YLE pääuutisissa - somalit

YLE antoi taas ruhtinaallisesti aikaa somaleille:

Suomen 10 000 somalista noin 5000 on nuoria, heidän on päästävä töihin tai Suomi saa itselleen vihaisen vähemmistön Norjan tavoin, kertoi somalien edustaja. Isät ovat jo vihaisia, heillä ei ole töitä, kunnioitus yhteiskuntaa kohtaan puuttuu.

Taas kerran puhumaan oli hankittu kaikkien hyysäreiden lempi somali, yhdistys sotkuista tunnettu loinen. Somalien on turha itkeä vihaisen somalivähemmistön syntymisestä, elleivät somalit itse typeryydessään ole huomanneet, meillä on sellainen ollut jo pidemmän aikaa, yli 15 vuoden ajan.

Juuri tästä syystä me haluamme somaleista eroon mahdollisimman pikaisesti. Mikään uutinen tai propaganda ei tätä asiaa enää kykene muuttamaan. Somalit ovat sopeutumaton ryhmä.

Suomessa kuuleman mukaan syrjitään eritoten muslimeita. Ehkä tästä syystä sopii kysyä miksi heitä edelleen virtaa maahan tasaisesti. Mielipiteitä haitallisesta ilmiöstä ei saada muutettua taikatemppujen avulla. Nyt kun uusi somalisukupolvi on valmistumassa koulusta, myös he tulevat syrjäytymään, ei rasismin vuoksi vaan somaliuden.

- Valtion olisi syytä huolehtia käännytyksistä ja karkoituspäätösten toteuttamisesta, tämä lisää ennestää negatiivisia asenteita muslimeita kohtaan.

Tilastokeskuksen mukaan somalit tekivät viime vuonna 1506 rikosta, eikä kyse ole liikennerikkomuksista. Tilastokeskuksessa somaleita on vain 4608, sillä yli 5000 somalia on jo laittomasti vastoin kansantahtoa saanut Suomen kansalaisuuden. Kunnioituksen puute ja syrjäytyminen on suoraan suhteessa somaleiden omaan rikolliseen käytökseen. Suomalaisia työnantajia on turha syyttää rasismista muslimeita kohtaan, vaikka kukaan ei muslimeista pidäkkään.

- Kunnioitusta ei Suomessa saa kuten Somaliassa, täälä arvostus hankitaan muuten kuin puskaraiskauksilla, ryöstöillä ja väkivallalla.

1506 rikosta /4608 somalia:
Luku on lähes identtinen somalimiesten lukumäärään. Rikosten määrä on ollut vuosittain nousussa. YLE:n väite somalien työllistymisestä on täyttä puppua, ainoastaan tukitöitä on lisätty. Työministeriön mukaan noin 60 prosenttia yksistään työikäisistä somaleista on työttömänä.

Kuten olemme aikaisemmin todenneet, somalit haluavat samoja asioita kuin suomalaiset, mutta eivät halua tehdä samoja asioita niiden saavuttamiseksi. Ensimmäiset somalit saapuivat Suomeen 1991, he itse kertoivat viipyvänsä Suomessa vain tarvittavan ajan, poistuvansa tilanteen salliessa. Tilanne on nyt otollinen, somalit voivat siis poistua takaoven kautta ja todeta, me emme sopeutuneet. Kukaan ei halua somaleita Suomeen, reppujen pakkaamista odottaa jo suuri ryhmä rikosten uhreja sekä heidän sukulaisiaan.

Tässä linkki joka vuotiseen somali propaganda uutiseen. EK:lle ja Fagernäsille vinkki, älkää unohtako meitä:)
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/id70718.html

30

2266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunnostautuneita terroristeja

      Englannissa menossa jo kolmas sukupolvi somaleita, eivät ole vieläkään sopeutuneet kuin terrorismiin. Somaleilla on oma radiokanava Englannissa, somalien sopeutumattomuus on usein puheenaiheena.

    • ja tulipa taas kerran

      mieleeni, että koska kantasuomalaisten, esimerkiksi yli 45-vuotiaitten, työttömien edustaja pääsee samalla samalla tavalla uutisiin viestittämään työnantajille: "antakaa meille töitä".
      Toisekseen tuli myös mieleeni, että kuinka työnantajien pitää joustaa näiden somalien uskonnollisten vaatimusten kanssa?

      • oli telkassa

        Vaalien alla tv-keskustelussa oli sellainen. Mukana oli myös Timo Soini joka lupasi järjestää tälle töitä. Kestikin vähän pidemään kuin uutisväläys.

        Mutta kun sinua ei kiinnosta kuin somalit, niin ei mahda mitään.

        Mitä uskonnollisia vaatimuksia tarkoitat?


    • hassu

      Somaliassa perheen elättäminen tuo miehelle kunniaa.
      Yrittääkö Yle olla vitsikäs.
      Monesti olemme saaneet kuulla kertomuksia, kun somalinainen juttelee kotimaastaa ja miehistä siellä.
      He eivät halua osallistua lainkaan perheen elättämiseen, kaikki jää naisten harteille, ainoastaan sotiminen on heille mieluista touhua.
      Kun nainen menee keräämään aamusta polttopuita, tai työhön, miehet lähtevät kahviloihin lipittämään teetä ja pureskelemaan khattia, näin päivä vierähtää rattoisasti ja voikin illaksi palata perheen pariin vaatimaan ruokaa jonka valmistamiseen somalimies ei luonnollisesti voi osallistua. Mikäli vaimo ei ole ehtinyt valmistamaan ruokaa niin turpiin tulee.
      Missä se somalimiehen kunnia oikein on Yle?

      Kyllä Yle tuhoaa viimeisetkin uskottavuutensa perusteet väittämällä tuollaista sontaa ja muutenkin vääristelemällä totuutta.
      http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/id70718.html

      • kertomuksia on

        kuultu, muuten kuin rasistien kertomana toisilleen?


    • ovat enimmäkseen

      Suomen kansalaisia.
      He ovat syntyneet Suomessa. Näitä henkilöitä ei voida missään oloissa käännyttää tai karkottaa Suomesta. Heillä on samat kotipaikkaoikeudet kuin muillakin suomalaisilla.

      • muutoksia tulossa

      • vuosisatoja ollut

        nämä Euroopan mustalaiset "ilonamme"! Pitääkö sitä vielä ehdoin tahdoin näitä Afrikan vastaavia täällä hyysätä?
        Vähempikin riemu riittäisi takuulla suurimmalle osalle suomalaisista.


      • Lainsäätäjä

        Ei tarvitse muuta kuin säätää laki, joka oikeuttaa karkottamaan kaikki pakolaiset ja heidän jälkeläisensä kansallisuusstatuksesta riippumatta.

        Ja sitten se on laillista. Ihmeellistä tämä demokratia. Lait säädetään niin kuin parhaaksi katsotaan. Uskon että ylläolevan kaltaisen lain käytännön toteutukseen löytyisi läjäpäin innokkaita suomalaisia.


      • ei voida säätää.
        Lainsäätäjä kirjoitti:

        Ei tarvitse muuta kuin säätää laki, joka oikeuttaa karkottamaan kaikki pakolaiset ja heidän jälkeläisensä kansallisuusstatuksesta riippumatta.

        Ja sitten se on laillista. Ihmeellistä tämä demokratia. Lait säädetään niin kuin parhaaksi katsotaan. Uskon että ylläolevan kaltaisen lain käytännön toteutukseen löytyisi läjäpäin innokkaita suomalaisia.

        Suomi on sitoutunut kansainvälisin sopimuksin (valtion tunnustaminen) noudattamaan omaa perustuslakiaan.
        On perustuslain vastaista karkottaa syntyperäisiä suomalaisia. Ei onnistu sellainen mitenkään.


      • kyllä voidaan
        ei voida säätää. kirjoitti:

        Suomi on sitoutunut kansainvälisin sopimuksin (valtion tunnustaminen) noudattamaan omaa perustuslakiaan.
        On perustuslain vastaista karkottaa syntyperäisiä suomalaisia. Ei onnistu sellainen mitenkään.

        Kyllä voidaan, Saksassa tällainen laki jo voimassa. Ei tarvita mitään muuta kuin hallituksen päätös asiasta ja kansalaisuus voidaan perua. Ranskassa myös valmisteilla kyseinen laki.


      • kansalaisuutta
        kyllä voidaan kirjoitti:

        Kyllä voidaan, Saksassa tällainen laki jo voimassa. Ei tarvita mitään muuta kuin hallituksen päätös asiasta ja kansalaisuus voidaan perua. Ranskassa myös valmisteilla kyseinen laki.

        syntyperäiseltä suomalaiselta.
        Ei tietenkään. Mihin maahan hänet muka voitaisiin laillisesti karkottaa? Somaliaan, jonka kansalainen hän ei ole?


    • kannattaa katsoa
    • somali uutiset

      Onkohan YLE budjetoinut somaliuutiset toimintasuunnitelmaan. Melkoisen säännöllisiä nämä somaleista kertovat uutiset.

    • eroa YLEstä
    • Apassi73

      Mulla ei itellä oo välii mistä tai minkä värinen joku ihminen on,jos se on hyvä tyyppi se on hyvä tyyppi ja päinvastoin,mutta nää somalit on sit jo asia eriksee,ne ei tuu tänne sopeutuu koskaan.Mulla on yks nigerialainen duuni kaiffa ja se on puhunu et somaleita pidetää afrikanmantereella pelkkinä rosvoina ja loiseläjinä,eli niitä kartetaan omalla mantereellakin,nii miks perkele niitä pitää kuskata tänne bussi tolkulla ja maksaa hirveet hinnat et ne voi maata vaan tekemättä mitää(paitsi rikoksii).Ne haluaa kaiken tuen Suomelta mutta ei Suomen lakeja ja tapoja.Muutaman kerran on joutunu menee välii kun joku somaliukko on yrittäny VÄKISIN päästä jonkun gimman iholle raflas,sit kun meet välii nii oot rasisti.VITTU mitä jengii.Jokainen somali duunii,jos ei hommat maistu nii himaa,yksikin rikos nii himaa,yksikin raiskaus nii munat pois ja himaa,sit ruvetaa pääsee yhteisymmärryksee.

      • Lue ylempi juttuni niin sinäkin ymmärrät mikseivät nämä ylimieliset muslimimulkut sopeudu.


      • Apassi73
        wwwnational kirjoitti:

        Lue ylempi juttuni niin sinäkin ymmärrät mikseivät nämä ylimieliset muslimimulkut sopeudu.

        Sul on ihan fiksut mielipiteet ja ajatukset,mut milläs tää homma muttuu kun ainoastaa lakia kiristämällä.Rajat tiukemmiks(duunarit sisää ja pummit ulos) ja jokaiselle maahan tuleville ja maassa jo oleville pakolaiselle allekirjotus paperille et yksikin rike nii saadaa lähettää himaa ilman mitään erityisiä selityksiä.


      • Kerttu M-K
        wwwnational kirjoitti:

        Lue ylempi juttuni niin sinäkin ymmärrät mikseivät nämä ylimieliset muslimimulkut sopeudu.

        Mielipiteesi eivät ole fiksuja eivätkä ne metoodit, joita sinä peräänkuulutat voi koskaan ratkaista niitä asioita, joista nyt puhumme.
        Muslimit ovat kultturellisesti, hengellisesti, henkisesti, ja maailmankatsomuksellisesti täysin erilaisia kuin me länsimaalaiset. MUTTA heitä EI saa kuuntelemaan väkivalloin ja alentamalla heitä. He ovat hengellisesti kovempia kuin kivet.
        Heidät voi murtaa ainoastaan tieto siitä, että Kristuksen armo on myös heitä varten. Pääseminen tähän on usein vaikeaa ja se mikä pätee yhden kohdalla, ei välttämättä päde toisen kohdalla. Mutta se toimii, kun kulkee muslimin rinnalla ja saavuttaa hänen luottamuksensa. Väkivalta muslimia kohtaan ainoastaan kiihottaa heidät vielä suurempiin väkivaltaisiin tekoihin. Ja kuka voisi maailmassa olla väkivaltaisempi, kuin muslimi? Ei kukaan!
        Suo anteeksi kun minä, "hyysäri", sanon sinulle ja kaikille samanmielisille: Te ette KOSKAAN tule voittamaan muslimeita sotimalla heitä vastaan. 33 vuotta muslimimaissa lähetystyötä tehneenä on opettanut tämän minulle. Inhimillisyys, rakkaus ja lämpö vetoavat muslimeihinkin paremmin. Kannattaisi joskus teidänkin kokeilla.
        Joka miekkaan tarttuu, myös miekkaan hukkuu!


      • Kerttu M-K kirjoitti:

        Mielipiteesi eivät ole fiksuja eivätkä ne metoodit, joita sinä peräänkuulutat voi koskaan ratkaista niitä asioita, joista nyt puhumme.
        Muslimit ovat kultturellisesti, hengellisesti, henkisesti, ja maailmankatsomuksellisesti täysin erilaisia kuin me länsimaalaiset. MUTTA heitä EI saa kuuntelemaan väkivalloin ja alentamalla heitä. He ovat hengellisesti kovempia kuin kivet.
        Heidät voi murtaa ainoastaan tieto siitä, että Kristuksen armo on myös heitä varten. Pääseminen tähän on usein vaikeaa ja se mikä pätee yhden kohdalla, ei välttämättä päde toisen kohdalla. Mutta se toimii, kun kulkee muslimin rinnalla ja saavuttaa hänen luottamuksensa. Väkivalta muslimia kohtaan ainoastaan kiihottaa heidät vielä suurempiin väkivaltaisiin tekoihin. Ja kuka voisi maailmassa olla väkivaltaisempi, kuin muslimi? Ei kukaan!
        Suo anteeksi kun minä, "hyysäri", sanon sinulle ja kaikille samanmielisille: Te ette KOSKAAN tule voittamaan muslimeita sotimalla heitä vastaan. 33 vuotta muslimimaissa lähetystyötä tehneenä on opettanut tämän minulle. Inhimillisyys, rakkaus ja lämpö vetoavat muslimeihinkin paremmin. Kannattaisi joskus teidänkin kokeilla.
        Joka miekkaan tarttuu, myös miekkaan hukkuu!

        Ainahan muslimit on voitettu sodassa. Kovinkaan monia tappioita ei ole koettu kuin äärimmäistä ylivoimaa vastaan. Muslimien tuhoaminen Euroopassa tulee olemaan fakta, ainut kysymys lienee, kuinka korkea on kipukynnys, koska sympatiat on kansasta kupattu loppuun.

        Muslimin luonne ei todellakaan ole kiveä, se on pikemminkin sairas ja patologinen, heikko ja alistuva. Minä olen tämän todennut omilla matkoillani. Muslimin luonne on kova ja kivinen vain naisia ja lapsia kohtaan. Muslimit ovat raukkoja luusereita, kyllähän se on useaan otteeseen havaittu. Paras esimerkki lienee 6 päivän sota, israelilaiset kyykyttivät kymmenkertaista ylivoimaa mennen tullen.

        Toisena esimerkkinä Irakin mahti armeija, joka ei pystynyt seisomaan omilla jaloillaan edes yhtä kokonaista viikkoa. Iranin mahti armeijakin näytti parhaat taitonsa Irakin sodassa, lapset käärittiin vilttiin ettei ruumiin palaset lennä minne sattuu, ja eikun miinoja raivaamaan muovinen avain kaulassa.

        Muslimit ovat aina olleet raukkoja, heille sodankäynnissä pakeneminen on tuttua kautta vuosisatojen.


      • Free your mind from rasism
        wwwnational kirjoitti:

        Lue ylempi juttuni niin sinäkin ymmärrät mikseivät nämä ylimieliset muslimimulkut sopeudu.

        Minusta keskeisiä arvoja Suomessa on yhdenvertaisuus. Jokainen ihminen on ja saa olla erilainen. Jopa erivärinenkin.
        Maahanmuuttajien kotiuttaminen on prosessi, eikä meidän tule pillastua jos maahanmuuttaja on näkyvä.

        Me arvostamme ihmisiä jotka ovat itsemme kaltaisia. Annamme heidän lapsilleen loukkaamattoman lapsuuden,koska on liian suuri mahdollisuus että loukatusta tulee se mitä hänestä odotetaankin tulevan. Tämä pätee myös maahanmuuttajiin, vaikka he olisivatkin jo aikuisia.

        Singaporessa, jossa väestö koostuu pääosassa kolmesta, neljästä eri etnisestä ryhmästä, on lailla säädetty, ettei valtion vuokrataloissa yksikään porukka saa olla yliedustettuna. Tällä on onnistuttu vähentämään kahnauksia eri ryhmien ja niiden yksittäisten jäsenten välillä.
        Aikaisemmin oli ongelmaa jos toistakin, jopa rotumellakoita. Tarvitaanko Suomeenkin tilanteen kärjistymistä ennen kuin järki viimein otetaan käteen?


    • Kerttu M-K

      Valtaosa suomalaisista suhtautuu myönteisesti useimpien maahanmuuttajaryhmien Suomeen tuloon. Asia käy ilmi Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisen TNS Gallupilla teettämästä kyselystä.
      Kyselyssä vain kaksi prosenttia vastaajista suhtautui kielteisesti mahdollisiin maahanmuuttajiin kansallisuudesta riippumatta.

      Parhaiten maahanmuuttajien tulo hyväksytään Uudellamaalla ja Itä-Suomessa. Suotuisimmin tulijoihin suhtautuvat 25–34-vuotiaat. Miehet suhtautuvat maahanmuuttajiin naisia kielteisemmin, mahdollisesti siksi että naisilla on sekä biologisista että sosiokulturaalisista syistä suurempi taipumus ja tarve sopeutua sosiaalisiin normeihin ja välttää nonkonformistista käytöstä ja poliittisesti epäkorrekteja mielipiteitä. Tämä näkyy mm. siinä, että lähes kaikki kommunismia vastustaneet intellektuellit Itä-Euroopassa kylmän sodan aikana olivat miehiä.

      Tämä aloitus kiinnostaakin enemmän ehkä juuri kansallissosialisteja kuin muita ryhmiä ja on omiaan herättämään kummeksuntaa ja paheksuntaa niissä, joille muukalisviha on ilmiönä ja elämäntapana vieras.

      • "parhaiten hyväksyjät...

        Miksi Uudellamaalla ja Itä-Suomessa hyväksytään parhaiten maahanmuuttajien tulo?
        Miksi Länsi-Suomessa tai Lounais-Suomessa ei hyväksytä maahanmuuttajia yhtä hyvin? Miksi siellä on kielteisempi asenne?

        Historiasta tiedämme myös, että sotien jälkeen uudelleen sijoitetut karjalaiset otettiin parhaiten vastaan juuri Savossa ja Pohjois-Karjalassa.
        Pohjanmaalta monet karjalaiset halusivat muuttaa pois. Satakuntaan heitä ei kai sijoitettukaan.


      • Länsi-Suomi
        "parhaiten hyväksyjät... kirjoitti:

        Miksi Uudellamaalla ja Itä-Suomessa hyväksytään parhaiten maahanmuuttajien tulo?
        Miksi Länsi-Suomessa tai Lounais-Suomessa ei hyväksytä maahanmuuttajia yhtä hyvin? Miksi siellä on kielteisempi asenne?

        Historiasta tiedämme myös, että sotien jälkeen uudelleen sijoitetut karjalaiset otettiin parhaiten vastaan juuri Savossa ja Pohjois-Karjalassa.
        Pohjanmaalta monet karjalaiset halusivat muuttaa pois. Satakuntaan heitä ei kai sijoitettukaan.

        On täysin kyrpiintynyt näihin barbaareihin. Mitä enemmän tänne on tungettu näitä muukalaisia sitä enemmän välit tulehtuvat. Kaikki muslimit pois niin nämä rehelliset mamutkin saavat olla rauhassa.


      • laita linkki

        Aina sitä voi Kerttukin puhua palturia mielin määrin. Työperäisiin maahanmuuttajiin suhtadutaan hienosti, ei kaikkiin ryhmittymiin. Helppoa puhua soopaa.

        Itseasiassa TNS tutki suhtautumista maahanmuuttajiin tänä vuonna ja yli 60 prosenttia suhtautui kielteisesti. Olin hieman hämmästynyt, että työperäisiinkin suhtauduttiin näin nuiveasti. Näissä testeissä voi olla näköjään, jos ja kun Kerttu esittää linkin yli 100 prosentin virhemarginaali:)


      • tutkaileva

        Muslimeja ei maahan halua juuri kukaan saatika rikostilastoissa näkyvästi esillä olleita eli juuri näitä muslimeja ja somalit kärkiipäässä.

        Kuka kansalainen on niin tyhmä, että hyväksyy niitä, jotka pitävät kantaväestöä vääräuskoisina ja sellaisina, joita kohtaan pahan tekeminen ei ole väärin?.


      • hassu

        Miten itse olisit vastannut kyseisessä tutkimuksessa olevaan kysymykseen Kratsenialaisista, olisitko hyväksynyt heidän tänne tulonsa vai vastustanut sitä?
        Nythän 40% suomalaisista vastusti heidän tuloaan.


        Lainaanpa vähän erään tunnetun kriitikon mielipidettä.
        hän tuskin tykkää pahaa siitä.
        Asia liittyy juuri tähän tutkimukseen ja Suomalaisten tuntemukseen islamista.

        Mikko Ellilä kirjoitti...

        Olen samaa mieltä kuin jälkimmäinen anonyymi. Useimmilla suomalaisilla ym. eurooppalaisilla ym. länsimaalaisilla (AKA valkoiset ihmiset; nykyään "länsimaalainen" eli "länkkäri" on eufemismi valkoisille ihmisille, monilla nuorilla aikuisillahan on tapana puhua esim. "länkkärituristeista" Aasian maissa) on valmiiksi negatiivinen perusasenne islamia kohtaan, mutta islamia koskevan tiedon lisääntyminen muuttaisi asenteita vielä paljon negatiivisemmiksi.

        Useimmat länsimaalaiset kuvittelevat muslimien olevan vain ahdasmielisiä ja fanaattisia, mutta kovin moni länsimaalainen ei tajua islamin olevan totalitaarisen diktatuurin pystyttämiseen pyrkivä poliittinen ideologia.

        Useimmat länsimaalaiset luulevat virheellisesti, että islam on vain yksi uskonto muiden joukossa. Sitä se ei ole. Islam on yksipuoluediktatuuriin pyrkivä natsismiin, fasismiin ja kommunismiin verrattavissa oleva ideologia. Islamin tavoitteena on mm. kriminalisoida ateismi kuolemanrangaistuksen uhalla. Islamin tavoitteena on pakottaa kristityt ja juutalaiset maksamaan ylimääräistä veroa (jizya) rangaistuksena vääräuskoisuudestaan. Islamin tavoitteena on kriminalisoida kaikki ei-islamilaiset uskonnot lukuunottamatta kristinuskoa ja juutalaisuutta. Islamin tavoitteena on kriminalisoida muslimien käännyttäminen kristinuskoon. Islamin tavoitteena on kriminalisoida kristillisen kirjallisuuden julkaiseminen. Islam sallii kristinuskon ja juutalaisuuden olemassaolon vain etnisinä perinteinä nykyisten kristittyjen ja juutalaisten jälkeläisten keskuudessa. Islam kieltää kristillisten tilaisuuksien järjestämisen kirkkojen ulkopuolella, joten mm. suviseurat tai herätyskokoukset hajotettaisiin islamilaisen valtion toimesta tarvittaessa mellakkapoliisivoimin. Islamilaisissa maissa kristillisiä pappeja ym. saarnaajia on vangittu, kidutettu ja teloitettu tuhansittain.

        Tämä kaikki toteutuu Suomessa ja koko Euroopassa, jos tänne tulee tarpeeksi muslimeja. Muslimien ei tarvitse edes muodostua enemmistöksi Euroopassa, vaan 10%-20% väestöstä riittää islamilaisen vallankumouksen tekemiseen. Euroopan nykyiset poliittiset päättäjät ovat valmiiksi tämän islamilaisen miehitysarmeijan hyväksi työskentelevä viides kolonna. Tähän joukkoon kuuluvat mm. Jari "Suojelupoliisin on suljettava kaikki internet-sivut, joilla kritisoidaan islamia" Vilén, Mikko "internetistä on poliisivoimin poistettava kaikki maahanmuuton ongelmia käsittelevät tekstit" Puumalainen ja Astrid "valtionkirkon on autettava maassa laittomasti oleskelevia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita islamilaisia terroristeja" Thors.
        21 elokuu, 2007 14:20


      • hassu

        miten suomalaiset toivottavat eri kansalaisuudet tervetulleeksi. Asiassa ei liebe epäselvyyttä.

        (Kalvopohja nro: IV.b.)

        Tässä järjestyksessäkö toivotamme heidät tervetulleiksi?

        norjalaiset

        inkerinsuomalaiset

        englantilaiset

        ruotsalaiset

        amerikkalaiset

        japanilaiset

        saksalaiset

        virolaiset

        kreikkalaiset

        kiinalaiset

        vietnamilaiset

        entiset jugoslaavit

        mustat afrikkalaiset

        turkkilaiset

        venäläiset

        arabit

        somalit

        Kuten näkyy, niin tässä oli vain pieni osa kansoja, mutta mikä tärkeintä somalit ja arabit valtasivat häntäpään.
        Jos kysymys olisi aseteltu, miten toivotamme muslimit tervetulleiksi, niin mitä luulet vastausten olevan.
        Lähde:http://64.233.183.104/search?q=cache:yUT733xm9YYJ:www.ihmisoikeudet.net/Opettajat/Erilaisia mutta samanlaisia - vahemmistot.rtf suomalaisten suhtautuminen somalien maahanmuuttoon&hl=fi&ct=clnk&cd=2&gl=fi&client=firefox-a

        Tietääkö mummeli muuten ketkä aiheuttavat eniten ongelmatilanteita kouluissa?
        Jos ei, niin ei ole kovin vaikea arvata.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2306
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2026
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1062
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe