Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kun mies katsoo AINA TV:tä

Anne-Mari

Siis tämä alkaa jo mennä ihan hulluksi. Mieheni ei käytännössä katsoen tee enää muuta kuin istuu kotona katsomassa TV:tä. Eikä tämä ole edes vitsi (voi kun olisikin).

Esimerkiksi tämän päivän saldo:

-2,5h:n leffa päivällä
-iltapäivällä 1h telkkaria
-nyt illalla klo 18.00-00:30 telkkaria

...ja katsoo edelleen. Laskin, että tänään on katsonut 10h (!) vain telkkaria (eikä siis lopettanut katsomista vieläkään). Todella ärsyttävää, haluaisin lähteä yhdessä lomalle, shoppailemaan ja ihan mihin vain, mutta missä välissä?

Mies nukkuu n. 10h:n yöunet aina, joten 10h unta 10h telkkaria on 20h. Vuorokaudesta jää siis 4h meille yhteistä aikaa, mutta muuten mies uppoutuu telkkariin. Hän on ns. freelancer eli tekee töitä silloin kuin viitsii ja niin kauan kun viitsii. Nyt kun kukaan "ei valvo" töiden tekemistä, niin mies on lysähtänyt sohvalle ja tekee hommia vain silloin tällöin.

Olisiko kellään mitään vinkkejä, että mitä ihmettä teen tämän asian kanssa? :( Rasittaa todella paljon parisuhdettakin, kun ollaan yhdessä (siis samassa talossa), mutta ei varsinaisesti tehdä mitään yhdessä, koska en jaksa katsoa telkkaria kuin korkeintaan tunnin päivässä. Kiitos jo etukäteen tuhannesti, jos joku osaa auttaa! :)

38

7733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihje

      Heja
      Kysy tuttavilta josko he voisi auttaa sinua tallentamaan pari videonauhaa esim. keittiöäänet ja sen lopuksi ruokalautanen missä sinä pyydät syömään.
      Samaten siivousta jne
      Mieluiten eri kaseteille nimineen
      Menet sen jälkeen viikoksi kylpylään hoitamaan itsesi tuttavan kanssa;-)

    • kakkula

      Sun pitäis nyt yrittää kiskoa se ylös sieltä sohvanpohjalta! Hänhän on täysin turtunut ja tylistynyt. Älä anna tilanteen jatkua enempää. Jos hänellä ei ole enää edes energiaa tehdä töitä, olisi syytä käväistä lääkärissä!

    • ja vaikka pois

      Ensin tunniksi, sitten kahdeksi, jne.

      Joka kerta pistät merkille huomasiko mies että olit lähtenyt / tullut takaisin. Toisinaan voit jättää hänelle jonkun pikku askareen; pyykit koneeseen, ruoka uuniin. Muuten olet hiljaa etkä ala rutisemaan.

      Jos mies tekee askareet, on se positiivinen merkki.

      Jos mies huomaa että lähdit / tulit takaisin on se positiivinen merkki.

      Jos mies ei huomaa lähtöäsi / paluutasi, eikä muista askareita vaikka olisi kello herättämässä, niin voit rauhassa pidentää reissujasi pikku hiljaa.

      Jos vapaapäivänä lähdet aamulla (et kerro mihin) ja tulet illalla takaisin (aikaisintaan auringonlaskun aikaan) ja miestä ei kiinnosta pätkääkään (hermostunut vilkuilu ja pyöriminen on jo reagointia), niin voit alkaa jo etsimään omaa kämppää. Mies tuskin edes huomaa jos roudaat kamasi pikkuhiljaa pois.

      Joku aamu voit sitten jättää lapun pöydälle (ruoka on uunissa, tms.) ja avaimen viereen. Ehkä mies sitten joskus illalla jaksaa nälissään nousta sohvalta tavaamaan mitä lapussa lukee...

      siinä vaiheessa sinä olet jo sisustanut oman kämpän ja vaihtanut kännykkäliittymää ja numeroa.

      • babygirl

        Helvetin upea neuvo! Ja tottahan se on että noin se meneekin.
        Voi olla vaikeeta jos on rakastunut siihen mieheen, mutta tää neuvo jeesaa:
        TARVITSETKO TODELLA MIESTÄ, JOKA KORVAA SUT TV:LLÄ?


      • Anonyymi
        babygirl kirjoitti:

        Helvetin upea neuvo! Ja tottahan se on että noin se meneekin.
        Voi olla vaikeeta jos on rakastunut siihen mieheen, mutta tää neuvo jeesaa:
        TARVITSETKO TODELLA MIESTÄ, JOKA KORVAA SUT TV:LLÄ?

        Sama täällä äijä kyttää televisioo myöhään yöhön ja aamulla heti herätessään, ei häntä kiinnostaa keskustelut vaan paahtaa urheilusta jatkuvasti, ei ole enää mitään keskusteluja vuosiin vaaan juominen viikonloppuisin ja Urheilu mitä televisiosta tulee ovat kiinnostavimmat asiat meidän suhteessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä äijä kyttää televisioo myöhään yöhön ja aamulla heti herätessään, ei häntä kiinnostaa keskustelut vaan paahtaa urheilusta jatkuvasti, ei ole enää mitään keskusteluja vuosiin vaaan juominen viikonloppuisin ja Urheilu mitä televisiosta tulee ovat kiinnostavimmat asiat meidän suhteessa

        Sama täällä. Mies vaihtanut vaimon telkkariin. :(


    • kierotar

      itse tein saman tempun kun mies innostui pelaamaan pleikkaria monta tuntia joka päivä. piuhat kylmästi irti ja piiloon, ja sitten kun se punertavasilmäinen katse on suunnattu suhun eikä siihen perkeleen toosaan, alat puhua. rauhallisesti ja järkevästi. pieni esityslistakin voisi olla paikallaan, mieluiten fonttia 16, pienempää kun ei pysty lukemaan pitkän tv-tuijottamisen jälkeen.

      auttaa.

      • hjfjfj

        "piuhat irti vaan". En tajunnut, että mies on hengityskoneessa.


      • Ei helvetti...
        hjfjfj kirjoitti:

        "piuhat irti vaan". En tajunnut, että mies on hengityskoneessa.

        LOL LOL LOL!!! Huh, nyt on päivä pelastettu!!! Aivan mieletön letkautus elikkä läppä! =D


    • åpinå

      katson tv:tä melkeinpä aina koulusta tullessa tai pelaan tietokonetta, vaimo ei oikein aina tykkää kait se on ainakin opiskelijalla lähinnä tämä tekemisen/innostumisen puute että ei huvita paljon mikään..tai oisko sit tämä ainainen talvi syynä...

    • meininkiä

      Kaverisi taudin nimi on LAISKUUS.
      Freelancer hommat ei sovi hälle, lancerilla pitää olla sisäinen, vahva selkäranka.
      Kaveriltasi se on katkennut.
      Parannuskeino: vie TV "huoltoon", älä hae heti pois.
      Paras keino Tv:lle olisi tietysti vasara. Tai kyllähän jonkun vian siihen keksit tai teet.

    • mieleen

      Onslow ja Daisy Pokka pitää-sarjasta. :) Tai lähinnä Onslow.

    • vaakamainen

      Mieleni on samanlainen television tuijottaja, mikä ärsyttää minua
      suunnnattomasti.Nyt olimme ekaa kartaa saaneet vapaaillan
      lapsista ja suunnitelmat Stadissa oli olivat mm, leffassa käyminen
      Mies muisti valittaa lipun kalleudesta monta kertaa. Selvää oli,
      että hän halusi kotiin syömää pizzaaa. Yhteisteistä mukavaa
      parisuhdeiltaa ei saatukaan.

      Kotona hirvittävän riidan saatteleman totesin, että otan eron
      tuosta lahna-miehestä. Hänelle iltamme ei merkinnyt mitään.
      Samaa iltaa olin itse odottanut ja ollut valmis rakentamaan siitä
      todella kivan ja ihanan. Mitään teen ihmisellä, jolle riittää elämän
      ja parisuhteen sisällöksi työ, telkkari ja sohva. Minä, hoikka ja
      hyvännäköinen nainen olen hänelle vain tuttu tylsyys, johon
      ei tarvitse uhrata mitään energiaa.

      • Anonyymi

        Häh miten mies aina,,,, monessa otsikossa, täällä vaimo istuu töllöl päivät illat miehiä aina morkata!!! Kännykkä tv orjuus on paha monella,


    • kiltti mies.

      Arvaa mitä mää tein eilen ja tänään päivällä. Olin pölläkaris saunomas, uimas ja kalastasmas. Grillasin myös pihvei ja makkaraa. En oo katsonut telkkarii 2 päivään siis.

      • kiltti mies.

        Kumpa olis ollut nais seuraa mutta ei ollut.


      • pilviin
        kiltti mies. kirjoitti:

        Kumpa olis ollut nais seuraa mutta ei ollut.

        Harjoittele hommaamalla ensin ihan vaan mieskavereita. Jos sellaisenkin onnistut saamaan niin naisenkin löytäminen on helpompaa.

        Kumpa häviäisit tältä palstalta ainaisine typerine kommentteinesi.


      • Anonyymi

        Ai rakkaas kans🤔


    • montsa

      Mielenkiintoinen avaus . Meillä tismalleen sama tilanne. Mies oli viikon lomalla tyttäremme kanssa juuri ulkomalla ja voi luoja mikä vapaus. Tv-sitoo ja tylsistyttää koko elämän koska perkeleen rakkineesta ei tule muuta kuin urheilua silloin kun mieheni on kotona. Nyt olohuone oli vapaa kaikesta ja karsoin ihan onnellisena peri elokuvaakin.
      Olen juuri sanonut ääneen, että en taida enää jaksaa tätä tv-orjan vaimona olemista. Ihan helvettiä. Yksin on jees mutta kaksin yksin kauheen nöyryyttävää. Jos telkkaa voisi rakastella olisimme eronneet jo kauan sitten. Kun kävelen telkan ohi vahingossakin saan heti rykäsyn ,että "just pahalla hetkellä"..aina!!
      Just pahalla hetkellä ...vitt...ja kuka ajattelee sen toisen osapuolen hetkiä. Ntt ruvetaan kuulkaas miettiin tosissaan..häipymistä vähin äänin ulos..!!!

      • Anonyymi

        Sama täällä! Muutimme pienempään asuntoon, jossa tupakeittiö olohuoneen yhteydessä. Makuuhuone ainoa paikka, mihin pääsen karkuun TV:tä. Ruokaa tehdessäkin on vain kärsittävä. Ostin langattomat kuulokkeet, mutta niitä ei suostu käyttämään.
        Kyseessä on ikämies, joka ilmeisesti koko ikänsä istunut TV:n ääressä kotona ollessaan. Ollut ennen leskeytymistään avioliitossa. Kun tulee urheilua, viikoloput hurahtavat sen merkeissä ja sen jälkeen turhanpäiväisiä elokuvia kaikenmaailman kanavilta. Huh, korona-aika ollut aivan mahdotonta, kun karkuunkaan en pääse!


    • ethuoma

      ko päivä koneel sä vaimo oot

    • utyutut

      Hahaa. Exäni katsoi telkkaria, tai ainakin telkkarin piti olla päällä aamukuudesta puolille öin. Teki "töitä" kotona - ihan varmasti oikeitakin töitä - mutta hänelle myös tv:n katselu oli "työtä", ja netissä liikkuminen oli myös työtä (myös porno.. tästä huomautti lapsensa) ja sanomalehtien lukeminen. Sanomalehtiä ei voinut lukea ilman että tv oli päällä. Imuroin mihin aikaan tahansa, aika oli huono, koska mies katsoi aina telkkaria. Ei kuullut imurilta mitä telkkarissa sanottiin. Jos aloitin imuroinnin, kun mies oli yläkerrassa - hän ilmestyi pian paikalle vihaisena, että häiritsen hänen tv nautintoaan.

      Lopulta olin todella kypsynyt, niin tähän kuin moneen muuhun vastaavaan asiaan. Mikään järkevä puhekaan ei auttanut, vaikka yritin (liian) pitkään. Minulle olisi ollut paljon parempi, että mies olisi häipynyt vieraisiin naisiin edes silloin tällöin, että tv olisi voinut olla kiinni. Tai olisin jopa itse voinut katsoa sitä olohuoneessa, sohvalla istuskellen. Kerran viikossa minulla olikin tapana häätää mies (periaatteesta) perheen kakkostelkkarin ääreen. Aina se oli yhtä ihmeellinen juttu "Mitä, haluatko tosissasi katsoa tuota kanavaa" "joo, juuri kerran viikossa tulee tähän samaan aikaan tämä sarja" "ai, ihanko totta. Minä haluaisin katsoa kaikkia muita kanavia, mutten tuota". Sitten mies huuteli säännöllisin väliajoin "joko se loppui" "alkaako se jo loppua". Näin tunnin aikana vähintään kolme kertaa.

      Tulipa avauduttua. Muistui taas niin hyvin mieleen, ettei ero ollut turha.

    • esimerkiksi

      Entisen työkaverini vaimo tempaisi antennikaapelin pois ja häipyi sen kanssa ulos ennen ukon reagointia.
      Tehosi hyvin. Välitön seuraus oli tietenkin tv:n katsomisen loppuminen ja sen vaihtuminen ryyppäämiseen. Viikon putki jonka aikana tv ei kiinnostanut.

    • elämäonsielläjossain

      Entinen avovaimo katseli televisiota kaiken aikaa kotona ollessaan. Valitti kyllä siitä, kun minä olin koneella paljon. Mutta jos ehdotin hänelle jotain yhteistä tekemistä, esim. ulkoilua, matkailua, elokuvissa käyntiä, retkeä, vaellusreissua... ihan mitä tahansa niin vastaus oli aina ei.

      Sen jälkeen kun potkasin avovaimokkeen pihalle elämästäni en ole laittanut televisiota kotiini ja rupesin vaateliaaksi seurustelukumppanien suhteen. Omaankin elämään tuli rutkasti enemmän virtaa kaiken passiivisuuden tilalle, olinpa sitten sinkkuna tai suhteessa. Olen seurustellut paljon kiinnostavampien naisten kanssa, ja tehnyt pitkiä matkoja ulkomaille, kiipeillyt vuorille, kaikenlaista jännää. Tuhansia kokemuksia, jotka olisivat jääneet kokematta teeveen orjan kanssa kotista leikkiessä.

    • MrBolivar

      Kuule, osta isompi televisio - ainakin 65" ja 4k -, sitten kunnon 5.1 - kotiteatterisarja, ainakin 800 lisäkanavaa, luksus sohva ja jenkkijääkaappi sohvan viereen jonka päälle mikro. Sitten ei muuta kuin kysyt joka päivä mitä herra haluaa kaapin täytteeksi.Lisäksi anna pari-kolmen kebab ja pizzerian numeroa jotka 24/7 auki. Pitäähän miehen saada nauttia elämästä! ;)

      Ei vaan, nyt kun irvailtu niin miten olisi että puhuisitte asiasta ja ylipäätän parisuhteesta ? Omasta mielestäni aika perusjuttuja elämässä mutta erityisesti parisuhteessa.Puhminen.Ainoa tie selvittää asioita oikeasti.
      Ja Jos mies valitsee useamman keskustelun jälkeen enemmin tv:n kuin sinut niin ainahan voi vaihtaa menevämpään olentoon.. vaikka laisikaiseen! Se sentään liikkuu! :DD

    • helkkarintelkkari

      Telkkaria tuijottavat miehet onkin oma rotunsa. Ei heidän mieleen tule muuta kuin telkkari. Telkkari aamulla välillä päivälläkin ja taas illalla. Kanavia riittää ja kaukosäädin on miehelle kaikki kaikessa. Paikat saa repsottaa niin sisälllä kuin ulkona. Eihän mies edes huomaa jos ei siitä joku sille huomauta.Ei tule mieleenkään että voitas yhdessä tehdä jotain .Mies on kuin kipeä jos pitäisi olla viikko ilman telkkaria... EI. Sitä mies ei kestä.

      • voivoivoi_

        Jees! Ja kenestä tahansa miehestä voi tulla telkkaria tuijottava mies. Siis vaikka ei olisi ollut mitään merkkejäkään sellaisesta pitkänä seurusteluaikana.

        Tuli vain mieleen ex-mies. Monien käänteiden jälkeen hän jäi kotiin puhelinmyyntitöihin. Hänen mielestään netti pornosivuineen (lapset tiedottivat tästä) oli "työtä", samoin tv:n katselu. Lapset eivät päässeet koneelle edes kotiläksyjä tekemään (vain yksi kone siihen aikaan), koska isä teki "pornotyötä".

        Jotta "työnteko" olisi maksimoitua, mies avasi aamuvarhain telkkarin ja varasi sen myöhään yöhön asti. Sitten juoksi koneen ja telkkarin väliä koko päivän. Hyvät hyssykät, jos joku sanoi haluavansa katsoa tv:tä tai koneelle. Ei tullut mitään, koska mies tarvitsi niitä molempia 24/7. Ainakin tv piti olla auki siltä kanavalta mitä hän halusi katsoa, vaikkei hän ollut edes tv.n ääressä. Jos vaivihkaa vaihtoi kanavaa ja alkoi katsoa omaa ohjelmaa, laittoi kaukosäätimen vielä piiloon, niin ei mennyt kuin max. kolme minuuttia ja mies oli (yläkerrasta juosten) siinä vinkumassa miksei saa katsoa rauhassa tv.tä.


    • Mummoihminen

      Minunkin mieheni katsoo aina vaan telkkaria alakerrassa makuullaan. Ruoan hakee äkkiä ja painuu takaisin TV ääreen. Minä elän omaa elämää yläkerrassa kolmen koiran kanssa ja osallistun huutokauppoihin eläinten hyväksi, hoidan lapsenlapsia, käyn ystävien kanssa taidenäyttelyssä jne. Jos ukko tulee siihen jotain ohjelmistaan höpöttämään, koen häiriöksi. En jaksa enää häntä yrittää vetää mukaan, vaikka joskus muistan nuoruuden aikoja haikeana. Hänellä ei ole mitään tarvetta olla minun kanssani tekemisissä. Olis kyllä kivaa, kun voisi olla eri lailla, mutta narsisti ei voi. Hän menee minne vaan pakoon, mutta ei lähelle. Mieti sitä.

      • 29830895

        Öö, siis miehen kuuluisi tulla huutokauppohin ja taidenäyttelyihin mutta sinun ei kuulu maata telkkarin edessä makuullaan.

        Kumpi tässä on narsisti?


    • ggi

      Minulla oli kanssa sellainen kylkiasentoon jämähtänyt valas sohvalla muutaman vuoden. Silmät lasittuneina tuijotti telkkaria. Kyllä se sitten sen lopetti kun lähdin naapurin miehen matkaan. Otti uuden vaimon tuijottamaan sitä makaamista, lähes lennosta.

      • Anonyymi

        Tämä!!
        Kuka jaksaa katsoa aina sitä kun toinen katsoo aina televisiota!
        Ainakin omasta mielestään - oikeasti torkkuen ja nukkuen..
        Mitta on muuten vaimolla täynnä, kohta lähtee että tiedoksi vaan!


    • PerseEdelläHallintoa

      Kerro miehellesi, että haluat hänen työntävät peukalon pers reikääsi, a etusormen vaginaan.
      Näin miehen kaukosäädin käsi on sinun hallinnassa.

    • Anonyymi

      Koitahan ehdottaa tuikkukynttilää

    • Anonyymi

      Mitä se haittaa? Niin tekee moni muukin.

    • Anonyymi

      No ei o meiän naapurin akallakaan hauskaa vaikka antaa ymmärtää.
      Siellä ei ukko tee mitään muuta kun istuu autotallissa 16 tuntia päivässä.Välillä akka tai lapset käy koputtamassa oveen ,että pitäis kaupassa käydä.No lähteehän se kuskiksi ,mutta ei se muuta tee.Kun tulevat kotiin ukko avaa oven kun portsari ja päästää köörin sisälle .Hyvä ettei kumarra kun kääntyy ja menee taas talliin.
      Tätä jatkunut 20 vuotta.
      20 kymmenen vuoden aikana en ole nähnyt ukon tekevän kertaakaan esim.lumitöitä
      niin kauan kun autolla pihaan pääsee lumet saa olla.Kos ei pääse niin akka kun tulee töistä kolaa lumet.
      En ole toista saamattomampaa ukkoa nähnyt vaikka olen laiskojakin nähnyt tää on yliveto.

      • Anonyymi

        Muutakaan helpompihoitoiseen kotiin.


    • Anonyymi

      Aloita pienistä asioista. Katsokaa yhdessä telkkaria ja käykää vaikka kävelyllä pyykillä kaupassa kylässä yhdessä. Ottakaa miehelle koira. Sitä on ulkoilutettava ja töösän töllötys katkeaa edes hieman. Jutelkaa joka päivä jostakin. Minulla on tällaista paitsi että meillä on kaksi kissaa.

    • Anonyymi

      Jos haluat tulla samanlaiseksi kuin muut, niin katso aina televisiota.
      Kun valikoit- niin olet valinnut paremman osan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe