MV- lehden valheista kysymys

muuanmiäs

Täällä on viime aikoina ainakin työryhmä ”maailmanmatti” haukkunut MV-lehteä valhemediaksi ja muuallakin on näkynyt samaa nimitystä kyseisestä julkaisusta. En ole aiemmin kovinkaan usein lukenut sitä, oikeastaan vasta viime ja tämän vuoden puolella satunnaisesti joitakin artikkeleja. Mihinkään valheisiin en ole kuitenkaan törmännyt. Sattumaako? Vai onko valhemedia- nimitys vähintäänkin liioiteltu, ehkä jopa perusteeton?

Lehti toki kirjoittaa provokatiivisesti, puolueellisestikin, henkilöistä usein melko epäkunnioittavasti. Nykyisin vallalla olevan määritelmän mukaan, jossa kansanryhmistä ei oikeastaan saa sanoa mitään negatiivista, myös rasistisesti. Saattaa siinä olla ehkä joskus, mahdollisesti useinkin, julkaistu uutisia, jotka myöhemmin ovat osoittautuneet ns. ankoiksi. Mutta sehän ei ole määritelmällisesti valehtelua.

Kysynkin palstalaisilta, jotka ehkä tuntevat MV- lehteä minua paremmin, mitkä ovat ne valheet, joiden perusteella kyseinen julkaisu on nimitetty valhemediaksi? Osaako joku kertoa, toivon mukaan tarkoittamaansa juttuun linkittäen, missä on valehdeltu? Tahtoisin saada esimerkkejä, jotta voisin itse päätellä, onko MV- lehti valhemedia. Jos valhemedia- leima tulee siitä, että lehti kertoo asioita oman agendansa mukaan valikoiden ja yhdeltä näkökulmalta, silloinhan Yle, Helsingin sanomat. Iltasanomat, Iltalehti, monet muut ovat valhemedioita samoin kriteerein.

108

978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perusjamppa2

      Samaa olen ihmetellyt.

    • MaailmanMäntti

      Tehtävämme on saada sivustoille lukijoita.Mainostajat vaativat. Terv. työryhmä MaailmanMatti/Suoli24

    • Kjknlnnlnn

      Valtamediahan ei valehtele...ne vainnlevittää muunneltua totuutta

    • yrhfjfytfjhfhfytf

      Eipä ole näkynyt suoranaisia valheita. Joskus on akuuteissa tilanteissa uutisoitu sen hetkisten tietojen mukaan niin, että uutinen on muuttunut myöhemmin. Sinänsä mv-lehdelle on tietenkin plussaa, että muuttavat uutistaan jos parempaa tietoa tulee.

    • kelkka_kääntyy

      Kaikkihan johtuu siitä että valtamediakin haluaisi kirjoittaa totuutta
      mutta ei voi eliitin painostuksen takia.Eliitti tienaa matubisneksellä
      miljoonia joten asioista ollaan hiljaa.Nyt on kuitenkin asiat muuttumassa
      koska porukka ei poistu Suomesta niin asioista on pakko kirjoittaa
      niin kuin ne on.Myös muun euroopan matuvastaisuus on pakottanut
      valtamedian kirjoittamaan hieman totuutta.

    • http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002922796.html

      Siinäpä sitä lehden syntilistaa on. Tietysti nyt kannattaa sitten öyhöttää puolueellisesta oikeuslaitoksesta ja yksisilmäisestä poliisista.

      "Joskus on akuuteissa tilanteissa uutisoitu sen hetkisten tietojen mukaan..."
      Jotka sen hetkiset tiedot on usein keksitty ihan omasta päästä. Kylläpä hienosti kiemurtelit. ;D

      • perusjamppa2

        Miten tämä liittyy "muka"-valheelliseen tietoon eli faktaan,jota MV-lehti julkaisee.


      • tryuyoiupoiupoiupi

        No mitkä siellä on keksitty ihan omasta päästä? Laita muutama esimerkki, niin muutkin näkevät, kun niitä eivät tunnu löytävän.
        Yleensähän mv-lehti ei keksi yhtään mitään, vaan linkkaa muiden uutisiin ja korkeintaan lisää kiinnostusta herättävän "viitekuvan".


      • muuanmiäs

        Eli trolliporukka "maailman matti" ei kykene osoittamaan yhtään valhetta. Jotenkin oli arvattavissa. Trolliporukka siis valehtelee itse puhuessaan valhemediasta.


      • medianvahtikoira

      • Kerro.NWOn-hyvät.puolet

        Naurettavaa, pikkumatti ! Nuohan ovat juutalaismedian asettamia mielipiteenvapautta rajoittamaan pyrkiviä tekaistuja katteettomia syytteitä ! Huom ! NOISSAKAAN EI OSOITETA YHTÄÄN VALHETTA !
        Ja tämä puuhastelu vain siksi että ihmiset eivät huomaisi heidän itsensä puuhaamaa NWO tyranniaa.


    • more_MV

      Suomesta puuttuu oikeistolainen media kokonaan. En tarkoita äärioikeistoa, vaan Amerikkalaista konservaatiivista (pieni hallinto, jokainen ottaa vastuun itsestään, sananvapaus, oikeus puolustaa itseään, vapaamatkustajien inhoaminen, isänmaallisuus (USA first), monikultin ja globalisaation vastustaminen (yritykset/työpaikat) kotimaahan. Esim. Kokoomus on amerikkalaisten mielestä kommunistipuolue eli enemmän vasemmalla kuin amerikan kommunistit eli demokraattipuolue, jonka jäsenet kutsuvat itseään hipstereiden tapaan progressiivisiksi (=kulttuurimarxistit, jotka ajavat identiteettipolitiikkaa eli ajatusta, jossa ihmiset jaetaan vähemmistöryhmiin ja usutetaan sekä toisensa että valkoisen enemmistön kimppuun, kuten mustat, lesbot, naiset, trandenderit jne).

      Jenkeissäkin valtamedia on muutamaa lukuun ottamatta täysin vasureiden käsissä, mutta sinne on syntynyt uusia internetissä toimivia uutistoimistoja esim. breitbast.com, jolla on 45 miljoonaa lukijaa kuukaudessa eli määrä, josta valtamedia ei voi edes uneksia. Valtamedia on myös menettänyt tehonsa, ja äärettömästä Clintonin rummutuksesta huolimatta täysin puskasta tullut liikemies valittiin persidentiksi.

      MV-lehti edustaa uutta mediaa Suomessa. Se on selvästi enemmän oikealla kuin valtamedia. Valitettavasti se ei voi toimi täällä, koska Suomessa ei ole sananvapautta niin kuin Amerikassa (ja Espanjassa). MV-lehti mm. liittää juttuihin rikollisten naamat, kansalaisuudet... eli se kertoo jutuissaan asioita, joita valtamedia jättää tietoisesti kertomatta, koska kotimainen hyysärilehdistö on päättänyt, että kukaan ei saa saada sellaista kuvaa, että jokin maahan saapunut ryhmä tekisi enemmän pahaa kuin muut ihmiset. Mantra kuuluu, että "yksittäistapaus, hajotkaa!" ja "monikulttuuri on rikkaus". MV-lehtiä tarvitaan paljon lisää ja ennen kaikkea tarvittaisiin oikeisoon kiinnittyvä mediatalo, jotta tasapaino paskanjauhamisessa saataisiin tasapainoon.

      Katsokaa esim. Iltaskedan uutisointia Amerikasta. Kaikki "uutiset" ovat copy pastea demokraattien hallitsemista lähteistä (NYT, CNN, Washington Post), joista useat joutuivat pyytämään asiakkailtaan anteeksi perseelleen mennyttä uutisointia presidentin vaalien aikaan. Yhtään positiivista uutista Trumpista (Clinton voittaa 98%:n varmuudella hahahahahaha!) ja Putinista ette tästä fake news -tehtaasta löydä. Täysin vihervasemmiston hallussa oleva mädättäjämedia, jonka uutisarvo on nolla. Olisivat edes sen verran rehellisiä, että kertoisivat agendansa avoimesti. Esim. FOX Newsin (oikeistolainen) toimittajat avoimesti kertovat kannattavansa republikaaneja. Kotimaiset toimittelija kirjoitelevat uutisten muotoon tehtyjä mielipidekirjoituksia, joilla ei ole mitään tekemistä uutisoinin kanssa.

      • more_mv

        typo: breitbart.com


    • "MV-lehdestä tehtyjä kymmeniä rikosilmoituksia tutkiva poliisi epäilee, että MV-lehti on julkaissut muun muassa perättömiä ja vääristeltyjä juttuja."

      Rikosilmoituksen joukossa tutkitaan mm. kunnianloukkausta = se on valheellisen ja loukkaavan tiedon julkaiseminen.

      "Laita muutama esimerkki..."
      Ymmärrettävä pyyntö. Minä en kuitenkaan viitsi lapioida sontaa kun poliisi jo muutenkin tutkii juttua. Jos maltat tovin, niin niitä esimerkkejä tulee luonnostaan esiin medioissa. ;D

      • Hallaahon.äänestäjä7

        VIHERPUNIKKIEN RIKOSILMOITUKSISTA vapaa lehdistö tuskin välittää vain valhemeida. Jos joku tekee propagandaa niin tehköön. On hyvä että media vapautuu siten, että rikollisten nimet kuvat ja osoitteet julkaistaan heti ennen kuin mitään on käsitelty.

        JOS MATTI MAAILMALTA OLISIT ASUNUT ULKOMAILLA TIETÄISIT, että SKY-television helikopteri on heti rikospaikalla kun jotain tapahtuu ja rikollisen kuvat nimet osoitteen julkaistaan heti ja
        naapureita ja muita ystäviä haastatellaan mikä mies mikä vika

        ilman että odotellaan jotain tuomioita vuosien päästä

        TÄHÄN ENGLANNIN MALLIIN MENNÄÄN nokka kohti globaalia maailmaa EIKÄ palata TEIDÄN VIHERPUNIKKIEN MALLIIN ENÄÄ.


      • Hallaahon.äänestäjä7 kirjoitti:

        VIHERPUNIKKIEN RIKOSILMOITUKSISTA vapaa lehdistö tuskin välittää vain valhemeida. Jos joku tekee propagandaa niin tehköön. On hyvä että media vapautuu siten, että rikollisten nimet kuvat ja osoitteet julkaistaan heti ennen kuin mitään on käsitelty.

        JOS MATTI MAAILMALTA OLISIT ASUNUT ULKOMAILLA TIETÄISIT, että SKY-television helikopteri on heti rikospaikalla kun jotain tapahtuu ja rikollisen kuvat nimet osoitteen julkaistaan heti ja
        naapureita ja muita ystäviä haastatellaan mikä mies mikä vika

        ilman että odotellaan jotain tuomioita vuosien päästä

        TÄHÄN ENGLANNIN MALLIIN MENNÄÄN nokka kohti globaalia maailmaa EIKÄ palata TEIDÄN VIHERPUNIKKIEN MALLIIN ENÄÄ.

        hehehheh - Matti on asunut ulkomailla. ;D


      • Hallaahon.äänestäjä7

        en usko hehehehe DDDDD mutta lillut omissa maailmoissasi
        eli siinä mielessä olet maailman matti ddddddddd hehehehh


      • tyhjät_tynnyrit

        Pitänee laittaa sinusta muutama rikosilmoitus poliisille ja syyttää rikolliseksi julkisuudessa ennen kuin poliisi on edes ehtinyt haastettelemaan rikoksesta epäiltynä eli että onko edes mitään rikosta tapahtunut. Kannattaa jättää juridiikka viisaammille, jos ymmärrys rikoprosessista on lastentarhaikäisen tasolla.


      • muuanmiäs

        Trolliporukka "maailman matti" yrittää epätoivoisena keksiä valheita. Ei kunnianloukkaus tarkoita valhetta. Ettepä tietenkään trollit "viitsi" lapioida, kun ette löydä lapioitavaa.


      • muuanmiäs kirjoitti:

        Trolliporukka "maailman matti" yrittää epätoivoisena keksiä valheita. Ei kunnianloukkaus tarkoita valhetta. Ettepä tietenkään trollit "viitsi" lapioida, kun ette löydä lapioitavaa.

        "Mikäli henkilö esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa;...."

        Siinä on pätkä rikoslakia. Mitähän sinun mielestäsi tarkoittaa "valheellinen tieto". ?;DDDD


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        "Mikäli henkilö esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa;...."

        Siinä on pätkä rikoslakia. Mitähän sinun mielestäsi tarkoittaa "valheellinen tieto". ?;DDDD

        Matilta taisi päästä unohtumaan, että Suomessa jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Toki MV:tä voi syyttää vaikka mistä, mutta vielä tähän mennessä näitä syytöksiä ei ole näytetty toteen - ja osa syytteistä on pudotettu jo kokonaan pois.


      • Kröhmn kirjoitti:

        Matilta taisi päästä unohtumaan, että Suomessa jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Toki MV:tä voi syyttää vaikka mistä, mutta vielä tähän mennessä näitä syytöksiä ei ole näytetty toteen - ja osa syytteistä on pudotettu jo kokonaan pois.

        Lueppas tekstini uudestaan.

        En ennakoinut syyttömyyttä tai syyllisyyttä syyteeiden suhteen vaan totesin: "Jos maltat tovin, niin niitä esimerkkejä tulee luonnostaan esiin medioissa."


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Lueppas tekstini uudestaan.

        En ennakoinut syyttömyyttä tai syyllisyyttä syyteeiden suhteen vaan totesin: "Jos maltat tovin, niin niitä esimerkkejä tulee luonnostaan esiin medioissa."

        Jos MV todella olisi niin kamala valhemedia, kuin suvaitsevaisto yrittää meille uskotella, niin kyllä niitä valheita olisi tuotu jo runsaasti esiin. Varsin kuvaavaa, ettei pyynnöstäkään huolimatta yksikään suvaitsevainen anna mitään konkreettista esimerkkiä MV:ssä esitetystä valheesta.


      • delffiinion
        MaailmanMatti kirjoitti:

        "Mikäli henkilö esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa;...."

        Siinä on pätkä rikoslakia. Mitähän sinun mielestäsi tarkoittaa "valheellinen tieto". ?;DDDD

        pikku-matti on vasenmiston pikku pedofiili joka täällä koittaa trollata


    • eiuqpriupoiu

      Matti vetää hyvin. Hän tietää kaikkien tarinoiden olevan valetta, muttei osaa osoittaa yhtäkään. Pysy veli uskossasi vahvana, niin kyllä se vielä suojatyöpaikka aukeaa.

      • Veli pysyy vahva, koska oikeusjuttu on julkinen ja jaksan tovin odotattaa.

        Mikä kiire ja hätä sinulla on? ;D


      • Hallaahon.äänestäjä7

        "Kannattaa jättää juridiikka viisaammille, jos ymmärrys rikoprosessista on lastentarhaikäisen tasolla"

        Eilen oli jo selvää, että maailman masa on punikkisuvakki, joka feikkaa 6-kymppisen ukon kuvalla mutta murrosikäisen jankutuksella, Punavuoren Punaviininlitkijöiden genreä paitsi ettei rahaa ole asua Punavuoressa, tarkemmin masafeikistä

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14718206/mv--lehden-valheista-kysymys#comment-88714263


    • Haloo "eiuqpriupoiu". Mitäpä sanoisimme vaikka tästä esimerkistä:

      MV-lehti 30.01.2017
      ”Quebecin moskeijassa tapettiin Allahin nimissä. Vasemmisto syyttää Trumpia!
      Ainakin kuusi ihmistä kuoli ja kahdeksan haavoittui sunnuntaina 29.1.2017, kun useita pyssymiehiä avasi tulen islamilaisen keskuksen iltarukouksen aikana Kanadan Quebecissä. Uhrit ovat 35–70 –vuoden ikäisiä. Moskeijassa oli 60–100 henkilöä, kun ammunta alkoi.”

      http://edition.cnn.com/2017/01/31/americas/quebec-mosque-shooting-suspect/
      Ampuja oli kuitenkin valkoinen yliopisto-opiskelija Alexandre Bissonnette, joka diggasi äärioikeistoa.

      MV-lehden synti on, että uutiseen työnnettiin häikäilemättä mukaan rasistisia oletuksia ja ennakkoluuloja. Kun totuus sitten paljastuu, pyöritellään viattomasti silmiä ja väitetään, että uutinen oli laadittu sen hetkisen tiedon mukaan.

      Kutsuisimmeko tätä valehteluksi vai olisko tämä sitä vaihtoehtoisen totuuden puhumista? ;D

      • tutkijo

        Tutkippas hieman mitä homopedofiilien HS ja Bonnier tekevät Soroksen huorarahoilla? Ne vasta valehtelevatkin ja isolla rahalla.


      • tutkijo kirjoitti:

        Tutkippas hieman mitä homopedofiilien HS ja Bonnier tekevät Soroksen huorarahoilla? Ne vasta valehtelevatkin ja isolla rahalla.

        Äläpä vaihda puheenaihetta.Yrität vain kiemurrella ;D


      • matinihailija

        MaailmanMatti on kuin mato koulussa
        Äläpä vaihda puheenarutusta. Yrität vain kemuilla ddddddddddd


      • fake_news

        Juuri näinhän siinä kävi. MV-lehti julkaisi saman uutisen kuin mm. Amerikkalaiset mediat. Suurempi ongelma on siinä, että kotimainen valtamedia siteeraa Amerikkalaisia vasurilähteitä totuutena eikä korjaa jälkeen päin copy paste uutisiaan, vaikka ne on alkuperäisessä fake news lähteessä korjattu. Näin kävi useassa Trumppia koskevassa uutisessa.

        Osa jutuista on täysin satua, esim. buzfeedin juttu Trumpin Venäläisessä hotellissa prostituoitujen kanssa käymistä vesileikeistä. Edes. Amerikkalaiset vasurimediat, jotka julkaisevat melkein mitä tahansa, eivät juttua julkaisseet, koska tiesivät sen olevan valetta. Tästä huolimatta iltapaska julkaisi jutun ja viittasi jälleen kerran toiseen lehteen, jonka omassa artikkelissa todetaan, että juttu on mitä ilmeisimmin täyttä tuubaa. Tätä kohtaa se ei tosin kääntänyt. Samalaisia paskajuttuja valeuutisiin löytyy viikottain. Sitten ihmetellään, että mediaan on alettu suhtautua kielteisesti. Viiden pisteen vihje: Antakaa niille vihervasuripaskoille kenkää, jotka eivät erota uutista mielipidekirjoituksesta. Leivtelköön valheitaan omalla ajallaan ja omalla kustannuksellaan. Tosin samalla koko talo tyhjenee:)))


      • “30.1. luultiin….”
        Pamela Geller is the President of the American Freedom Defense Initiative (AFDI)

        Älä nyt hevonpaskaa puhu. Esittämäsi viite on ihan samanlaisen huttupään sivuilta. Ei se, että paskaa kierrätetään monen sivun kautta, tee hevonpaskasta totuutta. ;D


      • muuanmiäs

        Tuo ei ollut MV- lehden valhe. Se tuli sellaisena amerikkalaisista medioista ja on juuri sitä, mistä aloituksessani totesin näin:
        "Saattaa siinä olla ehkä joskus, mahdollisesti useinkin, julkaistu uutisia, jotka myöhemmin ovat osoittautuneet ns. ankoiksi. Mutta sehän ei ole määritelmällisesti valehtelua."
        Samaa virheellistä uutista oli Suomessa myös muissa medioissa ja virheellistä uutisointia tapahtuu useinkin. Jokainen virheellisen uutisen joskus julkaissutko on valhemedia? Silloin Suomen kaikki mediat ovat valhemedioita.

        Kaivakaa nyt trolliprukka jo se MV- lehden itse sepittämä aito valhe.


      • muuanmiäs kirjoitti:

        Tuo ei ollut MV- lehden valhe. Se tuli sellaisena amerikkalaisista medioista ja on juuri sitä, mistä aloituksessani totesin näin:
        "Saattaa siinä olla ehkä joskus, mahdollisesti useinkin, julkaistu uutisia, jotka myöhemmin ovat osoittautuneet ns. ankoiksi. Mutta sehän ei ole määritelmällisesti valehtelua."
        Samaa virheellistä uutista oli Suomessa myös muissa medioissa ja virheellistä uutisointia tapahtuu useinkin. Jokainen virheellisen uutisen joskus julkaissutko on valhemedia? Silloin Suomen kaikki mediat ovat valhemedioita.

        Kaivakaa nyt trolliprukka jo se MV- lehden itse sepittämä aito valhe.

        Heh ja hoh . Uutisia kaivetaan tarkoituksella juuri sellaisista lähteistä, että islamivastaisuus on taattu. Kutsun sitä paskan kierrättämiseksi.

        Oletkos huomannut, että nykyisin raiskaus- tai väkivaltatapauksissa Suomen poliisi joutuu pikaisesti tiedottamaan, että tekijä ei ollut maahanmuuttaja. Mistäpä se johtuu? Oletkos miettinyt?

        Vastaan: Trollitehtaat pistävät huhua liikkelle heti, että tekijä oli sen taikka tämän värinen. Somettajat pyörittävät viestiä eteenpäin. Tämäkin on tietoista valepropagandaa, jolla on omat tavoitteensa. ;DDD


      • Kröhmn

        Jos seurasit yhtään Quebecon moskeija-ammuskeluun liittyviä uutisia, niin kaikki mediat uutisoivat aluksi, että toinen ampujista olisi ollut arabitaustainen henkilö. Sittemmin kävi ilmi, että hän olikin vain silminnäkijä, mistä MV:kin uutisoi. Eli ihan hyvä yritys, mutta valitettavasti vedit taas vesiperän, Matti.


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Heh ja hoh . Uutisia kaivetaan tarkoituksella juuri sellaisista lähteistä, että islamivastaisuus on taattu. Kutsun sitä paskan kierrättämiseksi.

        Oletkos huomannut, että nykyisin raiskaus- tai väkivaltatapauksissa Suomen poliisi joutuu pikaisesti tiedottamaan, että tekijä ei ollut maahanmuuttaja. Mistäpä se johtuu? Oletkos miettinyt?

        Vastaan: Trollitehtaat pistävät huhua liikkelle heti, että tekijä oli sen taikka tämän värinen. Somettajat pyörittävät viestiä eteenpäin. Tämäkin on tietoista valepropagandaa, jolla on omat tavoitteensa. ;DDD

        Se, että rikollisten suomalaistaustaa pyritään korostamaan, kun taas maahanmuuttajataustaa peitellään viimeiseen asti, on ollut jo pitkään julkinen salaisuus. Eipä tuo siis ole mitään uutta auringon alla.


      • muuanmiäs
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Heh ja hoh . Uutisia kaivetaan tarkoituksella juuri sellaisista lähteistä, että islamivastaisuus on taattu. Kutsun sitä paskan kierrättämiseksi.

        Oletkos huomannut, että nykyisin raiskaus- tai väkivaltatapauksissa Suomen poliisi joutuu pikaisesti tiedottamaan, että tekijä ei ollut maahanmuuttaja. Mistäpä se johtuu? Oletkos miettinyt?

        Vastaan: Trollitehtaat pistävät huhua liikkelle heti, että tekijä oli sen taikka tämän värinen. Somettajat pyörittävät viestiä eteenpäin. Tämäkin on tietoista valepropagandaa, jolla on omat tavoitteensa. ;DDD

        Heh ja hoh . Uutisia kaivetaan tarkoituksella juuri sellaisista lähteistä, että islamimyönteisyys on taattu. Kutsun sitä paskan kierrättämiseksi.


      • Kröhmn kirjoitti:

        Jos seurasit yhtään Quebecon moskeija-ammuskeluun liittyviä uutisia, niin kaikki mediat uutisoivat aluksi, että toinen ampujista olisi ollut arabitaustainen henkilö. Sittemmin kävi ilmi, että hän olikin vain silminnäkijä, mistä MV:kin uutisoi. Eli ihan hyvä yritys, mutta valitettavasti vedit taas vesiperän, Matti.

        "...niin kaikki mediat uutisoivat aluksi..."
        Hyvä yritys, mutta tämäkään ei pidä paikkansa. Mikä hätä teillä on aina valehdella? ;D

        http://yle.fi/uutiset/3-9430817
        Siinä YLE.n uutinen 30.1.2017, siis päivää ennen MV-kanavan juttua. Yle ei ennakoinut eikä arvaillut tekijöitä, kuten hyvään journalistiseen tapaan kuuluukin.


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        "...niin kaikki mediat uutisoivat aluksi..."
        Hyvä yritys, mutta tämäkään ei pidä paikkansa. Mikä hätä teillä on aina valehdella? ;D

        http://yle.fi/uutiset/3-9430817
        Siinä YLE.n uutinen 30.1.2017, siis päivää ennen MV-kanavan juttua. Yle ei ennakoinut eikä arvaillut tekijöitä, kuten hyvään journalistiseen tapaan kuuluukin.

        Varmaan tajuat itsekin, että Yle ei ole kattava otos kaikista maailman medioista. Monien lehtien ja tv-kanavien sivuilla puhuttiin aluksi arabitaustaisesta hemmosta toisena ammuskelijana. Esimerkiksi yksi Quebecin suurimmista lehdistä, La Presse, uutisoi ammuskelijan olevan marokkolainen:

        https://www.jihadwatch.org/2017/01/one-of-the-two-suspects-in-quebec-mosque-shooting-is-of-moroccan-origin


      • Kröhmn kirjoitti:

        Varmaan tajuat itsekin, että Yle ei ole kattava otos kaikista maailman medioista. Monien lehtien ja tv-kanavien sivuilla puhuttiin aluksi arabitaustaisesta hemmosta toisena ammuskelijana. Esimerkiksi yksi Quebecin suurimmista lehdistä, La Presse, uutisoi ammuskelijan olevan marokkolainen:

        https://www.jihadwatch.org/2017/01/one-of-the-two-suspects-in-quebec-mosque-shooting-is-of-moroccan-origin

        Tuota noin. Viittaa hurskaasti La Pressen uutiseen ja annat kuitenkin viitteen jihadwatch.org sivulle.

        Ihanko sinä oikeasti luulet, että minä tonkisin kaikilla maailman paskasivuilla ja etsisin virheitä sinun jutuistasi. ;D


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Tuota noin. Viittaa hurskaasti La Pressen uutiseen ja annat kuitenkin viitteen jihadwatch.org sivulle.

        Ihanko sinä oikeasti luulet, että minä tonkisin kaikilla maailman paskasivuilla ja etsisin virheitä sinun jutuistasi. ;D

        Eli siis ylisuuri egosi esti klikkaamasta linkkiä, joka olisi mahdollisesti osoittanut sinun olleen väärässä tässä asiassa. Ja toden totta - linkin takana on kuva La Pressen virallisesta twiitistä, jossa kerrottiin virheellisesti marokkolaisen olleen toinen ampuja.


      • Kröhmn kirjoitti:

        Eli siis ylisuuri egosi esti klikkaamasta linkkiä, joka olisi mahdollisesti osoittanut sinun olleen väärässä tässä asiassa. Ja toden totta - linkin takana on kuva La Pressen virallisesta twiitistä, jossa kerrottiin virheellisesti marokkolaisen olleen toinen ampuja.

        Sontakuorman penkominen ei ole mitenkään miellyttää työtä. En katso, että minun pitäisi kommentoida näitä sontasivuja sen enempää. ;D


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Sontakuorman penkominen ei ole mitenkään miellyttää työtä. En katso, että minun pitäisi kommentoida näitä sontasivuja sen enempää. ;D

        Mitä järkeä sitten edes käydä julkisella keskustelupalstalla, jos ei ole halukas kuulemaan erilaisia mielipiteitä tai valmis vastaanottamaan tietoa, joka on ristiriidassa omien ennakkokäsityksien kanssa?


      • muuanmiäs
        Kröhmn kirjoitti:

        Mitä järkeä sitten edes käydä julkisella keskustelupalstalla, jos ei ole halukas kuulemaan erilaisia mielipiteitä tai valmis vastaanottamaan tietoa, joka on ristiriidassa omien ennakkokäsityksien kanssa?

        Mielipiteiden muokkaus, propagandan teko? Työryhmän yritys esittää kansalaista, joka on sataprosenttisesti maan virallisen politiikan takana? Yritys antaa kasvot sille mielipiteelle keskustelupalstalla, tarkoituksena näyttää, että sillä on oikeasti kannatusta?


      • Kröhmn kirjoitti:

        Mitä järkeä sitten edes käydä julkisella keskustelupalstalla, jos ei ole halukas kuulemaan erilaisia mielipiteitä tai valmis vastaanottamaan tietoa, joka on ristiriidassa omien ennakkokäsityksien kanssa?

        Ole hyvä ja kerro sitä tietoa ihan omin sanoin ja itse kirjoittamalla. Niinhän minäkin teen.

        Jos se kertominen on sitä, että linkitetään vain jonkun "profeetan" puheita, niin en katso vaivan arvoiseksi sitä, että juoksin pitkin nettiä lukemassa maahanmuuttoprofeettoja tie milläkin paskasaitilla.

        Kuten varmaan ymmärrät, se sinun profeettaisi ei lue minun kirjoituksiani tai vastaa minulle. Miksi siis näkisin vaivaa ja tankkaisin jonkun huttupään kirjoituksia sivutolkulla?


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Ole hyvä ja kerro sitä tietoa ihan omin sanoin ja itse kirjoittamalla. Niinhän minäkin teen.

        Jos se kertominen on sitä, että linkitetään vain jonkun "profeetan" puheita, niin en katso vaivan arvoiseksi sitä, että juoksin pitkin nettiä lukemassa maahanmuuttoprofeettoja tie milläkin paskasaitilla.

        Kuten varmaan ymmärrät, se sinun profeettaisi ei lue minun kirjoituksiani tai vastaa minulle. Miksi siis näkisin vaivaa ja tankkaisin jonkun huttupään kirjoituksia sivutolkulla?

        Sori vaan, mutta näissä höpinöissäsi ei nyt kyllä ole järjen hiventä. Laitoin sinulle linkin todisteeksi siitä, että ihan valtamediassa uutisoitiin aluksi, että yksi Quebecin moskeija-ammuskeluun osallistuneista olisi ollut arabi, ja että väärän tiedon levittäminen ei ollut yksinomaan MV:n "synti". Jostain syystä sinä et millään kykene ottamaan vastaan tätä ennakkoasenteitasi kumoavaa tietoa, vaan pyrit siirtämään keskustelun täysin toiseen aiheeseen. Miksi? Onko väärässä olon myöntäminen sinulle todella näin vaikeaa?


      • Kröhmn kirjoitti:

        Sori vaan, mutta näissä höpinöissäsi ei nyt kyllä ole järjen hiventä. Laitoin sinulle linkin todisteeksi siitä, että ihan valtamediassa uutisoitiin aluksi, että yksi Quebecin moskeija-ammuskeluun osallistuneista olisi ollut arabi, ja että väärän tiedon levittäminen ei ollut yksinomaan MV:n "synti". Jostain syystä sinä et millään kykene ottamaan vastaan tätä ennakkoasenteitasi kumoavaa tietoa, vaan pyrit siirtämään keskustelun täysin toiseen aiheeseen. Miksi? Onko väärässä olon myöntäminen sinulle todella näin vaikeaa?

        Sinun linkkisi oli paskasaitille. Johan minä olen sanonut sen jo kaksi kertaa.

        Toistanko vielä kerran? ;D


      • Kröhmn
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Sinun linkkisi oli paskasaitille. Johan minä olen sanonut sen jo kaksi kertaa.

        Toistanko vielä kerran? ;D

        Eli kaikki sellaiset saitit, jotka osoittavat sinun olevan väärässä, ovat "paskaa". Tämä selvä.


      • spit.it.out
        Kröhmn kirjoitti:

        Eli kaikki sellaiset saitit, jotka osoittavat sinun olevan väärässä, ovat "paskaa". Tämä selvä.

        Ehkä MaailmanMatti yrittää hienovaraisesti vinkata sinulle, kröhm, että kaikista maailman miljardeista sivustoista osasit ensimmäiseksi ja ainoaksi linkiksi löytää islaminvastaisen sivuston.

        Et osannut laittaa Le Pressen sivustoille linkkiä artikkeliin, vaan jihadwatchin. Sitten suutut siitä, kun oma lähdekritiikittömyytesi napsahti silmille.

        Puolueetonta tiedonvälitystähän tässä kaikki kai haluavat, mutta kun meillä on kohta tällä pallolla 8 miljardia erilaista näkemystä siitä, millainen maailmankuva kenelläkin on, niin...

        Tiettyjen sivustojen seuraaminen, joiden vannoutuneet lukijatkin usein ovat kertoneet tietävänsä juttujen olevan väritettyjä ja näiden sivustojen tuominen esiin kertoo kirjoittajasta ja kirjoittajan asennemaailmasta kenties enemmän kuin mitä pitäisi ? Samoin jatkuva inttäminen siitä, että onko jokin juttu valhetta vai ei.

        JOS tämä sunnuntaiblogi MV olisi aloittanut toimituslinjan siitä, että jokaisessa kirjoituksessa pysytään asiassa ja vain totuudessa, niin asia olisi eri, mutta itsepähän ovat epäuskottavuuden kehän ja imagon itselleen halunneet luoda. Tässä vaiheessa olisi varmasti paljon isompi lukijakunta, jos MV koettaisiin luotettavaksi ja asialliseksi mediaksi.

        Jos se tänne laitettu sivustolinkki itsessään jo kertoo linkin lähettäjän seuraavan rasistisesti, uusnatsistisesti tai kiihkouskovaisesti virittyneitä sivustoja, twiittejä tai fb-höpötyksiä, niin miksi ihmeessä normaalin, järkevän ja omaan itsenäiseen ajatteluun pystyvän, tolkun ihmisen edes tarvitsee käydä sillä sivustolla, koska asiasisältö ei tule olemaan millään muotoa puolueetonta tai rationalistista ?

        Ei siinä ole kyse väärässä olosta tai paskasta. Kaikilla vaan ei ole kärsivällisyyttä tai aikaa lukea toisten vihakirjoituksia, jotka eivät edes millään tapaa kosketa omaa elämää tai vapaaehtoisesti elää siinä kuplassa, että vihalla mitään hyvää saa ikinä aikaan.


    • Kuules Matti. Ei meihin härmäläisiin tehoo mikään kirjallinen propaganda (aivopesu). Tosin aikoinaan "taisteluni" manipuloi valtiojohdon. Ottaisin mallia muualta. Esim. Ruotsista. Sielä aloitettiin päiväkodeissa ja kanskoulun ekaluokilla. Jaettiin lapsille "WELCOME"-plaakaatteja. Niin kato!. Ruotsissa on jo kasvanut aikuinen sukupolvi joka on vapaa kaikesta haitallisesta ajattelusta sopeutuen loistavasti monikulttuuriseen yhteiskuntaa.
      Siitä vaan jalkaudut sieltä kirjoituspöydän ääreltä lasten pariin. Johan alkaa tulosta syntymään.

      • "Ei meihin härmäläisiin tehoo mikään kirjallinen propaganda..."
        Puhut vastoin parempaa tietoa.:D

        Minullekin on tällä palstalla kymmeniä kertoja linkitetty oikeita mielipiteitä luettavaksi tyyliin " loistava kirjoitus siitä tai tästä". Linkittäjä oikein pihisee oikeaa uskoa.


      • Joo. Anteeksi. Oletkin poliisi johon aivopesu tehoo. Meihin tavallisiin aikuisiin olis käytettävä sähköä munille ja vesitiputusta.


      • matinihailija

        MaailmanMatti ja pihinä

        MaailmanMatin kuplasta on ilman vuotanut,
        MaailmanMatin kuplasta on ilman vuotanut,
        paskanpuheilla me paikkasimme sen


      • matinihailija kirjoitti:

        MaailmanMatti ja pihinä

        MaailmanMatin kuplasta on ilman vuotanut,
        MaailmanMatin kuplasta on ilman vuotanut,
        paskanpuheilla me paikkasimme sen

        Alkaako asia loppua? ;D


      • korjaussana

        no, täytyy korjata dddddddddddddd
        ei matin paska punniten parane niin kuin vanha kansa sanoo

        MaailmanMatti ja pihinä

        MaailmanMatin kuplasta on ilma vuotanut,
        MaailmanMatin kuplasta on ilma vuotanut,
        paskanpuheilla me paikkasimme sen


    • Hieman olen pahoilla mielin ja pettynyt. Porukka huuteli, että kerro joku MV-lehden valhe. En ollut oikein innostunut moisesta tehtävästä.

      Lopulta käärin hihani, penkasin kakkasankoa ja pistin esimerkin framille. Muutaman heikon puolustusyrityksen jälkeen se huuteleva porukka häipyi kuin varpusparvi navetan takaa.

      Olisin odottanut, että aitosuomailainen isänmaallinen kansalainen vastaa puheistaan ja myöntää rehellisesti tappionsa. Mitä vielä, juosten vaan karkuun. Voi teidän kanssanne. ;DDD

      • muuanmiäs

        Ettehän te trolliporukka tuoneet esille yhtä ainoata MV- lehden sepittämää valhetta. Yhden muuallakin julkaistun virheellisen uutisen, ns. ankan. Tästä voi päätellä, että syytöksenne ovat tuulesta temmattuja.

        Minä itsekin eilen selailin MV_ lehden juttuja ja juttulistaa (sisällysluetteloa) "sillä silmällä" noin puoli tuntia löytämättä tekaistua juttua, eli valhetta. Siitä syystä laitoin sitten tämän aloitukseni ihan saadakseni selville, onko niitä valheita olemassakaan. Näyttää siltä, ettei ole, kun kukaan niitä ei löydä.

        Ja ei. Minä en ole kyseisen julkaisun "fani", kuten kerroin alussa, harvakseltaan olen viime aikoina alkanut välillä käydä sivuilla. Lähinnä uteliaisuudesta, mitä he kirjoittavat aiheista, joita ei Iltiksessä näe, tai joissa Iltiksen sävy on hyvin prpagandistinen. Kiinnostaa nähdä, mitä vastapropaganda sanoo.

        Muuten trolliryhmänne saisikin pettyä palstaan niin, että häivytte.


      • muuanmiäs kirjoitti:

        Ettehän te trolliporukka tuoneet esille yhtä ainoata MV- lehden sepittämää valhetta. Yhden muuallakin julkaistun virheellisen uutisen, ns. ankan. Tästä voi päätellä, että syytöksenne ovat tuulesta temmattuja.

        Minä itsekin eilen selailin MV_ lehden juttuja ja juttulistaa (sisällysluetteloa) "sillä silmällä" noin puoli tuntia löytämättä tekaistua juttua, eli valhetta. Siitä syystä laitoin sitten tämän aloitukseni ihan saadakseni selville, onko niitä valheita olemassakaan. Näyttää siltä, ettei ole, kun kukaan niitä ei löydä.

        Ja ei. Minä en ole kyseisen julkaisun "fani", kuten kerroin alussa, harvakseltaan olen viime aikoina alkanut välillä käydä sivuilla. Lähinnä uteliaisuudesta, mitä he kirjoittavat aiheista, joita ei Iltiksessä näe, tai joissa Iltiksen sävy on hyvin prpagandistinen. Kiinnostaa nähdä, mitä vastapropaganda sanoo.

        Muuten trolliryhmänne saisikin pettyä palstaan niin, että häivytte.

        Vai että vain virheellinen uutinen - seli seli. Miten nyt itse kukakin haluaa valetta nimitellä.

        Minulla kesti 1,2 min. etsiä ensimmäinen vale. Voisin toistaa suorituksen vaikka 10 kertaa putkeen. Niin helppoa se on.


      • muuanmiäs
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Vai että vain virheellinen uutinen - seli seli. Miten nyt itse kukakin haluaa valetta nimitellä.

        Minulla kesti 1,2 min. etsiä ensimmäinen vale. Voisin toistaa suorituksen vaikka 10 kertaa putkeen. Niin helppoa se on.

        Trollitiiminne ei edes suostu ymmärtämään, mikä on valhe. Valhe on tarkoituksellisesti tuotettu väärä informaatio, jonka tuottaja tietää olevan väärää.


      • hymynaamailijalle
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Vai että vain virheellinen uutinen - seli seli. Miten nyt itse kukakin haluaa valetta nimitellä.

        Minulla kesti 1,2 min. etsiä ensimmäinen vale. Voisin toistaa suorituksen vaikka 10 kertaa putkeen. Niin helppoa se on.

        Tee se. BTW, onko lupa käyttää tuota kuvaa profiilissasi?


      • hymynaamailijalle
        hymynaamailijalle kirjoitti:

        Tee se. BTW, onko lupa käyttää tuota kuvaa profiilissasi?

        Nick Wooster ei varmaankaan ilahdu tuosta.Ellet satu olemaan hän.


      • muuanmiäs

        Tottahan toki profiilikuvakin on osa tälle "matti" trollitiimille luotua imagoa. Liekö niin, että tyhmät eivät tajunneet Google- kuvahaun toimivan myös toisin päin...


      • Homo_löi_somalia
        muuanmiäs kirjoitti:

        Trollitiiminne ei edes suostu ymmärtämään, mikä on valhe. Valhe on tarkoituksellisesti tuotettu väärä informaatio, jonka tuottaja tietää olevan väärää.

        Onko valhetta se, että esimerkiksi iltapäivälehti kertoo maahanmuuttajan tekemästä rikoksesta, mutta epäillystä ei kerrota taustaa, lähempiä tietoja eikä ainakaan nimeä, vaikka sekin on toimituksen tiedossa? Useissa tällaisissa tapauksissa MV on paljastanut nimen ensimmäisenä ja nämä tiedot ovat yleensä olleet oikeita. Tokihan epäilty on syytön kunnes toisin todistetaan, mutta sama sääntö ei tunnu koskevan suomalaista uusnatsia.

        Suoriakin valheita on tullut esille. Viime aikojen hauskin tapaus oli Itäkeskuksen mielenosoituksessa sattunut somalinaisen "pahoinpitely", josta kirjoitetut iltapäivälehtien jutut joutuivat naurettavaan valoon, kun MV julkaisi tilanteesta otetut videot. Eikä tämä Trump-hysteriakaan ihan terveeltä vaikuta.


      • Homo_löi_somalia kirjoitti:

        Onko valhetta se, että esimerkiksi iltapäivälehti kertoo maahanmuuttajan tekemästä rikoksesta, mutta epäillystä ei kerrota taustaa, lähempiä tietoja eikä ainakaan nimeä, vaikka sekin on toimituksen tiedossa? Useissa tällaisissa tapauksissa MV on paljastanut nimen ensimmäisenä ja nämä tiedot ovat yleensä olleet oikeita. Tokihan epäilty on syytön kunnes toisin todistetaan, mutta sama sääntö ei tunnu koskevan suomalaista uusnatsia.

        Suoriakin valheita on tullut esille. Viime aikojen hauskin tapaus oli Itäkeskuksen mielenosoituksessa sattunut somalinaisen "pahoinpitely", josta kirjoitetut iltapäivälehtien jutut joutuivat naurettavaan valoon, kun MV julkaisi tilanteesta otetut videot. Eikä tämä Trump-hysteriakaan ihan terveeltä vaikuta.

        Lehdistö noudattaa tiettyjä journalistisia sääntöjä siinä, julkaistaanko rikostuomion saaneen nimi ja kuva uutisessa vai ei.
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015062419922446_uu.shtml
        Tässä on hyvä yhteenveto asiasta.

        Seksuaalirikoksissa on uutisoinnissa otettava huomioon myös rikoksen uhrin suojelu. Jos tekijä, tekopaikka ja olosuhteet julkaistaan yksityiskohtaisesti, myös rikoksen uhri voi olla tunnistettavissa. Se taas on kovinkin herkkä asia uhrille.

        Eihän nämä sinun juttusi MV-lehteä yhtään sen paremmaksi tee. Paska on paskaa vaikka voilla sivelisi.

        Mutta hyvä kun edes pohdit asiaa. ;D


      • muuanmiäs
        Homo_löi_somalia kirjoitti:

        Onko valhetta se, että esimerkiksi iltapäivälehti kertoo maahanmuuttajan tekemästä rikoksesta, mutta epäillystä ei kerrota taustaa, lähempiä tietoja eikä ainakaan nimeä, vaikka sekin on toimituksen tiedossa? Useissa tällaisissa tapauksissa MV on paljastanut nimen ensimmäisenä ja nämä tiedot ovat yleensä olleet oikeita. Tokihan epäilty on syytön kunnes toisin todistetaan, mutta sama sääntö ei tunnu koskevan suomalaista uusnatsia.

        Suoriakin valheita on tullut esille. Viime aikojen hauskin tapaus oli Itäkeskuksen mielenosoituksessa sattunut somalinaisen "pahoinpitely", josta kirjoitetut iltapäivälehtien jutut joutuivat naurettavaan valoon, kun MV julkaisi tilanteesta otetut videot. Eikä tämä Trump-hysteriakaan ihan terveeltä vaikuta.

        "Onko valhetta se, että esimerkiksi iltapäivälehti kertoo maahanmuuttajan tekemästä rikoksesta, mutta epäillystä ei kerrota taustaa, lähempiä tietoja eikä ainakaan nimeä, vaikka sekin on toimituksen tiedossa?"

        Se ei ole määritelmällisesti valhe, se on valikoivaa uutisointia. Sellainen on usein tehokkaampaa propagandan tekoa, kuin suoranainen valehtelu. Valehtelusta useimmin nimittäin jää kiinni. Valikoivaa uutisointia harjoittaa myös MV- lehti, jopa erittäin näkyvää sellaista. Sitä harjoittavat nykyisin lähes yhtä näkyvästi myös Suomen valtamediat ja se on aika yleinen käytäntö kaikkialla.

        Koska valikoivaa uutisointia esiintyy niin yleisesti kaikkialla, siksi pitääkin saadakseen edes jonkinlaisen objektiivisen tapaisen käsityksen maailman asioista, seurata useita eri maiden medioita. Syyrian ja Irakin kriisit ovat erinomainen esimerkki tilanteesta, jossa valikoiva uutisointi on tärkeä propagandaväline eri osapuolille.


    • juoppokepulainen2
    • SontalinkoSeOn

      No sontalinko linkoaa sontaa.

      Näin helposti keksitty valhe meni läpi MV-lehdessä

      http://www.ksml.fi/kotimaa/Uutisen-takana-Näin-helposti-keksitty-valhe-meni-läpi-MV-lehdessä/719989

      joten voitte unohtaa sen MV-lehden viattomuudella onanoinnin. Oikeita lehtiä tekevät journalistit. Journalismia opiskellaan, lisäksi journalisteja sitoo eettiset säännöt ja heidän tekemisiään valvotaan. Verkkolehden taas kykenee täysin kädetön runkkarikin tempaisemaan pystyyn. MV lehti vertautuu oikeaan mediaan, kuin valelääkäri kirurgiin. MV-sontasinkoa kiinostaa eniten klikkaushuoraaminen, klikkauksilla se ansaitsee ja sonta houkuttelee paskakärpäset paikalle

      • aivopierujanne

      • linkoaittes

      • hörönaurua

        Voi taivas mitä sontaa. Toimittelemista "opiskellaan" Tampereen punikkikoulussa, jonka oiskelijoista on punaviherhippejä 84%. Lue ko. paskaläävän historiaa ja siellä proffana esiintyneitä kiilusilmkommareita, joiden unelmana oli liittää Suomi Neuvostoliittoon. Tästä opinahjosta niitä "oikeita" toimittelijoita valmistuu kirjoittamaan vasuripaskaa valtamedian mokutuskulttia tukemaan. Siinä aivopestylle laatuproosaa.


      • muuanmiäs

        "joten voitte unohtaa sen MV-lehden viattomuudella onanoinnin"

        Ketkä lienevät sitten "viattomuudella onanoineet", minun tarkoitukseni oli ottaa selvää, onko niitä valheita vai ei. Tuokin valhe oli MV- lehdelle syötetty valhe, joten sitä voi syyttää tässä tapauksessa herkkäuskoisuudesta. Tuossa ei ilmene, mikä se valhe oli, ettei vaan ollut se eräs "folio" osastolle laitettu juttu, josta taisi olla polemiikkia... Folio osasto on osasto, jonne menevät toimittajan (Janitskinin) mielestä epäilyttävät hörhöjutut.


      • lopputulos
        muuanmiäs kirjoitti:

        "joten voitte unohtaa sen MV-lehden viattomuudella onanoinnin"

        Ketkä lienevät sitten "viattomuudella onanoineet", minun tarkoitukseni oli ottaa selvää, onko niitä valheita vai ei. Tuokin valhe oli MV- lehdelle syötetty valhe, joten sitä voi syyttää tässä tapauksessa herkkäuskoisuudesta. Tuossa ei ilmene, mikä se valhe oli, ettei vaan ollut se eräs "folio" osastolle laitettu juttu, josta taisi olla polemiikkia... Folio osasto on osasto, jonne menevät toimittajan (Janitskinin) mielestä epäilyttävät hörhöjutut.

        Kuten huomasit, MV-lehdestä ei löydy valeuutisia. Jos jokin uutinen on osoittautunut virheelliseksi, se on korjattu. Uutisissa on myös lähdeviitteet, joista kielitaitoinen voi itse tarkastaa, mitä siellä on sanottu.

        Hysteriaa aiheuttaa se, että lehti ei noudata kotimaista lainsäädäntöä, jota tulkitaan julkisuuskielteisesti toisin muin useimmissa EU-maissa. Esim. rikoksesta epäiltyjen henkilötietoja ei Suomessa paljasteta, ellei se sovi rasismusagendaan nin kuin Helsingin rautatieaseman tapauksessa ja MV-lehden päätoimittajaa vastaan nostetussa rikosjutussa. Tuomituistakaan ei henkilötietoja paljasteta, ellei kyseessä ole vakava rikos, ja kansalaisuuden ilmoittamista vältellään viimeiseen asti, koska ei haluta kertoa, että tietyt kansallisuudet esiintyvät tietyissä vakavissa rikoksissa huomattavasti useammin välilukuunsa suhteutettuna kuin kantasuomalaiset.

        Kaikenlainen salailu herättää epäluottamusta valtamediaa kohtaan, ja ihmiset siirtyvät muihin lähteisiin. Ne siis sahaavat omaa oksaansa.


      • rehellinenmiesOulusta
        muuanmiäs kirjoitti:

        "joten voitte unohtaa sen MV-lehden viattomuudella onanoinnin"

        Ketkä lienevät sitten "viattomuudella onanoineet", minun tarkoitukseni oli ottaa selvää, onko niitä valheita vai ei. Tuokin valhe oli MV- lehdelle syötetty valhe, joten sitä voi syyttää tässä tapauksessa herkkäuskoisuudesta. Tuossa ei ilmene, mikä se valhe oli, ettei vaan ollut se eräs "folio" osastolle laitettu juttu, josta taisi olla polemiikkia... Folio osasto on osasto, jonne menevät toimittajan (Janitskinin) mielestä epäilyttävät hörhöjutut.

        Vai vahinkossa ihan ja mv-lehdelle syötettiin valehia. Ootte te pöljiä kun koko lehti on yhta saastaa ihan niinku Matti sano ja te vaan luvette silmät suurina ja uskotte kaiken. Lattaamoon sai viijä jokasen.


      • vaihtovirta_tasavirta

        Noh, noh. Uskosta, saastasta ja synnistä keskustellaan ihan toisessa ketjussa. Tässä ketjussa keskustellaan MV-lehdestä tosiasioihin eli verifoitavissa oleviin faktoihin tukeutuen. Nimittelyt (ad hominem) ja muu alatyyli ei oman argumentin tasoa nosta vaan päinvastoin. Tähän mennessä ei ole yhtään väitettä valehtelusta todistettu.

        Se saasta, josta ko. lehdessä kirjoitetaan, on peräisin elävästä elämästä tässä maassa, joten lataamisen tarpeessa lienevät ne tahot, jotka uutiskynnyksen ylittävät. So don't shoot the messenger.


      • rehellinenmiesOulusta
        vaihtovirta_tasavirta kirjoitti:

        Noh, noh. Uskosta, saastasta ja synnistä keskustellaan ihan toisessa ketjussa. Tässä ketjussa keskustellaan MV-lehdestä tosiasioihin eli verifoitavissa oleviin faktoihin tukeutuen. Nimittelyt (ad hominem) ja muu alatyyli ei oman argumentin tasoa nosta vaan päinvastoin. Tähän mennessä ei ole yhtään väitettä valehtelusta todistettu.

        Se saasta, josta ko. lehdessä kirjoitetaan, on peräisin elävästä elämästä tässä maassa, joten lataamisen tarpeessa lienevät ne tahot, jotka uutiskynnyksen ylittävät. So don't shoot the messenger.

        Älä kuule minulle ala tulkuttaan. Saasta on saastaa ja pyssyy sellaisena. Matti jo näytti että valehia on ja sinä vaan koitat inttää mustaa valikiaksi. ja enkulla ei tarvi elvistellä jos kerta suomija ossaat. Keleen kutale.


      • muuanmiäs
        rehellinenmiesOulusta kirjoitti:

        Vai vahinkossa ihan ja mv-lehdelle syötettiin valehia. Ootte te pöljiä kun koko lehti on yhta saastaa ihan niinku Matti sano ja te vaan luvette silmät suurina ja uskotte kaiken. Lattaamoon sai viijä jokasen.

        No eikös siinä valehtelija itse leuhkinut, miten onnistui syöttämään valheen? Siis herkkäuskoisuus saattoi olla se MV- lehden synti, ellei kyse sitten ollut "folio" osaston jutusta. Niin ja eikös sitä teillä päin juuri uskota silmät suurina vaikkapa erään lahkon "ainoa oikea usko" väitteisiin, niin että turha parjata ketään herkkäuskoisuudesta.


      • tulkuttaja
        rehellinenmiesOulusta kirjoitti:

        Älä kuule minulle ala tulkuttaan. Saasta on saastaa ja pyssyy sellaisena. Matti jo näytti että valehia on ja sinä vaan koitat inttää mustaa valikiaksi. ja enkulla ei tarvi elvistellä jos kerta suomija ossaat. Keleen kutale.

        Mitähän se Matti on sulle näyttänyt:) Yhtään MV-lehden keksimää valeuutista ei ainakaan ole tässä ketjussa näyttänyt. "Suomija" sinä et näytä osaavan saati mitään muutakaan kieltä, niin että normaali lukutaitoinen ymmärtää, mutta yritetään vielä kerran.

        Tässä se väitetty MV-lehden valeuutinen täsmälleen samassa muodossa ulkomaisessa lehdessä:

        mirror.co.uk (englantilainen päivälehti:
        OTSIKKO:
        Quebec mosque terror attack: Six dead after gunmen shout "Allahu Akbar" and open fire during evening prayers
        "Terrori-isku moskeijaan. Kuusi kuoli. Ampuja huusi Allahu Akbar ja avasi tulen rukoilijoita vastaan.

        Ja uutinen jatkuu...
        Witnesses said the gunmen shouted "Allahu Akbar" and sprayed bullets as people prayed inside the mosque in Quebec City, which has been subjected to a number of Islamophobic attacks in recent year...

        Todistajat keroivat, että ampuja huusi Allahu Akbar ja ampui rukoilijoiden joukkoon moskeijassa Quebec Cityssä....

        Tämä uutinen on siis Englantilaisessa päivälehdessä. Samanlaisia uutisia löytyy kymmenistä ulkomaisita lehdistä. Uutista levitettiin myös televisiossa, joten MV-lehti julkaisi uutisen aivan oikein juuri niin kuin se kohdemaassa julkaistiin. Esimerkiksi USA:ssa Valkoinen talo kommentoi uutista em. tietoon perustuen.

        Eli väännetään rautalangasta. Edelleenkään ei yhtään MV-lehden keksimää uutista tästä ketjusta löydy. Kannattaa siis mennä takaisin sinne kannon alle häpeämään ja lopettaa valehteleminen julkisella keskutelupalstalla. Teette itsenne vain naurunalaiseksi.


    • wnderer00

      Ei mv-lehti valehtele , se on muu media joka kertoo muunneltua totuutta.

    • pelkkääpropagandaa

      ns. valta mediaa pitää epäillä, ja jättää lukematta jo, kun niin paksua propagandaa ja kansan käskytystä sieltä tulee !! ------että jo hävettää !!

    • valheenlyhyetjäljet

      Mut kun ei löydy niitä mv lehden valheita niin puhutaan sitten esim valtamedian esim. ylen valheista. Niistä mv lehti on kertonut paljon. Tuskin ne ovat valheita? Kertokaapas niitä!!

    • Ympärimennään

      En ole paljoa sitä lukenut, mutta siellä on rehellisempää juttua, esim paikallinen sanomalehti mielestäni valehtelee enemmän. Välillä siellä jonkun kommentoijien jutut lentää ylitse ja ehkä ärsyttää, mut ei se haittaa. Se ei sit vaan kiinnostanut just mua ja etsin jotain mikä on enemmän minun ymmärrykselle tarkoitettu. Jokaiselle jotakin.

      Itse en varsinaisesti tykkää, kun syytellään näitä ulkomaalaisia, sillä eivät he ole aiheuttaneet tätä tilannetta. Ne tekijät taitavat olla ajattelemattomia suomalaisia jotka ovat asiat tähän jamaan ajaneet. Joten myös ainoita jotka voivat alkaa korjaamaan virheitänsä myös.

      Ja minulle siis piti luennon nuori irakilainen mies, varovaisesti oli hän huolissaan vanhuksistamme miten ja miksi heitä kohdellaan epäkunnioittavasti , kertoi myös, että avustus teltat eivät menneet perille vaan heidän valtio omi ne itselleen ja antoi halpis teltat tilalle. Eli avustukset eivät aina mene perille oikeille ihmisille. . Hänen perhe tuli siis myös äiti ja lapset tänne, eivät olleet partapoikia.

      En ole rasisti enkä suvakki, tämä nuori mies oli jopa samaa mieltä, että nyt ollaan tuhoamassa kansallisia identiteettejä, suomalainen ei saisi olla sellainen kun on ja hekään eivät saa olla mitä ovat joku haluaa meidät sotkea. Se joku haluaa saada meidät myös riitelemään keskenämme, se joku ei voi olla muu kuin sodan lietsoja. Ja sitä se tekee vain oman ilkeytensä, ahneutensa vuoksi.

      Miksi tämä lietsoja ei suo näille ihmisille omaa maataan ja identiteettiään, kuitenkin Hitler puolusti rodun säilyttämistä, tosin siitäkin taisi olla sama juttu takana kuin nytkin, sillä juutalaiset olivat kovia liikemiehiä. Nytkin ovat liikemiehet aktiivisia, vievät yrityksiämme ulkomaille, myyvät kenties moottori tiemmekin ulkomaalaisille. Kohta maamme on ulkomaalaisten omistama. Mielisairasta.

    • Nauruhan tässä turskahti, kun luin nimimerkin "lopputulos" vääntämää yhteenvetoa:
      ”... MV-lehdestä ei löydy valeuutisia. Jos jokin uutinen on osoittautunut virheelliseksi, se on korjattu....”

      Tällä tekstillä pääsisi Instrumentariumin putkinäkökilpailussa palkintosijalle, se on varmaa.

      Ei hyvät veljet, ei. Ei se, että teksti on kopioitu toisesta lähteestä, vaikka siihen annettaisiin viitekin, tee valeuutisesta totta. Se on ihan tahallista ja tietoista valehtelua. Netti on väärällään valemedioita ja MV-lehti – toki yksi muiden mukana – vain kierrättää sitä samaa sontaa.

      • muuanmiäs

        Miksi te, maailmanmatti- työryhmä turskahtelette nauruun nähdessänne nimimerkin "lopputulos" yhteenvedon jossa hän ei löydä valheita, vaikka ette itsekään niitä löydä? Työryhmänne ei ole onnistunut esittämään yhtäkään MV- lehden keksimäksi valheeksi osoitettua uutista. Nauruun turskahtamisenne taitaa olla pikemminkin epätoivoista naurua kyynelten läpi.

        "Ei hyvät veljet, ei."

        Trollityöryhmänne kriteereillä siis Yle, Iltasanomat, Helsingin sanomat; Iltalehti, useimmat Suomen mediat ovat valhemedioita. Itse asiassa kaikki maailman mediat ovat valhemedioita. Mikäli ette tyhmät tienneet, niin kerron, että jokainen media kopioi uutisia muista lähteistä ja usein tapahtuu niin, että uutinen on "ankka".

        Ryhmänne naurettavuus on jälleen noussut uusiin "sfääreihin". Onnittelen ryhmäänne siitä. Jatkakaa samaan naurettavaan tyyliin, se on vain hyvä. Ilmeisesti ette ymmärrä, miksi, mutta sekin on hyvä:)


    • Hallaahon.äänestäjä7

      NYTKIN SOSIALISTIMALLINEN YLE VAIKENEE TEHOKKAASTI PÄIVÄRINNAN EROSTA, VAIKKA TÄMÄ TOIMITTAJA KERTOO ETTÄ YLEN UUTISJOHTAJA ATTE JÄÄSKELÄINEN HARJOITTAA KOVAA POLITIIKKAA JA SENSUURIA VERONMAKSAJIEN RAHOILLA

      Kansan asialla lehti MV sentään kertoo usein tai aina mistä uutinen on otettu kuten kuulustelupöytäkirjasta ja kadulta matun tekemistä koiruuksista valokuvattu

      Yle ja Hesari eivät kerro YLEENSÄ koskaan, mistä heidän uutisensa on kopioitu
      Ylen laiskat toimittajat kopioivat usein ERITTÄIN usein uutisensa SVT:n ts. Ruotsin televisiosta, ja ne ovat usein uutisia, joilla ei ole mitään tekemistä suomalaisen politiikan tai minkään kanssa Suomessa mutta kun

      Hesarin ja Ylen krapulaisten toimittajien

      - on joka aamu täytettävä iso aika tai sivumäärä uutisilla, vaikka mitään ei tapahdu oleellista

      - heidän on kopioitava roskaa kuten että matu maistuu hyvältä ja on se niin makea se matu

      TOINEN TAPA VAIKUTTAA VALHEMEDIALLA KUTEN YLE JA HESARI on päästää matu asialle kuten tässä uutisessa

      jossa rankkana vähemmistönä intialainen matu omistaa asunnon ja myy sitä

      ODOTAMME HESARIN VIHERPUNAISTEN UUTISTA JOSSA TODETAAN ETTÄ KOULUTTAMATON MATU MAKAA JA SYÖ SUOMALAISEN LASKUUN JA VIELÄ VIE VUOKRA-ASUNNOT niinkuin tietysti useimmin on tilanne

      intialainen matu myy asuntoaan on uutinen viherpunaisessa Hesariss
      http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005075820.html

      PS. miksi tiedän tämän uutisen vaikka en ole Hesarin tilaaja, silloin tällöin vähemmän kuin kerran kuukaudessa käy kirjastossa varmistumassa, että Hesari on pysynyt yhtä vastenmielisenä valhemediana kuin sen oli silloin noin 3 vuotta sitten kun katkaisin vuosikausia kestäneen tilauksen ns. lopullisesti

      SANOMAN eli siis Hesarin OSAKE MAKSOI tammikuun 2011 alussa noin 17,50 euroa
      NYKYISIN SE ON alle 8 vaikka on 2016 ampaissut ylöspäin

      Breaking news for concerned citizens

      noin 4 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2017/02/10/video-matuilla-heimosota-saksalaispuistossa/

      noin 13 000 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2017/02/09/matut-tarvelivat-tampereella-vastaanottokeskuksessa-lahes-kaiken-kaupunki-ei-aio-korvata/

      • Äläpä huuda. Ei se CapsLock tekstiäsi yhtään paremmaksi tee. ;D


      • heh.heh.heh
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Äläpä huuda. Ei se CapsLock tekstiäsi yhtään paremmaksi tee. ;D

        Trolliryhmällänne ei ole paljon varaa huomautella kenellekään. Te alatte olla yleinen vitsi jo:D


      • kkyytkkykytkytkyt
        heh.heh.heh kirjoitti:

        Trolliryhmällänne ei ole paljon varaa huomautella kenellekään. Te alatte olla yleinen vitsi jo:D

        Aika hyvin heitetty tuo trolliryhmä. Saattaa olla vielä samat henkilöt, jotka niitä kaalisoppa haisee tai ryssän trolli syytöksiä ovat viljelleet. Eli juuri näitä entisajan itänaapuriuskovaisia, nykyisiä vihreällä värjättyjä punaisia.


      • vanhoja.trolleja.ryhmä
        kkyytkkykytkytkyt kirjoitti:

        Aika hyvin heitetty tuo trolliryhmä. Saattaa olla vielä samat henkilöt, jotka niitä kaalisoppa haisee tai ryssän trolli syytöksiä ovat viljelleet. Eli juuri näitä entisajan itänaapuriuskovaisia, nykyisiä vihreällä värjättyjä punaisia.

        Tuli mieleen your.mama etc kaappiherrat , samaa hymiöheeboilua silläkin.


      • heh.heh.heh kirjoitti:

        Trolliryhmällänne ei ole paljon varaa huomautella kenellekään. Te alatte olla yleinen vitsi jo:D

        Voisit silti olla huutamatta pösilö. ;D


      • heh.heh.heh
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Voisit silti olla huutamatta pösilö. ;D

        No nyt pölkkypäiden trolliryhmä sekoittaa jo kirjoittajatkin. En minä ole huutanut. Ja miten tuo "pösilö" nimitys nyt sopii ryhmänne imagoon? Senhän piti esittää maltillista ja fiksua ihmistä. Taas on ryhmän tyhmin päässyt kirjoittamaan.


      • heh.heh.heh kirjoitti:

        No nyt pölkkypäiden trolliryhmä sekoittaa jo kirjoittajatkin. En minä ole huutanut. Ja miten tuo "pösilö" nimitys nyt sopii ryhmänne imagoon? Senhän piti esittää maltillista ja fiksua ihmistä. Taas on ryhmän tyhmin päässyt kirjoittamaan.

        Minulla lienee perusteltu syy olettaa jotakin lärvi auki huutajan älykkyydestä. ;D


      • heh.heh.heh
        MaailmanMatti kirjoitti:

        Minulla lienee perusteltu syy olettaa jotakin lärvi auki huutajan älykkyydestä. ;D

        Tyhmä. Hallaahon.äänestäjä7 huutaa ja sinä trolliryhmän älykääpiö vastaat minulle. Koskahan trolliryhmä heittää tuollaisen älykääpiön pihalle.


      • heh.heh.heh kirjoitti:

        Tyhmä. Hallaahon.äänestäjä7 huutaa ja sinä trolliryhmän älykääpiö vastaat minulle. Koskahan trolliryhmä heittää tuollaisen älykääpiön pihalle.

        "Koskahan trolliryhmä heittää tuollaisen älykääpiön pihalle."

        Jospa kuitenkin antaisimme "Hallaahon.äänestäjä7" säilyttää puheoikeutensa. Toki minua häiritsee, että hän huutaa, mutta ei sen takia kannata häntä heittää pihalle. ;DD


      • heh.heh.heh
        MaailmanMatti kirjoitti:

        "Koskahan trolliryhmä heittää tuollaisen älykääpiön pihalle."

        Jospa kuitenkin antaisimme "Hallaahon.äänestäjä7" säilyttää puheoikeutensa. Toki minua häiritsee, että hän huutaa, mutta ei sen takia kannata häntä heittää pihalle. ;DD

        Älä tyhjäpää yritä taas kääntää kaikkea nurin niskoin. Sinähän se olet se trolliryhmästä pois heitettävä älykääpiö. Te olette trolliryhmä "maailman matti" ja Hallaahon.äänestäjä7 on ihminen. Tyhmä.


    • Hallaahon.äänestäjä7

      SUOMESSA EI VARSINAISESTI ESTETÄ TIETÄMÄSTÄ KREMLIN TYYLIIN MUTTA HERRASVÄEN VALHEMEDIA VAIKENEE VAHVASTI

      Kun Atte Jääskeläisen lepo- ja sensuurikerho saattaa julkaista muutaman satasen sakkotiedon kun ns. syyttäjät (politikoijat, jotka eivät osaa arabiaa, eivät koraania, eivät tiedä mitä niissä maissa ja kirjoissa sanotaan eli eivät tiedä mitään mutta politikoivat)

      syytäjät ajavat juttuja JA YLE KIRJOITTELEE MUTTA kun Ylen koko uutistoimiston päällikköä syytetään sensuurista niin valhemedia VAIKENEE VAIKKA ELÄÄ VERONMAKSAJIEN VAROILLA


      Viestissään Päivärinta kritisoi rajusti päätoimittaja Atte Jääskeläistä.

      – Päätoimittaja Atte Jääskeläinen. Kiitos, kun suostuit haastateltavakseni A-studioon 30.11.16. Otetaanko joskus uusiksi? Sensuurisi ja kova johtamistyylisi tunnetaan jo Japania myöten. Oliko Yleisradion eettisten ohjeiden mukaista antaa kirjallinen varoitus ja irtisanomisella uhkaus Ruben Stillerille pelkästä pääministeri Sipilän ajattelemisesta? Seisotko yhä sen väitteesi takana, että totaalikielto olla käsittelemättä pääministeri Sipilää oli perustelua, koska Sipilä oli ollut käytännössä 4 päivää Ylessä pääuutinen? Päivärinta on kolmas Yleltä lyhyen ajan sisällä irtisanoutunut toimittaja.

      ATTE SENSUURI JÄÄSKELÄINEN TOIMII KUN HERRASTA EI OLE KYSE
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/eurovaaliehdokas-huoritteli---yle-harkitsee-toimia/2374648


      TIMO HARAKKA TUNNUSTI KIRJOITTANEENSA VOIMA-LEHDEN MUISTION YLEN JÄÄSKELÄISTÄMISESTÄ

      http://voima.fi/artikkeli/2011/yle-puun-kuoren-valissa/

      http://voima.fi/blog/arkisto-voima/tupenrapinat/ Korvola paljasti pääministeri Matti Vanhasen ja Nuorisosäätiön korruptiovyyhdin tilanteessa, joka oli jo valmiiksi tulehtunut.

      Viime päivinä toimittajat ovat seuranneet muun muassa Journalisti-lehden sivuilta Korvolan ja päätoimittaja Atte Jääskeläisen debatointia Ylen nykytilasta ja Korvolan asemasta. Miehet tuntuvat olevan erimielisiä lähes kaikesta.

    • muuanmiäs

      Lienee aika tehdä jonkinlainen välitilinpäätös tästä aloittamastani keskustelusta. Kyselin MV- lehden valheista ja joitakin yrityksiä osoittaa sellaisia on tullutkin, tosin jokseenkin säälittäviä yrityksiä. Huvittavin on linkki juttuun, jossa joku kehuu onnistuneensa huijaamaan MV- lehteä julkaisemaan paikkansa pitämättömän jutun, jota ei sen tarkemmin yksilöidä.

      Toinen huvittava on juttu Kanadan Quebecissä tapahtuneesta moskeija- ammuskelusta, josta useat kansainväliset mediat julkaisivat aluksi väärää tietoa ja siihen perustuen myös MV- lehti. Tätä tyrkytettiin MV- lehden valheena, jota se ei tietystikään ole. Se on uutisankka, johon sortuivat monet mediat.

      Tähän mennessä kukaan ei vielä ole tuonut esille MV- lehden oikeasti tekemää valheuutista. Yritystä on eräillä ollut, haukkumista, ilmeisesti mutulla, mutta siihen se on jäänyt. Tähän kohtaan onkin sopivaa laittaa linkki. Linkki blogiin, jossa MV- lehden vainoa käsitellään ja jonka kirjoittaja on jokseenkin samoilla linjoilla, kuin minäkin olen.
      http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/01/mita-vittua.html

      Periaatteessa MV- lehdellä on jo sananvapauden nimissä oikeus olla olemassa. Jopa siitä huolimatta, että se julkaisisi valheuutisia. Joita se ei tähän mennessä nähdyn perusteella ole julkaissut. Odottelen edelleen todisteita valheista. Antakaa palaa kaikki, jotka "tiedätte" niistä valheista, tuokaa niitä nähtäville.

      • ”Lienee aika tehdä jonkinlainen välitilinpäätös...”
        Kovinpa mahtipontisesti aloitit. Vai ihan välitilinpäätös. ;D

        ”....useat kansainväliset mediat julkaisivat aluksi väärää tietoa ja siihen perustuen myös MV- lehti.” Eihän se, että useat muutkin julkaisevat sontaa, tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää. Journalismin ensimmäinen tehtävä on tarkistaa faktat ja pitäytyä vain tosiasiossa. Kun aletaan ennakoimaan Quebecin moskeija-ampujan taustaa tai motiiveja, emme enää puhu uutisesta vaan valeuutisesta.

        ”MV- lehden vainoa käsitellään...”
        Älä ole lapsellinen. Lehden omistajaa syyttetään vakavista rikoksista ja sinä tollero puhut vainosta. Juuri tällaiset ”mitä vattua”-kirjoitelmat ovat räikeää sananvapauden väärinkäyttöä. ;D


      • muuanmiäs
        MaailmanMatti kirjoitti:

        ”Lienee aika tehdä jonkinlainen välitilinpäätös...”
        Kovinpa mahtipontisesti aloitit. Vai ihan välitilinpäätös. ;D

        ”....useat kansainväliset mediat julkaisivat aluksi väärää tietoa ja siihen perustuen myös MV- lehti.” Eihän se, että useat muutkin julkaisevat sontaa, tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää. Journalismin ensimmäinen tehtävä on tarkistaa faktat ja pitäytyä vain tosiasiossa. Kun aletaan ennakoimaan Quebecin moskeija-ampujan taustaa tai motiiveja, emme enää puhu uutisesta vaan valeuutisesta.

        ”MV- lehden vainoa käsitellään...”
        Älä ole lapsellinen. Lehden omistajaa syyttetään vakavista rikoksista ja sinä tollero puhut vainosta. Juuri tällaiset ”mitä vattua”-kirjoitelmat ovat räikeää sananvapauden väärinkäyttöä. ;D

        Eipä tyhjän öyhöttäjä trolliporukka pysty muuhun kuin haukkumiseen. Tästä lähtien keskustelen vain henkilöiden kanssa, en työryhmien. Joten voitte lopettaa vastailun minulle.


      • muuanmiäs kirjoitti:

        Eipä tyhjän öyhöttäjä trolliporukka pysty muuhun kuin haukkumiseen. Tästä lähtien keskustelen vain henkilöiden kanssa, en työryhmien. Joten voitte lopettaa vastailun minulle.

        Lupaat vaan.

        Pelkään pahoin, että kohta olet taas naama punaisena öyhöttämässä. ;D


    • karvakourat.käskyttää

      Matti-Matti. "oikeusjuttu on julkinen"? EI ole vielä mitään oikausjuttua, vaan kutsu saapuan kuulemiseen. Siinä tilaisuudessa riittää Iljalta kaksi sanaa: "en kommentoi". Mutta syyttäjä haluaakin vain sananvapauden puolustajan lattomasti tutkintavankauteen ja pakkolääkitykseen vuosikausiksi ! Nuo kaksi sanaa voi normaalisti hoitaa videolla, mutta nyt mädätetty oikeuslaitos ei halua. Suostuisiko pikkumatti itse vangituksi syyttä?

    • "Mutta syyttäjä haluaakin vain sananvapauden puolustajan lattomasti tutkintavankauteen ja pakkolääkitykseen vuosikausiksi ! "

      Tuota noin. En taida viitsiä keskustella kanssasi mielenterveysasioista.

      Voi hyvin. ;D

    • Mattipelkäätotuutta

      Öyhötät täällä kuin olisit mies, mutta et vastaa vähänkin vaikeampaan kysymykseen ! Mikä mielenteveysasiassa on niin vaikeata? Suomen mätä oikeuslaitos oli määrännnyt Espanjan poliisi niputtamaan ja huumaamaan Janitskinin. Ja oli varannut hänelle paikan Turun vankimielisairaalasta! Tällainen toiminta ei ole länsimaisen sivistyksen mukaista, vaan Pohjoiskorean mallia. Tai sitä ajamaasi NWO tyranniaa.
      Eikö tällainen ole tysin tuomittavaa?

      • Taidan pitäytyä edellisessä vastauksessani. ;D


    • Valhemedia on nykyinen vihersuvakkilainen media kuten YLE.iltalehti .hesari ym.
      Iltalehden suvakki toimittaja mamutus hurmoksessaan kirjoitti viime syksynä miten natsit olivat hakanneet raskaana olevan somalinaisen itäkeskuksen metron lippuautomaatilla ja tämän oli hyvä juttu vihersuvakille ottamatta selvää että juttu oli täysin hatusta vedetty ja iltalehti korjasi uutisen vasta sitten kun MV lehti nosti asiasta haloon! ETTÄ NÄIN NÄMÄ MEIDÄN VALTALEHDET TOIMII !

      • heh.heh.heh

        Millähän konstilla matit yrittää senkin valheuutisen valehdella tyhjäksi. Ja kääntää niin päin, että MV valehteli.


      • vepe14
        heh.heh.heh kirjoitti:

        Millähän konstilla matit yrittää senkin valheuutisen valehdella tyhjäksi. Ja kääntää niin päin, että MV valehteli.

        Ei mitenkään!
        Tällä kyseisillä vihervassari vetoisilla lehdistöllä on tapana vaietaa kuoliaaksi factoista jos se ei aja heidän omia tarkoituksellisia päämääriä valehdella kansalle puhumalla paskaa!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2012
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1225
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1040
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      996
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe