Sipilä täydessä PANIIKISSA - tiedote lehdistölle vaalien alla!!

Doooriss

"Pääministeri Sipilältä raju purkaus maahanmuutosta – viesti suoraan Halla-aholle

PÄÄMINISTERI, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä alleviivaa lähettämässään tiedotteessa, ettei Suomea pidä rakentaa pelolla ja vihapuheella. Sipilä mainitsee tiedotteessaan puolueista ainoana niemeltä kannatuskyselyissä kolmanneksi nousseen perussuomalaiset."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006056822.html

Jopa minä, tyhmä blondi, olen ymmärtänyt kun Halla-aho ihan suomeksi on sanonut että hän vastustaa haittamaahanmuuttoa ja turvapaikkaturismia, ja kannattaa työperäistä maahanmuuttoa jossa ulkomailta tulija on Suomessa nettoveronmaksaja.

Mitkä sanat tai kirjaimet insinöörimieheltä on mahtanut jäädä kuulematta tai ymmärtämättä, kun hän väittää Halla-ahon puhuvan kaikista maahanmuuttajista yleisesti?

Sipilä ja Keskusta ovat täydellisessä paniikissa, koska pakka tulee menemään ainakin Keskustan osalta täysin uusiksi.

71

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatelmaa

      Saako Halla-aho tasapuolisuuden nimissä antaa vastineen, jonka IS ja muu lehdistö julkaisee yhtä laajasti vielä ennen vaaleja? Jos tätä mahdollisuutta ei Halla-aholle tarjota, kertoo se vain siitä, että lehdistön edustajat ovat myös yhtä paniikissa PS:n suosion kanssa.

      Ja muistakaa, lehdistö eli valtamedia edustaa aina niitä, jotka ovat vallassa. Siellä taidetaan pelätä nyt ihan tosissaan, että korruptiota alkaa paljastumaan uusien virkanimitysten jälkeen. Tämä heti kun PS:n on ottanut vaalivoiton.

      • näin_on

        Lantasaapas-Sipilä menköön pellon laidalle puhumaan paskaa, niin kasvaa potutkin suuremmiksi.


    • Äiti35

      Sipilä ja Haavisto. Pahinta mitä suomalaiset voisivat saada. Pekka kutsuisi ISIS-terrorit tänne turvaan, kuten on luvannut!

      Kummatkaan herrat ei välitä kansalaisistaan yhtään! Älä vaan tuo tuskaa lisään äänestämällä näitä vaarallisia puolueita!

    • päättelyä

      Tästä voitanee myös päätellä, että uusin mielipidetutkimus on saatettu Sipilän korviin ja se on Keskustan kannalta aivan katastrofaalista luettavaa. Veikkaan, että Keskustan kannatus on painunut jo alle 12%. PerusSuomalaisten kannatusta en lähde edes arvioimaan, vain taivas on rajana.

      • näin_on

        Kepuleiden pienpuolue joutaakin hävitä. Kannatus kuin vasemmistoliitolle. hah


      • qåaäzm

        Toivon todella niin kuten olet mieltä että kepulit ovat pohjamudissa, ja persut jopa ykkösiä. Kepu pettäö aina ja ikuisesti. Muut mädätyspuolueet eivät niinkään petä, vaan tekevät tuhon avoimemmin. Persuja kehiin jä vähän äkkiä.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Toivon todella niin kuten olet mieltä että kepulit ovat pohjamudissa, ja persut jopa ykkösiä. Kepu pettäö aina ja ikuisesti. Muut mädätyspuolueet eivät niinkään petä, vaan tekevät tuhon avoimemmin. Persuja kehiin jä vähän äkkiä.

        En viitsinyt tarkastaa kirjoitusta, ja siitä kirjoitusvirheet.


    • SipiläItseLietsoo

      Kuka ja mitä tässä oikein lietsotaan? Kepun pitäisi antaa tuolle Sipilälle potkut. Entiset keskustalaiset olisivat antaneet tälle kakkaramiehelle jo potkut, mutta he olivatkin niitä aitoja alkiolaisia. Kallis mies joka tapauksessa tuo Sipilä tälle yhteiskunnalle. Täysi lasku hänen toiminnastaan lankeaa maksettavaksi tälle yhteiskunnalle myöhemmin.

      • Leill2

        Miksi Sipilän ja Bernerin annettiin kaapata KEPU ?
        Ajavat vain omaa etuaan ja niiden etuja jotka parhaiten maksavat.
        KEPU pettää AINA.


    • realismi______

      Sipi ja orpo puhuivat toisiaan pussiin huomasitteko missä?

    • Käytäjärkeäsi

      Sipilä on paniikissa, koska hän lähti politiikkaan kaatamaan perussuomalaiset. Vaikea keksiä, mikä hänellä on motiivina. Perussuomalaisten nousun estäminen oli hänen missionsa ja nyt hän on itse omalla jääräpäisyydellään ja suomalaisten sortamisella itse saanut aikaan paitsi perussuomalaisten puhdistautumisen luopioista myös luonut perussuomalaisille eväät rajuu kannatuksen nousuun. Sinisten pito hallituksessa Sipilän verikoirana ilman kansan mandaattia sopi tämän lestan päämääriin. Siniset jäivät ilman kannatusta eikä taida häävi olla Sipilän oma kohtalonsa. Ehkä vaalivilppi vielä pelastaa.

      Soini ymmärsi vetää omat johtopäätöksensä. Hän valitsi väärän junan ja tien unholaan.

      • persusussu

        Sipilä on rahaeliitin tsuppari, hyödyllinen idiootti, jolle suomalaiset on valitettava hidaste ja Suomen luonnonvarat on myytävä hyödyke. Ei 2015 massamaahanmuuttoaalto Suomeen yllätyksenä tullut. Kyllä siitä on EU-pöydässä keskusteltu. Siellä, jonne Katainen niin kovin halusi.

        Kun kaikki on tarkoitus muuttaa rahaks ja mamuttaa Suomi - sen agendan tiellä ei ole kuin perussuomalaiset, niin sehän motivoi.

        Jyrki Katainen kaipaa EU-aiheita eduskuntavaalikeskusteluun – "pitää valita, onko sopeutuja vai vaikuttaja EU-pöydässä"
        https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2530881#cxrecs_s

        "Katainen muistuttaa, että montaa kansallisesti tärkeää kysymystä, kuten turvallisuutta, ilmastoa ja maahanmuuttoa pystytään edistämään EU-tasolla.

        – Nehän ovat sellaisia kysymyksiä, joissa pitää olla hallituksen mielipide, pitää olla valmis puskemaan niitä läpi ja pitää olla valmis muuttamaan kansallista lainsäädäntöä, sanoo Katainen"

        Siellä se saatanan ketku on jo muuttamassa kansallista lainsäädäntöä!


    • mielikieli

      Sipilä jauhaa vihapuheesta ja itse vihapuhuu perussuomalaisista ja heidän äänestäjistään. Outoa kaksinaamaisuutta. Näkee kuinka viha pursuaa kun puhuu ,outo uskovainen.

      • Maanpetos

        Ei oikea uskovainen myy kansansa lapsia terroristiraiskaajien käsiin.


      • Sipin.vihapuheet---

        Sipin vihapuheet on otettava lehdistön tarkempaan kontrolliin ihme kun tuohon ei puututa


      • tökeröä

        Piankin jo ent. ministeriä tuskin tulla juurikaan muistamaan, ainakaan kovin merkittävästi misyääm muusta kuin "oman kelkan" hurjasta mäenlaskusta - taikka sille voisi keksiä jonkin lautakasa nimen - se johti "kohti valtionvelattomuutta/toimettomien työllistystä tilastokikoin". kuten voitiin arvata, myös työttömyystilaston maton alle lakaisuilla.

        Maahannmuuton suuntaa ei muutettu piirun vertaa, vaikka kansan riveistä tuli lopulta syvältä huuto pimeimmästä urbaanista, ns. "kuolleesta kulmasta", jossa pienten ihmisten vanhemmat olivat lopulta otttaneet onkeensa loogisella päättelyllä syntyi vinkin/neuvo, että tässä rais|<uut sen kun jatkuvat (eikä |<analan kettuja aiota saattaa kovennetuin rangaistuksin edesvastuuseen), jonka johdosta olisi loogista totta maar ajatella, että kansan on sitten alettava toimia kyläyhteisön tasolla, haettava oman käden oikeudella ratkaisut, vailla minkäänlaista valtion päämiesten apua.

        Sitten muutamia viikkoja myöhemmin hallitus erosi. Siinä sivussa oli syntynyt ilmiriita ja valtataistelun asetelma, nimeltä "Sotenkaato" ja käytännön ongelmat hoiva-alalta pulpahtelivat esille kun ne olivat anakin osin uutisoitu siten, että koko farssin voisi nähdä jonkilaina tökerönä "julkisuusstunttina".


    • Suomalaisuuskunniaan

      Bisnes mies ei kuulu politiikkaan ja ei osaa ajatella miten Suomea pilaa ja lasten tulevaisuutta ja turvallisuutta .Tyhmäkin tiesi ,jo etukäteen ,mitä tulee tapahtumaan ,kun toisen kulttuurin eliitti mies pakolaisia lastettain otettiin.Pahemmaksi muuttuu tulevaisuudessa ,jos tahti jatkuu.Maalaisjärki riittää sen tajuamaan. Törkeää kaikkia Suomen lapsia kohtaan ja päättäjien olisi syytä herätä prinsessa unestaan.

      • Kaikki_vaaliuurnille

        Kyllä ne vielä heräävätkin mutta silloin on ehkä jo liian myöhäistä. Siis äänestetään Perussuomalaisia.


      • Jää-Tee-mäki
        Kaikki_vaaliuurnille kirjoitti:

        Kyllä ne vielä heräävätkin mutta silloin on ehkä jo liian myöhäistä. Siis äänestetään Perussuomalaisia.

        Anneli Jäätteenmäkikin on puhdas pulmunen, luotettava ja rehellinen Sipilään verrattuna.


      • vanki-kaikkonen--
        Jää-Tee-mäki kirjoitti:

        Anneli Jäätteenmäkikin on puhdas pulmunen, luotettava ja rehellinen Sipilään verrattuna.

        Tuomittu "Vanki" -kaikkonenkin menee ohi rehellisyydessä


      • Väärässä-puolueessa

        Kyllä. Kaikkosella on kuitenkin moraalia, vaikka on joutunut toimimaan Sipilän tsupparina ja käsikassarana. Kaikkonen on sisäistänyt politiikan, mutta ryhmäkuri estää sooloilua.


    • Näen-punaista-kepuja

      Sipilä ei ole lukenut perussuomalaisten ohjelmasta ja NYKY-arvoista tavuakaan.
      Houruilee oman päänsä sisäisiä demonejaan.
      Ja valehtelee, että lupasi Kempeleen asunnon jollekin (olemattomalle) perheelle, joka muka oli hädässä.
      Skeidat, Sipilä lupasi asunnon maahanmuuttajille, yksilöimättä ketään!

      • perusteena--

        Perusteena oli "saahan sitä oman kämppänsä myydä" ja valehdella täysin päin naamaa


      • kotimaiseman

        sipilä paskanti koti pesäänsä ei taira olla menemistä oulun seidulle joka on tullut tutuksi lapsi pornosta,


    • hosteri

      Sipilä tankkaa lentokoneensa nyt viimeistä kertaa, lennot valtakunnan huipulla ovat nyt ohi, pysyvästi. Siviilissä sitten eri asia. Hyvää matkaa, emme jää kaipaamaan.

      • Totuuskomissio1

        Toivotaan niin, saivat petturi Orpon kanssa selitellä kolmosen "mukatentissä" ihan liikaa edesottamuksiaan parhain päin vaaliasetelmia ajatellen.

        Molemmat ovat syyllisiä Suomen nykyiseen rappiotilaan, mistä me kantasuomalaiset eritoten joudumme kärsimään ja vielä makselemaan näiden monikulttuurisuutta ihastelevien taivaanrannan maalarien aikaan saamia turhaakin turhempia menoeriä:/

        Jo riittää paskan puhumiset, on aika palauttaa Suomi rehellisyyden tielle. Valtion ja yhteiskunnan tervehtyminen alkaa tosiasioiden tunnustamisesta, mädätys ja valehtelu on ollut vastenmielistä kuultavaa ja katsottavaa:/


    • KokoMaailmanJohtajat

      Sipilä ja Orpo mainostivat yhteen ääneen, kuinka he määräsivät Putinin laittamaan rajan kiinni, kun Venäjän kautta tuli pari tuhatta pakolaista. Kovia poikia. Määräävät Putinia joka heidän mukaansa on valinnut USA:n presidentin.

    • Mikä-mies-tällainen

      Eikö se kepulaisten SIpilä pärjää selkeässä ja suoraan televisioidussa mies miestä vastaan kamppailussa? Pitää huutaa avuksi Sipilän omat palkatut erityisavustajat ja puoluetoimiston puheiden kirjoittajat, että saadaan Sipilän nimissä lähetettävä lehdistölle tiedote aikaiseksi.

      Pitäisi pystyä pääministeritasoisen äijän kyetä pukemaan sanansa sellaiseen muotoon, että saa suorassa TV-väittelyssä kumottua vääränä pitämänsä opponentin mielipiteet.

      Tämä tiedotteilla pelaaminen vaalikamppailussa, se oli vähän sellaista huonoa harkintaa taas Sipilältä. Nyt sitä miestä pelottaa entistäkin enemmän kohdata Halla-aho tulevissa kaikkein tärkeimmissä TV-tenteissä.

      Pelottaa sanoa asioita joita tekisi mieli sanoa, koska pelkää että toinen sivaltaa ne seuraavassa sivistyneessä vastauspuheenvuorossaan suoraan roskakoppaan.

      Alkaa olla melkoinen Halla-ahon kauhu kaikkien noiden 8 muun puoluejohtajan päänupissa.

      Toivottavasti kukaan ei ala viskelemään kyniä ja lehtiöitä, tai kirkumaan ja huutamaan suorissa lähetyksissä.

    • SipiläVastuuseen

      Sipilä joutuu (vasta) nyt vastaamaan kaikista 4 v aikaisista pahoista töistään.
      -------> Sipilä on shokissa ja paniikissa

    • TutkintaKäyntiin

      Miksi media vaikenee?
      -Paljonko rahaa Sipilä, kepu, on kaikkiaan kupannut yhteiskunnalta "yritystukina" ja Rautaruukin myymisestä? Seura-lehden paljastusten mukaiset jatko-osat II, III, IV ....
      - Paljonko Sipilä, kepu, ja Sipilän säätiöt kaikkiaan lahjoittivat KEPUlle suomalaisten rahoja ? Entä suoraan Kepuli pj valitsijoille? Onko Kepulien rahaliikenne ja pankkitilit tutkittu?

      • åkerjåker

        Nyt on paniikki päällä, kun vaalit on kohta! Sipilän lisäksi Rinne on paniikissa, ja tietysti Halla-ahon takia. Eilisessä Aamulehdessä oli pääkirjoituksessa Rinteen lausuntoja Halla-ahosta. Niitä ei voi täällä toistaa, koska ne poistetaan heti!


      • sipilä-suohon

        Muistelen, siis muistelen, kepun velkojen summaksi 8 (kahdeksan) miljoonaa euroa.

        Ja että Sipilä maksoi nämä velat. Eikä varmasti ihan pyyteettömästi.

        Sirkka-Liisa Anttila aikoinaan lehtikirjoituksessaan pyysi malttia Sipilän arvosteluissa sillä perusteella, että tämä herra on auttanut kepua rahallisesti ja paljon.

        Sipilä osti kepun. Sipilä luuli seuraavaksi ostavansa Suomen. Sipilä otti apulaisekseen bernerin.
        Nämä katalat ja omaa etuaan ajavat politiikot ovat saaneet ryöstää Suomea neljän vuoden ajan.

        Paljon Sipilä vielä ilkeää kukkoilla. Painukoon sinne mistä ilmestyikin politiikan piiriin - ryöstelemään veronmaksajien rahoja erilaisilla businesstempuillaan, kuten Rautaruukki osoittaa.


    • Eikös Sipilä pitänyt jo radiopuheensa :-)

      Idioottismies kun on niin ei tajunnut olevansa breshneviläinen tonttu-ukko.

    • suomi124

      Muistakaa äänestäessä ketä myi suomen sähköverkot carunalle ja kenen hallituskaudella. Nyt me kärsitään ryöstöhinnoista.

    • ykskaks12

      Samaa mieltä.

    • walkaway

      Sipi osoittaa olevansa kommunisti, joka ohjailee lehdistöä nooteilla.
      Aika näytää äänestyskopeilla uusi suunta suomelle.

    • isänmaalinen

      Orpo ressukka kuvittelee, että kokoomus on ainoa arvopuolue suomalaisille ja että kaikkien olisi ihanoitava kokoomuksen osaamista, sekä syrjäytymistä suuntaavaa politiikkaa, mielestäni se on rasistista oikeisto arvomaailmaa.

      • No ne oikeat arvot " Koti, Uskonto ja Isänmaa "on Kokoomus hylännyt jo ajat sitten nyt ne arvot oavat RAHA , RAHA ja RAHA. Että silleen.


      • persusussu
        Että_silleen kirjoitti:

        No ne oikeat arvot " Koti, Uskonto ja Isänmaa "on Kokoomus hylännyt jo ajat sitten nyt ne arvot oavat RAHA , RAHA ja RAHA. Että silleen.

        Tässä Kokoomuksen bussikuskin mietteitä:
        https://www.youtube.com/watch?v=yfnth8REneI


    • NäytötAnnettu

      Eiköhän nykyhallinto ole jo näyttönsä antanut niin että tervemenoa vaan ja potku persuksiin.

    • Pieleenmenee

      Puolueen pitäisi itse vaatia muutosta kun kannatusluvut ovat nollissa Sipilän ylimielisyyden vuoksi. Väyrysen puheluun ei vastattu ja Pekkarinen siirrettiin syrjään. Molemmilla on vankka kannattajakunta puolueessa. Joskus pitäisi herätä ennenkuin on myöhäistä. Maahanmuuton varaukseton kannattaminen ei äänestäjiin ainakaan tehoa.

      • kkuykykykyuk

        Juuri näin persuissa kävi kun puolueen kannatus laski 18% noin 8% niin vaihtoivat koko johto sakin nyt johto sakilla on oma puolue ja heitä kannataa 1% ja persuja 15%.


    • hempeiliä

      Sipilä ei ole missään paniikissa . Ps kamalilla vihapuheillaan ovat loukanneet Sipilän kunniaa ja mainetta . Toivomukseni olisi että nämä kirjoittajat joutuisivat kirjoituksistaan vastuuseen

      • Ahmedkalif

        Samalla tavalla kuin Sipilä koplauksistaan, no ei nyt tietysti ihan koska kirjoittajilla ei ole mitään pelättävää, toisinkin eräällä pelko sisäpiiri paljastuksista.


      • Tiesitkösitä

        Sipilällä ei ole mainetta kuin veronkierrossa ja oman edun tavoittelussa. Kunniaa ei Sipilällä ole koskaan ollutkaan.
        Kuinka voi loukata asioista joita ei ole olemassakaan?
        Sipilä on kiero kuin korkkiruuvi, sitä ei saa vääntämälläkään suoraksi.


      • luiilululi

        Sipola naamapuneseana vetelee itkupotkuraivareitaan hahaha voi raasuparkaa kohta se lupaa taas erota alkaa kasetti olla heralla aika hajalla.


      • hempeiliä

        Valaisen millä jotkut ps Sipilää nimittelevät esim. saatana, idiootti, verikoira, paskansi ym. vielä pahempaa jopa pääkin on luvattu katkaista. Minusta tämä jos mikä on vihapuhetta.


      • persusussu
        hempeiliä kirjoitti:

        Valaisen millä jotkut ps Sipilää nimittelevät esim. saatana, idiootti, verikoira, paskansi ym. vielä pahempaa jopa pääkin on luvattu katkaista. Minusta tämä jos mikä on vihapuhetta.

        Mistä sinä tiedät mitä puoluetta kirjoituksistaan huolimatta nimimerkki edustaa?


      • orgmummeli
        Ahmedkalif kirjoitti:

        Samalla tavalla kuin Sipilä koplauksistaan, no ei nyt tietysti ihan koska kirjoittajilla ei ole mitään pelättävää, toisinkin eräällä pelko sisäpiiri paljastuksista.

        Noista tutkimuksista, kuka tutkii ministerien touhuja. Ei ainakaan me joiden pitäisi viran puolesta sitä tehdä.
        Miten kävikään valtakunnansyyttäjälle, kun puuttui johonkin mihin ei olisi pitänyt puuttua. Meni virka jonkin mitättömän jutun takia.

        Tähän maahan on rakennettu hyvin vahva koruptio joka toimii rakenteissa. Siinä ovat mukana kaikki nuo suurimat puolueet.

        Poliittinen peli on mennyt niin härskiksi, että hirvittää. Päähuippu oli nuo "Siniset ministerit" kuka sen puolueen valitsi ? Alkaakohan tuo touhu yleistyä Suomessa?


    • kiusapienikin

      Jos kaikki tyytymättömät suomalaiset äänestäisi persuja, vaikkei heitä kannattaisikaan sen kummemmin ,voisi muut puolueet pelästyä niin paljon että vihdoinkin alkaisivat kuunnella kansaa joka heidät palkkaa äänillään.

      • No tehdään nyt äänestämällä, se ULLATUS ja Turvallinen Suomi Takaisin ! Että silleen.


    • siräänrakennettukoruptio

      Miksi kukaan ei ole huolissaan Sipilän jakamista yrityistuista 7 milj. sai Elykeskuselta Lieksaan tuleva biolaitos.
      Mielenkinntoisia rahakuvioita . Mm Sipilän erityisavustaja ja lähipiiri ja tietysti Kyösti Kakkonen häärää myös yrityksessä.

      Lisää voi lukea Iltalehdestä 3.4 , heti toisella sivulla otsikolla "Ei tekemistä bioyhtiön kanssa".

      Kummallisia juoruja on lehdessä ollut myöskin ><Ministeri Bernerin 2 tuolin istumisesta. (Itä-oikoradan rahoituksesta)

    • hiihtäjä47

      Onko sipilä ottanut piriä,kun on paniikkiin mennyt

    • realismi______

      Näitä yksittäistapauksia alkaa olla päivittäin Suomessa ei tässä ole enää muuta vaihtoehtoa kun äänestää persuja?

    • KepulinRikoksetTutkitaan

      Sipilän rötökset on tutkittava perinpohjin.
      Kepulilla on rikoksia kontollaan valtavasti: lukemattomia taloushuijauksia, mm. 150- miljoonaluokan taloushuijaus , jatkuvaa rikollista sisäpiiritiedon käyttöä, törkeää veronkiertoa, törkeitä valtiopetoksia.... ja näkyvissä on vasta jäävuoren huippu.

    • Syitäpaniikkiin

      Kalevan tutkimuksen mukaan kepu on menettänyt neljänneksen äänestäjistä sipilän kotikulmilla oulussa.

      • KEPUpettääAINA

        Nyt KesKUSTA menettänyt jo puolet , ja romahdus jatkuu.
        Sipilä-Berner tuhosivat KEPUN.


      • pahoin.pelkään--

        Pahoin pelkään että nähdään vielä pahempi itkupotkuraivari "älkää viekö meiltä niitä paikkoja ne kuuluu kepulle"


    • LahjontaaKorruptiota

      Mitähän tuo Sipilä vielä yrittää keksiä?
      Kiristys, hyökkäys, uhkailu ei näytä toimivan suomalaisiin....

    • elkbor

      Pahin valhe liittyy maahantulijoiden eli sandaalimiesten valumiseen
      maahamme vuonna 2015. Kv.sopimusten nojalla heidät kaikki olisi
      voitu palauttaa Ruotsiin, joka kai ns. turvallinen maa. Orpo todellakin
      teki sisäministerinä ikimuistettavan konnantyön Suomen kansalle.
      Ja se maksoi paljon rahaa.

    • Fghghnvc

      Kalevan mukaan 65 äänestäjät Oulun seudulla ovat hylänneet kepun, eivät aijo äänestää ketään, koska kepu tyrinyt niin paljon ja pelannut omaan laariin liian härskisti massia. Sipilä luulee, että voi tehdä mitä vaan ja lestamummut äänestää ikuisesti Kepua mutta ajat muuttuu, jopa pohjoisessa.

    • nools

      Ei auttanut tiedotteet, kansa rankaisia kovalla kädellä.

    • aseet-pöydille-heti

      Suomi ei tarvi yhtään loismamua, sen kaikki tietää.
      Maa ei edisty ja nouse kuluja ja osaamatonta väkeä rahtaamalla. Ei nyt, eikä koskaan.

      Sipilä on täys vajakki-suvakki maahanmuutossa.

      Miksi suomen pitää pakolla maksaa maailman herrojen BISNES-sodat tuhoineen ja PAKKOMAKSUMAMUTUS? MIKSI?

      Miksi suomen päättäjät syöttää kansalle ”ASPERIINIÄ” PAKKOMAKSATTAMALLA MAMUJA, kun oikea tapa on lopettaa sodat ?
      Idioottipäättäjät ei osaa eikä halua neuvotella sodista.
      SIISPÄ TOTUUS ON:
      Päättäjämme IHANNOI SOTIA tuhoineen mamuttamalla suomea pakolla.

      MIKÄ prk päättäjiä vaivaa ?

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      132
      2058
    2. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      310
      1980
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      121
      1866
    4. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      87
      1787
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      37
      1659
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1375
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      92
      1096
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      23
      1095
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      22
      1042
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      100
      968
    Aihe