kääntänyt polultani ja en uudistunut uskossa missään seurakunnassa tai lahkossa vaan kotoa kun olin yksin eikä ketään muuta kuin perheeni oli luonani.

        Jumala antoi minulle herätyksen suoraan taivaasta ja käänsi polkuni.

        kun sanot näin

        "Vastaat paljolla Sanalla, mutta omaa mielipidettä et kerro."

        en ole tänne omia mielipiteitäni tullut tänne kertomaan vaan Herran ja vastaukseni ja mielipiteeni näkyy siinä sanassa ja kohdassa jonka tuon esille.

        olen tullut tänne saarnaamaan evankeliumia enkä omia sanojani ja puheitani.

        jos ette ymmärrä sanomaani niin anokaa ymmärrystä, minä en sitä voi teille antaa.

        pitää ihmetellä että jos ette ymmärrä mitä vastaan sanalla niin ymmärrättekö sanaa ollenkaan?

        vanhassa elämässä olin auto kuski pahimmasta päästä eli olin kaahari ja sitä tuli reikä päässä aina laskettua joka paikkaan.

        nämä asiat olen vasta tajunnut jälkeen päin.

        kyllähän Jumala yritti minua vetää jo poikansa puoleen tuolloinkin mutta en kuunnellut vaan paadutin aina itsen yhä kovemmin

        eli juttuja jota minulle on käynyt autojen kanssa kaahailessa

        yhen auton ajoin pikku asfaltti tiellä 130km/h mettään mutta minulle ei käynyt mitään ja ajattelin vain että no ajaa rallikuskitkin mettään

        toisen auton ajoin hiekka tiellä pikkubroidi kyydissä mettään kun piti vähän näyttää pikkuveljelle kuinka ajetaan, eli ajoin 120km/h mettään ei käynyt onneksi mitään minulle ja pikkubrodille kun oli turvavyöt taaskin vaan paadutin itseni enkä välittänyt ja jatkoin synnin tekemistä.

        kolmanne auton ajoin melkin yhen talon seinään mutta onneksi siinä nyt ei käynyt mitään kenellekkään eikä autolle.

        sitten yksi kokemus on semmonen että kokeilin krossi radalla pikku broidin krossi pyörää ja lähdin ajamaan radalla ja se lähtikin käsisät ja meinasi käydä todella pahasti mutta onneksi selvisin parilla pikku naarmulla.
        enkä taaskaan ottanut vaaria tästäkään kerrasta vaan jatkoi synnin tekemistä.

        sitä on ollut enkeleitä matkassa kiitoksia siitä Herralle.

        sitten muuta elämästäni

        tunnustin jo tuolloin "Jeeuksen Kristuksen Herraksi"
        niin sitten ennen kuin lähdin syntielämään joskus 15v niin äitini antoi minulle raamatun lahjaksi
        mutta en ees vilkaussut kuin nopeasti sitä ja sitten piilotin raamattuni pimeinpään nurkkaan mitä kodistani löytyy ja annoin olla siellä sen.

        tämän tein sen takia kuin pienenä aina todistin Jumalasta ja sitten minua ruvettiin kiusaamaan siitä ja tulin samalla koulukiusatuksi eli olen koulukiusattu.

        ja näin rupesin häpeämään uskoani ja Jumalaa ja Jeesusta ulkoisesti mutta en sisäisesti ja kätkin uskoni sisälle syvimpääni ja enkä ikinä todistanut uskostani kenellekkään vaan aina kun joku kysyi niin kielsin uskoni.

        enkä halunnut leimautua hihhuliksi.

        vanhempani on eronnut ja minulla on 2 pikkubroidia ja 1 pikku sisko

        isä, pikku sisko ja toinen pikku brodi ei ole uskossa, äitini ja toinen pikkubrodini on uskossa mutta ovat eksyneet suoralta polulta ja toinen pikku broidi on samalla polulla kuin minä olin ennen.

        nykysin en enää häpeä uskoani ja todistustani Herrastani enkä kiellä uskoani niin kuin ennen.

        sitä joskus pikku nappulan koitin itsemurhaa olin n.10v, semmosesta hölmöstä syystä kun en saanut pelata tietokonetta ja sitten otin lihanujan ja meinasin lyödä sillä itseäni päähän mutta onneksi iskä ehtisi ottaa kädestäni kiinni.

        en tiedä olisiko siinä mitään päässyt käymään? mutta hyvä näin!

        kiitoksia Herralle

        yksi synti unohtu mainita ja se oli semmonen, se ei onneksi ikinä toteutunut mutta yritys oli kova eli koitin vikitellä pikkusiskoani sänkypuuhiin kanssani.

        näin jälkeen päin ajateltuna ni pitää olla kiitollinen ettei tämän annettu tapahtua.

        kiitos Herralle


      • jatkoa 5
        jatkoa 4 kirjoitti:

        vanhassa elämässä olin auto kuski pahimmasta päästä eli olin kaahari ja sitä tuli reikä päässä aina laskettua joka paikkaan.

        nämä asiat olen vasta tajunnut jälkeen päin.

        kyllähän Jumala yritti minua vetää jo poikansa puoleen tuolloinkin mutta en kuunnellut vaan paadutin aina itsen yhä kovemmin

        eli juttuja jota minulle on käynyt autojen kanssa kaahailessa

        yhen auton ajoin pikku asfaltti tiellä 130km/h mettään mutta minulle ei käynyt mitään ja ajattelin vain että no ajaa rallikuskitkin mettään

        toisen auton ajoin hiekka tiellä pikkubroidi kyydissä mettään kun piti vähän näyttää pikkuveljelle kuinka ajetaan, eli ajoin 120km/h mettään ei käynyt onneksi mitään minulle ja pikkubrodille kun oli turvavyöt taaskin vaan paadutin itseni enkä välittänyt ja jatkoin synnin tekemistä.

        kolmanne auton ajoin melkin yhen talon seinään mutta onneksi siinä nyt ei käynyt mitään kenellekkään eikä autolle.

        sitten yksi kokemus on semmonen että kokeilin krossi radalla pikku broidin krossi pyörää ja lähdin ajamaan radalla ja se lähtikin käsisät ja meinasi käydä todella pahasti mutta onneksi selvisin parilla pikku naarmulla.
        enkä taaskaan ottanut vaaria tästäkään kerrasta vaan jatkoi synnin tekemistä.

        sitä on ollut enkeleitä matkassa kiitoksia siitä Herralle.

        sitten muuta elämästäni

        tunnustin jo tuolloin "Jeeuksen Kristuksen Herraksi"
        niin sitten ennen kuin lähdin syntielämään joskus 15v niin äitini antoi minulle raamatun lahjaksi
        mutta en ees vilkaussut kuin nopeasti sitä ja sitten piilotin raamattuni pimeinpään nurkkaan mitä kodistani löytyy ja annoin olla siellä sen.

        tämän tein sen takia kuin pienenä aina todistin Jumalasta ja sitten minua ruvettiin kiusaamaan siitä ja tulin samalla koulukiusatuksi eli olen koulukiusattu.

        ja näin rupesin häpeämään uskoani ja Jumalaa ja Jeesusta ulkoisesti mutta en sisäisesti ja kätkin uskoni sisälle syvimpääni ja enkä ikinä todistanut uskostani kenellekkään vaan aina kun joku kysyi niin kielsin uskoni.

        enkä halunnut leimautua hihhuliksi.

        vanhempani on eronnut ja minulla on 2 pikkubroidia ja 1 pikku sisko

        isä, pikku sisko ja toinen pikku brodi ei ole uskossa, äitini ja toinen pikkubrodini on uskossa mutta ovat eksyneet suoralta polulta ja toinen pikku broidi on samalla polulla kuin minä olin ennen.

        nykysin en enää häpeä uskoani ja todistustani Herrastani enkä kiellä uskoani niin kuin ennen.

        sitä joskus pikku nappulan koitin itsemurhaa olin n.10v, semmosesta hölmöstä syystä kun en saanut pelata tietokonetta ja sitten otin lihanujan ja meinasin lyödä sillä itseäni päähän mutta onneksi iskä ehtisi ottaa kädestäni kiinni.

        en tiedä olisiko siinä mitään päässyt käymään? mutta hyvä näin!

        kiitoksia Herralle

        yksi synti unohtu mainita ja se oli semmonen, se ei onneksi ikinä toteutunut mutta yritys oli kova eli koitin vikitellä pikkusiskoani sänkypuuhiin kanssani.

        näin jälkeen päin ajateltuna ni pitää olla kiitollinen ettei tämän annettu tapahtua.

        kiitos Herralle

        yksi juttu mieleen silloin ennen kuin uudistuin uskossa niin, silloi tuli ryypättyä paljon ja näin jälkeen päin tämänkin asian on vasta tajunnu.

        aina kun sitä tuli ryypättyä niin tuota ennen minun elämän käänös hetkeä ja pysädys hetkeä, minulle tuli aina niin kovia krapuloita jotka pahenivat aina vuosi vuodelta että välillä tuntu että kuolen.

        pahimat krapulat kesti 16h enkä pääsyt tona aikana kun sängystä vessaan ja takas.

        yksi krapula oli niin paha että se oli ihan loppu vaiheessa ennen kuin tulin uudestaan uskoon niin minulla heitti niskat todella kovaan lihas jumiin ja sitten kesti kaksi päivää ennen kuin pääsin lääkäriin ja seillä ne joutu laittaa piikin ********** että lihas jumi aukeni oli jotain lihasrelaksantia.

        ei noina pairina päivänä ollut kuin yksi asento jossa pysyt olemaan muuten oli niin huono olo että ei tullut mistään mitään.

        sitä näin jälkeen päin miettii että minkä takia sitä ees joi vaikka aina tuli niin paha olo ja välillä kun krapula oli pahimmillaan niin sitä aina sanoi ei enää ikinä, mutta heti seuraavalla kerralla uudestaan.

        mutta en näistä kovista krapuloistakaan ottanut vaaria

        se on fakta minun kohdallani että sama meno jatkuisi hamaan loppuun asti ja vieläkin, jos ei minulle olisi käynyt niin kuin todistuksena kerroin, koska luulin että kaikki kohdallani on OK ja kaikki tämä on sallittua ja normaalia. vaikka ei ollut.

        niin ja ennen en tuntenut mitään noista mitä tein synniksi vaan luulin että kakki tämä on sallittua ja normaalia vaikka ei ollutkaan.

        ainoa asia mistä tunsin vähän syyllisyyttä oli homostelu ja viimeisen kerran kuin lähdin homostelemaan niin ajattelin näin että ehkäpä Jumala antaa tämän minulle anteeksi ja sitten rupesi tapahtumaan.

        enne uudestaan uskoon tuloani en ees tiennyt mitään eksytyksistä, profetioista ja muista uskon asioista ja kiistoista en tieenyt mitään oppikiistoista ja näistä aiheista josta täälläkin väännetään.


      • jatkoa 6
        jatkoa 5 kirjoitti:

        yksi juttu mieleen silloin ennen kuin uudistuin uskossa niin, silloi tuli ryypättyä paljon ja näin jälkeen päin tämänkin asian on vasta tajunnu.

        aina kun sitä tuli ryypättyä niin tuota ennen minun elämän käänös hetkeä ja pysädys hetkeä, minulle tuli aina niin kovia krapuloita jotka pahenivat aina vuosi vuodelta että välillä tuntu että kuolen.

        pahimat krapulat kesti 16h enkä pääsyt tona aikana kun sängystä vessaan ja takas.

        yksi krapula oli niin paha että se oli ihan loppu vaiheessa ennen kuin tulin uudestaan uskoon niin minulla heitti niskat todella kovaan lihas jumiin ja sitten kesti kaksi päivää ennen kuin pääsin lääkäriin ja seillä ne joutu laittaa piikin ********** että lihas jumi aukeni oli jotain lihasrelaksantia.

        ei noina pairina päivänä ollut kuin yksi asento jossa pysyt olemaan muuten oli niin huono olo että ei tullut mistään mitään.

        sitä näin jälkeen päin miettii että minkä takia sitä ees joi vaikka aina tuli niin paha olo ja välillä kun krapula oli pahimmillaan niin sitä aina sanoi ei enää ikinä, mutta heti seuraavalla kerralla uudestaan.

        mutta en näistä kovista krapuloistakaan ottanut vaaria

        se on fakta minun kohdallani että sama meno jatkuisi hamaan loppuun asti ja vieläkin, jos ei minulle olisi käynyt niin kuin todistuksena kerroin, koska luulin että kaikki kohdallani on OK ja kaikki tämä on sallittua ja normaalia. vaikka ei ollut.

        niin ja ennen en tuntenut mitään noista mitä tein synniksi vaan luulin että kakki tämä on sallittua ja normaalia vaikka ei ollutkaan.

        ainoa asia mistä tunsin vähän syyllisyyttä oli homostelu ja viimeisen kerran kuin lähdin homostelemaan niin ajattelin näin että ehkäpä Jumala antaa tämän minulle anteeksi ja sitten rupesi tapahtumaan.

        enne uudestaan uskoon tuloani en ees tiennyt mitään eksytyksistä, profetioista ja muista uskon asioista ja kiistoista en tieenyt mitään oppikiistoista ja näistä aiheista josta täälläkin väännetään.

        lopuksi muutama kohta raamatusta

        minuun sopii ilmestys kirjan seurakunnista tämä ja tämä on minun tilanne myös tällä hetkellä

        Luku 3:1-6

        1. Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: Näin sanoo Hän, jolla on Jumalan seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekos: sinulla on nimi, että elät. MUTTA OLET KUOLLUT

        2. Herää valvovaan ja vahvista jäljelle jääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemailsillaan: sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalan edessä.

        3. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ota siitä vaari ja tee parannus.
        ellet valvo, minä tulen kuin varas, etkä tiedä, millä hetkellä minä sinut yllätän.

        4. Sinulla on kuitenkin Sardeessa muutamia harvoja, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan. He saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat sen arvoisia.

        5. JOKA VOITTAA, HÄNET NÄIN PUETAAN VALKEIHIN VAATTEISIIN, ENKÄ MINÄ PYYHI POIS HÄNEN NIMEÄÄN ELÄMÄN KIRJASTA, VAAN TUNNUSTAN HÄNEN NIMENSÄ ISÄNI EDESSÄ JA HÄNEN ENKELIENSÄ EDESSÄ.

        6. Jolla on korva, kuulkoon, mitä Henki sanoo seurakunnille.


        ite oon nimennyt uudestaan uskoon tuloni jälkeen vaelustani joko yli tai ali vanhurskaudeksi

        eli ali vanhurskus on jumalattomien syntien tekemistä ja yli vanhurskaus on fariseusten, kirjanoppineiden, omavanhurskasten ja itse itsensäkorottaneiden ihmisten syntejä jotka omissa voimissaan toimivat ilman Jumalan valtuutusta ja lupaa ja jossa Jumala ei ole mukana.

        sitä on tässä n. 3,5 vuoden aikana tullut opittua kantäpään kautta
        myös "vanhurskuden" synnit, kuinka moni tietää täällä mitä nämä ovat?

        sanoohan saarnajakin näin.

        luku 7:16 ja 21

        16. Kaikkea olen tullut näkemään turhina päivinäni: ON HURSKAITA, JOTKA TUHOUTUVAT HURSKAUDESSAAN, ja on jumalalttomia, jotka elävät kauna pahuudessaan.

        21. Maan päällä ei ole niin HURSKASTA IHMISTÄ, että hän tekisi vain HYVÄÄ eikä syntiä.

        niin ja noissa kaikissa kolmessa linkissä on kaikenlaista juttua mitä olen näistä asioista kirjoittanut ketä kiinoostaa.

        siunausta kaikille ja voimia jaksamista vellukseen.


      • jotain vielä
        jatkoa 6 kirjoitti:

        lopuksi muutama kohta raamatusta

        minuun sopii ilmestys kirjan seurakunnista tämä ja tämä on minun tilanne myös tällä hetkellä

        Luku 3:1-6

        1. Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: Näin sanoo Hän, jolla on Jumalan seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekos: sinulla on nimi, että elät. MUTTA OLET KUOLLUT

        2. Herää valvovaan ja vahvista jäljelle jääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemailsillaan: sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalan edessä.

        3. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ota siitä vaari ja tee parannus.
        ellet valvo, minä tulen kuin varas, etkä tiedä, millä hetkellä minä sinut yllätän.

        4. Sinulla on kuitenkin Sardeessa muutamia harvoja, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan. He saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat sen arvoisia.

        5. JOKA VOITTAA, HÄNET NÄIN PUETAAN VALKEIHIN VAATTEISIIN, ENKÄ MINÄ PYYHI POIS HÄNEN NIMEÄÄN ELÄMÄN KIRJASTA, VAAN TUNNUSTAN HÄNEN NIMENSÄ ISÄNI EDESSÄ JA HÄNEN ENKELIENSÄ EDESSÄ.

        6. Jolla on korva, kuulkoon, mitä Henki sanoo seurakunnille.


        ite oon nimennyt uudestaan uskoon tuloni jälkeen vaelustani joko yli tai ali vanhurskaudeksi

        eli ali vanhurskus on jumalattomien syntien tekemistä ja yli vanhurskaus on fariseusten, kirjanoppineiden, omavanhurskasten ja itse itsensäkorottaneiden ihmisten syntejä jotka omissa voimissaan toimivat ilman Jumalan valtuutusta ja lupaa ja jossa Jumala ei ole mukana.

        sitä on tässä n. 3,5 vuoden aikana tullut opittua kantäpään kautta
        myös "vanhurskuden" synnit, kuinka moni tietää täällä mitä nämä ovat?

        sanoohan saarnajakin näin.

        luku 7:16 ja 21

        16. Kaikkea olen tullut näkemään turhina päivinäni: ON HURSKAITA, JOTKA TUHOUTUVAT HURSKAUDESSAAN, ja on jumalalttomia, jotka elävät kauna pahuudessaan.

        21. Maan päällä ei ole niin HURSKASTA IHMISTÄ, että hän tekisi vain HYVÄÄ eikä syntiä.

        niin ja noissa kaikissa kolmessa linkissä on kaikenlaista juttua mitä olen näistä asioista kirjoittanut ketä kiinoostaa.

        siunausta kaikille ja voimia jaksamista vellukseen.

        pitää mainita itsestäni, että en voi, enkä ikinä tule uskomaan kolmiyhteiseen Jumalaan koska raamatun selkeä oppi on että Jumala ei ole kolmiyhteinen.

        mitä te sille voitte jos en usko kolmiyhteiseen jumalaan? ja mitä minä voin sille jos te uskotte kolmiyhteiseen jumalaan?

        kaiken tämän Herra on minulle tehnyt vaikken tunnusta ja usko mihinkään kolmiyhteiseen jumalaan ja tämä ymmärrys on annettu ilman uskoa kolmiyhteiseen jumalaan.

        annetaan Herran ratkaista välillämme tämä kiista, emmehän me näe toisen sisälle, sydämeen ja toisen uskoa saati sitä miten Jumala meidät ja uskomme näkee.

        eihän meillä ole valtaa tuomita toisia.

        eikö?

        sanotaahan raamatussa näin

        Johanneksen Evankeliumista

        Luku 3:17-20 ja 12:44

        12

        44. Jeesus huusi ja sanoi: JOKA USKOO MINUUN, EI USKO MINUUN, VAAN LÄHETTÄJÄÄNI


        Paavalin 1 kirje korinttolaisille

        Luku 12:3

        3. Minä teen siksi teille tiettäväksi, ettei kukaan Jumalan Hengessä puhuva sano: "Jeesus olkoon kirottu", ja ettei kukaan voi sanoa: "Jeesus olkoon Herra"
        muuten kuin Pyhässä hegessä.

        oletteko miettineet, mitä tällä tarkoitetaan?

        lopuksi Johanneksen ensimmäinen kirjeestä

        9. kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, HÄNELLÄ EI OLE JUMALAA. siinä opissa pysyvällä on sekä Isä että Poika.

        10. jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, älkää ottako häntä kotiinne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi.

        11. Joka lausuu hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.

        tässä jokaiselle mietittävää, myös minulle itselleni.

        siunausta jokaiselle ja hyviä jatkoa kaikille.


      • tuli vielä
        jotain vielä kirjoitti:

        pitää mainita itsestäni, että en voi, enkä ikinä tule uskomaan kolmiyhteiseen Jumalaan koska raamatun selkeä oppi on että Jumala ei ole kolmiyhteinen.

        mitä te sille voitte jos en usko kolmiyhteiseen jumalaan? ja mitä minä voin sille jos te uskotte kolmiyhteiseen jumalaan?

        kaiken tämän Herra on minulle tehnyt vaikken tunnusta ja usko mihinkään kolmiyhteiseen jumalaan ja tämä ymmärrys on annettu ilman uskoa kolmiyhteiseen jumalaan.

        annetaan Herran ratkaista välillämme tämä kiista, emmehän me näe toisen sisälle, sydämeen ja toisen uskoa saati sitä miten Jumala meidät ja uskomme näkee.

        eihän meillä ole valtaa tuomita toisia.

        eikö?

        sanotaahan raamatussa näin

        Johanneksen Evankeliumista

        Luku 3:17-20 ja 12:44

        12

        44. Jeesus huusi ja sanoi: JOKA USKOO MINUUN, EI USKO MINUUN, VAAN LÄHETTÄJÄÄNI


        Paavalin 1 kirje korinttolaisille

        Luku 12:3

        3. Minä teen siksi teille tiettäväksi, ettei kukaan Jumalan Hengessä puhuva sano: "Jeesus olkoon kirottu", ja ettei kukaan voi sanoa: "Jeesus olkoon Herra"
        muuten kuin Pyhässä hegessä.

        oletteko miettineet, mitä tällä tarkoitetaan?

        lopuksi Johanneksen ensimmäinen kirjeestä

        9. kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, HÄNELLÄ EI OLE JUMALAA. siinä opissa pysyvällä on sekä Isä että Poika.

        10. jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, älkää ottako häntä kotiinne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi.

        11. Joka lausuu hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.

        tässä jokaiselle mietittävää, myös minulle itselleni.

        siunausta jokaiselle ja hyviä jatkoa kaikille.

        mieleen että tämäkin on minun kokoamani profetia sarja.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10266793

        yksi kohta vielä raamatusta

        luukkaan evankeliumista

        Luku 9:49 ja 50

        49. Silloin Johannes sanoi: opettaja, me näimme erään miehen sinun nimessäsi ajavan ulos riivaajia.
        Me kielsimme häntä, koska hän ei seuraa sinua meidän kanssamme.

        50. Jeesus sanoi hänelle: Älkää kieltäkö.
        Sillä joka ei ole teitä vastaan on puolellanne.

        tässäpä jokaiselle mietittävää.

        siunausta jokaiselle ja hyviä jatkoa kaikille


      • muutama kohta tuli
        tuli vielä kirjoitti:

        mieleen että tämäkin on minun kokoamani profetia sarja.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10266793

        yksi kohta vielä raamatusta

        luukkaan evankeliumista

        Luku 9:49 ja 50

        49. Silloin Johannes sanoi: opettaja, me näimme erään miehen sinun nimessäsi ajavan ulos riivaajia.
        Me kielsimme häntä, koska hän ei seuraa sinua meidän kanssamme.

        50. Jeesus sanoi hänelle: Älkää kieltäkö.
        Sillä joka ei ole teitä vastaan on puolellanne.

        tässäpä jokaiselle mietittävää.

        siunausta jokaiselle ja hyviä jatkoa kaikille

        vielä mieleen.

        Paavalin 1 kirjeestä korinttolaisille.

        Luku 4:5

        5. Älkää siis tuomitko ennenaikaisesti, ennen kuin Herra tulee.
        Hän on saattava valoon pimeyden kätköt ja tuova ilmi sydänten ajatukset.
        Silloin kukin saa kiitoksensa Jumalalta.

        Paavalin kirjeestä roomalaisille

        Luku 14:4 ja 10

        4. Mikä oikeus sinulla on tuomita toisen palvelijaa?
        Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu.
        Hän on kyllä seisova, sillä Herra voi hänet pitää pystyssä.

        10. Miksi tuomitset veljeäsi? tai miksi halveksit veljeäsi?
        Kaikkihan me juodumme Jumalan tuomioistuimen eteen.

        tässäpä jokaiselle mietittävää.

        siunausta jokaiselle ja hyviä jatkoa kaikille


      • niin ja yksi
        muutama kohta tuli kirjoitti:

        vielä mieleen.

        Paavalin 1 kirjeestä korinttolaisille.

        Luku 4:5

        5. Älkää siis tuomitko ennenaikaisesti, ennen kuin Herra tulee.
        Hän on saattava valoon pimeyden kätköt ja tuova ilmi sydänten ajatukset.
        Silloin kukin saa kiitoksensa Jumalalta.

        Paavalin kirjeestä roomalaisille

        Luku 14:4 ja 10

        4. Mikä oikeus sinulla on tuomita toisen palvelijaa?
        Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu.
        Hän on kyllä seisova, sillä Herra voi hänet pitää pystyssä.

        10. Miksi tuomitset veljeäsi? tai miksi halveksit veljeäsi?
        Kaikkihan me juodumme Jumalan tuomioistuimen eteen.

        tässäpä jokaiselle mietittävää.

        siunausta jokaiselle ja hyviä jatkoa kaikille

        juttu tuli vielä mieleen elämästäni!

        en tiedä muista?

        mutta kun rikokseni on mikä on. niin itse ainakin sorrun silloin tällöin siihen että koitan paikata rikostani omilla teoilla vaikka se ei ole mahdollista kun se on yksin armoasta ja yksin uskosta ei teoista.

        mutta tässäkin olen pääsemässä voiton puolelle ja kokonaan eroon tästä omilla teoilla rikokseni paikkaamisesta ja se on taas osalta ajanut siihen että olen itse korottanut itseni ja ottanut valtuudet omiin käsiin kun olen ajatellut että kun saarnaa muille paranusta ehkä näin hyvitän tekoni ja saan Jumalan mieli suosion tai kun maksan kymmenyksiä. mutta näinhän se ei ole.

        ei minun rikostani pysty omilla teoilla paikkaamaan, se on tullut huomattua monta kertaa.

        muutama kohta raamatusta

        Paavalin kirjeestä korittolaiselle

        Luku 1: 16 ja 17

        16. minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima jokaiselle uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.

        17. Siinä näet Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, kuten kirjoitettu on: Vanhurskas on elävä uskosta.

        Luku 10:9-13

        9. Jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, sinä pelastut.

        10. sillä sydämellä uskotaan vanhurskauteen ja suulla tunnustaudutaan pelastukseen.

        11. Sanoohan Raamattu: Ei yksikään, joka häneen uskoo joudu häpeään.

        12.Tässä ei ole eroa juutalaisen ja kreikkalaisen välillä, sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avyksi huutava.

        13. Jokainen, joka huutaa avukseen häntä näet, pelastuu.

        Luku 11:6 ja 32

        6. Jos siis valinta on armosta, se ei ole teoista.
        Muutenhan armo ei enää olisi armo.

        32. Jumala on näet sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

        Paavalin kirjeestä Galatalaisille.

        Luku 3:1-3 ja 10-13

        1. Te älyttömät galatalaiset! kuka on lumonnut teidät, joiden silmien eteen Jeesus Kristus on kuvattu ristiinnaulittuna?

        2. Vain tämän tähdon teiltä tietää: lain teoistako te saitte Hengen vai uskossa kuulemisesta?

        3. Niinkö älyttömiä te olette? Te aloititte Hengessä, omilla teoillako te nyt päätätte?

        10. Ne taas, jotka luottavat lain noudattamiseen, ovat kirouksen alaisia, kuten on kirjoitettu. Kirottu olkoon jokainen, joka ei pidä kaikkea, mitä on kirjoitettu lain kirjassa, niin että hän niitä noudattaa.

        11. Selvää on, ettei kukaan tule vanhurskutetuksi Jumalan edessä lakia noudattamalla, koska "vanhurskas on elävä uskosta"

        12. Mutta laki ei opeta uskon tietä, vaan: "joka ne täyttää, on niistä elävä."

        13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksella tulemalla kiroukseksi meidän sijastamme- kuten on kirjoitettu: Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu-

        tässäpä jokaiselle mietittävää.


      • jatkoa 2
        niin ja yksi kirjoitti:

        juttu tuli vielä mieleen elämästäni!

        en tiedä muista?

        mutta kun rikokseni on mikä on. niin itse ainakin sorrun silloin tällöin siihen että koitan paikata rikostani omilla teoilla vaikka se ei ole mahdollista kun se on yksin armoasta ja yksin uskosta ei teoista.

        mutta tässäkin olen pääsemässä voiton puolelle ja kokonaan eroon tästä omilla teoilla rikokseni paikkaamisesta ja se on taas osalta ajanut siihen että olen itse korottanut itseni ja ottanut valtuudet omiin käsiin kun olen ajatellut että kun saarnaa muille paranusta ehkä näin hyvitän tekoni ja saan Jumalan mieli suosion tai kun maksan kymmenyksiä. mutta näinhän se ei ole.

        ei minun rikostani pysty omilla teoilla paikkaamaan, se on tullut huomattua monta kertaa.

        muutama kohta raamatusta

        Paavalin kirjeestä korittolaiselle

        Luku 1: 16 ja 17

        16. minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima jokaiselle uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.

        17. Siinä näet Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, kuten kirjoitettu on: Vanhurskas on elävä uskosta.

        Luku 10:9-13

        9. Jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, sinä pelastut.

        10. sillä sydämellä uskotaan vanhurskauteen ja suulla tunnustaudutaan pelastukseen.

        11. Sanoohan Raamattu: Ei yksikään, joka häneen uskoo joudu häpeään.

        12.Tässä ei ole eroa juutalaisen ja kreikkalaisen välillä, sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avyksi huutava.

        13. Jokainen, joka huutaa avukseen häntä näet, pelastuu.

        Luku 11:6 ja 32

        6. Jos siis valinta on armosta, se ei ole teoista.
        Muutenhan armo ei enää olisi armo.

        32. Jumala on näet sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

        Paavalin kirjeestä Galatalaisille.

        Luku 3:1-3 ja 10-13

        1. Te älyttömät galatalaiset! kuka on lumonnut teidät, joiden silmien eteen Jeesus Kristus on kuvattu ristiinnaulittuna?

        2. Vain tämän tähdon teiltä tietää: lain teoistako te saitte Hengen vai uskossa kuulemisesta?

        3. Niinkö älyttömiä te olette? Te aloititte Hengessä, omilla teoillako te nyt päätätte?

        10. Ne taas, jotka luottavat lain noudattamiseen, ovat kirouksen alaisia, kuten on kirjoitettu. Kirottu olkoon jokainen, joka ei pidä kaikkea, mitä on kirjoitettu lain kirjassa, niin että hän niitä noudattaa.

        11. Selvää on, ettei kukaan tule vanhurskutetuksi Jumalan edessä lakia noudattamalla, koska "vanhurskas on elävä uskosta"

        12. Mutta laki ei opeta uskon tietä, vaan: "joka ne täyttää, on niistä elävä."

        13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksella tulemalla kiroukseksi meidän sijastamme- kuten on kirjoitettu: Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu-

        tässäpä jokaiselle mietittävää.

        Paavalin 1 kirjeestä korittolaisille

        luku 12:12-27

        12. Kuten ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin.

        13. Me olemme näet kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi [seurakunta] ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita. Me kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä.

        14. Eihän ruumiskaan ole yksi jäsen, vaan niitä on siinä monta.

        15. Jos jalka sanoisi: Koska en ole käsi, en kuulu ruumiiseen, se ei silti olisi ruumiiseen kuulumaton.

        16. Jos korva sanoisi: Koska en ole silmä, en kuulu ruumiiseen, se ei silti olisi ruumiiseen kuulumaton.

        17. Jos koko ruumis olisi silmänä, missä sitten olisi kuulo? jos taas kokonaan kuulona, missä olisi silloin hajuaisti?

        18. Jumala on asettanut jäsenet, kunkin niistä, ruumiiseen niin kuin on tahtonut.

        19. Jos ne kaikki olisivat yhtenä jäsenenä, missä sitten ruumis olisi?

        20. Nytpä jäseniä onkin monta ja vain yksi ruumis.

        21. silmä ei saata sanoa kädelle: En tarvitse sinua, eikä pää jaloille: en tarvitse teitä.

        22. Päin vastoin, juuri ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät heikoimmilta, ovat välttämättömiä.

        23. Ne ruumiiin jäsenet, jotka meistä eivät ole erityisen arvokkaita, me verhoamme sitä huolellisemmin. Ne, joita häpeämme, me sitä häveliäämmin peitämmme.

        24. Ne taas, joita emme häpeä, eivät sitä tarvitse. Jumala on näet liittänyt ruumiin yhteen siten, että on antanut halvempiarvoisille suuremman kunnian,

        25. ettei ruumiissa olisi eripuraisuutta, van jäsenet pitäisivät yhtäläistä huolta toisistaan.

        26. Jo yksi jäsen kärsii, niin kaikki jäsenet kärsivät sen kanssa, ja jos yksi jäsen saa kunniaa, niin kaikki jäsenet iloitsevat sen kanssa.

        27. Te olette Kristuksen [seurakunta] ruumis ja kukin osaltanne hänen jäseniään.

        Pietarin 1 kirjeestä

        Luku 4:17

        17. Aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta. Jos se alkaa ensiksi meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät usko evankeliumia ja ole sille kuuliaisia.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 7:21-23

        21.Ei jokainen, joka sanoo minulle: Herra, Herra!, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se joka tekee taivaassa olevan Isäni tahdon.

        22.Moni sanoo minulle sinä päivänä:
        Herra, Herra, emmekö me sinun nimessäsi ennustaneet, sinun nimessäsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimessäsi tehneet monta voimatekoa?

        23.Silloin minä julistan heille: En ole koskaan teitä tuntenut. Menkää pois minun luotani, te laittomuuden tekijät.

        Apostolien teoista

        luku 17:30

        30. Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on suvainnut, mutta nyt hän tekee tietäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä PARANNUS.

        Tässäpä jokaiselle mietittävää

        siunausta kaikille, voimia, ja jaksamista vellukseen.
        hyviä jatkoja kaikille.

        ehkä joskus tavataan?


      • riipituoliin!
        jatkoa 2 kirjoitti:

        Paavalin 1 kirjeestä korittolaisille

        luku 12:12-27

        12. Kuten ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin.

        13. Me olemme näet kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi [seurakunta] ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita. Me kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä.

        14. Eihän ruumiskaan ole yksi jäsen, vaan niitä on siinä monta.

        15. Jos jalka sanoisi: Koska en ole käsi, en kuulu ruumiiseen, se ei silti olisi ruumiiseen kuulumaton.

        16. Jos korva sanoisi: Koska en ole silmä, en kuulu ruumiiseen, se ei silti olisi ruumiiseen kuulumaton.

        17. Jos koko ruumis olisi silmänä, missä sitten olisi kuulo? jos taas kokonaan kuulona, missä olisi silloin hajuaisti?

        18. Jumala on asettanut jäsenet, kunkin niistä, ruumiiseen niin kuin on tahtonut.

        19. Jos ne kaikki olisivat yhtenä jäsenenä, missä sitten ruumis olisi?

        20. Nytpä jäseniä onkin monta ja vain yksi ruumis.

        21. silmä ei saata sanoa kädelle: En tarvitse sinua, eikä pää jaloille: en tarvitse teitä.

        22. Päin vastoin, juuri ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät heikoimmilta, ovat välttämättömiä.

        23. Ne ruumiiin jäsenet, jotka meistä eivät ole erityisen arvokkaita, me verhoamme sitä huolellisemmin. Ne, joita häpeämme, me sitä häveliäämmin peitämmme.

        24. Ne taas, joita emme häpeä, eivät sitä tarvitse. Jumala on näet liittänyt ruumiin yhteen siten, että on antanut halvempiarvoisille suuremman kunnian,

        25. ettei ruumiissa olisi eripuraisuutta, van jäsenet pitäisivät yhtäläistä huolta toisistaan.

        26. Jo yksi jäsen kärsii, niin kaikki jäsenet kärsivät sen kanssa, ja jos yksi jäsen saa kunniaa, niin kaikki jäsenet iloitsevat sen kanssa.

        27. Te olette Kristuksen [seurakunta] ruumis ja kukin osaltanne hänen jäseniään.

        Pietarin 1 kirjeestä

        Luku 4:17

        17. Aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta. Jos se alkaa ensiksi meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät usko evankeliumia ja ole sille kuuliaisia.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 7:21-23

        21.Ei jokainen, joka sanoo minulle: Herra, Herra!, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se joka tekee taivaassa olevan Isäni tahdon.

        22.Moni sanoo minulle sinä päivänä:
        Herra, Herra, emmekö me sinun nimessäsi ennustaneet, sinun nimessäsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimessäsi tehneet monta voimatekoa?

        23.Silloin minä julistan heille: En ole koskaan teitä tuntenut. Menkää pois minun luotani, te laittomuuden tekijät.

        Apostolien teoista

        luku 17:30

        30. Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on suvainnut, mutta nyt hän tekee tietäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä PARANNUS.

        Tässäpä jokaiselle mietittävää

        siunausta kaikille, voimia, ja jaksamista vellukseen.
        hyviä jatkoja kaikille.

        ehkä joskus tavataan?

        Kyllä.... On sekin eräs tapa, että julistaa rippiä elämästään netissä?
        Ehkä sitäkin sitten joskus katuu? Kaikkia kun ei kiinnosta katsella toisten tunkioita`Sitä varten on sielunhoitajat, papit, jne.


      • kiitos vastauksesta
        riipituoliin! kirjoitti:

        Kyllä.... On sekin eräs tapa, että julistaa rippiä elämästään netissä?
        Ehkä sitäkin sitten joskus katuu? Kaikkia kun ei kiinnosta katsella toisten tunkioita`Sitä varten on sielunhoitajat, papit, jne.

        olet ensimmäinen ihminen joka sanoo asian suoraan, niin kuin asia on

        tätä olen miettinytkin että onko asia näin myös Jumalan silmissä?

        mutta taitaa olla näin?

        sitä tulee välillä miettittyä että minulla ei taida olla osaa ja arpaa enää mihinkään vaan olen pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa!

        "Kaikkia kun ei kiinnosta katsella toisten tunkioita=OLET TUNKIO`Sitä varten on sielunhoitajat, papit, jne. "

        mikset saman tien sanonut että voisit mennä psykiatrille?(papit ja sielunhoitajat mitään osaa ja tiedä)
        ja
        mikset suoraan sanonut että sinut voi heittää tunkiolle kun sinne sinä kuulut kun olet käynyt mauttomaksi?

        miksi mielistelit minun kohdalla etkä sanonut tätä suoraan?

        sanotaahan raamatussa näin ja näin se on kai minunkin kohdalla?

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 5:13

        13. Te olette maan suola. Jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi?
        se ei kelpaa muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

        Kirjeestä Hebrealaisille

        luku 6:4-6

        4. uudistuva parannus on mahdoton niiden kohdalla, jotka kerran ovat tulleet valistetuiksi ja maistaneet taivaalista lahjaa, päässeet osallisiksi pyhästä Hengestä,

        5. maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailman voimia,

        6. ja ovat sitten luopuneet. He näet uudestaan ristiinnaulitsevat Jumalan pojan ja häntä julkisesti häpäisevät.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 12:32

        32. Jos joku sanoo jotakin Ihmisen poikaa vastaan, se annetaan hänelle anteeksi, mutta joka puhuu Pyhää Henkeä vastaan, sitä ei anneta hänelle anteeksi tässä maailmassa eikä tulevassa.

        ehkä minun osani onkin sama kuin juudaksen ja minusta on yhä enemmän ruvennut tuntumaan siltä että olen ilmestys kirjan peto, väärä profeetta tai itse antkristus

        mutta jokaisella on osansa joko hyvässä tai pahassa, muistakaa tämä.


      • Siunausta ja voimaa!
        kiitos vastauksesta kirjoitti:

        olet ensimmäinen ihminen joka sanoo asian suoraan, niin kuin asia on

        tätä olen miettinytkin että onko asia näin myös Jumalan silmissä?

        mutta taitaa olla näin?

        sitä tulee välillä miettittyä että minulla ei taida olla osaa ja arpaa enää mihinkään vaan olen pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa!

        "Kaikkia kun ei kiinnosta katsella toisten tunkioita=OLET TUNKIO`Sitä varten on sielunhoitajat, papit, jne. "

        mikset saman tien sanonut että voisit mennä psykiatrille?(papit ja sielunhoitajat mitään osaa ja tiedä)
        ja
        mikset suoraan sanonut että sinut voi heittää tunkiolle kun sinne sinä kuulut kun olet käynyt mauttomaksi?

        miksi mielistelit minun kohdalla etkä sanonut tätä suoraan?

        sanotaahan raamatussa näin ja näin se on kai minunkin kohdalla?

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 5:13

        13. Te olette maan suola. Jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi?
        se ei kelpaa muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

        Kirjeestä Hebrealaisille

        luku 6:4-6

        4. uudistuva parannus on mahdoton niiden kohdalla, jotka kerran ovat tulleet valistetuiksi ja maistaneet taivaalista lahjaa, päässeet osallisiksi pyhästä Hengestä,

        5. maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailman voimia,

        6. ja ovat sitten luopuneet. He näet uudestaan ristiinnaulitsevat Jumalan pojan ja häntä julkisesti häpäisevät.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 12:32

        32. Jos joku sanoo jotakin Ihmisen poikaa vastaan, se annetaan hänelle anteeksi, mutta joka puhuu Pyhää Henkeä vastaan, sitä ei anneta hänelle anteeksi tässä maailmassa eikä tulevassa.

        ehkä minun osani onkin sama kuin juudaksen ja minusta on yhä enemmän ruvennut tuntumaan siltä että olen ilmestys kirjan peto, väärä profeetta tai itse antkristus

        mutta jokaisella on osansa joko hyvässä tai pahassa, muistakaa tämä.

        Valitettavasti ihan hyvä ajatus taisi tulla väärinkäsityksen piiriin? Kommentoija on tarkoittanut ihan hyvää? Sitä, että....

        Ihan yleisellä tasolla arvioiden on niin, etteivät ihmisten privaatit ja yksityiskohtaisen syntien tunnustamiset ole globaalin foorumin asioita?

        Toki niin saa tehdä? Mutta moni sittemmin huomaa, ettei se ollut "viisasta" ?

        Vaikka tämä nettiaika ja nykymedia onkin sellaista, että ikäänkuin "kaikkien yksityisimmätkin asiat ja synnit" olisivat kuin yleistä tuotetta, riistaakin - jota toiset sitten jauhavat aj pureskelevat.... nauravat ja herjaavat, jne, jne -- niin on myös toinen puoli? Mikä? Se, että
        - on asioita, joita voi ja tulee kohtuudella julkisesti kirjoittaa.... ja
        - on asioita, joissa tulee viisaasti suojata omaa yksityistä elämäänsä.

        Tämä oli ilmeisesti se ydin? Kun on monia syväkin ongelmia, asioita, on oikeus etsiä sellaista tasoa, jossa voi luottamuksella ja kunnioitettuna IHMISENÄ saada tukea ja apua. Ymmärrystä ja kuuntelijaa.

        Yleinen nettipalsta ei voi olla sielunhoitopalsta. Se on arveluttava ajatuskin.

        Toki, jokainen saa kirjoittaa.... mutta kaikkia ei vedä lukea kaikkea sitä mitä per-kele on ihmiselle tehnyt. Ne asiat ovat se "tunkio" - ei IHMINEN.

        Jeesus ei lytännyt katuvaa syntistä, Hän aina armahti nöyrtyvää, sanoi:
        "mene äläkä vastedes syntiä tee.". Ja Hän armahti ryöväriä, Hän armahti Saulus Tarsolaista... joka sanoi "... Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntuisiä pelastamaan - joista minö olen suurin.." ( 1 Tim 1:15)

        Siis - "suurimman syntisen" tittelin ottanut Paavali on oiva esimerkki Jumalan SUURESTA armosta ja avusta, Jeesuksen kautta.

        Tämä voima riittää, ja kasvattaa! ( Tiit 2:11-14)

        Eli, kaikkea Jumalan siunausta ja hyvyyttä varmasti KAIKKI rukoilevat Sinulle.

        Nyt on katsottava eteenpäin! Herra tekee uutta! Unohduksen meren rannalla ei tule onkia....


      • kiitoksia sinulle
        Siunausta ja voimaa! kirjoitti:

        Valitettavasti ihan hyvä ajatus taisi tulla väärinkäsityksen piiriin? Kommentoija on tarkoittanut ihan hyvää? Sitä, että....

        Ihan yleisellä tasolla arvioiden on niin, etteivät ihmisten privaatit ja yksityiskohtaisen syntien tunnustamiset ole globaalin foorumin asioita?

        Toki niin saa tehdä? Mutta moni sittemmin huomaa, ettei se ollut "viisasta" ?

        Vaikka tämä nettiaika ja nykymedia onkin sellaista, että ikäänkuin "kaikkien yksityisimmätkin asiat ja synnit" olisivat kuin yleistä tuotetta, riistaakin - jota toiset sitten jauhavat aj pureskelevat.... nauravat ja herjaavat, jne, jne -- niin on myös toinen puoli? Mikä? Se, että
        - on asioita, joita voi ja tulee kohtuudella julkisesti kirjoittaa.... ja
        - on asioita, joissa tulee viisaasti suojata omaa yksityistä elämäänsä.

        Tämä oli ilmeisesti se ydin? Kun on monia syväkin ongelmia, asioita, on oikeus etsiä sellaista tasoa, jossa voi luottamuksella ja kunnioitettuna IHMISENÄ saada tukea ja apua. Ymmärrystä ja kuuntelijaa.

        Yleinen nettipalsta ei voi olla sielunhoitopalsta. Se on arveluttava ajatuskin.

        Toki, jokainen saa kirjoittaa.... mutta kaikkia ei vedä lukea kaikkea sitä mitä per-kele on ihmiselle tehnyt. Ne asiat ovat se "tunkio" - ei IHMINEN.

        Jeesus ei lytännyt katuvaa syntistä, Hän aina armahti nöyrtyvää, sanoi:
        "mene äläkä vastedes syntiä tee.". Ja Hän armahti ryöväriä, Hän armahti Saulus Tarsolaista... joka sanoi "... Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntuisiä pelastamaan - joista minö olen suurin.." ( 1 Tim 1:15)

        Siis - "suurimman syntisen" tittelin ottanut Paavali on oiva esimerkki Jumalan SUURESTA armosta ja avusta, Jeesuksen kautta.

        Tämä voima riittää, ja kasvattaa! ( Tiit 2:11-14)

        Eli, kaikkea Jumalan siunausta ja hyvyyttä varmasti KAIKKI rukoilevat Sinulle.

        Nyt on katsottava eteenpäin! Herra tekee uutta! Unohduksen meren rannalla ei tule onkia....

        hyvästä kirjoituksesta, näinhän se asia on.

        "Valitettavasti ihan hyvä ajatus taisi tulla väärinkäsityksen piiriin? Kommentoija on tarkoittanut ihan hyvää? Sitä, että...."

        ANTEEKSI tästä, minulla vaa meinaa joskus kun tilaanteeni on tämä mikä on niin mennä hermot ja sitten tulee näitä ylilyöntejä, kun sitä tulee miettittyä välillä että ehkäpä tämä kaikki minun kohdalla loppuukin häpeässä?
        ja sitä että miksi minulle on annettu käydä tapahtua tämä kaikki, mitä minulle on käynyt?

        eikö olisi ollut helpompaa tietä? tai miksi vaellustani ei käännetty jo aikaisemmin vasta kun täällä?

        kukapa näihin osaa meistä vastata?

        sitten ikään kuin rupeaa välillä etsimään ihmisiltä vastausta toista painostamallla, vaikka eihän se näin pitäisi olla. et ollut ensimmäinen uhrini tässä asiassa mutta tässäkin asiassa olen pääsemässä voiton puolelle ja eroon.

        eikä myös saisi napista niin kin minä, no tästäkin olen pääsemässä eroon.

        väillä minulle tulee itsestäni mieleen israelin vaellus erämaassa, kun kansa rupesi napisemaan että eikö meillä egyptissä ollut kaikki hyvin? ja nyt me kuolemme tänne erämaahan?

        anteeksi napisemisesta että juoduitte kuulemaan sitä, mutta ehkä se on joskus hyvä puhua näistä asiosta jollekkin mutta ei tämmönen yleinen keskustelu palsta tosiaan taida olla paras vaihtoehto?

        mutta sanotaahan raamtussa näin

        Paavalin kirjeestä roomalaisille

        Luku 8:24 ja 25

        24. Me olemme toivossa pelastettuja.
        täyttyneeksi nähty toivo ei tietenkään ole toivo.
        kuinka kukaan toivoo, sitä minkä näkee?

        25. Mutta jos toivomme, mitä emme näe, me myös odotamme, mitä emme näe, me myös odotamme sitä kärsivällisesti.

        kyllä näin on tehtävä kun sanot

        "Nyt on katsottava eteenpäin! Herra tekee uutta! Unohduksen meren rannalla ei tule onkia.... "

        Eli, kaikkea Jumalan siunausta ja hyvyyttä teille.

        kiitoksia siitä että jaoitte asiani. voiko tämmösestä asiasta ees kiittää?


      • m-l h
        kiitoksia sinulle kirjoitti:

        hyvästä kirjoituksesta, näinhän se asia on.

        "Valitettavasti ihan hyvä ajatus taisi tulla väärinkäsityksen piiriin? Kommentoija on tarkoittanut ihan hyvää? Sitä, että...."

        ANTEEKSI tästä, minulla vaa meinaa joskus kun tilaanteeni on tämä mikä on niin mennä hermot ja sitten tulee näitä ylilyöntejä, kun sitä tulee miettittyä välillä että ehkäpä tämä kaikki minun kohdalla loppuukin häpeässä?
        ja sitä että miksi minulle on annettu käydä tapahtua tämä kaikki, mitä minulle on käynyt?

        eikö olisi ollut helpompaa tietä? tai miksi vaellustani ei käännetty jo aikaisemmin vasta kun täällä?

        kukapa näihin osaa meistä vastata?

        sitten ikään kuin rupeaa välillä etsimään ihmisiltä vastausta toista painostamallla, vaikka eihän se näin pitäisi olla. et ollut ensimmäinen uhrini tässä asiassa mutta tässäkin asiassa olen pääsemässä voiton puolelle ja eroon.

        eikä myös saisi napista niin kin minä, no tästäkin olen pääsemässä eroon.

        väillä minulle tulee itsestäni mieleen israelin vaellus erämaassa, kun kansa rupesi napisemaan että eikö meillä egyptissä ollut kaikki hyvin? ja nyt me kuolemme tänne erämaahan?

        anteeksi napisemisesta että juoduitte kuulemaan sitä, mutta ehkä se on joskus hyvä puhua näistä asiosta jollekkin mutta ei tämmönen yleinen keskustelu palsta tosiaan taida olla paras vaihtoehto?

        mutta sanotaahan raamtussa näin

        Paavalin kirjeestä roomalaisille

        Luku 8:24 ja 25

        24. Me olemme toivossa pelastettuja.
        täyttyneeksi nähty toivo ei tietenkään ole toivo.
        kuinka kukaan toivoo, sitä minkä näkee?

        25. Mutta jos toivomme, mitä emme näe, me myös odotamme, mitä emme näe, me myös odotamme sitä kärsivällisesti.

        kyllä näin on tehtävä kun sanot

        "Nyt on katsottava eteenpäin! Herra tekee uutta! Unohduksen meren rannalla ei tule onkia.... "

        Eli, kaikkea Jumalan siunausta ja hyvyyttä teille.

        kiitoksia siitä että jaoitte asiani. voiko tämmösestä asiasta ees kiittää?

        Ole turvallisella mielellä!

        Kyllä Herra pitää Sinusta huolta, kun Häntä tahdot seurata!

        Emem aina ymmärrä, miksi joudumme kokemaan ahdistusta, kärsimystä, epätoivoa... mutta se siinä on hyvä, että hätä ajaa meitä Herran luokse!

        Ja saamme Häneltä voimaa ja viisautta, huomaamme, että
        olemme Hänelel rakkaat. Hän välittää, niinkuin Hyvä Paimen, lampaistaan,
        niistäkin, joita susi on koettanut saaliikseen!

        Sinulle nämä sanat.

        Joh 10:27-30, Room 8: 31-39 ja Ps 91

        Tartu lujasti Herran käteen, Hänen Sanaansa! Olet Hänelle arvokas, ja se riittää!
        Hän rakasti niin paljon, että kuoli tuskallisen ristinkuoleman... siinä se hinta!

        Herra tekee uutta! Ja kääntää kaiken pahankin palvelemaan hyvää!


      • terve taas
        m-l h kirjoitti:

        Ole turvallisella mielellä!

        Kyllä Herra pitää Sinusta huolta, kun Häntä tahdot seurata!

        Emem aina ymmärrä, miksi joudumme kokemaan ahdistusta, kärsimystä, epätoivoa... mutta se siinä on hyvä, että hätä ajaa meitä Herran luokse!

        Ja saamme Häneltä voimaa ja viisautta, huomaamme, että
        olemme Hänelel rakkaat. Hän välittää, niinkuin Hyvä Paimen, lampaistaan,
        niistäkin, joita susi on koettanut saaliikseen!

        Sinulle nämä sanat.

        Joh 10:27-30, Room 8: 31-39 ja Ps 91

        Tartu lujasti Herran käteen, Hänen Sanaansa! Olet Hänelle arvokas, ja se riittää!
        Hän rakasti niin paljon, että kuoli tuskallisen ristinkuoleman... siinä se hinta!

        Herra tekee uutta! Ja kääntää kaiken pahankin palvelemaan hyvää!

        luin tässä raamattua ja mietin ja rukoilin asioista ja paljonpa minulle selvisikin tilanteestani.

        tunnen että olen teille vielä tämän selityksen velkaa, mikä osin on ajannut minut tämmöseen käyttäytymiseen ja tilanteeseen.

        lainaus alkuun yhestä keskustelusta jossa joku sanoo minulle näin.

        "Sinä kerrot nöyrästi olevasi vielä opetuslapsi, mutta et ole olevinasi Herran luottoystävä.
        Jeesus sanoo, että he, jotka pitävät Hänen Sanansa, ovat Hänen ystäviään.
        Uskon merkki on se, että ei korota itseään."

        näinhän se on ollut tähän asti, "en ole halunnut ottaa" Jeesusta Kristusta elämääni sen takia kun olen niin syntinen ja olen ajatellut että en ole pelastuksen arvonen enää ja Kristuksen arvonen ja tämän arvonen mitä minulle on Jumala tehnyt.

        ja olen ajatellut että onhan maailmassa tuhansia parempia ihmisiä kuin minä jotka olisivat minun sijastani ansainneet armon ja tämän osalleen tapahtuvaksi, eikä minulle ja miksi minä olen tämmän ansainnut pahuudellani?
        mutta samalla tähän myös kysymyksesi että mitä pahaa tein pienenä että minua kohtasi kaikki tämä?

        eli kaikki onkin ollut minun kohdallani niin että olenkin työntänyt Jumalan poikaa Jeesusta Kristusta pois luotani enkä päästänyt lähelleni rikokseni tähden ja olenkin ollut "vihainen" ja "katkera" Jumalalle että minulle on tehty hyvin ja käynyt hyvin ja monelle muulle ei ole ja näin olen kieltänyt Herrani samalla lailla kuin pietari!

        tässäpä olisikin jokaisen syytä mennä itseensä ja tutkia ettei vaan kukaan ole Jumalalle "vihainen" ja "katkera"?

        vaan hyväksyy Jumalalta sen mikä on tullut omaksi osaksi eikä juokse karkuun niin kuin minä ja eikä tahdo ottaa tätä kaikkea vastaan!

        eikä hae ennenaikaista tuomiota itselleen niin kuin minä!

        muutama kohta osui raamatusta silmiini

        tässäpä nämä

        sanoohan pietarikin aluksi näin ja sitten vielä kieltää Jeesuksen

        Luukkaan evankeliumista

        Luku 5:8

        8. Sen nähdessään Simon Pietari lankesi jeesuksen polvien eteen ja sanoi:
        "mene POIS minun luotani, Herra, sillä minä olen SYNTINEN ihminen.

        22:60-62

        60. Mutta Pietari sanoi: Mies, en ymmärrä, mitä sanot. siinä samassa, hänen vielä puhuessaan, kukko lauloi.

        61. Herra kääntyi ja katsoi Pietariin.
        Niin Pietari muisti, että Herra oli sanonut: Ennen kuin kukko tänään laulaa sinä kiellät minut kolmesti.

        62. Hän meni ulos ja itki KATKERASTI.

        sitten Joonan taupaus

        Luku 1:3

        3. Mutta Joona päätti paeta Herran edestä Tarsiiseen.
        Hän meni rannikolle Jaafoon ja löysi laivan, joka oli lähdössä Tarsiiseen.
        Maksettuaan laivamaksun Joona astui siihen mennäkseen heidän kanssaan Tarsiiseen, pois Herran kasvojen edestä.

        4:1-4 ja 9-11

        1. Joona pahastui tästä kuitenkin kovin ja hän vihastui.

        2. Hän rukoili Herraa: Voi Herra! enkö minä sitä sanonut, kun olin vielä omassa maassani?
        Siksihän minä ensin lähdin pakenemaan Tarsiiseen.
        Minä näet tiesin, että sinä olet armahtava ja laupias Jumala, pitkämielinen ja armosta rikas, ja että sinä säälit pahaa kärsiviä.

        3.Nyt Herra, ota minun henkeni, sillä kuolema on minulle parempi kuin elämä.

        4. Herra kysyi Joonalta: Onko vihastumisesi oikea?

        9. Jumala sanoi Joonalle: Onko vihastumisesi riisinikasvin tähden oikea?
        Tämä vastasi: Oikea on vihastumiseni kuolemaan asti.

        10. Niin Herra sanoi: Sinä olet pahoillasi risiini kasvista, josta et ole nähnyt vaivaa, jota et ole kasvattanut, ja joka yhden yön lapsena yntyi ja yhden yön lapsena kuoli.

        11. Enkö minä siis säälisi Niiniveä, suurta kaupunkia. Siinä on enenmmän kuin 120.000 ihmistä, jotka eivät tiedä kumpi käsi on oikea, kumpi vasen, ja lisäksi paljon eläimiä.

        mitäpä vastasi Mooses Herralle ennen kuin astui tehtäväänsä?

        2 Mooseksen kirja

        luku 3:11 ja 4:13

        11. Mutta Mooses sanoi: Jumalalle:
        Mikä minä olen menemään faraon luo ja viemään israelilaisia pois egyptistä?

        4

        13. Mutta Mooses sanoi: Herra, lähetä joku muu, jonka näet hyväksi!

        tässäpä jokaiselle mietittävää

        hyviä jatkoja kaikille


      • yksi kohta unohtu
        terve taas kirjoitti:

        luin tässä raamattua ja mietin ja rukoilin asioista ja paljonpa minulle selvisikin tilanteestani.

        tunnen että olen teille vielä tämän selityksen velkaa, mikä osin on ajannut minut tämmöseen käyttäytymiseen ja tilanteeseen.

        lainaus alkuun yhestä keskustelusta jossa joku sanoo minulle näin.

        "Sinä kerrot nöyrästi olevasi vielä opetuslapsi, mutta et ole olevinasi Herran luottoystävä.
        Jeesus sanoo, että he, jotka pitävät Hänen Sanansa, ovat Hänen ystäviään.
        Uskon merkki on se, että ei korota itseään."

        näinhän se on ollut tähän asti, "en ole halunnut ottaa" Jeesusta Kristusta elämääni sen takia kun olen niin syntinen ja olen ajatellut että en ole pelastuksen arvonen enää ja Kristuksen arvonen ja tämän arvonen mitä minulle on Jumala tehnyt.

        ja olen ajatellut että onhan maailmassa tuhansia parempia ihmisiä kuin minä jotka olisivat minun sijastani ansainneet armon ja tämän osalleen tapahtuvaksi, eikä minulle ja miksi minä olen tämmän ansainnut pahuudellani?
        mutta samalla tähän myös kysymyksesi että mitä pahaa tein pienenä että minua kohtasi kaikki tämä?

        eli kaikki onkin ollut minun kohdallani niin että olenkin työntänyt Jumalan poikaa Jeesusta Kristusta pois luotani enkä päästänyt lähelleni rikokseni tähden ja olenkin ollut "vihainen" ja "katkera" Jumalalle että minulle on tehty hyvin ja käynyt hyvin ja monelle muulle ei ole ja näin olen kieltänyt Herrani samalla lailla kuin pietari!

        tässäpä olisikin jokaisen syytä mennä itseensä ja tutkia ettei vaan kukaan ole Jumalalle "vihainen" ja "katkera"?

        vaan hyväksyy Jumalalta sen mikä on tullut omaksi osaksi eikä juokse karkuun niin kuin minä ja eikä tahdo ottaa tätä kaikkea vastaan!

        eikä hae ennenaikaista tuomiota itselleen niin kuin minä!

        muutama kohta osui raamatusta silmiini

        tässäpä nämä

        sanoohan pietarikin aluksi näin ja sitten vielä kieltää Jeesuksen

        Luukkaan evankeliumista

        Luku 5:8

        8. Sen nähdessään Simon Pietari lankesi jeesuksen polvien eteen ja sanoi:
        "mene POIS minun luotani, Herra, sillä minä olen SYNTINEN ihminen.

        22:60-62

        60. Mutta Pietari sanoi: Mies, en ymmärrä, mitä sanot. siinä samassa, hänen vielä puhuessaan, kukko lauloi.

        61. Herra kääntyi ja katsoi Pietariin.
        Niin Pietari muisti, että Herra oli sanonut: Ennen kuin kukko tänään laulaa sinä kiellät minut kolmesti.

        62. Hän meni ulos ja itki KATKERASTI.

        sitten Joonan taupaus

        Luku 1:3

        3. Mutta Joona päätti paeta Herran edestä Tarsiiseen.
        Hän meni rannikolle Jaafoon ja löysi laivan, joka oli lähdössä Tarsiiseen.
        Maksettuaan laivamaksun Joona astui siihen mennäkseen heidän kanssaan Tarsiiseen, pois Herran kasvojen edestä.

        4:1-4 ja 9-11

        1. Joona pahastui tästä kuitenkin kovin ja hän vihastui.

        2. Hän rukoili Herraa: Voi Herra! enkö minä sitä sanonut, kun olin vielä omassa maassani?
        Siksihän minä ensin lähdin pakenemaan Tarsiiseen.
        Minä näet tiesin, että sinä olet armahtava ja laupias Jumala, pitkämielinen ja armosta rikas, ja että sinä säälit pahaa kärsiviä.

        3.Nyt Herra, ota minun henkeni, sillä kuolema on minulle parempi kuin elämä.

        4. Herra kysyi Joonalta: Onko vihastumisesi oikea?

        9. Jumala sanoi Joonalle: Onko vihastumisesi riisinikasvin tähden oikea?
        Tämä vastasi: Oikea on vihastumiseni kuolemaan asti.

        10. Niin Herra sanoi: Sinä olet pahoillasi risiini kasvista, josta et ole nähnyt vaivaa, jota et ole kasvattanut, ja joka yhden yön lapsena yntyi ja yhden yön lapsena kuoli.

        11. Enkö minä siis säälisi Niiniveä, suurta kaupunkia. Siinä on enenmmän kuin 120.000 ihmistä, jotka eivät tiedä kumpi käsi on oikea, kumpi vasen, ja lisäksi paljon eläimiä.

        mitäpä vastasi Mooses Herralle ennen kuin astui tehtäväänsä?

        2 Mooseksen kirja

        luku 3:11 ja 4:13

        11. Mutta Mooses sanoi: Jumalalle:
        Mikä minä olen menemään faraon luo ja viemään israelilaisia pois egyptistä?

        4

        13. Mutta Mooses sanoi: Herra, lähetä joku muu, jonka näet hyväksi!

        tässäpä jokaiselle mietittävää

        hyviä jatkoja kaikille

        Markuksen evankeliumista

        luku 16:14 ja 16

        14. Jeesus ilmestyi vihdoin myös niille yhdelletoista heidän ollessaan aterialla.
        Hän nuhteli heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet ylösnousseena.

        16. uskoon tullut ja kastettu ona pelastuva, mutta epäuskoisena pysynyt tuomitaan kadotukseen.

        tässä jokaiselle mietittävää.

        siunausta kaikille


      • tähän ketjuun
        yksi kohta unohtu kirjoitti:

        Markuksen evankeliumista

        luku 16:14 ja 16

        14. Jeesus ilmestyi vihdoin myös niille yhdelletoista heidän ollessaan aterialla.
        Hän nuhteli heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet ylösnousseena.

        16. uskoon tullut ja kastettu ona pelastuva, mutta epäuskoisena pysynyt tuomitaan kadotukseen.

        tässä jokaiselle mietittävää.

        siunausta kaikille

        voisi lisätä vielä tämän keskustelun, jokaisen olisi syytä lukea tämä ketju!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10280091


      • yhen toisenkin

      • tuli vielä mieleen
        yhen toisenkin kirjoitti:

        ketjun voisi lisätä tähän, mielenkiintoista luettavaa, olen tässäkin ketjussa ottanut kantaa asioihin tunnistatte varmaan minut sieltä?

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9409555

        olen myös aikoinaan tuonut tämän näyn tänne luettavaksi!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9575262

        se että jos lukee kaikki laittamani linkit tässä ketjussa.
        jossa olen kirjoittanut, niin näkee minun kehitykseni ja velukseni.

        mutta se on aika aikaa vievää, mutta ehkä tutkimisen arvoista?

        siunausta kaikille ja hyviä jatkoja kaikille.


      • yksi ketju

      • muutma kohta
        yksi ketju kirjoitti:

        unohtu tämäkin on minun alottama ketju!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8201329

        tui vielä raamatusta mieleen kun sitä on nytten tullut luettua.

        Luuk.6:40

        40. Opetuslapsi ei ole opettajaansa parempi. TÄYSIN OPPINEENA KUKIN ON OPETAJANSA VEROINEN.

        Hebr.5:12-14

        12. Vaikka teidän olisi jo aika OLLA OPETTAJIA, te olette jälleen sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan SANAN ALKEITA JA PERUSASIOITA. Te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ette vahvaa ruokaa.

        13. Sillä jokainen maitoa nauttiva on KOKEMATON VANHURSKAUDEN SANASSA, KOSKA ON LAPSI.

        14. Vahva ruoka taas on AIKUISIA VARTEN, niitä, joiden aistit ovat tottumuksesta harjaantuneet EROTTAMAAN HYVÄN PAHASTA.

        Hebr. 6:1

        1. Jättäkäämme siis Kristuksen OPIN ALKEET JA PYRKIKÄÄMME USKOSSA AIKUISIKSI, ryhtymättä uudestaan laskemaan perustusta, joka on PARANNUS kuolleista töistä, usko Jumalaan.

        Gal.3:23-25

        23. Ennen uskoontuloa meitä vartioitiin lain alle suljettuina VASTAISUUDESSA ilmestyvää uskoa varten.

        24. Laista on täten tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me tulisimme vanhurskautetuksi uskosta.

        25. Uskon tultua emme enää ole KASVATTAJAN ALAISIA.

        Matt.7:13 ja 14

        13. Menkää ahtaasta portista sisälle.
        Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie KADOTUKSEEN, ja monta on, jotka menevät siitä sisälle.

        14. Mutta se portti on ahdas ja tie kaita joka vie ELÄMÄÄN, ja harvat sen löytävät.

        tässäpä jokaiselle mietittävää

        siunausta kaikille


      • vieläkin löytyi
        muutma kohta kirjoitti:

        tui vielä raamatusta mieleen kun sitä on nytten tullut luettua.

        Luuk.6:40

        40. Opetuslapsi ei ole opettajaansa parempi. TÄYSIN OPPINEENA KUKIN ON OPETAJANSA VEROINEN.

        Hebr.5:12-14

        12. Vaikka teidän olisi jo aika OLLA OPETTAJIA, te olette jälleen sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan SANAN ALKEITA JA PERUSASIOITA. Te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ette vahvaa ruokaa.

        13. Sillä jokainen maitoa nauttiva on KOKEMATON VANHURSKAUDEN SANASSA, KOSKA ON LAPSI.

        14. Vahva ruoka taas on AIKUISIA VARTEN, niitä, joiden aistit ovat tottumuksesta harjaantuneet EROTTAMAAN HYVÄN PAHASTA.

        Hebr. 6:1

        1. Jättäkäämme siis Kristuksen OPIN ALKEET JA PYRKIKÄÄMME USKOSSA AIKUISIKSI, ryhtymättä uudestaan laskemaan perustusta, joka on PARANNUS kuolleista töistä, usko Jumalaan.

        Gal.3:23-25

        23. Ennen uskoontuloa meitä vartioitiin lain alle suljettuina VASTAISUUDESSA ilmestyvää uskoa varten.

        24. Laista on täten tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me tulisimme vanhurskautetuksi uskosta.

        25. Uskon tultua emme enää ole KASVATTAJAN ALAISIA.

        Matt.7:13 ja 14

        13. Menkää ahtaasta portista sisälle.
        Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie KADOTUKSEEN, ja monta on, jotka menevät siitä sisälle.

        14. Mutta se portti on ahdas ja tie kaita joka vie ELÄMÄÄN, ja harvat sen löytävät.

        tässäpä jokaiselle mietittävää

        siunausta kaikille

        yksi hyvä ketju, tässäpä tämä lukekaa!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10277810


      • lähellä Paimenta
        muutma kohta kirjoitti:

        tui vielä raamatusta mieleen kun sitä on nytten tullut luettua.

        Luuk.6:40

        40. Opetuslapsi ei ole opettajaansa parempi. TÄYSIN OPPINEENA KUKIN ON OPETAJANSA VEROINEN.

        Hebr.5:12-14

        12. Vaikka teidän olisi jo aika OLLA OPETTAJIA, te olette jälleen sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan SANAN ALKEITA JA PERUSASIOITA. Te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ette vahvaa ruokaa.

        13. Sillä jokainen maitoa nauttiva on KOKEMATON VANHURSKAUDEN SANASSA, KOSKA ON LAPSI.

        14. Vahva ruoka taas on AIKUISIA VARTEN, niitä, joiden aistit ovat tottumuksesta harjaantuneet EROTTAMAAN HYVÄN PAHASTA.

        Hebr. 6:1

        1. Jättäkäämme siis Kristuksen OPIN ALKEET JA PYRKIKÄÄMME USKOSSA AIKUISIKSI, ryhtymättä uudestaan laskemaan perustusta, joka on PARANNUS kuolleista töistä, usko Jumalaan.

        Gal.3:23-25

        23. Ennen uskoontuloa meitä vartioitiin lain alle suljettuina VASTAISUUDESSA ilmestyvää uskoa varten.

        24. Laista on täten tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me tulisimme vanhurskautetuksi uskosta.

        25. Uskon tultua emme enää ole KASVATTAJAN ALAISIA.

        Matt.7:13 ja 14

        13. Menkää ahtaasta portista sisälle.
        Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie KADOTUKSEEN, ja monta on, jotka menevät siitä sisälle.

        14. Mutta se portti on ahdas ja tie kaita joka vie ELÄMÄÄN, ja harvat sen löytävät.

        tässäpä jokaiselle mietittävää

        siunausta kaikille

        Kiitos ja siunausta myös sinulle!
        Iloitsen ja olen rukoillut myös puolestasi.
        Herra on lähellä sinua ja olet arvokas!
        En ole lukenut kaikkea..osan. Mutta varmaan monia puhuttelee, kun tunnustit . Herra avasi sydämmesi, antoi rohkeuden jne.Ja Herra iloitsee!
        Tuot Jumalan sanaa esille, hyvä! Ja ajankohtaista sanaa.

        Itse olen paljon hiljaisuudessa ..rukoilen ja juurrun sanaan ja Kristukseen, joka tarpeen. Omalla paikallani ja kasvaen/vahvistuen tehtäviini.

        Herra hyvyys on suuri!

        Ps. 119:105
        Sinun sanasi on minun jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni.

        Ef.2:4-10

        Siunausta , voimia ja kiitos myös muille! Kunnia Herralle!

        majatalon sisar


      • yksin armosta
        kiitos vastauksesta kirjoitti:

        olet ensimmäinen ihminen joka sanoo asian suoraan, niin kuin asia on

        tätä olen miettinytkin että onko asia näin myös Jumalan silmissä?

        mutta taitaa olla näin?

        sitä tulee välillä miettittyä että minulla ei taida olla osaa ja arpaa enää mihinkään vaan olen pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa!

        "Kaikkia kun ei kiinnosta katsella toisten tunkioita=OLET TUNKIO`Sitä varten on sielunhoitajat, papit, jne. "

        mikset saman tien sanonut että voisit mennä psykiatrille?(papit ja sielunhoitajat mitään osaa ja tiedä)
        ja
        mikset suoraan sanonut että sinut voi heittää tunkiolle kun sinne sinä kuulut kun olet käynyt mauttomaksi?

        miksi mielistelit minun kohdalla etkä sanonut tätä suoraan?

        sanotaahan raamatussa näin ja näin se on kai minunkin kohdalla?

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 5:13

        13. Te olette maan suola. Jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi?
        se ei kelpaa muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

        Kirjeestä Hebrealaisille

        luku 6:4-6

        4. uudistuva parannus on mahdoton niiden kohdalla, jotka kerran ovat tulleet valistetuiksi ja maistaneet taivaalista lahjaa, päässeet osallisiksi pyhästä Hengestä,

        5. maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailman voimia,

        6. ja ovat sitten luopuneet. He näet uudestaan ristiinnaulitsevat Jumalan pojan ja häntä julkisesti häpäisevät.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 12:32

        32. Jos joku sanoo jotakin Ihmisen poikaa vastaan, se annetaan hänelle anteeksi, mutta joka puhuu Pyhää Henkeä vastaan, sitä ei anneta hänelle anteeksi tässä maailmassa eikä tulevassa.

        ehkä minun osani onkin sama kuin juudaksen ja minusta on yhä enemmän ruvennut tuntumaan siltä että olen ilmestys kirjan peto, väärä profeetta tai itse antkristus

        mutta jokaisella on osansa joko hyvässä tai pahassa, muistakaa tämä.

        Sinä, rakas ihminen, e t ole tunkio etkä antikristus tai arvoton. T u o on suoraan paholaisesta. Älä kuuntele sitä, tai se tuhoaa elämäsi.

        Sinä olet Isän iloinen ajatus, niin kuin monesti sanotaan. SInä olet alkuunsa hyvä, sillä Jumala on sinut luonut. Tarvitaan vain Jeesuksen uutta luovaa voimaa, jotta saat tulla sellaiseksi, miksi Jumala on sinut tarkoittanut. Se vaatii joskus aikaa ja monenlaista läpikäyntiä, mutta tärkeä on muistaa, että Jumala ei koskaan sinua hylkää eikä sinua jätä. Hän vie meissä aloittamansa työn päätökseen, lupaa Sana.

        "Minun lampaani kulkevat minun jäljessäni, vierasta ne eivät seuraa, sillä ne t u n t e v a t minun ääneni", sanoo Jeesus. Jeesus kyllä osoittaa meille synnin, mutta antaa saman tien anteeksi, kun sen tunnustamme ja pyydämme apua, jotta voisimme elää oikein. Sillä, teemmekö aina oikein, ei ole niin suurta merkitystä kuin sillä, t a h d o m m e k o tehdä oikein, ja olemmeko valmiita tulemaan Jeesuksen luo puhdistettavaksi ja saamaan apua. Nimittäin hän auttaa.

        Itse olen tehnyt varsinkin pahimpina aikoina niin, että olen rukoillut Jumalaa ottamaan ajatukseni, tunteeni ja tahtoni hallintaansa, sillä vääristä ajatuskuvioista ja tunne-elämän rikkinäisyydestä on vaikeaa, lähes mahdotonta päästä itse irti.

        Kun siis tunnistan ja tunnustan, että ajatukseni, tunteeni ja tahtoni eivät ole linjassa Jeesuksen r a k k a u d e n sanoman kanssa, pyydän häntä pesemään ja ottamaan hallintaansa nuo mainitsemani alueet.

        Kun lankean, saan sanoa: Tein jälleen väärin, Isäni, mutta kiitos, että rakastat minua ja autat minua elämään tahtomallasi tavalla.

        Muutos lähtee uskomisesta siihen, että Jumala välittää minusta ja t a h t o o auttaa minua. Hän ei syytä, jos itsemme annamme kaikkinemme hänelle ja tahdomme toimia oikein.

        Joku voi kysyä, että entäs kun ei tahdo. Tai ei omaa oikeaa asennetta. Niitäkin voi pyytää! Kaikkea voi ja saa pyytää. Hän on luvannut antaa meille kaiken, mitä me elämään ja jumalisuuteen tarvitsemme. HÄn on Avun Jumala. Hän on Heikkojen Jumala. Hän on Epäonnistuneen Jumala. Hän on kaikkien niiden, jotka t a r v i t s e v a t Häntä ja jotka rakastavat Häntä sitä enemmän, mitä enemmän huomaavat Hänen rakkaudellisuutensa. Hän e i ole tuomion julistaja. Hän r u k o i l e e puolestamme. HÄn oli kaikessa kiusattu, kuten mekin, ja voi näin meitä auttaa.

        Hän ei maalaa eteemme synkkiä tulevaisuuden kuvia. Hän sanoo: sinä armahdettu lapseni, tule syliini ja minä annan sinulle levon. Tule!


      • terve taas
        yksin armosta kirjoitti:

        Sinä, rakas ihminen, e t ole tunkio etkä antikristus tai arvoton. T u o on suoraan paholaisesta. Älä kuuntele sitä, tai se tuhoaa elämäsi.

        Sinä olet Isän iloinen ajatus, niin kuin monesti sanotaan. SInä olet alkuunsa hyvä, sillä Jumala on sinut luonut. Tarvitaan vain Jeesuksen uutta luovaa voimaa, jotta saat tulla sellaiseksi, miksi Jumala on sinut tarkoittanut. Se vaatii joskus aikaa ja monenlaista läpikäyntiä, mutta tärkeä on muistaa, että Jumala ei koskaan sinua hylkää eikä sinua jätä. Hän vie meissä aloittamansa työn päätökseen, lupaa Sana.

        "Minun lampaani kulkevat minun jäljessäni, vierasta ne eivät seuraa, sillä ne t u n t e v a t minun ääneni", sanoo Jeesus. Jeesus kyllä osoittaa meille synnin, mutta antaa saman tien anteeksi, kun sen tunnustamme ja pyydämme apua, jotta voisimme elää oikein. Sillä, teemmekö aina oikein, ei ole niin suurta merkitystä kuin sillä, t a h d o m m e k o tehdä oikein, ja olemmeko valmiita tulemaan Jeesuksen luo puhdistettavaksi ja saamaan apua. Nimittäin hän auttaa.

        Itse olen tehnyt varsinkin pahimpina aikoina niin, että olen rukoillut Jumalaa ottamaan ajatukseni, tunteeni ja tahtoni hallintaansa, sillä vääristä ajatuskuvioista ja tunne-elämän rikkinäisyydestä on vaikeaa, lähes mahdotonta päästä itse irti.

        Kun siis tunnistan ja tunnustan, että ajatukseni, tunteeni ja tahtoni eivät ole linjassa Jeesuksen r a k k a u d e n sanoman kanssa, pyydän häntä pesemään ja ottamaan hallintaansa nuo mainitsemani alueet.

        Kun lankean, saan sanoa: Tein jälleen väärin, Isäni, mutta kiitos, että rakastat minua ja autat minua elämään tahtomallasi tavalla.

        Muutos lähtee uskomisesta siihen, että Jumala välittää minusta ja t a h t o o auttaa minua. Hän ei syytä, jos itsemme annamme kaikkinemme hänelle ja tahdomme toimia oikein.

        Joku voi kysyä, että entäs kun ei tahdo. Tai ei omaa oikeaa asennetta. Niitäkin voi pyytää! Kaikkea voi ja saa pyytää. Hän on luvannut antaa meille kaiken, mitä me elämään ja jumalisuuteen tarvitsemme. HÄn on Avun Jumala. Hän on Heikkojen Jumala. Hän on Epäonnistuneen Jumala. Hän on kaikkien niiden, jotka t a r v i t s e v a t Häntä ja jotka rakastavat Häntä sitä enemmän, mitä enemmän huomaavat Hänen rakkaudellisuutensa. Hän e i ole tuomion julistaja. Hän r u k o i l e e puolestamme. HÄn oli kaikessa kiusattu, kuten mekin, ja voi näin meitä auttaa.

        Hän ei maalaa eteemme synkkiä tulevaisuuden kuvia. Hän sanoo: sinä armahdettu lapseni, tule syliini ja minä annan sinulle levon. Tule!

        sitä ollaan noustu uudelleen ja päästy todella paljon eteen päin uskon taipaleella.

        tässäpä muutama uusi keskustelu jossa olen ollut osallisena jokaisen olisi syytä lukea tämä ketju kaikkine linkkeineen on hyviä aiheita ja ajankohtaisia!

        1.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10350577

        2.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10353873

        löysin muuten yhen todella vanhan keskusteluni jossa olen ollut osallisen tässäpä tämä ketä kiinostaa lukea näitä?

        3.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9255144

        tuli vielä mieleen se että jos lukee kaikki laittamani linkit tässä ja noissa muissa ketjuissa.
        jossa olen kirjoittanut, niin näkee minun kehitykseni ja velukseni tähän asti.

        mutta se on aika aikaa vievää, mutta ehkä tutkimisen arvoista?

        sinausta ja hyviä jatkoja kaikille


      • minulla ei ole
        terve taas kirjoitti:

        sitä ollaan noustu uudelleen ja päästy todella paljon eteen päin uskon taipaleella.

        tässäpä muutama uusi keskustelu jossa olen ollut osallisena jokaisen olisi syytä lukea tämä ketju kaikkine linkkeineen on hyviä aiheita ja ajankohtaisia!

        1.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10350577

        2.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10353873

        löysin muuten yhen todella vanhan keskusteluni jossa olen ollut osallisen tässäpä tämä ketä kiinostaa lukea näitä?

        3.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9255144

        tuli vielä mieleen se että jos lukee kaikki laittamani linkit tässä ja noissa muissa ketjuissa.
        jossa olen kirjoittanut, niin näkee minun kehitykseni ja velukseni tähän asti.

        mutta se on aika aikaa vievää, mutta ehkä tutkimisen arvoista?

        sinausta ja hyviä jatkoja kaikille

        noissa keskusteluissa nimi merkkiä mutta kyllä minut tunnistaa kirjoitus tyylistä ja siitä että käytän paljon raamattua.


      • muistin vielä
        minulla ei ole kirjoitti:

        noissa keskusteluissa nimi merkkiä mutta kyllä minut tunnistaa kirjoitus tyylistä ja siitä että käytän paljon raamattua.

        yhden vanhan kirjoituksen!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9063729


    • asdfasdfasdfe

      Näinhän se on, tarkkaa hetkeä päivälleen emme voi tietää, mutta meillä on aavistus siitä milloin se suurinpiirtein tulee tapahtumaan; 2000 vuottan siitä kun Herramme Jeesus Kristus kuoli ja ristiinnaulittiin.

      Tämä aikamäärä tulee täyteen vuonna 2029~. Tuon jälkeen voisi jo oikeastaan odottaakin jotain, mutta sitä ennen, ei millään.

      Sanoohan Pietarikin siteeraten vanhan testamentin kohtaa, että Herralle on yksi päivä niinkuin tuhat vuotta.

      • kuriin kuriin

        Eipä taas poiketa ruodusta, ja aleta ehdottelemaankaan edes vuosia !!!!


      • Valvoen!
        kuriin kuriin kirjoitti:

        Eipä taas poiketa ruodusta, ja aleta ehdottelemaankaan edes vuosia !!!!

        Oikein. Ei pidä sekaantua Jumalan hallintoasioihin. Hän YKSIN tietää tarkat ajat ja hetket. Jumala ei pidä siitä, jos syntiset, kuolevaiset ja epäluotettavat ihmiset ryhtyvät HÄNEN valtapiiriinsä kuuluvia "aikoja" ennustelemaan.

        Uskokaa nyt, ettei Hän siitä pidä?

        Mutta siitä Jumala on iloinen, jos - kun Hänen Sanaansa kunnioitetaan!
        "Etsikää ENSIN Hänen valtakuntaansa..." Olkaa kiinnostuneita tottelemaan työkäskyä. Palvelusta, ahkerointia Hänen valtakuntansa edistymiseksi. Lähimmäisten auttamiseksi, Sanan viemiseksi "maan ääriin saakka"!

        Apt 1:7-8.

        Tällä suurella kentällä riittää KAIKILLE työtä. Ei tarvitse puuhastella missään patologisessa asiassa; sekaantuen Jumalan Hallintoon: aikojen ja hetkien määritykseen!

        Kun rukoilee, Jumala kyllä auttaa ymmärtämään, missä ja miten itsekukin voi olla avuksi Jumalan asiassa, lähimmäisten kohdalla?

        Jumala kyllä OSAA hallintonsa tässä maailmassa ja universumissa suunnitella ja toteuttaa ihan ilman, että vajvaiset ihmiset ryhtyvät "harrastaja-hallinnon-apumiehiksi"! Jotta miten?

        "Hetkenä jona ette luule, Ihmisen Poika tulee" (Matt 24:44)

        "Valvokaa, sillä te ette teidä, minä päivänä teidän Herranne tulee!" ( Matt 24:42)

        Ja? "Sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti." ( Room 9:28)

        "Katso minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan." ( Ilm 22:12)

        Pian? Mitä se tarkoittaa? Ei että lyhyen ajan päästä ----- vaan "pian" tarkoittaa "äkisti" - rutosti, silmänräpäyksessä, ajan rahtusessa. Kuin salama.

        Niin on Herran tulemus. Äkisti. Ennalta arvaamattomassa hetkessä....

        Pian - äkisti, hetkessä!


        Ja siksi? On oltava "valmis" JOKA hetki. Se joka eksytyksen ja valeprofetioiden koukussa tuudittautuu, että Herra tulee "sinäpäivänä" - silloin ja silloin, on säälittävä. Hän uskoo valheen oppeja, ei Herramme Jeesuksen Sanoja...

        Ja Hänen sanansa, käskynsä on AHKEROIDA, HÄnen palvelustehtävissään!

        Hän kyllä osaa "löytää" jokaisen valvovan ja valmiin morsiussielun... vaikka kaatopaikalta syntisiä etsimästä...


      • totta kai voi
        kuriin kuriin kirjoitti:

        Eipä taas poiketa ruodusta, ja aleta ehdottelemaankaan edes vuosia !!!!

        vuosiakin tuoda, mutta täytyy ymmärtää ettei voi varmuudella tietää. Jos jollakin on jotakin niin tuokoon kaikkien koeteltavaksi ja jos saa unessa tai muussa armolahjan mahdollisessa niin sellaisetkin on hyvä esille tuoda. Tietenkään ei kenenkään tule uskoa sokeasti mihinkään hengen ilmoituksiin tai uniin tai Raamatun profetioiden tulkintoihin, mutta ymmärrys lisääntyy kun Raamastusta anoen tutkitaan. Ongelma on jos ei tahdota tutkia tai hyljätään muusta syystä Raamatun ilmoitus.

        Älkää halveksuko profetoimista vaan pitäkää se mikä on hyvää, ja sama sopii myös kaikkeen Raamatun tulkintaan ja myös uniin. Jumalan tulee hyvä, eikä ole vain sormipystyssä varottelua "Älä tee sitä!", sillä tuollaiset on alkeisvoimista eikä Jeesus koskaan toiminut tuolla tavalla lähimäisiä kohtaan. Jeesus kyllä ilmoitti parannusta tekemättömille kaupungeille kuinka huono on osansa tuomionpäivänä, koska eivät tehneet parannusta vaikka näkivät ja kokivat ihmeet ja merkit ja Immanuelin opetukset ja muut "Tehkää parannus sillä Jumalan valtakunta on lähellä" ja samoin kymmenestä parannetusta vain yksi palasi kiittäämään vaikka kaikkien tulee kiittää ja kunnioittaa vaikka ei yhtää ihmettäkään tapahtuisi, sillä luotuina meidän tulee palvoa ja kumartaa taivaan Jumalaa, tai ainakin tavallamme sitä hyvää mielenlaatua osoittaa.


    • Raamatun jokainen

      ajallinen käsite on annettu että siitä vaarin otetaan Pyhän Hengen opettamana, ja näin ymmärrys lisääntyy Jeesuksen nimessä ja Isän Jumalan valtakunnassa, amen. Hallelujah!

      Älkäämme eksykö vääränlaiseen mielenlaatuun!

      Ymmärrän hyvin että kerran erehtynyt voi ajatella, ettei kannata niistä mitään, mutta anovat saavat, mutta selvästi on opetettu, että Jeesuksen tulemus on Pahan valtakunnan jälkeen, sensijaan koetukset on puolessavälissä seitsenvuotisjaksoa ja evankeliumi julistetaan seitsenvuotisjakson alusta lähtien ja kestää sen kolme ja puoli vuotta ja myös Jerusalemissa on tämän ajan nuo kaksi säkkipukuista ja hyvinkin tulee olemaan noin 2016-2020, mutta jos alkaa aiemmin tai myöhemmin, niin senkin helposti näemme sitten, sillä Suomessa ainakin on jopa Israelin uutiset TV7:lla, ja eiköhän tälläinen asia Isän tahdossa tule myös siellä esillä, toki muutenkin ihan valtalehdistönkin kautta, tai en ole varma jälkimmäisestä, riiippuu siitä, mikä on Isän Jumalan tahto ja päätös tässä asiassa syystä tai toisesta.

      Varmaa on että jokainen ajallinen ilmoitus on hyvä ymmärtää Pyhän Hengen opettamana, eikä Isä tee mitään ilmoittamatta palvelijoilleen profeetoille, niinkuin on Ilmestyskirjassa ja Danielissa antanutkin paljon vuosista ja kuukausista ja päivistä, ja näemme että ovat asetetut ihan Järjestyksen Jumalan tarkan suunnitelman mukaan eikä ole mitään tuulesta temmattavaa satunnaista, niinkuin tämän maailman valheen ruhtinaan evoluutio-opin mielettömyydet noissa mielettömissä valheellisissa aikamääreissä.

      Kunnia ja kiitos Jeesuksen Isälle ja Jumalalle, amen.

    • minä vaan

      Jeesus puhui opetuslapsilleen että HEIDÄN ei ole tarpeen tietää aikoja ja hetkiä,koska Jeesus tiesi että ne tapahtumat on tulevaisuudessa.
      Meille kehoitus on seurata aikain merkkejä,ne kertoo missä ajassa eletään,elikkä lopun aikaa,kun nämä alkavat tapahtua,siis sodat valtakunta valtakuntaa vastaan ja kansa kansaa vastaan esim.syyria ja egypti,ja maanjäristykset lisääntyy,tämä ei ole loppu silloin kehoitetaan että nostakaa päänne,lunastus on lähellä.

      • Toimikaa!!!

        Kyllä. Hyvä kirjoitus "minä vaan".

        Aikojen merkkejä tulee seurata, eikä vain passiivisesti seurata,
        vaan AHKEROIDA, että Jeesuksen kalliilla uhrilla lunastettuja sieluja vielä pelastuisi! Lapset, nuoret....

        Ajatelkaa hyvät siskot ja veljet? Niinkuin uppoavassa laivassa me olemme!

        Koettakaamme tarjota pelastusrengasta, Uskoa Jeesukseen... JUmalan apua!


      • yhdellä on yksi
        Toimikaa!!! kirjoitti:

        Kyllä. Hyvä kirjoitus "minä vaan".

        Aikojen merkkejä tulee seurata, eikä vain passiivisesti seurata,
        vaan AHKEROIDA, että Jeesuksen kalliilla uhrilla lunastettuja sieluja vielä pelastuisi! Lapset, nuoret....

        Ajatelkaa hyvät siskot ja veljet? Niinkuin uppoavassa laivassa me olemme!

        Koettakaamme tarjota pelastusrengasta, Uskoa Jeesukseen... JUmalan apua!

        tehtävä ja toisella toinen, ei toinen voi sanoa toiselle "ei noin vaan näin". Ymmärrystä suuressa talossa on monenlaista.


      • raamatussa kyllä
        yhdellä on yksi kirjoitti:

        tehtävä ja toisella toinen, ei toinen voi sanoa toiselle "ei noin vaan näin". Ymmärrystä suuressa talossa on monenlaista.

        sanotaan näin!

        Paavalin kirjeestä Galatalaisille

        Luku 6:1

        1. Veljet, jos joku tavataan jostakin rikkomuksesta, ojentakaa te hengelliset häntä sävyisyyden hengessä.
        Ole itsekkin varuillasi, ettet joutuisi kiusaukseen.

        Paavalin toisesta kirjeestä timoteukselle

        Luku 4:3 ja 4

        3. Tulee aika jolloin he eivät suvaitse tervettä oppia, vaaan omien halujensa mukaan haalivat korvasyyhyynsä opettajia.

        4. He kääntävät korvansa pois totuudesta ja eksyvät taruihin.

        Paavalin kirjeestä Tiitukselle

        Luku 1.10,11 ja 13, 14

        10. KURITTOMIA, TURHANPUHIJIA JA EKSYTTÄJIÄ on näet paljon varsinkin juutalaisuudesta kääntyneiden joukossa.

        11. SEMMOISILTA ON SUU TUKITTAVA, sillä opettamalla häpeällisen voiton vuoksi sellaista, MITÄ EI PITÄISI OPETTAA, hevillitsevät kokonaisia perhekuntia.

        13. Tämä todistus on tosi.
        NUHTELE HEITÄ SEN VUOKSI ANKARASTI, ETTÄ HE TULISIVAT USKOSSA TERVEIKSI.

        14. eivätkä kiinnittäisi huomiotaan juutalaisiin ja TOTUUDESTA POIS KÄÄNTYVIEN IHMISTEN KÄSKYIHIN.

        tässäpä jokaiselle mietittävää


      • kunhan et tee
        raamatussa kyllä kirjoitti:

        sanotaan näin!

        Paavalin kirjeestä Galatalaisille

        Luku 6:1

        1. Veljet, jos joku tavataan jostakin rikkomuksesta, ojentakaa te hengelliset häntä sävyisyyden hengessä.
        Ole itsekkin varuillasi, ettet joutuisi kiusaukseen.

        Paavalin toisesta kirjeestä timoteukselle

        Luku 4:3 ja 4

        3. Tulee aika jolloin he eivät suvaitse tervettä oppia, vaaan omien halujensa mukaan haalivat korvasyyhyynsä opettajia.

        4. He kääntävät korvansa pois totuudesta ja eksyvät taruihin.

        Paavalin kirjeestä Tiitukselle

        Luku 1.10,11 ja 13, 14

        10. KURITTOMIA, TURHANPUHIJIA JA EKSYTTÄJIÄ on näet paljon varsinkin juutalaisuudesta kääntyneiden joukossa.

        11. SEMMOISILTA ON SUU TUKITTAVA, sillä opettamalla häpeällisen voiton vuoksi sellaista, MITÄ EI PITÄISI OPETTAA, hevillitsevät kokonaisia perhekuntia.

        13. Tämä todistus on tosi.
        NUHTELE HEITÄ SEN VUOKSI ANKARASTI, ETTÄ HE TULISIVAT USKOSSA TERVEIKSI.

        14. eivätkä kiinnittäisi huomiotaan juutalaisiin ja TOTUUDESTA POIS KÄÄNTYVIEN IHMISTEN KÄSKYIHIN.

        tässäpä jokaiselle mietittävää

        katkeruudestasi käsin sitä, minkä luulet tulevan Jumalalta syyttäessäsi toisia. Syyttäjä on pahasta eikä Jumalasta. Raamattua voidaan helposti käyttää valheellisesti ja jokainen vastaa omastaan, joten pysy totuudessa äläkä valheita levitä.

        > eivätkä kiinnittäisi huomiotaan juutalaisiin ja TOTUUDESTA POIS KÄÄNTYVIEN IHMISTEN KÄSKYIHIN.

        Mikähän voisi olla esimerkkinä tällaisesta, kun sitä kehotat miettimään?

        Kovin tuntuu loukkaantuneelta kun lukee viestejäsi.


      • luitko todistukseni
        kunhan et tee kirjoitti:

        katkeruudestasi käsin sitä, minkä luulet tulevan Jumalalta syyttäessäsi toisia. Syyttäjä on pahasta eikä Jumalasta. Raamattua voidaan helposti käyttää valheellisesti ja jokainen vastaa omastaan, joten pysy totuudessa äläkä valheita levitä.

        > eivätkä kiinnittäisi huomiotaan juutalaisiin ja TOTUUDESTA POIS KÄÄNTYVIEN IHMISTEN KÄSKYIHIN.

        Mikähän voisi olla esimerkkinä tällaisesta, kun sitä kehotat miettimään?

        Kovin tuntuu loukkaantuneelta kun lukee viestejäsi.

        ja tunnustukseni tuolta ylempää?

        minä olen tämmönen ihminen jolle on käynyt näin.
        kun seurasin tämmösiä "uskovia" ihmisiä, niin itse eksyin ja eksytin.

        nyt sanon vain totuuden miten asiat on ja kerron miten minulle on käynyt.

        uskokaa tai älkää, olkaa kuulemattta tai kuulkaa

        Pietarin 1 kirjeestä

        Luku 4:17

        17. Aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta. Jos se alkaa ensiksi meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät usko evankeliumia ja ole sille kuuliaisia.

        Matteuksen evankeliumista

        Luku 7:21-23

        21.Ei jokainen, joka sanoo minulle: Herra, Herra!, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se joka tekee taivaassa olevan Isäni tahdon.

        22.Moni sanoo minulle sinä päivänä:
        Herra, Herra, emmekö me sinun nimessäsi ennustaneet, sinun nimessäsi ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimessäsi tehneet monta voimatekoa?

        23.Silloin minä julistan heille: En ole koskaan teitä tuntenut. Menkää pois minun luotani, te laittomuuden tekijät.

        Apostolien teoista

        luku 17:30

        30. Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on suvainnut, mutta nyt hän tekee tietäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä PARANNUS.

        Paavalin kirjeestä Tiitukselle

        Luku 3:10 ja 11

        10. Karta harhaoppista ihmistä, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti

        11. Sinähän tiedät että sellainen on juotunut harhaan, tekee syntiä ja itse tuomitsee itsensä.

        Tässäpä jokaiselle mietittävää

        siunausta kaikille, voimia, ja jaksamista vellukseen.
        hyviä jatkoja kaikille.


      • niin ja en
        kunhan et tee kirjoitti:

        katkeruudestasi käsin sitä, minkä luulet tulevan Jumalalta syyttäessäsi toisia. Syyttäjä on pahasta eikä Jumalasta. Raamattua voidaan helposti käyttää valheellisesti ja jokainen vastaa omastaan, joten pysy totuudessa äläkä valheita levitä.

        > eivätkä kiinnittäisi huomiotaan juutalaisiin ja TOTUUDESTA POIS KÄÄNTYVIEN IHMISTEN KÄSKYIHIN.

        Mikähän voisi olla esimerkkinä tällaisesta, kun sitä kehotat miettimään?

        Kovin tuntuu loukkaantuneelta kun lukee viestejäsi.

        tarkoittanut sinua tolla viestillä jos niin luulit?
        toin nämä asiat esille sen takia kun minulle on käynyt näin ja ettei kaikkia pidä uskoa.

        eikä kaikille ole suotu opettajan, profeetan, evankelistan ja apostolin tehtäviä.
        vaan on normaaleja rivi uskoviakin kuten on työpaikoilla johtajat ja sitten on normaalit työntekijät eli rivi työntekiöitä.

        minulle ei ole suotu mitään armolahjoja!

        sanotaahan raamatussa näinkin

        Jaakobin kirjeestä

        Luku 3:1

        1. veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

        Paavalin 1 kirje korinttolaisille

        Luku 12:29 ja 30

        29. Eiväthän kaikki ole apostoleja, eivät kaikki profeettoja, eivät kaikki opettajia, eiväthän kaikki tee voimatekoja,

        30. eihän kaikkilla ole parantamisen armolahjoja, eiväthän kaikki puhu kielillä, eivätkä kaikki kykene niitä selittämään?

        Paavalin toinen kirje Tessalonikalaisille

        Luku 3:11,12

        11. Olemme näet kuulleet joidenkin teistä elävän kurittomasti: He eivät tee työtä, vaan puuhailevat heille kuulumattomissa asioissa.

        12. Sellaisia me käskemme ja kehotamme Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa tekemään työtä hiljaisuudessa ja syömään omaa leipäänsä.

        Johanneksen 1 kirjeestä

        Luku 4:1,5 ja 6

        1. Rakkaani: älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa ja tutkikaa henget, ovatko ne Jumalasta, sillä monia vääriä profeettoja on tullut maailmaan.

        5. he ovat maailmasta. siksi he puhuvat sitä, mikä on maailmasta, ja maailma kuuntelee heitä.

        6. me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, kuuntelee meitä. Joka ei ole Jumalasta, ei kuuntele meitä.
        Siitä me tunnemme totuuden Hengen ja eksytyksen hengen.

        suosittelen jokaista lukemaan todistukseni ja tunnustukseni kokonaan alusta asti.

        joko olette unohtaneet mitö olen siellä itsestäni puhunut?


      • jatkoa 2
        niin ja en kirjoitti:

        tarkoittanut sinua tolla viestillä jos niin luulit?
        toin nämä asiat esille sen takia kun minulle on käynyt näin ja ettei kaikkia pidä uskoa.

        eikä kaikille ole suotu opettajan, profeetan, evankelistan ja apostolin tehtäviä.
        vaan on normaaleja rivi uskoviakin kuten on työpaikoilla johtajat ja sitten on normaalit työntekijät eli rivi työntekiöitä.

        minulle ei ole suotu mitään armolahjoja!

        sanotaahan raamatussa näinkin

        Jaakobin kirjeestä

        Luku 3:1

        1. veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

        Paavalin 1 kirje korinttolaisille

        Luku 12:29 ja 30

        29. Eiväthän kaikki ole apostoleja, eivät kaikki profeettoja, eivät kaikki opettajia, eiväthän kaikki tee voimatekoja,

        30. eihän kaikkilla ole parantamisen armolahjoja, eiväthän kaikki puhu kielillä, eivätkä kaikki kykene niitä selittämään?

        Paavalin toinen kirje Tessalonikalaisille

        Luku 3:11,12

        11. Olemme näet kuulleet joidenkin teistä elävän kurittomasti: He eivät tee työtä, vaan puuhailevat heille kuulumattomissa asioissa.

        12. Sellaisia me käskemme ja kehotamme Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa tekemään työtä hiljaisuudessa ja syömään omaa leipäänsä.

        Johanneksen 1 kirjeestä

        Luku 4:1,5 ja 6

        1. Rakkaani: älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa ja tutkikaa henget, ovatko ne Jumalasta, sillä monia vääriä profeettoja on tullut maailmaan.

        5. he ovat maailmasta. siksi he puhuvat sitä, mikä on maailmasta, ja maailma kuuntelee heitä.

        6. me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, kuuntelee meitä. Joka ei ole Jumalasta, ei kuuntele meitä.
        Siitä me tunnemme totuuden Hengen ja eksytyksen hengen.

        suosittelen jokaista lukemaan todistukseni ja tunnustukseni kokonaan alusta asti.

        joko olette unohtaneet mitö olen siellä itsestäni puhunut?

        tehkää kaikki ketkä on itsensä korottaneet pararannus, MINÄ MYÖS!

        tunnustan että olen lähteny omilla valtuuksillani Herran työhon kesken kasvusena MUTTA TUNNUSTAAKO KUKAAN MUU?

        ANTEEKSI kaikilta ketä olen loukannut.

        tuli vielä mieleen ja nämä sopivat MINUUN ja moneen muuhun täällä!

        Paavalin kirjeestä korinttolaisille

        Luku 3:3,4

        3. OLETTEHAN VIELÄ TURMELTUNEEN LUONTONNE HALLINNASSA.
        Kun teillä on kateutta ja RIITAA, silloinhan VANHA luontonne vallitsee teitä ja te elätte kuin MAAILMAN IHMISET AINAKIN.

        4. Kun joku sanoo: Minä olen Paavalin puolta, toinen taas: Minä apolloksen,
        ETTEKÖ KÄYTTÄYDY [MAAILMAN] IHMISTEN TAVOIN?

        Matteuksen evankeliumista

        LUKU 23:1-36

        JEESUKSEN PUHE FARISEUKSISTA

        2.KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET OVAT ISTUNEET MOOSEKSEN ISTUIMELLE.

        3. Sen tähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; Älkää kuitenkaan tehkö heidän tekojensa mukaan, sillä he sanovat, MUTTA EIVÄT TEE.

        4. He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.

        5. He suorittavat kaikki tekonsa sitä varten, että IHMISET HEITÄ KATSELISIVAT. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja viittansa tupsut suuriksi.

        6. HE RAKASTAVAT ENSIMMÄISTÄ SIJAA PIDOISSA JA ETUMMAISIA ISTUIMIA SYNAGOGISSA.

        7. HE TAHTOVAT MIELELLÄÄN, ETTÄ HEITÄ TERVEHDITÄÄN TOREILLA, JA ETTÄ IHMISET PUHUTTELEVAT HEITÄ NIMELLÄ RABBI.

        8. älkää te antako sanoa itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.

        9. Isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, SILLÄ YKSI ON TEIDÄN ISÄNNE, HÄN JOKA ON TAIVAISSA.

        10. Älkääkä antako sanoa itseänne mestareiksi, sillä YKSI ON TEIDÄN MESTARINNE,KRISTUS.

        11. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne.

        12. SILLÄ JOKA ITSENSÄ YLENTÄÄ, HÄNET ALENNETAAN JA JOKA ITSENSÄ ALENTAA HÄNET YLENNETÄÄN.

        VOI TEITÄ!

        13.VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE SULJETTE TAIVASTEN VALTAKUNNAN* IHMISILTÄ. TE ETTE ITSE MENE SISÄLLE, ETTEKÄ SALLI MENEVIEN MENNÄ.

        [14.Voi teitä, te ulkokullatut kirjanoppineet ja fariseukset! TE SYÖTTE LESKIEN TALOT JA NÄÖN VUOKSI PIDÄTTE PITKIÄ RUKOUKSIA! TE SAATTE SEN VUOKSI SITÄ KOVEMMAN TUOMION.]*

        15. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, te kierrätte meret ja mantereet.
        TEHDÄKSENNE YHDEN KÄÄNNYNNÄISEN! KUN JOKU ON SIKSI TULLUT, TE TEETTE HÄNESTÄ HELVETIN LAPSEN*, KAHTA VERTAA PAHEMMAN KUIN ITSE OLETTE!

        16. VOI TEITÄ, TE SOKEAT TALUTTAJAT, JOTKA SANOTTE: 'Jos joku vannoo temppelin kautta,
        se ei merkitse mitään; mutta jos joku vannoo temppelin kullan kautta, hän on valaansa sidottu'!

        17. TE TYHMÄT JA SOKEAT! Kumpi on suurempi, kultako vai temppeli, joka kullan pyhittää?

        18. Ja: 'Jos joku vannoo alttarin kautta, niin se ei ole mitään; mutta jos joku vannoo sen päällä olevan uhrilahjan kautta, niin hän on valaansa sidottu'.

        19. TE SOKEAT! Kumpi on suurempi, uhrilahjako vai alttari, joka uhrilahjan pyhittää?

        20. Sentähden, joka vannoo alttarin kautta, vannoo sen kautta ja kaiken sen päällä olevan kautta.

        21. Ja joka vannoo temppelin kautta, vannoo samalla Hänen kauttaan, jonka läsnäolon* paikka seon.

        22. joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja sillä istuvan kautta.

        23. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE ANNATTE KYMMENYKSET MINTUISTA, TILLEISTÄ JA KUMINOISTA, MUTTA JÄTÄTTE SIKSEEN SEN, MIKÄ [JUMALAN] LAISSA ON TÄRKEINTÄ:
        OIKEUDEN, LAUPEUDEN JA USKOLLOSUUDEN! NÄITÄ TULISI NOUDATTA, EIKÄ NOITAKAAN JÄTTÄÄ.

        24. TE SOKEAT OPPAAT SIIVILÖITTE HYTTYSEN, MUTTA NIELETTE KAMELIN!

        25. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE PUHDISTATTE MALJAN JA VADIN ULKOPUOLEN, MUTTA SISÄLTÄ NE OVAT TÄYNNÄ RYÖSTÖÄ JA HILLITTÖMYYTTÄ!

        26. SINÄ SOKEA FARISEUS: PUHDISTA ENSIN MALJAN SISUS, ETTÄ SEN ULKOPUOLIKIN TULISI PUHTAAKSI!

        27.VOI TEITÄ TE TEESKENTELEVÄT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE OLETTE VALKEIKSI KALKITTUJEN HAUTOJEN KALTAISIA: ULKOPUOLELTA, NE NÄYTTÄVÄT KYLLÄ KAUNIILTA, MUTTA OVAT SISÄLTÄ TÄYNNÄ KUOLLEIDEN LUITA JA KAIKKEA SAASTAA.

        28.SAMOIN TEKIN KYLLÄ NÄYTÄTTE HURSKAILTA ULKOPUOLELTA, IHMISTEN SILMISSÄ, MUTTA SISÄLTÄ TE OLETTE TÄYNNÄ TEESKENTELYÄ JA VÄÄRYYTTÄ.


      • jatko 3
        jatkoa 2 kirjoitti:

        tehkää kaikki ketkä on itsensä korottaneet pararannus, MINÄ MYÖS!

        tunnustan että olen lähteny omilla valtuuksillani Herran työhon kesken kasvusena MUTTA TUNNUSTAAKO KUKAAN MUU?

        ANTEEKSI kaikilta ketä olen loukannut.

        tuli vielä mieleen ja nämä sopivat MINUUN ja moneen muuhun täällä!

        Paavalin kirjeestä korinttolaisille

        Luku 3:3,4

        3. OLETTEHAN VIELÄ TURMELTUNEEN LUONTONNE HALLINNASSA.
        Kun teillä on kateutta ja RIITAA, silloinhan VANHA luontonne vallitsee teitä ja te elätte kuin MAAILMAN IHMISET AINAKIN.

        4. Kun joku sanoo: Minä olen Paavalin puolta, toinen taas: Minä apolloksen,
        ETTEKÖ KÄYTTÄYDY [MAAILMAN] IHMISTEN TAVOIN?

        Matteuksen evankeliumista

        LUKU 23:1-36

        JEESUKSEN PUHE FARISEUKSISTA

        2.KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET OVAT ISTUNEET MOOSEKSEN ISTUIMELLE.

        3. Sen tähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; Älkää kuitenkaan tehkö heidän tekojensa mukaan, sillä he sanovat, MUTTA EIVÄT TEE.

        4. He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.

        5. He suorittavat kaikki tekonsa sitä varten, että IHMISET HEITÄ KATSELISIVAT. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja viittansa tupsut suuriksi.

        6. HE RAKASTAVAT ENSIMMÄISTÄ SIJAA PIDOISSA JA ETUMMAISIA ISTUIMIA SYNAGOGISSA.

        7. HE TAHTOVAT MIELELLÄÄN, ETTÄ HEITÄ TERVEHDITÄÄN TOREILLA, JA ETTÄ IHMISET PUHUTTELEVAT HEITÄ NIMELLÄ RABBI.

        8. älkää te antako sanoa itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.

        9. Isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, SILLÄ YKSI ON TEIDÄN ISÄNNE, HÄN JOKA ON TAIVAISSA.

        10. Älkääkä antako sanoa itseänne mestareiksi, sillä YKSI ON TEIDÄN MESTARINNE,KRISTUS.

        11. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne.

        12. SILLÄ JOKA ITSENSÄ YLENTÄÄ, HÄNET ALENNETAAN JA JOKA ITSENSÄ ALENTAA HÄNET YLENNETÄÄN.

        VOI TEITÄ!

        13.VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE SULJETTE TAIVASTEN VALTAKUNNAN* IHMISILTÄ. TE ETTE ITSE MENE SISÄLLE, ETTEKÄ SALLI MENEVIEN MENNÄ.

        [14.Voi teitä, te ulkokullatut kirjanoppineet ja fariseukset! TE SYÖTTE LESKIEN TALOT JA NÄÖN VUOKSI PIDÄTTE PITKIÄ RUKOUKSIA! TE SAATTE SEN VUOKSI SITÄ KOVEMMAN TUOMION.]*

        15. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, te kierrätte meret ja mantereet.
        TEHDÄKSENNE YHDEN KÄÄNNYNNÄISEN! KUN JOKU ON SIKSI TULLUT, TE TEETTE HÄNESTÄ HELVETIN LAPSEN*, KAHTA VERTAA PAHEMMAN KUIN ITSE OLETTE!

        16. VOI TEITÄ, TE SOKEAT TALUTTAJAT, JOTKA SANOTTE: 'Jos joku vannoo temppelin kautta,
        se ei merkitse mitään; mutta jos joku vannoo temppelin kullan kautta, hän on valaansa sidottu'!

        17. TE TYHMÄT JA SOKEAT! Kumpi on suurempi, kultako vai temppeli, joka kullan pyhittää?

        18. Ja: 'Jos joku vannoo alttarin kautta, niin se ei ole mitään; mutta jos joku vannoo sen päällä olevan uhrilahjan kautta, niin hän on valaansa sidottu'.

        19. TE SOKEAT! Kumpi on suurempi, uhrilahjako vai alttari, joka uhrilahjan pyhittää?

        20. Sentähden, joka vannoo alttarin kautta, vannoo sen kautta ja kaiken sen päällä olevan kautta.

        21. Ja joka vannoo temppelin kautta, vannoo samalla Hänen kauttaan, jonka läsnäolon* paikka seon.

        22. joka vannoo taivaan kautta, vannoo Jumalan valtaistuimen kautta ja sillä istuvan kautta.

        23. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE ANNATTE KYMMENYKSET MINTUISTA, TILLEISTÄ JA KUMINOISTA, MUTTA JÄTÄTTE SIKSEEN SEN, MIKÄ [JUMALAN] LAISSA ON TÄRKEINTÄ:
        OIKEUDEN, LAUPEUDEN JA USKOLLOSUUDEN! NÄITÄ TULISI NOUDATTA, EIKÄ NOITAKAAN JÄTTÄÄ.

        24. TE SOKEAT OPPAAT SIIVILÖITTE HYTTYSEN, MUTTA NIELETTE KAMELIN!

        25. VOI TEITÄ, TE ULKOKULLATUT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE PUHDISTATTE MALJAN JA VADIN ULKOPUOLEN, MUTTA SISÄLTÄ NE OVAT TÄYNNÄ RYÖSTÖÄ JA HILLITTÖMYYTTÄ!

        26. SINÄ SOKEA FARISEUS: PUHDISTA ENSIN MALJAN SISUS, ETTÄ SEN ULKOPUOLIKIN TULISI PUHTAAKSI!

        27.VOI TEITÄ TE TEESKENTELEVÄT KIRJANOPPINEET JA FARISEUKSET! TE OLETTE VALKEIKSI KALKITTUJEN HAUTOJEN KALTAISIA: ULKOPUOLELTA, NE NÄYTTÄVÄT KYLLÄ KAUNIILTA, MUTTA OVAT SISÄLTÄ TÄYNNÄ KUOLLEIDEN LUITA JA KAIKKEA SAASTAA.

        28.SAMOIN TEKIN KYLLÄ NÄYTÄTTE HURSKAILTA ULKOPUOLELTA, IHMISTEN SILMISSÄ, MUTTA SISÄLTÄ TE OLETTE TÄYNNÄ TEESKENTELYÄ JA VÄÄRYYTTÄ.

        29. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettojen hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,

        30. ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isiemme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettojen vereen'!

        31. NIIN TE ITSE TUNNUSTATTE OLEVANNE NIIDEN JÄLKELÄISIÄ, JOTKA MURHASIVAT PROFEETTOJA.

        32. Täyttäkää siis te isäinne mitta.

        33. TE KÄÄRMEET, TE KYYKÄÄRMEIDEN SIKIÖT, KUINKA TE PÄÄSISITTE HELVETIN TUOMIOTA PAKOON?

        34. Kuulkaa siis! minä lähetän teidän tykönne profeettoja, viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;

        35.ETTÄ TE TULISITTE SYYLLISIKSI KAIKKEEN VIATTOMAAN VEREEN, JOKA MAAN PÄÄLLÄ ON VUODATETTU VANHURSKAAN AABELIN VERESTÄ SAKARJAN, BARAKJAN POJAN*, VEREEN ASTI, HÄNEN, JONKA TE TAPOITTE TEMPPELIN JA ALTTARIN VÄLILLÄ.

        36. TOTISESTI MINÄ SANON TEILLE: TÄMÄ SUKUPOLVI ON JOUTUVA VASTAMAAN TÄSTÄ KAIKESTA.

        ei muuta kun kaikki tekemään PARANNUS TÄSTÄ ASIASTA KENEN TARVII!
        minun ainakin tarvii en tiedä sitte muista.

        lopuksi yksi kohta raamatusta joka soopi minuun ja moneen muuhun täällä

        Johanneksen ilmestyksestä

        Luku 3:16-19

        16. Mutta koska olet PENSEÄ, etkä ole palava etkä kylmä, minä oksennan sinut suustani ulos.

        17. Sinähän sanot: Minä olen rikas, olen rikastunut enkä mitään tarvitse, ETKÄ TIEDÄ ETTÄ JUURI SINÄ OLET VIHELIÄINEN, KURJA, KÖYHÄ, SOKEA, JA RYYSYIHIN PUETTU.

        18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta tulessa puhdistettua kultaa, että rikastuisit, valkoiset vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä ryysyisyytesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

        19. kaikkia, joita minä pidän rakkaina minä nuhtelen ja kuritan.
        AHKEROI SIIS JA TEE PARANNUS.

        ANTEEKSI vielä kerran ketä olen luokannut ja ketä vastaan rikkonut!

        sitä tulee välillä miettittyä että onko minulla ees osaa ja arpaa mihinkään vai olenko vaan pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa?

        sitä on itselle ollut vieläkin joissakin asioissa vaikea kieltää itsensä, mutta olen pääsemässä tässäkin asiasta voitolle ja kokonaan eroon asioiden sallimisesta itselle.

        kyllähän se on niin että itsemme kanssa me käymme kovimmat taistelut.

        kysymyksi ja pohdintaa kaikille!

        eihän uskova voi ikinä erehtyä eihän? ja eihän uskovalle voi ikinä käydä näin eihän?
        ja eihän uskova voi olla ikinä väärässä eihän?

        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA TEKEMISTÄNI ASIOISTA!


      • lopuksi yksi
        jatko 3 kirjoitti:

        29. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettojen hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,

        30. ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isiemme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettojen vereen'!

        31. NIIN TE ITSE TUNNUSTATTE OLEVANNE NIIDEN JÄLKELÄISIÄ, JOTKA MURHASIVAT PROFEETTOJA.

        32. Täyttäkää siis te isäinne mitta.

        33. TE KÄÄRMEET, TE KYYKÄÄRMEIDEN SIKIÖT, KUINKA TE PÄÄSISITTE HELVETIN TUOMIOTA PAKOON?

        34. Kuulkaa siis! minä lähetän teidän tykönne profeettoja, viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;

        35.ETTÄ TE TULISITTE SYYLLISIKSI KAIKKEEN VIATTOMAAN VEREEN, JOKA MAAN PÄÄLLÄ ON VUODATETTU VANHURSKAAN AABELIN VERESTÄ SAKARJAN, BARAKJAN POJAN*, VEREEN ASTI, HÄNEN, JONKA TE TAPOITTE TEMPPELIN JA ALTTARIN VÄLILLÄ.

        36. TOTISESTI MINÄ SANON TEILLE: TÄMÄ SUKUPOLVI ON JOUTUVA VASTAMAAN TÄSTÄ KAIKESTA.

        ei muuta kun kaikki tekemään PARANNUS TÄSTÄ ASIASTA KENEN TARVII!
        minun ainakin tarvii en tiedä sitte muista.

        lopuksi yksi kohta raamatusta joka soopi minuun ja moneen muuhun täällä

        Johanneksen ilmestyksestä

        Luku 3:16-19

        16. Mutta koska olet PENSEÄ, etkä ole palava etkä kylmä, minä oksennan sinut suustani ulos.

        17. Sinähän sanot: Minä olen rikas, olen rikastunut enkä mitään tarvitse, ETKÄ TIEDÄ ETTÄ JUURI SINÄ OLET VIHELIÄINEN, KURJA, KÖYHÄ, SOKEA, JA RYYSYIHIN PUETTU.

        18. Minä neuvon sinua ostamaan minulta tulessa puhdistettua kultaa, että rikastuisit, valkoiset vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä ryysyisyytesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

        19. kaikkia, joita minä pidän rakkaina minä nuhtelen ja kuritan.
        AHKEROI SIIS JA TEE PARANNUS.

        ANTEEKSI vielä kerran ketä olen luokannut ja ketä vastaan rikkonut!

        sitä tulee välillä miettittyä että onko minulla ees osaa ja arpaa mihinkään vai olenko vaan pelkkä tyhjän pantti jolla ei ole mitään arvoa ja kunniaa?

        sitä on itselle ollut vieläkin joissakin asioissa vaikea kieltää itsensä, mutta olen pääsemässä tässäkin asiasta voitolle ja kokonaan eroon asioiden sallimisesta itselle.

        kyllähän se on niin että itsemme kanssa me käymme kovimmat taistelut.

        kysymyksi ja pohdintaa kaikille!

        eihän uskova voi ikinä erehtyä eihän? ja eihän uskovalle voi ikinä käydä näin eihän?
        ja eihän uskova voi olla ikinä väärässä eihän?

        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA TEKEMISTÄNI ASIOISTA!

        kohta tuli vielä mieleen raamatusta

        Paavalin 2 kirjeestä korinttolaisille

        Luku13:10

        10. Kirjoitan tästä poissa ollessani, ettei minun teidän luonanne tarvitsisi käyttää ankaruutta sen vallan nojalla, minkä Herra on antanut minulle rakentamiseksi, ei kukistamiseksi.

        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA TEKEMISTÄNI ASIOISTA!


      • löysin.
        lopuksi yksi kirjoitti:

        kohta tuli vielä mieleen raamatusta

        Paavalin 2 kirjeestä korinttolaisille

        Luku13:10

        10. Kirjoitan tästä poissa ollessani, ettei minun teidän luonanne tarvitsisi käyttää ankaruutta sen vallan nojalla, minkä Herra on antanut minulle rakentamiseksi, ei kukistamiseksi.

        ANTEEKSI VIELÄ KERRAN KAIKILTA TEKEMISTÄNI ASIOISTA!

        tuolta yhestä ketjusta mielenkiintoisen/järkyttävän näyn!

        olen miettinyt tätä asiaa että mitäpä jos sittenkin olen antikristus, annettiihan Juudaksellekin tieto etukäteen että juudas tulee pettämään Jeesuksen.

        joka ikinen raamatun kohta jossa kuvataan antikristusta niin sopii meikäläiseen täydellisesti sitä en voi kieltäää että näin on.

        tosiasia on tämä

        ei antikristus tule uskovien ulkopuolelta vaan sisäpuolelta, miten antkristus ketään pystyisi pettämään jos se tulee ulkopuolelta?

        pettäjä tulee aina sisäpuolelta ja sisäpiiristä!

        tämä näky sopii meikäläiseen melkein kaikilta osin paitsi iältä olen vasta 3 vuoden päästä 30

        Voisin tuoda tähän yhden näyn 22.7.2007 16:19

        Näin miten olin tuomioistuimen edessä ja seisoimme jossain tilassa, joko teltassa, tai huoneessa perätilassa vierekkäin jonkun henkilön kanssa, joka syytti minua ja vaati minua itselleen ja sen suun kautta puhui ******* suoraan.
        Sen tilan toisessa päässä oli valtaistuin ja sen vieressä seisoi Jeesus.
        Puolustin ja vetosin Jeesukseen ja Hän sanoi että ******* puhuu totta ja että elämässäni on syntiä ja minua alettiin viedä jonnekin ja siihen heräsin.
        Sanoma tässä oli, että ne pienet synnit on vaarallisia ja niistä se ******* meitä syyttää.

        Tämä vieressäni oleva henkilö oli vaalea ihoinen ja noin 30 vuotias ja oli ihan liikemiehen näköinen, mutta ärsyttävän itsevärma ja täysin viileä ja ******* puhui sen kautta suoraan, eli se oli joko ******* itse, tai se antikristus.

        tämä on tästä ketjusta

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/558112

        uudestaan uskooon tulostani tulee kohta kuluneeksi 42kuukautta

        tämäkin kohta sopii minuun

        Ilm. 13:5

        5. Sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja se sai vallan tehdä tätä 42kk

        Ilm.12:12

        12. Riemuitkaa siis ,taivaat, ja niissä asuvat! voi maata ja merta, sillä Perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska tietää, että hänellä on vähän aikaa!

        onhan näitä kohtia miutta en nytte rupea kaikkia laittamaan tähän

        lopuksi

        lainauksia toiset kirjoittamista asioista minulle ja minun omista kirjoituksista jotka todistavat tämän asian puolesta.


        "30.11.2011 22:00
        kunhan et tee katkeruudestasi käsin sitä, minkä luulet tulevan Jumalalta syyttäessäsi toisia. Syyttäjä on pahasta eikä Jumalasta. Raamattua voidaan helposti käyttää valheellisesti ja jokainen vastaa omastaan, joten pysy totuudessa äläkä valheita levitä.

        Kovin tuntuu loukkaantuneelta kun lukee viestejäsi."

        "silloin kun lähdetään kesken kasvusena ja ilman Jumalan lupaa ja suostumusta omin päi puuhailemaan niin mitä siitä seuraa?

        sutta, sekundaa ja onnettomuutta vaan kylvää joka puolelle
        jam onesti tämmönen joka ajattelee että nyt olen valmis lähtemään Herran työhön vaikka ei ole vaan korottaa itsesä niin ajattelee että eihän tämä voi paha asia olla kun julistan evankeliumia ja profetoin ja kerron Jeesuksesta Kristuksesta.

        mutta tosi asiassa sitä käykin silleen että tarkoittamansa hyvä muuttuukin pahaksi koska on itse ottanut valtuudet omaan käsiin ja lähtenyt Herran työhön omilla luvilla ja ilman Herran suostumusta.

        ja näistä tämmösistä ihmisistä tulee raatelevia susia jotka vaan raatelevat ihmisiä jotka ovat ympärillään ja ne jotka tulevat eteen niin tämmöset raadellaan kappaleiksi.

        tämmösistä ihmisitä jotka lähtevät omissa voimissa julistamaan ja ilman Herran vatuutusta niin nämä ihmiset luulevat kokoavansa mutta oikeasti vain hajottaa niin kuin minäkin.

        oikeasti tämmönen ihminen ei ole Herran palvelija eikä herra ole Jumalana vaan aivan joku muu ja tämmönen ihminen luulee suorittavansa herran tahtoa mutta todellisuudessa suorittaakin saatanan tahtoa!"

        "ehkä minun osani onkin sama kuin juudaksen ja minusta on yhä enemmän ruvennut tuntumaan siltä että olen ilmestys kirjan peto, väärä profeetta tai itse antkristus

        mutta jokaisella on osansa joko hyvässä tai pahassa, muistakaa tämä."


      • sisar..
        löysin. kirjoitti:

        tuolta yhestä ketjusta mielenkiintoisen/järkyttävän näyn!

        olen miettinyt tätä asiaa että mitäpä jos sittenkin olen antikristus, annettiihan Juudaksellekin tieto etukäteen että juudas tulee pettämään Jeesuksen.

        joka ikinen raamatun kohta jossa kuvataan antikristusta niin sopii meikäläiseen täydellisesti sitä en voi kieltäää että näin on.

        tosiasia on tämä

        ei antikristus tule uskovien ulkopuolelta vaan sisäpuolelta, miten antkristus ketään pystyisi pettämään jos se tulee ulkopuolelta?

        pettäjä tulee aina sisäpuolelta ja sisäpiiristä!

        tämä näky sopii meikäläiseen melkein kaikilta osin paitsi iältä olen vasta 3 vuoden päästä 30

        Voisin tuoda tähän yhden näyn 22.7.2007 16:19

        Näin miten olin tuomioistuimen edessä ja seisoimme jossain tilassa, joko teltassa, tai huoneessa perätilassa vierekkäin jonkun henkilön kanssa, joka syytti minua ja vaati minua itselleen ja sen suun kautta puhui ******* suoraan.
        Sen tilan toisessa päässä oli valtaistuin ja sen vieressä seisoi Jeesus.
        Puolustin ja vetosin Jeesukseen ja Hän sanoi että ******* puhuu totta ja että elämässäni on syntiä ja minua alettiin viedä jonnekin ja siihen heräsin.
        Sanoma tässä oli, että ne pienet synnit on vaarallisia ja niistä se ******* meitä syyttää.

        Tämä vieressäni oleva henkilö oli vaalea ihoinen ja noin 30 vuotias ja oli ihan liikemiehen näköinen, mutta ärsyttävän itsevärma ja täysin viileä ja ******* puhui sen kautta suoraan, eli se oli joko ******* itse, tai se antikristus.

        tämä on tästä ketjusta

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/558112

        uudestaan uskooon tulostani tulee kohta kuluneeksi 42kuukautta

        tämäkin kohta sopii minuun

        Ilm. 13:5

        5. Sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja se sai vallan tehdä tätä 42kk

        Ilm.12:12

        12. Riemuitkaa siis ,taivaat, ja niissä asuvat! voi maata ja merta, sillä Perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska tietää, että hänellä on vähän aikaa!

        onhan näitä kohtia miutta en nytte rupea kaikkia laittamaan tähän

        lopuksi

        lainauksia toiset kirjoittamista asioista minulle ja minun omista kirjoituksista jotka todistavat tämän asian puolesta.


        "30.11.2011 22:00
        kunhan et tee katkeruudestasi käsin sitä, minkä luulet tulevan Jumalalta syyttäessäsi toisia. Syyttäjä on pahasta eikä Jumalasta. Raamattua voidaan helposti käyttää valheellisesti ja jokainen vastaa omastaan, joten pysy totuudessa äläkä valheita levitä.

        Kovin tuntuu loukkaantuneelta kun lukee viestejäsi."

        "silloin kun lähdetään kesken kasvusena ja ilman Jumalan lupaa ja suostumusta omin päi puuhailemaan niin mitä siitä seuraa?

        sutta, sekundaa ja onnettomuutta vaan kylvää joka puolelle
        jam onesti tämmönen joka ajattelee että nyt olen valmis lähtemään Herran työhön vaikka ei ole vaan korottaa itsesä niin ajattelee että eihän tämä voi paha asia olla kun julistan evankeliumia ja profetoin ja kerron Jeesuksesta Kristuksesta.

        mutta tosi asiassa sitä käykin silleen että tarkoittamansa hyvä muuttuukin pahaksi koska on itse ottanut valtuudet omaan käsiin ja lähtenyt Herran työhön omilla luvilla ja ilman Herran suostumusta.

        ja näistä tämmösistä ihmisistä tulee raatelevia susia jotka vaan raatelevat ihmisiä jotka ovat ympärillään ja ne jotka tulevat eteen niin tämmöset raadellaan kappaleiksi.

        tämmösistä ihmisitä jotka lähtevät omissa voimissa julistamaan ja ilman Herran vatuutusta niin nämä ihmiset luulevat kokoavansa mutta oikeasti vain hajottaa niin kuin minäkin.

        oikeasti tämmönen ihminen ei ole Herran palvelija eikä herra ole Jumalana vaan aivan joku muu ja tämmönen ihminen luulee suorittavansa herran tahtoa mutta todellisuudessa suorittaakin saatanan tahtoa!"

        "ehkä minun osani onkin sama kuin juudaksen ja minusta on yhä enemmän ruvennut tuntumaan siltä että olen ilmestys kirjan peto, väärä profeetta tai itse antkristus

        mutta jokaisella on osansa joko hyvässä tai pahassa, muistakaa tämä."

        Jos olet tunnustanut syntisi Herralle, kuten näyttää,usko ne saaneesi anteeksi.
        Joka päivä.

        Niin sana opettaa. Sovitustyö on täydellinen!

        Ja toivon, että pääset irti tutkimasta liikaa asioita..profetia, viestiketjuja. jne. Kun liikaa lukee/tutkii, ne helpolla täyttää ajatukset ja sydämmen...ajatusmaailman.Ja itsekkin saatat noihin alkaa samaistua...?
        Aika Herran kanssa jää niinollen liian vähälle.

        Katse Jeesukseen,Ristiin ja hiljaisuudessa Hänelle voit puhua kaikki.
        Ja syödä/lukea Jumalan sanaa..se ravitsee..ja Herra pääsee kasvamaan sinussa.

        Toivon ja rukoilen sulle vapautusta , valheen isä syyttää, Jeesus vapauttaa, rakastaa ja nostaa.
        (Toki myös nuhtelee rakkaita lapsiaan,jos siihen tarvis.Rakastava Isä.)

        Jokaista rakastaa ja tahtonsa on auttaa!

        Siunausta!


    • Inhottava realisti

      Ihan mielenkiinnosta...

      Luulisitteko, että ihmiset Mustan Surman aikoihin olivat näkevinään Lopun Ajan merkkejä ilmassa?

      Entä 30-vuotisen sodan aikoihin, jolloin Euroopassa kovasti uskon vuoksi/varjolla sodittiin?

      Entä Rooman hajotessa?

      Entä Hitlerin näyttäessä sodan alkuvaiheissa voittamattomalta?

      Oletteko aivan varmoja, että meidän on oikeutettua kokea elävämme poikkeuksellisten mullistusten aikakautta?

      • oletko käynyt

      • -jarmo-

        Ei pointti olekaan siinä, etteikö ilmestyskirjan ja lopunajan ennustusten kaltaisia asetelmia olisi ollut ennenkin. Jopa silloin kun Tiitus valtasi Jerusalemin ja hävitti kaikki juutalaiset maan ääriin, lopulta rakentaen pyhälle paikalle jonkin Tseuksen tai Jupiterin patsaan häpäisten näin kaikkein pyhintä.

        Kyse on siitä että, Jeesus ennusti Jerusalemin tuhon ja sen kansan hävityksen kaikkialle maailmaan ja sen saman kansan kokoontumista jälleen takaisin, rakentaen kaikki tornit ja muurit ympärilleen. Sen jälkeen vasta Jeesus tulee.

        Nyt on se hetki, jolloin odotamme maailmaan sellaista aikaa ja vielä pahempaa, jollaista elettiin esim. toisen maailman sodan aikana. Sen Jeesus päättää tulemuksellaan, jota tosin edeltää tempaus, jopa toinenkin.


    • Tietäkää Ymmärtäkää!

      Jokainen Raamatussa ilmoitettu Isän antama aikamäärä-ilmoitus Ilmestyskirjassa ja Danielissa ja muissa pyhissä kirjoituksissa on annettu että niistä vaarin otetetaan ja ymmärretään taivaallisella viisaudessa ja kiitollisella ja kunnioittavalla ja pyhällä ja vanhurskaalla mielenlaadulla!

      Autuaat jotka lukevat ja vaarin ottavat kaikesta Ilmestyskirjassa annetusta!

      ´ Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, etsikää sitä, mikä on ylhäällä, missä Kristus istuu Jumalan oikealla puolella. Olkoon teidän mielenne siihen, mikä on ylhäällä, älköön siihen, mikä on maan päällä.
      ´ Tehän olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätketty Kristuksen kanssa Jumalassa. Kristuksen, meidän elämämme, ilmestyessä tekin ilmestytte hänen kanssaan kirkkaudessa.
      ´ Kuolettakaa siis se, mikä teissä on maailmaan kuuluvaa: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta. Niiden tähden tulee Jumalan viha epäuskoisille ja tottelemattomille.
      ´ Niissä tekin ennen vaelsitte niissä eläessänne. Pankaa nyt pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisenne tekoineen ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu Luojansa kuvan mukaiseen tietoon.
      ´ Tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä sen puutetta, ei barbaaria, skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus. ´
      (Paavalin kirje kolossalaisille luku 3)

    • Tälläkin aloitus-

      viestillä alkeisvoimiin sitoutunut henkilö pyrkii johdatamaan ihmisiä pois Jumalan tahdosta ja anomasta ja vastaanottamasta sitä hyvää hengellistä Raamatusta Jeesuksen nimessä kaikesta siitä Jumalan valtakunnan ilmoituksesta ja profetioista vaikka ne on annettu nimenomaan vastaanotettavaksi kiitoksella ja kunnioittavalla ja pyhällä ja vanhurskaalla mielenlaadulla.

      Jeesus arvosteli aikansa fariseuksia nimenomaan siitä että säitä ennustelivat mutta eivät ymmärtäneet Jumalan valtakunnan asoita Messiaan ja Kuninkaan syntymästä, ja näin on tänään tällaisten viestien antajilla vääränlainen mielenlaatu, sillä monet profetiat Raamatussa on nimenomaan ymmärtääksemme Isän Jumalan antamana hyvä hengellinen, jotta emme Päivän lapsina olisi pimeydessä. Herätkää te, jotka Jeesuksen nimessä tahdotte turvata Jumalaan Isänänne ja myös Raamatun pyhiä profetioita arvossa pidätte, sillä profetian henki on todistus Jeesuksesta ja Herran päivä sen läheisyydessä on nimenomaan profetian Hengen keskeinen asia.

      Kavahtakaa vääriä profeettoja ja opettajia alkiesvoimien sidonnaisuuksissa.

      Meidän asia Jeesusta odottavina on valvoa ja rukoilla ja pitää huolta että Jumalan Hengen armosiunaus on kaikessa hyvässä taivaallisessa hengellisestä ymmärryksessä ja viisaudessa, amen. Hallelujah!

      • Terve aloitus

        Edelliseen viestiin kommenttia:

        Viestin kirjoittaja harjoittaa ns. "sormella osoittelun" syntiä. Väärä mielenlaatu, kapina, katkeruus ja kateus tuottaa aina terveen opetuksen vastustusta.
        Näin valheprofeet aina nousivat Jumalan lähettämiä vastaan. Aikoinaan, eikä aika ole "jalostunut". Mutta Jumala hoitelee asiat... kuten Jeremiankin päivinä.
        Hananja? Jes 28. luku...


        Ja ihmisluonnon turmeltunut kapinamieli. Ei suostuta Jumalan terveeseen linjaan, vaan leikitään "korvasyyhy-tarinoilla", unilla ja hengettömillä ihmistuotteilla.

        Tämän ketjun aloitusviesti sitoutuu Jumalan Sanaan ja tuo tervettä opetusta siihen sekasotkuun, jota tällä palstalla "herran nimessä" viljellään.

        Raitis profetian lahja tulee olla seurakunnan rakennukseksi ( 1 Kor 14:26-33)

        Raittiilla linjalla ja Sanan opetusten turvallisella linjalla armolahjat kuuluvat uskovien elämään. Mutta kun niihin "hurahdetaan" patologisella tavalla ja tasolla, niistä tehdään kuin pellelytason tavaraa, Jumala ei siitä pitä.

        Muistakaa te, joilla "kuuleva korvat" - Jumala ei sellaisesta kevytmielisestä touhuilusta pidä!

        Hän kunnioittaa niitä, jotka Hänen ja Hänen Sanaansa kunniassa pitävät.
        Hän antaa armolahjoja, Pyhä Henki jakaa niitä - ja on aloittajallekin antanut paljon armolahjoja. Mutta niistä ei tule tehdä kynnyskymystä, ei jotakin mittaria.

        Niillä on palveltava, nöyrästi ja uskollisesti. Ja on "KOETELTAVA" kaikki.

        Kaikki.

        Jotka eivät Sanan ja totuuden hengen "koetteluun" suostu, ne jotka vihaavat valkeutta, totuutta, puhtautta, tervettä oppia.... mitä siitä?

        Herra tutkii. ( Joh 3:20)


      • Jumalan tahdossa
        Terve aloitus kirjoitti:

        Edelliseen viestiin kommenttia:

        Viestin kirjoittaja harjoittaa ns. "sormella osoittelun" syntiä. Väärä mielenlaatu, kapina, katkeruus ja kateus tuottaa aina terveen opetuksen vastustusta.
        Näin valheprofeet aina nousivat Jumalan lähettämiä vastaan. Aikoinaan, eikä aika ole "jalostunut". Mutta Jumala hoitelee asiat... kuten Jeremiankin päivinä.
        Hananja? Jes 28. luku...


        Ja ihmisluonnon turmeltunut kapinamieli. Ei suostuta Jumalan terveeseen linjaan, vaan leikitään "korvasyyhy-tarinoilla", unilla ja hengettömillä ihmistuotteilla.

        Tämän ketjun aloitusviesti sitoutuu Jumalan Sanaan ja tuo tervettä opetusta siihen sekasotkuun, jota tällä palstalla "herran nimessä" viljellään.

        Raitis profetian lahja tulee olla seurakunnan rakennukseksi ( 1 Kor 14:26-33)

        Raittiilla linjalla ja Sanan opetusten turvallisella linjalla armolahjat kuuluvat uskovien elämään. Mutta kun niihin "hurahdetaan" patologisella tavalla ja tasolla, niistä tehdään kuin pellelytason tavaraa, Jumala ei siitä pitä.

        Muistakaa te, joilla "kuuleva korvat" - Jumala ei sellaisesta kevytmielisestä touhuilusta pidä!

        Hän kunnioittaa niitä, jotka Hänen ja Hänen Sanaansa kunniassa pitävät.
        Hän antaa armolahjoja, Pyhä Henki jakaa niitä - ja on aloittajallekin antanut paljon armolahjoja. Mutta niistä ei tule tehdä kynnyskymystä, ei jotakin mittaria.

        Niillä on palveltava, nöyrästi ja uskollisesti. Ja on "KOETELTAVA" kaikki.

        Kaikki.

        Jotka eivät Sanan ja totuuden hengen "koetteluun" suostu, ne jotka vihaavat valkeutta, totuutta, puhtautta, tervettä oppia.... mitä siitä?

        Herra tutkii. ( Joh 3:20)

        otetaan vastaan Herran opetukset koko Raamatusta ja niiden kautta saatavasta kaikesta tulonsa päivään liittyvistä ja siksi on edeltä ne annettu vastaanotettaksi tiedoksi Jumalalta, eikä yhtään sanaa tule poistaa eikä lisätä, sillä jokainen sana sisältää tietoa eikä mikään turhaa eikä sellaista johonka aloituviestin otsikko viittaa. Jos joku ei näitä ymmärrä, on paisunut.

        Autuaat ne, jotka lukevat ja vaarin ottavat, samoin monet näitä tutkivat ja ymmärrys lisääntyy, kun anotaan Jeesuksen nimessä Pyhän Hengen opetusta.

        Korvasyyhyasiat ovat aivan muussa, kun ei Jumalan tahtoa ymmärretä ja voidaan penseytyä Herran antamiin, kuten aloitusviestissäkin lainataan sellaiseen Jeesuksen sanaa, joka annettiin ajallaan, mutta nykyinen sukupolvi on nähnyt viikunapuumerkin ja monet muutkin ja autuaat ne, jotka niistä vaarin ottavat ja ovat kuin viisaat tyhmien sijaan.

        Älkää eksykö. Varotaan vääriä profeettoja jotka väärin opettavat ja vääriä todistuksia antavat profetioiksi väittäen sellaisia, jotka eivät niitä alkuunkaan ole. Isä antoi riittävät profetiat Raamatussa, varokaa valheprofetioita ja väärää opetusta näihin Herran päivään liittyvistä, tempauksista ja pedon merkistä ja muistakin, sillä nähdään näissä tämänkin ajan lahkoissa.

        Ole kuin viisas Herran Jeesuksen opetuslapsi ja pane kaikki toivosi Jumalan armoon ja samoin pidä huolta että omistat Herran Hengen voiman opettajana ja siunauksena. Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä missään asiassa.


      • SanaOn Auktoriteetti
        Jumalan tahdossa kirjoitti:

        otetaan vastaan Herran opetukset koko Raamatusta ja niiden kautta saatavasta kaikesta tulonsa päivään liittyvistä ja siksi on edeltä ne annettu vastaanotettaksi tiedoksi Jumalalta, eikä yhtään sanaa tule poistaa eikä lisätä, sillä jokainen sana sisältää tietoa eikä mikään turhaa eikä sellaista johonka aloituviestin otsikko viittaa. Jos joku ei näitä ymmärrä, on paisunut.

        Autuaat ne, jotka lukevat ja vaarin ottavat, samoin monet näitä tutkivat ja ymmärrys lisääntyy, kun anotaan Jeesuksen nimessä Pyhän Hengen opetusta.

        Korvasyyhyasiat ovat aivan muussa, kun ei Jumalan tahtoa ymmärretä ja voidaan penseytyä Herran antamiin, kuten aloitusviestissäkin lainataan sellaiseen Jeesuksen sanaa, joka annettiin ajallaan, mutta nykyinen sukupolvi on nähnyt viikunapuumerkin ja monet muutkin ja autuaat ne, jotka niistä vaarin ottavat ja ovat kuin viisaat tyhmien sijaan.

        Älkää eksykö. Varotaan vääriä profeettoja jotka väärin opettavat ja vääriä todistuksia antavat profetioiksi väittäen sellaisia, jotka eivät niitä alkuunkaan ole. Isä antoi riittävät profetiat Raamatussa, varokaa valheprofetioita ja väärää opetusta näihin Herran päivään liittyvistä, tempauksista ja pedon merkistä ja muistakin, sillä nähdään näissä tämänkin ajan lahkoissa.

        Ole kuin viisas Herran Jeesuksen opetuslapsi ja pane kaikki toivosi Jumalan armoon ja samoin pidä huolta että omistat Herran Hengen voiman opettajana ja siunauksena. Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä missään asiassa.

        Mitä Jeesus sanoi:

        "Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa". Matt 24:36.

        Siis -eivät katoa....

        Mutta omaviisas ihminen koettaa halveksia Herramme Jeesuksen sanoja, näinkin:


        "...kuten aloitusviestissäkin lainataan sellaiseen Jeesuksen sanaa, joka annettiin ajallaan"

        Kommenttia:

        Kyllä annettiin, ajallaan. Eikä se ole mihinkään "kadonnut". Eikä tämän päivän 2011 itsetekoiset "profeetat" ole SUUREMPIA kuin Jeesus.

        Hän on "aikojen hallitsija" - ei kukaan ihminen.

        Aloitusviesti on tervettä opetusta. Joka kapinoi Raamatun Sanaa vastaan, on kapinassa Herramme sanoja vastaan.


      • Pysy siis
        SanaOn Auktoriteetti kirjoitti:

        Mitä Jeesus sanoi:

        "Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa". Matt 24:36.

        Siis -eivät katoa....

        Mutta omaviisas ihminen koettaa halveksia Herramme Jeesuksen sanoja, näinkin:


        "...kuten aloitusviestissäkin lainataan sellaiseen Jeesuksen sanaa, joka annettiin ajallaan"

        Kommenttia:

        Kyllä annettiin, ajallaan. Eikä se ole mihinkään "kadonnut". Eikä tämän päivän 2011 itsetekoiset "profeetat" ole SUUREMPIA kuin Jeesus.

        Hän on "aikojen hallitsija" - ei kukaan ihminen.

        Aloitusviesti on tervettä opetusta. Joka kapinoi Raamatun Sanaa vastaan, on kapinassa Herramme sanoja vastaan.

        Raamatun sanassa.


    • Herran päivään

      liittyvät ajat, jotka on annettu Ilmestyskirjassa Jumalan antamana profetaalisena tietona ja opetuksena ja ilmoituksena on hyvä jokaisen ymmärtää ja taivaallista viisautaa anoa ettei vaella omassa sellaisessa vailla Hengen öljyä astiassaan ja opeta vastoin Herran Jeesuksen tahtoa näistä asioista, sillä näemme viikunapuuhun lehtien tulleen jo 1967 kuuden päivän sodassa Israelin saadessa Jerusalemin pääkaupungikseen, joten pitkälle olemme jo saapuneet kaikessa hyvässä hengellisessä.

      Riemuvuosi on seitsemän vuosiviikon päässä eli noin 2016 ja kahdeksas vuosi viikko täyttyy 2023. Saammeko nähdä iankaikkisen evankeliumin ja myös hävityksen kauhistuksen niinkuin on Mestari Jeesus niistä opettanut, on hyvä jokaisen Jumalan lupauksen lapsen ymmärtää, samoin Herraa odottaa öljy astioissa eikä Herra tee mitään ilmoittamatta edeltä palvelijoilleen profeetoille, kun saamme todistaa Herrastamme Jeesuksesta ja tulemuksesta ja kaikesta siitä minkä on suonut osaksemme anoessamme.

      Samoin vuodessa 2023 on kulunut aika tarkkaan 2000 vuotta Jeesuksen kasteen saamisesta Johannes kastajan toimesta, sillä syntyi 7 eKr ja Herodes suuri kuoli 4 eKr. Jeesus ristiinnaulittiin noin 27 jKr ja samoin nousi haudasta ja ylös taivaaseen opetuslastensa nähden. Saamme odottaa Herraamme ja panna kaiken toivomme armoonsa kuten on meitä opetettu ja autuaat ne, jotka pyhittyvät ja Herransa tuntevat sillä Päivän lapsina ei tulemuksensa tule meitä yllättämään kuten monia valtakuntansa ulkopuolella. Varotaan ulkokultaisuutta ja nimikristillisyyttä, sillä jokainen saa aitoa oikeaa anoessaan ja nöyrtyessään kuin lapset Jeesuksen antamassa esimerkissä ja opetuksessa.

      Kiitetään ja kunnioitetaan Isää Jeesuksen nimessä, muistetaan myös että pelastus on juutalaisista ja rukoillaan tämänkin kansa puolesta ettei kukaan sotisi Israelin Pyhää Kuningasta vastaan ja Jerusalemia ja Israelia vastaan, sillä on Herran valittu kansan yksi osa Juudana ja oman pyhän nimensä tähden on sen koonnut Aabrahamille luvattuun maahan. Älkää olko jakamassa maatansa ja Jerusalemia, sillä on Jumalan silmäterä eikä mielisty Vapahtaja, jos ihmiset alkaa sotimaan maan ja taivaan Luojaa vastaan, kuten on suonut pelastuksen valitun kansansa kautta, amen. Hallelujah Jeesuksen nimessä.

      Varotaan kaikkea valhe opetusta ja väärää profetoimista ja toisia jeesuksia, jotka eivät rakasta Israelia ja juutalaisia kuten Mestari ja Paavali Pyhässä Hengessä.

    • Inhottava realisti

      Luvuilla leikittely on lapsellista ja hedelmätöntä. Keksisin itseään uskovaisina pitäville ihmisille koko joukon järkevämpiäkin puuhia kuin ikuisen Ilmestyskirjasta jaarittelun, joka ei ole yhtään mihinkään johtanut viimeisen kahden vuosituhannen aikana.

      Nimimerkki "Herran päivään" on tyyppiesimerkki siitä, mikä tämän palstan kornein puoli on: on äärimmäisen vaikeaa erottaa, onko hän vakavissaan liikkeelä vaiko parodian hengessä. Itse veikkaisin jälkimmäistä, mutta varma ei oikein voi kuitenkaan olla.

      • Herramme Elää!

        Eräs kirjoitt.

        "Keksisin itseään uskovaisina pitäville ihmisille koko joukon järkevämpiäkin puuhia kuin ikuisen Ilmestyskirjasta jaarittelun, joka ei ole yhtään mihinkään johtanut viimeisen kahden vuosituhannen aikana."

        _____________________

        Jumalattomat ovat "keksineet" yhtä ja toista, mutta jaarittelu ei ole aikojen alusta johtanut mihinkään parempaaan...

        ________________

        JK. Täällä ei ole MIKÄÄN PAKKO lukea "korneja" juttuja? Mut ei taida järkeen istua? Ei siis ole "järkevämpää puuhaa" kuin lueskella järjettömiksi (?) väitettyjä asioita?

        Paavali sanoi jo kauan sitten..
        "Sillä Jumalan hulluus ja viisaampi kuin ihmiset..."
        "... vaan sen, mikä on hulluutta maailman silmissä, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään..."


        " ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäkseensä mitättömäksi sen, joka jotakin on.."
        1 Kor 1:25-28


        Herramme Jeesus?

        * Syntyi eläinten luolen seimeen, kun ei ollut "sijaa majatalossa"...
        * Joutui pakenemaan pakolaiseksi kuninkaan murhanhimon edessä. (Matt 2.luku)
        * Eli elämänsä kateellisten, vihamielisten ihmisten viidakossa, (sekä uskonnoll. että hallintotaso).
        * Sai hyvistä teoistaan kivityksen ja kiinnioton bonusta...
        * Eli ilman omaa kotia, epämääräisen höperön maineessa...
        * Saarnasi sanoja, jotka saivat ihmiset suunniltaan!
        * Tuli luottoystävän pettämäksi, kavaltamaksi...
        * Tuli oikeusmurhan tasolla tuomituksi, kuolemaan, ristille, häpeään...
        * Vähäiset vaaateriekaleet jaettiin, "arvottiin"
        * Saatettiin "vuokrahautaan" - ei ollut omaa hautaa...

        Ja mitä nyt?

        2000 vuoden aikana Hänen sanansa ovat "johtaneet" miljoonien ja taas miljoonien ihmisten elämään. Hän sanansa, Raamattu, on tälläkin hetkellä levinnein ja luetuin Kirja maailmassa.... ja leviää kaiken aikaa...

        Etteikö se "johtanut MIHINKÄÄN" ?

        Lukutaitoiset ja järkevät: unohtakaa, sivuuttakaa pimeät kornit väitteet!

        JEESUS ELÄÄ. Ja toimii. Eikä kysy lupaa jumalattomilta...


      • sisar...
        Herramme Elää! kirjoitti:

        Eräs kirjoitt.

        "Keksisin itseään uskovaisina pitäville ihmisille koko joukon järkevämpiäkin puuhia kuin ikuisen Ilmestyskirjasta jaarittelun, joka ei ole yhtään mihinkään johtanut viimeisen kahden vuosituhannen aikana."

        _____________________

        Jumalattomat ovat "keksineet" yhtä ja toista, mutta jaarittelu ei ole aikojen alusta johtanut mihinkään parempaaan...

        ________________

        JK. Täällä ei ole MIKÄÄN PAKKO lukea "korneja" juttuja? Mut ei taida järkeen istua? Ei siis ole "järkevämpää puuhaa" kuin lueskella järjettömiksi (?) väitettyjä asioita?

        Paavali sanoi jo kauan sitten..
        "Sillä Jumalan hulluus ja viisaampi kuin ihmiset..."
        "... vaan sen, mikä on hulluutta maailman silmissä, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään..."


        " ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäkseensä mitättömäksi sen, joka jotakin on.."
        1 Kor 1:25-28


        Herramme Jeesus?

        * Syntyi eläinten luolen seimeen, kun ei ollut "sijaa majatalossa"...
        * Joutui pakenemaan pakolaiseksi kuninkaan murhanhimon edessä. (Matt 2.luku)
        * Eli elämänsä kateellisten, vihamielisten ihmisten viidakossa, (sekä uskonnoll. että hallintotaso).
        * Sai hyvistä teoistaan kivityksen ja kiinnioton bonusta...
        * Eli ilman omaa kotia, epämääräisen höperön maineessa...
        * Saarnasi sanoja, jotka saivat ihmiset suunniltaan!
        * Tuli luottoystävän pettämäksi, kavaltamaksi...
        * Tuli oikeusmurhan tasolla tuomituksi, kuolemaan, ristille, häpeään...
        * Vähäiset vaaateriekaleet jaettiin, "arvottiin"
        * Saatettiin "vuokrahautaan" - ei ollut omaa hautaa...

        Ja mitä nyt?

        2000 vuoden aikana Hänen sanansa ovat "johtaneet" miljoonien ja taas miljoonien ihmisten elämään. Hän sanansa, Raamattu, on tälläkin hetkellä levinnein ja luetuin Kirja maailmassa.... ja leviää kaiken aikaa...

        Etteikö se "johtanut MIHINKÄÄN" ?

        Lukutaitoiset ja järkevät: unohtakaa, sivuuttakaa pimeät kornit väitteet!

        JEESUS ELÄÄ. Ja toimii. Eikä kysy lupaa jumalattomilta...

        Näin on Herramma elää!


        Kiitetty olkoon Herra!


      • Säälittävää
        sisar... kirjoitti:

        Näin on Herramma elää!


        Kiitetty olkoon Herra!

        Niin - kun ihminen koettaa sitä filosofiaa, että "hänen oma päänsä" olisi jokin yli-elin, ja "omien korvien välistä" nouseva mielipide olisi suhteellinen kumoamaan jopa Jumalankin hänen valtaistuimeltaan.... se on yhdellä sanalla sanoen
        - SÄÄLITTÄVÄÄ! Surkuteltavaa.

        Se on kuin ihminen yrittäisi ruokalusikalla tyhjentää valtamerta, ja uskottelisi itselleen ja toisille - että kyllä MINÄ tässä oikeassa olen.... valtameret voi tyhjentää lusikalla kun OIKEIN ahkeroi, ja samalla inttää:
        minä uskon lusikan voimaan, minä uskon omaan käteeni joak lusikkaa käyttää...
        minä uskon etttä olen meren valtaa suurempi... minä, minä, minä....

        Säälittävää.

        Sellaista on, kun kuolevainen savi-ihminen koettaa omatekoista "vallankumousta" Elävän Jumalan valtaan!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      297
      2658
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      99
      2085
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      79
      1613
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      164
      1459
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1298
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1205
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1020
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe