Kysymys naisille

kysytäännyt

Treenaan ihan tuiki tavallisella salilla jossa käy niin miehiä kuin naisia, nuoria ja keskiikäisiä. Treeni asut on pistäneet miettimään soveliaisuutta. Muutama nuori nainen jolla on kyllä lihastakin mutta myös muotoja niin on pakko pitää paljasta pintaa reilusti näkyvillä. Varsinkin topit, erikokoisia ja paljastavia, kyllä ne tisut ja tissien vaot voi pitää piilossa vaikka näyttäviä ovatkin, samoin jos toppi loppuu tissien alapuolella ja napa näkyy selvästi, kaikki ei ymmärrä mutta mua se ei häiritse. Aikuisilla naisilla taas ei välttämättä tissiliivejä T- paidan alla lainkaan joten nännithän siinä läpi paistaa. Joten kysynys kuuluu että haluaako naiset iästä riippumatta katseita vai onko vain muuta tarkoitusta pukeutua paljastavasti salilla.

10

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MirjaIrmeli

      tarkkaanpa olet kytännyt - itse käytän niin kireitä housuja että hilloviiva eli nk. cameltoe paistaa läpi ja jätän myös rintaliivit kotiin tarkoituksella että nännini (jotka ovat kuin nortin natsat) nöpöttävät kiihottavasti topin läpi, Tämä kaikki vain sen takia että kaltaisesi pervot saisivat silmanruokaa ja aiheen kirjoitella tälle palstalle..

      • kysytäännyt

        Jos haluan katsella rintoja niin vaimollani sellaiset on ja aika isotkin vielä joten vieraat tissiparit ei vois vähempää kiinnostaa eikä sinukkaan nännisi vaikka nöpöttäisivät.


      • osoite_

        Pervoushan on persvakonsa esittelijässä


      • PervoPena1969
        kysytäännyt kirjoitti:

        Jos haluan katsella rintoja niin vaimollani sellaiset on ja aika isotkin vielä joten vieraat tissiparit ei vois vähempää kiinnostaa eikä sinukkaan nännisi vaikka nöpöttäisivät.

        Minäkin olen huomannut että vaimollasi on isot ja hyvät tissit. Niitä on silloin tällöin ohimennessä puristella. Takapuoli vaimollasi kyllä jo hieman hyllyy kun sitä reilummin taputtaa..


    • AnaboliArska

      kyllä minä niin mieleni pahoitin kun yksi isotissinen ja hyvä perseinen tyttö taas kyykkäsi meidän salilla kireissä trikoissa ja paljastavassa topissa. Että harmittaa sellainen kun tekisi niin mieleni päästä vällyjen alle sellaisen seksipommin kanssa mutta eihän minulla ole siihen mahdollisuutta. Tosin voisihan sitä maksullista tsekki-tyttöä käydä tilipäivänä pökkäämassä mutta kun ei enää oikein tahdo edes seistä niin saattaa mennä rahat hukkaan..Antasikohan ne maksulliset tytöt puolet rahoista takasin jos sattuu ettei seisokkaan edes viagralla..Tuli ehkä liikaa vedettyä dopinkia aikoinaan..

    • Maija5555

      Mitäs jos te kaikki keskittyisitte omaan treeneihinne?
      Please!

      • Just näin. Jos muiden ulkonäkö tai pukeutuminen tai pukeutumattomuus häiritsee, on syytä pysytellä ITSE tiukasti kotona neljän seinän sisällä. Verhot tiukasti kiinni vedettyinä.


    • normilikka

      Kai se on omaa vähä-älyisyyttä, kun ei ole mitään muutakaan millä pärjätä, niin mennään tuolla helpoimmalla keinolla eli provosoivalla ulkonäöllä. Voi kertoa myös huonosta itsetunnosta. (Pätee mieheen sekä naisiin.) Mielestäni hyvä sääntö on pukeutua salille niin, että voisi omien vanhempienkin seurassa sillä vaatetuksella treenata. Trikoot (caprit) ja löysä T-paita on parhaat.

    • eimerkitystä

      Mua ei kiinnosta miten naiset pukeutuu treeneihin. On tietty jokaisen oma asia mutta jos antaa syytä katseille niin ei kannata ihmetellä jos miehet kyttää. Itse paneudun treeniin en muiden vaatetukseen, voishan siellä muuten viettää koko päivän.

    • KookospähkinäBorat

      kyllähän ne naisetkin meitä miehiä kyttää. vasta eilen huomasin kun tein peilin edessä perskyykkä liikettä vanhoissa adidaksen verkkareissani ja verkkopaidassa niin aivan selvästi kaksi nuorta naista kyttäsi takalistoani silmamunat pitkällään ja vielä supisivat jotain keskenään. kuulin vain selvästi sanan herkkupeppu supinan seasta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe