Tiedustelulakia on turha kiirehtiä!

Supo:n kassakaapissa on ollut ns Tiitisen lista jo vuosikausia. Tätä listaa ei jlkaista, koska siinä olevat nimet ovat vielä osin politiikassa mukana. Mikesi nimiä tule jlki?

22

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaatiedostelua

      Tiedusteltu on mutta toimittu ei vaikka pitäisi.

      • Hyvävelikorruptio

        "Supo:n kassakaapissa on ollut ns Tiitisen lista jo vuosikausia. Tätä listaa ei julkaista, koska siinä olevat nimet ovat vielä osin politiikassa mukana. Miksei nimiä tule julki?"

        No miksei verottaja ole saanut monen maan toimittajilla ja muunmuassa Ylellä ollutta Panama paperien jättitiedostoa, josta MOT julkaisi vain raapaisun? No siksi ettei Suomen hallinto mm. verottaja halua sitä avata. On 100-varmaa että verottaja tämän tiedoston olisi (ja onkin saanut) jos haluaisi, mutta kun Tiitisen listan tapaan ei haluta tärkeitä vaikuttajia ja hyväveljiä sekä rappareita nalkkiin.


    • realismi_____

      äärivasemmisto ja terroristit hilluu täysin vapaasti suomessa ?

    • Hghvbvv

      Tässä on nyt oppositiolla kuningashetki näyttää, että demokratialla on edes jokin merkitys tässä maassa. Hallitus ei voi noin vain kävellä perustuslain yli heppoisin uhkakuvin. Edelleen ihmetyttää tämä kiireellisyys, mistä johtuu.Kertokaa selkokielellä. Luultavasti kiire johtuu siitä, että hallituspuolueet haluavat vaientaa kriittiset äänet tässä yhteiskunnassa, siitä kiire.Sotilastiedustelulait on eri juttu kuin siviilitiedostelulaki, joka on suunnattu oman kansan kontrolloimiseen.

      • ccasacsacc

        Jos jollain on kiire, niin siihen liittyy aina jotain vilunkia! Niin nytkin! Tällä hallituksella on aikaa enää 1 vuosi! Seuraavasta ei tiedä, mutta eivät nämä ainakaan saa jatkaa!!


      • dfgsrdfgsrg

        Porvarihallituksen ja varsinkin Kokoomuksen kiireisenä hakeman tiedustelulain massavalvontaoikeudet, jotka voidaan ulkoistaa jopa ulkomaisille tiedustelutahoille (NSA, CIA, M16, GCHQ jne.) ja EU:n ja Naton hybridikeskuksen kautta heillä on näin täysi diplomaattisuoja ja James Bond -lupa tappaa oikeudet. Silmät kiinni ja ulkomaiset tahot hoitamaan kriitikot. Lisäksi tiedustelulain perustuslakiheikennykset.

        Tämän jälkeen Kokoomus halusi Orpon johdolla vihapuhepoliisin, ja sisäministeri Kokoomuksen Kai Mykkänen halusi jopa EU-tasolla somen ja netin kirjoittelun vain omalla nimellä, sekä anonyymin keskustelun kiellon.

        Tämän jälkeen porvarihallitus Kokoomuksen aloitteesta halusi tavallisen kansan tilitiedot Kelan, Verottajan ym. viranomaisten urkittaviksi. Tietenkin tätä ennen Stubbin ja Orpon aloitteesta luotiin eliitille omistuksia piilottava hallintarekisterilaki. Ja tietenkin myös omistuksia piilottavat vakuutuskuoret, henkilösäätiöt ja Nordean hoitamat Panama-tilit ovat suojaamassa eliitin omistuksia näkymästä.

        Verottaja salainen ohjeistus, jossa alle 30.000 euroa vuodessa lahjoja ei tutkita. Siis 90.000 euron lahjoja 3-vuoden välein, kun verottoman lahjan "virallinen" raja on 4999 euroa 3-vuodessa. Kuka on ollut tietoinen tästä salaisesta ohjeistuksesta? Korkeat virkamiehet ja poliitikot. 30.000 euron edestä esim. korruptiolahjuksia vuodessa, eikä kukaan tutki.

        Nyt porvarihallitus arvatenkin Kokoomuksen aloitteesta haluaa poliisille potilastieto-oikeudet.
        Kuka on ollut mielenterveyshoidossa tai sukupuolitautiklinikalla. Mahdollinen leimaamis- ja kiristämiskeino.

        Ja nyt viimeisimpänä Kokoomus haluaa mielenosoituksen 6 tunnin ennakkoilmoitukset muutetuksi 3 päivän ennakkoilmoitukseen. Mikä on muuttunut ja miksi ennen mielenosoitukset sujuivat ja nyt pelätään somen ym. takia niin että tällaiset massiiviset ennakkoilmoitukset. Pelätäänkö kansan voimistuvaa kritiikkiä?

        Mitä Kokoomus oikein puuhaa ja suunnittelee kun tällaisia poliisivaltiotoimia koko ajan lisätään? Onko SDP:n kasvava kannatus aiheuttanut niin massiivisia huolia vallan menetyksestä, että keinolla millä hyvänsä halutaan estää tämä erilaisten urkintatoimien avulla joilla saadaan materiaalia esim. mustamaalauksenne (luurangot kaapissa) sekä kiristykselle?

        Liian paljon urkintamuutoksia että kyse olisi sattumasta. Se on kuitenkin varmaa ettei näitä tehdä islamistiterroristien takia vaan oman kansan aktivisteja esim. isänmaallisia vastaan.


    • tiedonhaluinenlöytää

      Kai tuon joku jo on digitoinut johonkin arkistoon. Sieltä se on löydettävissä ja saatavissa helposti.

    • xdfbdgff

      Tiedustelulaki on pelkkää huuhaata,jos rajat vuotaa ku seula:DD

      • No koskeekohan tuo tiedustelulaki noita "Suojavärin " omaavia olenkaan ? Että silleen.


      • qåaäzm
        höpöhöpö kirjoitti:

        No koskeekohan tuo tiedustelulaki noita "Suojavärin " omaavia olenkaan ? Että silleen.

        En usko.


    • Voi olla, että sitä käytetään sensurointiin. Suomessa on jo nyt herkkiä aiheita, joita ei voi kommentoida ilman sensuuria. Yleensä ne liittyy ruotsin kieleen.

    • Olisi kiva arvutella Tiitisen listan nimiä, mutta ne poistetaan kuitenkin. SDP on varmasti hyvin edustettuna siinä porukassa.

    • MielipiteidenKyttäyslaki

      Tuo tiedustelulaki ei ole tarkoitettu kuin kansalaisten kyttäämiseen eli poliitikkojen suojakilveksi.

      Matujen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, koska laittomiin maahantunkeutujiin kohdistuva tiedustelu leimataan heti saman tien rasismiksi, joten kaikki tietävät mihin tällä "tiedustelulailla" pyritään...

      • Tietovalta

        Tietoa erilaisista viranomaisia kiinnostavista asioista on hyvin vaikea saada muuten kuin tietoverkoista. Kaikki kansalaisia koskeva henkilökohtainen tieto voi olla kiinnostavaa ja käyttökelpoista riippuen siitä mikä taho tietoja hakee ja arkistoi. Terveystiedot, verotustiedot, pankkitiedot, sähköpostit, tuttavat, poliittinen mielipide, seksuaalinen suuntaus jne.


      • klkh

        Höpöhöpö. Suomalaista demokratiaa ja kansallista turvallisuutta uhkaa Putistan, poliittinen islam sekä omat vajakit vasemmalta ja oikealta.... kumpaan reunaan persupopulistit nyt sitten luetaankaan.
        Näiden tuhojen minimointia varten viranomaiset tarvitsevat keinot ja valtuudet toimia. Tarpeellista ja ymmärrettävää. Normikansalaisella ei ole tuossa laissa mitään menetetävää.


    • Tästä tulee hyvä esimerkki, kuinka perustuslakia voidaan muttaa vieläpä nopeutetusti. Kielilakeja olisi syytä muttaa ja vaihtaa toiseksi kansalliskieleksi englanti.

    • VEROPARATIISITKIINNIVASL

      Miksi supo ja poliisi, suojelevat veropakolaisyrityksien "yhtiökokouksia", eli isojen talousrikollisten salaisia neuvotteluja, verovaroilla ?


      Missä viipyvät isojen talous- ja ympäristörikosten tutkinnat Suomesta, esim .Talvivaara-Terrafame-Trafigura-Ahtium - iso veroparatiisikupru, jota tuo äärioikeisto-ideologinen porvarihallitus, näyttää taas jatkavan.

    • Suomessa on mafia, joka kontrolloi mediaa!

    • KokoomuksenRotuhygieniaa

      Tiitisen listalla on hyvä kiristää tovereita näihin urkintalakien hyväksymiseen ja kokoomukselaisillakin oli hyvät suhteet aikanaan nl tiedusteluun ja miksei ddr tiedusteluun. Kokoomus on esittänyt ihmisten verkkourkintaa, poliisien oikeutta ihmisten potilastietoihin ja mielenosoitusten ennakkoilmoituajan pidentämistä, jotka rikkoo nykyistä yksityisyyden suojaa ja kokoontumis-ja ilmaisuvapautta eli suomessakin otetaan käyttöön tiedustelussa ihmisten pisteyttäminen eun esittämällä tavalla ja kokomus saa toteuttaa nazilaista rotuhygienia ideologiaansa.

    • ÄssätHihassa

      Infosota, hybridivaikuttaminen, propagandatrollit, hasbara siinä syitä ajaa kansalaisten urkintaoikeuksia.

    • Seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Teuvo Hakkarainen tuli oikeuteen vakavana. Runkkaamisesta toimittajia syyttänyt Riku Rantala on raiskauksesta tuomitun palkitun toimittajan hyvä kaveri.
      Hänen arvoihinsa sopii raiskata, mutta ei runkata!

    • MikäOikeaSyy

      Kokoontumisvapautta halutaan rajata kokoomuksen toimesta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe